Leiebil Roma - Finn billig bilutleie i byen

Leter du etter tilbud på en billig leiebil i Roma? Start søket her

Roma, Italia
28. jan. — 4. feb.
Samme leveringssted
Roma, Italia
to. 28.1.
middag
to. 4.2.
middag

Oversikt over leiebilselskaper i Roma

Alle større selskaper som leier ut biler i Roma
Byråets vurdering: Bra 6.7

Poengsummen er basert på 172 vurderinger

Byråets vurdering: Bra 6.2

Poengsummen er basert på 111 vurderinger

Byråets vurdering: Bra 6.7

Poengsummen er basert på 41 vurderinger

Byråets vurdering: Bra 6.2

Poengsummen er basert på 64 vurderinger

Byråets vurdering: Fantastisk 9.8

Poengsummen er basert på 2 vurderinger

Byråets vurdering: Fantastisk 8.5

Poengsummen er basert på 3 vurderinger

Byråets vurdering: Fantastisk 8.0

Poengsummen er basert på 1 vurdering

Byråets vurdering: Bra 7.4

Poengsummen er basert på 9 vurderinger


Når er det billigst å leie bil i Roma?

Alle

32 kr - 451 kr

Økonomi

32 kr - 225 kr

Den rimeligste tiden å leie bil på i Roma er i januar. Prisen er 75% lavere enn resten av året til bare 32 kr per dag. Den dyreste måneden er juli. Dersom du ser etter en spesifikk biltype, vurder å leie økonomiklasse i januar. Prisen på leiebil i Roma kan variere basert på flere faktorer som tilgjengelighet, hvor populær bilen er og hvor langt ut du booker leiebilen.


Finn populære attraksjoner i nærheten av der du skal hente leiebilen

Roma Fiumicino flyplass

Roma, Italia

Attraksjoner i nærheten:

Petersplassen20,8 km
Pantheon22,0 km
Roma Roma Ciampino flyplass

Roma, Italia

Attraksjoner i nærheten:

Pantheon14,8 km
Petersplassen16,1 km
Sunnycars

C.Ne Gianicolense 93

Attraksjoner i nærheten:

Petersplassen3,6 km
Pantheon3,9 km

Informasjon om reisen din til Roma

Hvor gammel må man være for å leie bil i Roma?

Aldersgrense for bilutleie i Roma varierer fra ulike bilutleieselskaper, men det er som regel en nedre aldersgrense på 21 år. Dersom føreren er under 25 år er det også ofte en ekstra kostnad som går på forsikring. Dette gjelder også for førere over 75 år. Det er også enkelte leiebilselskaper som har krav om at føreren må ha hatt førerkort sammenhengende i minst ett år. Er du i tvil om dette, bør du undersøke med bilutleieselskapet på forhånd, spesielt om dere er en ung gjeng på tur.

Viktig å vite om trafikk- og kjøreregler

Det er fartsgrense på 50 km/t når du kjører i tettstedsområder og fra 90 km/t og inntil 150 km/t når du kjører på motorvei. Det er promillegrense på 0,05. For de i alderen 18-21 er promillegrensen 0. Det er påbudt med bilbelte, og barn som er under fire år skal ha barnesete. Det er forbudt å snakke i mobiltelefon mens du kjører bil i og rundt Roma.

Parkering

Med leiebil i Roma bør du være forberedt på å kjøre i noe kaotisk og stressende omgivelser. Skal du finne parkering er det greit å være klar over at det ikke er gateparkering i det historiske sentrum, så det anbefales å heller parkere litt utenfor sentrum og oppdage byens severdigheter til fots eller med offentlig transport. Noen hoteller kan hjelpe deg med parkeringsbeviset som du trenger for å kjøre i sentrum i det som heter ZTL-sonene. Disse kan bare brukes av de som bor i byen. Du kan parkere i blå sone som går rundt sentrum, der er det avgiftsparkering mandag-fredag fra klokken 08-23. I områdene lenger utenfor sentrum er det billigere å parkere. Det finnes også en del parkeringsplasser og parkeringshus, som du finner i nærheten av gamlebyen eller ved mange av byens metrostasjoner.

Utfluktsmål i og rundt Roma

Har du leiebil i Roma er det mange dagsturer å dra på for å utforske større deler av Italia. Du kan ta med vennegjengen på biltur til for eksempel Ostia Antica som er et stort arkeologisk, historisk sted med ruiner. Dere kjører i omtrent 45 minutter ut fra byen og mot havet for å komme hit. En annen spennende tur er Necropoli di Banditaccia som ligger i Cerveteri. Dette er de dødes by, med en rekke graver og gravstener kalt tumuli. Dere kjører 35 km nord for Roma på A12 autostrada for å komme dit. Midt mellom Roma og Firenze ligger den vakre middelalderbyen Orvieto. Her er det vakre bygninger, spesielt den imponerende katedralen, og masse gode restauranter. Dere kjører A1 autostrada for å komme hit og turen tar omtrent en og en halv time.

Hvilke forsikringer trenger man?

Med leiebil i Roma er noen leiebiltilbud uten forsikring som reduserer selvrisiko ved skade. Du kan legge til disse ekstra forsikringene som reduserer din egenandel dersom noe skulle skje under leieperioden. Kjøper du full forsikring kan dette koste mer enn prisen på bilen. Du kan velge å redusere egenandel med 50 prosent og 80 prosent dersom du vil betale mindre. Prisen på forsikringer som reduserer egenandelen din avhenger av hvilket selskap du leier hos. Dette bør du undersøke på forhånd, og du bør spørre utleier om hva forsikringen innebærer før du velger den.

