Leiebiler i Verona, Veneto

Ser du etter tilbud på billig leiebiler i Verona, Veneto? Start søket her!

Verona, Veneto, Italia
16. des. — 23. des.
Verona, Veneto, Italia
lø. 16.12.
12:00
lø. 23.12.
12:00
Sjåførens alder:

Tilbud fra leiebilselskaper på over 70 000 steder.

Leiebiler innsikt og trender i Verona

Nyttig innsikt som hjelper deg å bestille den perfekte leiebilen Verona

Hvilket leiebilselskap er billigst i Verona?

De billigste leiebilene i Verona finner man som regel hos INTERRENT . Ved bestilling med INTERRENT , kan det være at du finner priser for leiebiler helt nede i 92 kr/dag Gjennomsnittsprisen på å leie bil i Verona er 271 kr/dag.

Hvilket leiebilselskap i Verona har flest utleiesteder?

Sunnycars has the most locations of any rental car company in Verona, with 8 locations.

Hvilken bil er den mest populære å leie i Verona?

Ved leie av bil i Verona, velger de fleste av brukerne våre Mercedes-Benz V-Class med en pris på i gjennomsnitt 1 738 kr/dag. Den andre mest populære leiebilen er Audi Q5 som i gjennomsnitt koster 2 155 kr/dag. Brukerne våre fant leiebiler av typen Mercedes-Benz V-Class i Verona for så lite som 1 738 kr/dag og tilbud på leiebiler av typen Audi Q5 for så lite som 2 013 kr/dag.

Viktig informasjon om leiebiler i Verona

Når du skal leie bil i Verona har du mange ulike selskaper for billeie å velge mellom, og de aller fleste kjente bilutleieselskaper holder til her. Velg selv om du ønsker en rimelig og liten bil eller en større SUV, avhengig av hvor stor plass du trenger og dine preferanser generelt. Ofte får du praktiske fordeler inkludert i leieavtalene, som gratis kansellering innen 24 t i forveien, fri kjørelengde, gode drivstoffvilkår, ansvarsforsikring, kollisjonsskadeforsikring og tyveriforsikring.

Hvor gammel må man være for å leie en bil i Verona?

Mange selskaper for bilutleie i Italia har en nedre aldersgrense på 18 år. Imidlertid krever noen at du må være minst 21 år for å leie bil her, og de fleste har ekstra gebyrer for yngre sjåfører under 24 år.

Viktig å vite om trafikk- og kjøreregler

I Verona og resten av Italia kjører man på høyre side av veien, og forbikjøring skjer derfor i venstre fil. Ved kjøring i byer og landsbyer er det kun lov å bruke bilhornet ved nødstilfeller og for å unngå ulykker. Du har vikeplikt til høyre, samt for alle trikker og tog, og alle som sitter i bilen må bruke setebelte. Fartsgrensen i tettbebygde strøk er 50 km/t, på landeveier 90 km/t, på større hovedveier 110 km/t og på motorveier 130 km/t. Promillegrensen i Italia er 0.5.

Parkering

Det er gode parkeringsmuligheter i nærheten av gamlebyen i Verona, og du betaler for plassene på parkeringsautomater eller med Easypark-appen. Selve gamlebyen er hovedsakelig bilfri med unntak av kjøretøy med spesielle tillatelser.

Utfluktsmål i og rundt Verona

Verona er en slående vakker by med en lang historie og fantastisk arkitektur. Helt siden romertiden har Verona vært en velstående og livlig handelsby, og i 2000 ble gamlebyen oppført på UNESCOs verdensarvliste. Utforsk dette historiske distriktet med bygninger fra romertiden og middelalderen, og få med deg en av de storslåtte operaforestillingene i Verona Arena, et enormt amfiteater ved Piazza Bra i gamlebyen. Ta også en tur til Piazza Erbe, byens gamle torg og urtemarked, med mange restauranter og kafeer med utendørs servering. Gå deretter videre til Piazza dei Signori gjennom passasjen Arche della Costa, som er omgitt av enestående arkitektur og mange severdigheter. Mens du er i Verona bør du også besøke byens vakre middelalderkirker, som San Zeno Maggiore i vest og Santa Maria Matricolare. Med en leiebil i Verona har du i tillegg en unik mulighet til å utforske de omkringliggende byene og det vakre italienske landskapet.

Hvilke forsikringer trenger man?

