Hoteller i Kristiansund, Norge

Finn tilbud på 9 hoteller i Kristiansund, Norge

Kristiansund, Norge
3. Dec — 4. Dec2
Mon 4.12.
Fri 8.12.

Sammenlign 3M+ hoteller og overnattingsmuligheter.


De beste hotellene i Kristiansund

Finn det perfekte hotellet for oppholdet ditt i Kristiansund
Pris
kr797
kr1322
Gjestevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotellklasse
0+
2
3
4
5

Det beste tidspunktet for å bestille et hotell i Kristiansund

Sjekk ut informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Kristiansund
Billigste ukedagfredager den billigste dagen i uken
Dyreste ukedagmandager den dyreste dagen i uken
1 226 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
1 762 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen

Nyttig informasjon om hoteller i Kristiansund

Få en rask oversikt over pris- og overnattingstrender for ditt besøk i Kristiansund

Laveste hotellpris

798 kr

Hoteller i nærheten av flyplassen

186

Gjennomsnitt antall netter på opphold

2 dager
Den rimeligste prisen for et rom i Kristiansund funnet siste 7 dager er 798 kr/natten. Denne prisen fås hos Gjestehuset Kristiansund, a 2-stjerners hotell.
Det er er 186 hoteller i Kristiansund i nærheten av Ålesund Vigra. Family room for 4 persons med kortest avstand på 1,4 km fra denne flyplassen.
I gjennomsnitt bor gjester 2 dager når e bor på i Kristiansund. Gjennomsnittprisen for 2 dager i Kristiansund siste uken er 2 740 kr.

Kristiansund reisetips

Hva koster det for hotell i Kristiansund?

Det finnes hotell i Kristansund som matcher ethvert budsjett. De rimeligste alternativene starter fra ca. 500 NOK. Dersom du planlegger en romantisk helg med partneren din eller du foretrekker litt ekstra luksus når du skal på tur, kan du bestille rom til ca. 1500 NOK for en natt. Mange av hotellene har tilbud om gratis frokost, samt rom med balkong og utsikt over byen. Hvis du ønsker tidlig innsjekk, bør du avklare dette med overnattingsstedet i forkant.

Når er det beste tidspunktet for et hotellopphold i Kristiansund?

Kristiansund er en vakker by, uansett årstid. Når du bør bestille hotell i Kristansund, spørs rett og slett på hvilke interesser du har. På sommerstid er det herlig å nyte det varme været på båttur rundt i sundene. Det er også en perfekt anledning til å besøke byens store musikkfestival, nemlig Tahiti-festivalen i juni. På vinterstid derimot, er det bare å spenne skiene på beina og sette kursen mot ødemarken. Når du kommer inn igjen etter en lang dag i friluft, kan du slappe av og nyte en god drink på en av byens mange utesteder.

Kan man reise til Kristiansund på budsjett?

Det er enkelt å finne billig hotell i Kristiansund. Motell og gjestehus koster omtrent ca. 500-800 NOK. Hotellstandarden i Norge er som regel god, uansett hvor mange stjerner. Du kan derfor få rene og komfortable rom for en billig pris, særlig hvis du ikke har noe imot å bo et stykke unna sentrum.


Hvor mye koster et hotell i Kristiansund per natt?

Bruk informasjonen nedenfor for å finne hotellrom i Kristiansund med høy kvalitet til lave priser

Hoteller med 2 stjerner

Billigst 898 kr

Gjennomsnittlig 910 kr

Dyrest 933 kr

Finn hoteller med 2 stjerner
2 stjerner eller mindre
3 stjerner

De beste prisene som ble funnet av momondo-brukere i løpet av de siste 24 timene.


Hosteller og billige hoteller i Kristiansund

Disse hotellene og hostellene tilbyr ofte billige opphold i Kristiansund

Finn hotellet som gir deg mest for pengene i Kristiansund

Disse hotellene i Kristiansund har de beste prisene basert på vurderingene deres

Hvor bør du bo i Kristiansund

Fra opera til klippfisk, Kristiansund er en fargerik og spennende by. Byen er plassert tett på havet og består fire øyer. Bydelene heter Innlandet, Kirkelandet, Nordlandet og Gomalandet. Sentrum ligger ved et koselig havnebasseng som lager et sund mellom Innlandet, Nordlandet og Kirkelandet. Det er altså her du bør bestille hotell i Kristiansund dersom du vil være så tett på hjertet av byen som mulig. Det er uansett enkelt å komme seg fra bydel til bydel, og de sjarmerende, gammeldagse Sundbåtene reiser jevnt og trutt mellom de ulike boligområdene.

