Hotell Hamar: Finn billig overnatting i byen

Finn de beste tilbudene på 10 hoteller i Hamar, Norge

Innsjekking
Utsjekk
Sammenlign med momondo |
-
1
Innsjekking
Utsjekk

Populære hoteller for overnatting i Hamar

Det er mange flotte hoteller i Hamar, hva med et hotellopphold i et av disse?


Ting å gjøre i Hamar

Vikingskipet Arena
Hamar Cathedral
Hedmarksmuseet

Finnes det tilgjengelige hotell i nærheten av Vikingskipet Arena?

Hvis du ser etter et hotell i Hamar som ligger i nærheten av Vikingskipet Arena, har du flaks. momondo anbefaler 5 hoteller i nærheten av Vikingskipet Arena, og hoteller i området koster i gjennomsnitt 1 076 kr/natt. Denne prisen kan variere avhengig av sesong. Hoteller i nærheten av Vikingskipet Arena er vanligvis 4 % dyrere enn gjennomsnittshotellet i Hamar som koster 1 032 kr.

Hoteller i nærheten av Vikingskipet Arena

Finnes det tilgjengelige hotell i nærheten av Hamar Cathedral?

Hoteller i nærheten av Hamar Cathedral har bortimot de samme prisene som gjennomsnittsprisen på et hotell i Hamar som ligger på 1 032 kr.

Hoteller i nærheten av Hamar Cathedral

Finnes det tilgjengelige hotell i nærheten av Hedmarksmuseet?

Gjennomsnittsprisen på hoteller i nærheten av Hedmarksmuseet, er 1 035 kr per natt. Av disse hotellene anbefaler momondo-brukere følgende hotell til de som ønsker å bo i området. Ettersom Hedmarksmuseet er mer populær på noen tider av året, kan prisene variere avhengig av når du planlegger å reise. Hoteller i nærheten av Hedmarksmuseet har bortimot de samme prisene som gjennomsnittsprisen på et hotell i Hamar som ligger på 1 032 kr.

Hoteller i nærheten av Hedmarksmuseet

Når bør du bestille hotell i Hamar

Sjekk informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Hamar
Lavsesong
oktober
Høysesong
august

billigste måned å overnatte

11 %

forventet prisnedgang

dyreste tid å overnatte

8 %

forventet prisøkning

Pris
1 044 kr - 1 267 kr
Dyreste ukedag
fredag
Billigste ukedag
lørdag

snittpris over de siste to ukene

Gjennomsnittspris (ukedag)

1 187 kr

snittpris over de siste to ukene

snittpris over de siste to ukene

Gjennomsnittspris (natt helg)

960 kr

snittpris over de siste to ukene

Billigste tidspunkt å bestille
Det billigste tidspunktet å bestille hoteller i Hamar på er: 3 stjerne, 49 dag før.
3 stjerne
994 kr - 1 069 kr

Hamar reisetips

La oss hjelpe deg med de beste tipsene om Hamar

Hvordan bor man billig i Hamar?

For å bo billig i Hamar, er det lurt å sammenligne hotelltilbud på momondo. Priser for å bo i Hamar varierer, og du finner overnattingssteder fra 500 kr. natten, 4-stjerners hotell sentralt i byen får du fra ca. 900 kr. per natt. Det er mange muligheter, som for eksempel Scandic Ringsaker med svømmebasseng og treningsfasiliteter. Om vinteren kan du bo på dyrevennlige Møyrud for kun 500 kr. natten. Her er det ski-in ski-out, og du kan bli med på skiskole.

Hamar på budsjett

Hamar har en rekke muligheter for tur- og utendørsaktiviteter. Om sommeren kan du bade i Mjøsa, mens på vinteren kan du spenne på skiene. Det finnes mange skiløyper der du kan øve inn perfekt teknikk. Er du i Hamar for å være med på The Gathering, får du deltakerbilletter til 1200 kr. per person, og besøksbilletter fra kr. 250. Om sommeren kan du være med på den historiske båtturen Skibladner. Den gamle hjuldamperen stopper i Hamar, og du får billetter mellom 150 og 250 kr. Barn under 12 år reiser gratis.

