Leiebiler i Roma, Lazio

Ser du etter tilbud på billig leiebiler i Roma, Lazio? Start søket her!

Roma, Italia
12. aug. — 19. aug.
Samme leveringssted
Roma, Italia
fr. 12.8.
12:00
fr. 19.8.
12:00
Sjåførens alder:

Beste tilbud som ble funnet for leiebiler i Roma, Lazio

Finn gode tilbud på et stort utvalg populære leiebiler i Roma, Lazio nedenfor
Nissan Qashqai
eller som ligner på Medium SUV
Opptil 5 passasjerer

38 kr/dag

5 okt.–14 okt.
Nissan Qashqai
Volvo V40
eller som ligner på Medium
Opptil 5 passasjerer

37 kr/dag

14 aug.–3 sep.
Volvo V40
Toyota Auris Touring Sports
eller som ligner på Kompakt stasjonsvogn
Opptil 4 passasjerer

37 kr/dag

14 aug.–3 sep.
Toyota Auris Touring Sports
Nissan Qashqai
eller som ligner på Medium SUV
Opptil 5 passasjerer

58 kr/dag

7 sep.–17 sep.
Nissan Qashqai
Toyota Corolla
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer

41 kr/dag

14 aug.–3 sep.
Toyota Corolla
Volvo V40
eller som ligner på Medium
Opptil 5 passasjerer

75 kr/dag

14 aug.–3 sep.
Volvo V40
Vauxhall Mokka
eller som ligner på Kompakt SUV
Opptil 4 passasjerer

28 kr/dag

5 okt.–14 okt.
Vauxhall Mokka
Toyota Corolla
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer

26 kr/dag

5 okt.–14 okt.
Toyota Corolla
Toyota Auris Touring Sports
eller som ligner på Kompakt stasjonsvogn
Opptil 4 passasjerer

41 kr/dag

14 aug.–3 sep.
Toyota Auris Touring Sports

Viktig informasjon om leiebiler i Roma

Aldersgrense for bilutleie i Roma varierer fra ulike bilutleieselskaper, men det er som regel en nedre aldersgrense på 21 år. Dersom føreren er under 25 år er det også ofte en ekstra kostnad som går på forsikring. Dette gjelder også for førere over 75 år. Det er også enkelte leiebilselskaper som har krav om at føreren må ha hatt førerkort sammenhengende i minst ett år. Er du i tvil om dette, bør du undersøke med bilutleieselskapet på forhånd, spesielt om dere er en ung gjeng på tur.

Det er fartsgrense på 50 km/t når du kjører i tettstedsområder og fra 90 km/t og inntil 150 km/t når du kjører på motorvei. Det er promillegrense på 0,05. For de i alderen 18-21 er promillegrensen 0. Det er påbudt med bilbelte, og barn som er under fire år skal ha barnesete. Det er forbudt å snakke i mobiltelefon mens du kjører bil i og rundt Roma.

Med leiebil i Roma bør du være forberedt på å kjøre i noe kaotisk og stressende omgivelser. Skal du finne parkering er det greit å være klar over at det ikke er gateparkering i det historiske sentrum, så det anbefales å heller parkere litt utenfor sentrum og oppdage byens severdigheter til fots eller med offentlig transport. Noen hoteller kan hjelpe deg med parkeringsbeviset som du trenger for å kjøre i sentrum i det som heter ZTL-sonene. Disse kan bare brukes av de som bor i byen. Du kan parkere i blå sone som går rundt sentrum, der er det avgiftsparkering mandag-fredag fra klokken 08-23. I områdene lenger utenfor sentrum er det billigere å parkere. Det finnes også en del parkeringsplasser og parkeringshus, som du finner i nærheten av gamlebyen eller ved mange av byens metrostasjoner.

Har du leiebil i Roma er det mange dagsturer å dra på for å utforske større deler av Italia. Du kan ta med vennegjengen på biltur til for eksempel Ostia Antica som er et stort arkeologisk, historisk sted med ruiner. Dere kjører i omtrent 45 minutter ut fra byen og mot havet for å komme hit. En annen spennende tur er Necropoli di Banditaccia som ligger i Cerveteri. Dette er de dødes by, med en rekke graver og gravstener kalt tumuli. Dere kjører 35 km nord for Roma på A12 autostrada for å komme dit. Midt mellom Roma og Firenze ligger den vakre middelalderbyen Orvieto. Her er det vakre bygninger, spesielt den imponerende katedralen, og masse gode restauranter. Dere kjører A1 autostrada for å komme hit og turen tar omtrent en og en halv time.

