Hoteller i Fagernes, Norge

Finn tilbud på 4 hoteller i Fagernes, Norge

Fagernes, Norge
1. feb. — 2. feb.2
to. 2.2.
ma. 6.2.

De beste hotellene i Fagernes

Finn det perfekte hotellet for oppholdet ditt i Fagernes
Pris
kr793
kr4190
Gjestevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotellklasse
0+
2
3
4
5

Det beste tidspunktet for å bestille et hotell i Fagernes

Sjekk ut informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Fagernes
Billigste ukedagmandager den billigste dagen i uken
Dyreste ukedagonsdager den dyreste dagen i uken
1 912 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
1 009 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen

Nyttig informasjon om hoteller i Fagernes

Få en rask oversikt over pris- og overnattingstrender for ditt besøk i Fagernes

Laveste hotellpris

793 kr

Hoteller i nærheten av flyplassen

44

Gjennomsnitt antall netter på opphold

1 dag
Den rimeligste prisen for et rom i Fagernes funnet siste 7 dager er 793 kr/natten. Denne prisen fås hos Fagernes Camping.
Det er er 44 hoteller i Fagernes i nærheten av Oslo Gardermoen. Radisson Blu Airport Hotel, Oslo Gardermoen med kortest avstand på 0,3 km fra denne flyplassen.
I gjennomsnitt bor gjester 1 dag når e bor på i Fagernes. Gjennomsnittprisen for 1 dag i Fagernes siste uken er 1 296 kr.

Fagernes reisetips

Skal du bo på hotell i Fagernes, betaler du fra rundt 770 kr. per natt så her kan du bo billig. For 4-stjerners hotell med svømmebasseng på Scandic Hotel Fagernes betaler du fra rundt 1300 kr. natten. Det finnes også fjellhotell fra rundt 1200 kr. per natt. Hotellene i og rundt Fagernes er koselige, og det er enkelt å finne hotell som passer deg best på momondo. Her finner du alltid gode tilbud, enten du vil bo i sentrum eller i fjellet.

Mange kommer til Fagernes med bil, og da har du mulighet til å kjøre til ulike fjell for å gå på turer. Du kan blant annet kjøre til Jotunheimen fra ditt hotell i Fagernes på litt over en time. Skal du ta buss i Fagernes er det Opplands Trafikk som har ansvar for transporten. Det lønner seg å kjøpe billett på mobilen med appen Opplandstrafikk Billett. Da får du rabatt på billetten din. Du kan også kjøpe billett kontant på bussen hos sjåføren dersom du heller vil det. Du kan ta busser som tar deg til fjells, for eksempel fra Fagernes til Beitostølen, Tyin, eller Gol. Bussrutene er perfekt tilrettelagt for deg som vil gå turer i fjellet og samtidig reise kollektivt.

Det er i utgangspunktet ingen aldersgrenser for innsjekking på hotell i Fagernes, men det kan være 18-årsgrense. Du bør sjekke dette på forhånd av bestillingen din.

Noen hoteller krever at du betaler for hele oppholdet når du bestiller hotell i Fagernes på nett. Andre tar heller betalingen ved utsjekk.


Hvor mye koster et hotell i Fagernes per natt?

Bruk informasjonen nedenfor for å finne hotellrom i Fagernes med høy kvalitet til lave priser

Hoteller med 4 stjerner

Billigst 1 209 kr

Gjennomsnittlig 1 443 kr

Dyrest 1 849 kr

Finn hoteller med 4 stjerner
2 stjerner eller mindre
3 stjerner
4 stjerner +

De beste prisene som ble funnet av momondo-brukere i løpet av de siste 24 timene.


Hosteller og billige hoteller i Fagernes

Disse hotellene og hostellene tilbyr ofte billige opphold i Fagernes

Finn hotellet som gir deg mest for pengene i Fagernes

Disse hotellene i Fagernes har de beste prisene basert på vurderingene deres

Hvor bør du bo i Fagernes

Bor du på hotell i Fagernes er du i hjertet av Valdres, og rundt deg finner du frodige skoger, vann og fjell med mange muligheter for utendørsaktiviteter året rundt. Du kan sammenligne hotelltilbud på momondo slik at du finner det hotellet i Fagernes som passer turen din best.

