Leiebiler i Pisa, Italia

Leter du etter tilbud på en billig leiebil i Pisa, Italia? Start søket her

Pisa, TO, Italia
27. sep. — 4. okt.
Samme leveringssted
Pisa, TO, Italia
ma. 27.9.
12:00
ma. 4.10.
12:00
Sjåførens alder:

Tilbud på Pisa, Italia bilutleie

Finn leiebilen som er perfekt for deg

Liten Leiebiler

53 kr - 321 kr

Alle biltyper

53 kr - 956 kr

Gjennomsnittsprisen på en leiebil av typen Liten i Pisa i Italia, koster 99 kr. Det billigste tidspunktet for å leie en Liten i Pisa i Italia, er i november. Prisen er 47 % lavere enn resten av året med en pris på kun 53 kr per dag. En leiebil av typen Liten er vanligvis 58 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Pisa. Gjennomsnittsprisen på leie av kjøretøy i Pisa kan variere basert på en rekke faktorer, deriblant tilbud og popularitet, samt hvor lang tid i forveien du kan bestille leiebilen. Nedenfor ser du de beste prisene for leiebiler av typen Liten i Pisa funnet på momondo i løpet av den siste uken.


Oversikt over leiebilselskaper i Pisa

Alle større selskaper som leier ut biler i Pisa, Italia
1 utleiested
Oversikt

Renhet

10,0

Komfort

10,0

Gjennomsnittlig

10,0

Henting/levering

8,0

Valuta for pengene

6,0
2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

5,0

Komfort

6,0

Gjennomsnittlig

5,0

Henting/levering

5,0

Valuta for pengene

6,0
2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

6,4

Komfort

4,9

Gjennomsnittlig

3,4

Henting/levering

1,9

Valuta for pengene

4,4
2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

3,9

Komfort

3,9

Gjennomsnittlig

1,9

Henting/levering

1,9

Valuta for pengene

1,9
6 utleiesteder
3 utleiesteder
2 utleiesteder
2 utleiesteder

Informasjon om reisen din til Pisa

Hvor gammel må man være for å leie bil i Pisa?

Aldersgrense for bilutleie i Pisa varierer fra ulike bilutleieselskaper, men det er som regel en nedre aldersgrense på 21 år. Dersom føreren er under 25 år er det også ofte en ekstra kostnad som går på forsikring. Dette gjelder også for førere over 75 år. Det er også enkelte leiebilselskaper som har krav om at føreren må ha hatt førerkort sammenhengende i minst ett år. Er du i tvil om dette bør du undersøke med bilutleieselskapet på forhånd.

Viktig å vite om trafikk- og kjøreregler

Det er fartsgrense på 50 km/t når du kjører i tettstedsområder og fra 90 km/t og inntil 150 km/t når du kjører på motorvei. Det er promillegrense på 0,05. For de i alderen 18-21 er promillegrensen 0. Det er påbudt med bilbelte, og barn som er under fire år skal ha barnesete. Det er forbudt å snakke i mobiltelefon mens du kjører bil i og rundt Pisa.

Parkering

Med leiebil i Pisa er det mange alternativer for parkering, blant annet finnes det gratis parkeringsplasser her. Parcheggio Via Del Brennero ligger omtrent en 1 km utenfor sentrum og har omtrent 750 parkeringsplasser. Det går buss herfra og inn til sentrum. Vær obs på at det holdes marked her på onsdag og lørdag, så da er parkeringsplassen stengt. Du kan også parkere på Parcheggio Via di Pratale, fra denne parkeringsplassen kan du ta buss nummer syv til sentrum av Pisa. Til sist har du Parcheggio Via Pietrasantina som ligger nord-vest for sentrum. Det er også betalingsplasser du kan benytte deg av, både med dagspriser og per time. Disse er blant annet Parcheggio di Piazza dei Miracoli, Parcheggio Palazzo dei Congressi og Parcheggio Stazione FS. Hvis du vil ta sjansen på gateparkering kan du også gjøre det, og her kjøper du parkeringsbillett fra automater langs fortauet.

Utfluktsmål i og rundt Pisa

Har du leiebil i Pisa befinner du deg i en fantastisk vakker region i Italia, nemlig Toscana. Rundt Pisa er det med andre ord mange steder å besøke med bil. En av de mest berømte stedene i Toscana er Firenze, som ligger omtrent 100 km fra Pisa. Dette er en renessanse-by der du blant annet kan se Michelangelos David-statue, og den velkjente broen Ponte Vecchio. Omtrent 80 km fra Pisa ligger San Gimignano, som er på UNESCOs verdensarvliste. Perfekt for deg som elsker vakker arkitektur. En kjøretur på omtrent 25 km fra Pisa ligger Viareggio som er perfekt når du trenger en dag på stranden. Her er det en flott strandpromenade og et sentrum med koselig atmosfære.

Hvilke forsikringer trenger man?

Med leiebil i Pisa er noen leiebiltilbud uten forsikring som reduserer selvrisiko ved skade. Du kan legge til disse ekstra forsikringene som reduserer din egenandel dersom noe skulle skje under leieperioden. Kjøper du full forsikring kan dette koste mer enn selve leien av bilen. Du kan velge å redusere egenandel med 50 prosent og 80 prosent dersom du vil betale mindre. Prisen på forsikringer som reduserer egenandelen din avhenger av hvilket selskap du leier hos. Dette bør du undersøke på forhånd, og du bør spørre utleier om hva forsikringen innebærer før du velger den.

