Hoteller i Alta, Norge

Finn tilbud på 9 hoteller i Alta, Norge

Alta, Norge
7. des. — 8. des.2
fr. 8.12.
ti. 12.12.

Sammenlign 3M+ hoteller og overnattingsmuligheter.


De beste hotellene i Alta

Finn det perfekte hotellet for oppholdet ditt i Alta
Pris
kr598
kr3608
Gjestevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotellklasse
0+
2
3
4
5

Det beste tidspunktet for å bestille et hotell i Alta

Sjekk ut informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Alta
LavsesongDesemberbilligste måned å overnatte
HøysesongJanuardyreste tid å overnatte
41 %forventet prisnedgang
59 %forventet prisøkning

Pris

987 kr–4 076 kr

Billigste ukedagfredager den billigste dagen i uken
Dyreste ukedagtorsdager den dyreste dagen i uken
1 126 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
1 836 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
Billigste tidspunkt å bestille på erDet billigste tidspunktet å bestille hoteller i Alta på er: 3 stjerne, 40 dag før.

3 stjerne

555 kr–3 241 kr


Nyttig informasjon om hoteller i Alta

Få en rask oversikt over pris- og overnattingstrender for ditt besøk i Alta

Laveste hotellpris

598 kr

Hoteller i nærheten av flyplassen

35

Gjennomsnitt antall netter på opphold

2 dager
Den rimeligste prisen for et rom i Alta funnet siste 7 dager er 598 kr/natten. Denne prisen fås hos Solvang camping og leirsted.
Det er er 35 hoteller i Alta i nærheten av Alta. Elvekanten suite med kortest avstand på 1,8 km fra denne flyplassen.
I gjennomsnitt bor gjester 2 dager når e bor på i Alta. Gjennomsnittprisen for 2 dager i Alta siste uken er 2 718 kr.

Alta reisetips

Hvordan bor man billig i Alta?

Leter du etter billig hotell i Alta kan du sammenligne hotelltilbud på momondo. Det billigste alternativet er å bo i feriebolig eller gjestehus, som koster fra omtrent 550 NOK per natt. Gjestehus i nærheten av vannet koster fra omtrent 760 NOK per natt. Vil du bo på 3-stjerners hotell finner du fra rundt 1290 kroner per natt.

Hvordan kommer man seg rundt i Alta?

Mange ankommer Alta i bil og da kan man komme seg rundt til turer og områdene rundt byen ved å kjøre. Du kan også ta beina fatt og gå, for eksempel hvis du skal oppholde deg langs med kaia og ta en rolig dag med restaurantbesøk. Du kan også ta buss, dersom du skal litt lenger. Det går både bybusser og regionbusser. Det er Snelandia som styrer kollektivtrafikken i området. Det går også en rekke ferger i Alta. Du kjøper buss- og fergebillett med Snelandia Mobillett, en app du kan laste ned. Da koster billetten fra ca 52 NOK for voksen, og ca 26 for barn. Du kan også kjøpe billett ombord, men da kan prisene være noe høyere.

Hvor gammel må man være for å sjekke inn på hotell i Alta?

Det er ingen spesifikk aldersgrense for å sjekke inn på hotell i Alta, men det kan være 18-årsgrense ved enkelte hoteller.

Er det vanlig å betale depositum på hotellbestillingen i Alta?

Det er ikke vanlig å betale depositum når du bestiller hotell i Alta på nett. Det er vanligere å betale for hele oppholdet når du gjør bestillingen.


Hvor mye koster et hotell i Alta per natt?

Bruk informasjonen nedenfor for å finne hotellrom i Alta med høy kvalitet til lave priser

Hoteller med 3 stjerner

Billigst 987 kr

Gjennomsnittlig 1 135 kr

Dyrest 1 422 kr

Finn hoteller med 3 stjerner

De beste prisene som ble funnet av momondo-brukere i løpet av de siste 24 timene.


Hosteller og billige hoteller i Alta

Disse hotellene og hostellene tilbyr ofte billige opphold i Alta

Finn hotellet som gir deg mest for pengene i Alta

Disse hotellene i Alta har de beste prisene basert på vurderingene deres

Hvor bør du bo i Alta

Alta er kjent for å ha et spesielt klima og fantastiske naturopplevelser, som for eksempel det årlige Finnmarksløpet, som er det lengste hundeløpet i Europa. Beliggenheten til Alta gjør at vintrene er tørre og kalde, med gode muligheter for å skimte nordlyset. Om sommeren blir det ofte varmt, opp mot 20 grader, som er spesielt for en by så langt nord. Da er det også midnattssol, et eksotisk fenomen for mange som ikke har opplevd sommeren i Nord-Norge før. Alta passer godt for unge og eldre reisende som gjerne vil oppleve spennende norsk natur.

For unge vennegjenger som gjerne vil ha en aktiv ferie med massevis av opplevelser, er det perfekt å legge turen til sentrum av Alta. Om vinteren kan man bli med på hundekjøring, og det er mange tilbydere som passer på at du blir med på en tur som passer ditt ferdighetsnivå. Når du bor så nære vidda, er det også gode muligheter for snøscootersafari. Dette er en populær aktivitet i Alta om vinteren og du og vennene dine kan få med en guide som kan vise dere rundt.

