Hotell Larvik: Finn billig overnatting i byen

Finn de beste tilbudene på 12 hoteller i Larvik, Norge

Innsjekking
Utsjekk
Sammenlign med momondo |
-
1
Innsjekking
Utsjekk

Populære hoteller for overnatting i Larvik

Det er mange flotte hoteller i Larvik, hva med et hotellopphold i et av disse?


Ting å gjøre i Larvik

Bokeskogen Park
Larvik Museum
Bolgen Culture House

Finnes det tilgjengelige hotell i nærheten av Bokeskogen Park?

Hoteller i nærheten av Bokeskogen Park er vanligvis 19 % billigere enn gjennomsnittshotellet i Larvik som koster 1 130 kr.

Hoteller i nærheten av Bokeskogen Park

Finnes det tilgjengelige hotell i nærheten av Larvik Museum?

Gjennomsnittsprisen på hoteller i nærheten av Larvik Museum, er 906 kr per natt. Av disse hotellene anbefaler momondo-brukere de 9 følgende hotellene til de som ønsker å bo i området. Ettersom Larvik Museum er mer populær på noen tider av året, kan prisene variere avhengig av når du planlegger å reise. Hoteller i nærheten av Larvik Museum er vanligvis 19 % billigere enn gjennomsnittshotellet i Larvik som koster 1 130 kr.

Hoteller i nærheten av Larvik Museum

Finnes det tilgjengelige hotell i nærheten av Bolgen Culture House?

momondo-brukere har anbefalt 10 hoteller til brukere som vil bo i nærheten av Bolgen Culture House. Hoteller i dette området har en gjennomsnittspris på 934 kr per natt. Disse prisene kan endre seg basert på en rekke faktorer som når på året du reiser. Hoteller i nærheten av Bolgen Culture House er vanligvis 17 % billigere enn gjennomsnittshotellet i Larvik som koster 1 130 kr.

Hoteller i nærheten av Bolgen Culture House

Når bør du bestille hotell i Larvik

Sjekk informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Larvik
Lavsesong
juli
Høysesong
august

billigste måned å overnatte

54 %

forventet prisnedgang

dyreste tid å overnatte

42 %

forventet prisøkning

Pris
954 kr - 3 493 kr
Dyreste ukedag
fredag
Billigste ukedag
tirsdag

snittpris over de siste to ukene

Gjennomsnittspris (ukedag)

1 823 kr

snittpris over de siste to ukene

snittpris over de siste to ukene

Gjennomsnittspris (natt helg)

2 073 kr

snittpris over de siste to ukene

Billigste tidspunkt å bestille
Det billigste tidspunktet å bestille hoteller i Larvik på er: 3 stjerne, på samme dag som oppholdet ditt starter. 4-5 stjerne, 66 dag før.
3 stjerne
1 170 kr - 1 291 kr
4-5 stjerne
1 437 kr - 2 288 kr

Larvik reisetips

La oss hjelpe deg med de beste tipsene om Larvik

Hvordan bor man billig i Larvik?

Leter du etter billig hotell i Larvik kan du sammenligne hotelltilbud på momondo. Det billigste alternativet er å bo på hostell. Dette koster fra omtrent 400 NOK per natt. Du finner også ferieboliger som koster fra omtrent 700 NOK per natt. Ønsker du å bo på bed & breakfast koster dette fra ca 880 NOK per natt. 3-stjerners hoteller finner du fra rundt 900 NOK natten. (Prisene i denne artikkelen er sjekket 03-05-18).

Larvik på budsjett

Larvik er den perfekte destinasjonen for deg som vil på koselig Norgesferie og samtidig holde deg til budsjettet. Her er det nemlig en rekke morsomme aktiviteter du og familien eller vennegjengen kan finne på. Om sommeren, når de fleste besøker byen, er det ekstra liv i sentrum og da er det perfekt å sette seg på kaia, ta en kaffe og se på livet. Videre kan dere gå fjelltur, eller sykkeltur i skogen. Pass på å ta med tur-klær så er dere klare for aktive dager ute. Om det er fint vær så er selvfølgelig det aller beste alternativet å dra på stranden og bade. I Larvik finnes det mange flotte badesteder.

Hvordan kommer man seg rundt i Larvik?

Mange ankommer Larvik i bil og da kan man enkelt komme seg rundt til turstier og områdene rundt byen ved å kjøre. Du kan også ta beina fatt og gå, for eksempel hvis du skal oppholde deg i sentrum av byen. Du kan også ta buss, dersom du skal litt lenger. Det er Vestfold kollektivtrafikk som driver busstilbudet. Du kan kjøpe billett ombord på bussen både med kort og kontanter. En billett for voksen koster fra omtrent 37 NOK, for barn koster det fra omtrent NOK 19. Det er også perfekt å ta et stopp i Larvik dersom man skal med fergen som skal over til Danmark. (Prisene i denne artikkelen er sjekket 03-05-18).

Hvor gammel må man være for å sjekke inn på hotell i Larvik?

Det er ingen spesifikk aldersgrense for å sjekke inn på hotell i Larvik, men noen hoteller eller gjestehus kan ha for eksempel 18-årsgrense.

Er det vanlig å betale depositum på hotellbestillingen i Larvik?

