Hoteller i Lillestrøm, Norge

Finn tilbud på 4 hoteller i Lillestrøm, Norge

Lillestrøm, Norge
30. jan. — 31. jan.2
ti. 31.1.
lø. 4.2.

De beste hotellene i Lillestrøm

Finn det perfekte hotellet for oppholdet ditt i Lillestrøm
Pris
kr562
kr4769
Gjestevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotellklasse
0+
2
3
4
5

Det beste tidspunktet for å bestille et hotell i Lillestrøm

Sjekk ut informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Lillestrøm
Lavsesongmarsbilligste måned å overnatte
Høysesongmaidyreste tid å overnatte
35 %forventet prisnedgang
38 %forventet prisøkning

Pris

1 010 kr–2 519 kr

Billigste ukedagtorsdager den billigste dagen i uken
Dyreste ukedagmandager den dyreste dagen i uken
1 722 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
1 108 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
Billigste tidspunkt å bestille på erDet billigste tidspunktet å bestille hoteller i Lillestrøm på er: 3 stjerne, 90 dag før.

3 stjerne

1 254 kr–1 698 kr


Nyttig informasjon om hoteller i Lillestrøm

Få en rask oversikt over pris- og overnattingstrender for ditt besøk i Lillestrøm

Laveste hotellpris

563 kr

Hoteller i nærheten av flyplassen

44

Gjennomsnitt antall netter på opphold

2 dager
Den rimeligste prisen for et rom i Lillestrøm funnet siste 7 dager er 563 kr/natten. Denne prisen fås hos Oslo House, Nedre Kjellerstuve, Norewey.
Det er er 44 hoteller i Lillestrøm i nærheten av Oslo Gardermoen. Radisson Blu Airport Hotel, Oslo Gardermoen med kortest avstand på 0,3 km fra denne flyplassen.
I gjennomsnitt bor gjester 2 dager når e bor på i Lillestrøm. Gjennomsnittprisen for 2 dager i Lillestrøm siste uken er 2 953 kr.

Lillestrøm reisetips

Hotell i Lillestrøm koster alt fra ca. 400 NOK til 5000 NOK for en natt. På momondo kan du enkelt filtrere etter pris, tidlig innsjekk, balkong, familierom, dyr tillatt eller se om frokost er inkludert i prisen. Lillestrøm kan friste med overnatting i de fleste prisklasser, enten du ønsker litt ekstra luksus når du skal ha en romantisk helg med kjæresten eller om du simpelthen er på jakt etter et sted å sove.

Det passer perfekt booke hotell i Lillestrøm i sommerhalvåret. Da er været mildere, og det skjer mye spennende, som f.eks. Byfesten i juni. Hvis du liker ski og annen vintersport, kan du med fordel besøke byen i vinterhalvåret. Det arrangeres påskeskirenn hver påske, samt skisprint rundt mars.

Det er gode muligheter til å finne billig hotell i Lillestrøm året rundt, men prisene er som regel høyere rundt skoleferier. Du kan skaffe deg overnatting for ca. 500 NOK på gårdshus og gjestehus utenfor byen. Du finner mange hostel med god standard i Oslo, så sant du ikke har noe imot å hoppe på toget for å dra til Lillestrøm sentrum. Hold gjerne utkikk etter gode tilbud når du skal bestille.


Hvor mye koster et hotell i Lillestrøm per natt?

Bruk informasjonen nedenfor for å finne hotellrom i Lillestrøm med høy kvalitet til lave priser

Hoteller med 3 stjerner

Billigst 1 167 kr

Gjennomsnittlig 1 376 kr

Dyrest 2 300 kr

Finn hoteller med 3 stjerner
3 stjerner
4 stjerner +

De beste prisene som ble funnet av momondo-brukere i løpet av de siste 24 timene.


