Leiebiler i Kiel, Schleswig-Holstein

Ser du etter tilbud på billig leiebiler i Kiel, Schleswig-Holstein? Start søket her!

Kiel, Tyskland
15. jun. — 22. jun.
Samme leveringssted
Kiel, Tyskland
to. 15.6.
12:00
to. 22.6.
12:00
Sjåførens alder:

Tilbud fra leiebilselskaper på over 70 000 steder.

Leiebiler innsikt og trender i Kiel

Nyttig innsikt som hjelper deg å bestille den perfekte leiebilen Kiel

Hvilket leiebilselskap er billigst i Kiel?

De billigste leiebilene i Kiel finner man som regel hos Enterprise Rent-A-Car. Ved bestilling med Enterprise Rent-A-Car, kan det være at du finner priser for leiebiler helt nede i 333 kr/dag Gjennomsnittsprisen på å leie bil i Kiel er 462 kr/dag.

Hvilket leiebilselskap i Kiel har flest utleiesteder?

Sunnycars has the most locations of any rental car company in Kiel, with 11 locations.

Hvilken bil er den mest populære å leie i Kiel?

De fleste momondo-brukere leier Nissan Qashqai i Kiel, men BMW 3 Series er det populært andrevalg ifølge dataene våre. Hvis du er interessert i å leie Nissan Qashqai, kan du forvente deg priser på i gjennomsnitt 544 kr per dag. Noen brukere har funnet tilbud på leie av Nissan Qashqai i Kiel for så lite som 351 kr per dag. Leiebiler av typen BMW 3 Series i Kiel koster i gjennomsnitt 1 033 kr per dag, og noen av de billigste tilbudene ligger på 640 kr per dag.

Tilbud på Kiel, Schleswig-Holstein bilutleie

Finn leiebil i Kiel som passer for deg

Liten Leiebiler

422 kr - 775 kr

Alle biltyper

432 kr - 1 020 kr

Gjennomsnittsprisen for en Liten leiebil i Kiel, Tyskland er 504 kr. Den billigste tiden å leie en Liten i Kiel, Tyskland er i september. Prisen er 17 % lavere enn resten av året med bare 422 kr per dag. En Liten utleie er vanligvis 21 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Kiel. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Kiel kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en Mellomstor leiebil i Kiel, Tyskland er 567 kr. Den billigste tiden å leie en Mellomstor i Kiel, Tyskland er i februar. Prisen er 45 % lavere enn resten av året med bare 315 kr per dag. En Mellomstor utleie er vanligvis 11 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Kiel. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Kiel kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en Stor leiebil i Kiel, Tyskland er 582 kr. Den billigste tiden å leie en Stor i Kiel, Tyskland er i november. Prisen er 9 % lavere enn resten av året med bare 536 kr per dag. En Stor utleie er vanligvis 8 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Kiel. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Kiel kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en SUV leiebil i Kiel, Tyskland er 471 kr. Den billigste tiden å leie en SUV i Kiel, Tyskland er i februar. Prisen er 34 % lavere enn resten av året med bare 315 kr per dag. En SUV utleie er vanligvis 26 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Kiel. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Kiel kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Kiel SUV utleie funnet på momondo den siste uken.


Leiebilselskaper i Kiel

Alle større selskaper som leier ut biler i Kiel, Schleswig-Holstein

Avis

2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

10,0

Komfort

10,0

Gjennomsnittlig

10,0

Hentes/Leveres

10,0

Value

10,0

Enterprise Rent-A-Car

1 utleiested
Oversikt

Renhet

9,2

Komfort

8,8

Gjennomsnittlig

9,2

Hentes/Leveres

9,6

Value

8,8

Sunnycars

11 utleiesteder

keddy by Europcar

5 utleiesteder

FLIZZR

4 utleiesteder

Europcar

3 utleiesteder

Free2Move

2 utleiesteder

Global Rent A Car

2 utleiesteder

Lei en bil i nærheten et av de populære hotellene i Kiel

Nedenfor er de mest populære hotellene i Kiel

Kjøre med en leiebil i Kiel - FAQ

Lær deg alt det du trenger å vite om å leie bil i Kiel, slik at du best mulig kan forberede den neste reisen din

En standardbil er et godt alternativ når du skal besøke Kiel i juli. Kiel har i gjennomsnitt 80 mm nedbør, og temperaturene ligger på omkring 16 °C i juli. Dette er forhold som egner seg godt for en standardbil som enkelt kan håndtere regn, og som fungerer bra når temperaturene faller. Å leie en Standard i Kiel vil koste deg i gjennomsnitt 567 kr/dag.

Fartsgrensen i bysonen i Kiel er 50 km/t, og dette gjelder også byer og tettsteder i nærheten. I utkanten av byen og på motorveien omkring Kiel ligger fartsgrensen på henholdsvis 100 km/t og Veiledende. Hvis du leier en bil i Kiel, bør du være oppmerksom på at disse fartsgrensene må følges.


Leiebiler på populære flyplasser nære Kiel

Lei en bil på en av de mest populære flyplassene i nærheten av Kiel

Bilutleie i området av Kiel

Trenger du å leie bil i et bestemt område av Kiel? Begrens søket ved å bruke alternativene nedenfor

Utforsk flere leiebiler i Tyskland

Sjekk ut tilbud på leiebiler i Tyskland

Start planleggingen av reisen til Kiel


Hvorfor bruke momondo?

Du bør bruke momondo til å bestille leiebil i Kiel fordi det kan spare deg for tid og penger. momondo henter og lar deg sammenligne priser og retningslinjer for bilutleie fra tusenvis av bilutleienettsteder.

Ved å bruke filtre gjør momondo det enklere å finne en flott leiebil i Kiel. Enten det er pris, biltype, fasiliteter eller retningslinjer, lar momondo deg avgrense søket med disse og flere filtre for å finne det beste tilbudet for deg.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Bestill med pålitelighet
Vi sammenligner leiebiltilbud fra over 70.000 lokasjoner, slik at du kan gjøre et raskt og enkelt valg.
Eco Conscious
Velg fra en rekke kjøretøy, inkludert hybrid- og elektriske alternativer for å sikre at reisen din er miljøvennlig.
Ingen skjulte kostnader
Alle priser som vises er fullstendige. Ingen skjulte kostnader eller gebyrer, så du kan ha tillit til prisen du ser.