Hoteller i Finnsnes, Norge

Finn tilbud på 3 hoteller i Finnsnes, Norge

Finnsnes, Norge
29. sep. — 30. sep.2
fr. 30.9.
ti. 4.10.

De beste hotellene i Finnsnes

Finn det perfekte hotellet for oppholdet ditt i Finnsnes
Pris
kr366
kr5157
Gjestevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotellklasse
0+
2
3
4
5

Det beste tidspunktet for å bestille et hotell i Finnsnes

Sjekk ut informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Finnsnes
Dyreste ukedagtorsdager den dyreste dagen i uken
Billigste ukedagsøndager den billigste dagen i uken
27 513 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
9 822 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen

Nyttig informasjon om hoteller i Finnsnes

Få en rask oversikt over pris- og overnattingstrender for ditt besøk i Finnsnes

Laveste hotellpris

366 kr

Mest populære hotell (5-stjerners)

House in central Finnsnes

Hoteller i nærheten av flyplassen

62
Den rimeligste prisen for et rom i Finnsnes funnet siste 7 dager er 366 kr/natten. Denne prisen fås hos Glamping Senja / Finnsnes.
Reis komfortabelt når du booker et rom hos House in central Finnsnes, det mest populære 5-stjerners hotellet i Finnsnes.
Det er er 62 hoteller i Finnsnes i nærheten av Tromso/Langnes. Norwagon - CamperVan for the adventurous med kortest avstand på 0,7 km fra denne flyplassen.

Finnsnes reisetips

Hva koster det for hotell i Finnsnes?

Det kan koste ca. 800-2000 NOK for en natt på hytte eller hotell i Finnsnes. Prisen gjelder enkeltrom på hotell, og prisen øker om du heller vil ha dobbelt- eller familierom. Du kan også filtrere søket etter konferansehotell med møtelokaler, samt søke etter andre kriterier som rom med balkong eller dyr tillatt. Du bør undersøke om hotellet godtar tidlig innsjekk i forkant, dersom du ønsker dette.

Når er det beste tidspunktet for et hotellopphold i Finnsnes?

Er du usikker på når du bør bestille hotell i Finnsnes? Finnsnes er et vakkert sted året rundt, og det finnes mye å gjøre på i nærliggende områder. Vinteren kan friste med ski, hundeslede og nordlys, mens sommeren er perfekt til å fiske og gå på fjellturer. På sensommeren kan du delta på musikkfestivalen Finnsnes i Fest, hvor både små og store artister skaper god stemning i byen.

Kan man reise til Finnsnes på budsjett?

Er du på jakt etter et billig hotell i Finnsnes? Prisen avhenger naturlig nok om du ønsker litt luksus på ferien din eller om du bare vil ha et billig sted sove. På momondo finner du overnatting i Finnsnes i alle prisklasser, samt gode tilbud på hotellrom. Du kan også spare penger på å lage frokost selv, fremfor å spise på hotellet.

De beste transportmidlene i Finnsnes

Det er mulig å spasere rundt i sentrum, ettersom avstandene er såpass små. Det går busser og ferjer fra byen og til områdene rundt. Du kan også leie bil for å utforske nærområdet. Nærmeste lufthavn ligger i Bardufoss.

Parkering i Finnsnes

Det finnes flere parkeringsplasser i Finnsnes, blant annet Domus parkeringshus og ved Erling Nilssens vei. Enkelte overnattingssteder tilbyr parkeringsmuligheter til besøkende ved hotellet.


Hvor mye koster et hotell i Finnsnes per natt?

Bruk informasjonen nedenfor for å finne hotellrom i Finnsnes med høy kvalitet til lave priser

3-star hotels

Cheapest 1 157 kr

Average 1 294 kr

Most expensive 1 432 kr

Search 3-star hotels
2 stars and under
3 stars

De beste prisene som ble funnet av momondo-brukere i løpet av de siste 24 timene.


Hosteller og billige hoteller i Finnsnes

Disse hotellene og hostellene tilbyr ofte billige opphold i Finnsnes

Finn hotellet som gir deg mest for pengene i Finnsnes

Disse hotellene i Finnsnes har de beste prisene basert på vurderingene deres

Hvor bør du bo i Finnsnes

Finnsens er et trivelig tettsted, og en portal til vakre Senja og Dyrøy. Reisende som vil ha kort avstand til butikker og utesteder bør velge et hotell i Finnsnes som ligger i sentrum. Bykjernen er liten, og du har derfor gåavstand til byparken, hurtigruta, kjøpesenteret Amfi Finnsnes og det meste annet du måtte trenge under oppholdet ditt.