Det er ikke vanlig å betale depositum når du bestiller hotell i Larvik på nett. Det er vanligere å betale for hele oppholdet når du gjør bestillingen.

Parkering i Larvik

Mange av hotellene i Larvik har reserverte parkeringsplasser for gjestene sine. Dersom ditt hotell ikke har dette så finnes det også en rekke gateparkeringer i byen som du kan benytte deg av.


Hvor mye koster et hotell i Larvik per natt?

Bruk informasjonen nedenfor for å finne hotellrom i Larvik med høy kvalitet til lave priser
3 stjerners
Hotel Kong Carl
Beste verdi

Hotel Kong Carl

8,0

972 kr

Vis hotelltilbud

De beste prisene som ble funnet av momondo-brukere i løpet av de siste 24 timene.

Hosteller og billige hoteller i Larvik

Disse hotellene og hostellene tilbyr ofte billige opphold i Larvik
Hotel Kong Carl

Hotel Kong Carl

8,0

972 kr

Vis hotelltilbud
Toldgaarden Gjestegaard

Toldgaarden Gjestegaard

8,8

1 033 kr

Vis hotelltilbud
Trudvang Gjestegaard

Trudvang Gjestegaard

7,9

1 256 kr

Vis hotelltilbud

Finn hotellet som gir deg mest for pengene i Larvik

Disse hotellene har de beste prisene basert på vurderingene deres
Toldgaarden Gjestegaard

Toldgaarden Gjestegaard

8,8

1 033 kr

Vis hotelltilbud
Hotel Kong Carl

Hotel Kong Carl

8,0

972 kr

Vis hotelltilbud
Trudvang Gjestegaard

Trudvang Gjestegaard

7,9

1 256 kr

Vis hotelltilbud

Hvor bør du bo i Larvik

Larvik ligger langs Vestfoldkysten og er et sted med lang historie. Her seilte vikingene og etablerte det som ble Norges første by. I området finnes det mye vakker natur. I tillegg til kysten, ligger det skog og fjell her som egner seg godt som turdestinasjoner. Det høyeste fjellet ligger hele 450 meter over havet. Så her kan du oppleve alt fra fjellturer til båtturer og fine dager på stranden.

Larvik er en perfekt destinasjon for småbarnsfamilier som ønsker en ferie full av koselige aktiviteter utendørs. Det er spesielt populært å dra hit om sommeren. Bor dere på hotell i Larvik sentrum så er det kort vei til aktivitetsparken Høyt og Lavt. Her blir hele familien utfordret i hinderløyper og klatreløyper. Ta turen til havnen og se på båtene som besøker kaia i løpet av sommeren. Dette er stedet for en sommerferie man sent vil glemme.

Et hotell i Larvik en god idé for vennegjenger som ønsker et perfekt sted for Norgesferie. Her holdes blant annet Stavernfestivalen hvert år, i byen som har flest soldager i Norge. Da strømmer det musikkinteresserte og festglade mennesker til den lille byen. Hvert år spiller store, kjente artister og det er lurt å ikke kjøpe billett i siste liten, fordi disse fort blir utsolgt.


Lær mer om attraksjoner og ting du bør sjekke ut i Larvik

Det holdes en veldig populær festival i Larvik hvert år, med store internasjonale artister innen pop og rock. Dette setter virkelig et preg på byen, da det er massevis av musikkglade besøkende i byen. Denne går som regel av stabelen i juli, så man er ofte heldig med været også. Utenom å være festivalarrangør, er også Larvik et favorittsted for mange som ønsker en deilig ferie ved kysten. Her ankommer mange i båt eller bor i hytter, gjestehus og hotell, eller på en av de mange campingplassene ved Stavern. Da kan man tilbringe lange sommerdager i solen og spise på de fine restaurantene i skjærgården. Det blir ikke bedre enn en sommerferie i Norge ved sjøen! For de som ønsker å dra ut om kvelden finnes det også en rekke utesteder og barer, som er ekstra livlige i sommerferiemånedene.

Larvik ligger perfekt til ved kysten, så du har mange muligheter til å gå turer i vakre omgivelser. Dessuten er byen også omringet av fjell og skog, så dersom du liker deg best utendørs er dette byen for deg. Her kan du kombinere turer i skogen med båtturer og bading i havet.

Ta med venner og familie til Larvik og opplev den norske sommeren på en skikkelig kystperle.


Reiseinformasjon for Larvik

Hvor mange dager tilbringer folk i Larvik?

De fleste brukerne våre velger å tilbringe 1 natt i Larvik.

Hvor mye koster et hotell i Larvik?

Et hotellrom i Larvik vil normalt koste deg 1 015 kr per natt. Denne figuren er basert på et gjennomsnitt, og prisene vil variere ut i fra fasiliteter, plassering og tilgjengelig kapasitet på ønsket hotell.

Når lønner det seg å bestille hotell i Larvik?

juli er den billigste måneden å bestille hotell i Larvik. Prisene kan være hele 464 kr % lavere enn under andre travle måneder, så dette er et godt tidspunkt for å finne et godt tilbud.

Hvilken dag er den billigste i Larvik?

Hotellrom i Larvik er generelt billigere på mandag, og dyrere på torsdag.


momondos favoritthoteller

Finn ut mer om hotellene som brukerne foretrekker i Larvik