Hoteller i Harstad, Norge

Finn tilbud på 5 hoteller i Harstad, Norge

Harstad, Norge
24. sep. — 25. sep.2
sø. 25.9.
to. 29.9.

De beste hotellene i Harstad

Finn det perfekte hotellet for oppholdet ditt i Harstad
Pris
kr529
kr3095
Gjestevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotellklasse
0+
2
3
4
5

Det beste tidspunktet for å bestille et hotell i Harstad

Sjekk ut informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Harstad
Dyreste ukedagsøndager den dyreste dagen i uken
Billigste ukedagtirsdager den billigste dagen i uken
15 309 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
6 542 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen

Nyttig informasjon om hoteller i Harstad

Få en rask oversikt over pris- og overnattingstrender for ditt besøk i Harstad

Laveste hotellpris

530 kr

Hoteller i nærheten av flyplassen

62
Den rimeligste prisen for et rom i Harstad funnet siste 7 dager er 530 kr/natten. Denne prisen fås hos F2 Hotel Harstad, a 3-stjerners hotell.
Det er er 62 hoteller i Harstad i nærheten av Tromso/Langnes. Norwagon - CamperVan for the adventurous med kortest avstand på 0,7 km fra denne flyplassen.

Harstad reisetips

Hvordan bor man billig i Harstad?

Leter du etter billig hotell i Harstad kan du sammenligne hotelltilbud på momondo. Det billigste alternativet er å bo på pensjonat eller 2-stjerners hotell. Dette koster fra rundt 500 NOK per natt. Vil du bo på 3-stjerners gjestehus så finner du dette fra litt over 700 kroner per natt. 3-stjerners hotell koster fra omtrent 1000 NOK natten. Bestiller du i god tid, og ikke i siste liten, kan du finne gode priser på hotell i Harstad.

Harstad på budsjett

I Harstad er det mange gode turmuligheter, noe som betyr at du kan kose deg med mange aktiviteter som ikke koster deg noe som helst. Pakk med turklær og gode sko, så kan du utforske fjell- og kystruter tilpasset dine ferdigheter. Dersom du gjerne vil dra i slalåmbakken er det også rimelige priser i Sollifjellet Alpinsenter. Du kan kjøpe dagskort fra rundt 350 NOK for voksen. Det er også gode tilbud for barn, studenter og pensjonister.

Hvordan kommer man seg rundt i Harstad?

Mange ankommer Harstad i bil og da kan man enkelt komme seg rundt til turer og områdene rundt byen ved å kjøre. Du kan også ta beina fatt og gå, eksempelvis passer dette bra hvis du skal oppholde deg langs med kaia og ta en rolig dag på museer i sentrum av byen. Du kan også ta buss, dersom du skal litt lenger. Det går busser regelmessig gjennom byen og ut til områdene rundt. Du kan enten kjøpe billett på mobilen, med Troms mobillett sin app, eller med kontanter om bord. En billett koster fra omtrent 39 NOK for voksen. Du kan også ta ferge til mange ulike steder i Harstad og du kan også kjøpe billett med Troms mobillett-appen.

Hvor gammel må man være for å sjekke inn på hotell i Harstad?

Det er ingen spesifikk aldersgrense for å sjekke inn på hotell i Harstad, men noen hoteller eller gjestehus kan ha for eksempel 18-årsgrense.

Er det vanlig å betale depositum på hotellbestillingen i Harstad?

Det er ikke vanlig å betale depositum når du bestiller hotell i Harstad på nett. Det er vanligere å betale for hele oppholdet når du gjør bestillingen.

Parkering i Harstad

Mange av hotellene i Harstad har reserverte parkeringsplasser for gjestene sine. Dersom ditt hotell ikke har dette så finnes det også en rekke gateparkeringer i byen som du kan benytte deg av.


Hvor mye koster et hotell i Harstad per natt?

Bruk informasjonen nedenfor for å finne hotellrom i Harstad med høy kvalitet til lave priser

Hoteller med 3 stjerner

Billigst 556 kr

Gjennomsnittlig 712 kr

Dyrest 1 709 kr

Finn hoteller med 3 stjerner
2 stjerner eller mindre
3 stjerner
4 stjerner +

De beste prisene som ble funnet av momondo-brukere i løpet av de siste 24 timene.


