Hoteller i Kristiansund, Norge

Finn tilbud på 8 hoteller i Kristiansund, Norge

Kristiansund, Norge
7. okt. — 8. okt.2
lø. 8.10.
on. 12.10.

De beste hotellene i Kristiansund

Finn det perfekte hotellet for oppholdet ditt i Kristiansund
Pris
kr799
kr3473
Gjestevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotellklasse
0+
2
3
4
5

Det beste tidspunktet for å bestille et hotell i Kristiansund

Sjekk ut informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Kristiansund
Dyreste ukedagonsdager den dyreste dagen i uken
Billigste ukedagtorsdager den billigste dagen i uken
1 311 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
1 048 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
Billigste tidspunkt å bestille på erDet billigste tidspunktet å bestille hoteller i Kristiansund på er: 3 stjerne, 76 dag før.

3 stjerne

1 263 kr–1 505 kr


Nyttig informasjon om hoteller i Kristiansund

Få en rask oversikt over pris- og overnattingstrender for ditt besøk i Kristiansund

Laveste hotellpris

800 kr

Mest populære hotell (5-stjerners)

Holiday Home Averøy Evastua, Sveggesundet

Hoteller i nærheten av flyplassen

2
Den rimeligste prisen for et rom i Kristiansund funnet siste 7 dager er 800 kr/natten. Denne prisen fås hos Atlanten Turistsenter, a 2-stjerners hotell.
Reis komfortabelt når du booker et rom hos Holiday Home Averøy Evastua, Sveggesundet, det mest populære 5-stjerners hotellet i Kristiansund.
Det er er 2 hoteller i Kristiansund i nærheten av Ålesund Vigra. Airbnb and Booking at Postvegen 95 med kortest avstand på 1,5 km fra denne flyplassen.

Kristiansund reisetips

Hva koster det for hotell i Kristiansund?

Det finnes hotell i Kristansund som matcher ethvert budsjett. De rimeligste alternativene starter fra ca. 500 NOK. Dersom du planlegger en romantisk helg med partneren din eller du foretrekker litt ekstra luksus når du skal på tur, kan du bestille rom til ca. 1500 NOK for en natt. Mange av hotellene har tilbud om gratis frokost, samt rom med balkong og utsikt over byen. Hvis du ønsker tidlig innsjekk, bør du avklare dette med overnattingsstedet i forkant.

Når er det beste tidspunktet for et hotellopphold i Kristiansund?

Kristiansund er en vakker by, uansett årstid. Når du bør bestille hotell i Kristansund, spørs rett og slett på hvilke interesser du har. På sommerstid er det herlig å nyte det varme været på båttur rundt i sundene. Det er også en perfekt anledning til å besøke byens store musikkfestival, nemlig Tahiti-festivalen i juni. På vinterstid derimot, er det bare å spenne skiene på beina og sette kursen mot ødemarken. Når du kommer inn igjen etter en lang dag i friluft, kan du slappe av og nyte en god drink på en av byens mange utesteder.

Kan man reise til Kristiansund på budsjett?

Det er enkelt å finne billig hotell i Kristiansund. Motell og gjestehus koster omtrent ca. 500-800 NOK. Hotellstandarden i Norge er som regel god, uansett hvor mange stjerner. Du kan derfor få rene og komfortable rom for en billig pris, særlig hvis du ikke har noe imot å bo et stykke unna sentrum.

De beste transportmidlene i Kristiansund

Det finnes gode bussforbindelser mellom de ulike bydelene, i tillegg til at du kan ta den berømmelige Sundbåten. Det går også båter til attraksjoner i nærområdet. Du kan i tillegg ta hurtigbåten til Trondheim flere ganger om dagen. Reisende som kommer med fly lander på Kristiansund Lufthavn Kvernberget, knappe ti minutter med bil fra sentrum.

Parkering i Kristiansund

Det finnes flere parkeringsplasser i Kristansund som du kan benytte mot betaling, for eksempel Gassverktomta og Kirketomta. Du har også mulighet til å parkere på gaten flere steder i byen. Du kan alternativt sjekke om hotellet ditt tilbyr parkering til sine gjester.


Hvor mye koster et hotell i Kristiansund per natt?

Bruk informasjonen nedenfor for å finne hotellrom i Kristiansund med høy kvalitet til lave priser

Hoteller med 3 stjerner

Billigst 779 kr

Gjennomsnittlig 1 070 kr

Dyrest 1 790 kr

Finn hoteller med 3 stjerner
2 stjerner eller mindre
3 stjerner

De beste prisene som ble funnet av momondo-brukere i løpet av de siste 24 timene.


