Hoteller i Røros, Norge

Finn tilbud på 8 hoteller i Røros, Norge

Røros, Norge
3. des. — 4. des.2
sø. 4.12.
to. 8.12.

De beste hotellene i Røros

Finn det perfekte hotellet for oppholdet ditt i Røros
Pris
kr909
kr2260
Gjestevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotellklasse
0+
2
3
4
5

Det beste tidspunktet for å bestille et hotell i Røros

Sjekk ut informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Røros
Lavsesongoktoberbilligste måned å overnatte
Høysesongfebruardyreste tid å overnatte
14 %forventet prisnedgang
42 %forventet prisøkning

Pris

1 453 kr–2 908 kr

Billigste ukedagtorsdager den billigste dagen i uken
Dyreste ukedagfredager den dyreste dagen i uken
1 641 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
1 519 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
Billigste tidspunkt å bestille på erDet billigste tidspunktet å bestille hoteller i Røros på er: 3 stjerne, 22 dag før.

1-2 stjerne

1 359 kr–1 663 kr

3 stjerne

1 565 kr–2 103 kr

4-5 stjerne

1 702 kr–2 171 kr


Nyttig informasjon om hoteller i Røros

Få en rask oversikt over pris- og overnattingstrender for ditt besøk i Røros

Laveste hotellpris

910 kr

Hoteller i nærheten av flyplassen

33

Gjennomsnitt antall netter på opphold

1 dag
Den rimeligste prisen for et rom i Røros funnet siste 7 dager er 910 kr/natten. Denne prisen fås hos Røros Rehabilitering Gjestehotell, a 2-stjerners hotell.
Det er er 33 hoteller i Røros i nærheten av Trondheim Værnes (TRD). Radisson Blu Hotel, Trondheim Airport med kortest avstand på 0,6 km fra denne flyplassen.
I gjennomsnitt bor gjester 1 dag når e bor på i Røros. Gjennomsnittprisen for 1 dag i Røros siste uken er 1 605 kr.

Røros reisetips

Leter du etter billig hotell i Røros kan du sammenligne hotelltilbud på momondo. Det billigste alternativet er å bo på 1-stjerners hotell. Dette koster fra omtrent 700 NOK per natt. Du finner også 3-stjerners vertshus som koster fra omtrent 900 NOK per natt. Gjestegårder finner du fra ca 1000 NOK per natt, mens 3-stjerners hotell koster fra omtrent 1400 NOK per natt. Det finnes også hotell med svømmebasseng, som koster mellom omtrent 800 NOK per natt og 1800 NOK per natt. Ikke bestill i siste liten, så kan du finne rimeligere priser.

Mange ankommer Røros i bil og da kan du også helt enkelt kjøre ut til de ulike steder utenfor byen og til ulike fjellturer. Du kan også ta beina fatt og gå, for eksempel hvis du skal oppholde deg i sentrum av byen. Her er det koselig og lite, så du har gåavstand til det meste. Du kan jo også velge et mer romantisk fremkomstmiddel, slik som hest og kjerre. Dette er litt dyrere enn å gå, men er virkelig verdt pengene. Dette koster fra omtrent 900 NOK for to personer for en tur på omtrent 50 minutter.

Det er ingen spesifikk aldersgrense for å sjekke inn på hotell i Røros, men noen hoteller eller gjestehus kan ha 18-årsgrense.

Det er ikke vanlig å betale depositum når du bestiller hotell i Røros på nett. Det er vanligere å betale for hele oppholdet når du gjør bestillingen.


Hvor mye koster et hotell i Røros per natt?

Bruk informasjonen nedenfor for å finne hotellrom i Røros med høy kvalitet til lave priser

Hoteller med 4 stjerner

Billigst 1 471 kr

Gjennomsnittlig 1 723 kr

Dyrest 2 048 kr

Finn hoteller med 4 stjerner
2 stjerner eller mindre
3 stjerner
4 stjerner +

De beste prisene som ble funnet av momondo-brukere i løpet av de siste 24 timene.


Hosteller og billige hoteller i Røros

Disse hotellene og hostellene tilbyr ofte billige opphold i Røros

Finn hotellet som gir deg mest for pengene i Røros

Disse hotellene i Røros har de beste prisene basert på vurderingene deres

Hvor bør du bo i Røros

Røros er en koselig bergstad og en kommune i Trøndelag, som grenser mot Sverige. Rundt Røros ligger Tydal, Holtålen, Os og Engerdal. Hele Røros er faktisk på UNESCOs verdensarvliste, så her er det rikelig med kulturarv. Her ligger det to nasjonalparker, som heter Femundsmarka og Forollhogna. På grunn av beliggenheten blir Røros svært kald om vinteren og varm om sommeren, så hit er det flott å reise året rundt.