Uansett hvor lenge du skal leie bil i Verona eller hvilken type bil du leier, er det viktig at du har alle de nødvendige forsikringene på plass. De viktigste er ofte allerede inkludert i leieavtalen, som blant annet ansvarsforsikring, kaskoforsikring og tyveriforsikring. Sammen gjør disse at du kun trenger å betale en egenandel ved skader eller hærverk på eget kjøretøy, eller ved innbrudd i eller tyveri av bilen. I tillegg er du fullt dekket for skader på tredjeparter, inkludert mennesker, dyr, kjøretøy, eiendeler og bygninger. Andre forsikringer du kan vurdere å skaffe deg i tillegg er blant annet utvidet kaskoforsikring, egenandelsforsikring, personlig ulykkesforsikring, frontruteforsikring og rednings- og assistanseforsikring. Imidlertid er mange av disse dekket av reiseforsikringer, så du bør derfor undersøke om du har gyldig reiseforsikring før du reiser, og hva denne eventuelt dekker.

Kan man bruke det norske førerkortet i Verona, eller må man ha et internasjonalt?

Det er ikke påkrevd med internasjonalt førerkort for å kjøre bil i Italia, men det er likevel ofte anbefalt for å unngå eventuelle misforståelser, eller dersom du skal kjøre videre til andre land.

Hvor i Verona kan man hente og levere leiebilen?

Hvor du ønsker å hente og levere din leiebil i Verona avhenger av hvilket bilutleieselskap du velger, samt hva som passer best for deg. Du kan hente den flere steder i sentrum, eller ved Verona Villafranca lufthavn.


Tilbud på Verona, Veneto bilutleie

Finn leiebil i Verona som passer for deg

Liten cars

400 kr - 1 546 kr

Alle biltyper

280 kr - 1 938 kr

Gjennomsnittsprisen for en liten car leiebil i Verona, Italia er 573 kr. Den billigste tiden å leie en liten car i Verona, Italia er i oktober. Prisen er 31 % lavere enn resten av året med bare 400 kr per dag. En liten car utleie er vanligvis 36 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Verona. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Verona kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en mellomstor car leiebil i Verona, Italia er 666 kr. Den billigste tiden å leie en mellomstor car i Verona, Italia er i mars. Prisen er 58 % lavere enn resten av året med bare 280 kr per dag. En mellomstor car utleie er vanligvis 25 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Verona. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Verona kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en SUV leiebil i Verona, Italia er 548 kr. Den billigste tiden å leie en SUV i Verona, Italia er i november. Prisen er 42 % lavere enn resten av året med bare 318 kr per dag. En SUV utleie er vanligvis 39 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Verona. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Verona kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.


Leiebilselskaper i Verona

Alle større selskaper som leier ut biler i Verona, Veneto

Budget

2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,0

Komfort

8,0

Gjennomsnittlig

8,0

Hentes/Leveres

8,0

Value

6,0

Alamo

2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,9

Komfort

10,0

Gjennomsnittlig

7,9

Hentes/Leveres

8,9

Value

7,9

Avis

2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,0

Komfort

8,0

Gjennomsnittlig

5,3

Hentes/Leveres

6,0

Value

4,0

Dollar

2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,0

Komfort

8,0

Gjennomsnittlig

2,0

Hentes/Leveres

2,0

Value

2,0

Sunnycars

8 utleiesteder

Ecovia

6 utleiesteder

NOLEGGIARE

5 utleiesteder

Autovia

4 utleiesteder

Informasjon om leiebiler i Verona

Finn informasjon om gode leietilbud, populære leiebilselskaper og nyttige retningslinjer for ditt besøk i Verona

Mest populære selskap

Global Rent A Car

Populære biltyper

Mini, Economy, Compact

Billigste leiebil

318 kr

Mest populære modell

Mercedes-Benz V-Class
Det mest populære bilutleiefirmaet i Verona funnet på momondo denne måneden er Global Rent A Car. Andre populære valg blant bilutleiefirmaer er INTERRENT og Hertz
Følgende biltyper ble tilbudt hos leiebilselskaper i Verona de siste 72 timene: Mini, Economy, Compact.
Den laveste prisen for en leiebil i Verona er 318 kr/dag. For dette området kan du forvente gjennomsnittspriser fra 406 kr/dag.
Den mest populære bilmodellen å leie i Verona de siste 7 dagene er Mercedes-Benz V-Class. Våre brukere foretrekker også Audi Q5 som et alternativ.

Finn populære attraksjoner i nærheten av der du skal hente leiebilen

Besøk disse attraksjonene som må ses i nærheten av populære leiebilsteder i Verona

Attraksjoner i nærheten:

Verona Arena105,0 km

Attraksjoner i nærheten:

Verona Arena177,6 km

Attraksjoner i nærheten:

Verona Arena134,0 km

Lei en bil i nærheten et av de populære hotellene i Verona

Nedenfor er de mest populære hotellene i Verona

Kjøre med en leiebil i Verona - FAQ

Lær deg alt det du trenger å vite om å leie bil i Verona, slik at du best mulig kan forberede den neste reisen din

Tilkommer det et gebyr hvis jeg kansellerer leiebilen min i Verona, Italia?

