Hotell Røros: Finn billig overnatting i byen

Finn de beste tilbudene på 18 hoteller i Røros, Norge

Innsjekking
Utsjekk
Sammenlign med momondo |
-
1
Innsjekking
Utsjekk

Populære hoteller for overnatting i Røros

Det er mange flotte hoteller i Røros, hva med et hotellopphold i et av disse?


Ting å gjøre i Røros

Roros Kirke
Femundsmarka National Park
Olavsgrunna Copper Mine

Hvor mye koster hoteller i nærheten av Roros Kirke?

Hoteller i nærheten av Roros Kirke er vanligvis 4 % billigere enn gjennomsnittshotellet i Røros som koster 1 274 kr.

Hoteller i nærheten av Roros Kirke

Hvor mye koster hoteller i nærheten av Femundsmarka National Park?

Hvis du planlegger å bo på noen av momondos anbefalte hoteller i området Røros som ligger nærmest Femundsmarka National Park, kan du forvente deg å måtte betale 1 217 kr/natt. Denne prisen varierer avhengig av når på året man reiser. Vanligvis er en pris på 1 217 kr/natt et godt tilbud for momondo-brukere som bor i nærheten av Femundsmarka National Park. Hoteller i nærheten av Femundsmarka National Park er vanligvis 4 % billigere enn gjennomsnittshotellet i Røros som koster 1 274 kr.

Hoteller i nærheten av Femundsmarka National Park

Hvor mye koster hoteller i nærheten av Olavsgrunna Copper Mine?

momondo-brukere har anbefalt 2 hoteller til brukere som vil bo i nærheten av Olavsgrunna Copper Mine. Hoteller i dette området har en gjennomsnittspris på 1 217 kr per natt. Disse prisene kan endre seg basert på en rekke faktorer som når på året du reiser. Hoteller i nærheten av Olavsgrunna Copper Mine er vanligvis 4 % billigere enn gjennomsnittshotellet i Røros som koster 1 274 kr.

Hoteller i nærheten av Olavsgrunna Copper Mine

Når bør du bestille hotell i Røros

Sjekk informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Røros
Lavsesong
oktober
Høysesong
august

billigste måned å overnatte

23 %

forventet prisnedgang

dyreste tid å overnatte

13 %

forventet prisøkning

Pris
924 kr - 1 365 kr
Dyreste ukedag
tirsdag
Billigste ukedag
fredag

snittpris over de siste to ukene

Gjennomsnittspris (ukedag)

1 321 kr

snittpris over de siste to ukene

snittpris over de siste to ukene

Gjennomsnittspris (natt helg)

snittpris over de siste to ukene


Røros reisetips

La oss hjelpe deg med de beste tipsene om Røros

Hvordan bor man billig i Røros?

Leter du etter billig hotell i Røros kan du sammenligne hotelltilbud på momondo. Det billigste alternativet er å bo på 1-stjerners hotell. Dette koster fra omtrent 700 NOK per natt. Du finner også 3-stjerners vertshus som koster fra omtrent 900 NOK per natt. Gjestegårder finner du fra ca 1000 NOK per natt, mens 3-stjerners hotell koster fra omtrent 1400 NOK per natt. Det finnes også hotell med svømmebasseng, som koster mellom omtrent 800 NOK per natt og 1800 NOK per natt. Ikke bestill i siste liten, så kan du finne rimeligere priser.

Røros på budsjett

I Røros er det mye å finne på som også er vennlig mot lommeboken. Det er for eksempel mange fine fjellturer du kan gå, enten du går med venner som er erfarne fjellvandrere eller små barn som trenger en enklere løype. Dessuten er bysenteret vakkert og koselig, og det er perfekt å bruke dagen din på å rusle rundt og besøke lokale butikker og kaféer. Det koster heller ikke mye å besøke museene som forteller historien om denne interessante bergstaden.

Hvordan kommer man seg rundt i Røros?

Mange ankommer Røros i bil og da kan du også helt enkelt kjøre ut til de ulike steder utenfor byen og til ulike fjellturer. Du kan også ta beina fatt og gå, for eksempel hvis du skal oppholde deg i sentrum av byen. Her er det koselig og lite, så du har gåavstand til det meste. Du kan jo også velge et mer romantisk fremkomstmiddel, slik som hest og kjerre. Dette er litt dyrere enn å gå, men er virkelig verdt pengene. Dette koster fra omtrent 900 NOK for to personer for en tur på omtrent 50 minutter.

Hvor gammel må man være for å sjekke inn på hotell i Røros?

Det er ingen spesifikk aldersgrense for å sjekke inn på hotell i Røros, men noen hoteller eller gjestehus kan ha 18-årsgrense.

Er det vanlig å betale depositum på hotellbestillingen i Røros?

Det er ikke vanlig å betale depositum når du bestiller hotell i Røros på nett. Det er vanligere å betale for hele oppholdet når du gjør bestillingen.

Parkering i Røros

Mange av hotellene i Røros har reserverte parkeringsplasser for gjestene sine. Dersom ditt hotell ikke har dette så finnes det også en rekke gateparkeringer i byen som du kan benytte deg av.


Hvor mye koster et hotell i Røros per natt?