Vil du på en skikkelig romantisk tur med kjæresten om vinteren, er det perfekt å legge turen til koselige Røros. Bo på hotell i sentrum og opplev for eksempel nyttårshelgen her. I Røros blir det svært kaldt om vinteren, så du kan forvente en vakker, hvit vinter med mange koselige opplevelser. Dra for eksempel på kanefart med hest og vogn, som er en fantastisk måte å se byen på.

For turelskere er Røros en skikkelig perle fra vår til tidlig høst. Da kan du pakke med deg turutstyr og gode sko, og ta med vennegjengen på fjellturer med hotell i Røros som base. Nasjonalparkene Femundsmarka og Forollhogna er begge turvennlige, med vide fjellandskap, mange små vann og vakre omgivelser. Dere kan finne turer som passer både for de mest erfarne vandrerne og for de som helst går en kort og rolig søndagstur.


Lær mer om attraksjoner og ting du bør sjekke ut i Røros

Røros er virkelig et vakkert sted der du kommer til å oppleve noe av det beste norsk natur har å by på. Her kan du gå fantastiske turer i fjellet i de uberørte nasjonalparkene som ligger rett ved den lille bergstaden. Femundsmarka og Forollhogna er fjell og nasjonalparker som har en rekke ulike turstier, slik at man kan velge ut i fra form og erfaringsnivå. Man finner noe som passer alle og enhver, fra barn til erfarne naturelskere i toppform. I tillegg til vakker natur, har dette stedet mye historie å by på. Røros kirke som også kalles Bergstadens Ziir, er et symbol på selve stedet og denne er vakker, hvitmalt og ligger i Kjerkgata. Denne er fra 1784 og et populært sted å gifte seg. Rørosmuseet og Olavsgruva har mange tusen besøkende i året. Her kan du lære mer om historien til Røros, blant annet om hvordan dette har vært en gruveby fra gammelt av.

Røros er omringet av vakker natur og du trenger virkelig ikke dra langt for å finne vakre grøntområder. Rett i nærheten ligger de to vakre nasjonalparkene som byr på naturopplevelser av første klasse. For deg som elsker natur er det virkelig luksus å være på tur i Røros.

Oppdag Røros, den lille perlen som byr på spennende historie, romantikk og vakre naturopplevelser.


Informasjon om opphold i Røros

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller hotell i Røros

Gjennomsnittslengden for et opphold i Røros er 1 natt.

Prisen på et hotell i Røros avhenger av flere faktorer som antall stjerner, plassering og etterspørsel. Generelt sett ligger gjennomsnittsprisen på omkring 1 129 kr per natt.

I oktober er prisene på sitt laveste, og de representerer det mest kosteffektive tidspunktet for å bestille et hotellrom i Røros. Du vil kunne oppleve at romprisen din har sunket med opptil 14 %.

onsdag er den billigste dagen for hotellrom i Røros. torsdag er den dyreste dagen.

Hosteller (og hoteller med opptil 2 stjerner) i Røros kan koste deg 1 050 kr per natt. Ved å bestille et hostell kan du spare 79 kr sammenlignet med gjennomsnittprisen på et hotell i Røros.


Start planleggingen av reisen til Røros


Hvorfor bruke momondo?

momondo er gratis å bruke uten skjulte avgifter eller kostnader. momondo søker på en rekke reisenettsteder for å returnere hoteller og overnattingsalternativer i Røros som du deretter kan filtrere raskt og enkelt.

Det er enkelt å finne et flott sted å bo i Røros med momondo. Filtrer alle overnattingsalternativene vi returnerer for å finne det beste stedet for deg. Vil du ha et sted med basseng eller døgnåpen resepsjon? Vi har filtre for det. Gratis frokost? momondo kan også vise dem for deg. Filtrer etter anmeldelse, pris og en rekke andre faktorer, helt gratis, alt på momondo.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Omfattende reisesøk
momondo sammenligner 3M+ hoteller og andre typer overnatting for å sikre at du finner det beste stedet å bo.
Intuitive søkefiltre
Filtrer etter pris, fasiliteter, gratis avbestilling, forbedret rengjøring, gratis frokost og mye mer.
Smart prisvarsel
Dersom du har funnet et sted, kan momondo spore prisen og varsle deg når den endres.