Hoteller i Ski, Norge

Finn tilbud på 1 hoteller i Ski, Norge

Ski, Norge
7. okt. — 8. okt.2
lø. 8.10.
on. 12.10.

De beste hotellene i Ski

Finn det perfekte hotellet for oppholdet ditt i Ski
Pris
kr1325
kr2032
Gjestevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotellklasse
0+
2
3
4
5

Det beste tidspunktet for å bestille et hotell i Ski

Sjekk ut informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Ski
Dyreste ukedaglørdager den dyreste dagen i uken
Billigste ukedagfredager den billigste dagen i uken
3 899 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
1 137 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen

Nyttig informasjon om hoteller i Ski

Få en rask oversikt over pris- og overnattingstrender for ditt besøk i Ski

Laveste hotellpris

1 326 kr

Hoteller i nærheten av flyplassen

20

Gjennomsnitt antall netter på opphold

1 dag
Den rimeligste prisen for et rom i Ski funnet siste 7 dager er 1 326 kr/natten. Denne prisen fås hos Thon Hotel Ski, a 3-stjerners hotell.
Det er er 20 hoteller i Ski i nærheten av Oslo Gardermoen. Radisson Blu Airport Hotel, Oslo Gardermoen med kortest avstand på 0,3 km fra denne flyplassen.
I gjennomsnitt bor gjester 1 dag når e bor på i Ski. Gjennomsnittprisen for 1 dag i Ski siste uken er 1 712 kr.

Ski reisetips

Hvordan bor man billig i Ski?

Vil du bo på hotell i Ski sentrum, bor du fra omtrent 1700 kr. per natt, på 4-stjerner hotell. Thon Hotel Ski ligger tilknyttet Ski Storsenter, og har fått gode anmeldelser. Vil du bo rimelig i Vestby, kan du sjekke inn på Vestby Hotell & Gjestegaard fra omtrent 790 kr. per natt. I Drøbak og på Kolbotn finner du hotellrom fra omtrent 1500 kr. natten.

Ski på budsjett

Vil du bo på hotell i Ski og ikke overgå budsjettet bør du bruke momondo for å finne gode tilbud. Når du er her kan du reise ut til Oslofjorden, gå tur i marka, dra på sykkeltur eller gå i gågaten i sentrum av Ski og på vinteren finnes det en rekke skiløyper i nærheten. Finner du gode hotelltilbud på momondo har du også muligheten til å bruke litt ekstra penger på attraksjoner, slik som Tusenfryd, spa eller en shopperunde på Ski Storsenter.

Hvordan kommer man seg rundt i Ski?

I Ski er det enkelt å komme seg rundt med kollektiv trafikk. Det går lokaltog og direkte-tog til Oslo, som tar deg inn til hovedstaden på ca. 20 minutter. Det jobbes også med å utvikle toget slik at man kan komme seg enda raskere inn til Oslo. Til områdene rundt Ski, slik som Tusenfryd og Ås kan man ta busser som kjører hyppig. Ski stasjon er lett å finne fram til, togstasjonen og busstasjonen ligger ved siden av hverandre like utenfor Storsenteret. Billetter til buss kan du kjøpe i kiosker som Narvesen, eller du kan betale med Ruter-appen på telefon. Dette er billigere enn å kjøpe billett hos sjåføren på bussen. Kjøper du billett hos sjåføren betaler du kontant. For togbilletter kan dette også kjøpes på Ski togstasjon på Narvesen, i billettautomat eller på NSBs billett-app, eller Ruter-appen. Du bør kjøpe togbillett før påstigning, for dette er mye billigere enn å kjøpe på toget.

Hvor gammel må man være for å sjekke inn på hotell i Ski?

Det er i utgangspunktet ingen aldersgrenser for innsjekking på hotell i Ski og omegn, men det kan være 18-årsgrense enkelte steder.

Er det vanlig å betale depositum på hotellbestillingen i Ski?

Noen hoteller i Ski og omegn krever at du betaler for hele oppholdet på forhånd når du bestiller på nett, mens andre tar heller betalingen ved utsjekk.

Parkering i Ski

I Ski er det en rekke parkeringsplasser med avgift, og det er også mange parkeringsplasser tilknyttet Storsenteret i byen.


Hvor mye koster et hotell i Ski per natt?

Bruk informasjonen nedenfor for å finne hotellrom i Ski med høy kvalitet til lave priser
3 stjerner
4 stjerner +

De beste prisene som ble funnet av momondo-brukere i løpet av de siste 24 timene.


