Hotell Molde: Finn billig overnatting i byen

Finn de beste tilbudene på 17 hoteller i Molde, Norge

Innsjekking
Utsjekk
Sammenlign med momondo |
-
1
Innsjekking
Utsjekk

Populære hoteller for overnatting i Molde

Det er mange flotte hoteller i Molde, hva med et hotellopphold i et av disse?


Ting å gjøre i Molde

Aker Stadium
Molde domkirke

Finnes det tilgjengelige hotell i nærheten av Aker Stadium?

Gjennomsnittsprisen på hoteller i nærheten av Aker Stadium, er 657 kr per natt. Av disse hotellene anbefaler momondo-brukere de 8 følgende hotellene til de som ønsker å bo i området. Ettersom Aker Stadium er mer populær på noen tider av året, kan prisene variere avhengig av når du planlegger å reise. Hoteller i nærheten av Aker Stadium er vanligvis 39 % billigere enn gjennomsnittshotellet i Molde som koster 1 089 kr.

Hoteller i nærheten av Aker Stadium

Finnes det tilgjengelige hotell i nærheten av Molde domkirke?

Hoteller i nærheten av Molde domkirke er vanligvis 38 % billigere enn gjennomsnittshotellet i Molde som koster 1 089 kr.

Hoteller i nærheten av Molde domkirke

Når bør du bestille hotell i Molde

Sjekk informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Molde
Lavsesong
oktober
Høysesong
juli

billigste måned å overnatte

20 %

forventet prisnedgang

dyreste tid å overnatte

17 %

forventet prisøkning

Pris
823 kr - 1 227 kr
Dyreste ukedag
søndag
Billigste ukedag
lørdag

snittpris over de siste to ukene

Gjennomsnittspris (ukedag)

951 kr

snittpris over de siste to ukene

snittpris over de siste to ukene

Gjennomsnittspris (natt helg)

943 kr

snittpris over de siste to ukene

Billigste tidspunkt å bestille
Det billigste tidspunktet å bestille hoteller i Molde på er: 3 stjerne, 34 dag før.
3 stjerne
986 kr - 1 237 kr

Molde reisetips

La oss hjelpe deg med de beste tipsene om Molde

Hvordan bor man billig i Molde?

I Molde finner du rimelige priser på hotell. Bor du litt utenfor, nærmere Åndalsnes, kan du bo for 800 kr. natten. Vil du bo på hotell med 4 og 3 stjerner i bykjernen, betaler du fra omtrent 1000 kr per natt. Dersom du vil spare penger kan det være lurt å ikke bestille opphold i siste liten, men bruke tid og sammenligne hotelltilbud på momondo. Da kan du sikre deg hotellopphold til en billig penge. Det er dessuten lurt å merke seg at i uke 29 hvert år, strømmer det inn mennesker som tar del i jazzfestivalen, da kan hotellprisene fort stige.

Molde på budsjett

Molde er det perfekte stedet å gå ut i naturen og nyte vakre utsikter. Molde ligger mellom turistattraksjoner som Romsdalseggen, Atlanterhavsveien og Trollstigen. Her er det bare å pakke nisten og gå ut på tur. Er du heldig og er i Molde på en varm sommerdag kan du pakke badetøyet og bade på badeplassen Høstmarkberga som nå har blitt åpen for alle.

Hvordan kommer man seg rundt i Molde?

I Molde er det FRAM som har ansvar for kollektiv transport, og du finner enkelt busser som kan ta deg rundt i området. Laster du ned FRAM-appen, kan du søke etter reiser, kjøpe billett og sjekke avgang for buss, båt og ferge. Det går daglig ferge mellom Molde og Vestnes, med svært hyppige avgangstider. Du kan reise med buss mellom Molde, Hjelset, Roaldset, Kleive og Ødegård. På hverdager går bussene hver halvtime og time avhengig av når på dagen du reiser, og på lørdager går de litt sjeldnere. Det er også færre busser som kjører på søndager, så det er verdt å merke seg dersom man planlegger å reise kollektivt på søndager eller andre helligdager. Det er også taxiselskaper som holder til i Molde, som kan kjøre deg dit du vil. Sentralt i Molde finner du Molde Taxisentral. Hvis du vil bestille taxi kan du gå på Molde Taxi sine hjemmesider og bestille med app, telefon eller på nett.

Hvor gammel må man være for å sjekke inn på hotell i Molde?

Det er ingen spesifikke aldersgrenser for innsjekking på hotell i Norge, men det er lurt å sjekke dersom de har 18-årsgrense eller andre aldersgrenser.

Er det vanlig å betale depositum på hotellbestillingen i Molde?

Noen hoteller krever at du betaler hele beløpet når du bestiller hotell i Molde på nett, mens andre vil heller at du betaler ved utsjekk. Dette kan du finne ut av ved å kontakte hotellet du ønsker å bo på.

Parkering i Molde

I Molde finner du offentlig avgiftsbelagt parkering, og gateparkering samt parkeringshus. Er du på biltur, finner du mange steder å parkere. Det er også praktisk å ha bil dersom du vil besøke noen av områdene utenfor Molde.


Hvor mye koster et hotell i Molde per natt?

Bruk informasjonen nedenfor for å finne hotellrom i Molde med høy kvalitet til lave priser

De beste prisene som ble funnet av momondo-brukere i løpet av de siste 24 timene.