Med leiebil i Roma er noen leiebiltilbud uten forsikring som reduserer selvrisiko ved skade. Du kan legge til disse ekstra forsikringene som reduserer din egenandel dersom noe skulle skje under leieperioden. Kjøper du full forsikring kan dette koste mer enn prisen på bilen. Du kan velge å redusere egenandel med 50 prosent og 80 prosent dersom du vil betale mindre. Prisen på forsikringer som reduserer egenandelen din avhenger av hvilket selskap du leier hos. Dette bør du undersøke på forhånd, og du bør spørre utleier om hva forsikringen innebærer før du velger den.

For å leie bil i Roma trenger du ikke internasjonalt førerkort.

Det er flere steder du kan hente og levere leiebil i Roma. Dersom du kommer med fly, kan du velge et firma som har bilutleie og henting ved flyplassen, da kan du hente bilen med en gang du ankommer. Du kan også velge bilutleieselskaper som holder til rundt sentrum av byen.


Tilbud på Roma, Lazio bilutleie

Finn leiebil i Roma som passer for deg

Liten Leiebiler

97 kr - 895 kr

Alle biltyper

120 kr - 2 637 kr

Gjennomsnittsprisen for en Liten leiebil i Roma, Italia er 396 kr. Den billigste tiden å leie en Liten i Roma, Italia er i november. Prisen er 76 % lavere enn resten av året med bare 97 kr per dag. En leiebil av typen Liten er vanligvis 56 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Roma. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Roma kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Roma Liten utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en Mellomstor leiebil i Roma, Italia er 717 kr. Den billigste tiden å leie en Mellomstor i Roma, Italia er i november. Prisen er 77 % lavere enn resten av året med bare 167 kr per dag. En leiebil av typen Mellomstor er vanligvis 20 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Roma. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Roma kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Roma Mellomstor utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en Stor leiebil i Roma, Italia er 1 352 kr. Den billigste tiden å leie en Stor i Roma, Italia er i mai. Prisen er 27 % lavere enn resten av året med bare 994 kr per dag. En leiebil av typen Stor er vanligvis 34 % dyrere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Roma. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Roma kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en SUV leiebil i Roma, Italia er 541 kr. Den billigste tiden å leie en SUV i Roma, Italia er i februar. Prisen er 71 % lavere enn resten av året med bare 159 kr per dag. En leiebil av typen SUV er vanligvis 40 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Roma. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Roma kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Roma SUV utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en Varebil leiebil i Roma, Italia er 817 kr. Den billigste tiden å leie en Varebil i Roma, Italia er i august. Prisen er 0 % lavere enn resten av året med bare 1 301 kr per dag. En leiebil av typen Varebil er vanligvis 9 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Roma. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Roma kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Citroen C3
eller som ligner på Mini
Opptil 2 passasjerer

23 kr/dag

14 aug.–3 sep.
Citroen C3

Leiebilselskaper i Roma

Alle større selskaper som leier ut biler i Roma, Lazio
32 utleiesteder
Oversikt

Renhet

7,3

Komfort

7,3

Gjennomsnittlig

7,3

Hentes/Leveres

7,3

Value

7,3
16 utleiesteder
Oversikt

Renhet

10,0

Komfort

2,0

Gjennomsnittlig

2,0

Hentes/Leveres

2,0

Value

2,0
9 utleiesteder
Oversikt

Renhet

1,9

Komfort

1,9

Gjennomsnittlig

1,9

Hentes/Leveres

1,9

Value

1,9
51 utleiesteder
19 utleiesteder
19 utleiesteder
13 utleiesteder
12 utleiesteder

Informasjon om leiebiler i Roma

Finn informasjon om gode leietilbud, populære leiebilselskaper og nyttige retningslinjer for ditt besøk i Roma

Mest populære selskap

SICILY BY CAR

Populære biltyper

Economy, Mini, Compact

Billigste leiebil

458 kr

Mest populære modell

Volkswagen up!
Det mest populære bilutleiefirmaet i Roma funnet på momondo denne måneden er SICILY BY CAR . Andre populære valg blant bilutleiefirmaer er SURPRICE CAR RENTAL og Ok Mobility
Følgende biltyper ble tilbudt hos leiebilselskaper i Roma de siste 72 timene: Economy, Mini, Compact.
Den laveste prisen for en leiebil i Roma er 458 kr/dag. For dette området kan du forvente gjennomsnittspriser fra 1 016 kr/dag.
Den mest populære bilmodellen å leie i Roma de siste 7 dagene er Volkswagen up!. Våre brukere foretrekker også Fiat 500 som et alternativ.