Hosteller og billige hoteller i Lillestrøm

Disse hotellene og hostellene tilbyr ofte billige opphold i Lillestrøm

Finn hotellet som gir deg mest for pengene i Lillestrøm

Disse hotellene i Lillestrøm har de beste prisene basert på vurderingene deres

Hvor bør du bo i Lillestrøm

Lillestrøm er en spennende by som kan friste med natur, kultur og historie. Det tar bare 12 minutter å komme seg hit med tog fra Oslo Lufthavn Gardemoen, og du finner mange gode alternativer for overnatting i Lillestrøm. Ettersom den sjarmerende småbyen ligger så nært Oslo, tar det bare 20 minutter å kjøre inn til hovedstaden. Du har derfor mange muligheter rett i nærheten av deg om du velger å ha denne byen som base når du er på reisefot. Dersom du ønsker konferansehotell, finner du flere i retning Oslo.

Dette er en liten by, og mange hotell i Lillestrøm er plassert nært sentrum. Volla er en bydel som inkluderer Storgata og Torget, og de fleste reisende velger å finne seg overnatting i dette området. Enten du reiser med familie, kjæresten eller venner, er dere strategisk plassert nær de fleste severdigheter, shoppingmuligheter og attraksjoner. Øvrige bydeler består hovedsakelig av boligområder. Hvis du foretrekker roligere omgivelser, kan du blant annet bestille overnatting på gårder og gjestehus i nærliggende områder. Hvis du reiser med barn, kommer de små garantert til å sette pris på en liten gårdsferie.


Lær mer om attraksjoner og ting du bør sjekke ut i Lillestrøm

Lillestrøm er en koselig liten by med noe for alle og enhver, tett på Oslo sentrum. Du finner gode shoppingmuligheter ved Lillestrøm Torv og Storgata. Lillestrøm Torv er et kjøpesenter med over 80 butikker samlet på ett sted. Storgata derimot, er et trivelig sted å rusle rundt for å nyte byliv, shopping og god mat. Har du lyst til å slå løs håret, er det Storgata du bør oppsøke. Her finner du utesteder og nattklubber som pulserer av liv i helgene. Byen har også mye å friste småbarnsfamilier med. På sommerstid anbefales et besøk på Nebbursvollen Friluftsbad med tre bassenger, store friarealer, vannsklier, sandvolleyball, grill, piknik og lekeplass.

Lillestrøm har mange grønne områder og naturperler, for eksempel Oltidsveien, Leira og Nitelva. Dersom du ønsker en pause fra bylivet, er det bare å snøre på seg tursko og sette kursen mot naturen for å lade opp batteriene igjen. Du finner også mange gode muligheter rett over kommunegrensen. Fra toppen av Bjønnåsen for eksempel, har du en flott utsikt til Gaustadtoppen og Jotunheimen.


Informasjon om opphold i Lillestrøm

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller hotell i Lillestrøm

De fleste brukerne våre velger å tilbringe 2 netter i Lillestrøm.

Et hotellrom i Lillestrøm vil normalt koste deg 1 678 kr per natt. Denne figuren er basert på et gjennomsnitt, og prisene vil variere ut i fra fasiliteter, plassering og tilgjengelig kapasitet på ønsket hotell.

mars er den billigste måneden å bestille hotell i Lillestrøm. Prisene kan være hele 36 % lavere enn under andre travle måneder, så dette er et godt tidspunkt for å finne et godt tilbud.

onsdag er den billigste dagen for hotellrom i Lillestrøm. søndag er den dyreste dagen.


Start planleggingen av reisen til Lillestrøm


Hvorfor bruke momondo?

momondo søker i hundrevis av reisesider, slik at du kan sammenligne priser for hoteller og andre overnattingsalternativer i Lillestrøm. momondo samler alle alternativene dine på ett sted og er gratis å bruke uten skjulte avgifter eller kostnader.

Du kan filtrere etter pris, beliggenhet, fasiliteter, vurderingspoeng og mye mer på momondo. Det er slik vi kan hjelpe deg med å finne et flott sted å bo i Lillestrøm.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Omfattende reisesøk
momondo sammenligner 3M+ hoteller og andre typer overnatting for å sikre at du finner det beste stedet å bo.
Intuitive søkefiltre
Filtrer etter pris, fasiliteter, gratis avbestilling, forbedret rengjøring, gratis frokost og mye mer.
Smart prisvarsel
Dersom du har funnet et sted, kan momondo spore prisen og varsle deg når den endres.