Hoteller i Hamar, Norge

Finn tilbud på 4 hoteller i Hamar, Norge

Hamar, Norge
25. nov. — 26. nov.2
lø. 26.11.
on. 30.11.

De beste hotellene i Hamar

Finn det perfekte hotellet for oppholdet ditt i Hamar
Pris
kr983
kr7895
Gjestevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotellklasse
0+
2
3
4
5

Det beste tidspunktet for å bestille et hotell i Hamar

Sjekk ut informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Hamar
Billigste ukedagsøndager den billigste dagen i uken
Dyreste ukedagtorsdager den dyreste dagen i uken
1 639 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
862 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen

Nyttig informasjon om hoteller i Hamar

Få en rask oversikt over pris- og overnattingstrender for ditt besøk i Hamar

Laveste hotellpris

983 kr

Hoteller i nærheten av flyplassen

47

Gjennomsnitt antall netter på opphold

1 dag
Den rimeligste prisen for et rom i Hamar funnet siste 7 dager er 983 kr/natten. Denne prisen fås hos Hedmarktoppen.
Det er er 47 hoteller i Hamar i nærheten av Oslo Gardermoen. Radisson Blu Airport Hotel, Oslo Gardermoen med kortest avstand på 0,3 km fra denne flyplassen.
I gjennomsnitt bor gjester 1 dag når e bor på i Hamar. Gjennomsnittprisen for 1 dag i Hamar siste uken er 1 524 kr.

Hamar reisetips

For å bo billig i Hamar, er det lurt å sammenligne hotelltilbud på momondo. Priser for å bo i Hamar varierer, og du finner overnattingssteder fra 500 kr. natten, 4-stjerners hotell sentralt i byen får du fra ca. 900 kr. per natt. Det er mange muligheter, som for eksempel Scandic Ringsaker med svømmebasseng og treningsfasiliteter. Om vinteren kan du bo på dyrevennlige Møyrud for kun 500 kr. natten. Her er det ski-in ski-out, og du kan bli med på skiskole.

I Hamar finnes det kollektivt trafikktilbud, slik at du kan ta buss dit du skal. Bor du i nærheten av sentrum er det gåavstand til bryggen ut mot Mjøsa, turer og badeplass, samt til kjøpesenter og Vikingskipet.

I Norge finnes det ingen spesifikk aldersgrense for innsjekking på hotell, men det kan være 18-årsgrense noen steder. Det lønner seg å undersøke dette før reisen.

Noen hoteller krever at du betaler hele oppholdet når du bestiller på nett. Andre foretrekker heller at betalingen skjer ved utsjekk.


Hvor mye koster et hotell i Hamar per natt?

Bruk informasjonen nedenfor for å finne hotellrom i Hamar med høy kvalitet til lave priser

Hoteller med 2 stjerner

Billigst 724 kr

Gjennomsnittlig 936 kr

Dyrest 1 487 kr

Finn hoteller med 2 stjerner
2 stjerner eller mindre
3 stjerner

De beste prisene som ble funnet av momondo-brukere i løpet av de siste 24 timene.


Hosteller og billige hoteller i Hamar

Disse hotellene og hostellene tilbyr ofte billige opphold i Hamar

Finn hotellet som gir deg mest for pengene i Hamar

Disse hotellene i Hamar har de beste prisene basert på vurderingene deres

Hvor bør du bo i Hamar

Skal du bo på hotell i Hamar har du en del å velge mellom. Velger du å bo nær bysenteret har du gåavstand til det kjente Vikingskipet, brygga ut mot Mjøsa og Koigen der det er muligheter for å bade, skate og gå tur. Vil du heller legge overnattingen litt utenfor sentrum, kan du bo på bed & breakfast, i hytter eller på hotell for en rimelig penge. Disse ligger litt lenger inn i landet, rundt Ottestad, Stange og mot Furnes.

Hvert år arrangeres The Gathering i Vikingskipet i Hamar. Dette er et populært arrangement som trekker massevis av spillelystne mennesker til den lille byen. Vil du bo nær arrangementet anbefales det å bestille hotell i Hamar som ligger i området rundt Vikingskipet.

Er du i Hamar for naturopplevelser eller idrett, kan du velge mellom hoteller som ligger nær bysenteret eller i utkanten. Mjøsa ligger rett ved dørstokken og her kan man bade, kjøre båt og nyte lange dager utendørs. Hamar har mange idrettsanlegg, for deg som vil svømme, spille tennis, gå på skøyter eller skal ta del i idrettsarrangementer.

