Leiebiler i Pisa, Tuscany

Ser du etter tilbud på billig leiebiler i Pisa, Tuscany? Start søket her!

Pisa, Tuscany, Italia
28. sep. — 5. okt.
Samme leveringssted
Pisa, Tuscany, Italia
to. 28.9.
12:00
to. 5.10.
12:00
Sjåførens alder:

Tilbud fra leiebilselskaper på over 70 000 steder.

Leiebiler innsikt og trender i Pisa

Nyttig innsikt som hjelper deg å bestille den perfekte leiebilen Pisa

Hvilket leiebilselskap er billigst i Pisa?

De billigste leiebilene i Pisa finner man som regel hos Leasys Rent. Ved bestilling med Leasys Rent, kan det være at du finner priser for leiebiler helt nede i 138 kr/dag Gjennomsnittsprisen på å leie bil i Pisa er 138 kr/dag.

Hvilken bil er den mest populære å leie i Pisa?

Leiebiler av typen Fiat 500X og Peugeot 208 i Pisa er de to mest populære bilmodellene ifølge dataene våre. Leiepriser for Fiat 500X i Pisa kan varierer avhengig av hvilket selskap du leier hos, men brukerne våre har funnet priser på i gjennomsnitt 512 kr/dag, og kan koste så lite som 350 kr/dag. Leiepriser for Peugeot 208 kan også variere, men ligger vanligvis på i gjennomsnitt 565 kr/dag, og de billigste tilbudene koster fra kun 505 kr/dag.

Viktig informasjon om leiebiler i Pisa

Hvor gammel må man være for å leie bil i Pisa?

Aldersgrense for bilutleie i Pisa varierer fra ulike bilutleieselskaper, men det er som regel en nedre aldersgrense på 21 år. Dersom føreren er under 25 år er det også ofte en ekstra kostnad som går på forsikring. Dette gjelder også for førere over 75 år. Det er også enkelte leiebilselskaper som har krav om at føreren må ha hatt førerkort sammenhengende i minst ett år. Er du i tvil om dette bør du undersøke med bilutleieselskapet på forhånd.

Viktig å vite om trafikk- og kjøreregler

Det er fartsgrense på 50 km/t når du kjører i tettstedsområder og fra 90 km/t og inntil 150 km/t når du kjører på motorvei. Det er promillegrense på 0,05. For de i alderen 18-21 er promillegrensen 0. Det er påbudt med bilbelte, og barn som er under fire år skal ha barnesete. Det er forbudt å snakke i mobiltelefon mens du kjører bil i og rundt Pisa.

Parkering

Med leiebil i Pisa er det mange alternativer for parkering, blant annet finnes det gratis parkeringsplasser her. Parcheggio Via Del Brennero ligger omtrent en 1 km utenfor sentrum og har omtrent 750 parkeringsplasser. Det går buss herfra og inn til sentrum. Vær obs på at det holdes marked her på onsdag og lørdag, så da er parkeringsplassen stengt. Du kan også parkere på Parcheggio Via di Pratale, fra denne parkeringsplassen kan du ta buss nummer syv til sentrum av Pisa. Til sist har du Parcheggio Via Pietrasantina som ligger nord-vest for sentrum. Det er også betalingsplasser du kan benytte deg av, både med dagspriser og per time. Disse er blant annet Parcheggio di Piazza dei Miracoli, Parcheggio Palazzo dei Congressi og Parcheggio Stazione FS. Hvis du vil ta sjansen på gateparkering kan du også gjøre det, og her kjøper du parkeringsbillett fra automater langs fortauet.

Utfluktsmål i og rundt Pisa

Har du leiebil i Pisa befinner du deg i en fantastisk vakker region i Italia, nemlig Toscana. Rundt Pisa er det med andre ord mange steder å besøke med bil. En av de mest berømte stedene i Toscana er Firenze, som ligger omtrent 100 km fra Pisa. Dette er en renessanse-by der du blant annet kan se Michelangelos David-statue, og den velkjente broen Ponte Vecchio. Omtrent 80 km fra Pisa ligger San Gimignano, som er på UNESCOs verdensarvliste. Perfekt for deg som elsker vakker arkitektur. En kjøretur på omtrent 25 km fra Pisa ligger Viareggio som er perfekt når du trenger en dag på stranden. Her er det en flott strandpromenade og et sentrum med koselig atmosfære.

