Hoteller i Ski

Hoteller i Ski, Norge

Finn tilbud på 1 hoteller i Ski, Norge

Ski, Norge
29. feb. — 1. mar.2
lø. 24.2.
on. 28.2.

Sammenlign 3M+ hoteller og overnattingsmuligheter.

Kåret til vinneren av Europas beste reiseapp 2023

De beste hotellene i Ski

Finn det perfekte hotellet for oppholdet ditt i Ski
Pris
kr1362
kr1363
Gjestevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotellklasse
0+
2
3
4
5

Nyttig informasjon om hoteller i Ski

Få en rask oversikt over pris- og overnattingstrender for ditt besøk i Ski

Laveste hotellpris

1 363 kr

Hoteller i nærheten av flyplassen

78

Gjennomsnitt antall netter på opphold

4 dager
Den rimeligste prisen for et rom i Ski funnet siste 7 dager er 1 363 kr/natten. Denne prisen fås hos Thon Hotel Ski, a 3-stjerners hotell.
Det er er 78 hoteller i Ski i nærheten av Oslo Gardermoen. Radisson Blu Airport Hotel, Oslo Gardermoen med kortest avstand på 0,3 km fra denne flyplassen.
I gjennomsnitt bor gjester 4 dager når e bor på i Ski. Gjennomsnittprisen for 4 dager i Ski siste uken er 5 691 kr.

Ski reisetips

Hvordan bor man billig i Ski?

Vil du bo på hotell i Ski sentrum, bor du fra omtrent 1700 kr. per natt, på 4-stjerner hotell. Thon Hotel Ski ligger tilknyttet Ski Storsenter, og har fått gode anmeldelser. Vil du bo rimelig i Vestby, kan du sjekke inn på Vestby Hotell & Gjestegaard fra omtrent 790 kr. per natt. I Drøbak og på Kolbotn finner du hotellrom fra omtrent 1500 kr. natten.

Hvordan kommer man seg rundt i Ski?

I Ski er det enkelt å komme seg rundt med kollektiv trafikk. Det går lokaltog og direkte-tog til Oslo, som tar deg inn til hovedstaden på ca. 20 minutter. Det jobbes også med å utvikle toget slik at man kan komme seg enda raskere inn til Oslo. Til områdene rundt Ski, slik som Tusenfryd og Ås kan man ta busser som kjører hyppig. Ski stasjon er lett å finne fram til, togstasjonen og busstasjonen ligger ved siden av hverandre like utenfor Storsenteret. Billetter til buss kan du kjøpe i kiosker som Narvesen, eller du kan betale med Ruter-appen på telefon. Dette er billigere enn å kjøpe billett hos sjåføren på bussen. Kjøper du billett hos sjåføren betaler du kontant. For togbilletter kan dette også kjøpes på Ski togstasjon på Narvesen, i billettautomat eller på NSBs billett-app, eller Ruter-appen. Du bør kjøpe togbillett før påstigning, for dette er mye billigere enn å kjøpe på toget.

Hvor gammel må man være for å sjekke inn på hotell i Ski?

Det er i utgangspunktet ingen aldersgrenser for innsjekking på hotell i Ski og omegn, men det kan være 18-årsgrense enkelte steder.

Er det vanlig å betale depositum på hotellbestillingen i Ski?

Noen hoteller i Ski og omegn krever at du betaler for hele oppholdet på forhånd når du bestiller på nett, mens andre tar heller betalingen ved utsjekk.


Hvor mye koster et hotell i Ski per natt?

Bruk informasjonen nedenfor for å finne hotellrom i Ski med høy kvalitet til lave priser

Hoteller med 3 stjerner

Billigst 1 201 kr

Gjennomsnittlig 1 305 kr

Dyrest 1 409 kr

Finn hoteller med 3 stjerner
3 stjerner
3 stjerner

De beste prisene som ble funnet av momondo-brukere i løpet av de siste 24 timene.


Hosteller og billige hoteller i Ski

Disse hotellene og hostellene tilbyr ofte billige opphold i Ski

Finn hotellet som gir deg mest for pengene i Ski

Disse hotellene i Ski har de beste prisene basert på vurderingene deres

Hvor bør du bo i Ski

Ski er en liten by som ligger 20 minutter utenfor Oslo. Hos momondo kan du sammenligne hotelltilbud og finne hotell i Ski som passer deg. Det er også mulig å bo i områdene rundt Ski, slik som Kolbotn, Vestby og Drøbak. Bor du på hotell i Ski, eller de andre små byene, kan du enkelt komme deg til Oslo, til marka, til badestrand om sommeren og langrennsmuligheter om vinteren.

Bor du på hotell i Ski sentrum, har du gode shoppingmuligheter på Ski Storsenter med sine 145 butikker. Her finner du også et stort kinosenter, bibliotek, pizzarestauranter og sushirestauranter. Når du bor på hotell i Ski har du enkel vei til Oslo med tog, og du bor bare 10 minutter med bil fra den populære fornøyelsesparken Tusenfryd. Reiser du på tur med barn, er Tusenfryd en sikker vinner.

