Hoteller i Svolvær, Norge

Finn tilbud på 17 hoteller i Svolvær, Norge

Svolvær, Norge
2. Dec — 3. Dec2
Sun 3.12.
Thu 7.12.

Sammenlign 3M+ hoteller og overnattingsmuligheter.


De beste hotellene i Svolvær

Finn det perfekte hotellet for oppholdet ditt i Svolvær
Pris
kr436
kr2979
Gjestevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotellklasse
0+
2
3
4
5

Ting å gjøre i Svolvær


Det beste tidspunktet for å bestille et hotell i Svolvær

Sjekk ut informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Svolvær
LavsesongNovemberbilligste måned å overnatte
Høysesongjunidyreste tid å overnatte
28 %forventet prisnedgang
41 %forventet prisøkning

Pris

1 109 kr–2 620 kr

Billigste ukedagmandager den billigste dagen i uken
Dyreste ukedaglørdager den dyreste dagen i uken
1 252 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
2 222 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
Billigste tidspunkt å bestille på erDet billigste tidspunktet å bestille hoteller i Svolvær på er: 1-2 stjerne, 39 dag før. 3 stjerne, 66 dag før.

1-2 stjerne

617 kr–3 702 kr

3 stjerne

968 kr–6 712 kr


Nyttig informasjon om hoteller i Svolvær

Få en rask oversikt over pris- og overnattingstrender for ditt besøk i Svolvær

Laveste hotellpris

436 kr
Den rimeligste prisen for et rom i Svolvær funnet siste 7 dager er 436 kr/natten. Denne prisen fås hos Lofoten Villa.

Svolvær reisetips

Hvordan bor man billig i Svolvær?

Leter du etter et billig hotell i Svolvær finner du overnattingssted fra omtrent 900 kr. per natt. De rimeligste alternativene finner du litt utenfor sentrum. Vil du bo i nærheten av Svolvær sentrum, får du overnatting på hotell i Svolvær fra omtrent 1000 kr. per natt. De hyggelige hotellene i Svolvær tilbyr god kvalitet og en rekke fasiliteter. Her er du nære fjell og hav, og kanskje er du så heldig å få med deg nordlyset under oppholdet.

Hvordan kommer man seg rundt i Svolvær?

Svolvær er et lite sted, og du kan enkelt komme deg rundt i de sentrale områdene til fots. Det går i tillegg rutebusser rundt på Lofoten, og reiser du i større grupper kan du leie buss. Du kan også bestille taxi dersom du vil det. Sjekk ut busstilbudet på nett før du reiser, så kan du planlegge turen bedre. Du kan kjøpe billetter ombord på bussen eller fergen med kontanter, eller du kan bruke appen Billett Nordland. Det finnes også ferger dersom du vil reise rundt mens du er i Lofoten. Reiser du hit med bil, kan du enkelt ta deg rundt til vakre steder i Lofoten. Du kan besøke en rekke steder på kjøretur mellom en halv time og to timer. Kjør for eksempel til Vestvågøy på omtrent en time, eller besøk Henningsvær som ligger kun en halvtime unna Svolvær.

Hvor gammel må man være for å sjekke inn på hotell i Svolvær?

Det er i utgangspunktet ingen aldersgrenser for innsjekking på hotell i Svolvær, men det kan lønne seg å sjekke dette før bestilling. Noen overnattingssteder kan ha 18-årsgrense.

Er det vanlig å betale depositum på hotellbestillingen i City?

Noen hoteller krever at du betaler hele oppholdet på forhånd når du bestiller på nett. Andre lar deg heller betale for oppholdet ved utsjekk.


Hvor mye koster et hotell i Svolvær per natt?

Bruk informasjonen nedenfor for å finne hotellrom i Svolvær med høy kvalitet til lave priser

Hoteller med 2 stjerner

Billigst 646 kr

Gjennomsnittlig 691 kr

Dyrest 848 kr

Finn hoteller med 2 stjerner
2 stjerner eller mindre
3 stjerner
4 stjerner +

De beste prisene som ble funnet av momondo-brukere i løpet av de siste 24 timene.


Hosteller og billige hoteller i Svolvær

Disse hotellene og hostellene tilbyr ofte billige opphold i Svolvær

Finn hotellet som gir deg mest for pengene i Svolvær

Disse hotellene i Svolvær har de beste prisene basert på vurderingene deres

Hvor bør du bo i Svolvær

Svolvær ligger i øygruppen Lofoten, en av de mest kjente reisedestinasjonene i Norge om du vil oppleve rå, vakker natur. Når du skal bestille hotell i Svolvær kan du sammenligne hotelltilbud på momondo. Her finner du gode priser, og har mye å velge mellom.

