Innsikt
Nyeste tilbud
Kjøretøysammenligning
Agentoversikt
Vanlige spørsmål

Leiebiler i Verona, Veneto

Ser du etter tilbud på billig leiebiler i Verona, Veneto? Start søket her!

Verona, Veneto, Italia
4. apr. — 11. apr.
Verona, Veneto, Italia
to. 4.4.
12:00
to. 11.4.
12:00
Sjåførens alder:

Tilbud fra leiebilselskaper på over 70 000 steder.

Kåret til vinneren av Europas beste reiseapp 2023

Leiebiler innsikt og trender i Verona

Nyttig innsikt som hjelper deg å bestille den perfekte leiebilen Verona

Hvilket leiebilselskap er billigst i Verona?

De billigste leiebilene i Verona finner man som regel hos Rent Smart 24. Ved bestilling med Rent Smart 24, kan det være at du finner priser for leiebiler helt nede i 77 kr/dag Gjennomsnittsprisen på å leie bil i Verona er 77 kr/dag.

Hvilket leiebilselskap i Verona har flest utleiesteder?

Sunnycars has the most locations of any rental car company in Verona, with 8 locations.

Hvilken bil er den mest populære å leie i Verona?

Ved leie av bil i Verona, velger de fleste av brukerne våre Fiat 500X med en pris på i gjennomsnitt 256 kr/dag. Den andre mest populære leiebilen er Ford Transit som i gjennomsnitt koster 1 653 kr/dag. Brukerne våre fant leiebiler av typen Fiat 500X i Verona for så lite som 74 kr/dag og tilbud på leiebiler av typen Ford Transit for så lite som 1 653 kr/dag.

Beste tilbud som ble funnet for leiebiler i Verona, Veneto

Finn gode tilbud på et stort utvalg av populære leiebiler i Verona, Veneto
Økonomi241 kr/dag
Kompakt276 kr/dag
Medium376 kr/dag
Mini220 kr/dag
Minibuss3 246 kr/dag
Leverandørens valg224 kr/dag
Kompakt SUV271 kr/dag
Kompakt stasjonsvogn394 kr/dag
Medium SUV425 kr/dag
Beste priser funnet av momondo-brukere de siste 48 timene.

Viktig informasjon om leiebiler i Verona

Når du skal leie bil i Verona har du mange ulike selskaper for billeie å velge mellom, og de aller fleste kjente bilutleieselskaper holder til her. Velg selv om du ønsker en rimelig og liten bil eller en større SUV, avhengig av hvor stor plass du trenger og dine preferanser generelt. Ofte får du praktiske fordeler inkludert i leieavtalene, som gratis kansellering innen 24 t i forveien, fri kjørelengde, gode drivstoffvilkår, ansvarsforsikring, kollisjonsskadeforsikring og tyveriforsikring.

Hvor gammel må man være for å leie en bil i Verona?

Mange selskaper for bilutleie i Italia har en nedre aldersgrense på 18 år. Imidlertid krever noen at du må være minst 21 år for å leie bil her, og de fleste har ekstra gebyrer for yngre sjåfører under 24 år.

Viktig å vite om trafikk- og kjøreregler

I Verona og resten av Italia kjører man på høyre side av veien, og forbikjøring skjer derfor i venstre fil. Ved kjøring i byer og landsbyer er det kun lov å bruke bilhornet ved nødstilfeller og for å unngå ulykker. Du har vikeplikt til høyre, samt for alle trikker og tog, og alle som sitter i bilen må bruke setebelte. Fartsgrensen i tettbebygde strøk er 50 km/t, på landeveier 90 km/t, på større hovedveier 110 km/t og på motorveier 130 km/t. Promillegrensen i Italia er 0.5.

Parkering

Det er gode parkeringsmuligheter i nærheten av gamlebyen i Verona, og du betaler for plassene på parkeringsautomater eller med Easypark-appen. Selve gamlebyen er hovedsakelig bilfri med unntak av kjøretøy med spesielle tillatelser.

Utfluktsmål i og rundt Verona

Verona er en slående vakker by med en lang historie og fantastisk arkitektur. Helt siden romertiden har Verona vært en velstående og livlig handelsby, og i 2000 ble gamlebyen oppført på UNESCOs verdensarvliste. Utforsk dette historiske distriktet med bygninger fra romertiden og middelalderen, og få med deg en av de storslåtte operaforestillingene i Verona Arena, et enormt amfiteater ved Piazza Bra i gamlebyen. Ta også en tur til Piazza Erbe, byens gamle torg og urtemarked, med mange restauranter og kafeer med utendørs servering. Gå deretter videre til Piazza dei Signori gjennom passasjen Arche della Costa, som er omgitt av enestående arkitektur og mange severdigheter. Mens du er i Verona bør du også besøke byens vakre middelalderkirker, som San Zeno Maggiore i vest og Santa Maria Matricolare. Med en leiebil i Verona har du i tillegg en unik mulighet til å utforske de omkringliggende byene og det vakre italienske landskapet.