Hvilke forsikringer trenger man?

Med leiebil i Pisa er noen leiebiltilbud uten forsikring som reduserer selvrisiko ved skade. Du kan legge til disse ekstra forsikringene som reduserer din egenandel dersom noe skulle skje under leieperioden. Kjøper du full forsikring kan dette koste mer enn selve leien av bilen. Du kan velge å redusere egenandel med 50 prosent og 80 prosent dersom du vil betale mindre. Prisen på forsikringer som reduserer egenandelen din avhenger av hvilket selskap du leier hos. Dette bør du undersøke på forhånd, og du bør spørre utleier om hva forsikringen innebærer før du velger den.

Kan man bruke det norske førerkortet i Pisa, eller må man ha et internasjonalt?

For å leie bil i Pisa trenger du ikke internasjonalt førerkort.

Hvor i Pisa kan man hente og levere leiebilen?

Det er flere steder du kan hente og levere leiebil i Pisa. Dersom du kommer med fly, kan du velge et firma som har bilutleie og henting ved flyplassen, da kan du hente bilen med en gang du ankommer. Du kan også velge bilutleieselskaper som holder til rundt sentrum av byen.


Tilbud på Pisa, Tuscany bilutleie

Finn leiebil i Pisa som passer for deg

Liten Leiebiler

309 kr - 1 073 kr

Alle biltyper

309 kr - 1 784 kr

Gjennomsnittsprisen for en Liten leiebil i Pisa, Italia er 608 kr. Den billigste tiden å leie en Liten i Pisa, Italia er i november. Prisen er 50 % lavere enn resten av året med bare 309 kr per dag. En Liten utleie er vanligvis 33 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Pisa. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Pisa kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en Mellomstor leiebil i Pisa, Italia er 681 kr. Den billigste tiden å leie en Mellomstor i Pisa, Italia er i mars. Prisen er 19 % lavere enn resten av året med bare 558 kr per dag. En Mellomstor utleie er vanligvis 24 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Pisa. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Pisa kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en Stor leiebil i Pisa, Italia er 983 kr. Den billigste tiden å leie en Stor i Pisa, Italia er i april. Prisen er 32 % lavere enn resten av året med bare 678 kr per dag. En Stor utleie er vanligvis 9 % dyrere enn gjennomsnittlig bilutleie i Pisa. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Pisa kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en SUV leiebil i Pisa, Italia er 522 kr. Den billigste tiden å leie en SUV i Pisa, Italia er i april. Prisen er 27 % lavere enn resten av året med bare 665 kr per dag. En SUV utleie er vanligvis 42 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Pisa. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Pisa kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en Varebil leiebil i Pisa, Italia er 838 kr. Den billigste tiden å leie en Varebil i Pisa, Italia er i juni. Prisen er 5 % lavere enn resten av året med bare 800 kr per dag. En Varebil utleie er vanligvis 7 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Pisa. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Pisa kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en Kabriolet leiebil i Pisa, Italia er 619 kr. Den billigste tiden å leie en Kabriolet i Pisa, Italia er i mars. Prisen er 79 % lavere enn resten av året med bare 132 kr per dag. En Kabriolet utleie er vanligvis 31 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Pisa. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Pisa kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.


Leiebilselskaper i Pisa

Alle større selskaper som leier ut biler i Pisa, Tuscany

Alamo

1 utleiested

Dollar

2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,4

Komfort

9,2

Gjennomsnittlig

8,0

Hentes/Leveres

7,6

Value

7,6

Europcar

2 utleiesteder

Avis

2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

5,9

Komfort

3,9

Gjennomsnittlig

1,9

Hentes/Leveres

1,9

Value

1,9

Budget

2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

3,9

Komfort

3,9

Gjennomsnittlig

1,9

Hentes/Leveres

1,9

Value

1,9

Sunnycars

6 utleiesteder

Ecovia

3 utleiesteder

Centauro

2 utleiesteder

Informasjon om leiebiler i Pisa

Finn informasjon om gode leietilbud, populære leiebilselskaper og nyttige retningslinjer for ditt besøk i Pisa

Mest populære selskap

Centauro

Populære biltyper

Mini, Economy, Compact

Billigste leiebil

330 kr

Mest populære modell

Fiat 500X
Det mest populære bilutleiefirmaet i Pisa funnet på momondo denne måneden er Centauro. