Hoteller i Larvik, Norge

Finn tilbud på 4 hoteller i Larvik, Norge

Larvik, Norge
21. mar. — 22. mar.2
on. 22.3.
sø. 26.3.

De beste hotellene i Larvik

Finn det perfekte hotellet for oppholdet ditt i Larvik
Pris
kr662
kr6328
Gjestevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotellklasse
0+
2
3
4
5

Det beste tidspunktet for å bestille et hotell i Larvik

Sjekk ut informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Larvik
Lavsesongmaibilligste måned å overnatte
Høysesongjunidyreste tid å overnatte
60 %forventet prisnedgang
40 %forventet prisøkning

Pris

978 kr–4 072 kr

Billigste ukedagmandager den billigste dagen i uken
Dyreste ukedagfredager den dyreste dagen i uken
3 048 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
1 890 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
Billigste tidspunkt å bestille på erDet billigste tidspunktet å bestille hoteller i Larvik på er: 3 stjerne, 70 dag før. 4-5 stjerne, 13 dag før.

3 stjerne

1 240 kr–1 475 kr

4-5 stjerne

2 041 kr–2 576 kr


Nyttig informasjon om hoteller i Larvik

Få en rask oversikt over pris- og overnattingstrender for ditt besøk i Larvik

Laveste hotellpris

663 kr

Hoteller i nærheten av flyplassen

45

Gjennomsnitt antall netter på opphold

1 dag
Den rimeligste prisen for et rom i Larvik funnet siste 7 dager er 663 kr/natten. Denne prisen fås hos Ina Mehammer.
Det er er 45 hoteller i Larvik i nærheten av Oslo Gardermoen. Radisson Blu Airport Hotel, Oslo Gardermoen med kortest avstand på 0,3 km fra denne flyplassen.
I gjennomsnitt bor gjester 1 dag når e bor på i Larvik. Gjennomsnittprisen for 1 dag i Larvik siste uken er 2 404 kr.

Larvik reisetips

Leter du etter billig hotell i Larvik kan du sammenligne hotelltilbud på momondo. Det billigste alternativet er å bo på hostell. Dette koster fra omtrent 400 NOK per natt. Du finner også ferieboliger som koster fra omtrent 700 NOK per natt. Ønsker du å bo på bed & breakfast koster dette fra ca 880 NOK per natt. 3-stjerners hoteller finner du fra rundt 900 NOK natten.

Mange ankommer Larvik i bil og da kan man enkelt komme seg rundt til turstier og områdene rundt byen ved å kjøre. Du kan også ta beina fatt og gå, for eksempel hvis du skal oppholde deg i sentrum av byen. Du kan også ta buss, dersom du skal litt lenger. Det er Vestfold kollektivtrafikk som driver busstilbudet. Du kan kjøpe billett ombord på bussen både med kort og kontanter. En billett for voksen koster fra omtrent 37 NOK, for barn koster det fra omtrent NOK 19. Det er også perfekt å ta et stopp i Larvik dersom man skal med fergen som skal over til Danmark.

Det er ingen spesifikk aldersgrense for å sjekke inn på hotell i Larvik, men noen hoteller eller gjestehus kan ha for eksempel 18-årsgrense.

Det er ikke vanlig å betale depositum når du bestiller hotell i Larvik på nett. Det er vanligere å betale for hele oppholdet når du gjør bestillingen.


Hvor mye koster et hotell i Larvik per natt?

Bruk informasjonen nedenfor for å finne hotellrom i Larvik med høy kvalitet til lave priser

Hoteller med 4 stjerner

Billigst 1 430 kr

Gjennomsnittlig 2 798 kr

Dyrest 5 721 kr

Finn hoteller med 4 stjerner
3 stjerner
4 stjerner +

De beste prisene som ble funnet av momondo-brukere i løpet av de siste 24 timene.


Hosteller og billige hoteller i Larvik

Disse hotellene og hostellene tilbyr ofte billige opphold i Larvik

Finn hotellet som gir deg mest for pengene i Larvik

Disse hotellene i Larvik har de beste prisene basert på vurderingene deres

Hvor bør du bo i Larvik

Larvik ligger langs Vestfoldkysten og er et sted med lang historie. Her seilte vikingene og etablerte det som ble Norges første by. I området finnes det mye vakker natur. I tillegg til kysten, ligger det skog og fjell her som egner seg godt som turdestinasjoner. Det høyeste fjellet ligger hele 450 meter over havet. Så her kan du oppleve alt fra fjellturer til båtturer og fine dager på stranden.