Ettersom Kristiansund er en liten by hvor store deler av befolkningen bor tett på hverandre, ligger de fleste alternativer for overnatting i Kristiansund nært sentrum og havnen. Det gjelder også for konferansehotell. Mange av hotellene har dessuten behagelige familierom for reisende med barn. Du er bare en kort spasertur unna fleste attraksjoner, restauranter og butikker når du booker et sentrumsnært hotell. Friluftselskende reisende og barnefamilier trives dessuten godt i nærliggende, men landlige omgivelser utenfor byen. Det finnes motell og campingplasser et par mil utenfor sentrum som er barnevennlige og ligger tett på spektakulær natur.


Lær mer om attraksjoner og ting du bør sjekke ut i Kristiansund

Klippfisk, Sundbåt og opera er ikke til å komme utenom dersom du vil oppleve byens særpreg. Du kan se over 100 forskjellige forestillinger i «operabyen», og spesielt mye liv blir det under Operafestukene. En helt annen type festival er Klippfiskfestivalen. Byen er tuftet på denne fisken, og du finner mange velsmakende varianter av klippfisk-måltider på byens restauranter. Ekte matentusiaster bør dessuten prøve Kristansunds egen variant av fish-and-chips som kalles «fishan».

Atlanterhavsbadet, Norsk klippfiskmuseum og Gripruta er noen av de mest populære attraksjonene i byen. Det moderne badeanlegget er morsomt for både små og store, og det samme gjelder Gripruta. Båten tar deg med til øyen Grip. I dag er det ingen fast bosetning på øyen, men det finnes mange fargerike fritidsboliger her fortsatt. Du kan få en guidet rundtur i området, inkludert et besøk til den vakre Stavkirken som ble bygget ca. 1475.

Hvis du skal ha hunden med deg for å utforske den flotte naturen rundt Kristiansund, bør du først sjekke om hotellet er dyrevennlig. På momondo kan du filtrere søket etter flere kriterier, blant annet dyr tillatt, flyplasstransport, treningssenter og andre fasiliteter.


Informasjon om opphold i Kristiansund

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller hotell i Kristiansund

Hvor mange dager tilbringer folk i Kristiansund?

De som besøker Kristiansund bestiller i gjennomsnitt overnatting for 2 netter.

Hvor mye koster et hotell i Kristiansund?

Et hotellrom i Kristiansund vil normalt koste deg 1 515 kr per natt. Denne figuren er basert på et gjennomsnitt, og prisene vil variere ut i fra fasiliteter, plassering og tilgjengelig kapasitet på ønsket hotell.

Når lønner det seg å bestille hotell i Kristiansund?

Hoteller i Kristiansund har laveste priser i Januar. Prisen du må ut med kan være 28 % lavere enn i høysesongen, og dette er det beste tidspunktet å bestille på for å få et godt tilbud.

Hvilken dag er den billigste i Kristiansund?

Hotellrom i Kristiansund er generelt billigere på torsdag, og dyrere på søndag.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Kristiansund fra hoteller?

Antall tilbydere fraKristiansund hoteller er 25 fra og med desember 2023.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Kristiansund fra hoteller sist?

Priser for Kristiansund fra hoteller oppdateres hver dag.


Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bestille overnatting i Kristiansund gjennom momondo?

momondo søker i hundrevis av reisesider, slik at du kan sammenligne priser for hoteller og andre overnattingsalternativer i Kristiansund. momondo samler alle alternativene dine på ett sted og er gratis å bruke uten skjulte avgifter eller kostnader.

Hvordan hjelper momondo meg med å finne et flott sted å bo i Kristiansund?

Når alle alternativene for overnatting i Kristiansund er returnert, hjelper momondo deg med å finne et flott sted å bo ved å la deg filtrere resultatene. Hvis du leter etter steder som tilbyr gratis frokost, har vi et filter for det. Trenger du gratis internett eller gratis kansellering? Alt dette og mer kan filtreres etter og finnes på momondo.


En enklere måte å administrere reisen til Kristiansund på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.