Leiebil Verona, Italia - Finn billig bilutleie i byen

Leter du etter tilbud på en billig leiebil i Verona, Italia? Start søket her

Verona, VE, Italia
18. apr. — 25. apr.
Samme leveringssted
Verona, VE, Italia
sø. 18.4.
middag
sø. 25.4.
middag

Oversikt over leiebilselskaper i Verona

Alle større selskaper som leier ut biler i Verona, Italia
Byråets vurdering: Fantastisk 10.0

Poengsummen er basert på 1 vurdering

Byråets vurdering: Fantastisk 10.0

Poengsummen er basert på 1 vurdering

Byråets vurdering: Fantastisk 8.1

Poengsummen er basert på 5 vurderinger

Byråets vurdering: Bra 7.6

Poengsummen er basert på 12 vurderinger

Byråets vurdering: Bra 7.3

Poengsummen er basert på 3 vurderinger

Byråets vurdering: Bra 6.4

Poengsummen er basert på 1 vurdering


Informasjon om reisen din til Verona

Når du skal leie bil i Verona har du mange ulike selskaper for billeie å velge mellom, og de aller fleste kjente bilutleieselskaper holder til her. Velg selv om du ønsker en rimelig og liten bil eller en større SUV, avhengig av hvor stor plass du trenger og dine preferanser generelt. Ofte får du praktiske fordeler inkludert i leieavtalene, som gratis kansellering innen 24 t i forveien, fri kjørelengde, gode drivstoffvilkår, ansvarsforsikring, kollisjonsskadeforsikring og tyveriforsikring.

Hvor gammel må man være for å leie en bil i Verona?

Mange selskaper for bilutleie i Italia har en nedre aldersgrense på 18 år. Imidlertid krever noen at du må være minst 21 år for å leie bil her, og de fleste har ekstra gebyrer for yngre sjåfører under 24 år.

Viktig å vite om trafikk- og kjøreregler

I Verona og resten av Italia kjører man på høyre side av veien, og forbikjøring skjer derfor i venstre fil. Ved kjøring i byer og landsbyer er det kun lov å bruke bilhornet ved nødstilfeller og for å unngå ulykker. Du har vikeplikt til høyre, samt for alle trikker og tog, og alle som sitter i bilen må bruke setebelte. Fartsgrensen i tettbebygde strøk er 50 km/t, på landeveier 90 km/t, på større hovedveier 110 km/t og på motorveier 130 km/t. Promillegrensen i Italia er 0.5.

Parkering

Det er gode parkeringsmuligheter i nærheten av gamlebyen i Verona, og du betaler for plassene på parkeringsautomater eller med Easypark-appen. Selve gamlebyen er hovedsakelig bilfri med unntak av kjøretøy med spesielle tillatelser.

Utfluktsmål i og rundt Verona

Verona er en slående vakker by med en lang historie og fantastisk arkitektur. Helt siden romertiden har Verona vært en velstående og livlig handelsby, og i 2000 ble gamlebyen oppført på UNESCOs verdensarvliste. Utforsk dette historiske distriktet med bygninger fra romertiden og middelalderen, og få med deg en av de storslåtte operaforestillingene i Verona Arena, et enormt amfiteater ved Piazza Bra i gamlebyen. Ta også en tur til Piazza Erbe, byens gamle torg og urtemarked, med mange restauranter og kafeer med utendørs servering. Gå deretter videre til Piazza dei Signori gjennom passasjen Arche della Costa, som er omgitt av enestående arkitektur og mange severdigheter. Mens du er i Verona bør du også besøke byens vakre middelalderkirker, som San Zeno Maggiore i vest og Santa Maria Matricolare. Med en leiebil i Verona har du i tillegg en unik mulighet til å utforske de omkringliggende byene og det vakre italienske landskapet.

Hvilke forsikringer trenger man?

Uansett hvor lenge du skal leie bil i Verona eller hvilken type bil du leier, er det viktig at du har alle de nødvendige forsikringene på plass. De viktigste er ofte allerede inkludert i leieavtalen, som blant annet ansvarsforsikring, kaskoforsikring og tyveriforsikring. Sammen gjør disse at du kun trenger å betale en egenandel ved skader eller hærverk på eget kjøretøy, eller ved innbrudd i eller tyveri av bilen. I tillegg er du fullt dekket for skader på tredjeparter, inkludert mennesker, dyr, kjøretøy, eiendeler og bygninger. Andre forsikringer du kan vurdere å skaffe deg i tillegg er blant annet utvidet kaskoforsikring, egenandelsforsikring, personlig ulykkesforsikring, frontruteforsikring og rednings- og assistanseforsikring. Imidlertid er mange av disse dekket av reiseforsikringer, så du bør derfor undersøke om du har gyldig reiseforsikring før du reiser, og hva denne eventuelt dekker.

