Hoteller i Fredrikstad, Norge

Finn tilbud på 6 hoteller i Fredrikstad, Norge

Fredrikstad, Norge
1. feb. — 2. feb.2
to. 2.2.
ma. 6.2.

De beste hotellene i Fredrikstad

Finn det perfekte hotellet for oppholdet ditt i Fredrikstad
Pris
kr555
kr2073
Gjestevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotellklasse
0+
2
3
4
5

Det beste tidspunktet for å bestille et hotell i Fredrikstad

Sjekk ut informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Fredrikstad
Lavsesongaugustbilligste måned å overnatte
Høysesongjulidyreste tid å overnatte
51 %forventet prisnedgang
30 %forventet prisøkning

Pris

771 kr–2 239 kr

Billigste ukedagtorsdager den billigste dagen i uken
Dyreste ukedagfredager den dyreste dagen i uken
1 864 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
1 304 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
Billigste tidspunkt å bestille på erDet billigste tidspunktet å bestille hoteller i Fredrikstad på er: 3 stjerne, 65 dag før.

3 stjerne

1 279 kr–1 765 kr


Nyttig informasjon om hoteller i Fredrikstad

Få en rask oversikt over pris- og overnattingstrender for ditt besøk i Fredrikstad

Laveste hotellpris

555 kr

Hoteller i nærheten av flyplassen

44

Gjennomsnitt antall netter på opphold

1 dag
Den rimeligste prisen for et rom i Fredrikstad funnet siste 7 dager er 555 kr/natten. Denne prisen fås hos Fredrikstad Sentrum.
Det er er 44 hoteller i Fredrikstad i nærheten av Oslo Gardermoen. Radisson Blu Airport Hotel, Oslo Gardermoen med kortest avstand på 0,3 km fra denne flyplassen.
I gjennomsnitt bor gjester 1 dag når e bor på i Fredrikstad. Gjennomsnittprisen for 1 dag i Fredrikstad siste uken er 1 363 kr.

Fredrikstad reisetips

Du finner hotell i Fredrikstad fra rundt 850 kr. natten, og hvis du vil bo på 4-stjerners hotell finner du dette fra litt over tusen kr. per natt. Vil du bo i luksus ute på Hankø, kan du bestille opphold på Hankø Fjordhotell og Spa fra litt over tusen kr. natten avhengig av sesongen. Her har du tilgang til spa og treningsstudio. Legg merke til at priser kan stige litt i sommerferien, eller hvis du bestiller i siste liten. Det lønner seg å være tidlig ute og se etter billige og bra tilbud på momondo.

Sentrum av Fredrikstad er lite, og du kan enkelt komme deg rundt til fots. Du kan benytte deg av busstilbudet dersom du vil besøke områder i nærheten, som Sarpsborg eller Kråkerøy. I tillegg kan du ta båt ut til for eksempel Hankø, eller andre steder på utsiden av Fredrikstad. Spesielt på sommerstid er det gode muligheter for å ta ferge og båtturer utenfor Fredrikstad. Du kan enkelt sjekke busstilbudene i nærområdet på ostfold-kollektiv.no. Når du tar buss eller båt i Fredrikstad kan du betale med kort og kontanter på buss, men ikke med sedler over 200 kr. Du kan også kjøpe billett på mobil med appen som heter ØstfoldBillett. Det går direktebusser mellom Sarpsborg og Fredrikstad, og Byferga i Fredrikstad går fra klokken seks om morgenen til halv ni om kvelden på hverdager. På søndager går fergen frem til halv syv om kvelden. Da kan du ta ferge mellom Gressvik, Værste, sentrum av Fredrikstad, Smertu, Isegran og Gamlebyen.

Det er i utgangspunktet ingen spesifikk aldersgrense for innsjekking på hotell i Norge. Skulle du være under 18 år kan det lønne seg å ta kontakt med hotellet før du bestiller.

Noen hoteller krever at du betaler hele beløpet på forhånd dersom du bestiller hotell i Fredrikstad på nett. Andre tar heller betalingen ved utsjekking ved slutten av oppholdet.


Hvor mye koster et hotell i Fredrikstad per natt?

Bruk informasjonen nedenfor for å finne hotellrom i Fredrikstad med høy kvalitet til lave priser

Hoteller med 3 stjerner

Billigst 531 kr

Gjennomsnittlig 1 211 kr

Dyrest 2 095 kr

Finn hoteller med 3 stjerner
3 stjerner
4 stjerner +

De beste prisene som ble funnet av momondo-brukere i løpet av de siste 24 timene.


Hosteller og billige hoteller i Fredrikstad

Disse hotellene og hostellene tilbyr ofte billige opphold i Fredrikstad

Finn hotellet som gir deg mest for pengene i Fredrikstad

Disse hotellene i Fredrikstad har de beste prisene basert på vurderingene deres

Hvor bør du bo i Fredrikstad

Skal du reise til Fredrikstad har du mye godt i vente. Du kan sammenligne hotelltilbud på momondo som passer reisen din, og finne hotell i Fredrikstad perfekt for deg. I den ille Østfoldbyen finnes det koselige steder å bo, enten du vil bo nær bysenteret eller litt utenfor, som for eksempel ute på Hankø.