Hosteller og billige hoteller i Harstad

Disse hotellene og hostellene tilbyr ofte billige opphold i Harstad

Finn hotellet som gir deg mest for pengene i Harstad

Disse hotellene i Harstad har de beste prisene basert på vurderingene deres

Hvor bør du bo i Harstad

Harstad by i ligger i Harstad kommune i Troms. Selve kommunen omfatter den nordøstlige delen av Hinnøya og grenser til Tranøy, Andøy og Kvæfjord og Tjeldsund. Harstad by ligger nordøst for Hinnøya og hver dag møtes den nordgående og sørgående Hurtigruta her. Dette er en perfekt destinasjon for både unge og gamle som gjerne vil være blant vakker natur og bli med på ulike aktiviteter, slik som museumsbesøk eller skikjøring.

De aller fleste hotellene her ligger i Harstad by, men det er også en rekke aktiviteter og severdigheter i områdene rundt. Reiser du med barn er Harstad by et perfekt utgangspunkt for morsomme opplevelser. Rett ved sentrum ligger Grottebadet, et badeland som har basseng og lekeland. Er familien glad i skikjøring, kan dere også dra innom Sollifjellet Alpinsenter om vinteren. Dette ligger like ved sentrum og er perfekt for både slalåm-kjørere og snowboardere.

For eldre par som gjerne vil oppleve byens kulturtilbud og lære mer om Harstads historie, er også et hotell i Harstad by et godt utgangspunkt. Trondenes kirke er et historisk bygg som har røtter helt tilbake til vikingtiden. Denne ligger med gåavstand fra Trondenes Historiske Senter og Sør-Troms museum. I tillegg til interessante museumsbesøk, bor man også rett ved vakker natur.Her kan man legge ut på gåtur langs vannet eller i fjellet.


Lær mer om attraksjoner og ting du bør sjekke ut i Harstad

Harstad blir ikke uten grunn kalt en perle i nord, denne byen har nemlig en fantastisk beliggenhet. Harstad ligger rett ved porten til Vesterålen og Lofoten. Her er det duket for fantastiske naturopplevelser, der du har kort vei til vakre fjellandskap, utsikt over hav og natur og en koselig skjærgård. Du kan blant annet dra på fartsfylte opplevelser på vannet – med en tur med RIB-båt. Ønsker du å se mer av det fantastiske livet under vann, kan du dra på hvalsafari. Kanskje får du sett en ekte spekkhogger i det fri? Om vinteren kan du stå på slalåm eller gå langrenns-turer. Om sommeren kan du oppleve den eksotiske midnattssolen. Da er det også perfekt å gå fjelltur, padle kajakk eller ta en sykkeltur i skjærgården.

Harstad er definitivt en vakker by som ligger helt perfekt plassert ved både hav og fjellandskap. Her kan du dra på tur og virkelig oppleve noe av Norges aller vakreste natur. Drar du med lokale guider kan du finne de beste turene og få skreddersydde eventyr. Harstad er feriebyen for deg som elsker å være ute i naturen.

Opplev vakre Harstad med sin lange historie, vakre natur og endeløse muligheter for spennende aktiviteter og opplevelser i nord.


Informasjon om opphold i Harstad

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller hotell i Harstad

I gjennomsnitt har rom en prislapp på omkring 1 095 kr per natt ved bestilling av hotell i Harstad. Dog varierer prisen du må betale for rommet betraktelig, avhengig av sesong, plassering og fasiliteter.

Hoteller i Harstad har laveste priser i oktober. Prisen du må ut med kan være 43 % lavere enn i høysesongen, og dette er det beste tidspunktet å bestille på for å få et godt tilbud.

mandag er dagen der du typisk finner den laveste prisen for hotellrommet ditt i Harstad. Den høyeste prisen bruker å være på lørdag.

Hosteller og hoteller i Harstad med 2 stjerner eller færre koster omkring 815 kr for en seng per person. Dette blir omkring 280 kr billigere enn prisen på et typisk hotell i Harstad.


Start planleggingen av reisen til Harstad


Hvorfor bruke momondo?

momondo søker i hundrevis av reisesider, slik at du kan sammenligne priser for hoteller og andre overnattingsalternativer i Harstad. momondo samler alle alternativene dine på ett sted og er gratis å bruke uten skjulte avgifter eller kostnader.

momondo finner et flott sted å bo i Harstad ved å la deg filtrere og avgrense søket. Du kan filtrere etter pris, beliggenhet, fasiliteter, vurderingspoeng og mye mer.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Omfattende reisesøk
momondo sammenligner 3M+ hoteller og andre typer overnatting for å sikre at du finner det beste stedet å bo.
Intuitive søkefiltre
Filtrer etter pris, fasiliteter, gratis avbestilling, forbedret rengjøring, gratis frokost og mye mer.
Smart prisvarsel
Dersom du har funnet et sted, kan momondo spore prisen og varsle deg når den endres.