For eldre som gjerne vil være ute i naturen, men på en roligere måte, kan man dra ut på mange ulike turer i naturen. Dra for eksempel på ski- og trugetur, eller fisketur på isen. Drar dere med en guide, kan dere bli med på perfekt tilrettelagte turer, og samtidig lære om den lokale kulturen og Altas historie. Bor du på hotell i Alta sentrum kan du enkelt finne guider som vil ta dere med ut i naturen.


Lær mer om attraksjoner og ting du bør sjekke ut i Alta

Alta er den største byen i Finnmark, og er blitt et moderne sted der du finner alt fra lekre hoteller, fine restauranter og kaféer til shoppingmuligheter og kulturtilbud. Om sommeren kan du oppleve den eksotiske midnattssolen og det er i denne sesongen også enklere å dra ut på turer på egen hånd. Reiser du med venner eller kjæresten og ønsker nye naturopplevelser så finnes det massevis i Alta. Dra for eksempel på sykkeltur eller tur ut på Finnmarksvidda. Det er også spennende historie å finne her, blant annet kan du se bergkunst. Det finnes over 3000 helleristninger her og noen av disse er over syv tusen år gamle. Du kan se de om sommeren. Meridanbuen er også velkjent og går gjennom mange byer, blant annet Alta. Struves Meridianbue ble laget for å regne ut jordens form og størrelse. Både Meridianbuen og bergkunsten i Alta er på UNESCOs verdensarvliste. Om vinteren er det også mange aktiviteter man kan være med på, som hundekjøring, snøscootersafari og isfiske. Kanskje får du også med deg det fantastiske nordlyset?

Alta er definitivt en destinasjon for de som elsker vakker natur. Her er det kystlandskap, fjell og vidder. Du kan dra på lange turer innover Finnmarksvidda, noe som er perfekt å gjøre med en lokal guide som kan vise veien og fortelle mer om stedet. Alta ligger rundt Altafjorden, så du kan også oppleve byen fra vannet. Få med deg nordlys eller midnattssol, fjellturer og snøscootersafari på et av de vakreste stedene i Norge.


Informasjon om opphold i Alta

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller hotell i Alta

Hvor mange dager tilbringer folk i Alta, Norge?

De fleste brukerne våre velger å tilbringe 2 netter i Alta, Norge.

Hvor mye koster et hotell i Alta, Norge?

I gjennomsnitt har rom en prislapp på omkring 1 542 kr per natt ved bestilling av hotell i Alta, Norge. Dog varierer prisen du må betale for rommet betraktelig, avhengig av sesong, plassering og fasiliteter.

Når lønner det seg å bestille hotell i Alta, Norge?

Prisene på hotellrom i Alta, Norge kan være hele 42 % lavere i Desember. Derfor er dette et godt tidspunkt å bestille på for å spare penger.

Hvilken dag er den billigste i Alta, Norge?

torsdag er dagen der du typisk finner den laveste prisen for hotellrommet ditt i Alta, Norge. Den høyeste prisen bruker å være på onsdag.

Hvor mye koster et luksushotell i Alta, Norge?

Prisen for et luksushotell i Alta, Norge ligger normalt på ca. 3 822 kr per natt per person. Til sammenligning er gjennomsnittsprisen for et hotell i Alta, Norge nærmere 1 542 kr per natt per person, noe som utgjør en forskjell på 62% % mellom vanlig innkvartering og luksuriøs innkvartering.

Hvilke severdigheter er populære i Desember basert på været i Alta?

Hvis du ønsker å bo på et hotell i Alta i løpet av Desember, er det greit å være oppmerksom på at gjennomsnittstemperaturen ligger på −7 °C og at i løpet av denne måneden vanligvis forventes lite snø – kun ca. 36 mm.

Har Alta, Norge ferieboliger?

Ja, Alta, Norge har 3 ferieboliger tilgjengelig. Hvis du ønsker en feriebolig i Alta, Norge, er Holmen Husky Lodge det mest populære valget i denne byen. Sammenlign tilbud på ferieboliger i Alta, Norge.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Alta fra hoteller?

Fra og med desember 2023, er det 36 tilbydere å velge mellom fra Alta hoteller.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Alta fra hoteller sist?

Priser for Alta fra hoteller oppdateres daglig.


Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bestille overnatting i Alta gjennom momondo?

Ved å raskt finne og returnere Alta hoteller og overnattingsalternativer, kan momondo spare deg for tid og penger. Vi søker etter hoteller og overnattingstilbud fra en rekke uavhengige og større virksomheter. Alt du trenger å gjøre er å velge hvor du vil bo.

Hvordan hjelper momondo meg med å finne et flott sted å bo i Alta?

Du kan filtrere etter pris, beliggenhet, fasiliteter, vurderingspoeng og mye mer på momondo. Det er slik vi kan hjelpe deg med å finne et flott sted å bo i Alta.


En enklere måte å administrere reisen til Alta på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.