Leiebiler i Munchen, Tyskland

Leter du etter tilbud på en billig leiebil i Munchen, Tyskland? Start søket her

Munchen, Tyskland
27. sep. — 4. okt.
Samme leveringssted
Munchen, Tyskland
ma. 27.9.
12:00
ma. 4.10.
12:00
Sjåførens alder:

Tilbud på Munchen, Tyskland bilutleie

Finn leiebilen som er perfekt for deg

Liten Leiebiler

206 kr - 547 kr

Alle biltyper

268 kr - 913 kr

Gjennomsnittsprisen på en leiebil av typen Liten i Munchen i Tyskland, koster 249 kr. Det billigste tidspunktet for å leie en Liten i Munchen i Tyskland, er i september. Prisen er 18 % lavere enn resten av året med en pris på kun 206 kr per dag. En leiebil av typen Liten er vanligvis 45 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Munchen. Gjennomsnittsprisen på leie av kjøretøy i Munchen kan variere basert på en rekke faktorer, deriblant tilbud og popularitet, samt hvor lang tid i forveien du kan bestille leiebilen. Nedenfor ser du de beste prisene for leiebiler av typen Liten i Munchen funnet på momondo i løpet av den siste uken.

Gjennomsnittsprisen på en leiebil av typen Mellomstor i Munchen i Tyskland, koster 370 kr. Det billigste tidspunktet for å leie en Mellomstor i Munchen i Tyskland, er i september. Prisen er 21 % lavere enn resten av året med en pris på kun 294 kr per dag. En leiebil av typen Mellomstor er vanligvis 18 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Munchen. Gjennomsnittsprisen på leie av kjøretøy i Munchen kan variere basert på en rekke faktorer, deriblant tilbud og popularitet, samt hvor lang tid i forveien du kan bestille leiebilen. Nedenfor ser du de beste prisene for leiebiler av typen Mellomstor i Munchen funnet på momondo i løpet av den siste uken.

Gjennomsnittsprisen på en leiebil av typen Stor i Munchen i Tyskland, koster 533 kr. Det billigste tidspunktet for å leie en Stor i Munchen i Tyskland, er i mars. Prisen er 34 % lavere enn resten av året med en pris på kun 354 kr per dag. En leiebil av typen Stor er vanligvis 16 % dyrere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Munchen. Gjennomsnittsprisen på leie av kjøretøy i Munchen kan variere basert på en rekke faktorer, deriblant tilbud og popularitet, samt hvor lang tid i forveien du kan bestille leiebilen. Nedenfor ser du de beste prisene for leiebiler av typen Stor i Munchen funnet på momondo i løpet av den siste uken.

Gjennomsnittsprisen på en leiebil av typen SUV i Munchen i Tyskland, koster 274 kr. Det billigste tidspunktet for å leie en SUV i Munchen i Tyskland, er i september. Prisen er 20 % lavere enn resten av året med en pris på kun 222 kr per dag. En leiebil av typen SUV er vanligvis 40 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Munchen. Gjennomsnittsprisen på leie av kjøretøy i Munchen kan variere basert på en rekke faktorer, deriblant tilbud og popularitet, samt hvor lang tid i forveien du kan bestille leiebilen. Nedenfor ser du de beste prisene for leiebiler av typen SUV i Munchen funnet på momondo i løpet av den siste uken.

Gjennomsnittsprisen på en leiebil av typen Luksus i Munchen i Tyskland, koster 425 kr. Det billigste tidspunktet for å leie en Luksus i Munchen i Tyskland, er i mars. Prisen er 17 % lavere enn resten av året med en pris på kun 354 kr per dag. En leiebil av typen Luksus er vanligvis 6 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Munchen. Gjennomsnittsprisen på leie av kjøretøy i Munchen kan variere basert på en rekke faktorer, deriblant tilbud og popularitet, samt hvor lang tid i forveien du kan bestille leiebilen. Nedenfor ser du de beste prisene for leiebiler av typen Luksus i Munchen funnet på momondo i løpet av den siste uken.


Oversikt over leiebilselskaper i Munchen

Alle større selskaper som leier ut biler i Munchen, Tyskland
25 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,2

Komfort

7,9

Gjennomsnittlig

7,3

Henting/levering

7,3

Valuta for pengene

7,1
6 utleiesteder
Oversikt

Renhet

7,4

Komfort

7,7

Gjennomsnittlig

7,2

Henting/levering

7,0

Valuta for pengene

7,6
10 utleiesteder
Oversikt

Renhet

7,7

Komfort

7,4

Gjennomsnittlig

6,7

Henting/levering

6,1

Valuta for pengene

6,4
10 utleiesteder
Oversikt

Renhet

7,3

Komfort

7,1

Gjennomsnittlig

7,0

Henting/levering

6,2

Valuta for pengene

6,7
9 utleiesteder
Oversikt

Renhet

7,6

Komfort

7,0

Gjennomsnittlig

6,6

Henting/levering

6,6

Valuta for pengene

6,0
7 utleiesteder
Oversikt

Renhet

7,2

Komfort

7,2

Gjennomsnittlig

5,0

Henting/levering

4,9

Valuta for pengene

4,7
19 utleiesteder
Oversikt

Renhet

9,3

Komfort

8,6

Gjennomsnittlig

9,3

Henting/levering

10,0

Valuta for pengene

8,6
21 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,0

Komfort

8,0

Gjennomsnittlig

8,0

Henting/levering

10,0

Valuta for pengene

8,0

Finn populære attraksjoner i nærheten av der du skal hente leiebilen

Attraksjoner i nærheten:

