Hotell Haugesund: Finn billig overnatting i byen

Finn de beste tilbudene på 32 hoteller i Haugesund, Norge

Innsjekking
Utsjekk
Sammenlign med momondo |
-
1
Innsjekking
Utsjekk

Populære hoteller for overnatting i Haugesund

Det er mange flotte hoteller i Haugesund, hva med et hotellopphold i et av disse?


Når bør du bestille hotell i Haugesund

Sjekk informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Haugesund
Lavsesong
august
Høysesong
juni

billigste måned å overnatte

34 %

forventet prisnedgang

dyreste tid å overnatte

23 %

forventet prisøkning

Pris
575 kr - 1 113 kr
Dyreste ukedag
onsdag
Billigste ukedag
søndag

snittpris over de siste to ukene

Gjennomsnittspris (ukedag)

809 kr

snittpris over de siste to ukene

snittpris over de siste to ukene

Gjennomsnittspris (natt helg)

713 kr

snittpris over de siste to ukene

Billigste tidspunkt å bestille
Det billigste tidspunktet å bestille hoteller i Haugesund på er: 3 stjerne, 50 dag før.
3 stjerne
809 kr - 1 035 kr

Haugesund reisetips

La oss hjelpe deg med de beste tipsene om Haugesund

Hvordan bor man billig i Haugesund?

Haugesund har en rekke rimelige hotelltilbud med høy kvalitet. Du kan finne rimelige hotellpriser, for eksempel kan du bo på koselig gjestgiveri for kun 700 kr. natten, eller velg 4-stjerners hotell midt i sentrum som begynner fra kun 900 kr. per natt. Det finnes også en rekke turmuligheter i Haugesund, og det koster ingenting å legge ut på tur.

Haugesund på budsjett

En liten tur utenfor Haugesund kan du dra på Valhall, et lekeland for voksne. Her er det masse moro, og koster ikke mye per person. Her er det hinderløyper, surfebrett, og konkurranser. Du kan også dra på båttur, reiser du i en vennegruppe med flere personer kan dere bestille Havrafting i RIB båt, noe som er rimelig dersom du reiser i større grupper.

Hvordan kommer man seg rundt i Haugesund?

Dersom du reiser uten bil til Haugesund, kan du benytte deg av kollektiv transport. Her kan du ta buss rundt omkring, og du kan enkelt betale med app, kort eller kontant. Det er også en rekke båter du kan ta hvis du vil reise ut til øyene rundt byen. Det er Kolumbus som styrer kollektivtransporten i Haugesund. Billettene kan kjøpes på mobil-app, denne heter Kolumbus Billett. Eller du kan betale med kolumbuskortet som koster 50 kr. og kan fylles på med reisepenger. Du kan også kjøpe billetter med kort og kontant om bord på båt eller buss, i kundesenter eller billettautomat. Haugesund Bussterminal ligger like utenfor Haugesund sentrum, og herfra går det hyppig busser rundt i Haugesund og omegn, og til byer som for eksempel Stavanger en gang i timen.

Hvor gammel må man være for å sjekke inn på hotell i Haugesund?

Det er ingen spesifikk aldersgrense for å sjekke inn på hotell i Norge, men det kan være 18-års aldersgrense noen steder. Det lønner seg å undersøke dette før reisen.

Er det vanlig å betale depositum på hotellbestillingen i Haugesund?

Noen hoteller tar hele betalingen på forhånd når du bestiller opphold på nett. Andre lar deg heller betale for oppholdet ved utsjekking.

Parkering i Haugesund

I Haugesund finnes det 1200 gratis parkeringsplasser, i tillegg finnes det 500 korttidsparkeringsplasser der du kan stå inntil 2 timer gratis. I tillegg finnes det en rekke avgiftsbelagte parkeringsplasser, i parkeringsplasser og ute. Det er verdt å merke seg at det er gratis å parkere fra klokken 15 på hverdager og fra 12 på lørdager på avgiftsbelagte plasser.


Hvor mye koster et hotell i Haugesund per natt?

Bruk informasjonen nedenfor for å finne hotellrom i Haugesund med høy kvalitet til lave priser

De beste prisene som ble funnet av momondo-brukere i løpet av de siste 24 timene.

Hosteller og billige hoteller i Haugesund

Disse hotellene og hostellene tilbyr ofte billige opphold i Haugesund
Skeisvang Gjestgiveri

Skeisvang Gjestgiveri

7,2

461 kr

Vis hotelltilbud
Banken Hotel

Banken Hotel

7,9

1 131 kr

Vis hotelltilbud
Sure Hotel by Best Western Haugesund

Sure Hotel by Best Western Haugesund

7,7

1 050 kr

Vis hotelltilbud
Thon Hotel Saga

Thon Hotel Saga

8,1

1 174 kr

Vis hotelltilbud
Scandic Haugesund

Scandic Haugesund

8,0

1 070 kr

Vis hotelltilbud
Clarion Collection Hotel Amanda

Clarion Collection Hotel Amanda

7,9

1 435 kr

Vis hotelltilbud

Finn hotellet som gir deg mest for pengene i Haugesund

Disse hotellene har de beste prisene basert på vurderingene deres
Skeisvang Gjestgiveri

Skeisvang Gjestgiveri

7,2

461 kr

Vis hotelltilbud
Sure Hotel by Best Western Haugesund

Sure Hotel by Best Western Haugesund

7,7

1 050 kr

Vis hotelltilbud
Scandic Haugesund

Scandic Haugesund

8,0

1 070 kr

Vis hotelltilbud
Thon Hotel Saga

Thon Hotel Saga

8,1

1 174 kr

Vis hotelltilbud
Banken Hotel

Banken Hotel

7,9

1 131 kr

Vis hotelltilbud
Clarion Collection Hotel Amanda

Clarion Collection Hotel Amanda

7,9

1 435 kr

Vis hotelltilbud

Hvor bør du bo i Haugesund

Haugesund er en vestlandsby i Rogaland, her finner du gode hoteller i koselige områder, perfekt for deg som vil dra på Norgesferie. For å finne de aller beste tilbudene er det lurt å sammenligne hotelltilbud på momondo. Da kan du finne overnattingssteder i nærheten av sentrum, eller i andre områder rundt Haugesund der du helst vil legge ferien.

