De beste hotellene
Innsikt
Vanlige spørsmål
Hoteller i Longyearbyen

Hoteller i Longyearbyen, Norge

Finn tilbud på 7 hoteller i Longyearbyen, Norge

Longyearbyen, Norge
18. apr. — 19. apr.2
lø. 13.4.
on. 17.4.

Sammenlign 3M+ hoteller og overnattingsmuligheter.

Kåret til vinneren av Europas beste reiseapp 2023

De beste hotellene i Longyearbyen

Finn det perfekte hotellet for oppholdet ditt i Longyearbyen
Pris
kr866
kr4386
Gjestevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotellklasse
0+
2
3
4
5

Det beste tidspunktet for å bestille et hotell i Longyearbyen

Sjekk ut informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Longyearbyen
LavsesongDesemberbilligste måned å overnatte
Høysesongaprildyreste tid å overnatte
44 %forventet prisnedgang
36 %forventet prisøkning

Pris

1 226 kr–3 474 kr

Billigste ukedagmandager den billigste dagen i uken
Dyreste ukedagtorsdager den dyreste dagen i uken
1 683 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
2 867 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen

Nyttig informasjon om hoteller i Longyearbyen

Få en rask oversikt over pris- og overnattingstrender for ditt besøk i Longyearbyen

Laveste hotellpris

866 kr

Hoteller i nærheten av flyplassen

16

Gjennomsnitt antall netter på opphold

3 dager
Den rimeligste prisen for et rom i Longyearbyen funnet siste 7 dager er 866 kr/natten. Denne prisen fås hos Coal Miners Cabins, a 2-stjerners hotell.
Det er er 16 hoteller i Longyearbyen i nærheten av Longyearbyen Svalbard. 2-Bedroom Apartment In Longyearbyen With med kortest avstand på 4,4 km fra denne flyplassen.
I gjennomsnitt bor gjester 3 dager når e bor på i Longyearbyen. Gjennomsnittprisen for 3 dager i Longyearbyen siste uken er 6 640 kr.

Longyearbyen reisetips

Hvordan bor man billig i Longyearbyen?

Du kan enkelt sammenligne hotelltilbud på momondo, og da finner du en rekke hoteller i Longyearbyen du kan bo på. Det billigste alternativet i byen starter fra rundt 650 kr. per natt, og da bor du på gjestehus litt lenger ut fra sentrum. Nærmere Gammelkaia og byens restauranter og barer, kan du bo på pensjonat fra 850 kr. per natt, og hotellprisene begynner på ca. 1000 kr. natten. 4-stjerners hotell i Longyearbyen koster fra ca. 1800 kr. per natt.

Hvordan kommer man seg rundt i Longyearbyen?

De vanligste fremkomstmidlene i Longyearbyen er snøscooter og båt. Det går også busser fra flyplassen inn til sentrum, og denne er tilpasset å kjøre etter bagasjen er levert fra passasjerflyet. Bussene stopper ved en rekke hoteller i Longyearbyen, så det er bare å fortelle bussjåføren hvor du skal bo, så kjøres du dit. I hotellresepsjonen får du informasjon om når flybussen tar deg tilbake til flyplassen ved hjemreise. Du kjøper billett når du går på bussen, og det er rimelige priser. I tillegg kan du ta buss når du skal på guidede turer, noe du også kan avtale med de som jobber på ditt hotell i Longyearbyen. Du kan også besøke turistinformasjonen i Longyearbyen ved enden av gågata i retning Nybyen for å høre om guidede turer du kan bli med på.

Hvor gammel må man være for å sjekke inn på hotell i Longyearbyen?

Det er i utgangspunktet ingen spesifikke aldersgrenser for å sjekke inn på hotell i Longyearbyen, men det kan være 18-årsgrense enkelte steder.

Er det vanlig å betale depositum på hotellbestillingen i Longyearbyen?

Noen hoteller i Longyearbyen krever at du betaler for hele oppholdet på forhånd når du bestiller på nett, mens andre tar heller betalingen ved utsjekk.

Hvor trygt er det i Longyearbyen?