Marienplatz28,7 km
Theresienwiese30,3 km

Attraksjoner i nærheten:

Marienplatz155,3 km
Theresienwiese155,5 km

Attraksjoner i nærheten:

Theresienwiese98,8 km
Marienplatz100,8 km

Informasjon om reisen din til Munchen

Hvor gammel må man være for å leie bil i München?

Aldersgrense for bilutleie i München varierer fra ulike bilutleieselskaper, men det er som regel en nedre aldersgrense på 21 år. Dersom føreren er under 25 år er det også ofte en ekstra kostnad som går på forsikring. Dette gjelder også for førere over 75 år. Det er også enkelte leiebilselskaper som har krav om at føreren må ha hatt førerkort sammenhengende i minst ett år. Er du i tvil om dette, bør du undersøke med bilutleieselskapet på forhånd.

Viktig å vite om trafikk- og kjøreregler

Det er fartsgrense på 50 km/t når du kjører i tettstedsområder og 100 km/t når du kjører utenfor. På autobahn er det ingen øvrig fartsgrense, men noen steder har fartsgrense på 130 km/t. Det er promillegrense på 0,05 for alle over 21 år. For førere som er mellom 18-21 år er grensen på 0,0. Det er påbudt med bilbelte, og barn som er under 12 skal ha godkjent barnesete. Dersom du skulle få fartsbot kan du betale den enten kontant eller med kredittkort.

Parkering

Med leiebil i München kan du parkere i en rekke parkeringshus, i tillegg til gateparkering. Gateparkering er lov der det er blå parkeringsplasser, men det er mange steder det ikke er lov til å parkere eller kjøre fordi det er lavutslippssoner. Disse er lengst inn i sentrum. Du finner avgiftsparkering i distriktene Altstadt, Hackenviertel, Kreuzviertel og Graggenauviertel. Her kan man stå i maks to timer på dagtid. I parkeringshusene i sentrum kan du stå så lenge du vil, men disse koster noe mer enn gateparkering. Ser du etter billig parkering finnes det som kalles P+R parkering i utkanten av byen. Her er det parkering med kort vei til offentlig transport inn til byen fra parkeringsplassen.

Utfluktsmål i og rundt München

Har du leiebil i München kan du kjøre til en rekke utrolig vakre severdigheter. Et forslag dersom du har leiebil og kun skal være der i kort tid, er å ta en tur der du får med deg mange severdigheter på en gang. Start med Schloss Nymphenburg som er et barokkslott i den tyske byen. Dette regnes som et av de vakreste slottene i verden. 20 minutter med bil fra Schloss Nymphenburg ligger Karlsplatz. Her er det både imponerende arkitektur og gode shoppingmuligheter. Kjører dere omtrent en time ut av byen, vil dere kunne besøke Linderhof slott. Dette er et palass med en vakker hage som virkelig er verdt et besøk. Om ikke dere har blitt mette på slott enda, kan dere kjøre omtrent 50 minutter fra Linderhof slott til Neuschwanstein. Dette er et slott som ligger i Schangau i Allgäu, Bayern.

Hvilke forsikringer trenger man?

Med leiebil i München er noen leiebiltilbud uten forsikring som reduserer selvrisiko ved skade. Du kan legge til disse ekstra forsikringene som reduserer din egenandel dersom noe skulle skje under leieperioden. Kjøper du full forsikring kan dette koste mer enn prisen på bilen. Du kan velge å redusere egenandel med ulike prosent dersom du vil betale mindre. Prisen på forsikringer som reduserer egenandelen din avhenger av hvilket selskap du leier hos. Dette bør du undersøke på forhånd, og du bør spørre utleier om hva forsikringen innebærer før du velger den.

Kan man bruke det norske førerkortet i München, eller må man ha et internasjonalt?

For å leie bil i München trenger du ikke internasjonalt førerkort.

Hvor i München kan man hente og levere leiebilen?

Det er flere steder du kan hente og levere leiebil i München. Dersom du kommer med fly, kan du velge et firma som har bilutleie og henting ved flyplassen, da kan du hente bilen med en gang du ankommer. Du kan også velge bilutleieselskaper som holder til i sentrum av byen.


