Leiebiler i Verona, Veneto

Ser du etter tilbud på billig leiebiler i Verona, Veneto? Start søket her!

Verona, Veneto, Italia
5. des. — 12. des.
Samme leveringssted
Verona, Veneto, Italia
ma. 5.12.
12:00
ma. 12.12.
12:00
Sjåførens alder:

Viktig informasjon om leiebiler i Verona

Når du skal leie bil i Verona har du mange ulike selskaper for billeie å velge mellom, og de aller fleste kjente bilutleieselskaper holder til her. Velg selv om du ønsker en rimelig og liten bil eller en større SUV, avhengig av hvor stor plass du trenger og dine preferanser generelt. Ofte får du praktiske fordeler inkludert i leieavtalene, som gratis kansellering innen 24 t i forveien, fri kjørelengde, gode drivstoffvilkår, ansvarsforsikring, kollisjonsskadeforsikring og tyveriforsikring.

Mange selskaper for bilutleie i Italia har en nedre aldersgrense på 18 år. Imidlertid krever noen at du må være minst 21 år for å leie bil her, og de fleste har ekstra gebyrer for yngre sjåfører under 24 år.

I Verona og resten av Italia kjører man på høyre side av veien, og forbikjøring skjer derfor i venstre fil. Ved kjøring i byer og landsbyer er det kun lov å bruke bilhornet ved nødstilfeller og for å unngå ulykker. Du har vikeplikt til høyre, samt for alle trikker og tog, og alle som sitter i bilen må bruke setebelte. Fartsgrensen i tettbebygde strøk er 50 km/t, på landeveier 90 km/t, på større hovedveier 110 km/t og på motorveier 130 km/t. Promillegrensen i Italia er 0.5.

Det er gode parkeringsmuligheter i nærheten av gamlebyen i Verona, og du betaler for plassene på parkeringsautomater eller med Easypark-appen. Selve gamlebyen er hovedsakelig bilfri med unntak av kjøretøy med spesielle tillatelser.

Verona er en slående vakker by med en lang historie og fantastisk arkitektur. Helt siden romertiden har Verona vært en velstående og livlig handelsby, og i 2000 ble gamlebyen oppført på UNESCOs verdensarvliste. Utforsk dette historiske distriktet med bygninger fra romertiden og middelalderen, og få med deg en av de storslåtte operaforestillingene i Verona Arena, et enormt amfiteater ved Piazza Bra i gamlebyen. Ta også en tur til Piazza Erbe, byens gamle torg og urtemarked, med mange restauranter og kafeer med utendørs servering. Gå deretter videre til Piazza dei Signori gjennom passasjen Arche della Costa, som er omgitt av enestående arkitektur og mange severdigheter. Mens du er i Verona bør du også besøke byens vakre middelalderkirker, som San Zeno Maggiore i vest og Santa Maria Matricolare. Med en leiebil i Verona har du i tillegg en unik mulighet til å utforske de omkringliggende byene og det vakre italienske landskapet.

Uansett hvor lenge du skal leie bil i Verona eller hvilken type bil du leier, er det viktig at du har alle de nødvendige forsikringene på plass. De viktigste er ofte allerede inkludert i leieavtalen, som blant annet ansvarsforsikring, kaskoforsikring og tyveriforsikring. Sammen gjør disse at du kun trenger å betale en egenandel ved skader eller hærverk på eget kjøretøy, eller ved innbrudd i eller tyveri av bilen. I tillegg er du fullt dekket for skader på tredjeparter, inkludert mennesker, dyr, kjøretøy, eiendeler og bygninger. Andre forsikringer du kan vurdere å skaffe deg i tillegg er blant annet utvidet kaskoforsikring, egenandelsforsikring, personlig ulykkesforsikring, frontruteforsikring og rednings- og assistanseforsikring. Imidlertid er mange av disse dekket av reiseforsikringer, så du bør derfor undersøke om du har gyldig reiseforsikring før du reiser, og hva denne eventuelt dekker.

