Leiebiler i Roma, Lazio

Ser du etter tilbud på billig leiebiler i Roma, Lazio? Start søket her!

Roma, Italia
6. okt. — 13. okt.
Samme leveringssted
Roma, Italia
fr. 6.10.
12:00
fr. 13.10.
12:00
Sjåførens alder:

Tilbud fra leiebilselskaper på over 70 000 steder.

Leiebiler innsikt og trender i Roma

Nyttig innsikt som hjelper deg å bestille den perfekte leiebilen Roma

Hvilket leiebilselskap er billigst i Roma?

De billigste leiebilene i Roma finner man som regel hos Rhodium. Ved bestilling med Rhodium, kan det være at du finner priser for leiebiler helt nede i 39 kr/dag Gjennomsnittsprisen på å leie bil i Roma er 182 kr/dag.

Hvilket leiebilselskap i Roma har flest utleiesteder?

Sunnycars has the most locations of any rental car company in Roma, with 42 locations.

Hvilken bil er den mest populære å leie i Roma?

Ved leie av bil i Roma, velger de fleste av brukerne våre Fiat 500X med en pris på i gjennomsnitt 518 kr/dag. Den andre mest populære leiebilen er Fiat 500 som i gjennomsnitt koster 480 kr/dag. Brukerne våre fant leiebiler av typen Fiat 500X i Roma for så lite som 152 kr/dag og tilbud på leiebiler av typen Fiat 500 for så lite som 75 kr/dag.

Beste tilbud som ble funnet for leiebiler i Roma, Lazio

Finn gode tilbud på et stort utvalg av populære leiebiler i Roma, Lazio
Økonomi86 kr/dag
Kompakt182 kr/dag
Medium290 kr/dag
SUV209 kr/dag
Mini86 kr/dag
Minibuss1 146 kr/dag
Leverandørens valg120 kr/dag
Kompakt SUV155 kr/dag
Kompakt stasjonsvogn235 kr/dag
Medium SUV325 kr/dag
Beste priser funnet av momondo-brukere de siste 48 timene.

Viktig informasjon om leiebiler i Roma

Hvor gammel må man være for å leie bil i Roma?

Aldersgrense for bilutleie i Roma varierer fra ulike bilutleieselskaper, men det er som regel en nedre aldersgrense på 21 år. Dersom føreren er under 25 år er det også ofte en ekstra kostnad som går på forsikring. Dette gjelder også for førere over 75 år. Det er også enkelte leiebilselskaper som har krav om at føreren må ha hatt førerkort sammenhengende i minst ett år. Er du i tvil om dette, bør du undersøke med bilutleieselskapet på forhånd, spesielt om dere er en ung gjeng på tur.

Viktig å vite om trafikk- og kjøreregler

Det er fartsgrense på 50 km/t når du kjører i tettstedsområder og fra 90 km/t og inntil 150 km/t når du kjører på motorvei. Det er promillegrense på 0,05. For de i alderen 18-21 er promillegrensen 0. Det er påbudt med bilbelte, og barn som er under fire år skal ha barnesete. Det er forbudt å snakke i mobiltelefon mens du kjører bil i og rundt Roma.

Parkering

Med leiebil i Roma bør du være forberedt på å kjøre i noe kaotisk og stressende omgivelser. Skal du finne parkering er det greit å være klar over at det ikke er gateparkering i det historiske sentrum, så det anbefales å heller parkere litt utenfor sentrum og oppdage byens severdigheter til fots eller med offentlig transport. Noen hoteller kan hjelpe deg med parkeringsbeviset som du trenger for å kjøre i sentrum i det som heter ZTL-sonene. Disse kan bare brukes av de som bor i byen. Du kan parkere i blå sone som går rundt sentrum, der er det avgiftsparkering mandag-fredag fra klokken 08-23. I områdene lenger utenfor sentrum er det billigere å parkere. Det finnes også en del parkeringsplasser og parkeringshus, som du finner i nærheten av gamlebyen eller ved mange av byens metrostasjoner.

