Hoteller i Haugesund, Norge

Finn tilbud på 7 hoteller i Haugesund, Norge

Haugesund, Norge
7. okt. — 8. okt.2
lø. 8.10.
on. 12.10.

De beste hotellene i Haugesund

Finn det perfekte hotellet for oppholdet ditt i Haugesund
Pris
kr431
kr10419
Gjestevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotellklasse
0+
2
3
4
5

Det beste tidspunktet for å bestille et hotell i Haugesund

Sjekk ut informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Haugesund
Dyreste ukedagmandager den dyreste dagen i uken
Billigste ukedagsøndager den billigste dagen i uken
2 538 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
1 043 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
Billigste tidspunkt å bestille på erDet billigste tidspunktet å bestille hoteller i Haugesund på er: 3 stjerne, 32 dag før.

3 stjerne

1 147 kr–1 621 kr


Nyttig informasjon om hoteller i Haugesund

Få en rask oversikt over pris- og overnattingstrender for ditt besøk i Haugesund

Laveste hotellpris

431 kr

Mest populære hotell (5-stjerners)

Quiet. Central. Home away from home.

Hoteller i nærheten av flyplassen

16
Den rimeligste prisen for et rom i Haugesund funnet siste 7 dager er 431 kr/natten. Denne prisen fås hos Skeisvang Gjestgiveri, a 3-stjerners hotell.
Reis komfortabelt når du booker et rom hos Quiet. Central. Home away from home., det mest populære 5-stjerners hotellet i Haugesund.
Det er er 16 hoteller i Haugesund i nærheten av Bergen Flesland. Clarion Hotel Bergen Airport med kortest avstand på 0,8 km fra denne flyplassen.

Haugesund reisetips

Hvordan bor man billig i Haugesund?

Haugesund har en rekke rimelige hotelltilbud med høy kvalitet. Du kan finne rimelige hotellpriser, for eksempel kan du bo på koselig gjestgiveri for kun 700 kr. natten, eller velg 4-stjerners hotell midt i sentrum som begynner fra kun 900 kr. per natt. Det finnes også en rekke turmuligheter i Haugesund, og det koster ingenting å legge ut på tur.

Haugesund på budsjett

En liten tur utenfor Haugesund kan du dra på Valhall, et lekeland for voksne. Her er det masse moro, og koster ikke mye per person. Her er det hinderløyper, surfebrett, og konkurranser. Du kan også dra på båttur, reiser du i en vennegruppe med flere personer kan dere bestille Havrafting i RIB båt, noe som er rimelig dersom du reiser i større grupper.

Hvordan kommer man seg rundt i Haugesund?

Dersom du reiser uten bil til Haugesund, kan du benytte deg av kollektiv transport. Her kan du ta buss rundt omkring, og du kan enkelt betale med app, kort eller kontant. Det er også en rekke båter du kan ta hvis du vil reise ut til øyene rundt byen. Det er Kolumbus som styrer kollektivtransporten i Haugesund. Billettene kan kjøpes på mobil-app, denne heter Kolumbus Billett. Eller du kan betale med kolumbuskortet som koster 50 kr. og kan fylles på med reisepenger. Du kan også kjøpe billetter med kort og kontant om bord på båt eller buss, i kundesenter eller billettautomat. Haugesund Bussterminal ligger like utenfor Haugesund sentrum, og herfra går det hyppig busser rundt i Haugesund og omegn, og til byer som for eksempel Stavanger en gang i timen.

Hvor gammel må man være for å sjekke inn på hotell i Haugesund?

Det er ingen spesifikk aldersgrense for å sjekke inn på hotell i Norge, men det kan være 18-års aldersgrense noen steder. Det lønner seg å undersøke dette før reisen.

Er det vanlig å betale depositum på hotellbestillingen i Haugesund?

Noen hoteller tar hele betalingen på forhånd når du bestiller opphold på nett. Andre lar deg heller betale for oppholdet ved utsjekking.