Svalbard skiller seg ut fra fastlandet, og her er det visse forholdsregler man bør ta. Været skifter fort, og isbjørnfaren er absolutt reell. Skal du ut på tur på Svalbard, er det anbefalt å dra på en organisert tur. Det er en rekke turoperatører i Longyearbyen, og da reiser du med velkvalifiserte guider som har erfaring med værforhold, snøskredfare, isforhold, isbjørntrussel og andre risikomomenter. Guidene har også utstyr dersom det skal oppstå usikre situasjoner, slik som satellitt-telefon, skred-, rednings-, og førstehjelpsutstyr, varmekilder og mer.


Hvor mye koster et hotell i Longyearbyen per natt?

Bruk informasjonen nedenfor for å finne hotellrom i Longyearbyen med høy kvalitet til lave priser

Hoteller med 2 stjerner

Billigst 625 kr

Gjennomsnittlig 1 051 kr

Dyrest 1 557 kr

Finn hoteller med 2 stjerner
2 stjerner
2 stjerner eller mindre
3 stjerner
3 stjerner
4 stjerner
4 stjerner +

De beste prisene som ble funnet av momondo-brukere i løpet av de siste 24 timene.


Hosteller og billige hoteller i Longyearbyen

Disse hotellene og hostellene tilbyr ofte billige opphold i Longyearbyen

Finn hotellet som gir deg mest for pengene i Longyearbyen

Disse hotellene i Longyearbyen har de beste prisene basert på vurderingene deres

Hvor bør du bo i Longyearbyen

Velkommen til Svalbard! Leter du etter hotell i Longyearbyen, finner du det på momondo. Her kan du sammenligne priser og finne det hotellet i Longyearbyen som passer deg best. Longyearbyen er en liten arktisk metropol og her bor det 2100 mennesker fra mange ulike nasjoner. Turisme er en av hovednæringene, så det er lurt å bo på hotell i Longyearbyen. Her befinner du deg blant en rekke hoteller og aktivitetsleverandører som vil ta deg med rundt på utrolige opplevelser.

Når du velger hotell i Longyearbyen, kan du enten bo nære vannet og Gammelkaia, eller du kan bo lenger inn i landet. Du bor uansett sentralt i byen, og du har gode muligheter når det gjelder utflukter og opplevelser utenfor byen. Hotellene i Longyearbyen er svært hjelpsomme med å finne passende guidede turer du kan bli med på, og da er transport og det meste annet inkludert og ordnet for deg.

Fra Gammelkaia og oppover i området der hotellene i Longyearbyen ligger, er det også en rekke restauranter, puber og barer. Du er derfor aldri langt unna det som skjer i byen. Fra ditt hotell i Longyearbyen kan du gå til fots til de fleste steder inne i byen, men du bør holde deg innenfor varselskiltene for isbjørn som står på begge sider av byens bosetning. Området du bor på hotell i Longyearbyen er altså uansett inne i byen, og du reiser utenfor byen med guide når du skal oppleve flere deler av Svalbard.


Lær mer om attraksjoner og ting du bør sjekke ut i Longyearbyen

Hva er byens særpreg?

Å være 78 grader nord er en opplevelse i seg selv, og Longyearbyen er en unik by der du kommer til å oppleve masse utenom det vanlige. Her er isbjørnen aldri langt unna, og du er omringet av snødekte fjell. Når du er her bør du bli med på guidede turer. Utenfor Longyearbyen finnes det ingen veier, her er du utenfor sivilisasjonen og midt i den iskalde villmarken. Her finner du et av verdens skjøreste økosystemer i den arktiske naturen.

Hva har Longyearbyen å tilby?

Bor du på hotell i Longyearbyen kan du besøke en rekke restauranter, barer og puber, men mest interessant er de guidede turene du kan bli med på. Det tilbys blant annet snøscooterturer, hundekjøring, skiturer og båtturer, fotturer og kajakkturer. Er du heldig å være her en skyfri kveld under mørketiden, kan du se det vakre nordlyset farge himmelen grønn over de snøkledde fjelltoppene. Du kan enkelt bestille turer når du kommer frem til ditt hotell i Longyearbyen, eller du kan bestille på forhånd. Sjekk momondo, så finner du de beste tilbudene for hoteller i Longyearbyen og god oversikt over alle fasiliteter, priser og beliggenhet.

Hvor grønn er byen?