Bor du på Kolbotn, er du nærmere Oslo sentrum. Kolbotn Torg, som ligger i bysentrum av Kolbotn og tilbyr en rekke butikker og restauranter, ligger kun 12 minutter med tog fra Oslo sentralstasjon. Da er du også nære det nye spasenteret The Well, der du kan nyte en dag med avslapning og luksus.

I Drøbak og Vestby er du et stykke utenfor Ski, men i Drøbak bor du nære Oslofjorden, i nærheten av et lite sentrum og bademuligheter. I Vestby kan du bo koselig til på landet på en gjestegård.


Lær mer om attraksjoner og ting du bør sjekke ut i Ski

Hva er byens særpreg?

Bor du på hotell i Ski har du nærhet til naturen, med mange turmuligheter i Sørmarka. Du kan gå fotturer om vår, sommer og høst eller dra ut på skitur i de mange skiløypene i området. Du er også i nærheten av Oslofjorden, Oslo sentrum, fornøyelsesparken Tusenfryd, golfbaner og i Ski sentrum finner du shoppingmuligheter og du kan se alle de nyeste filmene på det store kinosenteret i byen.

Hva har Ski å tilby?

I Ski og områdene rundt er det mye du kan oppleve. Ta turen inn til Oslo for en dag og opplev storbyen, turen går smidig med gode togforbindelser. Vil du på stranden kan du ta turen til en av innsjøene i nærheten av bysentrum, for eksempel Midtsjø eller Gjersenga. Du kan også dra til Drøbak og bade på Torkildstranda eller Badeparken. Det er et must å tilbringe en dag på Tusenfryd om du reiser med barn, her er det alltid nye morsomme berg- og dalbaner, attraksjoner og aktiviteter for små og store. Parken er åpen fra vår til høst.

Hvor grønn er byen?

Ski ligger nære turopplevelser og badesteder, og om vinteren er det godt tilrettelagt for skiturer. Sørmarka ligger like utenfor senteret av byen, og du finner en rekke anbefalte turer. Du kan også gå Kyststien, en tur som går langs Bunnefjorden inn til Roald Amundsens hjem.


Informasjon om opphold i Ski

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller hotell i Ski

Hvor mange dager tilbringer folk i Ski?

De fleste brukerne våre velger å tilbringe 4 netter i Ski.

Hvor mye koster et hotell i Ski?

Hoteller i Ski har et bredt utvalg av rompriser. Disse avgjøres av faktorer som kapasitet, beliggenhet og fasiliteter. I gjennomsnitt ligger rommene på omkring 1 351 kr per natt.

Når lønner det seg å bestille hotell i Ski?

I Desember er prisene på sitt laveste, og de representerer det mest kosteffektive tidspunktet for å bestille et hotellrom i Ski. Du vil kunne oppleve at romprisen din har sunket med opptil 40 %.

Hvilken dag er den billigste i Ski?

lørdag er dagen der du typisk finner den laveste prisen for hotellrommet ditt i Ski. Den høyeste prisen bruker å være på tirsdag.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Ski fra hoteller?

Fra og med februar 2024, er det 4 tilbydere å velge mellom fra Ski hoteller.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Ski fra hoteller sist?

Priser for Ski fra hoteller oppdateres daglig.


Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bestille overnatting i Ski gjennom momondo?

momondo søker i hundrevis av reisesider, slik at du kan sammenligne priser for hoteller og andre overnattingsalternativer i Ski. momondo samler alle alternativene dine på ett sted og er gratis å bruke uten skjulte avgifter eller kostnader.

Hvordan hjelper momondo meg med å finne et flott sted å bo i Ski?

Det er enkelt å finne et flott sted å bo i Ski med momondo. Filtrer alle overnattingsalternativene vi returnerer for å finne det beste stedet for deg. Vil du ha et sted med basseng eller døgnåpen resepsjon? Vi har filtre for det. Gratis frokost? momondo kan også vise dem for deg. Filtrer etter anmeldelse, pris og en rekke andre faktorer, helt gratis, alt på momondo.


En enklere måte å administrere reisen til Ski på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.

Spar penger når du bestiller hotell med momondo
De beste tilbudene på hoteller
De beste tilbudene på hoteller
Se tilbud fra 3 millioner+ hoteller og overnattingssteder på ett sted.
Gratis avbestilling
Gratis avbestilling
Bruk filteret for å finne reiser med gratis avbestilling
Millioner av gjesteanmeldelser
Millioner av gjesteanmeldelser
Les vurderinger basert på millioner av gjesteanmeldelser
Prisvarsler
Prisvarsler
Ikke klar for å booke ennå? Opprett prisvarsel for å tracke priser.

Finn bedre resultater for ditt opphold i Ski

Populære byer i Norge
Populære overnattingssteder basert på klikk de siste 7 dagene på momondo


Bli varslet når prisene synker

Daglige prisendringer i innboksen din – kun med prisvarsler.
Overnattingssteder i Ski
lø. 24.2.
on. 28.2.
Send meg momondo sine favorittilbud på e-post