Leiebil Kiel - Finn billig bilutleie i byen

Leter du etter tilbud på en billig leiebil i Kiel? Start søket her

Kiel, Tyskland
21. jan. — 28. jan.
Samme leveringssted
Kiel, Tyskland
to. 21.1.
middag
to. 28.1.
middag

Oversikt over leiebilselskaper i Kiel

Alle større selskaper som leier ut biler i Kiel
Byråets vurdering: Fantastisk 10.0

Poengsummen er basert på 1 vurdering

Byråets vurdering: Fantastisk 10.0

Poengsummen er basert på 2 vurderinger


Avstand fra Kiel til populære hoteller

Parker deg selv og bilen din på disse populære hotellene ikke langt fra bilutleieskranken på Hamburg flyplass

Leiebiler i Kiel

Så langt i Januar har 27 momondobrukere søkt etter billige leiebiler i Kiel.

Hvilke rengjøringstiltak implementeres av leiebilselskaper i Kiel for å kontrollere spredningen av COVID-19?

Rene kjøretøy har alltid vært en prioritet, men for din sikkerhet har leiebilselskaper i Kiel innført nye, forbedrede krav til rengjøring for å sikre at kjøretøyet er desinfisert. Noen av selskapene som tilbyr forbedret rengjøring, er Avis, Dollar og Hertz. Finn ut mer om hvert av alternativene dine. Ting endrer seg stadig vekk, og det gjør også retningslinjer. Vi gjør alt vi kan for å holde oss oppdaterte, men vi anbefaler deg å alltid sjekke direkte med leverandøren.

Hvor mye koster det å leie en bil i Kiel i februar?

For en helg i februar starter det beste tilbudet i Kiel på rundt 534 kr og opp til rundt 644 kr. Tilbud er litt annerledes for leie for langhelg - tilbud starter på 150 kr, med gjennomsnittpris på 316 kr.

Hvilket leiebilselskap i Kiel har de billigste prisene på leiebiler?

De billigste leiebilprisene i Kiel tilbys av Enterprise som har 1 utleiested i byen. momondo-brukere har funnet daglige priser helt nede i 152 kr, men gjennomsnittsprisen for leiebiler i Kiel fra Enterprise ligger på 413 kr/dag.

Tilkommer det et gebyr hvis jeg kansellerer leiebilen min i Kiel?

Flertallet av bilutleieselskapene i Kiel som vi samarbeider med opererer ikke med kanselleringsgebyrer. Det betyr at dersom planene dine endrer seg, tilbyr mange utleiebilselskapeen i Kiel som Avis, Dollar og Hertz ofte kansellering uten ekstra kostnad basert på når du bestilte.

Hvilken type leiebile er best å leie i Kiel i februar?

En standardbil er et godt alternativ når du skal besøke Kiel i februar. Kiel har i gjennomsnitt 50 mm nedbør, og temperaturene ligger på omkring 3 °C i februar. Dette er forhold som egner seg godt for en standardbil som enkelt kan håndtere regn, og som fungerer bra når temperaturene faller. Å leie en Standard i Kiel vil koste deg i gjennomsnitt 222 kr/dag.

Hvilket leiebilselskap i Kiel har flest utleiesteder?

Sixt er det leiebilselskapet som har flest utleiesteder i Kiel. De har 2 utleiesteder, og der kan du regne med å måtte betale en daglig pris på 567 kr i Kiel.

Hva er fartsgrensen i Kiel?

Fartsgrensen i bysonen i Kiel er 50 km/t, og dette gjelder også byer og tettsteder i nærheten. I utkanten av byen og på motorveien omkring Kiel ligger fartsgrensen på henholdsvis 100 km/t og Veiledende. Hvis du leier en bil i Kiel, bør du være oppmerksom på at disse fartsgrensene må følges.

Hvordan er været i Kiel, Tyskland i Januar?

I løpet av Januar ligger gjennomsnittstemperaturen i Kiel på 1 °C, og forventet nedbørsmengde er 70 mm. Dette kan være nyttig informasjon for reisende som skal leie bil i Kiel.

Hvilken bil vil momondo anbefale basert på været i Januar?

Klimaet i Kiel i Januar har som regel ikke noe å si for hvilken type bil du bør leie for oppholdet. Basert på dataene våre ser momondo-brukere ofte etter spesifikke kjøretøy når de skal leie bil i Kiel. Prisbevisste reisende som ser etter leiebil i Kiel, velger som regel små biler. Disse er som regel billigst. Eksempler på små biler som er tilgjengelig for leie, er Opel Corsa, Fiat Panda og Ford Galaxy.

Er været i Kiel representativt for resten av Schleswig-Holstein?

De som ønsker å leie bil i Kiel for en biltur i de omkringliggende områdene, bør være oppmerksomme på at været i Schleswig-Holstein i løpet av Januar vanligvis har temperaturer på 1 °C med en forventet nedbørsmengde på 70 mm.


Finn hotell og fly til Kiel

 • Få den siste informasjonen om Kiel flyvninger

  Finn den beste tiden for reise, billigste priser, og mest populære flyselskaper.

  Finn flyvninger til Kiel
 • Start planlegging av din reise i dag

  Få en oversikt over populære hoteller i Kiel mest populære nabolag

  Finn hoteller i Kiel
 • Overnatt i en feriebolig

  Nyt fasilitetene du er vant til hjemme også når du er på ferie. Les mer om ferieboliger her.

  Finn ferieboliger i Kiel