Kan man bruke det norske førerkortet i Roma, eller må man ha et internasjonalt?

For å leie bil i Roma trenger du ikke internasjonalt førerkort.

Hvor i Roma kan man hente og levere leiebilen?

Det er flere steder du kan hente og levere leiebil i Roma. Dersom du kommer med fly, kan du velge et firma som har bilutleie og henting ved flyplassen, da kan du hente bilen med en gang du ankommer. Du kan også velge bilutleieselskaper som holder til rundt sentrum av byen.


Avstand fra Roma til populære hoteller

Parker deg selv og bilen din på disse populære hotellene ikke langt fra bilutleieskranken på Roma Fiumicino flyplass

Leiebiler i Roma

397 personer har sett etter leiebil i Roma i Januar.

Hvilke rengjøringstiltak implementeres av leiebilselskaper i Roma for å kontrollere spredningen av COVID-19?

Alamo, Enterprise og National er noen av selskapene som tilbyr alternativer for forbedret rengjøring for å redusere spredningen av COVID-19 i Roma. Kjøretøyene rengjøres regelmessig, men leiebilselskapene gjør nå alt de kan for å sikre at bilene er steriliserte. Du kan se hvilke selskaper i Roma som tilbyr denne tjenesten ved å filtere etter dette alternativet på momondo. Ting endrer seg stadig vekk, og det gjør også retningslinjer. Vi gjør alt vi kan for å holde oss oppdaterte, men vi anbefaler deg å alltid sjekke direkte med leverandøren.

Hvor mye koster det å leie en bil i Roma i februar?

130 kr er den beste prisen for leiebil en helg i Roma i februar, og de billigste tilbudene starter på 46 kr. Ved å utvide leien til over 7 dager så endres prisklasse til rundt 108 kr til 366 kr.

Hvilket leiebilselskap i Roma har de billigste prisene på leiebiler?

Den billigste leverandøren i Roma er INTERRENT med en gjennomsnittlig leiepris per dag på 82 kr fra utleiested i Roma. Det absolutt billigste tilbudet momondo-brukere har funnet tilbys av INTERRENT i Roma med en pris på 23 kr.

Tilkommer det et gebyr hvis jeg kansellerer leiebilen min i Roma?

Flertallet av bilutleieselskapene i Roma som vi samarbeider med opererer ikke med kanselleringsgebyrer. Det betyr at dersom planene dine endrer seg, tilbyr mange utleiebilselskapeen i Roma som Alamo, Enterprise og National ofte kansellering uten ekstra kostnad basert på når du bestilte.

Hvilken type leiebile er best å leie i Roma i februar?

En standardbil er et godt alternativ når du skal besøke Roma i februar. Roma har i gjennomsnitt 65 mm nedbør, og temperaturene ligger på omkring 11 °C i februar. Dette er forhold som egner seg godt for en standardbil som enkelt kan håndtere regn, og som fungerer bra når temperaturene faller. Å leie en Standard i Roma vil koste deg i gjennomsnitt 620 kr/dag.

Hvilket leiebilselskap i Roma har flest utleiesteder?

Hertz er det leiebilselskapet som har flest utleiesteder i Roma. De har 32 utleiesteder, og der kan du regne med å måtte betale en daglig pris på 253 kr i Roma.

Hva er fartsgrensen i Roma?

Fartsgrensen i bysonen i Roma er 50 km/t, og dette gjelder også byer og tettsteder i nærheten. I utkanten av byen og på motorveien omkring Roma ligger fartsgrensen på henholdsvis 90 km/t og 130 km/t. Hvis du leier en bil i Roma, bør du være oppmerksom på at disse fartsgrensene må følges.

Hvordan er været i Roma, Italia i Januar?

Temperaturen i Roma i Januar ligger normalt på 8 °C, og forventet nedbørsmengde er 81 mm. Dette er nyttig å vite når du skal leie bil, slik at du kan leie den perfekte bilen for de forventede værforholdene.

Hvilken bil vil momondo anbefale basert på været i Januar?

Været i Roma i løpet av Januar vil mest sannsynlig ikke ha noen påvirkning på hvilken leiebil du bør leie. Dog foretrekker som regel momondo-brukere visse biltyper når de skal leie bil i Roma. Prisbevisste reisende som ser etter leiebil i Roma, velger som regel små biler. Disse er som regel billigst. Eksempler på små biler som er tilgjengelig for leie, er Opel Corsa, Vauxhall Mokka og Fiat 500.

Er været i Roma representativt for resten av Lazio?

Klimaet i Lazio i Januar innebærer vanligvis temperaturer på 8 °C og en forventet nedbørsmengde på 77,8 mm i løpet av måneden. De som vil leie bil og kjøre fra Roma til de omkringliggende områdene, bør ha denne informasjonen i bakhodet.


Finn hotell og fly til Roma

 • Få den siste informasjonen om Roma flyvninger

  Finn den beste tiden for reise, billigste priser, og mest populære flyselskaper.

  Finn flyvninger til Roma
 • Start planlegging av din reise i dag

  Få en oversikt over populære hoteller i Roma mest populære nabolag

  Finn hoteller i Roma
 • Overnatt i en feriebolig

  Nyt fasilitetene du er vant til hjemme også når du er på ferie. Les mer om ferieboliger her.

  Finn ferieboliger i Roma