Hvordan kommer man seg rundt i Hamar?

I Hamar finnes det kollektivt trafikktilbud, slik at du kan ta buss dit du skal. Bor du i nærheten av sentrum er det gåavstand til bryggen ut mot Mjøsa, turer og badeplass, samt til kjøpesenter og Vikingskipet.

Hvor gammel må man være for å sjekke inn på hotell i Hamar?

I Norge finnes det ingen spesifikk aldersgrense for innsjekking på hotell, men det kan være 18-årsgrense noen steder. Det lønner seg å undersøke dette før reisen.

Er det vanlig å betale depositum på hotellbestillingen i Hamar?

Noen hoteller krever at du betaler hele oppholdet når du bestiller på nett. Andre foretrekker heller at betalingen skjer ved utsjekk.

Parkering i Hamar

I Hamar finner du enkelt parkering, enten i parkeringshus driftet av kommunen, eller privat. Kjører du el-bil finner du ladestasjoner i parkeringshusene på Vestre og Østre Torg. Dessuten parkerer du gratis med el-bil der det er innført avgiftsparkering.


Hvor mye koster et hotell i Hamar per natt?

Bruk informasjonen nedenfor for å finne hotellrom i Hamar med høy kvalitet til lave priser
2 stjerner eller mindre
Vikingskipet Motel & Apartments
Beste verdi

Vikingskipet Motel & Apartments

8,2

724 kr

Vis hotelltilbud
3 stjerners
Scandic Hamar
1# Mest populære

Scandic Hamar

7,4

1 128 kr

Vis hotelltilbud
Quality Hotel Astoria
2# Mest populære

Quality Hotel Astoria

8,3

1 094 kr

Vis hotelltilbud
Victoria Hotel Hamar
Beste verdi

Victoria Hotel Hamar

7,6

1 035 kr

Vis hotelltilbud

De beste prisene som ble funnet av momondo-brukere i løpet av de siste 24 timene.

Hosteller og billige hoteller i Hamar

Disse hotellene og hostellene tilbyr ofte billige opphold i Hamar
Vikingskipet Motel & Apartments

Vikingskipet Motel & Apartments

8,2

724 kr

Vis hotelltilbud
Scandic Hamar

Scandic Hamar

7,4

1 128 kr

Vis hotelltilbud
Victoria Hotel Hamar

Victoria Hotel Hamar

7,6

1 036 kr

Vis hotelltilbud
Quality Hotel Astoria

Quality Hotel Astoria

8,3

1 095 kr

Vis hotelltilbud

Finn hotellet som gir deg mest for pengene i Hamar

Disse hotellene har de beste prisene basert på vurderingene deres
Vikingskipet Motel & Apartments

Vikingskipet Motel & Apartments

8,2

724 kr

Vis hotelltilbud
Scandic Hamar

Scandic Hamar

7,4

1 128 kr

Vis hotelltilbud
Quality Hotel Astoria

Quality Hotel Astoria

8,3

1 095 kr

Vis hotelltilbud
Victoria Hotel Hamar

Victoria Hotel Hamar

7,6

1 036 kr

Vis hotelltilbud

Hvor bør du bo i Hamar

Skal du bo på hotell i Hamar har du en del å velge mellom. Velger du å bo nær bysenteret har du gåavstand til det kjente Vikingskipet, brygga ut mot Mjøsa og Koigen der det er muligheter for å bade, skate og gå tur. Vil du heller legge overnattingen litt utenfor sentrum, kan du bo på bed & breakfast, i hytter eller på hotell for en rimelig penge. Disse ligger litt lenger inn i landet, rundt Ottestad, Stange og mot Furnes.

Hvert år arrangeres The Gathering i Vikingskipet i Hamar. Dette er et populært arrangement som trekker massevis av spillelystne mennesker til den lille byen. Vil du bo nær arrangementet anbefales det å bestille hotell i Hamar som ligger i området rundt Vikingskipet.

