Leiebiler i Roma, Italia

Leter du etter tilbud på en billig leiebil i Roma, Italia? Start søket her

Roma, Italia
1. nov. — 8. nov.
Samme leveringssted
Roma, Italia
ma. 1.11.
12:00
ma. 8.11.
12:00
Sjåførens alder:

Tilbud på Roma, Italia bilutleie

Finn leiebilen som er perfekt for deg

Liten Leiebiler

80 kr - 252 kr

Alle biltyper

80 kr - 2 262 kr

Gjennomsnittsprisen på en leiebil av typen Liten i Roma i Italia, koster 153 kr. Det billigste tidspunktet for å leie en Liten i Roma i Italia, er i oktober. Prisen er 49 % lavere enn resten av året med en pris på kun 80 kr per dag. En leiebil av typen Liten er vanligvis 63 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Roma. Gjennomsnittsprisen på leie av kjøretøy i Roma kan variere basert på en rekke faktorer, deriblant tilbud og popularitet, samt hvor lang tid i forveien du kan bestille leiebilen. Nedenfor ser du de beste prisene for leiebiler av typen Liten i Roma funnet på momondo i løpet av den siste uken.

Gjennomsnittsprisen på en leiebil av typen Mellomstor i Roma i Italia, koster 241 kr. Det billigste tidspunktet for å leie en Mellomstor i Roma i Italia, er i november. Prisen er 41 % lavere enn resten av året med en pris på kun 143 kr per dag. En leiebil av typen Mellomstor er vanligvis 42 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Roma. Gjennomsnittsprisen på leie av kjøretøy i Roma kan variere basert på en rekke faktorer, deriblant tilbud og popularitet, samt hvor lang tid i forveien du kan bestille leiebilen. Nedenfor ser du de beste prisene for leiebiler av typen Mellomstor i Roma funnet på momondo i løpet av den siste uken.

Gjennomsnittsprisen på en leiebil av typen SUV i Roma i Italia, koster 109 kr. Det billigste tidspunktet for å leie en SUV i Roma i Italia, er i februar. Prisen er 0 % lavere enn resten av året med en pris på kun 136 kr per dag. En leiebil av typen SUV er vanligvis 74 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Roma. Gjennomsnittsprisen på leie av kjøretøy i Roma kan variere basert på en rekke faktorer, deriblant tilbud og popularitet, samt hvor lang tid i forveien du kan bestille leiebilen. Nedenfor ser du de beste prisene for leiebiler av typen SUV i Roma funnet på momondo i løpet av den siste uken.


Oversikt over leiebilselskaper i Roma

Alle større selskaper som leier ut biler i Roma, Italia
6 utleiesteder
Oversikt

Renhet

7,6

Komfort

7,1

Gjennomsnittlig

6,9

Henting/levering

6,7

Valuta for pengene

6,7
32 utleiesteder
Oversikt

Renhet

6,3

Komfort

6,3

Gjennomsnittlig

6,3

Henting/levering

6,0

Valuta for pengene

6,5
16 utleiesteder
Oversikt

Renhet

6,4

Komfort

6,2

Gjennomsnittlig

5,4

Henting/levering

5,5

Valuta for pengene

5,4
12 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,0

Komfort

8,5

Gjennomsnittlig

9,0

Henting/levering

8,5

Valuta for pengene

9,0
8 utleiesteder
Oversikt

Renhet

9,3

Komfort

8,0

Gjennomsnittlig

8,6

Henting/levering

8,6

Valuta for pengene

8,0
9 utleiesteder
Oversikt

Renhet

6,8

Komfort

6,6

Gjennomsnittlig

5,8

Henting/levering

5,8

Valuta for pengene

5,4
51 utleiesteder
17 utleiesteder

Finn populære attraksjoner i nærheten av der du skal hente leiebilen

Attraksjoner i nærheten:

Petersplassen20,8 km
Pantheon22,0 km

Attraksjoner i nærheten:

Pantheon14,8 km
Petersplassen16,1 km

Attraksjoner i nærheten:

Petersplassen3,6 km
Pantheon3,9 km

Informasjon om reisen din til Roma

Hvor gammel må man være for å leie bil i Roma?