Utfluktsmål i og rundt Roma

Har du leiebil i Roma er det mange dagsturer å dra på for å utforske større deler av Italia. Du kan ta med vennegjengen på biltur til for eksempel Ostia Antica som er et stort arkeologisk, historisk sted med ruiner. Dere kjører i omtrent 45 minutter ut fra byen og mot havet for å komme hit. En annen spennende tur er Necropoli di Banditaccia som ligger i Cerveteri. Dette er de dødes by, med en rekke graver og gravstener kalt tumuli. Dere kjører 35 km nord for Roma på A12 autostrada for å komme dit. Midt mellom Roma og Firenze ligger den vakre middelalderbyen Orvieto. Her er det vakre bygninger, spesielt den imponerende katedralen, og masse gode restauranter. Dere kjører A1 autostrada for å komme hit og turen tar omtrent en og en halv time.

Hvilke forsikringer trenger man?

Med leiebil i Roma er noen leiebiltilbud uten forsikring som reduserer selvrisiko ved skade. Du kan legge til disse ekstra forsikringene som reduserer din egenandel dersom noe skulle skje under leieperioden. Kjøper du full forsikring kan dette koste mer enn prisen på bilen. Du kan velge å redusere egenandel med 50 prosent og 80 prosent dersom du vil betale mindre. Prisen på forsikringer som reduserer egenandelen din avhenger av hvilket selskap du leier hos. Dette bør du undersøke på forhånd, og du bør spørre utleier om hva forsikringen innebærer før du velger den.

Kan man bruke det norske førerkortet i Roma, eller må man ha et internasjonalt?

For å leie bil i Roma trenger du ikke internasjonalt førerkort.

Hvor i Roma kan man hente og levere leiebilen?

Det er flere steder du kan hente og levere leiebil i Roma. Dersom du kommer med fly, kan du velge et firma som har bilutleie og henting ved flyplassen, da kan du hente bilen med en gang du ankommer. Du kan også velge bilutleieselskaper som holder til rundt sentrum av byen.


Tilbud på Roma, Lazio bilutleie

Finn leiebil i Roma som passer for deg

Liten

261 kr - 698 kr

Alle biltyper

315 kr - 1 566 kr

Gjennomsnittsprisen for en Liten leiebil i Roma, Italia er 498 kr. Den billigste tiden å leie en Liten i Roma, Italia er i oktober. Prisen er 48 % lavere enn resten av året med bare 261 kr per dag. En Liten utleie er vanligvis 43 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Roma. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Roma kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Roma Liten utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en Mellomstor leiebil i Roma, Italia er 682 kr. Den billigste tiden å leie en Mellomstor i Roma, Italia er i november. Prisen er 70 % lavere enn resten av året med bare 211 kr per dag. En Mellomstor utleie er vanligvis 21 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Roma. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Roma kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Roma Mellomstor utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en Stor leiebil i Roma, Italia er 1 184 kr. Den billigste tiden å leie en Stor i Roma, Italia er i mars. Prisen er 35 % lavere enn resten av året med bare 780 kr per dag. En Stor utleie er vanligvis 28 % dyrere enn gjennomsnittlig bilutleie i Roma. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Roma kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en SUV leiebil i Roma, Italia er 554 kr. Den billigste tiden å leie en SUV i Roma, Italia er i februar. Prisen er 64 % lavere enn resten av året med bare 204 kr per dag. En SUV utleie er vanligvis 36 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Roma. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Roma kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Roma SUV utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en Varebil leiebil i Roma, Italia er 1 207 kr. Den billigste tiden å leie en Varebil i Roma, Italia er i mars. Prisen er 13 % lavere enn resten av året med bare 1 372 kr per dag. En Varebil utleie er vanligvis 29 % dyrere enn gjennomsnittlig bilutleie i Roma. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Roma kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Roma Varebil utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en Luksus leiebil i Roma, Italia er 1 168 kr. Den billigste tiden å leie en Luksus i Roma, Italia er i august. Prisen er 14 % lavere enn resten av året med bare 1 008 kr per dag. En Luksus utleie er vanligvis 27 % dyrere enn gjennomsnittlig bilutleie i Roma. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Roma kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en Kabriolet leiebil i Roma, Italia er 479 kr. Den billigste tiden å leie en Kabriolet i Roma, Italia er i januar. Prisen er 50 % lavere enn resten av året med bare 244 kr per dag. En Kabriolet utleie er vanligvis 45 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Roma. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Roma kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Toyota Yaris
eller som ligner på Økonomi
Opptil 2 passasjerer

86 kr/dag

14 nov.–28 nov.
Toyota Yaris
Fiat Panda
eller som ligner på Mini
Opptil 2 passasjerer

