Leiebiler i Verona, Italia

Leter du etter tilbud på en billig leiebil i Verona, Italia? Start søket her

Verona, VE, Italia
27. okt. — 3. nov.
Samme leveringssted
Verona, VE, Italia
on. 27.10.
12:00
on. 3.11.
12:00
Sjåførens alder:

Tilbud på Verona, Italia bilutleie

Finn leiebilen som er perfekt for deg

Liten Leiebiler

71 kr - 523 kr

Alle biltyper

139 kr - 2 670 kr

Gjennomsnittsprisen på en leiebil av typen Liten i Verona i Italia, koster 148 kr. Det billigste tidspunktet for å leie en Liten i Verona i Italia, er i november. Prisen er 53 % lavere enn resten av året med en pris på kun 71 kr per dag. En leiebil av typen Liten er vanligvis 70 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Verona. Gjennomsnittsprisen på leie av kjøretøy i Verona kan variere basert på en rekke faktorer, deriblant tilbud og popularitet, samt hvor lang tid i forveien du kan bestille leiebilen. Nedenfor ser du de beste prisene for leiebiler av typen Liten i Verona funnet på momondo i løpet av den siste uken.


Oversikt over leiebilselskaper i Verona

Alle større selskaper som leier ut biler i Verona, Italia
2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,0

Komfort

7,3

Gjennomsnittlig

6,0

Henting/levering

7,3

Valuta for pengene

6,6
2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

7,7

Komfort

7,7

Gjennomsnittlig

7,1

Henting/levering

6,8

Valuta for pengene

6,0
2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

7,9

Komfort

10,0

Gjennomsnittlig

5,9

Henting/levering

7,9

Valuta for pengene

5,9
7 utleiesteder
6 utleiesteder
5 utleiesteder
4 utleiesteder
3 utleiesteder

Informasjon om reisen din til Verona

Når du skal leie bil i Verona har du mange ulike selskaper for billeie å velge mellom, og de aller fleste kjente bilutleieselskaper holder til her. Velg selv om du ønsker en rimelig og liten bil eller en større SUV, avhengig av hvor stor plass du trenger og dine preferanser generelt. Ofte får du praktiske fordeler inkludert i leieavtalene, som gratis kansellering innen 24 t i forveien, fri kjørelengde, gode drivstoffvilkår, ansvarsforsikring, kollisjonsskadeforsikring og tyveriforsikring.

Hvor gammel må man være for å leie en bil i Verona?

Mange selskaper for bilutleie i Italia har en nedre aldersgrense på 18 år. Imidlertid krever noen at du må være minst 21 år for å leie bil her, og de fleste har ekstra gebyrer for yngre sjåfører under 24 år.

Viktig å vite om trafikk- og kjøreregler

I Verona og resten av Italia kjører man på høyre side av veien, og forbikjøring skjer derfor i venstre fil. Ved kjøring i byer og landsbyer er det kun lov å bruke bilhornet ved nødstilfeller og for å unngå ulykker. Du har vikeplikt til høyre, samt for alle trikker og tog, og alle som sitter i bilen må bruke setebelte. Fartsgrensen i tettbebygde strøk er 50 km/t, på landeveier 90 km/t, på større hovedveier 110 km/t og på motorveier 130 km/t. Promillegrensen i Italia er 0.5.

Parkering

Det er gode parkeringsmuligheter i nærheten av gamlebyen i Verona, og du betaler for plassene på parkeringsautomater eller med Easypark-appen. Selve gamlebyen er hovedsakelig bilfri med unntak av kjøretøy med spesielle tillatelser.

Utfluktsmål i og rundt Verona

Verona er en slående vakker by med en lang historie og fantastisk arkitektur. Helt siden romertiden har Verona vært en velstående og livlig handelsby, og i 2000 ble gamlebyen oppført på UNESCOs verdensarvliste. Utforsk dette historiske distriktet med bygninger fra romertiden og middelalderen, og få med deg en av de storslåtte operaforestillingene i Verona Arena, et enormt amfiteater ved Piazza Bra i gamlebyen. Ta også en tur til Piazza Erbe, byens gamle torg og urtemarked, med mange restauranter og kafeer med utendørs servering. Gå deretter videre til Piazza dei Signori gjennom passasjen Arche della Costa, som er omgitt av enestående arkitektur og mange severdigheter. Mens du er i Verona bør du også besøke byens vakre middelalderkirker, som San Zeno Maggiore i vest og Santa Maria Matricolare. Med en leiebil i Verona har du i tillegg en unik mulighet til å utforske de omkringliggende byene og det vakre italienske landskapet.

Hvilke forsikringer trenger man?

Uansett hvor lenge du skal leie bil i Verona eller hvilken type bil du leier, er det viktig at du har alle de nødvendige forsikringene på plass. De viktigste er ofte allerede inkludert i leieavtalen, som blant annet ansvarsforsikring, kaskoforsikring og tyveriforsikring. Sammen gjør disse at du kun trenger å betale en egenandel ved skader eller hærverk på eget kjøretøy, eller ved innbrudd i eller tyveri av bilen. I tillegg er du fullt dekket for skader på tredjeparter, inkludert mennesker, dyr, kjøretøy, eiendeler og bygninger. Andre forsikringer du kan vurdere å skaffe deg i tillegg er blant annet utvidet kaskoforsikring, egenandelsforsikring, personlig ulykkesforsikring, frontruteforsikring og rednings- og assistanseforsikring. Imidlertid er mange av disse dekket av reiseforsikringer, så du bør derfor undersøke om du har gyldig reiseforsikring før du reiser, og hva denne eventuelt dekker.