Aldersgrense for bilutleie i Roma varierer fra ulike bilutleieselskaper, men det er som regel en nedre aldersgrense på 21 år. Dersom føreren er under 25 år er det også ofte en ekstra kostnad som går på forsikring. Dette gjelder også for førere over 75 år. Det er også enkelte leiebilselskaper som har krav om at føreren må ha hatt førerkort sammenhengende i minst ett år. Er du i tvil om dette, bør du undersøke med bilutleieselskapet på forhånd, spesielt om dere er en ung gjeng på tur.

Viktig å vite om trafikk- og kjøreregler

Det er fartsgrense på 50 km/t når du kjører i tettstedsområder og fra 90 km/t og inntil 150 km/t når du kjører på motorvei. Det er promillegrense på 0,05. For de i alderen 18-21 er promillegrensen 0. Det er påbudt med bilbelte, og barn som er under fire år skal ha barnesete. Det er forbudt å snakke i mobiltelefon mens du kjører bil i og rundt Roma.

Parkering

Med leiebil i Roma bør du være forberedt på å kjøre i noe kaotisk og stressende omgivelser. Skal du finne parkering er det greit å være klar over at det ikke er gateparkering i det historiske sentrum, så det anbefales å heller parkere litt utenfor sentrum og oppdage byens severdigheter til fots eller med offentlig transport. Noen hoteller kan hjelpe deg med parkeringsbeviset som du trenger for å kjøre i sentrum i det som heter ZTL-sonene. Disse kan bare brukes av de som bor i byen. Du kan parkere i blå sone som går rundt sentrum, der er det avgiftsparkering mandag-fredag fra klokken 08-23. I områdene lenger utenfor sentrum er det billigere å parkere. Det finnes også en del parkeringsplasser og parkeringshus, som du finner i nærheten av gamlebyen eller ved mange av byens metrostasjoner.

Utfluktsmål i og rundt Roma

Har du leiebil i Roma er det mange dagsturer å dra på for å utforske større deler av Italia. Du kan ta med vennegjengen på biltur til for eksempel Ostia Antica som er et stort arkeologisk, historisk sted med ruiner. Dere kjører i omtrent 45 minutter ut fra byen og mot havet for å komme hit. En annen spennende tur er Necropoli di Banditaccia som ligger i Cerveteri. Dette er de dødes by, med en rekke graver og gravstener kalt tumuli. Dere kjører 35 km nord for Roma på A12 autostrada for å komme dit. Midt mellom Roma og Firenze ligger den vakre middelalderbyen Orvieto. Her er det vakre bygninger, spesielt den imponerende katedralen, og masse gode restauranter. Dere kjører A1 autostrada for å komme hit og turen tar omtrent en og en halv time.

Hvilke forsikringer trenger man?

Med leiebil i Roma er noen leiebiltilbud uten forsikring som reduserer selvrisiko ved skade. Du kan legge til disse ekstra forsikringene som reduserer din egenandel dersom noe skulle skje under leieperioden. Kjøper du full forsikring kan dette koste mer enn prisen på bilen. Du kan velge å redusere egenandel med 50 prosent og 80 prosent dersom du vil betale mindre. Prisen på forsikringer som reduserer egenandelen din avhenger av hvilket selskap du leier hos. Dette bør du undersøke på forhånd, og du bør spørre utleier om hva forsikringen innebærer før du velger den.

Kan man bruke det norske førerkortet i Roma, eller må man ha et internasjonalt?

For å leie bil i Roma trenger du ikke internasjonalt førerkort.

Hvor i Roma kan man hente og levere leiebilen?

Det er flere steder du kan hente og levere leiebil i Roma. Dersom du kommer med fly, kan du velge et firma som har bilutleie og henting ved flyplassen, da kan du hente bilen med en gang du ankommer. Du kan også velge bilutleieselskaper som holder til rundt sentrum av byen.


