Hoteller i Skien

Hoteller i Skien, Norge

Finn tilbud på 6 hoteller i Skien, Norge

Skien, Norge
1. Mar — 2. Mar2
Sun 25.2.
Thu 29.2.

Sammenlign 3M+ hoteller og overnattingsmuligheter.

Kåret til vinneren av Europas beste reiseapp 2023

De beste hotellene i Skien

Finn det perfekte hotellet for oppholdet ditt i Skien
Pris
kr838
kr1928
Gjestevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotellklasse
0+
2
3
4
5

Det beste tidspunktet for å bestille et hotell i Skien

Sjekk ut informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Skien
Lavsesongmaibilligste måned å overnatte
Høysesongjulidyreste tid å overnatte
22 %forventet prisnedgang
21 %forventet prisøkning

Pris

1 185 kr–1 930 kr

Billigste ukedagfredager den billigste dagen i uken
Dyreste ukedagtorsdager den dyreste dagen i uken
1 426 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
1 910 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen

Nyttig informasjon om hoteller i Skien

Få en rask oversikt over pris- og overnattingstrender for ditt besøk i Skien

Laveste hotellpris

764 kr

Hoteller i nærheten av flyplassen

78
Den rimeligste prisen for et rom i Skien funnet siste 7 dager er 764 kr/natten. Denne prisen fås hos koselig liten hytte i Skien.
Det er er 78 hoteller i Skien i nærheten av Oslo Gardermoen. Radisson Blu Airport Hotel, Oslo Gardermoen med kortest avstand på 0,3 km fra denne flyplassen.

Skien reisetips

Hvordan bor man billig i Skien?

Leter du etter billig hotell i Skien kan du sammenligne hotelltilbud på momondo. Det billigste alternativet er å bo i feriebolig. Dette koster fra rundt 980 NOK per natt. Vil du bo på 3-stjerners hotell så finner du dette fra litt over 1000 kroner per natt. 3-stjerners hotell koster fra omtrent 1000 NOK natten. Bestiller du i god tid, og ikke i siste liten, kan du finne gode priser på hotell i Skien.

Hvordan kommer man seg rundt i Skien?

Mange som reiser til Skien kommer dit i bil og da har man muligheten til å kjøre til byer og skjærgårder som ligger i nærheten. Dersom du vil reise med kollektiv trafikk, kan du utnytte deg av busstilbudet i Skien. Det går busser til alle de små koselige stedene i nærheten, så her trenger du faktisk ikke bil for å oppleve alt Skien og omegn har å by på. Du kan kjøpe billetter i appen som heter Farte og betaler kontant eller med kort når du går på bussen. En enkeltbillett koster fra rundt 38 NOK for voksen og 19 NOK for barn. Prisen avhenger av hvor langt dere reiser, og øker med antall soner dere kjører gjennom.

Hvor gammel må man være for å sjekke inn på hotell i Skien?

Det er ingen spesifikk aldersgrense for å sjekke inn på hotell i Skien, men noen hoteller eller gjestehus kan ha for eksempel 18-årsgrense.

Er det vanlig å betale depositum på hotellbestillingen i Skien?

Det er ikke vanlig å betale depositum når du bestiller hotell i Skien på nett. Det er vanligere å betale for hele oppholdet når du gjør bestillingen.


Hvor mye koster et hotell i Skien per natt?

Bruk informasjonen nedenfor for å finne hotellrom i Skien med høy kvalitet til lave priser

Hoteller med 2 stjerner

Billigst 799 kr

Gjennomsnittlig 976 kr

Dyrest 1 231 kr

Finn hoteller med 2 stjerner
2 stjerner
2 stjerner eller mindre
3 stjerner
3 stjerner

De beste prisene som ble funnet av momondo-brukere i løpet av de siste 24 timene.


Hosteller og billige hoteller i Skien

Disse hotellene og hostellene tilbyr ofte billige opphold i Skien

Finn hotellet som gir deg mest for pengene i Skien

Disse hotellene i Skien har de beste prisene basert på vurderingene deres

Hvor bør du bo i Skien

Skien ligger i Telemark og grenser blant annet til Sauherad og Kongsberg, Siljan, Porsgrunn og Bamble. Dette er en av Norges eldste byer og den ble grunnlagt rundt år 1000. Skien har lenge vært et viktig knutepunkt for norsk næringsliv, blant annet på grunn av trelast og sagbruk. Nå er det IKT som står på agendaen. En viktig del av byens historie er Henrik Ibsen, som kom herfra. Han er en av de du kan lære mer om når du bor på hotell i Skien.

Skien ligger pent til ved Skienkanalen og Norsjøen, så her er det gode muligheter for å gå på tur langs vannet med familien. Kjærestepar på tur kan bo praktisk til på hotell i Skien sentrum. Da er dere i nærheten av blant annet Brekkeparken. Denne parken er en del av Telemark Museum, og her kan man lære mer om byens historie. Herregården som ligger her er en del av Søndre Brekke gård og er bygget i vakker empirestil. Her kan dere betrakte det vakre interiøret og høre den spennende historien om Den grå dame. I parken ligger det også en fin tulipanpark og det er åpent her hele sommeren.

