Hoteller i Molde, Norge

Finn tilbud på 6 hoteller i Molde, Norge

Molde, Norge
24. mar. — 25. mar.2
lø. 25.3.
on. 29.3.

De beste hotellene i Molde

Finn det perfekte hotellet for oppholdet ditt i Molde
Pris
kr610
kr5314
Gjestevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotellklasse
0+
2
3
4
5

Det beste tidspunktet for å bestille et hotell i Molde

Sjekk ut informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Molde
LavsesongJanuarbilligste måned å overnatte
Høysesongjulidyreste tid å overnatte
26 %forventet prisnedgang
34 %forventet prisøkning

Pris

1 031 kr–2 118 kr

Billigste ukedagonsdager den billigste dagen i uken
Dyreste ukedagtorsdager den dyreste dagen i uken
2 118 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
1 284 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
Billigste tidspunkt å bestille på erDet billigste tidspunktet å bestille hoteller i Molde på er: 3 stjerne, 30 dag før.

3 stjerne

1 239 kr–1 596 kr


Nyttig informasjon om hoteller i Molde

Få en rask oversikt over pris- og overnattingstrender for ditt besøk i Molde

Laveste hotellpris

610 kr

Hoteller i nærheten av flyplassen

131
Den rimeligste prisen for et rom i Molde funnet siste 7 dager er 610 kr/natten. Denne prisen fås hos Quiet, centrally-located basement apartment.
Det er er 131 hoteller i Molde i nærheten av Ålesund Vigra. Family room for 4 persons med kortest avstand på 1,4 km fra denne flyplassen.

Molde reisetips

I Molde finner du rimelige priser på hotell. Bor du litt utenfor, nærmere Åndalsnes, kan du bo for 800 kr. natten. Vil du bo på hotell med 4 og 3 stjerner i bykjernen, betaler du fra omtrent 1000 kr per natt. Dersom du vil spare penger kan det være lurt å ikke bestille opphold i siste liten, men bruke tid og sammenligne hotelltilbud på momondo. Da kan du sikre deg hotellopphold til en billig penge. Det er dessuten lurt å merke seg at i uke 29 hvert år, strømmer det inn mennesker som tar del i jazzfestivalen, da kan hotellprisene fort stige.

I Molde er det FRAM som har ansvar for kollektiv transport, og du finner enkelt busser som kan ta deg rundt i området. Laster du ned FRAM-appen, kan du søke etter reiser, kjøpe billett og sjekke avgang for buss, båt og ferge. Det går daglig ferge mellom Molde og Vestnes, med svært hyppige avgangstider. Du kan reise med buss mellom Molde, Hjelset, Roaldset, Kleive og Ødegård. På hverdager går bussene hver halvtime og time avhengig av når på dagen du reiser, og på lørdager går de litt sjeldnere. Det er også færre busser som kjører på søndager, så det er verdt å merke seg dersom man planlegger å reise kollektivt på søndager eller andre helligdager. Det er også taxiselskaper som holder til i Molde, som kan kjøre deg dit du vil. Sentralt i Molde finner du Molde Taxisentral. Hvis du vil bestille taxi kan du gå på Molde Taxi sine hjemmesider og bestille med app, telefon eller på nett.


Hvor mye koster et hotell i Molde per natt?

Bruk informasjonen nedenfor for å finne hotellrom i Molde med høy kvalitet til lave priser

Hoteller med 3 stjerner

Billigst 908 kr

Gjennomsnittlig 1 182 kr

Dyrest 1 571 kr

Finn hoteller med 3 stjerner
2 stjerner eller mindre
3 stjerner
4 stjerner +

De beste prisene som ble funnet av momondo-brukere i løpet av de siste 24 timene.