Det er ikke påkrevd med internasjonalt førerkort for å kjøre bil i Italia, men det er likevel ofte anbefalt for å unngå eventuelle misforståelser, eller dersom du skal kjøre videre til andre land.

Hvor du ønsker å hente og levere din leiebil i Verona avhenger av hvilket bilutleieselskap du velger, samt hva som passer best for deg. Du kan hente den flere steder i sentrum, eller ved Verona Villafranca lufthavn.


Tilbud på Verona, Veneto bilutleie

Finn leiebil i Verona som passer for deg

Liten Leiebiler

245 kr - 1 402 kr

Alle biltyper

254 kr - 2 626 kr

Gjennomsnittsprisen for en Liten leiebil i Verona, Italia er 502 kr. Den billigste tiden å leie en Liten i Verona, Italia er i oktober. Prisen er 52 % lavere enn resten av året med bare 245 kr per dag. En leiebil av typen Liten er vanligvis 44 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Verona. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Verona kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en Mellomstor leiebil i Verona, Italia er 684 kr. Den billigste tiden å leie en Mellomstor i Verona, Italia er i mars. Prisen er 63 % lavere enn resten av året med bare 254 kr per dag. En leiebil av typen Mellomstor er vanligvis 23 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Verona. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Verona kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en SUV leiebil i Verona, Italia er 503 kr. Den billigste tiden å leie en SUV i Verona, Italia er i november. Prisen er 43 % lavere enn resten av året med bare 288 kr per dag. En leiebil av typen SUV er vanligvis 44 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Verona. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Verona kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.


Leiebilselskaper i Verona

Alle større selskaper som leier ut biler i Verona, Veneto

Europcar

2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

10,0

Komfort

10,0

Gjennomsnittlig

10,0

Hentes/Leveres

10,0

Value

10,0

Avis

2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,0

Komfort

8,0

Gjennomsnittlig

5,3

Hentes/Leveres

6,0

Value

4,0

Alamo

2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

7,9

Komfort

10,0

Gjennomsnittlig

5,9

Hentes/Leveres

7,9

Value

5,9

Hertz

2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

7,0

Komfort

7,0

Gjennomsnittlig

5,0

Hentes/Leveres

4,5

Value

4,0

Sunnycars

10 utleiesteder

Ecovia

6 utleiesteder

NOLEGGIARE

5 utleiesteder

Autovia

4 utleiesteder

Informasjon om leiebiler i Verona

Finn informasjon om gode leietilbud, populære leiebilselskaper og nyttige retningslinjer for ditt besøk i Verona

Mest populære selskap

Dollar

Populære biltyper

Mini, Compact, Economy

Billigste leiebil

573 kr

Mest populære modell

Fiat 500
Det mest populære bilutleiefirmaet i Verona funnet på momondo denne måneden er Dollar. Andre populære valg blant bilutleiefirmaer er Global Rent A Car og INTERRENT
Følgende biltyper ble tilbudt hos leiebilselskaper i Verona de siste 72 timene: Mini, Compact, Economy.
Den laveste prisen for en leiebil i Verona er 573 kr/dag. For dette området kan du forvente gjennomsnittspriser fra 643 kr/dag.
Den mest populære bilmodellen å leie i Verona de siste 7 dagene er Fiat 500. Våre brukere foretrekker også Fiat Panda som et alternativ.

Finn populære attraksjoner i nærheten av der du skal hente leiebilen

Besøk disse attraksjonene som må ses i nærheten av populære leiebilsteder i Verona

Attraksjoner i nærheten:

Verona Arena105,0 km

Attraksjoner i nærheten:

Verona Arena177,6 km

Attraksjoner i nærheten:

Verona Arena134,0 km

Lei en bil i nærheten et av de populære hotellene i Verona

Nedenfor er de mest populære hotellene i Verona

Kjøre med en leiebil i Verona - FAQ

Lær deg alt det du trenger å vite om å leie bil i Verona, slik at du best mulig kan forberede den neste reisen din

For Desember i Verona er gjennomsnittpris fra disse søkene for leiebil en helg 608 kr - men noen brukere har funnet priser så lave som 608 kr. Tilbud er litt annerledes for leie for langhelg - tilbud starter på 0 kr, med gjennomsnittpris på 0 kr.

