Hoteller i Drammen, Norge

Finn tilbud på 7 hoteller i Drammen, Norge

Drammen, Norge
1. feb. — 2. feb.2
to. 2.2.
ma. 6.2.

De beste hotellene i Drammen

Finn det perfekte hotellet for oppholdet ditt i Drammen
Pris
kr750
kr1904
Gjestevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotellklasse
0+
2
3
4
5

Det beste tidspunktet for å bestille et hotell i Drammen

Sjekk ut informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Drammen
Lavsesongjunibilligste måned å overnatte
Høysesongseptemberdyreste tid å overnatte
25 %forventet prisnedgang
16 %forventet prisøkning

Pris

968 kr–1 538 kr

Billigste ukedaglørdager den billigste dagen i uken
Dyreste ukedagtirsdager den dyreste dagen i uken
1 409 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
1 086 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen

Nyttig informasjon om hoteller i Drammen

Få en rask oversikt over pris- og overnattingstrender for ditt besøk i Drammen

Laveste hotellpris

751 kr

Mest populære hotell (5-stjerners)

Åskollen, Drammen

Hoteller i nærheten av flyplassen

44

Gjennomsnitt antall netter på opphold

4 dager
Den rimeligste prisen for et rom i Drammen funnet siste 7 dager er 751 kr/natten. Denne prisen fås hos Solumveien 7B.
Reis komfortabelt når du booker et rom hos Åskollen, Drammen, det mest populære 5-stjerners hotellet i Drammen.
Det er er 44 hoteller i Drammen i nærheten av Oslo Gardermoen. Radisson Blu Airport Hotel, Oslo Gardermoen med kortest avstand på 0,3 km fra denne flyplassen.
I gjennomsnitt bor gjester 4 dager når e bor på i Drammen. Gjennomsnittprisen for 4 dager i Drammen siste uken er 5 244 kr.

Drammen reisetips

Det beste alternativet for å bo billig i Drammen, er å trekke utenfor byen og overnatte i landlige omgivelser. Da kan du bo både billig og greit for rundt 700 kr. Norge har generelt bra standard på overnattingsstedene sine, og campinger kan derfor være et godt alternativ. Til tross for det, du finner likevel tre- og firestjerners hotell i nærheten av sentrum for ca. en tusenlapp per natt. På momondo kan du finne gode hotelltilbud og sammenligne pris for hotell i Drammen, og gjøre et kupp ved å bestille rom til rabatterte priser.

Drammen sentrum er såpass lite og oversiktlig at du klarer deg fint ved å ta beina fatt. Skulle du midlertid få behov for offentlig transport, kan du benytte deg av busser med hyppige avganger. Billetter kjøper du enten på bussen eller via mobilapp. Det er praktisk å benytte seg av buss når du vil utforske nærliggende attraksjoner, enten du vil besøke det staselige museet Fossesholm Herregård eller prøve juvhopping i Kjøsterudjuvet. I tillegg har Drammen en jernbanestasjon med hyppige tog til Oslo og resten av landet. Alt ligger dermed til rette for dagsturer til andre, sjarmerende byer som Tønsberg og Sandefjord.

Ulike overnattingssteder kan ha forskjellige aldersgrenser, og vår anbefaling er at mindreårige som reiser alene alltid bør kontakte det aktuelle hotellet på forhånd.

Det varierer fra hotell til hotell. Noen ønsker at du betaler når du bestiller, mens andre lar deg gjøre opp ved utsjekk.


Hvor mye koster et hotell i Drammen per natt?

Bruk informasjonen nedenfor for å finne hotellrom i Drammen med høy kvalitet til lave priser

Hoteller med 3 stjerner

Billigst 988 kr

Gjennomsnittlig 1 175 kr

Dyrest 1 312 kr

Finn hoteller med 3 stjerner
3 stjerner
4 stjerner +

De beste prisene som ble funnet av momondo-brukere i løpet av de siste 24 timene.