Hosteller og billige hoteller i Molde

Disse hotellene og hostellene tilbyr ofte billige opphold i Molde
Fjord Panorama with its 222 Peaks

Fjord Panorama with its 222 Peaks

8,1

459 kr

Vis hotelltilbud
Thon Hotel Moldefjord

Thon Hotel Moldefjord

8,5

952 kr

Vis hotelltilbud
Hotell Molde

Hotell Molde

5,7

787 kr

Vis hotelltilbud
Hotell Molde Fjordstuer

Hotell Molde Fjordstuer

8,8

917 kr

Vis hotelltilbud

Finn hotellet som gir deg mest for pengene i Molde

Disse hotellene har de beste prisene basert på vurderingene deres
Hotell Molde Fjordstuer

Hotell Molde Fjordstuer

8,8

917 kr

Vis hotelltilbud
Thon Hotel Moldefjord

Thon Hotel Moldefjord

8,5

952 kr

Vis hotelltilbud

Hvor bør du bo i Molde

Molde er kjent for fotball, vakker natur og jazz. Her er det mye å finne på og er utvilsomt en destinasjon verdt å besøke. Bor du på hotell i Molde, får du tilgang til den vakre naturen og har tilgang til en rekke fasiliteter. Kanskje du også vil være med på havfiske?

Reiser du med barn kan det være et godt valg å bo på Scandic Seilet. Her er det svømmebasseng med vannsklier, de serverer deilig frokost, og du har tilgang til spa og treningssenter. På kvelden går det an å ta seg en pause i den lekre baren på hotellet.

For turelskere er Molde den perfekte destinasjon, her bor du midt blant fjorder og fjell, i en liten koselig by. Bor du i sentrum er det gåavstand til Rådhuset, Rosepiken og domkirken. Har du planer om å se fotballkamp, ligger stadion nær bysenteret.

De som reiser til Molde for å høre på jazz reiser hit i juli. Da foregår en stor, internasjonal jazzfestival som trekker mange musikkinteresserte til det lille stedet. Her kan du se kjente artister spille på forskjellige steder rundt omkring Molde. Konserter holdes i parker, kirker og mer. Festivalen passer like godt for barn og voksne .

Er du på fisketur med gutta er Molde den perfekte destinasjon. Smart Arctic Fox ordner fisketurer i Moldefjorden. Når du bor på hotell i Molde er du ikke langt fra Atlanterhavet med masse fersk og deilig fisk. Dersom du trenger skyss til båtplassen, kan du ringe og bli hentet. Møtestedet for fisketurene med Smart Arctic Fox er Nord-Heggdal.


Lær mer om attraksjoner og ting du bør sjekke ut i Molde

Hva er byens særpreg?

Molde karakteriseres av vakker natur og panoramautsikt, jazz og fotball. Molde FK er et kjent, godt fotballag og du kan bestille hotellopphold i Molde dersom du vil se spennende hjemmekamper på Aker Stadion. Bygningen er lekker, tegnet av Molde-artiktekt Kjell Kosberg. Fasaden er bygget i glass og granittstein. Er du heller på reise for å oppleve Jazz-festival i juli, er det perfekt å ta med vennegjengen på hotell sentralt i Molde, så har dere tilgang til alle de beste konsertene. Vil du heller ta med barna på fjelltur, er det enkelt å finne turstier og fjelltopper å klatre.

Hva har Molde å tilby?

I Molde er det mye å finne på, her kan du dra på guidet byvandring, eller kanskje er du mer eventyrlysten og vil ut på sykkeltur. Da kan du dra innom Molde Adventure Center og leie elsykkel. Du finner også museet Krona, litt utenfor Molde. Her møtes det tradisjonelle og moderne og viser den spektakulært vakre naturen i Romsdalen. Du kan ta med barna for en aktiv dag på Moldebadet – perfekt for lek og moro.

Hvor grønn er byen?

Molde ligger midt i noe av Norges beste natur. Her kan du oppleve hav, fjell og skog. Drar du til utsiktspunktet Varden kan du se hele 222 fjelltopper i det som kalles Moldepanoramaet. I Moldefjorden kan du fange et spekter av fersk fisk, og du har mulighet til å bli med profesjonelle på fisketur der de lærer deg det du måtte ønske og du får selvfølgelig låne fiskeutstyr.


Reiseinformasjon for Molde

Hvor mange dager tilbringer folk i Molde?

De som besøker Molde bestiller i gjennomsnitt overnatting for 1 natt.

Hvor mye koster et hotell i Molde?

I gjennomsnitt har rom en prislapp på omkring 876 kr per natt ved bestilling av hotell i Molde. Dog varierer prisen du må betale for rommet betraktelig, avhengig av sesong, plassering og fasiliteter.

Når lønner det seg å bestille hotell i Molde?

Hoteller i Molde har laveste priser i oktober. Prisen du må ut med kan være 173 kr % lavere enn i høysesongen, og dette er det beste tidspunktet å bestille på for å få et godt tilbud.

Hvilken dag er den billigste i Molde?

fredag er dagen der du typisk finner den laveste prisen for hotellrommet ditt i Molde. Den høyeste prisen bruker å være på lørdag.

Hvor mye koster et hostell i Molde?

Hosteller i Molde (inkludert hoteller med 2 eller færre stjerner) koster i gjennomsnitt 886 kr per person, per natt. Dette er −10 kr billigere per natt enn den gjennomsnitlige prisen på hoteller i Molde.

Hvilke severdigheter er populære i september basert på været i Molde?

Selv om temperaturene i september er perfekt for utendørsaktiviteter i nærheten av Molde, har denne måneden betraktelig mye mer nedbør enn andre måneder, og det forventes en nedbørsmengde på ca. 205 mm i løpet av hele måneden.


momondos favoritthoteller

Finn ut mer om hotellene som brukerne foretrekker i Molde