Vil du bo sentralt i Svolvær, kan du bestille hotell ved Svolvær Gjestehavn. Denne ligger i sentrum av byen, og rundt finner du butikker, kaféer, og yrende havnemiljø. Mektige fjell omkranser byen, som gir et virkelig vakkert skue. Det er flott å bo ved havnen for da har du gåavstand til turistinformasjon, kjøpesenter og torg.

Svolvær er et lite og koselig sted, perfekt å reise hvis du vil både ha en avslappende reise og være ute i naturen. Ta med familien på ridetur på flotte islandshester, eller gå tur i fjellet. Du kan sjekke inn på Best Western Svolvær Hotell Lofoten, der er det kort vei til lufthavnen, du er nær bysenteret og de har en god restaurant slik at du ikke trenger lete lenge for et godt måltid.

Vil du på ferie med en vennegruppe og bli med på morsomme aktiviteter, kan du bestille opphold i Svolvær på Lofoten Feriesenter. Her kan du leie hytte, og du er nære muligheter for fotturer og kanopadling, for du bor helt nære vannet.

Vil du prøve surfing kan du bo i Svolvær, kun en times kjøring fra populære Unstad. Her kan du surfe på atlanterhavsbølger mens du ser utover det mektige fjellandskapet. Hit kan du dra enten du er nybegynner eller erfaren surfer.


Lær mer om attraksjoner og ting du bør sjekke ut i Svolvær

Hva er byens særpreg?

Svolvær ligger perfekt til for deg som vil nyte vakker natur. Sjekk inn på hotell i Svolvær og opplev mektige fjell, Atlanterhavet, lange strender og muligheter for all slags aktiviteter. For deg som vil på fisketur, er Svolvær den perfekte destinasjon. Er du interessert i fugler, kan du dra på ørnesafari. Dersom du vil oppleve det magiske havet utenfor Svolvær og Lofoten, kan du dra på havsafari. Sjekk ut de vakre strendene, og besøk populære destinasjoner som Henningsvær, Kabelvåg og Unstad. Du kan også oppleve skikkelig action og dra på RIB tur, eller bare gå rundt i den koselige lille byen og kjenne på tilværelsen. Trenger du å ta en liten shoppingtur, kan du gå innen Svolvær Amfi.

Hva har Svolvær å tilby?

Bor du på hotell i Svolvær kan du oppleve en rekke utendørsaktiviteter. I tillegg har du tilgang på fantastisk sjømat, enten du velger å dra på restaurant eller kjøpe direkte fra fiskerne nede på kaia I Svolvær. Prøv eksotisk hvalkjøtt til en forfriskende lofotpils på en av byens restauranter. Gå tur langs de dramatiske strendene, og gled deg til å møte de hyggelige og gjestfrie innbyggerne i Svolvær.

Hvor grønn er byen?

Svolvær ligger midt i fantastisk norsk natur. Her har du høye fjelltopper som stuper ned i Atlanterhavet, et variert og eksotisk dyreliv, vakre strender og om vinteren kan du se det vakre nordlyset, Aurora polaris.


Informasjon om opphold i Svolvær

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller hotell i Svolvær

Hvor mye koster et hotell i Svolvær?

Prisen på et hotellrom i Svolvær vil variere avhengig av etterspørsel, plassering og antall stjerner. I gjennomsnitt koster et rom omkring 2 295 kr per natt.

Når lønner det seg å bestille hotell i Svolvær?

Hotell i Svolvær er billigst i November. Romprisen kan være hele 29 % billigere enn de travleste månedene.

Hvilken dag er den billigste i Svolvær?

Prisene på hotellrom i Svolvær vil være på sitt laveste på søndag, og på sitt høyeste på fredag.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Svolvær fra hoteller?

Antall tilbydere fraSvolvær hoteller er 74 fra og med november 2023.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Svolvær fra hoteller sist?

Priser for Svolvær fra hoteller oppdateres hver dag.


Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bestille overnatting i Svolvær gjennom momondo?

momondo er gratis å bruke uten skjulte avgifter eller kostnader. momondo søker på en rekke reisenettsteder for å returnere hoteller og overnattingsalternativer i Svolvær som du deretter kan filtrere raskt og enkelt.

Hvordan hjelper momondo meg med å finne et flott sted å bo i Svolvær?

Når alle alternativene for overnatting i Svolvær er returnert, hjelper momondo deg med å finne et flott sted å bo ved å la deg filtrere resultatene. Hvis du leter etter steder som tilbyr gratis frokost, har vi et filter for det. Trenger du gratis internett eller gratis kansellering? Alt dette og mer kan filtreres etter og finnes på momondo.


En enklere måte å administrere reisen til Svolvær på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.