Avstand fra Roma, Italia til populære hoteller

Parker deg selv og bilen din på disse populære hotellene ikke langt fra bilutleieskranken på Roma Fiumicino flyplass

Leiebiler i Roma

4 personer har sett etter leiebil i Roma i oktober.

Hvilke rengjøringstiltak implementeres av leiebilselskaper i Roma for å kontrollere spredningen av COVID-19?

Hertz, Avis og Alamo er noen av selskapene som tilbyr alternativer for forbedret rengjøring for å redusere spredningen av COVID-19 i Roma. Kjøretøyene rengjøres regelmessig, men leiebilselskapene gjør nå alt de kan for å sikre at bilene er steriliserte. Du kan se hvilke selskaper i Roma som tilbyr denne tjenesten ved å filtere etter dette alternativet på momondo. Ting endrer seg stadig vekk, og det gjør også retningslinjer. Vi gjør alt vi kan for å holde oss oppdaterte, men vi anbefaler deg å alltid sjekke direkte med leverandøren.

Hvor mye koster det å leie en bil i Roma, Italia i November?

117 kr er den beste prisen for leiebil en helg i Roma i November, og de billigste tilbudene starter på 117 kr. Ved å utvide leien til over 7 dager så endres prisklasse til rundt 37 kr til 121 kr.

Hvilket leiebilselskap i Roma har de billigste prisene på leiebiler?

Den billigste leverandøren i Roma er INTERRENT med en gjennomsnittlig leiepris per dag på 81 kr fra utleiested i Roma. Det absolutt billigste tilbudet momondo-brukere har funnet tilbys av INTERRENT i Roma med en pris på 23 kr.

Tilkommer det et gebyr hvis jeg kansellerer leiebilen min i Roma, Italia?

Flertallet av bilutleieselskapene i Roma som vi samarbeider med opererer ikke med kanselleringsgebyrer. Det betyr at dersom planene dine endrer seg, tilbyr mange utleiebilselskapeen i Roma som Hertz, Avis og Alamo ofte kansellering uten ekstra kostnad basert på når du bestilte.

Hvilken type leiebile er best å leie i Roma i November?

Når du planlegger å reise til Roma i November, anbefaler vi at du leier en økonomibil slik at du er best mulig forberedt på været og forholdene på veiene. En økonomibil kan håndtere både våte og tørre kjøreforhold som er typisk for Roma i November med temperaturer som ligger på ca. 10 °C og en nedbørsmengde som i gjennomsnitt ligger på 90 mm. Å leie en Økonomi i Roma vil koste deg i gjennomsnitt 118 kr/dag.

Hvilket leiebilselskap i Roma har flest utleiesteder?

Hertz er det leiebilselskapet som har flest utleiesteder i Roma, Italia. De har 32 utleiesteder, og der kan du regne med å måtte betale en daglig pris på 248 kr i Roma, Italia.

Hva er fartsgrensen i Roma, Italia?

Fartsgrensen i bysonen i Roma er 50 km/t, og dette gjelder også byer og tettsteder i nærheten. I utkanten av byen og på motorveien omkring Roma ligger fartsgrensen på henholdsvis 90 km/t og 130 km/t. Hvis du leier en bil i Roma, bør du være oppmerksom på at disse fartsgrensene må følges.

Hvordan er været i Roma, Italia i oktober?

Temperaturen i Roma i oktober ligger normalt på 17 °C, og forventet nedbørsmengde er 93 mm. Dette er nyttig å vite når du skal leie bil, slik at du kan leie den perfekte bilen for de forventede værforholdene.

Hvilken bil vil momondo anbefale basert på været i oktober?

Ettersom Roma vanligvis opplever høye temperaturer i oktober med liten sjanse for regn, anbefaler momondo å leie en karbiolet som er perfekt for å nyte det gode været.

Er været i Roma representativt for resten av Lazio?

Klimaet i Lazio i oktober innebærer vanligvis temperaturer på 16 °C og en forventet nedbørsmengde på 88,8 mm i løpet av måneden. De som vil leie bil og kjøre fra Roma til de omkringliggende områdene, bør ha denne informasjonen i bakhodet.


Start planleggingen av reisen til Roma