Hotell Ski: Finn billig overnatting i byen

Finn de beste tilbudene på 4 hoteller i Ski, Norge

Innsjekking
Utsjekk
Sammenlign med momondo |
-
1
Innsjekking
Utsjekk

Populære hoteller for overnatting i Ski

Det er mange flotte hoteller i Ski, hva med et hotellopphold i et av disse?


Ting å gjøre i Ski

Tusenfryd

Hva er gjennomsnittsprisen på et hotell i nærheten av Tusenfryd?

Gjennomsnittsprisen på hoteller i nærheten av Tusenfryd, er 1 044 kr per natt. Av disse hotellene anbefaler momondo-brukere følgende hotell til de som ønsker å bo i området. Ettersom Tusenfryd er mer populær på noen tider av året, kan prisene variere avhengig av når du planlegger å reise. Hoteller i nærheten av Tusenfryd er vanligvis 12 % billigere enn gjennomsnittshotellet i Ski som koster 1 193 kr.

Hoteller i nærheten av Tusenfryd
 • Thon Hotel Ski
  Beste verdi

  Thon Hotel Ski

  Jernbaneveien 8, Ski, Akershus

  8,6

  1 044 kr

  Vis hotelltilbud

Når bør du bestille hotell i Ski

Sjekk informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Ski
Lavsesong
juli
Høysesong
august

billigste måned å overnatte

10 %

forventet prisnedgang

dyreste tid å overnatte

10 %

forventet prisøkning

Pris
1 390 kr - 1 689 kr
Dyreste ukedag
fredag
Billigste ukedag
tirsdag

snittpris over de siste to ukene

Gjennomsnittspris (ukedag)

1 535 kr

snittpris over de siste to ukene

snittpris over de siste to ukene

Gjennomsnittspris (natt helg)

snittpris over de siste to ukene


Nyttig å vite

La oss hjelpe deg med de beste tipsene om Ski

Hvordan bor man billig i Ski?

Vil du bo på hotell i Ski sentrum, bor du fra omtrent 1700 kr. per natt, på 4-stjerner hotell. Thon Hotel Ski ligger tilknyttet Ski Storsenter, og har fått gode anmeldelser. Vil du bo rimelig i Vestby, kan du sjekke inn på Vestby Hotell & Gjestegaard fra omtrent 790 kr. per natt. I Drøbak og på Kolbotn finner du hotellrom fra omtrent 1500 kr. natten.

Ski på budsjett

Vil du bo på hotell i Ski og ikke overgå budsjettet bør du bruke momondo for å finne gode tilbud. Når du er her kan du reise ut til Oslofjorden, gå tur i marka, dra på sykkeltur eller gå i gågaten i sentrum av Ski og på vinteren finnes det en rekke skiløyper i nærheten. Finner du gode hotelltilbud på momondo har du også muligheten til å bruke litt ekstra penger på attraksjoner, slik som Tusenfryd, spa eller en shopperunde på Ski Storsenter.

Hvordan kommer man seg rundt i Ski?

I Ski er det enkelt å komme seg rundt med kollektiv trafikk. Det går lokaltog og direkte-tog til Oslo, som tar deg inn til hovedstaden på ca. 20 minutter. Det jobbes også med å utvikle toget slik at man kan komme seg enda raskere inn til Oslo. Til områdene rundt Ski, slik som Tusenfryd og Ås kan man ta busser som kjører hyppig. Ski stasjon er lett å finne fram til, togstasjonen og busstasjonen ligger ved siden av hverandre like utenfor Storsenteret. Billetter til buss kan du kjøpe i kiosker som Narvesen, eller du kan betale med Ruter-appen på telefon. Dette er billigere enn å kjøpe billett hos sjåføren på bussen. Kjøper du billett hos sjåføren betaler du kontant. For togbilletter kan dette også kjøpes på Ski togstasjon på Narvesen, i billettautomat eller på NSBs billett-app, eller Ruter-appen. Du bør kjøpe togbillett før påstigning, for dette er mye billigere enn å kjøpe på toget.

Hvor gammel må man være for å sjekke inn på hotell i Ski?

Det er i utgangspunktet ingen aldersgrenser for innsjekking på hotell i Ski og omegn, men det kan være 18-årsgrense enkelte steder.

Er det vanlig å betale depositum på hotellbestillingen i Ski?

Noen hoteller i Ski og omegn krever at du betaler for hele oppholdet på forhånd når du bestiller på nett, mens andre tar heller betalingen ved utsjekk.

Parkering i Ski

I Ski er det en rekke parkeringsplasser med avgift, og det er også mange parkeringsplasser tilknyttet Storsenteret i byen.