Du kan forvente deg å finne de beste tilbudene hos INTERRENT når du besøker Verona. Med gjennomsnittspriser på 246 kr/dag på utleiestedet deres, er INTERRENT et godt alternativ når du skal leie bil.

I de fleste tilfeller tilkommer det ikke et gebyr hvis du kansellerer leiebilen din i Verona. Du kan sjekke hvorvidt utleieselskapet du foretrekker i Verona tilbyr gratis kansellering eller ikke når du gjennomfører bestillingen med momondo.

Avis er det leiebilselskapet som har flest utleiesteder i Verona, Italia. De har 2 utleiesteder, og der kan du regne med å måtte betale en daglig pris på 1 048 kr i Verona, Italia.

Når du bestiller en leiebil i Verona, må du rette deg etter fartsgrensen i 50 km/t. Fartsgrensene på veier i utkanten av byen og motorveier i Verona er henholdsvis 90 km/t og 130 km/t. Følg med på skiltingen da disse fartsgrensene kan endre seg, avhengig av hvor i Verona du befinner deg.

Temperaturen i Verona i November ligger normalt på 7 °C, og forventet nedbørsmengde er 70 mm. Dette er nyttig å vite når du skal leie bil, slik at du kan leie den perfekte bilen for de forventede værforholdene.

Klimaet i Veneto i November innebærer vanligvis temperaturer på 7 °C og en forventet nedbørsmengde på 78,5 mm i løpet av måneden. De som vil leie bil og kjøre fra Verona til de omkringliggende områdene, bør ha denne informasjonen i bakhodet.


Leiebiler på populære flyplasser nære Verona

Lei en bil på en av de mest populære flyplassene i nærheten av Verona

Leiebiltyper som er populære i Verona

Lei en av disse populære biltypene i Verona

Utforsk flere leiebiler i Italia

Sjekk ut tilbud på leiebiler i Italia

Start planleggingen av reisen til Verona


Hvorfor bruke momondo?

Ved å bruke momondo når du skal bestille leiebil i Verona kan du spare tid og penger. momondo søker blant tusenvis av bilutleienettsteder og for å gi deg et bredt utvalg alternativer og biler å velge mellom.

Filtrering er måten momondo hjelper deg med å finne en flott leiebil i Verona. Begrens søket ditt ved å bruke pris- og kartfunksjoner, samt filtrering etter drivstoff- eller kjørelengdepolicyer blant mange andre tilgjengelige filtre.

Gratis kansellering er en policy det kan filtreres på hos momondo for leiebilsøk i Verona og alle andre steder. Tilgjengeligheten kan variere fra sted til sted.

Ja, momondo har et filter som lar deg finne deg leiebiler med fair fuel policy i Verona.

Det kan du selvfølgelig. momondo har et eget filter, så man kan søke på leiebiler med forbedrede rengjøringsrutiner inkludert Verona.

momondo tilbyr et filter spesifikt for ubegrenset kjørelengde på leiebiler i Verona.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Bestill med pålitelighet
Vi sammenligner leiebiltilbud fra over 70.000 lokasjoner, slik at du kan gjøre et raskt og enkelt valg.
Eco Conscious
Velg fra en rekke kjøretøy, inkludert hybrid- og elektriske alternativer for å sikre at reisen din er miljøvennlig.
Ingen skjulte kostnader
Alle priser som vises er fullstendige. Ingen skjulte kostnader eller gebyrer, så du kan ha tillit til prisen du ser.