Hotell Vossevangen: Finn billig overnatting i byen

Finn de beste tilbudene på 25 hoteller i Vossevangen, Norge

Innsjekking
Utsjekk
Sammenlign med momondo |
-
1
Innsjekking
Utsjekk

Populære hoteller for overnatting i Vossevangen

Det er mange flotte hoteller i Vossevangen, hva med et hotellopphold i et av disse?


Ting å gjøre i Vossevangen

Hangurstrekket
Vangskyrkja
Ekspressheisen

Hvor mye koster hoteller i nærheten av Hangurstrekket?

Hvis du ser etter et hotell i Vossevangen som ligger i nærheten av Hangurstrekket, har du flaks. momondo anbefaler 10 hoteller i nærheten av Hangurstrekket, og hoteller i området koster i gjennomsnitt 1 114 kr/natt. Denne prisen kan variere avhengig av sesong. Hoteller i nærheten av Hangurstrekket er vanligvis 40 % billigere enn gjennomsnittshotellet i Vossevangen som koster 1 875 kr.

Hoteller i nærheten av Hangurstrekket

Hvor mye koster hoteller i nærheten av Vangskyrkja?

Hvis du ser etter et hotell i Vossevangen som ligger i nærheten av Vangskyrkja, har du flaks. momondo anbefaler 10 hoteller i nærheten av Vangskyrkja, og hoteller i området koster i gjennomsnitt 1 191 kr/natt. Denne prisen kan variere avhengig av sesong. Hoteller i nærheten av Vangskyrkja er vanligvis 36 % billigere enn gjennomsnittshotellet i Vossevangen som koster 1 875 kr.

Hoteller i nærheten av Vangskyrkja

Hvor mye koster hoteller i nærheten av Ekspressheisen?

Hvis du planlegger å bo på noen av momondos anbefalte hoteller i området Vossevangen som ligger nærmest Ekspressheisen, kan du forvente deg å måtte betale 1 468 kr/natt. Denne prisen varierer avhengig av når på året man reiser. Vanligvis er en pris på 1 468 kr/natt et godt tilbud for momondo-brukere som bor i nærheten av Ekspressheisen. Hoteller i nærheten av Ekspressheisen er vanligvis 21 % billigere enn gjennomsnittshotellet i Vossevangen som koster 1 875 kr.

Hoteller i nærheten av Ekspressheisen

Når bør du bestille hotell i Vossevangen

Sjekk informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Vossevangen
Lavsesong
oktober
Høysesong
mai

billigste måned å overnatte

29 %

forventet prisnedgang

dyreste tid å overnatte

24 %

forventet prisøkning

Pris
1 038 kr - 1 920 kr
Dyreste ukedag
søndag
Billigste ukedag
lørdag

snittpris over de siste to ukene

Gjennomsnittspris (ukedag)

1 281 kr

snittpris over de siste to ukene

snittpris over de siste to ukene

Gjennomsnittspris (natt helg)

1 316 kr

snittpris over de siste to ukene


Vossevangen reisetips

La oss hjelpe deg med de beste tipsene om Vossevangen

Hva koster det for hotell i Vossevangen?

Du kan finne overnatting i Vossevangen og i nærområdet i mange ulike prisklasser. Her kan du bo på campingplasser til omkring 600 NOK per natt, eller du kan bo på hytter, fjellstuer eller hotell i Vossevangen fra omkring 1000 NOK per natt.

Når er det beste tidspunktet for et hotellopphold i Vossevangen?

Voss er en helårsdestinasjon som er like flott å besøke sommer som vinter, vår som høst. Om sommeren kan du prøve rafting i noen av verdens beste elver, prøve tandemhopp med fallskjerm over det fantastiske fjordlandskapet eller besøke klatreparken. Om vinteren kan du stå på ski i alpinanleggene eller bli med på guidede langrennsturer. Fra juni til oktober er det høysesong for fjellturer, hvor du kan oppleve mektige fosser underveis.

Kan man reise til Vossevangen på budsjett?

Du kan helt fint reise til Vossavangen på budsjett dersom du planlegger turen din på forhånd. Det finnes flere muligheter for rimelig overnatting her, og dersom du velger et overnattingssted med kjøkken, kan du lage mat hjemme i stedet for å spise ute på restauranter og kafeer. I tillegg kan du velge å prioritere aktiviteter som er gratis.

De beste transportmidlene i Vossevangen

Det er enkelt å komme seg til Voss med både bil og kollektivtransport. I selve Vossevangen går det lokalbusser, og sykkel er også et populært fremkomstmiddel om sommeren. Du kan også ta beina fatt og gå turer i det vakre naturlandskapet. Om vinteren kan du bytte ut sommerskoene med ski for å utforske de idylliske områdene.

