Hotell Geilo: Finn billig overnatting i byen

Finn de beste tilbudene på 54 hoteller i Geilo, Norge

Innsjekking
Utsjekk
Sammenlign med momondo |
-
1
Innsjekking
Utsjekk

Populære hoteller for overnatting i Geilo

Det er mange flotte hoteller i Geilo, hva med et hotellopphold i et av disse?


Når bør du bestille hotell i Geilo

Sjekk informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Geilo
Lavsesong
Desember
Høysesong
juli

billigste måned å overnatte

25 %

forventet prisnedgang

dyreste tid å overnatte

32 %

forventet prisøkning

Pris
967 kr - 1 888 kr
Dyreste ukedag
onsdag
Billigste ukedag
torsdag

snittpris over de siste to ukene

Gjennomsnittspris (ukedag)

1 035 kr

snittpris over de siste to ukene

snittpris over de siste to ukene

Gjennomsnittspris (natt helg)

1 052 kr

snittpris over de siste to ukene

Billigste tidspunkt å bestille
Det billigste tidspunktet å bestille hoteller i Geilo på er: 3 stjerne, 88 dag før.
3 stjerne
1 270 kr - 1 505 kr
4-5 stjerne
1 514 kr - 1 887 kr

Geilo reisetips

La oss hjelpe deg med de beste tipsene om Geilo

Hvordan bor man billig i Geilo?

På Geilo finner man rimelige tilbud for hotell, leiligheter og hytter. Reiser du utenfor den beste skisesongen om vinteren, kan prisene være lavere. Du finner overnattingssted fra 450 kr. natten, og kvaliteten på hotell, hytter og vandrerhjem er høy. Vil du bo på 4-stjerners hotell får du dette fra 630 kr. natten. På Geilo Gaarden bor du rimelig, og du har tilgang til svømmebasseng.

Geilo på budsjett

Det er rimelig å reise til Geilo, for her kan du oppleve Norges vakre fjellandskap helt gratis. Legg ut på fottur, og du har dager av aktiviteter helt gratis. Reiser du om vinteren og vil stå i bakken, kan du kjøpe heiskort for ungdom og barn inntil 17 år med rabatt. Da har du tilgang til bakken hele dagen, for voksne koster dagskortet litt mer. Det går også an å kjøpe klippekort eller 2-timerskort hvis du vil spare penger og ikke vil være i bakken hele dagen.

Hvordan kommer man seg rundt i Geilo?

Mange som reiser til Geilo reiser med bil, men du kan også komme deg til Geilo på andre måter. For eksempel Bergensbanen stopper på Geilo stasjon, kun 3,5 timer fra Oslo og 3 timer fra Bergen. Hvis du trenger å komme deg rundt på Geilo kan du benytte deg av busstilbudet, eller du kan ta taxi. Du kan ta buss fra Geilo togstasjon til Vestlia der du kan stå på ski. Da tar du buss til Vestlia Kryss. Du kjøper bussbilletter ombord hos sjåføren eller på appen Brakar Billett. Det koster litt mer å kjøpe billett på bussen. Det er også lurt å bestille hotell i Geilo som ligger nære det du vil oppleve, mange hytter og hotell ligger i gåavstand til skibakkene. Flyr du til Geilo ligger Geilo lufthavn kun en 30 minutters kjøretur fra sentrum.

Hvor gammel må man være for å sjekke inn på hotell i Geilo?

Det er ingen spesifikke aldersgrenser for å sjekke inn på hotell i Geilo, men det kan lønne seg å sjekke dette før bestilling. Noen steder kan ha 18-årsgrense eller høyere for leie av hytter og leiligheter.

Er det vanlig å betale depositum på hotellbestillingen i Geilo?

Noen hoteller og overnattingssteder i Geilo krever at man betaler for hele oppholdet når man bestiller på nett. Andre vil heller at du betaler ved utsjekking.

Parkering i Geilo

Det er gode muligheter for parkering i Geilo, og det er mest sannsynlig best å sette bilen på parkeringsplassen ved ditt overnattingssted.


Hvor mye koster et hotell i Geilo per natt?

Bruk informasjonen nedenfor for å finne hotellrom i Geilo med høy kvalitet til lave priser

De beste prisene som ble funnet av momondo-brukere i løpet av de siste 24 timene.

Hosteller og billige hoteller i Geilo

Disse hotellene og hostellene tilbyr ofte billige opphold i Geilo
Øen Turistsenter og Geilo Vandrerhjem

Øen Turistsenter og Geilo Vandrerhjem

7,6

366 kr

Vis hotelltilbud
Geilolia Hyttetun

Geilolia Hyttetun

8,7

844 kr

Vis hotelltilbud
Dr. Holms Hotel

Dr. Holms Hotel

7,5

679 kr

Vis hotelltilbud
Highland Lodge

Highland Lodge

7,2

896 kr

Vis hotelltilbud
Thon Hotel Hallingdal

Thon Hotel Hallingdal

7,4

818 kr

Vis hotelltilbud
Vestlia Resort

Vestlia Resort

8,3

992 kr

Vis hotelltilbud

Finn hotellet som gir deg mest for pengene i Geilo

Disse hotellene har de beste prisene basert på vurderingene deres
Dr. Holms Hotel

