Leiebiler i Hamburg

Ser du etter tilbud på billig leiebiler i Hamburg? Start søket her!

Hamburg, Tyskland
15. jun. — 22. jun.
Samme leveringssted
Hamburg, Tyskland
to. 15.6.
12:00
to. 22.6.
12:00
Sjåførens alder:

Tilbud fra leiebilselskaper på over 70 000 steder.

Leiebiler innsikt og trender i Hamburg

Nyttig innsikt som hjelper deg å bestille den perfekte leiebilen Hamburg

Hvilket leiebilselskap er billigst i Hamburg?

De billigste leiebilene i Hamburg finner man som regel hos INTERRENT . Ved bestilling med INTERRENT , kan det være at du finner priser for leiebiler helt nede i 200 kr/dag Gjennomsnittsprisen på å leie bil i Hamburg er 200 kr/dag.

Hvilket leiebilselskap i Hamburg har flest utleiesteder?

Sunnycars has the most locations of any rental car company in Hamburg, with 52 locations.

Hvilken bil er den mest populære å leie i Hamburg?

Ifølge dataene våre er Opel Corsa den mest populære bilen å leie i Hamburg. Brukerne våre fant priser for leiebiler av typen Opel Corsa for så lite som 399 kr/dag i Hamburg, men i gjennomsnitt kan du forvente at prisene ligger på ca. 821 kr/dag. En annen populær bil å leie i Hamburg, er Volkswagen Polo som i gjennomsnitt koster 572 kr/dag, og tilbud med priser helt nede i 218 kr/dag.

Beste tilbud som ble funnet for leiebiler i Hamburg

Finn gode tilbud på et stort utvalg populære leiebiler i Hamburg nedenfor
Volkswagen Golf
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer

213 kr/dag

29 jun.–5 jul.
Volkswagen Golf
Suzuki Vitara/Escudo
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer

246 kr/dag

16 jun.–20 jun.
Suzuki Vitara/Escudo
Volkswagen Jetta
eller som ligner på Medium
Opptil 5 passasjerer

263 kr/dag

16 jun.–20 jun.
Volkswagen Jetta
Volkswagen Jetta
eller som ligner på Medium
Opptil 5 passasjerer

289 kr/dag

16 jun.–20 jun.
Volkswagen Jetta
Toyota Aygo
eller som ligner på Mini
Opptil 2 passasjerer

296 kr/dag

16 jun.–20 jun.
Toyota Aygo
Toyota Yaris
eller som ligner på Økonomi
Opptil 2 passasjerer

298 kr/dag

16 jun.–20 jun.
Toyota Yaris
Nissan Qashqai
eller som ligner på Medium SUV
Opptil 5 passasjerer

312 kr/dag

16 jun.–20 jun.
Nissan Qashqai
Vauxhall Mokka
eller som ligner på Kompakt SUV
Opptil 4 passasjerer

318 kr/dag

29 jun.–5 jul.
Vauxhall Mokka
Toyota Auris Touring Sports
eller som ligner på Kompakt stasjonsvogn
Opptil 4 passasjerer

372 kr/dag

14 jun.–21 jun.
Toyota Auris Touring Sports

Viktig informasjon om leiebiler i Hamburg

Hamburg er en sjarmerende storby som er omringet av fin natur og mange andre trivelige småbyer. Du har full frihet til å utforske det spennende området om du leier en billig leiebil under oppholdet ditt. Det er mulig å finne særdeles gode tilbud, fri kilometer og rimelige priser hvis du bestiller på nett i god tid før avreise. Du kan velge blant mange flotte leiebiler i Hamburg ved å søke på momondo, inkludert kjøretøy fra Avis, Hertz, Alamo, Dollar, Europcar og mange andre. Du kan enkelt filtrere søket etter egenskaper som automatgir og klimaanlegg. Det koster ca. 300 NOK og oppover for å leie en bil en dag, men det er snakk om de minste personbilene. SUVer og andre store biler kan koste fra ca. 600-800 NOK og oppover, alt etter hvilket merke og hvilke egenskaper du vil ha.

Aldersgrensen for billeie er ofte 21 år, men det avhenger av det enkelte selskapet. En vanlig regel er at du må ha hatt førerkort i minst 12 måneder før du kan få leie bil i Tyskland. Det er viktig å være oppmerksom på at unge sjåfører under 25 år ofte må betale ekstra avgifter, og det kan også være at du ikke får låne visse typer kjøretøy grunnet alderen din.

Promillegrensen i Tyskland er 0,5, men hvis du er under 21 år eller hatt førerkort i mindre enn to år er grensen 0. Du må også være oppmerksom på at det er innført gebyr og miljøoblat for kjøring i flere byer, inkludert enkelte deler av Hamburg. Anbefalt fartsgrense på Autobahn er 130 km/t, selv om enkelte deler har fri fartsgrense. Det anbefales å kjøre med lys døgnet rundt, men det er ikke påbudt.

Mange overnattingssteder har parkeringsmuligheter for gjestene sine, og enkelte av de største hotellene tilbyr gratis ladepunkter for elbiler. Dersom du bor i sentrum, kan du vurdere å la bilen stå når du skal utforske byen og heller bruke den når du skal reise lengre avstander. Gateparkering er tilgjengelig flere steder mot betaling på automat, og de store parkeringsplassene anses for å være trygge steder å forlate bilen. Du finner dem ofte i nærheten av kjøpesentre og severdigheter.