Bruk informasjonen nedenfor for å finne hotellrom i Røros med høy kvalitet til lave priser
3 stjerners
Vertshuset Røros
Beste verdi

Vertshuset Røros

8,3

1 313 kr

Vis hotelltilbud
4 stjerner og oppover
Røros Hotell
Beste verdi

Røros Hotell

7,9

1 221 kr

Vis hotelltilbud

De beste prisene som ble funnet av momondo-brukere i løpet av de siste 24 timene.

Hosteller og billige hoteller i Røros

Disse hotellene og hostellene tilbyr ofte billige opphold i Røros
Solheim Pensjonat

Solheim Pensjonat

8,8

1 155 kr

Vis hotelltilbud
Vertshuset Røros

Vertshuset Røros

8,3

1 314 kr

Vis hotelltilbud
Bergstadens Hotel

Bergstadens Hotel

7,4

1 213 kr

Vis hotelltilbud
Røros Hotell

Røros Hotell

7,9

1 222 kr

Vis hotelltilbud

Finn hotellet som gir deg mest for pengene i Røros

Disse hotellene har de beste prisene basert på vurderingene deres
Røros Hotell

Røros Hotell

7,9

1 222 kr

Vis hotelltilbud
Vertshuset Røros

Vertshuset Røros

8,3

1 314 kr

Vis hotelltilbud

Hvor bør du bo i Røros

Røros er en koselig bergstad og en kommune i Trøndelag, som grenser mot Sverige. Rundt Røros ligger Tydal, Holtålen, Os og Engerdal. Hele Røros er faktisk på UNESCOs verdensarvliste, så her er det rikelig med kulturarv. Her ligger det to nasjonalparker, som heter Femundsmarka og Forollhogna. På grunn av beliggenheten blir Røros svært kald om vinteren og varm om sommeren, så hit er det flott å reise året rundt.

Vil du på en skikkelig romantisk tur med kjæresten om vinteren, er det perfekt å legge turen til koselige Røros. Bo på hotell i sentrum og opplev for eksempel nyttårshelgen her. I Røros blir det svært kaldt om vinteren, så du kan forvente en vakker, hvit vinter med mange koselige opplevelser. Dra for eksempel på kanefart med hest og vogn, som er en fantastisk måte å se byen på.

For turelskere er Røros en skikkelig perle fra vår til tidlig høst. Da kan du pakke med deg turutstyr og gode sko, og ta med vennegjengen på fjellturer med hotell i Røros som base. Nasjonalparkene Femundsmarka og Forollhogna er begge turvennlige, med vide fjellandskap, mange små vann og vakre omgivelser. Dere kan finne turer som passer både for de mest erfarne vandrerne og for de som helst går en kort og rolig søndagstur.


Lær mer om attraksjoner og ting du bør sjekke ut i Røros

Røros er virkelig et vakkert sted der du kommer til å oppleve noe av det beste norsk natur har å by på. Her kan du gå fantastiske turer i fjellet i de uberørte nasjonalparkene som ligger rett ved den lille bergstaden. Femundsmarka og Forollhogna er fjell og nasjonalparker som har en rekke ulike turstier, slik at man kan velge ut i fra form og erfaringsnivå. Man finner noe som passer alle og enhver, fra barn til erfarne naturelskere i toppform. I tillegg til vakker natur, har dette stedet mye historie å by på. Røros kirke som også kalles Bergstadens Ziir, er et symbol på selve stedet og denne er vakker, hvitmalt og ligger i Kjerkgata. Denne er fra 1784 og et populært sted å gifte seg. Rørosmuseet og Olavsgruva har mange tusen besøkende i året. Her kan du lære mer om historien til Røros, blant annet om hvordan dette har vært en gruveby fra gammelt av.

Røros er omringet av vakker natur og du trenger virkelig ikke dra langt for å finne vakre grøntområder. Rett i nærheten ligger de to vakre nasjonalparkene som byr på naturopplevelser av første klasse. For deg som elsker natur er det virkelig luksus å være på tur i Røros.

Oppdag Røros, den lille perlen som byr på spennende historie, romantikk og vakre naturopplevelser.


Reiseinformasjon for Røros

Hvor mange dager tilbringer folk i Røros?

Gjennomsnittslengden for et opphold i Røros er 1 natt.

Hvor mye koster et hotell i Røros?

Prisen på et hotell i Røros avhenger av flere faktorer som antall stjerner, plassering og etterspørsel. Generelt sett ligger gjennomsnittsprisen på omkring 1 252 kr per natt.

Når lønner det seg å bestille hotell i Røros?

I oktober er prisene på sitt laveste, og de representerer det mest kosteffektive tidspunktet for å bestille et hotellrom i Røros. Du vil kunne oppleve at romprisen din har sunket med opptil 192 kr %.

Hvilken dag er den billigste i Røros?

torsdag er den billigste dagen for hotellrom i Røros. mandag er den dyreste dagen.

Hvor mye koster et hostell i Røros?

Hosteller (og hoteller med opptil 2 stjerner) i Røros kan koste deg 1 221 kr per natt. Ved å bestille et hostell kan du spare 31 kr sammenlignet med gjennomsnittprisen på et hotell i Røros.


momondos favoritthoteller

Finn ut mer om hotellene som brukerne foretrekker i Røros