Hotell Tønsberg: Finn billig overnatting i byen

Find the best deals on 20 hotels in Tønsberg

Innsjekking
Utsjekk
Sammenlign med momondo |

Når bør du bestille hotell i Tønsberg

Sjekk informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Tønsberg
Lavsesong
november
Høysesong
august

billigste måned å overnatte

20 %

forventet prisnedgang

dyreste tid å overnatte

19 %

forventet prisøkning

Pris
1 023 kr - 1 559 kr
Dyreste ukedag
lørdag
Billigste ukedag
fredag

snittpris over de siste to ukene

Gjennomsnittspris (ukedag)

1 064 kr

snittpris over de siste to ukene

snittpris over de siste to ukene

Gjennomsnittspris (natt helg)

1 657 kr

snittpris over de siste to ukene

Billigste tidspunkt å bestille
Det billigste tidspunktet å bestille hoteller i Tønsberg på er: 3 stjerne, 67 dag før.
3 stjerne
1 017 kr - 1 403 kr

Nyttig å vite

La oss hjelpe deg med de beste tipsene om Tønsberg

Hvordan bor man billig i Tønsberg?

Tønsberg kan skryte av både vakre strender og pulserende byliv, og prisen faller dersom du trekker vekk fra skjærgården. Du har derfor gode muligheter til å kapre deg vandrerhjem fra 400 kr. natten og opp, hvis du bestiller overnatting innover i distriktet. Standarden er generelt sett bra på vandrerhjem i Norge, og takket være et godt kollektivtilbud kommer du deg likevel raskt til både badesteder og inn til sentrum. Dersom du foretrekker å holde deg ved bykjernen, koster trestjerners hotell ca. 800 kr. og opp, mens prisen for et firestjerners hotell i Tønsberg begynner på ca. 900 kr. natten. Dersom du reiser i siste liten, må du huske på at festivaler og begivenheter, som populære Slottsfjellfestivalen, kan påvirke tilgjengelighet og pris.

Tønsberg på budsjett

Tønsberg og omegn kan friste med varme temperaturer og mange solskinnsdager på sommerhalvåret, og er derfor en yndet destinasjon for alle som ønsker litt strandliv inkludert i Norgesferien. Det koster ganske lite å nyte sol og varme bølger på vakre strender som Ringhaugstranda og Lilleskagen. Bestiller du leilighet eller hotellrom med mulighet for å smøre niste, kan du få en ganske billig ferie. I tillegg kan du nyte severdigheter som Slottsfjell uten å betale en krone. Her kan du utforske restene etter et av våre største middelalderborger, og vil du besøke museet så koster det ikke så mye å betale seg inn.

Hvordan kommer man seg rundt i Tønsberg?

Selve sentrum er ikke så stor, og du kommer deg lett rundt til ulike attraksjoner ved å spasere. Blir du lei av å gå, kan du hoppe på bussene som kjører rundt i byen. Buss og tog er dessuten praktiske alternativ når du vil komme deg rundt i distriktene. Laster du ned appen VKT Reise på forhånd, kan du kjøpe bussbilletter på mobilen. Ønsker du å utforske Tønsberg fra vannet, kan du leie båt eller bli med på en guidet tur i skjærgården. Dessuten har du gode muligheter til å leie sykkel for å utforske både by og nærliggende naturområder, som nasjonalparken Færder, i eget tempo.

Hvor gammel må man være for å sjekke inn på hotell i Tønsberg?

Ulike overnattingssteder operer med forskjellige aldersgrenser, og mindreårige bør derfor kontakte det aktuelle hotellet på forhånd.

Er det vanlig å betale depositum på hotellbestillingen i Tønsberg?

Enkelte hotell i Tønsberg ønsker betaling ved reservasjon, mens andre tar betalt ved utsjekk.

Parkering i Tønsberg

Reisende med bil finner gode parkeringsmuligheter i parkeringshus ved bykjernen, samt muligheter for gateparkering. Enkelte hotell tilbyr også parkeringsmuligheter til gjestene sine. Mer informasjon om fasiliteter finner du ved å sammenligne hotelltilbud på momondo.


Hvor mye koster et hotell i Tønsberg per natt?

Bruk informasjonen nedenfor for å finne hotellrom i Tønsberg med høy kvalitet til lave priser
3 stjerners
Active Hotel
#1 mest populære
Active Hotel
725 kr
Thon Hotel Brygga
#2 mest populære
Thon Hotel Brygga
8,0
970 kr
Quality Hotel Tonsberg
Beste verdi
Quality Hotel Tonsberg
7,0
848 kr

Billige hoteller i Tønsberg

Dette er de billigste hotellene og hostellene i Tønsberg
Tønsberg Vandrerhjem
Tønsberg Vandrerhjem
8,0
603 kr
Grand Apartment
Grand Apartment
7,0
829 kr
Active Hotel
Active Hotel
725 kr
Quality Hotel Tonsberg
Quality Hotel Tonsberg
7,0
848 kr
Wilhelmsen House Apartments
Wilhelmsen House Apartments
8,0
772 kr
Quality Hotel Klubben
Quality Hotel Klubben
7,0
848 kr

Finn hotellet som gir deg mest for pengene i Tønsberg

Disse hotellene har de beste prisene basert på vurderingene deres
Quality Hotel Klubben
Quality Hotel Klubben
7,0
848 kr
Quality Hotel Tonsberg
Quality Hotel Tonsberg
7,0
848 kr
Thon Hotel Brygga
Thon Hotel Brygga
8,0
970 kr
Wilhelmsen House Apartments
Wilhelmsen House Apartments
8,0
772 kr
Tønsberg Vandrerhjem
Tønsberg Vandrerhjem
8,0
603 kr
Maritim Hotell
Maritim Hotell
6,0
1 064 kr

Hvor i Tønsberg er det best å bo?