Parkering i Vossevangen

Du finner både avgiftspliktig og avgiftsfri parkering i Vossevangen og i områdene rundt. Legg merke til skiltene om maks p-tid, som ofte er enten maks tre timer, et døgn, syv døgn eller 14 døgn. Dersom du skal være borte en stund eller trenger langtidsparkering, bør du parkere på VossaPark i sentrum.


Hvor mye koster et hotell i Vossevangen per natt?

Bruk informasjonen nedenfor for å finne hotellrom i Vossevangen med høy kvalitet til lave priser
2 stjerner eller mindre
Voss fjellstove Rongastovo
Beste verdi

Voss fjellstove Rongastovo

8,0

783 kr

Vis hotelltilbud

De beste prisene som ble funnet av momondo-brukere i løpet av de siste 24 timene.

Hosteller og billige hoteller i Vossevangen

Disse hotellene og hostellene tilbyr ofte billige opphold i Vossevangen
Voss fjellstove Rongastovo

Voss fjellstove Rongastovo

8,0

783 kr

Vis hotelltilbud
Voss Resort

Voss Resort

8,2

1 540 kr

Vis hotelltilbud
Fleischer's Hotel

Fleischer's Hotel

7,8

1 875 kr

Vis hotelltilbud

Finn hotellet som gir deg mest for pengene i Vossevangen

Disse hotellene har de beste prisene basert på vurderingene deres
Voss fjellstove Rongastovo

Voss fjellstove Rongastovo

8,0

783 kr

Vis hotelltilbud

Hvor bør du bo i Vossevangen

Det finnes flere hotell i Vossevangen og i områdene rundt. Her finner du blant annet campingplasser og fjellstuer som er svært populært blant familier. Dette er sosiale overnattingsalternativer hvor det ofte er flere aktivitetstilbud for barn, og det er stor sannsynlighet for at barna møter andre jevnaldrende. For par som ønsker en romantisk ferie, kan det være en god idé å leie en liten, koselig hytte for å få litt privatliv i tillegg til å være i nærheten av både naturen og livet i Vossevangen sentrum. For backpackere som ser etter et billig hotell i Vossevangen, kan vandrerhjem være en perfekt løsning. Ikke bare får du rimelig overnatting, men du får også muligheten til å møte andre likesinnede backpackere som du kan dele dine opplevelser med. Hos momondo kan du enkelt finne ulike overnattingsalternativer i Vossevangen. Sammenligne pris, beliggenhet og fasiliteter for å finne det alternativet som passer best for deg og familien, kjæresten eller vennegjengen!


Lær mer om attraksjoner og ting du bør sjekke ut i Vossevangen

Vossevangen er et vakkert tettsted som ligger i Voss kommune i Hordaland. Her er det utallige ting å finne på for både familier, vennegjenger og par, hele året rundt. Om sommeren kan du bli med på fisketurer, leie padlebrett for å prøve stand-up-padling eller ta med familien på familierafting. Om vinteren kan du besøke Voss Resort for å utfolde deg på et av Vestlandets største skisenter, som har hele 40 kilometer med preparerte løyper for alle nivåer. Det finnes også mange trugeturer du kan bli med på, med eller uten stjernekikking. I tillegg arrangeres det flere guidede skiturer i området. Uansett når på året du besøker Vossevangen, kan du også kjenne på følelsen av fritt fall uten fallskjerm i den første vindtunnelen i Norge på Voss Vind. Ta også turen innom Vangskyrkja, den største middelalderkirken i Hordaland, og se Olavskorset som ble reist av Olav den hellige. (Priser sjekket 30/03/2019).


Reiseinformasjon for Vossevangen

Hvor mange dager tilbringer folk i Vossevangen?

De fleste brukerne våre velger å tilbringe 1 natt i Vossevangen.

Hvor mye koster et hotell i Vossevangen?

I gjennomsnitt har rom en prislapp på omkring 1 139 kr per natt ved bestilling av hotell i Vossevangen. Dog varierer prisen du må betale for rommet betraktelig, avhengig av sesong, plassering og fasiliteter.

Når lønner det seg å bestille hotell i Vossevangen?

Hoteller i Vossevangen er vanligvis billigst i oktober. Du kan forvente deg en prisreduksjon på ca. 258 kr % i denne perioden.

Hvilken dag er den billigste i Vossevangen?

Prisene på hotellrom i Vossevangen vil være på sitt laveste på fredag, og på sitt høyeste på lørdag.

Hvor mye koster et hostell i Vossevangen?

Hosteller og hoteller i Vossevangen med 2 stjerner eller færre koster omkring 770 kr for en seng per person. Dette blir omkring 370 kr billigere enn prisen på et typisk hotell i Vossevangen.


momondos favoritthoteller

Finn ut mer om hotellene som brukerne foretrekker i Vossevangen