Hosteller og billige hoteller i Ski

Disse hotellene og hostellene tilbyr ofte billige opphold i Ski

Finn hotellet som gir deg mest for pengene i Ski

Disse hotellene i Ski har de beste prisene basert på vurderingene deres

Hvor bør du bo i Ski

Ski er en liten by som ligger 20 minutter utenfor Oslo. Hos momondo kan du sammenligne hotelltilbud og finne hotell i Ski som passer deg. Det er også mulig å bo i områdene rundt Ski, slik som Kolbotn, Vestby og Drøbak. Bor du på hotell i Ski, eller de andre små byene, kan du enkelt komme deg til Oslo, til marka, til badestrand om sommeren og langrennsmuligheter om vinteren.

Bor du på hotell i Ski sentrum, har du gode shoppingmuligheter på Ski Storsenter med sine 145 butikker. Her finner du også et stort kinosenter, bibliotek, pizzarestauranter og sushirestauranter. Når du bor på hotell i Ski har du enkel vei til Oslo med tog, og du bor bare 10 minutter med bil fra den populære fornøyelsesparken Tusenfryd. Reiser du på tur med barn, er Tusenfryd en sikker vinner.

Bor du på Kolbotn, er du nærmere Oslo sentrum. Kolbotn Torg, som ligger i bysentrum av Kolbotn og tilbyr en rekke butikker og restauranter, ligger kun 12 minutter med tog fra Oslo sentralstasjon. Da er du også nære det nye spasenteret The Well, der du kan nyte en dag med avslapning og luksus.

I Drøbak og Vestby er du et stykke utenfor Ski, men i Drøbak bor du nære Oslofjorden, i nærheten av et lite sentrum og bademuligheter. I Vestby kan du bo koselig til på landet på en gjestegård.


Lær mer om attraksjoner og ting du bør sjekke ut i Ski

Hva er byens særpreg?

Bor du på hotell i Ski har du nærhet til naturen, med mange turmuligheter i Sørmarka. Du kan gå fotturer om vår, sommer og høst eller dra ut på skitur i de mange skiløypene i området. Du er også i nærheten av Oslofjorden, Oslo sentrum, fornøyelsesparken Tusenfryd, golfbaner og i Ski sentrum finner du shoppingmuligheter og du kan se alle de nyeste filmene på det store kinosenteret i byen.

Hva har Ski å tilby?

I Ski og områdene rundt er det mye du kan oppleve. Ta turen inn til Oslo for en dag og opplev storbyen, turen går smidig med gode togforbindelser. Vil du på stranden kan du ta turen til en av innsjøene i nærheten av bysentrum, for eksempel Midtsjø eller Gjersenga. Du kan også dra til Drøbak og bade på Torkildstranda eller Badeparken. Det er et must å tilbringe en dag på Tusenfryd om du reiser med barn, her er det alltid nye morsomme berg- og dalbaner, attraksjoner og aktiviteter for små og store. Parken er åpen fra vår til høst.

Hvor grønn er byen?

Ski ligger nære turopplevelser og badesteder, og om vinteren er det godt tilrettelagt for skiturer. Sørmarka ligger like utenfor senteret av byen, og du finner en rekke anbefalte turer. Du kan også gå Kyststien, en tur som går langs Bunnefjorden inn til Roald Amundsens hjem.


Informasjon om opphold i Ski

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller hotell i Ski

De fleste brukerne våre velger å tilbringe 1 natt i Ski.

Hoteller i Ski har et bredt utvalg av rompriser. Disse avgjøres av faktorer som kapasitet, beliggenhet og fasiliteter. I gjennomsnitt ligger rommene på omkring 1 678 kr per natt.

I November er prisene på sitt laveste, og de representerer det mest kosteffektive tidspunktet for å bestille et hotellrom i Ski. Du vil kunne oppleve at romprisen din har sunket med opptil 58 %.

torsdag er dagen der du typisk finner den laveste prisen for hotellrommet ditt i Ski. Den høyeste prisen bruker å være på fredag.


Start planleggingen av reisen til Ski


Hvorfor bruke momondo?

momondo søker i hundrevis av reisesider, slik at du kan sammenligne priser for hoteller og andre overnattingsalternativer i Ski. momondo samler alle alternativene dine på ett sted og er gratis å bruke uten skjulte avgifter eller kostnader.

Det er enkelt å finne et flott sted å bo i Ski med momondo. Filtrer alle overnattingsalternativene vi returnerer for å finne det beste stedet for deg. Vil du ha et sted med basseng eller døgnåpen resepsjon? Vi har filtre for det. Gratis frokost? momondo kan også vise dem for deg. Filtrer etter anmeldelse, pris og en rekke andre faktorer, helt gratis, alt på momondo.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Omfattende reisesøk
momondo sammenligner 3M+ hoteller og andre typer overnatting for å sikre at du finner det beste stedet å bo.
Intuitive søkefiltre
Filtrer etter pris, fasiliteter, gratis avbestilling, forbedret rengjøring, gratis frokost og mye mer.
Smart prisvarsel
Dersom du har funnet et sted, kan momondo spore prisen og varsle deg når den endres.