Hoteller i Sandefjord, Norge

Finn tilbud på 6 hoteller i Sandefjord, Norge

Sandefjord, Norge
29. nov. — 30. nov.2
on. 30.11.
sø. 4.12.

De beste hotellene i Sandefjord

Finn det perfekte hotellet for oppholdet ditt i Sandefjord
Pris
kr542
kr3176
Gjestevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotellklasse
0+
2
3
4
5

Det beste tidspunktet for å bestille et hotell i Sandefjord

Sjekk ut informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Sandefjord
Billigste ukedagsøndager den billigste dagen i uken
Dyreste ukedagmandager den dyreste dagen i uken
1 318 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
877 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
Billigste tidspunkt å bestille på erDet billigste tidspunktet å bestille hoteller i Sandefjord på er: 3 stjerne, 84 dag før.

3 stjerne

1 390 kr–1 607 kr


Nyttig informasjon om hoteller i Sandefjord

Få en rask oversikt over pris- og overnattingstrender for ditt besøk i Sandefjord

Laveste hotellpris

542 kr

Mest populære hotell (5-stjerners)

Awesome home in Sandefjord w/ 5 Bedrooms (N37410)

Hoteller i nærheten av flyplassen

47
Den rimeligste prisen for et rom i Sandefjord funnet siste 7 dager er 542 kr/natten. Denne prisen fås hos 3 rooms near centrum with optional spa.
Reis komfortabelt når du booker et rom hos Awesome home in Sandefjord w/ 5 Bedrooms (N37410), det mest populære 5-stjerners hotellet i Sandefjord.
Det er er 47 hoteller i Sandefjord i nærheten av Oslo Gardermoen. Radisson Blu Airport Hotel, Oslo Gardermoen med kortest avstand på 0,3 km fra denne flyplassen.

Sandefjord reisetips

Leter du etter billig hotell i Sandefjord kan du sammenligne hotelltilbud på momondo. Det billigste alternativet er å bo på motell. Dette koster fra omtrent 900 NOK per natt. Du finner også 3-stjerners hotell som koster fra omtrent 1000 NOK per natt. De aller fleste hotellene i byen med 3 stjerner, som ligger sentralt og har restaurant, koster fra mellom 900 NOK til litt over tusenlappen per natt.

Mange ankommer Sandefjord i bil, ettersom byen kun ligger en og en halv time med bil fra Oslo. Ankommer du i bil kan du også helt enkelt kjøre ut til de ulike strendene utenfor byen og langs med kysten. Du kan også ta beina fatt og gå, for eksempel hvis du skal oppholde deg i sentrum av byen. Det finnes også en rekke busser du kan ta rundt i byen og til omkringliggende områder. Det er Vestfold kollektivtrafikk som driver busstilbudet. Du kan kjøpe billett ombord på bussen både med kort og kontanter. En billett for voksen koster fra omtrent 37 NOK, og for barn koster det fra omtrent NOK 19.

Det er ingen spesifikk aldersgrense for å sjekke inn på hotell i Sandefjord, men noen hoteller og gjestehus kan ha 18-årsgrense.

Det er ikke vanlig å betale depositum når du bestiller hotell i Sandefjord på nett. Det er vanligere å betale for hele oppholdet når du gjør bestillingen.


Hvor mye koster et hotell i Sandefjord per natt?

Bruk informasjonen nedenfor for å finne hotellrom i Sandefjord med høy kvalitet til lave priser

Hoteller med 3 stjerner

Billigst 954 kr

Gjennomsnittlig 1 205 kr

Dyrest 1 718 kr

Finn hoteller med 3 stjerner
3 stjerner

De beste prisene som ble funnet av momondo-brukere i løpet av de siste 24 timene.


Hosteller og billige hoteller i Sandefjord

Disse hotellene og hostellene tilbyr ofte billige opphold i Sandefjord

Finn hotellet som gir deg mest for pengene i Sandefjord

Disse hotellene i Sandefjord har de beste prisene basert på vurderingene deres

Hvor bør du bo i Sandefjord

Sandefjord er en by som ligger i Vestfold, og sentrum av byen ligger vakkert til ved Sandefjordsfjorden. Utenfor Sandefjord finner du også to halvøyer som heter Østerøya og Vesterøya. Totalt sett så har Sandefjord kommune en lang kystlinje på omtrent 160 kilometer. Så her kan man dra på ferie med venner og familie og virkelig ha gode muligheter til både båtturer, fotturer langs kysten og bading.

Sandefjord er midt i blinken dersom du skal reise på ferie med barna. Her er det masse aktiviteter både innendørs og utendørs, så været er ingen hindring for moro og lek. Bor dere på hotell i Sandefjord sentrum er dere i nærheten av Minigolfklubben. Fra sentrum av Sandefjord kommer man seg også enkelt til badestrendene slik som Asnes, Bogen eller Flautangen. Det er kort å kjøre og det går i tillegg buss.

