Leiebiler i Korfu, Hellas

Leter du etter tilbud på en billig leiebil i Korfu, Hellas? Start søket her

Korfu, II, Hellas
24. sep. — 1. okt.
Samme leveringssted
Korfu, II, Hellas
fr. 24.9.
12:00
fr. 1.10.
12:00
Sjåførens alder:

Oversikt over leiebilselskaper i Korfu

Alle større selskaper som leier ut biler i Korfu, Hellas
3 utleiesteder
Oversikt

Renhet

10,0

Komfort

10,0

Gjennomsnittlig

10,0

Henting/levering

10,0

Valuta for pengene

3,9
3 utleiesteder
Oversikt

Renhet

4,7

Komfort

4,3

Gjennomsnittlig

4,3

Henting/levering

4,7

Valuta for pengene

4,3
11 utleiesteder
5 utleiesteder
5 utleiesteder
4 utleiesteder
4 utleiesteder
3 utleiesteder

Avstand fra Korfu, Hellas til populære hoteller

Parker deg selv og bilen din på disse populære hotellene ikke langt fra bilutleieskranken på Korfu Ioannis Kapodistrias flyplass

Leiebiler i Korfu

Vi har hatt 5 søk fra brukere som ser etter leiebiler i Korfu så langt denne måneden.

Hvilke rengjøringstiltak implementeres av leiebilselskaper i Korfu for å kontrollere spredningen av COVID-19?

Mange leiebilselskaper i Korfu har innført nye rengjøringskrav for å sikre at kjøretøyet desinfiseres for din sikkerhet. Denne forbedrede rengjøringen tilbys nå ved utleiesteder, som Budget og Europcar. Bruk det nye søkefiltret vårt for å se alle selskapene som tilbyr forbedret rengjøring i Korfu. Ting endrer seg stadig vekk, og det gjør også retningslinjer. Vi gjør alt vi kan for å holde oss oppdaterte, men vi anbefaler deg å alltid sjekke direkte med leverandøren.

Tilkommer det et gebyr hvis jeg kansellerer leiebilen min i Korfu, Hellas?

Alle leiebilselskapene i Korfu har ulike retningslinjer for kansellering. momondo viser alltid hvorvidt et selskap har kanselleringsgebyrer eller ikke i søkeresultatene. Noen av de mest populære leiebilselskapene i Korfu inkluderer Autocandia, Budget og Europcar, så husk å sjekke om de tilbyr gratis kansellering.

Hvilken type leiebile er best å leie i Korfu i oktober?

Vi anbefaler å leie en økonomibil når du besøker Korfu i oktober. Selv om en økonomibil ikke er særlig godt egnet for is og snø, er det en ideell leiebil for milde temperaturer og regn. I oktober har Korfu temperaturer på omkring 14 °C, og en nedbørsmengde på 119 mm – ideelle forhold for å leie en økonomibil. Å leie en Økonomi i Korfu vil koste deg i gjennomsnitt 239 kr/dag.

Hva er fartsgrensen i Korfu, Hellas?

Hvis du leier et kjøretøy i Korfu, må du være oppmerksom på at den gjeldende fartsgrensen i byen eller innenfor bygrensen er 50 km/t med mindre skiltingen viser noe annet. Fartgrensen i utkanten av Korfu ligger vanligvis på 90 km/t. Hvis du kjører på en motorvei i Korfu, er fartsgrensen 130 km/t.

Hvilken bil er den mest populære å leie i Korfu?

Til en gjennomsnittspris på 382 kr/dag (og kun 246 kr/dag), er leiebiler av typen Skoda Octavia i Korfu den mest populære biltypen blant brukerne våre. Det å leie Volkswagen Golf i Korfu for i gjennomsnitt 230 kr/dag (137 kr/dag med et billig tilbud) er et annet populært valg.

Hvordan er været i Korfu, Hellas i september?

I løpet av september ligger gjennomsnittstemperaturen i Korfu på 23 °C, og forventet nedbørsmengde er 81 mm. Dette kan være nyttig informasjon for reisende som skal leie bil i Korfu.

Hvilken bil vil momondo anbefale basert på været i september?

Korfu har vanligvis høye temperaturer i september, så momondo anbefaler å leie en kabriolet for å få fullt utbytte av det gode været.

Er været i Korfu representativt for resten av Ionian Islands?

Hvis du ser etter en leiebil i Korfu for en biltur i de omkringliggende områdene i løpet av september, er det viktig at du vet at resten av Ionian Islands vanligvis har en temperatur på 23 °C, og en forventet nedbørsmengde på 60 mm.


Start planleggingen av reisen til Korfu