Hosteller og billige hoteller i Ski

Disse hotellene og hostellene tilbyr ofte billige opphold i Ski
Bogstad Camping

Bogstad Camping

7,3

958 kr

Vis hotelltilbud

Finn hotellet som gir deg mest for pengene i Ski

Disse hotellene har de beste prisene basert på vurderingene deres
Bogstad Camping

Bogstad Camping

7,3

958 kr

Vis hotelltilbud

Hvor i Ski er det best å bo?

Ski er en liten by som ligger 20 minutter utenfor Oslo. Hos momondo kan du sammenligne hotelltilbud og finne hotell i Ski som passer deg. Det er også mulig å bo i områdene rundt Ski, slik som Kolbotn, Vestby og Drøbak. Bor du på hotell i Ski, eller de andre små byene, kan du enkelt komme deg til Oslo, til marka, til badestrand om sommeren og langrennsmuligheter om vinteren.

Bor du på hotell i Ski sentrum, har du gode shoppingmuligheter på Ski Storsenter med sine 145 butikker. Her finner du også et stort kinosenter, bibliotek, pizzarestauranter og sushirestauranter. Når du bor på hotell i Ski har du enkel vei til Oslo med tog, og du bor bare 10 minutter med bil fra den populære fornøyelsesparken Tusenfryd. Reiser du på tur med barn, er Tusenfryd en sikker vinner.

Bor du på Kolbotn, er du nærmere Oslo sentrum. Kolbotn Torg, som ligger i bysentrum av Kolbotn og tilbyr en rekke butikker og restauranter, ligger kun 12 minutter med tog fra Oslo sentralstasjon. Da er du også nære det nye spasenteret The Well, der du kan nyte en dag med avslapning og luksus.

I Drøbak og Vestby er du et stykke utenfor Ski, men i Drøbak bor du nære Oslofjorden, i nærheten av et lite sentrum og bademuligheter. I Vestby kan du bo koselig til på landet på en gjestegård.


Om Ski

Hva er byens særpreg?

Bor du på hotell i Ski har du nærhet til naturen, med mange turmuligheter i Sørmarka. Du kan gå fotturer om vår, sommer og høst eller dra ut på skitur i de mange skiløypene i området. Du er også i nærheten av Oslofjorden, Oslo sentrum, fornøyelsesparken Tusenfryd, golfbaner og i Ski sentrum finner du shoppingmuligheter og du kan se alle de nyeste filmene på det store kinosenteret i byen.

Hva har Ski å tilby?

I Ski og områdene rundt er det mye du kan oppleve. Ta turen inn til Oslo for en dag og opplev storbyen, turen går smidig med gode togforbindelser. Vil du på stranden kan du ta turen til en av innsjøene i nærheten av bysentrum, for eksempel Midtsjø eller Gjersenga. Du kan også dra til Drøbak og bade på Torkildstranda eller Badeparken. Det er et must å tilbringe en dag på Tusenfryd om du reiser med barn, her er det alltid nye morsomme berg- og dalbaner, attraksjoner og aktiviteter for små og store. Parken er åpen fra vår til høst.

Hvor grønn er byen?

Ski ligger nære turopplevelser og badesteder, og om vinteren er det godt tilrettelagt for skiturer. Sørmarka ligger like utenfor senteret av byen, og du finner en rekke anbefalte turer. Du kan også gå Kyststien, en tur som går langs Bunnefjorden inn til Roald Amundsens hjem.


Reiseinformasjon for Ski

Hvor mange dager tilbringer folk i Ski?

De fleste brukerne våre velger å tilbringe 1 natt i Ski.

Hvor mye koster et hotell i Ski?

Hoteller i Ski har et bredt utvalg av rompriser. Disse avgjøres av faktorer som kapasitet, beliggenhet og fasiliteter. I gjennomsnitt ligger rommene på omkring 967 kr per natt.

Når lønner det seg å bestille hotell i Ski?

I juli er prisene på sitt laveste, og de representerer det mest kosteffektive tidspunktet for å bestille et hotellrom i Ski. Du vil kunne oppleve at romprisen din har sunket med opptil 10 %.

Hvilken dag er den billigste i Ski?

mandag er dagen der du typisk finner den laveste prisen for hotellrommet ditt i Ski. Den høyeste prisen bruker å være på torsdag.

Hvor mye koster et hostell i Ski?

Hosteller (og hoteller med opptil 2 stjerner) i Ski kan koste deg 1 028 kr per natt. Ved å bestille et hostell kan du spare −61 kr sammenlignet med gjennomsnittprisen på et hotell i Ski.


momondos favoritthoteller

Finn ut mer om hotellene som brukerne foretrekker i Ski