I tillegg til å ha kort vei til badestrender og minigolf, er sentrum av Sandefjord et fint sted å velge hotell hvis du vil ta livet med ro, utforske restauranter og andre tilbud i byen. Er du på romantisk Norgesferie med kjæresten, kan dere sjekke inn på hotell i Sandefjord sentrum og ha gåavstand til fantastiske restauranter på kaia, og ha gode muligheter for å utforske både naturen og museer.


Lær mer om attraksjoner og ting du bør sjekke ut i Sandefjord

Sandefjord er en koselig by i Vestfold, som ligger perfekt til innerst i Sandefjordsfjorden. Her er det spesielt god atmosfære om sommeren, da byen virkelig er på sitt beste med herlig mildt vær, lange, lyse dager og kort vei til strand og bademuligheter. Dessuten er dette et ferieparadis for barn som gjerne vil oppleve litt morsomme aktiviteter. Her kan man utforske mange fine strender og i tillegg dra på lekeland eller spille minigolf i byen. Sandefjord har hatt mye sjøfart og har vært en by med fokus på skipsbygging og hvalfangst. Dette kan du lære mer om blant annet på Hvalfangstmuseet og Midtåsen. Midtåsen var en villa der skipsrederen Anders Jahre bodde, som nå er åpent for publikum som vil ta en titt inne i den imponerende villaen.

Det er mange grøntområder i Sandefjord, og er virkelig en by der du kan være utendørs hele sommeren. Vil du slappe av i en park, kan du ta turen til Bugårdsparken. Like ved finner du Bugårdsdammen der du kan se svaner og ender. Dessuten er det mange vakre perler langs med kysten i Sandefjord, og du kan dra ut på øyer slik som Furuholmen.

Dra fra strand til strand i Sandefjord og opplev en sommerperle på kysten i Vestfold.


Informasjon om opphold i Sandefjord

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller hotell i Sandefjord

Prisen på et hotellrom i Sandefjord vil variere avhengig av etterspørsel, plassering og antall stjerner. I gjennomsnitt koster et rom omkring 1 570 kr per natt.

Hoteller i Sandefjord er vanligvis billigst i Januar. Du kan forvente deg en prisreduksjon på ca. 28 % i denne perioden.

lørdag er dagen der du typisk finner den laveste prisen for hotellrommet ditt i Sandefjord. Den høyeste prisen bruker å være på søndag.

Hvis du ønsker å bo på et hotell i Sandefjord i løpet av Desember, er det greit å være oppmerksom på at gjennomsnittstemperaturen ligger på −1 °C og at i løpet av denne måneden vanligvis forventes lite snø – kun ca. 69 mm.

Ja, Sandefjord har ferieboliger. Av 16 ferieboliger i Sandefjord, er Royal Apartment Sandefjord City Centre den mest populære blant våre brukere. Finn ferieboliger i Sandefjord.


momondos favoritthoteller i Sandefjord

Finn ut mer om hotellene som brukerne foretrekker i Sandefjord

Bubbles Breakfast and Spa

Sandefjord, Vestfold, Norway

8 076 kr

Visit Norway In Style!! Private Island, Hs Wifi, Easy Access By Private Bridge!

Sandefjord, Vestfold, Norway

8 845 kr
Beautiful home in Sandefjord with 3 Bedrooms and WiFi

Beautiful home in Sandefjord with 3 Bedrooms and WiFi

Sandefjord, Vestfold, Norway

1 558 kr
Apartment in Framnes

Apartment in Framnes

Sandefjord, Vestfold, Norway

1 569 kr

cozy home, 6 guest sandefjord, vestfold

Sandefjord, Vestfold, Norway

1 341 kr

5 bedroom accommodation in Sandefjord

Sandefjord, Vestfold, Norway

3 718 kr

Start planleggingen av reisen til Sandefjord


Hvorfor bruke momondo?

momondo er gratis! Vi søker omfattende i hundrevis av nettsteder, returnerer hoteller og andre overnattingsalternativer i Sandefjord, alt fra kjente hoteller-grupper til små uavhengige bedrifter. momondo gjør alle disse alternativene enkle å filtrere slik at du kan finne det perfekte stedet å bo.

momondo tilbyr en rekke filtre som hjelper deg med å finne et flott sted å bo i Sandefjord. Du kan filtrere etter stjernerangering, freebies som gratis frokost eller internett, samt vurderingspoeng, plassering og pris.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Omfattende reisesøk
momondo sammenligner 3M+ hoteller og andre typer overnatting for å sikre at du finner det beste stedet å bo.
Intuitive søkefiltre
Filtrer etter pris, fasiliteter, gratis avbestilling, forbedret rengjøring, gratis frokost og mye mer.
Smart prisvarsel
Dersom du har funnet et sted, kan momondo spore prisen og varsle deg når den endres.