Hotell Fagernes: Finn billig overnatting i byen

Finn de beste tilbudene på 8 hoteller i Fagernes, Norge

Innsjekking
Utsjekk
Sammenlign med momondo |
-
1
Innsjekking
Utsjekk

Populære hoteller for overnatting i Fagernes

Det er mange flotte hoteller i Fagernes, hva med et hotellopphold i et av disse?


Når bør du bestille hotell i Fagernes

Sjekk informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Fagernes
Lavsesong
august
Høysesong
oktober

billigste måned å overnatte

19 %

forventet prisnedgang

dyreste tid å overnatte

16 %

forventet prisøkning

Pris
726 kr - 1 050 kr
Dyreste ukedag
fredag
Billigste ukedag
torsdag

snittpris over de siste to ukene

Gjennomsnittspris (ukedag)

1 058 kr

snittpris over de siste to ukene

snittpris over de siste to ukene

Gjennomsnittspris (natt helg)

snittpris over de siste to ukene


Fagernes reisetips

La oss hjelpe deg med de beste tipsene om Fagernes

Hvordan bor man billig i Fagernes?

Skal du bo på hotell i Fagernes, betaler du fra rundt 770 kr. per natt så her kan du bo billig. For 4-stjerners hotell med svømmebasseng på Scandic Hotel Fagernes betaler du fra rundt 1300 kr. natten. Det finnes også fjellhotell fra rundt 1200 kr. per natt. Hotellene i og rundt Fagernes er koselige, og det er enkelt å finne hotell som passer deg best på momondo. Her finner du alltid gode tilbud, enten du vil bo i sentrum eller i fjellet.

Fagernes på budsjett

Du trenger ikke betale mye for aktivitetene i Fagernes. Fjellene rundt deg er perfekte for turer, og flere av hotellene tilbyr lunsj som du kan ta med deg på tur. Du kan også fiske din egen middag, eller leie kano, prøve hesteridning og andre aktiviteter uten å betale mye. Fagernes er populært hele året, og du har kort avstand til skiløyper om vinteren. Om sommeren er det perfekt å ta med seg sykkelen og oppleve Fagernes, Valdres og områdene rundt på sykkeltur. Vær obs på den populære Rakfiskfestivalen som holdes om høsten, da strømmer det folk til den lille bygdebyen og da kan prisene for hotell stige. Det er lurt å bestille i god tid, og ikke i siste liten så betaler du mindre.

Hvordan kommer man seg rundt i Fagernes?

Mange kommer til Fagernes med bil, og da har du mulighet til å kjøre til ulike fjell for å gå på turer. Du kan blant annet kjøre til Jotunheimen fra ditt hotell i Fagernes på litt over en time. Skal du ta buss i Fagernes er det Opplands Trafikk som har ansvar for transporten. Det lønner seg å kjøpe billett på mobilen med appen Opplandstrafikk Billett. Da får du rabatt på billetten din. Du kan også kjøpe billett kontant på bussen hos sjåføren dersom du heller vil det. Du kan ta busser som tar deg til fjells, for eksempel fra Fagernes til Beitostølen, Tyin, eller Gol. Bussrutene er perfekt tilrettelagt for deg som vil gå turer i fjellet og samtidig reise kollektivt.

Hvor gammel må man være for å sjekke inn på hotell i Fagernes?

Det er i utgangspunktet ingen aldersgrenser for innsjekking på hotell i Fagernes, men det kan være 18-årsgrense. Du bør sjekke dette på forhånd av bestillingen din.

Er det vanlig å betale depositum på hotellbestillingen i Fagernes?

Noen hoteller krever at du betaler for hele oppholdet når du bestiller hotell i Fagernes på nett. Andre tar heller betalingen ved utsjekk.

Parkering i Fagernes

Det er korttidsparkering ved de mest sentrale parkeringsplassene i Fagernes, det finnes også langtidsparkering ved større parkeringsplasser. Flere hoteller i Fagernes tilbyr også gratis parkering for deg som ankommer med bil.


Hvor mye koster et hotell i Fagernes per natt?

Bruk informasjonen nedenfor for å finne hotellrom i Fagernes med høy kvalitet til lave priser
2 stjerner eller mindre
Fagerlund Hotell
Beste verdi

Fagerlund Hotell

5,5

783 kr

Vis hotelltilbud
3 stjerners
Valdres Fjellhotell. Hovda
Beste verdi

Valdres Fjellhotell. Hovda

8,7

1 032 kr

Vis hotelltilbud

De beste prisene som ble funnet av momondo-brukere i løpet av de siste 24 timene.