For familier med barn, er det også fint å legge turen til Skien sentrum eller nærmere Porsgrunn. Da er det kort vei til både Brekkeparken og DuVerden sjøfartsmuseum og vitensenter. Her kan hele familien delta og utforske, og lære mer om sjøfartshistorie og naturvitenskap.


Lær mer om attraksjoner og ting du bør sjekke ut i Skien

Skien har en interessant historie og var fødestedet til kjente nordmenn som Henrik Ibsen og polfareren Hjalmar Johansen. Hjalmar var faktisk en av de som grunnla idrettsforeningen i Skien. I byen kan du blant annet besøke Henrik Ibsen Museum som ligger på det som før var gården Ibsen Venstøp. Denne ligger i Gjerpen. Her bodde Ibsen da han var barn, fra 1835 til 184. Et annet historisk bygg i Skien er Ulefos Hovedgaard. Dette regnes som det viktigste arkitektoniske verket fra empiretiden i Norge. Sjøfart og vitensenteret DuVerden er et populært museum som er interaktivt, noe som er perfekt for barn som vil lære mens de er aktive. Få også med deg Brekkeparken som også er en del av Skiens historie. Dette er en vakker middelalder-gård, med et vakkert herskapshus og hage. Alle disse historiske bygningene og museene er det som gjør Skien så spesielt, fordi dette stedet har en lang og spennende historie.

Skien ligger perfekt til med tanke på gode naturopplevelser. Her er det mye skog, så det er gode muligheter for skogsturer med familien når du bor på hotell i Skien. Du finner også fjelltopper i nærheten, blant annet Skårråfjellet og Ørnenuten som ligger omtrent 800 meter over havet. Dessuten ligger Skien pent til ved vannet Norsjø og Skienkanalen.

Dra til en historisk perle som bare ligger et par timers kjøretur unna hovedstaden.


Informasjon om opphold i Skien

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller hotell i Skien

Hvor mye koster et hotell i Skien?

Et hotellrom i Skien vil normalt koste deg 1 582 kr per natt. Denne figuren er basert på et gjennomsnitt, og prisene vil variere ut i fra fasiliteter, plassering og tilgjengelig kapasitet på ønsket hotell.

Når lønner det seg å bestille hotell i Skien?

Prisene på hotellrom i Skien kan være hele 23 % lavere i mai. Derfor er dette et godt tidspunkt å bestille på for å spare penger.

Hvilken dag er den billigste i Skien?

torsdag er dagen der du typisk finner den laveste prisen for hotellrommet ditt i Skien. Den høyeste prisen bruker å være på onsdag.

Hvilke severdigheter er populære i februar basert på været i Skien?

Hvis du ønsker å bo på et hotell i Skien i løpet av februar, er det greit å være oppmerksom på at gjennomsnittstemperaturen ligger på −4 °C og at i løpet av denne måneden vanligvis forventes lite snø – kun ca. 44 mm.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Skien fra hoteller?

Fra og med februar 2024, er det 25 tilbydere å velge mellom fra Skien hoteller.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Skien fra hoteller sist?

Pris for Skien fra hoteller oppdateres daglig.


Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bestille overnatting i Skien gjennom momondo?

momondo er gratis å bruke uten skjulte avgifter eller kostnader. momondo søker på en rekke reisenettsteder for å returnere hoteller og overnattingsalternativer i Skien som du deretter kan filtrere raskt og enkelt.

Hvordan hjelper momondo meg med å finne et flott sted å bo i Skien?

Det er enkelt å finne et flott sted å bo i Skien med momondo. Filtrer alle overnattingsalternativene vi returnerer for å finne det beste stedet for deg. Vil du ha et sted med basseng eller døgnåpen resepsjon? Vi har filtre for det. Gratis frokost? momondo kan også vise dem for deg. Filtrer etter anmeldelse, pris og en rekke andre faktorer, helt gratis, alt på momondo.


En enklere måte å administrere reisen til Skien på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.

Spar penger når du bestiller hotell med momondo
De beste tilbudene på hoteller
De beste tilbudene på hoteller
Se tilbud fra 3 millioner+ hoteller og overnattingssteder på ett sted.
Gratis avbestilling
Gratis avbestilling
Bruk filteret for å finne reiser med gratis avbestilling
Millioner av gjesteanmeldelser
Millioner av gjesteanmeldelser
Les vurderinger basert på millioner av gjesteanmeldelser
Prisvarsler
Prisvarsler
Ikke klar for å booke ennå? Opprett prisvarsel for å tracke priser.

Finn bedre resultater for ditt opphold i Skien

Populære byer i Norge
Populære overnattingssteder basert på klikk de siste 7 dagene på momondo


Bli varslet når prisene synker

Daglige prisendringer i innboksen din – kun med prisvarsler.
Overnattingssteder i Skien
Sun 25.2.
Thu 29.2.
Send meg momondo sine favorittilbud på e-post