Hosteller og billige hoteller i Kristiansund

Disse hotellene og hostellene tilbyr ofte billige opphold i Kristiansund

Finn hotellet som gir deg mest for pengene i Kristiansund

Disse hotellene i Kristiansund har de beste prisene basert på vurderingene deres

Hvor bør du bo i Kristiansund

Fra opera til klippfisk, Kristiansund er en fargerik og spennende by. Byen er plassert tett på havet og består fire øyer. Bydelene heter Innlandet, Kirkelandet, Nordlandet og Gomalandet. Sentrum ligger ved et koselig havnebasseng som lager et sund mellom Innlandet, Nordlandet og Kirkelandet. Det er altså her du bør bestille hotell i Kristiansund dersom du vil være så tett på hjertet av byen som mulig. Det er uansett enkelt å komme seg fra bydel til bydel, og de sjarmerende, gammeldagse Sundbåtene reiser jevnt og trutt mellom de ulike boligområdene.

Ettersom Kristiansund er en liten by hvor store deler av befolkningen bor tett på hverandre, ligger de fleste alternativer for overnatting i Kristiansund nært sentrum og havnen. Det gjelder også for konferansehotell. Mange av hotellene har dessuten behagelige familierom for reisende med barn. Du er bare en kort spasertur unna fleste attraksjoner, restauranter og butikker når du booker et sentrumsnært hotell. Friluftselskende reisende og barnefamilier trives dessuten godt i nærliggende, men landlige omgivelser utenfor byen. Det finnes motell og campingplasser et par mil utenfor sentrum som er barnevennlige og ligger tett på spektakulær natur.


Lær mer om attraksjoner og ting du bør sjekke ut i Kristiansund

Klippfisk, Sundbåt og opera er ikke til å komme utenom dersom du vil oppleve byens særpreg. Du kan se over 100 forskjellige forestillinger i «operabyen», og spesielt mye liv blir det under Operafestukene. En helt annen type festival er Klippfiskfestivalen. Byen er tuftet på denne fisken, og du finner mange velsmakende varianter av klippfisk-måltider på byens restauranter. Ekte matentusiaster bør dessuten prøve Kristansunds egen variant av fish-and-chips som kalles «fishan».

Atlanterhavsbadet, Norsk klippfiskmuseum og Gripruta er noen av de mest populære attraksjonene i byen. Det moderne badeanlegget er morsomt for både små og store, og det samme gjelder Gripruta. Båten tar deg med til øyen Grip. I dag er det ingen fast bosetning på øyen, men det finnes mange fargerike fritidsboliger her fortsatt. Du kan få en guidet rundtur i området, inkludert et besøk til den vakre Stavkirken som ble bygget ca. 1475.

Hvis du skal ha hunden med deg for å utforske den flotte naturen rundt Kristiansund, bør du først sjekke om hotellet er dyrevennlig. På momondo kan du filtrere søket etter flere kriterier, blant annet dyr tillatt, flyplasstransport, treningssenter og andre fasiliteter.


Informasjon om opphold i Kristiansund

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller hotell i Kristiansund

Et hotellrom i Kristiansund vil normalt koste deg 1 110 kr per natt. Denne figuren er basert på et gjennomsnitt, og prisene vil variere ut i fra fasiliteter, plassering og tilgjengelig kapasitet på ønsket hotell.

Hoteller i Kristiansund har laveste priser i Desember. Prisen du må ut med kan være 35 % lavere enn i høysesongen, og dette er det beste tidspunktet å bestille på for å få et godt tilbud.

Hotellrom i Kristiansund er generelt billigere på onsdag, og dyrere på tirsdag.

Hosteller (og hoteller med opptil 2 stjerner) i Kristiansund kan koste deg 810 kr per natt. Ved å bestille et hostell kan du spare 299 kr sammenlignet med gjennomsnittprisen på et hotell i Kristiansund.


Start planleggingen av reisen til Kristiansund


Hvorfor bruke momondo?

momondo søker i hundrevis av reisesider, slik at du kan sammenligne priser for hoteller og andre overnattingsalternativer i Kristiansund. momondo samler alle alternativene dine på ett sted og er gratis å bruke uten skjulte avgifter eller kostnader.

Når alle alternativene for overnatting i Kristiansund er returnert, hjelper momondo deg med å finne et flott sted å bo ved å la deg filtrere resultatene. Hvis du leter etter steder som tilbyr gratis frokost, har vi et filter for det. Trenger du gratis internett eller gratis kansellering? Alt dette og mer kan filtreres etter og finnes på momondo.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Omfattende reisesøk
momondo sammenligner 3M+ hoteller og andre typer overnatting for å sikre at du finner det beste stedet å bo.
Intuitive søkefiltre
Filtrer etter pris, fasiliteter, gratis avbestilling, forbedret rengjøring, gratis frokost og mye mer.
Smart prisvarsel
Dersom du har funnet et sted, kan momondo spore prisen og varsle deg når den endres.