I de fleste tilfeller tilkommer det ikke et gebyr hvis du kansellerer leiebilen din i Verona. Du kan sjekke hvorvidt utleieselskapet du foretrekker i Verona tilbyr gratis kansellering eller ikke når du gjennomfører bestillingen med momondo.

Hvilken type leiebile er best å leie i Verona i Januar?

Med gjennomsnittstemperaturer på 3 °C og en nedbørsmengde som normalt ligger på 40 mm i Januar bør du vurdere å leie en standardbil når du reiser til Verona. En standardbil kan håndtere temperaturendringene og regnmengdene i løpet av Januar, og er et populært valg for reisende som skal til Verona. Å leie en Standard i Verona vil koste deg i gjennomsnitt 994 kr/dag.

Hva er fartsgrensen i Verona, Italia?

Når du bestiller en leiebil i Verona, må du rette deg etter fartsgrensen i 50 km/t. Fartsgrensene på veier i utkanten av byen og motorveier i Verona er henholdsvis 90 km/t og 130 km/t. Følg med på skiltingen da disse fartsgrensene kan endre seg, avhengig av hvor i Verona du befinner deg.

Hvordan er været i Verona, Italia i Desember?

Temperaturen i Verona i Desember ligger normalt på 3 °C, og forventet nedbørsmengde er 60 mm. Dette er nyttig å vite når du skal leie bil, slik at du kan leie den perfekte bilen for de forventede værforholdene.

Er været i Verona representativt for resten av Veneto?

Klimaet i Veneto i Desember innebærer vanligvis temperaturer på 3 °C og en forventet nedbørsmengde på 56,5 mm i løpet av måneden. De som vil leie bil og kjøre fra Verona til de omkringliggende områdene, bør ha denne informasjonen i bakhodet.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Verona fra biler sist?

Priser for Verona fra biler oppdateres daglig.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Verona fra biler?

Antall tilbydere fraVerona biler er 101 fra og med desember 2023.

Hvor gammel må du være for å leie bil i Verona?

Minimumsalderen for sjåfører varierer fra land til land, inkludert Verona. I en rekke EU-land må sjåførene være over 18 år. For å leie en bil i utlandet, må du vanligvis være minst 21 år, og hvis du er under 25 år, kan det påløpe et pristillegg for unge sjåfører. Vi anbefaler at du leser retningslinjene til ditt valgte utleiefirma før du bestiller.

Hvilken dokumenter eller ID trenger du for å leie en bil i Verona?

For å leie en bil i Verona må alle sjåfører fremvise et gyldig førerkort. Hvis sertifikatet er skrevet på et annet språk enn språket i leielandet, kan en internasjonal kjøretillatelse være nødvendig for å unngå risikoen for potensielle bøter. Hvis du leier en bil i utlandet, kan det hende du også må fremlegge bevis for returreise og overnattingsinformasjon under oppholdet. Vi anbefaler alltid at du bekrefter med det enkelte utleieselskapet du bestiller hos.


Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bruke momondo for å bestille leiebil i Verona?

Ved å bruke momondo når du skal bestille leiebil i Verona kan du spare tid og penger. momondo søker blant tusenvis av bilutleienettsteder og for å gi deg et bredt utvalg alternativer og biler å velge mellom.

Hvordan hjelper momondo meg med å finne det beste leiebiltilbudet i Verona?

Filtrering er måten momondo hjelper deg med å finne en flott leiebil i Verona. Begrens søket ditt ved å bruke pris- og kartfunksjoner, samt filtrering etter drivstoff- eller kjørelengdepolicyer blant mange andre tilgjengelige filtre.

Viser momondo leiebiler i Verona med gratis avbestilling?

Gratis kansellering er en policy det kan filtreres på hos momondo for leiebilsøk i Verona og alle andre steder. Tilgjengeligheten kan variere fra sted til sted.

Kan jeg leie bil med fair fuel policy i Verona på momondo?

Ja, momondo har et filter som lar deg finne deg leiebiler med fair fuel policy i Verona.

Finner jeg utleiebiler i Verona som tilbyr forbedrede rengjøringsrutiner på momondo?

Det kan du selvfølgelig. momondo har et eget filter, så man kan søke på leiebiler med forbedrede rengjøringsrutiner inkludert Verona.

Kan jeg søke etter leiebiler i Verona med ubegrenset kjørelengde på momondo?

momondo tilbyr et filter spesifikt for ubegrenset kjørelengde på leiebiler i Verona.


En enklere måte å administrere reisen til Verona på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.