Hotell Drammen: Finn billig overnatting i byen

Finn de beste tilbudene på 11 hoteller i Drammen, Norge

Innsjekking
Utsjekk
Sammenlign med momondo |
-
1
Innsjekking
Utsjekk

Populære hoteller for overnatting i Drammen

Det er mange flotte hoteller i Drammen, hva med et hotellopphold i et av disse?


Ting å gjøre i Drammen

Drammensbadet
Marienlyst Stadion
Drammens Museum

Finnes det tilgjengelige hotell i nærheten av Drammensbadet?

momondo-brukere har anbefalt 9 hoteller til brukere som vil bo i nærheten av Drammensbadet. Hoteller i dette området har en gjennomsnittspris på 1 177 kr per natt. Disse prisene kan endre seg basert på en rekke faktorer som når på året du reiser. Hoteller i nærheten av Drammensbadet er vanligvis 5 % billigere enn gjennomsnittshotellet i Drammen som koster 1 242 kr.

Hoteller i nærheten av Drammensbadet

Finnes det tilgjengelige hotell i nærheten av Marienlyst Stadion?

momondo-brukere har anbefalt 10 hoteller til brukere som vil bo i nærheten av Marienlyst Stadion. Hoteller i dette området har en gjennomsnittspris på 1 166 kr per natt. Disse prisene kan endre seg basert på en rekke faktorer som når på året du reiser. Hoteller i nærheten av Marienlyst Stadion er vanligvis 6 % billigere enn gjennomsnittshotellet i Drammen som koster 1 242 kr.

Hoteller i nærheten av Marienlyst Stadion

Finnes det tilgjengelige hotell i nærheten av Drammens Museum?

Gjennomsnittsprisen på hoteller i nærheten av Drammens Museum, er 1 177 kr per natt. Av disse hotellene anbefaler momondo-brukere de 9 følgende hotellene til de som ønsker å bo i området. Ettersom Drammens Museum er mer populær på noen tider av året, kan prisene variere avhengig av når du planlegger å reise. Hoteller i nærheten av Drammens Museum er vanligvis 5 % billigere enn gjennomsnittshotellet i Drammen som koster 1 242 kr.

Hoteller i nærheten av Drammens Museum

Når bør du bestille hotell i Drammen

Sjekk informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Drammen
Lavsesong
Desember
Høysesong
august

billigste måned å overnatte

31 %

forventet prisnedgang

dyreste tid å overnatte

16 %

forventet prisøkning

Pris
718 kr - 1 212 kr
Dyreste ukedag
onsdag
Billigste ukedag
søndag

snittpris over de siste to ukene

Gjennomsnittspris (ukedag)

1 212 kr

snittpris over de siste to ukene

snittpris over de siste to ukene

Gjennomsnittspris (natt helg)

842 kr

snittpris over de siste to ukene

Billigste tidspunkt å bestille
Det billigste tidspunktet å bestille hoteller i Drammen på er: 4-5 stjerne, 71 dag før.
4-5 stjerne
792 kr - 1 036 kr

Drammen reisetips

La oss hjelpe deg med de beste tipsene om Drammen

Hvordan bor man billig i Drammen?

Det beste alternativet for å bo billig i Drammen, er å trekke utenfor byen og overnatte i landlige omgivelser. Da kan du bo både billig og greit for rundt 700 kr. Norge har generelt bra standard på overnattingsstedene sine, og campinger kan derfor være et godt alternativ. Til tross for det, du finner likevel tre- og firestjerners hotell i nærheten av sentrum for ca. en tusenlapp per natt. På momondo kan du finne gode hotelltilbud og sammenligne pris for hotell i Drammen, og gjøre et kupp ved å bestille rom til rabatterte priser.

Drammen på budsjett

Drammen har noen fine opplevelser på lur som ikke sprenger budsjettet. På herlige solskinnsdager kan du spasere rundt på Torget og nyte den livlige stemningen i byen. Du bør også ta deg en gåtur langs den billedskjønne Drammenselven når du først er i byen, eller prøve fiskelykken fra elvebreddene. Ønsker du en dag i friluft, er dessuten Spiraltoppen inngangsporten til vandring i marka. Her finner du godt merkede lysløyper og skiløyper, samt en restaurant om sulten tar deg. Utflukten kan gjøres enda billigere om du heller tar med deg matpakke på turen.

Hvordan kommer man seg rundt i Drammen?

Drammen sentrum er såpass lite og oversiktlig at du klarer deg fint ved å ta beina fatt. Skulle du midlertid få behov for offentlig transport, kan du benytte deg av busser med hyppige avganger. Billetter kjøper du enten på bussen eller via mobilapp. Det er praktisk å benytte seg av buss når du vil utforske nærliggende attraksjoner, enten du vil besøke det staselige museet Fossesholm Herregård eller prøve juvhopping i Kjøsterudjuvet. I tillegg har Drammen en jernbanestasjon med hyppige tog til Oslo og resten av landet. Alt ligger dermed til rette for dagsturer til andre, sjarmerende byer som Tønsberg og Sandefjord.

Hvor gammel må man være for å sjekke inn på hotell i Drammen?

Ulike overnattingssteder kan ha forskjellige aldersgrenser, og vår anbefaling er at mindreårige som reiser alene alltid bør kontakte det aktuelle hotellet på forhånd.

Er det vanlig å betale depositum på hotellbestillingen i Drammen?