Hosteller og billige hoteller i Fagernes

Disse hotellene og hostellene tilbyr ofte billige opphold i Fagernes
Fagerlund Hotell

Fagerlund Hotell

5,5

783 kr

Vis hotelltilbud
Fagernes Camping

Fagernes Camping

9,1

783 kr

Vis hotelltilbud
Valdres Fjellhotell. Hovda

Valdres Fjellhotell. Hovda

8,7

1 033 kr

Vis hotelltilbud

Finn hotellet som gir deg mest for pengene i Fagernes

Disse hotellene har de beste prisene basert på vurderingene deres
Valdres Fjellhotell. Hovda

Valdres Fjellhotell. Hovda

8,7

1 033 kr

Vis hotelltilbud
Fagernes Camping

Fagernes Camping

9,1

783 kr

Vis hotelltilbud
Fagerlund Hotell

Fagerlund Hotell

5,5

783 kr

Vis hotelltilbud

Hvor bør du bo i Fagernes

Bor du på hotell i Fagernes er du i hjertet av Valdres, og rundt deg finner du frodige skoger, vann og fjell med mange muligheter for utendørsaktiviteter året rundt. Du kan sammenligne hotelltilbud på momondo slik at du finner det hotellet i Fagernes som passer turen din best.

Er du glad i fiske, er det perfekt å bo i Fagernes sentrum. Sjekk inn på Scandic Hotel Fagernes, så bor du på 4-stjerners hotell like ved Strondafjorden, eller Strandefjorden som den kalles lokalt. I Valdres finnes det over 3000 vann og innsjøer, elver og bekker. Bor du nær bysenteret, kan du fiske like ved der du bor. Vil du ta en tur til andre fiskedestinasjoner i området kan du dra til Begna Elv, Buaråne, eller Aurdalsfjorden.

Vil du bo slik at du har enkel tilgang på shoppingmulighetene i den lille bygdebyen Fagernes, bør du også bo sentralt. Det er noen flotte hoteller i Fagernes, som Valdres Naturlegvis, Fagerlund Hotell eller Scandic Hotel som også har svømmebasseng.

Vil du bo lenger opp i fjellet kan du bo på hotell nærmere Tisleidalen, eller hvis du er interessert i ridning og kanopadling kan du legge turen til Røn der du kan bo på Furulund Pensjonat. Her er det perfekt å reise med familie, med familiehytter, restaurant og lunsjpakker når dere skal ut på tur.


Lær mer om attraksjoner og ting du bør sjekke ut i Fagernes

Hva er byens særpreg?

Fagernes er en liten by og ligger midt bland fjell, fjorder, vann, fosser og skog. Bygdebyen er omringet av Strandefjorden og rundt deg er det fjelltopper på over 2000 meter. Fagernes er perfekt for deg som vil på fjellvandring, eller som vil gå på ski om vinteren. Da har du også tilgang til alpinanlegg. I Fagernes er det fortsatt en levende stølskultur, der de har dyr på beite, nystekte lapper, og du kan besøke produsentene som lager lokal kvalitetsmat.

Hva har Fagernes å tilby?

Det er mye å finne på når du bor på hotell i Fagernes, enten du vil gå rolige turer og se flotte fossefall og innsjøer, dra på sykkeltur, gå mer ambisiøse fjellturer i de dramatiske fjellene eller ta en dag på vannet med fisking. Det er også et variert kulturliv i Fagernes. I løpet av året arrangeres det festivaler, og det anbefales å dra på den berømte Rakfiskfestivalen. Rakfiskfestivalen er en av Norges største matfestivaler og holdes hver høst. Det holdes også en rekke konserter med innslag av folkemusikk, dansefest, trubadurer og masse annet.

Hvor grønn er byen?

Fagernes er en liten by og ligger i nærheten av fjell, fjorder, vann, fosser og skog. Bor du på hotell i Fagernes, er du tett på naturen uansett hva du skulle ønske å finne på under oppholdet ditt. Du har kort vei til fjellturer i Valdres, Beitostølen og er nære Jotunheimen.


Reiseinformasjon for Fagernes

Hvor mange dager tilbringer folk i Fagernes?

Gjennomsnittslengden for et opphold i Fagernes er 1 natt.

Hvor mye koster et hotell i Fagernes?

Prisen på et hotellrom i Fagernes vil variere avhengig av etterspørsel, plassering og antall stjerner. I gjennomsnitt koster et rom omkring 839 kr per natt.

Når lønner det seg å bestille hotell i Fagernes?

Hotell i Fagernes er billigst i august. Romprisen kan være hele 163 kr % billigere enn de travleste månedene.

Hvilken dag er den billigste i Fagernes?

For øyeblikket er det onsdag som er den billigste dagen å overnatte på hotell i Fagernes, og torsdag som er den dyreste.

Hvor mye koster et hostell i Fagernes?

Hosteller og hoteller i Fagernes med 2 stjerner eller færre koster omkring 783 kr for en seng per person. Dette blir omkring 56 kr billigere enn prisen på et typisk hotell i Fagernes.