Hvilke forsikringer trenger man?

Uansett hvor lenge du skal leie bil i Verona eller hvilken type bil du leier, er det viktig at du har alle de nødvendige forsikringene på plass. De viktigste er ofte allerede inkludert i leieavtalen, som blant annet ansvarsforsikring, kaskoforsikring og tyveriforsikring. Sammen gjør disse at du kun trenger å betale en egenandel ved skader eller hærverk på eget kjøretøy, eller ved innbrudd i eller tyveri av bilen. I tillegg er du fullt dekket for skader på tredjeparter, inkludert mennesker, dyr, kjøretøy, eiendeler og bygninger. Andre forsikringer du kan vurdere å skaffe deg i tillegg er blant annet utvidet kaskoforsikring, egenandelsforsikring, personlig ulykkesforsikring, frontruteforsikring og rednings- og assistanseforsikring. Imidlertid er mange av disse dekket av reiseforsikringer, så du bør derfor undersøke om du har gyldig reiseforsikring før du reiser, og hva denne eventuelt dekker.

Kan man bruke det norske førerkortet i Verona, eller må man ha et internasjonalt?

Det er ikke påkrevd med internasjonalt førerkort for å kjøre bil i Italia, men det er likevel ofte anbefalt for å unngå eventuelle misforståelser, eller dersom du skal kjøre videre til andre land.

Hvor i Verona kan man hente og levere leiebilen?

Hvor du ønsker å hente og levere din leiebil i Verona avhenger av hvilket bilutleieselskap du velger, samt hva som passer best for deg. Du kan hente den flere steder i sentrum, eller ved Verona Villafranca lufthavn.


Tilbud på Verona, Veneto bilutleie

Finn leiebil i Verona som passer for deg

Liten biler

53 kr - 552 kr

Alle biltyper

107 kr - 1 175 kr

Gjennomsnittsprisen for en liten bil leiebil i Verona, Italia er 296 kr. Den billigste tiden å leie en liten bil i Verona, Italia er i februar. Prisen er 83 % lavere enn resten av året med bare 53 kr per dag. En liten bil utleie er vanligvis 29 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Verona. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Verona kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Verona liten bil utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en mellomstor bil leiebil i Verona, Italia er 394 kr. Den billigste tiden å leie en mellomstor bil i Verona, Italia er i februar. Prisen er 42 % lavere enn resten av året med bare 231 kr per dag. En mellomstor bil utleie er vanligvis 6 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Verona. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Verona kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Verona mellomstor bil utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en SUV leiebil i Verona, Italia er 284 kr. Den billigste tiden å leie en SUV i Verona, Italia er i februar. Prisen er 74 % lavere enn resten av året med bare 76 kr per dag. En SUV utleie er vanligvis 32 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Verona. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Verona kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Verona SUV utleie funnet på momondo den siste uken.

Toyota Aygo
eller som ligner på Mini
Opptil 2 passasjerer

220 kr/dag

27 apr.–29 apr.
Toyota Aygo
Toyota Yaris
eller som ligner på Økonomi
Opptil 2 passasjerer

241 kr/dag

27 apr.–29 apr.
Toyota Yaris
Volkswagen up!
eller som ligner på Mini
Opptil 2 passasjerer

269 kr/dag

27 apr.–29 apr.
Volkswagen up!

Leiebilselskaper i Verona

Alle større selskaper som leier ut biler i Verona, Veneto

Budget

2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,0

Komfort

8,0

Gjennomsnittlig

8,0

Hentes/Leveres

8,0

Value

6,0

Alamo

2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,9

Komfort

10,0

Gjennomsnittlig

7,9

Hentes/Leveres

8,9

Value

7,9

Avis

2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,0

Komfort

8,0

Gjennomsnittlig

5,3

Hentes/Leveres

6,0

Value

4,0

NOLEGGIARE

5 utleiesteder

Dollar

2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,0

Komfort

8,0

Gjennomsnittlig

2,0

Hentes/Leveres

2,0

Value

2,0

Sunnycars

8 utleiesteder

Ecovia

6 utleiesteder

Autovia

4 utleiesteder

Informasjon om leiebiler i Verona

Finn informasjon om gode leietilbud, populære leiebilselskaper og nyttige retningslinjer for ditt besøk i Verona

Mest populære selskap

Global Rent A Car

Populære biltyper

Mini, Economy, Compact

Billigste leiebil

323 kr

Mest populære modell

Fiat 500X
Det mest populære bilutleiefirmaet i Verona funnet på momondo denne måneden er Global Rent A Car. Andre populære valg blant bilutleiefirmaer er INTERRENT og Hertz
Følgende biltyper ble tilbudt hos leiebilselskaper i Verona de siste 72 timene: Mini, Economy, Compact.
Den laveste prisen for en leiebil i Verona er 323 kr/dag. For dette området kan du forvente gjennomsnittspriser fra 402 kr/dag.
Den mest populære bilmodellen å leie i Verona de siste 7 dagene er Fiat 500X. Våre brukere foretrekker også Ford Transit som et alternativ.

