Hotell Sandefjord: Finn billig overnatting i byen

Finn de beste tilbudene på 22 hoteller i Sandefjord, Norge

Innsjekking
Utsjekk
Sammenlign med momondo |
-
1
Innsjekking
Utsjekk

Populære hoteller for overnatting i Sandefjord

Det er mange flotte hoteller i Sandefjord, hva med et hotellopphold i et av disse?


Ting å gjøre i Sandefjord

The Whaling Monument
Sandefjord Museum

Hvor mye koster hoteller i nærheten av The Whaling Monument?

Hvis du ser etter et hotell i Sandefjord som ligger i nærheten av The Whaling Monument, har du flaks. momondo anbefaler 8 hoteller i nærheten av The Whaling Monument, og hoteller i området koster i gjennomsnitt 1 378 kr/natt. Denne prisen kan variere avhengig av sesong. Hoteller i nærheten av The Whaling Monument er vanligvis 22 % dyrere enn gjennomsnittshotellet i Sandefjord som koster 1 069 kr.

Hoteller i nærheten av The Whaling Monument

Hvor mye koster hoteller i nærheten av Sandefjord Museum?

Nedenfor ser du de 10 hotellene som anbefales av brukerne i området Sandefjord som ligger nærmest Sandefjord Museum. Gjennomsnittsprisen i nærheten av Sandefjord Museum ligger på 1 463 kr/natt. Prisene varierer basert på en rekke faktorer, deriblant når på året du reiser. Hoteller i nærheten av Sandefjord Museum er vanligvis 26 % dyrere enn gjennomsnittshotellet i Sandefjord som koster 1 069 kr.

Hoteller i nærheten av Sandefjord Museum

Når bør du bestille hotell i Sandefjord

Sjekk informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Sandefjord
Lavsesong
November
Høysesong
juli

billigste måned å overnatte

21 %

forventet prisnedgang

dyreste tid å overnatte

22 %

forventet prisøkning

Pris
781 kr - 1 247 kr
Dyreste ukedag
fredag
Billigste ukedag
lørdag

snittpris over de siste to ukene

Gjennomsnittspris (ukedag)

811 kr

snittpris over de siste to ukene

snittpris over de siste to ukene

Gjennomsnittspris (natt helg)

711 kr

snittpris over de siste to ukene

Billigste tidspunkt å bestille
Det billigste tidspunktet å bestille hoteller i Sandefjord på er: 3 stjerne, 70 dag før.
3 stjerne
879 kr - 1 180 kr

Sandefjord reisetips

La oss hjelpe deg med de beste tipsene om Sandefjord

Hvordan bor man billig i Sandefjord?

Leter du etter billig hotell i Sandefjord kan du sammenligne hotelltilbud på momondo. Det billigste alternativet er å bo på motell. Dette koster fra omtrent 900 NOK per natt. Du finner også 3-stjerners hotell som koster fra omtrent 1000 NOK per natt. De aller fleste hotellene i byen med 3 stjerner, som ligger sentralt og har restaurant, koster fra mellom 900 NOK til litt over tusenlappen per natt.

Sandefjord på budsjett

Er du på ferie i Sandefjord trenger du virkelig ikke gå over budsjettet. Her er det så mange fine steder å utforske utendørs at du kan fylle hver eneste dag helt gratis. Dra for eksempel ut til de ulike strendene som ligger langs med Sandefjords lange kystlinje. Du finner ulike busser som kjører fra sentrum og ut til strendene regelmessig, så da reiser du både billig og miljøvennlig. I tillegg er det koselig å rusle rundt i bysenteret og nede på kaia. Er det dårlig vær og barna gjerne vil leke innendørs, kan dere dra på Metro lekeland som er gratis for voksne og koster fra ca 155 NOK for barn.

Hvordan kommer man seg rundt i Sandefjord?

Mange ankommer Sandefjord i bil, ettersom byen kun ligger en og en halv time med bil fra Oslo. Ankommer du i bil kan du også helt enkelt kjøre ut til de ulike strendene utenfor byen og langs med kysten. Du kan også ta beina fatt og gå, for eksempel hvis du skal oppholde deg i sentrum av byen. Det finnes også en rekke busser du kan ta rundt i byen og til omkringliggende områder. Det er Vestfold kollektivtrafikk som driver busstilbudet. Du kan kjøpe billett ombord på bussen både med kort og kontanter. En billett for voksen koster fra omtrent 37 NOK, og for barn koster det fra omtrent NOK 19.

Hvor gammel må man være for å sjekke inn på hotell i Sandefjord?

Det er ingen spesifikk aldersgrense for å sjekke inn på hotell i Sandefjord, men noen hoteller og gjestehus kan ha 18-årsgrense.

Er det vanlig å betale depositum på hotellbestillingen i Sandefjord?

Det er ikke vanlig å betale depositum når du bestiller hotell i Sandefjord på nett. Det er vanligere å betale for hele oppholdet når du gjør bestillingen.

Parkering i Sandefjord

Mange av hotellene i Sandefjord har reserverte parkeringsplasser for gjestene sine. Dersom ditt hotell ikke har dette, finnes det også en rekke gateparkeringer i byen som du kan benytte deg av.


Hvor mye koster et hotell i Sandefjord per natt?