Hosteller og billige hoteller i Drammen

Disse hotellene og hostellene tilbyr ofte billige opphold i Drammen

Finn hotellet som gir deg mest for pengene i Drammen

Disse hotellene i Drammen har de beste prisene basert på vurderingene deres

Hvor bør du bo i Drammen

De siste årene har Drammen utviklet seg betraktelig, og i dag er byen et moderne sted hvor du kan nyte alt fra konserter og shopping til villmarksliv og juvhopping. Hotell i Drammen er hovedsakelig plassert med gåavstand til Torget, selv om du også finner enkelte campinger og overnattingssteder i nærliggende områder som Hokksund. Du bor derfor automatisk sentralt i byen, samtidig som du befinner deg rett i nærheten av Spiraltoppen og andre attraksjoner. Dette er uten tvil en fordel, ettersom du har alt Drammen kan tilby rett foran nesen din. Du bor tett på alt fra velsmakende restauranter og livlige utesteder, til forfriskende spaserturer langs Drammenselven. Foretrekker du å bo landlig og kombinere oppholdet med friluftsliv, bør du heller vurdere gårdsferier og camping i områdene rundt byen istedenfor.

Hvilket område du velger, avhenger simpelthen av hva du foretrekker. Enten du er forretningsreisende som trenger et sted med konferansesal, eller du bare ønsker et par netter på hotell i Drammen, finnes det hotell i ulike prisklasser ved bykjernen. Trekker du litt ut fra Drammen, har du gode muligheter til å finne billig overnatting med flott natur som bakteppe. Renskaug for eksempel, er et område med naturskjønne, familievennlige omgivelser og mye boltreplass for både store og små. Uansett hva du foretrekker, kan du sammenligne hotelltilbud på momondo og tilpasse søket etter beliggenhet og pris.


Lær mer om attraksjoner og ting du bør sjekke ut i Drammen

Drammenselven er et ikonisk landemerke, og det sies at elven er Drammens svar på Oslos Karl Johan. Ønsker du et innblikk i Drammens historie, er et elvecruise med guidet tour det perfekte alternativet hvor du kan nyte utsikten over elvebredder og bakgater. Drammen er dessuten en livlig by. På Torget finner du mange, spennende utesteder, og det levende kulturhuset Union Scene byr på både teater og konserter.

Det er ikke til å legge skjul på at Drammen er blitt en unik by med mange opplevelser å by på. Du kan variere dagene med shopping og uteliv, skiturer og elvecruise. I dag er Drammen en av Norges raskest voksende byer, og sentrum har fått seg et realt ansiktsløft. Ønsker du et opphold i en spennende by under utvikling, er det bare å søke etter overnattingssteder i Drammen og lete etter gode hotelltilbud på momondo.

Drammen er en inngangsportal til vakker natur, og Drammenselven er dessuten på topp ti-lista over Norges beste lakseelver. Om sommeren kan du vandre i marka, og på vinterstid er det bare å snøre på seg skiene og lange av gårde. Du finner også grøntområder i byen. Bragernes Elvepark er et lite paradis om sommeren, med gylne strender, strandvolleyball, grønne plener og fargerike blomster.


Informasjon om opphold i Drammen

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller hotell i Drammen

De fleste foretrekker å tilbringe 4 netter når de besøker Drammen.

Hoteller i Drammen har et bredt utvalg av rompriser. Disse avgjøres av faktorer som kapasitet, beliggenhet og fasiliteter. I gjennomsnitt ligger rommene på omkring 1 254 kr per natt.

juni er den billigste måneden å bestille hotell i Drammen. Prisene kan være hele 26 % lavere enn under andre travle måneder, så dette er et godt tidspunkt for å finne et godt tilbud.

For øyeblikket er det fredag som er den billigste dagen å overnatte på hotell i Drammen, og mandag som er den dyreste.


Start planleggingen av reisen til Drammen


Hvorfor bruke momondo?

momondo er gratis! Vi søker omfattende i hundrevis av nettsteder, returnerer hoteller og andre overnattingsalternativer i Drammen, alt fra kjente hoteller-grupper til små uavhengige bedrifter. momondo gjør alle disse alternativene enkle å filtrere slik at du kan finne det perfekte stedet å bo.

Det er enkelt å finne et flott sted å bo i Drammen med momondo. Filtrer alle overnattingsalternativene vi returnerer for å finne det beste stedet for deg. Vil du ha et sted med basseng eller døgnåpen resepsjon? Vi har filtre for det. Gratis frokost? momondo kan også vise dem for deg. Filtrer etter anmeldelse, pris og en rekke andre faktorer, helt gratis, alt på momondo.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Omfattende reisesøk
momondo sammenligner 3M+ hoteller og andre typer overnatting for å sikre at du finner det beste stedet å bo.
Intuitive søkefiltre
Filtrer etter pris, fasiliteter, gratis avbestilling, forbedret rengjøring, gratis frokost og mye mer.
Smart prisvarsel
Dersom du har funnet et sted, kan momondo spore prisen og varsle deg når den endres.