Om vinteren bør du pakke med deg skiene, for bor du på hotell i Hamar finnes det en rekke skiløyper. Noen overnattingssteder tilbyr også skiskole, perfekt for reiser med barn. Her er det mulighet for lekre hoteller eller kanskje du heller vil ta med familien og bo i en koselig hytte litt utenfor byen. Kjører du bil kan du enkelt komme deg rundt til by, skiløyper og andre opplevelser i Hamar.


Lær mer om attraksjoner og ting du bør sjekke ut i Hamar

Byen huser en rekke idrettsarrangementer og i Hamar finner du hoteller i god kvalitet for ditt opphold. Enten du skal delta eller være tilskuer, finner du hoteller og andre overnattingssteder som ligger sentralt til, med gode priser. Hamar er god kjent for sitt Olympiske anlegg. Her kan du delta i, eller være tilskuer til konkurranser innen skøyteløp, bandy, hurtigløp og kunstløp. Tilbake på hotellet kan du slappe av mellom arrangementene. I Hamar finner du også gode spisesteder. Du kan nyte flotte menyer på Stortorvet Gjestgiveri, midt i byen. Vil du ha mer utsikt under middagen kan du ta turen ut til Restaurant Hamarstua som har fått meget gode kritikker.

Hamar huser en rekke arrangementer og ligger vakkert til ved Norges største innsjø, Mjøsa. Det er stort fokus på idrett og aktiviteter, og mange i Hamar er aktive skigåere. Her finner du mange gode løyper. Om sommeren er Koigen perfekt for bading og lek ute, samt grilling, piknik og volleyball. Hvert eneste år kommer også mange mennesker for å ta del i The Gathering, et spillearrangement som holdes i Vikingskipet. I Vikingskipet holdes en rekke arrangementer året rundt, som for eksempel Thai Music Festival, Midt i Matfatet, konserter med verdensberømte artister og idrettskonkurranser.

Hamar er virkelig en grønn by. Her er det populært å drive med idrett, som skøytegåing, langrenn, svømming og masse mer. På Koigen finner du skatepark og sandvolleyball, og mange av hotellene i byen ligger godt til rette for at du skal kunne gå ut på tur enten det er med tursko eller ski. Det kan lønne seg å sjekke ut langrennsmulighetene dersom du reiser hit om vinteren. Her er det en rekke skiløyper for lange og korte turer. På skisporet.no kan du finne status på løypene, om de er preppet, hvor de strekker seg, og hvordan føret er.


Informasjon om opphold i Hamar

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller hotell i Hamar

I gjennomsnitt tilbringer reisende totalt 1 natt i Hamar.

1 204 kr per natt er prisen gjennomsnittsprisen for et hotellrom i Hamar. Prisene vil variere avhengig av faktorer som antall stjerner, sesong og plassering.

Hotell i Hamar er billigst i Januar. Romprisen kan være hele 51 % billigere enn de travleste månedene.

lørdag er dagen der du typisk finner den laveste prisen for hotellrommet ditt i Hamar. Den høyeste prisen bruker å være på onsdag.

Hosteller i Hamar (inkludert hoteller med 2 eller færre stjerner) koster i gjennomsnitt 1 083 kr per person, per natt. Dette er 120 kr billigere per natt enn den gjennomsnitlige prisen på hoteller i Hamar.


Start planleggingen av reisen til Hamar


Hvorfor bruke momondo?

momondo er gratis! Vi søker omfattende i hundrevis av nettsteder, returnerer hoteller og andre overnattingsalternativer i Hamar, alt fra kjente hoteller-grupper til små uavhengige bedrifter. momondo gjør alle disse alternativene enkle å filtrere slik at du kan finne det perfekte stedet å bo.

momondo finner et flott sted å bo i Hamar ved å la deg filtrere og avgrense søket. Du kan filtrere etter pris, beliggenhet, fasiliteter, vurderingspoeng og mye mer.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Omfattende reisesøk
momondo sammenligner 3M+ hoteller og andre typer overnatting for å sikre at du finner det beste stedet å bo.
Intuitive søkefiltre
Filtrer etter pris, fasiliteter, gratis avbestilling, forbedret rengjøring, gratis frokost og mye mer.
Smart prisvarsel
Dersom du har funnet et sted, kan momondo spore prisen og varsle deg når den endres.