Finn populære attraksjoner i nærheten av der du skal hente leiebilen

Besøk disse attraksjonene som må ses i nærheten av populære leiebilsteder i Roma

Attraksjoner i nærheten:

Petersplassen20,8 km
Pantheon22,0 km

Attraksjoner i nærheten:

Pantheon14,8 km
Petersplassen16,1 km

Attraksjoner i nærheten:

Petersplassen3,6 km
Pantheon3,9 km

Lei en bil i nærheten et av de populære hotellene i Roma

Nedenfor er de mest populære hotellene i Roma

Kjøre med en leiebil i Roma - FAQ

Lær deg alt det du trenger å vite om å leie bil i Roma, slik at du best mulig kan forberede den neste reisen din

1 051 kr er den beste prisen for leiebil en helg i Roma i september, og de billigste tilbudene starter på 593 kr. Ved å utvide leien til over 7 dager så endres prisklasse til rundt 402 kr til 827 kr.

Den billigste leverandøren i Roma er Rhodium med en gjennomsnittlig leiepris per dag på 165 kr fra 3 utleiesteder i Roma. Det absolutt billigste tilbudet momondo-brukere har funnet tilbys av Rhodium i Roma med en pris på 35 kr.

Flertallet av bilutleieselskapene i Roma som vi samarbeider med opererer ikke med kanselleringsgebyrer. Det betyr at dersom planene dine endrer seg, tilbyr mange utleiebilselskapeen i Roma som Hertz, Avis og NOLEGGIARE ofte kansellering uten ekstra kostnad basert på når du bestilte.

En standardbil er et godt alternativ når du skal besøke Roma i september. Roma har i gjennomsnitt 93 mm nedbør, og temperaturene ligger på omkring 17 °C i september. Dette er forhold som egner seg godt for en standardbil som enkelt kan håndtere regn, og som fungerer bra når temperaturene faller. Å leie en Standard i Roma vil koste deg i gjennomsnitt 934 kr/dag.

Hertz er det leiebilselskapet som har flest utleiesteder i Roma, Italia. De har 32 utleiesteder, og der kan du regne med å måtte betale en daglig pris på 1 468 kr i Roma, Italia.

Fartsgrensen i bysonen i Roma er 50 km/t, og dette gjelder også byer og tettsteder i nærheten. I utkanten av byen og på motorveien omkring Roma ligger fartsgrensen på henholdsvis 90 km/t og 130 km/t. Hvis du leier en bil i Roma, bør du være oppmerksom på at disse fartsgrensene må følges.

Temperaturen i Roma i august ligger normalt på 24 °C, og forventet nedbørsmengde er 33 mm. Dette er nyttig å vite når du skal leie bil, slik at du kan leie den perfekte bilen for de forventede værforholdene.

Klimaet i Lazio i august innebærer vanligvis temperaturer på 23 °C og en forventet nedbørsmengde på 39,6 mm i løpet av måneden. De som vil leie bil og kjøre fra Roma til de omkringliggende områdene, bør ha denne informasjonen i bakhodet.


Leiebiler på populære flyplasser nære Roma

Lei en bil på en av de mest populære flyplassene i nærheten av Roma

Leiebiltyper som er populære i Roma

Lei en av disse populære biltypene i Roma

Utforsk flere leiebiler i Italia

Sjekk ut tilbud på leiebiler i Italia

Start planleggingen av reisen til Roma


Hvorfor bruke momondo?

momondo finner og sammenligner tusenvis av bilutleienettsteder for å gi deg det beste utvalget blant bilutleieselskaper i Roma. Det er raskt og gratis å finne en leiebil, så det er smart å bruke momondo når du skal bestille.

momondo gjør det enklere for deg å finne flotte leiebiler i Roma, ved at du kan avgrense søket med en rekke filtreringsalternativer. Du kan begrense utvalget ditt ved å se på pris, biltype, lokasjon med mer.

Ja, du kan filtrere søket slik at du kun får opp bilutleieselskaper i Roma som tilbyr gratis avbestilling på momondo.

Ja, momondo har et filter som lar deg finne deg leiebiler med fair fuel policy i Roma.

Forbedrede rengjøringsrutiner finner du hos alle bilutleieselskaper på momondo inkludert Roma.

Ubegrenset kjørelengde er faktisk et alternativ momondo tilbyr på leiebiler i Roma.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Bestill med pålitelighet
Vi sammenligner leiebiltilbud fra over 70.000 lokasjoner, slik at du kan gjøre et raskt og enkelt valg.
Eco Conscious
Velg fra en rekke kjøretøy, inkludert hybrid- og elektriske alternativer for å sikre at reisen din er miljøvennlig.
Ingen skjulte kostnader
Alle priser som vises er fullstendige. Ingen skjulte kostnader eller gebyrer, så du kan ha tillit til prisen du ser.