Det er også fullt mulig å bestille overnatting i Finnsnes i landlige og idylliske omgivelser. En koselig og romantisk hytte er ideell for de eventyrlystne som ønsker å utforske Ånderdalen Nasjonalpark. Hytter er også et godt alternativ for småbarnsfamilier. Da kan dere lage mat på hytten selv, og barna kan leke fritt i de naturskjønne omgivelsene. Det går raskt å reise inn til sentrum en tur når dere måtte ønske det. Du kan også booke hytter som er strategisk plassert i nærheten av fiskesteder. Hva er vel bedre enn å komme tilbake til hytten og grille en fisk som du har fanget selv?


Lær mer om attraksjoner og ting du bør sjekke ut i Finnsnes

Finnsnes er et ideelt utgangspunkt for å utforske vakre Senja og idylliske Dyrøy. Her finnes det fortsatt uberørt natur og byr på spektakulære naturopplevelser. Den 1147 meter lange Gisundbrua forbinder tettstedet sammen med Senja, og reisende setter garantert pris på en flott utsikt på turen over vannet. Senja kalles for et mini-Norge, takket være det varierte og fascinerende landskapet. Dyrøy derimot, kan lokke med fjord, fjell og kulturminner. Det finnes mange fine steder å gå tur som passer for både friluftsentusiaster og reisende med barn.

Det ligger et kjøpesenter midt i byen, ikke langt fra hurtigruta og Gisundbrua. Amfi Finnsnes har over 40 butikker og mange steder hvor du kan ta deg en kopp kaffe og en matbit. Det ligger en lekeplass i byparken ved Finnsnesvannet, midt i sentrum. Her kan både store og små ta en pustepause fra å utforske byen.


Informasjon om opphold i Finnsnes

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller hotell i Finnsnes

Prisen på et hotell i Finnsnes avhenger av flere faktorer som antall stjerner, plassering og etterspørsel. Generelt sett ligger gjennomsnittsprisen på omkring 913 kr per natt.

I juli er prisene på sitt laveste, og de representerer det mest kosteffektive tidspunktet for å bestille et hotellrom i Finnsnes. Du vil kunne oppleve at romprisen din har sunket med opptil 51 %.

lørdag er den billigste dagen for hotellrom i Finnsnes. onsdag er den dyreste dagen.

Hosteller i Finnsnes koster vanligvis en plass omkring 818 kr per natt for hver person. Denne prisen er hentet fra hosteller og hoteller med 2 eller færre stjerner. Hosteller er veldig lønnsomme, og er i gjennomsnitt 94 kr billigere enn gjennomsnittsprisen for et hotell i Finnsnes.

Selv om temperaturene i oktober er perfekt for utendørsaktiviteter i nærheten av Finnsnes, har denne måneden betraktelig mye mer nedbør enn andre måneder, og det forventes en nedbørsmengde på ca. 130 mm i løpet av hele måneden.


Start planleggingen av reisen til Finnsnes


Hvorfor bruke momondo?

momondo er gratis! Vi søker omfattende i hundrevis av nettsteder, returnerer hoteller og andre overnattingsalternativer i Finnsnes, alt fra kjente hoteller-grupper til små uavhengige bedrifter. momondo gjør alle disse alternativene enkle å filtrere slik at du kan finne det perfekte stedet å bo.

momondo finner et flott sted å bo i Finnsnes ved å la deg filtrere og avgrense søket. Du kan filtrere etter pris, beliggenhet, fasiliteter, vurderingspoeng og mye mer.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Omfattende reisesøk
momondo sammenligner 3M+ hoteller og andre typer overnatting for å sikre at du finner det beste stedet å bo.
Intuitive søkefiltre
Filtrer etter pris, fasiliteter, gratis avbestilling, forbedret rengjøring, gratis frokost og mye mer.
Smart prisvarsel
Dersom du har funnet et sted, kan momondo spore prisen og varsle deg når den endres.