Larvik er en perfekt destinasjon for småbarnsfamilier som ønsker en ferie full av koselige aktiviteter utendørs. Det er spesielt populært å dra hit om sommeren. Bor dere på hotell i Larvik sentrum så er det kort vei til aktivitetsparken Høyt og Lavt. Her blir hele familien utfordret i hinderløyper og klatreløyper. Ta turen til havnen og se på båtene som besøker kaia i løpet av sommeren. Dette er stedet for en sommerferie man sent vil glemme.

Et hotell i Larvik en god idé for vennegjenger som ønsker et perfekt sted for Norgesferie. Her holdes blant annet Stavernfestivalen hvert år, i byen som har flest soldager i Norge. Da strømmer det musikkinteresserte og festglade mennesker til den lille byen. Hvert år spiller store, kjente artister og det er lurt å ikke kjøpe billett i siste liten, fordi disse fort blir utsolgt.


Lær mer om attraksjoner og ting du bør sjekke ut i Larvik

Det holdes en veldig populær festival i Larvik hvert år, med store internasjonale artister innen pop og rock. Dette setter virkelig et preg på byen, da det er massevis av musikkglade besøkende i byen. Denne går som regel av stabelen i juli, så man er ofte heldig med været også. Utenom å være festivalarrangør, er også Larvik et favorittsted for mange som ønsker en deilig ferie ved kysten. Her ankommer mange i båt eller bor i hytter, gjestehus og hotell, eller på en av de mange campingplassene ved Stavern. Da kan man tilbringe lange sommerdager i solen og spise på de fine restaurantene i skjærgården. Det blir ikke bedre enn en sommerferie i Norge ved sjøen! For de som ønsker å dra ut om kvelden finnes det også en rekke utesteder og barer, som er ekstra livlige i sommerferiemånedene.

Larvik ligger perfekt til ved kysten, så du har mange muligheter til å gå turer i vakre omgivelser. Dessuten er byen også omringet av fjell og skog, så dersom du liker deg best utendørs er dette byen for deg. Her kan du kombinere turer i skogen med båtturer og bading i havet.

Ta med venner og familie til Larvik og opplev den norske sommeren på en skikkelig kystperle.


Informasjon om opphold i Larvik

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller hotell i Larvik

De fleste brukerne våre velger å tilbringe 1 natt i Larvik.

Et hotellrom i Larvik vil normalt koste deg 2 225 kr per natt. Denne figuren er basert på et gjennomsnitt, og prisene vil variere ut i fra fasiliteter, plassering og tilgjengelig kapasitet på ønsket hotell.

mai er den billigste måneden å bestille hotell i Larvik. Prisene kan være hele 61 % lavere enn under andre travle måneder, så dette er et godt tidspunkt for å finne et godt tilbud.

Hotellrom i Larvik er generelt billigere på søndag, og dyrere på torsdag.

Et luksushotell i Larvik kan ha en pris på 4 139 kr per person, per natt. Til sammenligning er gjennomsnittsprisen på hotell i Larvik 2 225 kr per person, per natt, og representerer en prisforskjell på 41% % for et luksushotell.


Hvorfor bruke momondo?

Ved å raskt finne og returnere Larvik hoteller og overnattingsalternativer, kan momondo spare deg for tid og penger. Vi søker etter hoteller og overnattingstilbud fra en rekke uavhengige og større virksomheter. Alt du trenger å gjøre er å velge hvor du vil bo.

momondo finner et flott sted å bo i Larvik ved å la deg filtrere og avgrense søket. Du kan filtrere etter pris, beliggenhet, fasiliteter, vurderingspoeng og mye mer.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Omfattende reisesøk
momondo sammenligner 3M+ hoteller og andre typer overnatting for å sikre at du finner det beste stedet å bo.
Intuitive søkefiltre
Filtrer etter pris, fasiliteter, gratis avbestilling, forbedret rengjøring, gratis frokost og mye mer.
Smart prisvarsel
Dersom du har funnet et sted, kan momondo spore prisen og varsle deg når den endres.

Start planleggingen av reisen til Larvik