Dr. Holms Hotel

7,5

679 kr

Vis hotelltilbud
Thon Hotel Hallingdal

Thon Hotel Hallingdal

7,4

818 kr

Vis hotelltilbud
Highland Lodge

Highland Lodge

7,2

896 kr

Vis hotelltilbud
Geilolia Hyttetun

Geilolia Hyttetun

8,7

844 kr

Vis hotelltilbud
Vestlia Resort

Vestlia Resort

8,3

992 kr

Vis hotelltilbud
Bardola Hoyfjellshotell

Bardola Hoyfjellshotell

8,0

1 792 kr

Vis hotelltilbud

Hvor bør du bo i Geilo

Geilo er et populært reisemål både om vinteren og sommeren, og på momondo kan du sammenligne hotelltilbud i området. Geilo er et lite sted som ligger nære grender og vakker natur. Her kan man bo på Haugastøl, Ustaoset, Dagali, Skurdalen, Hovet og Hol. I tillegg ligger Hardangervidda og Hallinskarvet nasjonalpark i nærheten.

På Geilo finner du kafeer, restauranter som serverer deilig mat, shopping og spamuligheter. Dersom du reiser på tur for å komme vekk fra en hektisk hverdag i byen, bør du sjekke inn på hotell i Geilo. Her har du gode muligheter for avkobling. Dr Holms er et rustikt og stilig hotell som har svømmebasseng, boblebad og treningsrom. Her kan du ta skjønnhetsbehandlinger på Dr. Holms Spa. Hotellet er også barnevennlig, med barnebasseng og muligheter for morsomme aktiviteter med hele familien. Dere kan for eksempel dra på ridetur, eller spille bowling.

Reiser du med venner og er glad i action, er det muligheter for å få et skikkelig rush i Geilo Zip-line i Dagali, eller du kan dra på klatring i høydeparken. Dette er sommermulighetene, mens om vinteren er det selvfølgelig masse action å oppleve i skibakkene.

Er du en naturelsker er Geilo den perfekte destinasjonen, her finner du 500 kilometer med langrennsløyper, 50 alpinbakker og muligheter for trugetur, hundesledekjøring, aking, kanefart og om sommeren kan du gå fotturer i fjellet, fiske i fjellvann eller dra på sykkeltur. Ser du etter hotell i Geilo kan Bardøla Høyfjellshotell anbefales. Her er du midt i nydelig natur, og har tilgang til en rekke rekreasjonsfasiliteter. Bor du her, har du gåavstand til populære attraksjoner slik som Geilolia sommerpark. Skal du ut på tur tilbyr hotellet lunsjpakker, og når du kommer hjem på kvelden kan du ta deg en drink i den koselige loungebaren i hotellet.


Lær mer om attraksjoner og ting du bør sjekke ut i Geilo

Hva er byens særpreg?

Geilo er kjent for sine alpinbakker, og dermed kommer mange som er interessert i slalom, snowboard, telemark og twintip til området. I tillegg er det populært å legge ut på langrennsturer, her har du nemlig tilgang til utrolig mange ulike løyper. Om sommeren er det også populært å reise til Geilo for å gå fotturer i fjellet, det ligger høye fjelltopper rett i nærheten dersom du bor på hotell i Geilo. Rundt jul, nyttår og påske strømmer det til av mennesker som vil nyte naturen ute. Da blir det god stemning på afterski. Uansett når du besøker Geilo, er det masse utendørs aktiviteter å være med på.

Hva har Geilo å tilby?

Geilo byr på fantastisk natur, og selv om stedet er mest kjent for ski og turer, er det også deilig å reise dit for total avslapning. Pust inn frisk fjelluft, og sitt foran peisen i en tømmerhytte, eller nyt livet på spa. Liker du å ta deg en fest er det moro på afterski om vinteren. Det er også masse aktiviteter perfekte for konferanser. Inviter firmaet ditt med opp til Geilo for aktiviteter, action og masse god stemning.

Hvor grønn er byen?

Geilo er så grønn det går an å bli. Her er det fullt fokus på natur, og å utnytte mulighetene i de vakre fjellområdene rundt. Her har du kort vei til berømte Hardangervidda og Hallingskarvet nasjonalpark. Vinter som sommer er det nydelig å være ute og gå tur, gå på ski, stå på alpint, sykle, løpe, svømme og kose seg.


Reiseinformasjon for Geilo

Hvor mange dager tilbringer folk i Geilo?

De fleste foretrekker å tilbringe 2 netter når de besøker Geilo.

Hvor mye koster et hotell i Geilo?

1 110 kr per natt er prisen gjennomsnittsprisen for et hotellrom i Geilo. Prisene vil variere avhengig av faktorer som antall stjerner, sesong og plassering.

Når lønner det seg å bestille hotell i Geilo?

Desember er den billigste måneden å bestille hotell i Geilo. Prisene kan være hele 226 kr % lavere enn under andre travle måneder, så dette er et godt tidspunkt for å finne et godt tilbud.

Hvilken dag er den billigste i Geilo?

Prisene på hotellrom i Geilo vil være på sitt laveste på onsdag, og på sitt høyeste på tirsdag.

Hvor mye koster et hostell i Geilo?

Hosteller i Geilo koster vanligvis en plass omkring 1 496 kr per natt for hver person. Denne prisen er hentet fra hosteller og hoteller med 2 eller færre stjerner. Hosteller er veldig lønnsomme, og er i gjennomsnitt −386 kr billigere enn gjennomsnittsprisen for et hotell i Geilo.