Er du i Hamar for naturopplevelser eller idrett, kan du velge mellom hoteller som ligger nær bysenteret eller i utkanten. Mjøsa ligger rett ved dørstokken og her kan man bade, kjøre båt og nyte lange dager utendørs. Hamar har mange idrettsanlegg, for deg som vil svømme, spille tennis, gå på skøyter eller skal ta del i idrettsarrangementer.

Om vinteren bør du pakke med deg skiene, for bor du på hotell i Hamar finnes det en rekke skiløyper. Noen overnattingssteder tilbyr også skiskole, perfekt for reiser med barn. Her er det mulighet for lekre hoteller eller kanskje du heller vil ta med familien og bo i en koselig hytte litt utenfor byen. Kjører du bil kan du enkelt komme deg rundt til by, skiløyper og andre opplevelser i Hamar.


Lær mer om attraksjoner og ting du bør sjekke ut i Hamar

Hva er byens særpreg?

Byen huser en rekke idrettsarrangementer og i Hamar finner du hoteller i god kvalitet for ditt opphold. Enten du skal delta eller være tilskuer, finner du hoteller og andre overnattingssteder som ligger sentralt til, med gode priser. Hamar er god kjent for sitt Olympiske anlegg. Her kan du delta i, eller være tilskuer til konkurranser innen skøyteløp, bandy, hurtigløp og kunstløp. Tilbake på hotellet kan du slappe av mellom arrangementene. I Hamar finner du også gode spisesteder. Du kan nyte flotte menyer på Stortorvet Gjestgiveri, midt i byen. Vil du ha mer utsikt under middagen kan du ta turen ut til Restaurant Hamarstua som har fått meget gode kritikker.

Hva har Hamar å tilby?

Hamar huser en rekke arrangementer og ligger vakkert til ved Norges største innsjø, Mjøsa. Det er stort fokus på idrett og aktiviteter, og mange i Hamar er aktive skigåere. Her finner du mange gode løyper. Om sommeren er Koigen perfekt for bading og lek ute, samt grilling, piknik og volleyball. Hvert eneste år kommer også mange mennesker for å ta del i The Gathering, et spillearrangement som holdes i Vikingskipet. I Vikingskipet holdes en rekke arrangementer året rundt, som for eksempel Thai Music Festival, Midt i Matfatet, konserter med verdensberømte artister og idrettskonkurranser.

Hvor grønn er byen?

Hamar er virkelig en grønn by. Her er det populært å drive med idrett, som skøytegåing, langrenn, svømming og masse mer. På Koigen finner du skatepark og sandvolleyball, og mange av hotellene i byen ligger godt til rette for at du skal kunne gå ut på tur enten det er med tursko eller ski. Det kan lønne seg å sjekke ut langrennsmulighetene dersom du reiser hit om vinteren. Her er det en rekke skiløyper for lange og korte turer. På skisporet.no kan du finne status på løypene, om de er preppet, hvor de strekker seg, og hvordan føret er.


Reiseinformasjon for Hamar

Hvor mange dager tilbringer folk i Hamar?

I gjennomsnitt tilbringer reisende totalt 1 natt i Hamar.

Hvor mye koster et hotell i Hamar?

1 076 kr per natt er prisen gjennomsnittsprisen for et hotellrom i Hamar. Prisene vil variere avhengig av faktorer som antall stjerner, sesong og plassering.

Når lønner det seg å bestille hotell i Hamar?

Hotell i Hamar er billigst i oktober. Romprisen kan være hele 93 kr % billigere enn de travleste månedene.

Hvilken dag er den billigste i Hamar?

fredag er dagen der du typisk finner den laveste prisen for hotellrommet ditt i Hamar. Den høyeste prisen bruker å være på torsdag.

Hvor mye koster et hostell i Hamar?

Hosteller i Hamar (inkludert hoteller med 2 eller færre stjerner) koster i gjennomsnitt 1 061 kr per person, per natt. Dette er 15 kr billigere per natt enn den gjennomsnitlige prisen på hoteller i Hamar.