86 kr/dag

14 nov.–28 nov.
Fiat Panda
Toyota Aygo
eller som ligner på Mini
Opptil 2 passasjerer

137 kr/dag

3 okt.–10 okt.
Toyota Aygo

Leiebilselskaper i Roma

Alle større selskaper som leier ut biler i Roma, Lazio

DRIVALIA

13 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,0

Komfort

8,0

Gjennomsnittlig

7,0

Hentes/Leveres

8,0

Value

8,0

Dollar

10 utleiesteder
Oversikt

Renhet

7,6

Komfort

7,5

Gjennomsnittlig

7,0

Hentes/Leveres

6,5

Value

6,6

Leasys Rent

19 utleiesteder
Oversikt

Renhet

7,5

Komfort

7,0

Gjennomsnittlig

6,0

Hentes/Leveres

5,5

Value

6,5

Hertz

22 utleiesteder
Oversikt

Renhet

5,9

Komfort

6,3

Gjennomsnittlig

6,1

Hentes/Leveres

5,6

Value

5,6

Avis

16 utleiesteder
Oversikt

Renhet

6,1

Komfort

5,5

Gjennomsnittlig

4,9

Hentes/Leveres

5,7

Value

5,1

Budget

9 utleiesteder
Oversikt

Renhet

6,6

Komfort

5,7

Gjennomsnittlig

5,1

Hentes/Leveres

5,7

Value

5,3

Sunnycars

41 utleiesteder

keddy by Europcar

19 utleiesteder

Informasjon om leiebiler i Roma

Finn informasjon om gode leietilbud, populære leiebilselskaper og nyttige retningslinjer for ditt besøk i Roma

Mest populære selskap

Rhodium

Populære biltyper

Mini, Economy, Compact

Billigste leiebil

268 kr

Mest populære modell

Fiat 500X
Det mest populære bilutleiefirmaet i Roma funnet på momondo denne måneden er Rhodium. Andre populære valg blant bilutleiefirmaer er SURPRICE CAR RENTAL og NOLEGGIARE
Følgende biltyper ble tilbudt hos leiebilselskaper i Roma de siste 72 timene: Mini, Economy, Compact.
Den laveste prisen for en leiebil i Roma er 268 kr/dag. For dette området kan du forvente gjennomsnittspriser fra 494 kr/dag.
Den mest populære bilmodellen å leie i Roma de siste 7 dagene er Fiat 500X. Våre brukere foretrekker også Fiat 500 som et alternativ.

Finn populære attraksjoner i nærheten av der du skal hente leiebilen

Besøk disse attraksjonene som må ses i nærheten av populære leiebilsteder i Roma

Attraksjoner i nærheten:

Petersplassen20,8 km
Piazza Navona21,7 km
Pantheon22,0 km
Colosseum22,6 km

Attraksjoner i nærheten:

Colosseum13,2 km
Pantheon14,8 km
Piazza Navona15,0 km
Petersplassen16,1 km

Attraksjoner i nærheten:

Colosseum3,8 km
Pantheon4,5 km
Piazza Navona4,8 km
Petersplassen6,0 km

Lei en bil i nærheten et av de populære hotellene i Roma

Nedenfor er de mest populære hotellene i Roma

Kjøre med en leiebil i Roma - FAQ

Lær deg alt det du trenger å vite om å leie bil i Roma, slik at du best mulig kan forberede den neste reisen din

Hvor mye koster det å leie en bil i Roma, Italia i oktober?

242 kr er den beste prisen for leiebil en helg i Roma i oktober, og de billigste tilbudene starter på 219 kr. Ved å utvide leien til over 7 dager så endres prisklasse til rundt 194 kr til 291 kr.

Tilkommer det et gebyr hvis jeg kansellerer leiebilen min i Roma, Italia?

Flertallet av bilutleieselskapene i Roma som vi samarbeider med opererer ikke med kanselleringsgebyrer. Det betyr at dersom planene dine endrer seg, tilbyr mange utleiebilselskapeen i Roma som keddy by Europcar, Alamo og Italy Car Rent ofte kansellering uten ekstra kostnad basert på når du bestilte.

Hvilken type leiebile er best å leie i Roma i oktober?