Er du glad i fiske, er det perfekt å bo i Fagernes sentrum. Sjekk inn på Scandic Hotel Fagernes, så bor du på 4-stjerners hotell like ved Strondafjorden, eller Strandefjorden som den kalles lokalt. I Valdres finnes det over 3000 vann og innsjøer, elver og bekker. Bor du nær bysenteret, kan du fiske like ved der du bor. Vil du ta en tur til andre fiskedestinasjoner i området kan du dra til Begna Elv, Buaråne, eller Aurdalsfjorden.

Vil du bo slik at du har enkel tilgang på shoppingmulighetene i den lille bygdebyen Fagernes, bør du også bo sentralt. Det er noen flotte hoteller i Fagernes, som Valdres Naturlegvis, Fagerlund Hotell eller Scandic Hotel som også har svømmebasseng.

Vil du bo lenger opp i fjellet kan du bo på hotell nærmere Tisleidalen, eller hvis du er interessert i ridning og kanopadling kan du legge turen til Røn der du kan bo på Furulund Pensjonat. Her er det perfekt å reise med familie, med familiehytter, restaurant og lunsjpakker når dere skal ut på tur.


Lær mer om attraksjoner og ting du bør sjekke ut i Fagernes

Fagernes er en liten by og ligger midt bland fjell, fjorder, vann, fosser og skog. Bygdebyen er omringet av Strandefjorden og rundt deg er det fjelltopper på over 2000 meter. Fagernes er perfekt for deg som vil på fjellvandring, eller som vil gå på ski om vinteren. Da har du også tilgang til alpinanlegg. I Fagernes er det fortsatt en levende stølskultur, der de har dyr på beite, nystekte lapper, og du kan besøke produsentene som lager lokal kvalitetsmat.

Det er mye å finne på når du bor på hotell i Fagernes, enten du vil gå rolige turer og se flotte fossefall og innsjøer, dra på sykkeltur, gå mer ambisiøse fjellturer i de dramatiske fjellene eller ta en dag på vannet med fisking. Det er også et variert kulturliv i Fagernes. I løpet av året arrangeres det festivaler, og det anbefales å dra på den berømte Rakfiskfestivalen. Rakfiskfestivalen er en av Norges største matfestivaler og holdes hver høst. Det holdes også en rekke konserter med innslag av folkemusikk, dansefest, trubadurer og masse annet.

Fagernes er en liten by og ligger i nærheten av fjell, fjorder, vann, fosser og skog. Bor du på hotell i Fagernes, er du tett på naturen uansett hva du skulle ønske å finne på under oppholdet ditt. Du har kort vei til fjellturer i Valdres, Beitostølen og er nære Jotunheimen.


Informasjon om opphold i Fagernes

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller hotell i Fagernes

Gjennomsnittslengden for et opphold i Fagernes er 1 natt.

Prisen på et hotellrom i Fagernes vil variere avhengig av etterspørsel, plassering og antall stjerner. I gjennomsnitt koster et rom omkring 1 458 kr per natt.

Hotell i Fagernes er billigst i oktober. Romprisen kan være hele 39 % billigere enn de travleste månedene.

For øyeblikket er det søndag som er den billigste dagen å overnatte på hotell i Fagernes, og tirsdag som er den dyreste.

Hosteller og hoteller i Fagernes med 2 stjerner eller færre koster omkring 1 160 kr for en seng per person. Dette blir omkring 298 kr billigere enn prisen på et typisk hotell i Fagernes.


Start planleggingen av reisen til Fagernes


Hvorfor bruke momondo?

Det er enkelt å bestille overnatting eller en hoteller i Fagernes med momondo. Vi er gratis å bruke og det er ingen skjulte kostnader eller gebyrer. momondo sammenligner hundrevis av nettsteder og gir deg alle Fagernes hoteller- og overnattingsalternativene dine på ett sted.

Du kan filtrere etter pris, beliggenhet, fasiliteter, vurderingspoeng og mye mer på momondo. Det er slik vi kan hjelpe deg med å finne et flott sted å bo i Fagernes.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Omfattende reisesøk
momondo sammenligner 3M+ hoteller og andre typer overnatting for å sikre at du finner det beste stedet å bo.
Intuitive søkefiltre
Filtrer etter pris, fasiliteter, gratis avbestilling, forbedret rengjøring, gratis frokost og mye mer.
Smart prisvarsel
Dersom du har funnet et sted, kan momondo spore prisen og varsle deg når den endres.