Kan man bruke det norske førerkortet i Verona, eller må man ha et internasjonalt?

Det er ikke påkrevd med internasjonalt førerkort for å kjøre bil i Italia, men det er likevel ofte anbefalt for å unngå eventuelle misforståelser, eller dersom du skal kjøre videre til andre land.

Hvor i Verona kan man hente og levere leiebilen?

Hvor du ønsker å hente og levere din leiebil i Verona avhenger av hvilket bilutleieselskap du velger, samt hva som passer best for deg. Du kan hente den flere steder i sentrum, eller ved Verona Villafranca lufthavn.


Avstand fra Verona, Italia til populære hoteller

Parker deg selv og bilen din på disse populære hotellene ikke langt fra bilutleieskranken på Venezia Marco Polo flyplass

Leiebiler i Verona

Så langt i oktober har 7 momondobrukere søkt etter billige leiebiler i Verona.

Hvilke rengjøringstiltak implementeres av leiebilselskaper i Verona for å kontrollere spredningen av COVID-19?

Mange leiebilselskaper i Verona har innført nye rengjøringskrav for å sikre at kjøretøyet desinfiseres for din sikkerhet. Denne forbedrede rengjøringen tilbys nå ved utleiesteder som Avis, Hertz og Alamo. Bruk det nye søkefiltret vårt for å se alle selskapene som tilbyr forbedret rengjøring i Verona. Ting endrer seg stadig vekk, og det gjør også retningslinjer. Vi gjør alt vi kan for å holde oss oppdaterte, men vi anbefaler deg å alltid sjekke direkte med leverandøren.

Hvilket leiebilselskap i Verona har de billigste prisene på leiebiler?

Du kan forvente deg å finne de beste tilbudene hos INTERRENT når du besøker Verona. Med gjennomsnittspriser på 209 kr/dag på utleiestedet deres, er INTERRENT et godt alternativ når du skal leie bil.

Tilkommer det et gebyr hvis jeg kansellerer leiebilen min i Verona, Italia?

I de fleste tilfeller tilkommer det ikke et gebyr hvis du kansellerer leiebilen din i Verona. Du kan sjekke hvorvidt utleieselskapet du foretrekker i Verona tilbyr gratis kansellering eller ikke når du gjennomfører bestillingen med momondo.

Hvilket leiebilselskap i Verona har flest utleiesteder?

Avis er det leiebilselskapet som har flest utleiesteder i Verona, Italia. De har 2 utleiesteder, og der kan du regne med å måtte betale en daglig pris på 2 848 kr i Verona, Italia.

Hva er fartsgrensen i Verona, Italia?

Når du bestiller en leiebil i Verona, må du rette deg etter fartsgrensen i 50 km/t. Fartsgrensene på veier i utkanten av byen og motorveier i Verona er henholdsvis 90 km/t og 130 km/t. Følg med på skiltingen da disse fartsgrensene kan endre seg, avhengig av hvor i Verona du befinner deg.

Hvilken bil er den mest populære å leie i Verona?

Ved leie av bil i Verona, velger de fleste av brukerne våre Fiat Panda med en pris på i gjennomsnitt 156 kr/dag. Den andre mest populære leiebilen er Ford Ka som i gjennomsnitt koster 181 kr/dag. Brukerne våre fant leiebiler av typen Fiat Panda i Verona for så lite som 26 kr/dag og tilbud på leiebiler av typen Ford Ka for så lite som 24 kr/dag.

Hvilket leiebilselskap tilbyr leie av Audi A5 Sportback i Verona?

Sixt tilbyr leie av Audi A5 Sportback (og andre biler i samme kategori som Luksus) i Verona. Du kan forvente deg at leie av Audi A5 Sportback i Verona hos Sixt i gjennomsnitt koster 1 167 kr/dag.Selskapet har også andre leiebiler av typen Luksus tilgjengelig, f.eks. BMW 5 Series, i Verona hvis du ikke får til å bestille Audi A5 Sportback.

Hvordan er været i Verona, Italia i oktober?

Temperaturen i Verona i oktober ligger normalt på 13 °C, og forventet nedbørsmengde er 90 mm. Dette er nyttig å vite når du skal leie bil, slik at du kan leie den perfekte bilen for de forventede værforholdene.

Hvilken bil vil momondo anbefale basert på været i oktober?

Klimaet i Verona i oktober har som regel ikke noe å si for hvilken type bil du bør leie for oppholdet. Basert på dataene våre ser momondo-brukere ofte etter spesifikke kjøretøy når de skal leie bil i Verona. Prisbevisste reisende som ser etter leiebil i Verona, velger som regel små biler. Disse er som regel billigst. Eksempler på små biler som er tilgjengelig for leie, er Fiat Panda, Ford Ka og Fiat 500.

Er været i Verona representativt for resten av Veneto?

Klimaet i Veneto i oktober innebærer vanligvis temperaturer på 13 °C og en forventet nedbørsmengde på 77,5 mm i løpet av måneden. De som vil leie bil og kjøre fra Verona til de omkringliggende områdene, bør ha denne informasjonen i bakhodet.


Leiebiler på flyplasser i Verona

Reserver en leiebil på en annen flyplass i nærheten av Verona

Start planleggingen av reisen til Verona