Finn populære attraksjoner i nærheten av der du skal hente leiebilen

Besøk disse attraksjonene som må ses i nærheten av populære leiebilsteder i Verona

Attraksjoner i nærheten:

Verona Arena105,0 km

Attraksjoner i nærheten:

Verona Arena177,6 km

Attraksjoner i nærheten:

Verona Arena103,7 km

Lei en bil i nærheten et av de populære hotellene i Verona

Nedenfor er de mest populære hotellene i Verona
NH Collection Palazzo Verona

NH Collection Palazzo Verona

Via Adua 6, Verona, Veneto, Italy

1,6 km fra sentrum

Hotel Maxim

Hotel Maxim

Via Belviglieri, 42, Verona, Veneto, Italy

3,8 km fra sentrum

Hotel Leon D'oro

Hotel Leon D'oro

Viale Piave 5, Verona, Veneto, Italy

0,3 km fra sentrum

Hotel Leopardi

Hotel Leopardi

Via Leopardi 16, Verona, Veneto, Italy

1,9 km fra sentrum

Leonardo Hotel Verona

Leonardo Hotel Verona

Via Enrico Fermi 11/C, Verona, Veneto, Italy

3,4 km fra sentrum

Hotel Accademia

Hotel Accademia

Via Scala 12, Verona, Veneto, Italy

1,6 km fra sentrum

Hotel San Marco Fitness Pool & Spa

Hotel San Marco Fitness Pool & Spa

Baldassarre Longhena 42, Verona, Veneto, Italy

1,5 km fra sentrum

Hotel Milano & Spa

Hotel Milano & Spa

Vicolo Tre Marchetti, 11, Verona, Veneto, Italy

1,4 km fra sentrum

Hotel Firenze

Hotel Firenze

Corso Porta Nuova 88, Verona, Veneto, Italy

0,4 km fra sentrum

Hotel Palace Verona

Hotel Palace Verona

Via Luigi Galvani 19, Verona, Veneto, Italy

2,1 km fra sentrum

Novo Hotel Rossi

Novo Hotel Rossi

Via Delle Coste 2, Verona, Veneto, Italy

0,5 km fra sentrum

B&B Hotel Verona

B&B Hotel Verona

Via Enrico Fermi 13b, Verona, Veneto, Italy

3,7 km fra sentrum

Hotel Indigo Verona - Grand Hotel Des Arts

Hotel Indigo Verona - Grand Hotel Des Arts

Corso Porta Nuova 105, Verona, Veneto, Italy

0,6 km fra sentrum

Crowne Plaza Verona - Fiera

Crowne Plaza Verona - Fiera

Via Belgio 16, Verona, Veneto, Italy

2,3 km fra sentrum

Hotel Porta Palio

Hotel Porta Palio

Viale Colonnello Galliano 21, Verona, Veneto, Italy

1,3 km fra sentrum

Hotel San Pietro

Hotel San Pietro

Via Santa Teresa, 1, Verona, Veneto, Italy

1,0 km fra sentrum

Hotel Giulietta e Romeo

Hotel Giulietta e Romeo

Vicolo Tre Marchetti 3, Verona, Veneto, Italy

1,4 km fra sentrum

Hotel Giberti & Spa

Hotel Giberti & Spa

Via Gian Matteo Giberti 7, Verona, Veneto, Italy

0,5 km fra sentrum


Kjøre med en leiebil i Verona - FAQ

Lær deg alt det du trenger å vite om å leie bil i Verona, slik at du best mulig kan forberede den neste reisen din

Tilkommer det et gebyr hvis jeg kansellerer leiebilen min i Verona, Italia?

I de fleste tilfeller tilkommer det ikke et gebyr hvis du kansellerer leiebilen din i Verona. Du kan sjekke hvorvidt utleieselskapet du foretrekker i Verona tilbyr gratis kansellering eller ikke når du gjennomfører bestillingen med momondo.

Hvilken type leiebile er best å leie i Verona i april?

Med gjennomsnittstemperaturer på 17 °C og en nedbørsmengde som normalt ligger på 80 mm i april bør du vurdere å leie en standardbil når du reiser til Verona. En standardbil kan håndtere temperaturendringene og regnmengdene i løpet av april, og er et populært valg for reisende som skal til Verona. Å leie en Standard i Verona vil koste deg i gjennomsnitt 232 kr/dag.