Parkering i Haugesund

I Haugesund finnes det 1200 gratis parkeringsplasser, i tillegg finnes det 500 korttidsparkeringsplasser der du kan stå inntil 2 timer gratis. I tillegg finnes det en rekke avgiftsbelagte parkeringsplasser, i parkeringsplasser og ute. Det er verdt å merke seg at det er gratis å parkere fra klokken 15 på hverdager og fra 12 på lørdager på avgiftsbelagte plasser.


Hvor mye koster et hotell i Haugesund per natt?

Bruk informasjonen nedenfor for å finne hotellrom i Haugesund med høy kvalitet til lave priser

Hoteller med 3 stjerner

Billigst 493 kr

Gjennomsnittlig 1 140 kr

Dyrest 2 668 kr

Finn hoteller med 3 stjerner

De beste prisene som ble funnet av momondo-brukere i løpet av de siste 24 timene.


Hosteller og billige hoteller i Haugesund

Disse hotellene og hostellene tilbyr ofte billige opphold i Haugesund

Finn hotellet som gir deg mest for pengene i Haugesund

Disse hotellene i Haugesund har de beste prisene basert på vurderingene deres

Hvor bør du bo i Haugesund

Haugesund er en vestlandsby i Rogaland, her finner du gode hoteller i koselige områder, perfekt for deg som vil dra på Norgesferie. For å finne de aller beste tilbudene er det lurt å sammenligne hotelltilbud på momondo. Da kan du finne overnattingssteder i nærheten av sentrum, eller i andre områder rundt Haugesund der du helst vil legge ferien.

Er du opptatt av historie, er Haugesund noe for deg. Når du leter etter hotell i Haugesund kan du velge å bo på Radisson Blu Hotel, da er du nærmere Avaldsnes der du kan oppleve vikinghistorien. Avaldsnes var høvdingsete og kongesete, og kongsgården her huset blant annet Harald Hårfagre. Bor du i nære bysenteret har du kort vei til guidede turer i byen der du kan lære mer om historien.

Reiser du til Haugesund for naturopplevelser, kan det være lurt å legge hotelloppholdet i Haugesund til sentrum av byen. Her har du gåavstand til koselige gågater og ulike severdigheter. En liten biltur ut av byen finner du for eksempel en foss som er kåret til verdens vakreste, nemlig Langfoss. Nære bysenteret kan du bo på kjente hoteller som Clarion og Scandic Maritim. Reiser du med bil kan du kjøre rundt og oppleve rungende fjelltopper. Dessuten kan det være en fantastisk opplevelse å reise ut med båt og se byen fra fjorden.

Du kan enkelt reise med barn til Haugesund, her kan de oppleve vakker natur og den koselige lille byen. Bo på hotell i Haugesund ved Sørhauggata på Hotel Neptun, eller i Kirkegata på Scandic. Bor du på Radisson Blu har du også tilgang til svømmebasseng. I Hauskevågveien finner du en familiepark som tilbyr minigolf. Reiser du med eldre barn kan paintball være et morsomt avbrekk. Dette finner du i Haglandsveien og koster 500 kr per person.


Lær mer om attraksjoner og ting du bør sjekke ut i Haugesund

Hva er byens særpreg?

Haugesund er kjent for sin vakre natur, og fjellene som finnes en kort kjøretur unna. Bor du på hotell i Haugesund har du kort vei til Folgefonna og Hardangervidda. Mens fra byens sentrum har du utsikt mot havet. Her har du fjorder, fosser, historie fra vikingtiden, isbreer, og øyer som kan besøkes. Haugesund kalles Norges fødested, hjemlandet til vikingene.

Hva har Haugesund å tilby?