Avstand fra Munchen, Tyskland til populære hoteller

Parker deg selv og bilen din på disse populære hotellene ikke langt fra bilutleieskranken på Munchen Franz Josef Strauss flyplass

Leiebiler i Munchen

Så langt i september har 8 momondobrukere søkt etter billige leiebiler i Munchen.

Hvilke rengjøringstiltak implementeres av leiebilselskaper i Munchen for å kontrollere spredningen av COVID-19?

Forbedret rengjøring er et av de nye tiltakene du kan dra nytte av når du leier bil i Munchen. Bruk søkefiltret vårt for å se alle selskapene som tilbyr forbedret rengjøring. Ting endrer seg stadig vekk, og det gjør også retningslinjer. Vi gjør alt vi kan for å holde oss oppdaterte, men vi anbefaler deg å alltid sjekke direkte med leverandøren.

Hvor mye koster det å leie en bil i Munchen, Tyskland i oktober?

For leiebil en helg i Munchen i oktober, var gjennomsnittsprisen 164 kr med billigere tilbud fra 164 kr. Tilbud er litt annerledes for leie for langhelg - tilbud starter på 204 kr, med gjennomsnittpris på 204 kr.

Hvilket leiebilselskap i Munchen har de billigste prisene på leiebiler?

De billigste leiebilprisene i Munchen tilbys av Global Rent A Car som har 14 utleiesteder i byen. momondo-brukere har funnet daglige priser helt nede i 129 kr, men gjennomsnittsprisen for leiebiler i Munchen fra Global Rent A Car ligger på 283 kr/dag.

Tilkommer det et gebyr hvis jeg kansellerer leiebilen min i Munchen, Tyskland?

I de fleste tilfeller tilkommer det ikke et gebyr hvis du kansellerer leiebilen din i Munchen. Du kan sjekke hvorvidt utleieselskapet du foretrekker i Munchen tilbyr gratis kansellering eller ikke når du gjennomfører bestillingen med momondo.

Hvilken type leiebile er best å leie i Munchen i oktober?

De fleste reisende foretrekker å leie en standardbil i Munchen i oktober. Temperaturer på i gjennomsnitt 3 °C og en nedbørsmengde på 50 mm i løpet av oktober betyr perfekte forhold for en standardbil. Dette er den perfekte leiebiltypen for våte veier og plussgrader. Å leie en Standard i Munchen vil koste deg i gjennomsnitt 323 kr/dag.

Hvilket leiebilselskap i Munchen har flest utleiesteder?

keddy by Europcar har 21 utleiesteder. momondo-brukere kan forvente seg å betale i gjennomsnitt 226 kr/dag når de leier bil fra disse utleiestedene.

Hva er fartsgrensen i Munchen, Tyskland?

Fartsgrensen i bysonen i Munchen er 50 km/t, og dette gjelder også byer og tettsteder i nærheten. I utkanten av byen og på motorveien omkring Munchen ligger fartsgrensen på henholdsvis 100 km/t og Veiledende. Hvis du leier en bil i Munchen, bør du være oppmerksom på at disse fartsgrensene må følges.

Hvilken bil er den mest populære å leie i Munchen?

Leiebiler av typen Fiat Panda og Ford Explorer i Munchen er de to mest populære bilmodellene ifølge dataene våre. Leiepriser for Fiat Panda i Munchen kan varierer avhengig av hvilket selskap du leier hos, men brukerne våre har funnet priser på i gjennomsnitt 282 kr/dag, og kan koste så lite som 188 kr/dag. Leiepriser for Ford Explorer kan også variere, men ligger vanligvis på i gjennomsnitt 417 kr/dag, og de billigste tilbudene koster fra kun 271 kr/dag.

Hvordan er været i Munchen, Tyskland i september?

I løpet av september ligger gjennomsnittstemperaturen i Munchen på 13 °C, og forventet nedbørsmengde er 80 mm. Dette kan være nyttig informasjon for reisende som skal leie bil i Munchen.

Hvilken bil vil momondo anbefale basert på været i september?

Været i Munchen i løpet av september vil mest sannsynlig ikke ha noen påvirkning på hvilken leiebil du bør leie. Dog foretrekker som regel momondo-brukere visse biltyper når de skal leie bil i Munchen. Prisbevisste reisende som ser etter leiebil i Munchen, velger som regel små biler. Disse er som regel billigst. Eksempler på små biler som er tilgjengelig for leie, er Fiat Panda og Ford Ka.

Er været i Munchen representativt for resten av Bavaria?

De som ønsker å leie bil i Munchen for en biltur i de omkringliggende områdene, bør være oppmerksomme på at været i Bavaria i løpet av september vanligvis har temperaturer på 12 °C med en forventet nedbørsmengde på 75 mm.


Leiebiler på flyplasser i Munchen

Reserver en leiebil på en annen flyplass i nærheten av Munchen

Start planleggingen av reisen til Munchen