Det varierer fra hotell til hotell. Noen ønsker at du betaler når du bestiller, mens andre lar deg gjøre opp ved utsjekk.

Parkering i Drammen

I Drammen finner du flere parkeringshus og gateparkeringen, og alt ligger til rette for at du kan ta med bilen. Enkelte hotell har fasiliteter som parkering, og du finner mer informasjon om dette når du sammenligner hotelltilbud på momondo.


Hvor mye koster et hotell i Drammen per natt?

Bruk informasjonen nedenfor for å finne hotellrom i Drammen med høy kvalitet til lave priser

De beste prisene som ble funnet av momondo-brukere i løpet av de siste 24 timene.

Hosteller og billige hoteller i Drammen

Disse hotellene og hostellene tilbyr ofte billige opphold i Drammen
First Hotel Ambassadeur

First Hotel Ambassadeur

7,9

893 kr

Vis hotelltilbud
Quality Hotel River Station

Quality Hotel River Station

8,5

960 kr

Vis hotelltilbud
Clarion Collection Hotel Tollboden

Clarion Collection Hotel Tollboden

8,4

1 036 kr

Vis hotelltilbud

Finn hotellet som gir deg mest for pengene i Drammen

Disse hotellene har de beste prisene basert på vurderingene deres
First Hotel Ambassadeur

First Hotel Ambassadeur

7,9

893 kr

Vis hotelltilbud
Quality Hotel River Station

Quality Hotel River Station

8,5

960 kr

Vis hotelltilbud
Clarion Collection Hotel Tollboden

Clarion Collection Hotel Tollboden

8,4

1 036 kr

Vis hotelltilbud

Hvor bør du bo i Drammen

De siste årene har Drammen utviklet seg betraktelig, og i dag er byen et moderne sted hvor du kan nyte alt fra konserter og shopping til villmarksliv og juvhopping. Hotell i Drammen er hovedsakelig plassert med gåavstand til Torget, selv om du også finner enkelte campinger og overnattingssteder i nærliggende områder som Hokksund. Du bor derfor automatisk sentralt i byen, samtidig som du befinner deg rett i nærheten av Spiraltoppen og andre attraksjoner. Dette er uten tvil en fordel, ettersom du har alt Drammen kan tilby rett foran nesen din. Du bor tett på alt fra velsmakende restauranter og livlige utesteder, til forfriskende spaserturer langs Drammenselven. Foretrekker du å bo landlig og kombinere oppholdet med friluftsliv, bør du heller vurdere gårdsferier og camping i områdene rundt byen istedenfor.

Hvilket område du velger, avhenger simpelthen av hva du foretrekker. Enten du er forretningsreisende som trenger et sted med konferansesal, eller du bare ønsker et par netter på hotell i Drammen, finnes det hotell i ulike prisklasser ved bykjernen. Trekker du litt ut fra Drammen, har du gode muligheter til å finne billig overnatting med flott natur som bakteppe. Renskaug for eksempel, er et område med naturskjønne, familievennlige omgivelser og mye boltreplass for både store og små. Uansett hva du foretrekker, kan du sammenligne hotelltilbud på momondo og tilpasse søket etter beliggenhet og pris.


Lær mer om attraksjoner og ting du bør sjekke ut i Drammen

Hva er byens særpreg?

Drammenselven er et ikonisk landemerke, og det sies at elven er Drammens svar på Oslos Karl Johan. Ønsker du et innblikk i Drammens historie, er et elvecruise med guidet tour det perfekte alternativet hvor du kan nyte utsikten over elvebredder og bakgater. Drammen er dessuten en livlig by. På Torget finner du mange, spennende utesteder, og det levende kulturhuset Union Scene byr på både teater og konserter.

Hva har Drammen å tilby?

Det er ikke til å legge skjul på at Drammen er blitt en unik by med mange opplevelser å by på. Du kan variere dagene med shopping og uteliv, skiturer og elvecruise. I dag er Drammen en av Norges raskest voksende byer, og sentrum har fått seg et realt ansiktsløft. Ønsker du et opphold i en spennende by under utvikling, er det bare å søke etter overnattingssteder i Drammen og lete etter gode hotelltilbud på momondo.

Hvor grønn er byen?

Drammen er en inngangsportal til vakker natur, og Drammenselven er dessuten på topp ti-lista over Norges beste lakseelver. Om sommeren kan du vandre i marka, og på vinterstid er det bare å snøre på seg skiene og lange av gårde. Du finner også grøntområder i byen. Bragernes Elvepark er et lite paradis om sommeren, med gylne strender, strandvolleyball, grønne plener og fargerike blomster.


Reiseinformasjon for Drammen

Hvor mange dager tilbringer folk i Drammen?

De fleste foretrekker å tilbringe 1 natt når de besøker Drammen.

Hvor mye koster et hotell i Drammen?

Hoteller i Drammen har et bredt utvalg av rompriser. Disse avgjøres av faktorer som kapasitet, beliggenhet og fasiliteter. I gjennomsnitt ligger rommene på omkring 937 kr per natt.

Når lønner det seg å bestille hotell i Drammen?

Desember er den billigste måneden å bestille hotell i Drammen. Prisene kan være hele 261 kr % lavere enn under andre travle måneder, så dette er et godt tidspunkt for å finne et godt tilbud.

Hvilken dag er den billigste i Drammen?

For øyeblikket er det lørdag som er den billigste dagen å overnatte på hotell i Drammen, og tirsdag som er den dyreste.