Bruk informasjonen nedenfor for å finne hotellrom i Sandefjord med høy kvalitet til lave priser
3 stjerners
Scandic Park Sandefjord
1# Mest populære

Scandic Park Sandefjord

8,1

1 079 kr

Vis hotelltilbud
Sandefjord Motor Hotel
2# Mest populære

Sandefjord Motor Hotel

7,8

895 kr

Vis hotelltilbud
Hotel Kong Carl
Beste verdi

Hotel Kong Carl

8,0

887 kr

Vis hotelltilbud

De beste prisene som ble funnet av momondo-brukere i løpet av de siste 24 timene.

Hosteller og billige hoteller i Sandefjord

Disse hotellene og hostellene tilbyr ofte billige opphold i Sandefjord
Hotel Kong Carl

Hotel Kong Carl

8,0

887 kr

Vis hotelltilbud
Sandefjord Motor Hotel

Sandefjord Motor Hotel

7,8

895 kr

Vis hotelltilbud
Scandic Park Sandefjord

Scandic Park Sandefjord

8,1

1 079 kr

Vis hotelltilbud

Finn hotellet som gir deg mest for pengene i Sandefjord

Disse hotellene har de beste prisene basert på vurderingene deres
Hotel Kong Carl

Hotel Kong Carl

8,0

887 kr

Vis hotelltilbud
Scandic Park Sandefjord

Scandic Park Sandefjord

8,1

1 079 kr

Vis hotelltilbud
Sandefjord Motor Hotel

Sandefjord Motor Hotel

7,8

895 kr

Vis hotelltilbud

Hvor bør du bo i Sandefjord

Sandefjord er en by som ligger i Vestfold, og sentrum av byen ligger vakkert til ved Sandefjordsfjorden. Utenfor Sandefjord finner du også to halvøyer som heter Østerøya og Vesterøya. Totalt sett så har Sandefjord kommune en lang kystlinje på omtrent 160 kilometer. Så her kan man dra på ferie med venner og familie og virkelig ha gode muligheter til både båtturer, fotturer langs kysten og bading.

Sandefjord er midt i blinken dersom du skal reise på ferie med barna. Her er det masse aktiviteter både innendørs og utendørs, så været er ingen hindring for moro og lek. Bor dere på hotell i Sandefjord sentrum er dere i nærheten av Minigolfklubben. Fra sentrum av Sandefjord kommer man seg også enkelt til badestrendene slik som Asnes, Bogen eller Flautangen. Det er kort å kjøre og det går i tillegg buss.

I tillegg til å ha kort vei til badestrender og minigolf, er sentrum av Sandefjord et fint sted å velge hotell hvis du vil ta livet med ro, utforske restauranter og andre tilbud i byen. Er du på romantisk Norgesferie med kjæresten, kan dere sjekke inn på hotell i Sandefjord sentrum og ha gåavstand til fantastiske restauranter på kaia, og ha gode muligheter for å utforske både naturen og museer.


Lær mer om attraksjoner og ting du bør sjekke ut i Sandefjord

Sandefjord er en koselig by i Vestfold, som ligger perfekt til innerst i Sandefjordsfjorden. Her er det spesielt god atmosfære om sommeren, da byen virkelig er på sitt beste med herlig mildt vær, lange, lyse dager og kort vei til strand og bademuligheter. Dessuten er dette et ferieparadis for barn som gjerne vil oppleve litt morsomme aktiviteter. Her kan man utforske mange fine strender og i tillegg dra på lekeland eller spille minigolf i byen. Sandefjord har hatt mye sjøfart og har vært en by med fokus på skipsbygging og hvalfangst. Dette kan du lære mer om blant annet på Hvalfangstmuseet og Midtåsen. Midtåsen var en villa der skipsrederen Anders Jahre bodde, som nå er åpent for publikum som vil ta en titt inne i den imponerende villaen.

Det er mange grøntområder i Sandefjord, og er virkelig en by der du kan være utendørs hele sommeren. Vil du slappe av i en park, kan du ta turen til Bugårdsparken. Like ved finner du Bugårdsdammen der du kan se svaner og ender. Dessuten er det mange vakre perler langs med kysten i Sandefjord, og du kan dra ut på øyer slik som Furuholmen.

Dra fra strand til strand i Sandefjord og opplev en sommerperle på kysten i Vestfold.


Reiseinformasjon for Sandefjord

Hvor mange dager tilbringer folk i Sandefjord?

I gjennomsnitt tilbringer reisende totalt 1 natt i Sandefjord.

Hvor mye koster et hotell i Sandefjord?

Prisen på et hotellrom i Sandefjord vil variere avhengig av etterspørsel, plassering og antall stjerner. I gjennomsnitt koster et rom omkring 1 015 kr per natt.

Når lønner det seg å bestille hotell i Sandefjord?

Hoteller i Sandefjord er vanligvis billigst i November. Du kan forvente deg en prisreduksjon på ca. 176 kr % i denne perioden.

Hvilken dag er den billigste i Sandefjord?

fredag er dagen der du typisk finner den laveste prisen for hotellrommet ditt i Sandefjord. Den høyeste prisen bruker å være på torsdag.

Hvilke severdigheter er populære i oktober basert på været i Sandefjord?

En gjennomsnittstemperatur på 7 °C og realtivt liten sjanse for nedbør (119 mm) gjør oktober til en flott måned å utforske området omkring Sandefjord.