Er du opptatt av historie, er Haugesund noe for deg. Når du leter etter hotell i Haugesund kan du velge å bo på Radisson Blu Hotel, da er du nærmere Avaldsnes der du kan oppleve vikinghistorien. Avaldsnes var høvdingsete og kongesete, og kongsgården her huset blant annet Harald Hårfagre. Bor du i nære bysenteret har du kort vei til guidede turer i byen der du kan lære mer om historien.

Reiser du til Haugesund for naturopplevelser, kan det være lurt å legge hotelloppholdet i Haugesund til sentrum av byen. Her har du gåavstand til koselige gågater og ulike severdigheter. En liten biltur ut av byen finner du for eksempel en foss som er kåret til verdens vakreste, nemlig Langfoss. Nære bysenteret kan du bo på kjente hoteller som Clarion og Scandic Maritim. Reiser du med bil kan du kjøre rundt og oppleve rungende fjelltopper. Dessuten kan det være en fantastisk opplevelse å reise ut med båt og se byen fra fjorden.

Du kan enkelt reise med barn til Haugesund, her kan de oppleve vakker natur og den koselige lille byen. Bo på hotell i Haugesund ved Sørhauggata på Hotel Neptun, eller i Kirkegata på Scandic. Bor du på Radisson Blu har du også tilgang til svømmebasseng. I Hauskevågveien finner du en familiepark som tilbyr minigolf. Reiser du med eldre barn kan paintball være et morsomt avbrekk. Dette finner du i Haglandsveien og koster 500 kr per person.


Lær mer om attraksjoner og ting du bør sjekke ut i Haugesund

Hva er byens særpreg?

Haugesund er kjent for sin vakre natur, og fjellene som finnes en kort kjøretur unna. Bor du på hotell i Haugesund har du kort vei til Folgefonna og Hardangervidda. Mens fra byens sentrum har du utsikt mot havet. Her har du fjorder, fosser, historie fra vikingtiden, isbreer, og øyer som kan besøkes. Haugesund kalles Norges fødested, hjemlandet til vikingene.

Hva har Haugesund å tilby?

Haugesund er den perfekte destinasjonen dersom du ønsker en aktiv ferie. Det finnes en rekke ulike turer du kan legge ut på. Du kan gå opp til Boknafjellet, eller dra på tur med Brannflu, eller kanskje vil du legge en dagstur til Bukkøy i Avaldsnes. Her er det turstier i historiske omgivelser blant annet ved Olavskirken, og det er i tillegg bademuligheter for den som tør å hoppe ut i det norske badevannet. Det er også muligheter for guidede byvandringer der du kan lære om byens historie og arkitektur. Du kan til og med høre på din egen personlige guide på mobiltelefonen mens du rusler gjennom byen. Du finner gode hotelltilbud som passer reisen din på momondo.

Hvor grønn er byen?

Haugesund er en vakker naturperle, og du trenger ikke å gå langt før du har fantastisk utsikt mot havet, eller befinner deg på en fjelltopp. Dette er en by der du bør ta med deg turskoene, enten du reiser med barn eller venner. Reiser du med bil kan du enkelt ta deg til de store nasjonalparkene, som for eksempel Hardangervidda, eller dra på isbrevandring på Folgefonna.

Haugesunds historie

Det er ikke uten grunn at Haugesund kalles Norges fødested. Her holdt vikingene til, og Avaldsnes rett utenfor var til og med Norges første hovedstad. Harald Hårfagre hadde hovedgården sin her, men det har bodd vikinger på Avaldsnes selv før dette. Det finnes sagaer og dikt som beskriver kongen på Avaldsnes, Hjørleiv den kvinnekjære rundt år 750.


Reiseinformasjon for Haugesund

Hvor mange dager tilbringer folk i Haugesund?

De fleste foretrekker å tilbringe 1 natt når de besøker Haugesund.

Hvor mye koster et hotell i Haugesund?

1 030 kr per natt er prisen gjennomsnittsprisen for et hotellrom i Haugesund. Prisene vil variere avhengig av faktorer som antall stjerner, sesong og plassering.

Når lønner det seg å bestille hotell i Haugesund?

I august er prisene på sitt laveste, og de representerer det mest kosteffektive tidspunktet for å bestille et hotellrom i Haugesund. Du vil kunne oppleve at romprisen din har sunket med opptil 287 kr %.

Hvilken dag er den billigste i Haugesund?

Prisene på hotellrom i Haugesund vil være på sitt laveste på lørdag, og på sitt høyeste på tirsdag.

Hvilke severdigheter er populære i september basert på været i Haugesund?

Selv om temperaturene i september er perfekt for utendørsaktiviteter i nærheten av Haugesund, har denne måneden betraktelig mye mer nedbør enn andre måneder, og det forventes en nedbørsmengde på ca. 185 mm i løpet av hele måneden.