Hosteller og billige hoteller i Molde

Disse hotellene og hostellene tilbyr ofte billige opphold i Molde

Finn hotellet som gir deg mest for pengene i Molde

Disse hotellene i Molde har de beste prisene basert på vurderingene deres

Hvor bør du bo i Molde

Reiser du med barn kan det være et godt valg å bo på Scandic Seilet. Her er det svømmebasseng med vannsklier, de serverer deilig frokost, og du har tilgang til spa og treningssenter. På kvelden går det an å ta seg en pause i den lekre baren på hotellet. For turelskere er Molde den perfekte destinasjon, her bor du midt blant fjorder og fjell, i en liten koselig by. Bor du i sentrum er det gåavstand til Rådhuset, Rosepiken og domkirken. Har du planer om å se fotballkamp, ligger stadion nær bysenteret. De som reiser til Molde for å høre på jazz reiser hit i juli. Da foregår en stor, internasjonal jazzfestival som trekker mange musikkinteresserte til det lille stedet. Her kan du se kjente artister spille på forskjellige steder rundt omkring Molde. Konserter holdes i parker, kirker og mer. Festivalen passer like godt for barn og voksne . Er du på fisketur med gutta er Molde den perfekte destinasjon. Smart Arctic Fox ordner fisketurer i Moldefjorden. Når du bor på hotell i Molde er du ikke langt fra Atlanterhavet med masse fersk og deilig fisk. Dersom du trenger skyss til båtplassen, kan du ringe og bli hentet. Møtestedet for fisketurene med Smart Arctic Fox er Nord-Heggdal.


Lær mer om attraksjoner og ting du bør sjekke ut i Molde

Molde karakteriseres av vakker natur og panoramautsikt, jazz og fotball. Molde FK er et kjent, godt fotballag og du kan bestille hotellopphold i Molde dersom du vil se spennende hjemmekamper på Aker Stadion. Bygningen er lekker, tegnet av Molde-artiktekt Kjell Kosberg. Fasaden er bygget i glass og granittstein. Er du heller på reise for å oppleve Jazz-festival i juli, er det perfekt å ta med vennegjengen på hotell sentralt i Molde, så har dere tilgang til alle de beste konsertene. Vil du heller ta med barna på fjelltur, er det enkelt å finne turstier og fjelltopper å klatre.

I Molde er det mye å finne på, her kan du dra på guidet byvandring, eller kanskje er du mer eventyrlysten og vil ut på sykkeltur. Da kan du dra innom Molde Adventure Center og leie elsykkel. Du finner også museet Krona, litt utenfor Molde. Her møtes det tradisjonelle og moderne og viser den spektakulært vakre naturen i Romsdalen. Du kan ta med barna for en aktiv dag på Moldebadet – perfekt for lek og moro.


Informasjon om opphold i Molde

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller hotell i Molde

I gjennomsnitt har rom en prislapp på omkring 1 347 kr per natt ved bestilling av hotell i Molde. Dog varierer prisen du må betale for rommet betraktelig, avhengig av sesong, plassering og fasiliteter.

Hoteller i Molde har laveste priser i Januar. Prisen du må ut med kan være 27 % lavere enn i høysesongen, og dette er det beste tidspunktet å bestille på for å få et godt tilbud.


Hvorfor bruke momondo?

momondo er gratis å bruke uten skjulte avgifter eller kostnader. momondo søker på en rekke reisenettsteder for å returnere hoteller og overnattingsalternativer i Molde som du deretter kan filtrere raskt og enkelt.

Du kan finne et flott sted å bo i Molde ved å bruke filtrene våre når du har brukt søkeskjemaet ovenfor. Filtrene som momondo tilbyr inkluderer enkle alternativer som stjernerangering, plassering og pris; men også gå mye lenger og lar deg velge overnatting basert på stil, fasiliteter som gratis frokost og internett samt forbedrede helse- og sikkerhetsalternativer.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Omfattende reisesøk
momondo sammenligner 3M+ hoteller og andre typer overnatting for å sikre at du finner det beste stedet å bo.
Intuitive søkefiltre
Filtrer etter pris, fasiliteter, gratis avbestilling, forbedret rengjøring, gratis frokost og mye mer.
Smart prisvarsel
Dersom du har funnet et sted, kan momondo spore prisen og varsle deg når den endres.

Start planleggingen av reisen til Molde