Når du planlegger å reise til Roma i oktober, anbefaler vi at du leier en økonomibil slik at du er best mulig forberedt på været og forholdene på veiene. En økonomibil kan håndtere både våte og tørre kjøreforhold som er typisk for Roma i oktober med temperaturer som ligger på ca. 13 °C og en nedbørsmengde som i gjennomsnitt ligger på 111 mm. Å leie en Økonomi i Roma vil koste deg i gjennomsnitt 170 kr/dag.

Hva er fartsgrensen i Roma, Italia?

Fartsgrensen i bysonen i Roma er 50 km/t, og dette gjelder også byer og tettsteder i nærheten. I utkanten av byen og på motorveien omkring Roma ligger fartsgrensen på henholdsvis 90 km/t og 130 km/t. Hvis du leier en bil i Roma, bør du være oppmerksom på at disse fartsgrensene må følges.

Hvilket leiebilselskap tilbyr leie av Audi Q5 i Roma?

Hvordan er været i Roma, Italia i september?

Temperaturen i Roma i september ligger normalt på 21 °C, og forventet nedbørsmengde er 68 mm. Dette er nyttig å vite når du skal leie bil, slik at du kan leie den perfekte bilen for de forventede værforholdene.

Er været i Roma representativt for resten av Lazio?

Klimaet i Lazio i september innebærer vanligvis temperaturer på 20 °C og en forventet nedbørsmengde på 67,2 mm i løpet av måneden. De som vil leie bil og kjøre fra Roma til de omkringliggende områdene, bør ha denne informasjonen i bakhodet.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Roma fra biler sist?

Priser for Roma fra biler oppdateres hver dag.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Roma fra biler?

Fra og med september 2023, er det 374 tilbydere å velge mellom fra Roma biler.

Hvor gammel må du være for å leie bil i Roma?

Blant forskjellige land, inkludert Roma, varierer minimumsalderen for sjåfører. I en rekke EU-land må sjåførene være over 18 år. For å leie en bil i utlandet, må du vanligvis være minst 21 år, og hvis du er under 25 år, kan det påløpe et pristillegg for unge sjåfører. Det anbefales at du går gjennom retningslinjene til utleiefirmaet du vurderer før du bestiller.

Hvilken dokumenter eller ID trenger du for å leie en bil i Roma?

Alle sjåfører må ha et gyldig førerkort når de leier en bil i Roma. Hvis sertifikatet er skrevet på et annet språk enn det i utleielandet, kan en internasjonal kjøretillatelse være nødvendig for å unngå risikoen for potensielle bøter. Hvis du leier en bil i utlandet, må du kanskje også fremlegge bevis på returreise og overnattingsinformasjon under oppholdet. Det er alltid lurt å sjekke med det enkelte utleiefirmaet du bestiller hos.


Leiebiler på populære flyplasser nære Roma

Lei en bil på en av de mest populære flyplassene i nærheten av Roma

Leiebiltyper som er populære i Roma

Lei en av disse populære biltypene i Roma

Start planleggingen av reisen til Roma


Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bruke momondo for å bestille leiebil i Roma?

momondo finner og sammenligner tusenvis av bilutleienettsteder for å gi deg det beste utvalget blant bilutleieselskaper i Roma. Det er raskt og gratis å finne en leiebil, så det er smart å bruke momondo når du skal bestille.

Hvordan hjelper momondo meg med å finne det beste leiebiltilbudet i Roma?

momondo gjør det enklere for deg å finne flotte leiebiler i Roma, ved at du kan avgrense søket med en rekke filtreringsalternativer. Du kan begrense utvalget ditt ved å se på pris, biltype, lokasjon med mer.

Viser momondo leiebiler i Roma med gratis avbestilling?

Ja, du kan filtrere søket slik at du kun får opp bilutleieselskaper i Roma som tilbyr gratis avbestilling på momondo.

Kan jeg leie bil med fair fuel policy i Roma på momondo?

Ja, momondo har et filter som lar deg finne deg leiebiler med fair fuel policy i Roma.

Finner jeg utleiebiler i Roma som tilbyr forbedrede rengjøringsrutiner på momondo?

Forbedrede rengjøringsrutiner finner du hos alle bilutleieselskaper på momondo inkludert Roma.

Kan jeg søke etter leiebiler i Roma med ubegrenset kjørelengde på momondo?

Ubegrenset kjørelengde er faktisk et alternativ momondo tilbyr på leiebiler i Roma.


En enklere måte å administrere reisen til Roma på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.