Tønsberg har vært et yndet reisemål i flere århundrer, fra eventyrlystne vikinger til dagens turister, og det er kanskje ikke så rart at byen har et godt utvalg av overnattingssteder. Dersom du foretrekker å bo i sentrum, kan du bestille et hotell i Tønsberg med gåavstand til Tønsberg Brygge. Fordelen er at du er rett i nærheten av Slottsfjellet og andre attraksjoner, og du kommer tett på fristende restauranter og livlige utesteder som simpelthen pulserer av god stemning.

Foretrekker du å bo i naturskjønne omgivelser, finner du flotte campinger og hoteller i nærliggende områder. Et ekstra pluss ved å bo utenfor byen, er at du kan finne overnatting til en billig pris. Nøtterøy er et idyllisk område med vandrerhjem og gårdsferier. Sistnevnte passer spesielt godt til barnefamilier som ønsker å bo nær stranden, og samtidig ha god boltreplass. Åsgårdstrand er også et ypperlig sted for barnefamilier og alle andre som ønsker hotell i rolige omgivelser og ved vakre badesteder.

På momondo kan du finne gode hotelltilbud, samt filtrere søket utfra spesifikke ønsker og priskategorier. Enten du vil ha hotell med svømmebasseng, som Quality Hotel Tønsberg, eller trivelige gårdsferier for hele familien, kan du sammenligne hotelltilbud på momondo og finne det perfekte stedet for deg.


Om Tønsberg

Hva er byens særpreg?

Som Norges eldste by, er Tønsberg rik på historie og kultur. Du kan variere dagene med kunstmuseer, slottsruiner og late dager i skjærgården, og du finner både nasjonalpark og vakre strender bare et steinkast unna byen. Enten du kommer for å oppleve yrende natteliv ved Tønsberg Brygge eller utforske kyststiene på Nøtterøy, finner du både hotell med litt ekstra luksus og familievennlige campingplasser ved stranden.

Hva har Tønsberg å tilby?

Det er nesten lettere å svare på hva Tønsberg ikke har å tilby, for denne innholdsrike byen byr på kunst og kultur, restauranter og livlige utesteder, museer og nasjonalparker, turstier og idyllisk skjærgård samt ekstremsport og late dager på stranden. Enten du vil på rappelleringskurs eller ta deg en ridetur ved Verdens Ende, eller utforske en historie som strekker seg helt tilbake til vikingtiden, er dette byen for deg.

Hvor grønn er byen?

Om det ikke holder med rask tilgang til Færder Nasjonalpark eller vakre strender langs skjærgården, er Slottsfjellsområdet det mest populære friluftsområdet ved bykjernen. Her finner du også villaen Løkken med hage og parkområde. Andre grøntområder inkluderer «Sprutparken», hvor du finner et lite basseng med en fonteneskulptur av en pingvin. Den morsomme fontenen er et ganske artig syn for barna, og her kan dere ta en liten hvilepause fra bylivet.


Reiseinformasjon for Tønsberg

Hvor mange dager tilbringer folk i Tønsberg?

Folk som besøker Tønsberg tilbringer typisk 1 natt der.

Hvor mye koster et hotell i Tønsberg?

Et hotellrom i Tønsberg vil normalt koste deg 88 kr per natt. Denne figuren er basert på et gjennomsnitt, og prisene vil variere ut i fra fasiliteter, plassering og tilgjengelig kapasitet på ønsket hotell.

Når lønner det seg å bestille hotell i Tønsberg?

Hoteller i Tønsberg er vanligvis billigst i november. Du kan forvente deg en prisreduksjon på ca. 20 % i denne perioden.

Hvilken dag er den billigste i Tønsberg?

Prisen på hotellrom i Tønsberg vil variere fra dag til dag, men generelt er torsdag den gunstigste dagen, og fredag minst gunstige.

Hvor mye koster et hostell i Tønsberg?

I gjennomsnitt vil et hotell i Tønsberg ha en prislapp på omkring 64 kr. Denne prisen vil være per person og per natt, og er hentet fra hosteller og hoteller med 2 stjerner eller færre. Til sammenligning er dette 24 kr billigere enn et typisk hotell i Tønsberg.


Populære fly til Tønsberg

Finn de billigste flyvningen til Tønsberg
Fly Gdańsk til Oslo
Raskeste flytid
1t 25m
Billigste pris
161 kr
Fly Warsaw til Oslo
Raskeste flytid
1t 50m
Billigste pris
179 kr
Fly Katowice til Oslo
Raskeste flytid
2t 00m
Billigste pris
189 kr
Fly Vilnius til Oslo
Raskeste flytid
1t 50m
Billigste pris
208 kr
Fly Vienna til Oslo
Raskeste flytid
2t 30m
Billigste pris
217 kr
Fly London til Oslo
Raskeste flytid
1t 50m
Billigste pris
283 kr
Fly Manchester til Oslo
Raskeste flytid
1t 50m
Billigste pris
311 kr
Fly Krakow til Oslo
Raskeste flytid
2t 05m
Billigste pris
330 kr
Fly Riga til Oslo
Raskeste flytid
1t 40m
Billigste pris
339 kr
Fly Malaga til Oslo
Raskeste flytid
3t 55m
Billigste pris
443 kr
Vis flere

Start planleggingen av reise til Tønsberg