Leiebiler i Kiel, Tyskland

Leter du etter tilbud på en billig leiebil i Kiel, Tyskland? Start søket her

Kiel, Tyskland
23. mai — 30. mai
Samme leveringssted
Kiel, Tyskland
sø. 23.5.
middag
sø. 30.5.
middag
Sjåførens alder:

Oversikt over leiebilselskaper i Kiel

Alle større selskaper som leier ut biler i Kiel, Tyskland
10,0
Fantastisk
2 vurderinger1 utleiested
Oversikt

Renhet

10,0

Komfort

8,0

Gjennomsnittlig

10,0

Henting/levering

10,0

Valuta for pengene

9,0
0,0
Forferdelig
10 utleiesteder
0,0
Forferdelig
4 utleiesteder
0,0
Forferdelig
3 utleiesteder
0,0
Forferdelig
2 utleiesteder
0,0
Forferdelig
2 utleiesteder
0,0
Forferdelig
2 utleiesteder
0,0
Forferdelig
1 utleiested

Avstand fra Kiel, Tyskland til populære hoteller

Parker deg selv og bilen din på disse populære hotellene ikke langt fra bilutleieskranken på Hamburg flyplass

Leiebiler i Kiel

Så langt i mai har 27 momondobrukere søkt etter billige leiebiler i Kiel.

Hvilke rengjøringstiltak implementeres av leiebilselskaper i Kiel for å kontrollere spredningen av COVID-19?

Rene kjøretøy har alltid vært en prioritet, men for din sikkerhet har leiebilselskaper i Kiel innført nye, forbedrede krav til rengjøring for å sikre at kjøretøyet er desinfisert. Noen av selskapene som tilbyr forbedret rengjøring, er Avis, Dollar og Hertz. Finn ut mer om hvert av alternativene dine. Ting endrer seg stadig vekk, og det gjør også retningslinjer. Vi gjør alt vi kan for å holde oss oppdaterte, men vi anbefaler deg å alltid sjekke direkte med leverandøren.

Hvilket leiebilselskap i Kiel har de billigste prisene på leiebiler?

De billigste leiebilprisene i Kiel tilbys av Enterprise som har 1 utleiested i byen. momondo-brukere har funnet daglige priser helt nede i 148 kr, men gjennomsnittsprisen for leiebiler i Kiel fra Enterprise ligger på 401 kr/dag.

Tilkommer det et gebyr hvis jeg kansellerer leiebilen min i Kiel, Tyskland?

Flertallet av bilutleieselskapene i Kiel som vi samarbeider med opererer ikke med kanselleringsgebyrer. Det betyr at dersom planene dine endrer seg, tilbyr mange utleiebilselskapeen i Kiel som Avis, Dollar og Hertz ofte kansellering uten ekstra kostnad basert på når du bestilte.

Hvilken type leiebile er best å leie i Kiel i juni?

En standardbil er et godt alternativ når du skal besøke Kiel i juni. Kiel har i gjennomsnitt 80 mm nedbør, og temperaturene ligger på omkring 16 °C i juni. Dette er forhold som egner seg godt for en standardbil som enkelt kan håndtere regn, og som fungerer bra når temperaturene faller. Å leie en Standard i Kiel vil koste deg i gjennomsnitt 215 kr/dag.

Hvilket leiebilselskap i Kiel har flest utleiesteder?

Sixt er det leiebilselskapet som har flest utleiesteder i Kiel, Tyskland. De har 2 utleiesteder, og der kan du regne med å måtte betale en daglig pris på 551 kr i Kiel, Tyskland.

Hva er fartsgrensen i Kiel, Tyskland?

Fartsgrensen i bysonen i Kiel er 50 km/t, og dette gjelder også byer og tettsteder i nærheten. I utkanten av byen og på motorveien omkring Kiel ligger fartsgrensen på henholdsvis 100 km/t og Veiledende. Hvis du leier en bil i Kiel, bør du være oppmerksom på at disse fartsgrensene må følges.

Hvordan er været i Kiel, Tyskland i mai?

I løpet av mai ligger gjennomsnittstemperaturen i Kiel på 11 °C, og forventet nedbørsmengde er 60 mm. Dette kan være nyttig informasjon for reisende som skal leie bil i Kiel.

Hvilken bil vil momondo anbefale basert på været i mai?

Klimaet i Kiel i mai har som regel ikke noe å si for hvilken type bil du bør leie for oppholdet. Basert på dataene våre ser momondo-brukere ofte etter spesifikke kjøretøy når de skal leie bil i Kiel. Prisbevisste reisende som ser etter leiebil i Kiel, velger som regel små biler. Disse er som regel billigst. Eksempler på små biler som er tilgjengelig for leie, er Opel Corsa, Fiat Panda og Ford Galaxy.

Er været i Kiel representativt for resten av Schleswig-Holstein?

De som ønsker å leie bil i Kiel for en biltur i de omkringliggende områdene, bør være oppmerksomme på at været i Schleswig-Holstein i løpet av mai vanligvis har temperaturer på 11 °C med en forventet nedbørsmengde på 60 mm.


Leiebiler på flyplasser i Kiel

Reserver en leiebil på en annen flyplass i nærheten av Kiel

Start planleggingen av reisen til Kiel