Tilbud på Hamburg bilutleie

Finn leiebil i Hamburg som passer for deg

Liten Leiebiler

452 kr - 15 355 kr

Alle biltyper

578 kr - 5 242 kr

Gjennomsnittsprisen for en Liten leiebil i Hamburg, Tyskland er 2 144 kr. Den billigste tiden å leie en Liten i Hamburg, Tyskland er i september. Prisen er 79 % lavere enn resten av året med bare 452 kr per dag. En Liten utleie er vanligvis 40 % dyrere enn gjennomsnittlig bilutleie i Hamburg. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Hamburg kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Hamburg Liten utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en Mellomstor leiebil i Hamburg, Tyskland er 853 kr. Den billigste tiden å leie en Mellomstor i Hamburg, Tyskland er i februar. Prisen er 70 % lavere enn resten av året med bare 259 kr per dag. En Mellomstor utleie er vanligvis 35 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Hamburg. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Hamburg kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Hamburg Mellomstor utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en Stor leiebil i Hamburg, Tyskland er 809 kr. Den billigste tiden å leie en Stor i Hamburg, Tyskland er i november. Prisen er 48 % lavere enn resten av året med bare 422 kr per dag. En Stor utleie er vanligvis 39 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Hamburg. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Hamburg kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en SUV leiebil i Hamburg, Tyskland er 768 kr. Den billigste tiden å leie en SUV i Hamburg, Tyskland er i juni. Prisen er 48 % lavere enn resten av året med bare 405 kr per dag. En SUV utleie er vanligvis 42 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Hamburg. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Hamburg kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Hamburg SUV utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en Luksus leiebil i Hamburg, Tyskland er 579 kr. Den billigste tiden å leie en Luksus i Hamburg, Tyskland er i juli. Prisen er 15 % lavere enn resten av året med bare 670 kr per dag. En Luksus utleie er vanligvis 56 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Hamburg. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Hamburg kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en Kabriolet leiebil i Hamburg, Tyskland er 427 kr. Den billigste tiden å leie en Kabriolet i Hamburg, Tyskland er i november. Prisen er 9 % lavere enn resten av året med bare 468 kr per dag. En Kabriolet utleie er vanligvis 68 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Hamburg. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Hamburg kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Volkswagen Golf
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer

213 kr/dag

29 jun.–5 jul.
Volkswagen Golf
Suzuki Vitara/Escudo
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer

246 kr/dag

16 jun.–20 jun.
Suzuki Vitara/Escudo
Hyundai i10
eller som ligner på Mini
Opptil 2 passasjerer

296 kr/dag

16 jun.–20 jun.
Hyundai i10

Leiebilselskaper i Hamburg

Alle større selskaper som leier ut biler i Hamburg

keddy by Europcar

32 utleiesteder

Europcar

20 utleiesteder

Sixt

17 utleiesteder

BUCHBINDER

10 utleiesteder

Hertz

10 utleiesteder

Enterprise Rent-A-Car

9 utleiesteder

Global Rent A Car

8 utleiesteder

Avis

7 utleiesteder

Informasjon om leiebiler i Hamburg

Finn informasjon om gode leietilbud, populære leiebilselskaper og nyttige retningslinjer for ditt besøk i Hamburg

Populære biltyper

Economy, Mini, Compact

Billigste leiebil

476 kr

Mest populære modell

Opel Corsa
Følgende biltyper ble tilbudt hos leiebilselskaper i Hamburg de siste 72 timene: Economy, Mini, Compact.
Den laveste prisen for en leiebil i Hamburg er 476 kr/dag. For dette området kan du forvente gjennomsnittspriser fra 1 509 kr/dag.
Den mest populære bilmodellen å leie i Hamburg de siste 7 dagene er Opel Corsa. Våre brukere foretrekker også Volkswagen Polo som et alternativ.

Lei en bil i nærheten et av de populære hotellene i Hamburg

Nedenfor er de mest populære hotellene i Hamburg

Kjøre med en leiebil i Hamburg - FAQ

Lær deg alt det du trenger å vite om å leie bil i Hamburg, slik at du best mulig kan forberede den neste reisen din

For å leie en bil i Hamburg for en helg i juli, har vi funnet priser så lave som 409 kr med gjennomsnitt på 423 kr. Tilbud er litt annerledes for leie for langhelg - tilbud starter på 0 kr, med gjennomsnittpris på 0 kr.

Alle leiebilselskapene i Hamburg har ulike retningslinjer for kansellering. momondo viser alltid hvorvidt et selskap har kanselleringsgebyrer eller ikke i søkeresultatene. Noen av de mest populære leiebilselskapene i Hamburg inkluderer Budget, Europcar og Enterprise Rent-A-Car, så husk å sjekke om de tilbyr gratis kansellering.


Leiebiler på populære flyplasser nære Hamburg

Lei en bil på en av de mest populære flyplassene i nærheten av Hamburg

Utforsk flere leiebiler i Tyskland

Sjekk ut tilbud på leiebiler i Tyskland

Start planleggingen av reisen til Hamburg


Hvorfor bruke momondo?

momondo finner og sammenligner tusenvis av bilutleienettsteder for å gi deg det beste utvalget blant bilutleieselskaper i Hamburg. Det er raskt og gratis å finne en leiebil, så det er smart å bruke momondo når du skal bestille.

Når du har utført et søk etter en leiebil i Hamburg, vil momondo vise resultatene og gjøre det mulig for deg å finne det beste tilbudet ved å bruke filtrene våre; her kan du begrense søket etter kjøretøytype, pris, selskap og en rekke retningslinjer.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Bestill med pålitelighet
Vi sammenligner leiebiltilbud fra over 70.000 lokasjoner, slik at du kan gjøre et raskt og enkelt valg.
Eco Conscious
Velg fra en rekke kjøretøy, inkludert hybrid- og elektriske alternativer for å sikre at reisen din er miljøvennlig.
Ingen skjulte kostnader
Alle priser som vises er fullstendige. Ingen skjulte kostnader eller gebyrer, så du kan ha tillit til prisen du ser.