Hva er fartsgrensen i Verona, Italia?

Når du bestiller en leiebil i Verona, må du rette deg etter fartsgrensen i 50 km/t. Fartsgrensene på veier i utkanten av byen og motorveier i Verona er henholdsvis 90 km/t og 130 km/t. Følg med på skiltingen da disse fartsgrensene kan endre seg, avhengig av hvor i Verona du befinner deg.

Hvilket leiebilselskap tilbyr leie av Ford Transit i Verona?

Hvordan er været i Verona, Italia i mars?

Temperaturen i Verona i mars ligger normalt på 8 °C, og forventet nedbørsmengde er 60 mm. Dette er nyttig å vite når du skal leie bil, slik at du kan leie den perfekte bilen for de forventede værforholdene.

Er været i Verona representativt for resten av Veneto?

Klimaet i Veneto i mars innebærer vanligvis temperaturer på 8 °C og en forventet nedbørsmengde på 59,5 mm i løpet av måneden. De som vil leie bil og kjøre fra Verona til de omkringliggende områdene, bør ha denne informasjonen i bakhodet.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Verona fra biler sist?

Priser for Verona fra biler oppdateres daglig.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Verona fra biler?

Antall tilbydere fraVerona biler er 103 fra og med mars 2024.

Hvor gammel må du være for å leie bil i Verona?

Minimumsalderen for sjåfører varierer fra land til land, inkludert Verona. I en rekke EU-land må sjåførene være over 18 år. For å leie en bil i utlandet, må du vanligvis være minst 21 år, og hvis du er under 25 år, kan det påløpe et pristillegg for unge sjåfører. Vi anbefaler at du leser retningslinjene til ditt valgte utleiefirma før du bestiller.

Hvilken dokumenter eller ID trenger du for å leie en bil i Verona?

For å leie en bil i Verona må alle sjåfører fremvise et gyldig førerkort. Hvis sertifikatet er skrevet på et annet språk enn språket i leielandet, kan en internasjonal kjøretillatelse være nødvendig for å unngå risikoen for potensielle bøter. Hvis du leier en bil i utlandet, kan det hende du også må fremlegge bevis for returreise og overnattingsinformasjon under oppholdet. Vi anbefaler alltid at du bekrefter med det enkelte utleieselskapet du bestiller hos.


Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bruke momondo for å bestille leiebil i Verona?

Ved å bruke momondo når du skal bestille leiebil i Verona kan du spare tid og penger. momondo søker blant tusenvis av bilutleienettsteder og for å gi deg et bredt utvalg alternativer og biler å velge mellom.

Hvordan hjelper momondo meg med å finne det beste leiebiltilbudet i Verona?

Filtrering er måten momondo hjelper deg med å finne en flott leiebil i Verona. Begrens søket ditt ved å bruke pris- og kartfunksjoner, samt filtrering etter drivstoff- eller kjørelengdepolicyer blant mange andre tilgjengelige filtre.

Viser momondo leiebiler i Verona med gratis avbestilling?

Gratis kansellering er en policy det kan filtreres på hos momondo for leiebilsøk i Verona og alle andre steder. Tilgjengeligheten kan variere fra sted til sted.

Kan jeg leie bil med fair fuel policy i Verona på momondo?

Ja, momondo har et filter som lar deg finne deg leiebiler med fair fuel policy i Verona.

Finner jeg utleiebiler i Verona som tilbyr forbedrede rengjøringsrutiner på momondo?

Det kan du selvfølgelig. momondo har et eget filter, så man kan søke på leiebiler med forbedrede rengjøringsrutiner inkludert Verona.

Kan jeg søke etter leiebiler i Verona med ubegrenset kjørelengde på momondo?

momondo tilbyr et filter spesifikt for ubegrenset kjørelengde på leiebiler i Verona.


En enklere måte å administrere reisen til Verona på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.

Spar penger når du bestiller leiebil med momondo
De beste tilbudene på leiebiler
De beste tilbudene på leiebiler
Se tilbud fra utleieselskaper fra 70.000+ forskjellige steder.
Transparente priser
Transparente priser
Se totalprisen på forhånd, så det ikke dukker opp noen overraskelser.
Bestill med fleksibilitet
Bestill med fleksibilitet
Finn leiebiler med gratis avbestilling og ekstra rengjøring
Prisvarsler
Prisvarsler
Ikke klar for å booke ennå? Opprett prisvarsel for å tracke priser.

Finn bedre resultater for ditt opphold i Verona

Populære leiebiltyper i Verona


Bli varslet når prisene synker

Daglige prisendringer i innboksen din – kun med prisvarsler.
to. 4.4.
12:00
to. 11.4.
12:00
Send meg momondo sine favorittilbud på e-post