Leiebil Hamburg - Finn billig bilutleie i byen

Leter du etter tilbud på en billig leiebil i Hamburg? Start søket her

ons.. 21.8.
12:00
tor.. 22.8.
12:00
Sammenlign med momondo |

Tilbud på Hamburg bilutleie

Sjekk ut noen av de beste tilbudene for leiebil i Hamburg nylig funnet av momondo-brukere
Explorer
eller lignende Standard
5 2 4-5
396 NOK
24. okt. - 28. okt.
Hamburg
Flughafenstr. 1/Terminal 2
396 NOK
24. okt. - 28. okt.

Oversikt over bilutleiefirmaer i Hamburg

Trenger du tips om hvor du bør leie bil? Dette er topp-leverandørene
keddy Mest populære keddy by Europcar keddy by Europcar gir deg de billigste tilbudene på 23 steder rundt i byen
sunnycars De fleste steder Sunnycars Sunnycars gir deg modeller av høy kvalitet og luksusmodeller på et av de 50 stedene

Oversikt over leiebilselskaper i Hamburg

Alle større selskaper som leier ut biler i Hamburg
$self.agencySymbol
McRent
Fantastisk - 9,6 (1 vurdering)
2 steder
$self.agencySymbol
Thrifty
Fantastisk - 9,5 (3 vurderinger)
6 steder
$self.agencySymbol
AutoEurope
Fantastisk - 8,9 (3 vurderinger)
1 sted
$self.agencySymbol
National
Fantastisk - 8,8 (1 vurdering)
1 sted
$self.agencySymbol
Alamo
Fantastisk - 8,7 (6 478 vurderinger)
1 sted
$self.agencySymbol
Enterprise
Fantastisk - 8,5 (12 819 vurderinger)
7 steder
$self.agencySymbol
FLIZZR
Fantastisk - 8,4 (22 vurderinger)
11 steder
$self.agencySymbol
Budget
Fantastisk - 8,4 (6 vurderinger)
6 steder

Flyplasser med leiebiler i Hamburg

Finn en leiebil på denne flyplassen
BILER I
Hamburg flyplass
HAM

Leiebil i Hamburg

Hamburg er en sjarmerende storby som er omringet av fin natur og mange andre trivelige småbyer. Du har full frihet til å utforske det spennende området om du leier en billig leiebil under oppholdet ditt. Det er mulig å finne særdeles gode tilbud, fri kilometer og rimelige priser hvis du bestiller på nett i god tid før avreise. Du kan velge blant mange flotte leiebiler i Hamburg ved å søke på momondo, inkludert kjøretøy fra Avis, Hertz, Alamo, Dollar, Europcar og mange andre. Du kan enkelt filtrere søket etter egenskaper som automatgir og klimaanlegg. Det koster ca. 300 NOK og oppover for å leie en bil en dag, men det er snakk om de minste personbilene. SUVer og andre store biler kan koste fra ca. 600-800 NOK og oppover, alt etter hvilket merke og hvilke egenskaper du vil ha.

Hvor gammel må man være for å leie en bil i Hamburg?

Aldersgrensen for billeie er ofte 21 år, men det avhenger av det enkelte selskapet. En vanlig regel er at du må ha hatt førerkort i minst 12 måneder før du kan få leie bil i Tyskland. Det er viktig å være oppmerksom på at unge sjåfører under 25 år ofte må betale ekstra avgifter, og det kan også være at du ikke får låne visse typer kjøretøy grunnet alderen din.

Viktig å vite om trafikk- og kjøreregler

Promillegrensen i Tyskland er 0,5, men hvis du er under 21 år eller hatt førerkort i mindre enn to år er grensen 0. Du må også være oppmerksom på at det er innført gebyr og miljøoblat for kjøring i flere byer, inkludert enkelte deler av Hamburg. Anbefalt fartsgrense på Autobahn er 130 km/t, selv om enkelte deler har fri fartsgrense. Det anbefales å kjøre med lys døgnet rundt, men det er ikke påbudt.

Parkering

Mange overnattingssteder har parkeringsmuligheter for gjestene sine, og enkelte av de største hotellene tilbyr gratis ladepunkter for elbiler. Dersom du bor i sentrum, kan du vurdere å la bilen stå når du skal utforske byen og heller bruke den når du skal reise lengre avstander. Gateparkering er tilgjengelig flere steder mot betaling på automat, og de store parkeringsplassene anses for å være trygge steder å forlate bilen. Du finner dem ofte i nærheten av kjøpesentre og severdigheter.

Utfluktsmål i og rundt Hamburg

Det finnes mange severdigheter og opplevelser i Hamburg sentrum. Du kan beundre den flotte kirken St. Michaels Church og nyte solnedgangen ved havnen Landungsbrücken. Barna setter nok pris på et besøk i dyrehagen Tierpark Hagenbeck og miniatyrbyen Miniatur Wunderland Hamburg. Hvis du har en leiebil til disposisjon, venter det flere opplevelser på deg utenfor byen. Du kan for eksempel kjøre til byen Ahrensburg, kjent for sitt gamle, spektakulære slott Schloss Ahrensburg fra 1500-tallet. I dag brukes den som museum og mye av det opprinnelige interiøret er fortsatt intakt den dag i dag.

Hvilke forsikringer trenger man?

Det er vanlig at de mest nødvendige forsikringene er inkludert i prisen når du leier bil i Hamburg og resten av Europa. Det inkluderer ansvarsforsikring, kollisjonsforsikring og tyveriforsikring. Disse forsikringene reduserer det økonomiske ansvaret ditt og kalles også for selvrisikoforsikring. I praksis betyr det at du kun betaler egenandel. Det er verdt å sjekke hvor høy den egentlig er. Mange velger å kjøpe ekstra forsikringer i tillegg som fjerner egenandelen, men du bør selv vurdere om det er hensiktsmessig for deg. Det anbefales å sjekke hva som dekkes i reiseforsikringen din.

Kan man bruke det norske førerkortet i Hamburg, eller må man ha et internasjonalt?

Du trenger ikke internasjonalt førerkort for å leie bil i Hamburg. Du kan helt fint kjøre i Tyskland med ditt norske førerkort.

Hvor i Hamburg kan man hente og levere leiebilen?

Det er mulig å hente den på Hamburgs internasjonale lufthavn eller på utleiestasjoner i sentrum. Du kan hente og levere bilen på ulike steder. Du får full oversikt når du bestiller leiebilen på nett. (Informasjon kontrollert: 27/05/2019).


Finn hotell og fly til Hamburg