Kan man bruke det norske førerkortet i Pisa, eller må man ha et internasjonalt?

For å leie bil i Pisa trenger du ikke internasjonalt førerkort.

Hvor i Pisa kan man hente og levere leiebilen?

Det er flere steder du kan hente og levere leiebil i Pisa. Dersom du kommer med fly, kan du velge et firma som har bilutleie og henting ved flyplassen, da kan du hente bilen med en gang du ankommer. Du kan også velge bilutleieselskaper som holder til rundt sentrum av byen.


Avstand fra Pisa, Italia til populære hoteller

Parker deg selv og bilen din på disse populære hotellene ikke langt fra bilutleieskranken på Bologna Guglielmo Marconi flyplass

Leiebiler i Pisa

Så langt i september har 857 momondobrukere søkt etter billige leiebiler i Pisa.

Hvilke rengjøringstiltak implementeres av leiebilselskaper i Pisa for å kontrollere spredningen av COVID-19?

Forbedret rengjøring er et av de nye tiltakene du kan dra nytte av når du leier bil i Pisa. Bruk søkefiltret vårt for å se alle selskapene som tilbyr forbedret rengjøring. Ting endrer seg stadig vekk, og det gjør også retningslinjer. Vi gjør alt vi kan for å holde oss oppdaterte, men vi anbefaler deg å alltid sjekke direkte med leverandøren.

Hvilket leiebilselskap i Pisa har de billigste prisene på leiebiler?

Den billigste leverandøren i Pisa er INTERRENT med en gjennomsnittlig leiepris per dag på 207 kr fra utleiested i Pisa. Det absolutt billigste tilbudet momondo-brukere har funnet tilbys av INTERRENT i Pisa med en pris på 48 kr.

Tilkommer det et gebyr hvis jeg kansellerer leiebilen min i Pisa, Italia?

Flertallet av leiebilselskapene i Pisa tilbyr gratis kansellering. momondo informerer alltid brukerne om hvorvidt utleiebilselskaper som Dollar, INTERRENT og Italy Car Rent har et kanselleringsgebyr eller ikke for reisende som må endre reiseplanene sine i siste liten.

Hvilken type leiebile er best å leie i Pisa i oktober?

Vi anbefaler å leie en økonomibil når du besøker Pisa i oktober. Selv om en økonomibil ikke er særlig godt egnet for is og snø, er det en ideell leiebil for milde temperaturer og regn. I oktober har Pisa temperaturer på omkring 11 °C, og en nedbørsmengde på 122 mm – ideelle forhold for å leie en økonomibil. Å leie en Økonomi i Pisa vil koste deg i gjennomsnitt 348 kr/dag.

Hvilket leiebilselskap i Pisa har flest utleiesteder?

Budget har 2 utleiesteder. momondo-brukere kan forvente seg å betale i gjennomsnitt 164 kr/dag når de leier bil fra disse utleiestedene.

Hva er fartsgrensen i Pisa, Italia?

Reisende som leier en bil i Pisa må være oppmerksom på at fartsgrensen i byen er 50 km/t. Fartsgrensen i ytterkanten av Pisa er vanligvis 90 km/t, mens fartsgrensen på motorveier er 130 km/t. Vær oppmerksom på at fartsgrenser kan endre seg avhengig av veien du kjører på, så følg med på skiltingen.

Hvilken bil er den mest populære å leie i Pisa?

Ved leie av bil i Pisa, velger de fleste av brukerne våre Fiat Panda med en pris på i gjennomsnitt 165 kr/dag. Den andre mest populære leiebilen er Fiat 500 som i gjennomsnitt koster 178 kr/dag. Brukerne våre fant leiebiler av typen Fiat Panda i Pisa for så lite som 8 kr/dag og tilbud på leiebiler av typen Fiat 500 for så lite som 12 kr/dag.

Hvilket leiebilselskap tilbyr leie av Volvo XC90 i Pisa?

Italy Car Rent er det mest poplære leiebilselskapet i Pisa som tilbyr leiebiler av typen Volvo XC90. Volvo XC90 i Pisa koster ca. 149 kr/dag når du leier hos Italy Car Rent.

Hvordan er været i Pisa, Italia i september?

De som ønsker å leie bil i Pisa i løpet av september, kan forvente seg temperaturer på ca. 20 °C og en nedsbørsmengde på omkring 88 mm. Denne informasjonen kan være til hjelp for deg når du skal velge bil.

Hvilken bil vil momondo anbefale basert på været i september?

Pisa har vanligvis høye temperaturer i september, så momondo anbefaler å leie en kabriolet for å få fullt utbytte av det gode været.

Er været i Pisa representativt for resten av Tuscany?

Klimaet i Tuscany i september innebærer vanligvis temperaturer på 20 °C og en forventet nedbørsmengde på 84 mm i løpet av måneden. De som vil leie bil og kjøre fra Pisa til de omkringliggende områdene, bør ha denne informasjonen i bakhodet.


Leiebiler på flyplasser i Pisa

Reserver en leiebil på en annen flyplass i nærheten av Pisa

Utforsk flere leiebiler i Tuscany

Sjekk ut tilbudene våre på leiebiler i byer som Chiusi, Firenze og Livorno i Tuscany

Start planleggingen av reisen til Pisa