Longyearbyen er en arktisk perle. Her bor du midt i helt unik natur, og her finnes en rekke ville dyr som isbjørn og fjellrev. Rundt deg er det snødekte fjell, og om sommerkveldene bades byen i lyset fra midnattssolen.


Informasjon om opphold i Longyearbyen

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller hotell i Longyearbyen

Hvor mange dager tilbringer folk i Longyearbyen?

Folk som besøker Longyearbyen tilbringer typisk 3 netter der.

Hvor mye koster et hotell i Longyearbyen?

I gjennomsnitt har rom en prislapp på omkring 2 825 kr per natt ved bestilling av hotell i Longyearbyen. Dog varierer prisen du må betale for rommet betraktelig, avhengig av sesong, plassering og fasiliteter.

Når lønner det seg å bestille hotell i Longyearbyen?

Desember er den billigste måneden å bestille hotell i Longyearbyen. Prisene kan være hele 45 % lavere enn under andre travle måneder, så dette er et godt tidspunkt for å finne et godt tilbud.

Hvilken dag er den billigste i Longyearbyen?

Hotellrom i Longyearbyen er generelt billigere på søndag, og dyrere på onsdag.

Hvor mye koster et luksushotell i Longyearbyen?

2 960 kr per person per natt er i gjennomsnitt det du kan forvente å måtte betale for luksushoteller i Longyearbyen. For å sette dette i perspektiv – gjennomsnittsprisen for et vanlig hotell i Longyearbyen er 2 825 kr per person per natt, noe som utgjør en prisforskjell på ca. 25% % for å bo på et luksushotell.

Hvor mye koster et hostell i Longyearbyen?

Hosteller (og hoteller med opptil 2 stjerner) i Longyearbyen kan koste deg 1 419 kr per natt. Ved å bestille et hostell kan du spare 791 kr sammenlignet med gjennomsnittprisen på et hotell i Longyearbyen.

Hvilke severdigheter er populære i april basert på været i Longyearbyen?

Hvis du ønsker å bo på et hotell i Longyearbyen i løpet av april, er det greit å være oppmerksom på at gjennomsnittstemperaturen ligger på −10 °C og at i løpet av denne måneden vanligvis forventes lite snø – kun ca. 43 mm.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Longyearbyen fra hoteller?

Fra og med april 2024, er det 16 tilbydere å velge mellom fra Longyearbyen hoteller.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Longyearbyen fra hoteller sist?

Pris for Longyearbyen fra hoteller oppdateres daglig.


Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bestille overnatting i Longyearbyen gjennom momondo?

momondo er gratis! Vi søker omfattende i hundrevis av nettsteder, returnerer hoteller og andre overnattingsalternativer i Longyearbyen, alt fra kjente hoteller-grupper til små uavhengige bedrifter. momondo gjør alle disse alternativene enkle å filtrere slik at du kan finne det perfekte stedet å bo.

Hvordan hjelper momondo meg med å finne et flott sted å bo i Longyearbyen?

Det er enkelt å finne et flott sted å bo i Longyearbyen med momondo. Filtrer alle overnattingsalternativene vi returnerer for å finne det beste stedet for deg. Vil du ha et sted med basseng eller døgnåpen resepsjon? Vi har filtre for det. Gratis frokost? momondo kan også vise dem for deg. Filtrer etter anmeldelse, pris og en rekke andre faktorer, helt gratis, alt på momondo.


En enklere måte å administrere reisen til Longyearbyen på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.

Spar penger når du bestiller hotell med momondo
De beste tilbudene på hoteller
De beste tilbudene på hoteller
Se tilbud fra 3 millioner+ hoteller og overnattingssteder på ett sted.
Gratis avbestilling
Gratis avbestilling
Bruk filteret for å finne reiser med gratis avbestilling
Millioner av gjesteanmeldelser
Millioner av gjesteanmeldelser
Les vurderinger basert på millioner av gjesteanmeldelser
Prisvarsler
Prisvarsler
Ikke klar for å booke ennå? Opprett prisvarsel for å tracke priser.

Finn bedre resultater for ditt opphold i Longyearbyen

Populære byer i Norge
Populære overnattingssteder basert på klikk de siste 7 dagene på momondo


Bli varslet når prisene synker

Daglige prisendringer i innboksen din – kun med prisvarsler.
lø. 13.4.
on. 17.4.
Send meg momondo sine favorittilbud på e-post