Fredrikstad er et koselig sted å besøke, enten du skal på en hyggelig helgetur eller sommerferie. Fredrikstad ligger mellom Råde, Sarpsborg og Hvaler, og kort vei fra grensen til Sverige. Bor du på hotell i Fredrikstad kan du enkelt ta deg ut på en av de mange øyene på Hvaler. Her kan du kjøre båt, bade, spise sjømat og spise is i sola. Perfekt for deg som er på tur med barnefamilie.

Er du ute etter en helgetur fylt med fest og moro, er Fredrikstad også et perfekt reisemål. På sommeren strømmer det til av besøkende til Fredrikstad, og områdene rundt. Ta turen til flotte Hankø, hit kommer du deg enkelt med båt. Båten kjører fast mellom Hankø Seilerkro, Hankø Yacht Club og Vikane. Her kan man få seg et herlig glass vin og nyte lange sommerdager. I Fredrikstad sentrum finner du også mange muligheter for fest og moro. Du kan dra på blant annet NiNi Beach, nattklubben Alibi eller Tiger Tiger ved brygga i Fredrikstad.

Er du i Fredrikstad og opptatt av god mat og drikke, kan det anbefales å dra innom noen av de flotte restaurantene du finner her. Dra innom Pharma Kjøkken og Bar, prøv sjømaten på Engelsviken Brygge Fiskerestaurant, en liten kjøretur fra Fredrikstad, eller dra ut på Hankø og se utover vannet mens du nyter en middag på Hankøsund Restaurant.


Lær mer om attraksjoner og ting du bør sjekke ut i Fredrikstad

Fredrikstad er en fantastisk sommerby, da kommer det masse besøkende for å bade, nyte fint og varmt vær og kose seg i ferien. Du finner en rekke restauranter, kaféer, barer, badeplasser og severdigheter her. Fredrikstad ligger perfekt til utenfor ytre Oslofjord, og de mange øyene utenfor byen er verdt å besøke. Du kan blant annet dra på øyhopping på Hvaler når du er ferdig med å gå rundt i den koselige gamlebyen i Fredrikstad. Brygga er fullt av folk på sommerstid der alle samles for gode måltider og god drikke.

Det finnes gode kulturtilbud i Fredrikstad for den som er interessert i det. Bor du på hotell i Fredrikstad nære bysentrum, kan du enkelt besøke utstillinger, festivaler og arrangementer. Månefestivalen holdes midt i Gamlebyen og her kan du se verdenskjente artister opptre. Festivalen har blitt holdt hver sommer siden 2001. Det er korte avstander mellom det meste, slik at du har gåavstand fra hotellet til det du vil oppleve. Fredrikstad har også milde vintre, tidlig vår og lange somre. Er du interessert i båter er det perfekt å dra ut til Hankø, der seilsporten er i fokus.

Fredrikstad er en perle, perfekt å besøke hvis du vil oppleve kysten. Her er det båtturer som gjelder, og lange dager på svaberg med et par svømmeturer i havet. De gamle torgplassene sentralt i Fredrikstad har blitt gjort om til små grønne plasser med vann og sitteplasser.


Informasjon om opphold i Fredrikstad

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller hotell i Fredrikstad

Gjennomsnittslengden for et opphold i Fredrikstad er 1 natt.

Et hotellrom i Fredrikstad vil normalt koste deg 1 053 kr per natt. Denne figuren er basert på et gjennomsnitt, og prisene vil variere ut i fra fasiliteter, plassering og tilgjengelig kapasitet på ønsket hotell.

Hoteller i Fredrikstad har laveste priser i august. Prisen du må ut med kan være 51 % lavere enn i høysesongen, og dette er det beste tidspunktet å bestille på for å få et godt tilbud.

Hotellrom i Fredrikstad er generelt billigere på onsdag, og dyrere på torsdag.


Start planleggingen av reisen til Fredrikstad


Hvorfor bruke momondo?

momondo er gratis! Vi søker omfattende i hundrevis av nettsteder, returnerer hoteller og andre overnattingsalternativer i Fredrikstad, alt fra kjente hoteller-grupper til små uavhengige bedrifter. momondo gjør alle disse alternativene enkle å filtrere slik at du kan finne det perfekte stedet å bo.

Det er enkelt å finne et flott sted å bo i Fredrikstad med momondo. Filtrer alle overnattingsalternativene vi returnerer for å finne det beste stedet for deg. Vil du ha et sted med basseng eller døgnåpen resepsjon? Vi har filtre for det. Gratis frokost? momondo kan også vise dem for deg. Filtrer etter anmeldelse, pris og en rekke andre faktorer, helt gratis, alt på momondo.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Omfattende reisesøk
momondo sammenligner 3M+ hoteller og andre typer overnatting for å sikre at du finner det beste stedet å bo.
Intuitive søkefiltre
Filtrer etter pris, fasiliteter, gratis avbestilling, forbedret rengjøring, gratis frokost og mye mer.
Smart prisvarsel
Dersom du har funnet et sted, kan momondo spore prisen og varsle deg når den endres.