Kan man bruke det norske førerkortet i Verona, eller må man ha et internasjonalt?

Det er ikke påkrevd med internasjonalt førerkort for å kjøre bil i Italia, men det er likevel ofte anbefalt for å unngå eventuelle misforståelser, eller dersom du skal kjøre videre til andre land.

Hvor i Verona kan man hente og levere leiebilen?

Hvor du ønsker å hente og levere din leiebil i Verona avhenger av hvilket bilutleieselskap du velger, samt hva som passer best for deg. Du kan hente den flere steder i sentrum, eller ved Verona Villafranca lufthavn. (Informasjon kontrollert: 02/06/2019).


Avstand fra Verona, Italia til populære hoteller

Parker deg selv og bilen din på disse populære hotellene ikke langt fra bilutleieskranken på Venezia Marco Polo flyplass

Leiebiler i Verona

Så langt i april har 86 momondobrukere søkt etter billige leiebiler i Verona.

Hvilke rengjøringstiltak implementeres av leiebilselskaper i Verona for å kontrollere spredningen av COVID-19?

Mange leiebilselskaper i Verona har innført nye rengjøringskrav for å sikre at kjøretøyet desinfiseres for din sikkerhet. Denne forbedrede rengjøringen tilbys nå ved utleiesteder som Alamo, Enterprise og National. Bruk det nye søkefiltret vårt for å se alle selskapene som tilbyr forbedret rengjøring i Verona. Ting endrer seg stadig vekk, og det gjør også retningslinjer. Vi gjør alt vi kan for å holde oss oppdaterte, men vi anbefaler deg å alltid sjekke direkte med leverandøren.

Hvilket leiebilselskap i Verona har de billigste prisene på leiebiler?

Du kan forvente deg å finne de beste tilbudene hos INTERRENT når du besøker Verona. Med gjennomsnittspriser på 212 kr/dag på utleiestedet deres, er INTERRENT et godt alternativ når du skal leie bil.

Tilkommer det et gebyr hvis jeg kansellerer leiebilen min i Verona, Italia?

I de fleste tilfeller tilkommer det ikke et gebyr hvis du kansellerer leiebilen din i Verona. Du kan sjekke hvorvidt utleieselskapet du foretrekker i Verona tilbyr gratis kansellering eller ikke når du gjennomfører bestillingen med momondo.

Hvilket leiebilselskap i Verona har flest utleiesteder?

MAGGIORE er det leiebilselskapet som har flest utleiesteder i Verona, Italia. De har 2 utleiesteder, og der kan du regne med å måtte betale en daglig pris på 427 kr i Verona, Italia.

Hva er fartsgrensen i Verona, Italia?

Når du bestiller en leiebil i Verona, må du rette deg etter fartsgrensen i 50 km/t. Fartsgrensene på veier i utkanten av byen og motorveier i Verona er henholdsvis 90 km/t og 130 km/t. Følg med på skiltingen da disse fartsgrensene kan endre seg, avhengig av hvor i Verona du befinner deg.

Hvordan er været i Verona, Italia i april?

Temperaturen i Verona i april ligger normalt på 13 °C, og forventet nedbørsmengde er 70 mm. Dette er nyttig å vite når du skal leie bil, slik at du kan leie den perfekte bilen for de forventede værforholdene.

Hvilken bil vil momondo anbefale basert på været i april?

Klimaet i Verona i april har som regel ikke noe å si for hvilken type bil du bør leie for oppholdet. Basert på dataene våre ser momondo-brukere ofte etter spesifikke kjøretøy når de skal leie bil i Verona. Prisbevisste reisende som ser etter leiebil i Verona, velger som regel små biler. Disse er som regel billigst. Eksempler på små biler som er tilgjengelig for leie, er Volkswagen Beetle Cabriolet, Fiat 500 og Opel Corsa.

Er været i Verona representativt for resten av Veneto?

Klimaet i Veneto i april innebærer vanligvis temperaturer på 12 °C og en forventet nedbørsmengde på 65,5 mm i løpet av måneden. De som vil leie bil og kjøre fra Verona til de omkringliggende områdene, bør ha denne informasjonen i bakhodet.


Leiebiler på flyplasser i Verona

Reserver en leiebil på en annen flyplass i nærheten av Verona

Finn hotell og fly til Verona