...

Leiebil Korfu, Hellas - Finn billig bilutleie i byen

Leter du etter tilbud på en billig leiebil i Korfu, Hellas? Start søket her

Korfu, II, Hellas
22. apr. — 29. apr.
Samme leveringssted
Korfu, II, Hellas
to. 22.4.
middag
to. 29.4.
middag
Sjåførens alder:

Oversikt over leiebilselskaper i Korfu

Alle større selskaper som leier ut biler i Korfu, Hellas
Byråets vurdering: Fantastisk 9.0

Poengsummen er basert på 2 vurderinger

Byråets vurdering: Fantastisk 8.4

Poengsummen er basert på 2 vurderinger

Byråets vurdering: Bra 6.8

Poengsummen er basert på 1 vurdering

Byråets vurdering: Bra 6.2

Poengsummen er basert på 3 vurderinger


Avstand fra Korfu, Hellas til populære hoteller

Parker deg selv og bilen din på disse populære hotellene ikke langt fra bilutleieskranken på Korfu Ioannis Kapodistrias flyplass

Leiebiler i Korfu

Vi har hatt 13 søk fra brukere som ser etter leiebiler i Korfu så langt denne måneden.

Hvilke rengjøringstiltak implementeres av leiebilselskaper i Korfu for å kontrollere spredningen av COVID-19?

Mange leiebilselskaper i Korfu har innført nye rengjøringskrav for å sikre at kjøretøyet desinfiseres for din sikkerhet. Denne forbedrede rengjøringen tilbys nå ved utleiesteder som Alamo, National og Dollar. Bruk det nye søkefiltret vårt for å se alle selskapene som tilbyr forbedret rengjøring i Korfu. Ting endrer seg stadig vekk, og det gjør også retningslinjer. Vi gjør alt vi kan for å holde oss oppdaterte, men vi anbefaler deg å alltid sjekke direkte med leverandøren.

Tilkommer det et gebyr hvis jeg kansellerer leiebilen min i Korfu, Hellas?

Alle leiebilselskapene i Korfu har ulike retningslinjer for kansellering. momondo viser alltid hvorvidt et selskap har kanselleringsgebyrer eller ikke i søkeresultatene. Noen av de mest populære leiebilselskapene i Korfu inkluderer Alamo, National og Dollar, så husk å sjekke om de tilbyr gratis kansellering.

Hvilken type leiebile er best å leie i Korfu i mai?

Den beste måten å oppleve severdigheter på i Korfu i løpet av mai er ved å leie en bil av typen kabriolet. Det er mindre sannsynlighet for nedbør eller kalde temperaturer, ettersom Korfu har en gjennmomsnittstemperatur på 24 °C og en gjennomsnittlig nedbørsmengde på 14 mm i løpet av mai. Å leie en Kabriolet i Korfu vil koste deg i gjennomsnitt 390 kr/dag.

Hva er fartsgrensen i Korfu, Hellas?

Hvis du leier et kjøretøy i Korfu, må du være oppmerksom på at den gjeldende fartsgrensen i byen eller innenfor bygrensen er 50 km/t med mindre skiltingen viser noe annet. Fartgrensen i utkanten av Korfu ligger vanligvis på 90 km/t. Hvis du kjører på en motorvei i Korfu, er fartsgrensen 130 km/t.

Hvordan er været i Korfu, Hellas i april?

I løpet av april ligger gjennomsnittstemperaturen i Korfu på 15 °C, og forventet nedbørsmengde er 67 mm. Dette kan være nyttig informasjon for reisende som skal leie bil i Korfu.

Hvilken bil vil momondo anbefale basert på været i april?

Været i Korfu i løpet av april vil mest sannsynlig ikke ha noen påvirkning på hvilken leiebil du bør leie. momondo-brukere ser ut til å foretrekke visse biltyper når de skal leie bil i Korfu. Prisbevisste reisende som ser etter leiebil i Korfu, velger som regel små biler. Disse er som regel billigst. Eksempler på små biler som er tilgjengelig for leie, er Volkswagen Beetle Cabriolet, Jeep Renegade og Opel Corsa.

Er været i Korfu representativt for resten av Ionian Islands?

Hvis du ser etter en leiebil i Korfu for en biltur i de omkringliggende områdene i løpet av april, er det viktig at du vet at resten av Ionian Islands vanligvis har en temperatur på 15 °C, og en forventet nedbørsmengde på 63,5 mm.


Finn hotell og fly til Korfu