Haugesund er den perfekte destinasjonen dersom du ønsker en aktiv ferie. Det finnes en rekke ulike turer du kan legge ut på. Du kan gå opp til Boknafjellet, eller dra på tur med Brannflu, eller kanskje vil du legge en dagstur til Bukkøy i Avaldsnes. Her er det turstier i historiske omgivelser blant annet ved Olavskirken, og det er i tillegg bademuligheter for den som tør å hoppe ut i det norske badevannet. Det er også muligheter for guidede byvandringer der du kan lære om byens historie og arkitektur. Du kan til og med høre på din egen personlige guide på mobiltelefonen mens du rusler gjennom byen. Du finner gode hotelltilbud som passer reisen din på momondo.

Hvor grønn er byen?

Haugesund er en vakker naturperle, og du trenger ikke å gå langt før du har fantastisk utsikt mot havet, eller befinner deg på en fjelltopp. Dette er en by der du bør ta med deg turskoene, enten du reiser med barn eller venner. Reiser du med bil kan du enkelt ta deg til de store nasjonalparkene, som for eksempel Hardangervidda, eller dra på isbrevandring på Folgefonna.

Haugesunds historie

Det er ikke uten grunn at Haugesund kalles Norges fødested. Her holdt vikingene til, og Avaldsnes rett utenfor var til og med Norges første hovedstad. Harald Hårfagre hadde hovedgården sin her, men det har bodd vikinger på Avaldsnes selv før dette. Det finnes sagaer og dikt som beskriver kongen på Avaldsnes, Hjørleiv den kvinnekjære rundt år 750.


Informasjon om opphold i Haugesund

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller hotell i Haugesund

1 867 kr per natt er prisen gjennomsnittsprisen for et hotellrom i Haugesund. Prisene vil variere avhengig av faktorer som antall stjerner, sesong og plassering.

I oktober er prisene på sitt laveste, og de representerer det mest kosteffektive tidspunktet for å bestille et hotellrom i Haugesund. Du vil kunne oppleve at romprisen din har sunket med opptil 23 %.

Prisene på hotellrom i Haugesund vil være på sitt laveste på lørdag, og på sitt høyeste på søndag.

Selv om temperaturene i oktober er perfekt for utendørsaktiviteter i nærheten av Haugesund, har denne måneden betraktelig mye mer nedbør enn andre måneder, og det forventes en nedbørsmengde på ca. 185 mm i løpet av hele måneden.


momondos favoritthoteller i Haugesund

Finn ut mer om hotellene som brukerne foretrekker i Haugesund

Hagland Lille Comfort holiday house including boat (house No. 4)

Haugesund, Rogaland, Norway

1 822 kr
Beautiful Home in Haugesund With Sauna, Wifi and 3 Bedrooms

Beautiful Home in Haugesund With Sauna, Wifi and 3 Bedrooms

Haugesund, Rogaland, Norway

1 494 kr

Amazing apartment in Haugesund with Outdoor swimming pool, WiFi and Swimming pool

Haugesund, Rogaland, Norway

3 248 kr
3 bedroom accommodation in Haugesund

3 bedroom accommodation in Haugesund

Haugesund, Rogaland, Norway

2 761 kr

2 bedroom accommodation in Torvastad

Haugesund, Rogaland, Norway

3 336 kr

Start planleggingen av reisen til Haugesund


Hvorfor bruke momondo?

Ved å søke på hundrevis av reisesider, finner momondo hoteller og overnattingsalternativer i Haugesund og lar deg filtrere dem i henhold til dine behov. Det er gratis å bruke og det er ingen skjulte bestillingsgebyrer eller kostnader.

momondo finner et flott sted å bo i Haugesund ved å la deg filtrere og avgrense søket. Du kan filtrere etter pris, beliggenhet, fasiliteter, vurderingspoeng og mye mer.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Omfattende reisesøk
momondo sammenligner 3M+ hoteller og andre typer overnatting for å sikre at du finner det beste stedet å bo.
Intuitive søkefiltre
Filtrer etter pris, fasiliteter, gratis avbestilling, forbedret rengjøring, gratis frokost og mye mer.
Smart prisvarsel
Dersom du har funnet et sted, kan momondo spore prisen og varsle deg når den endres.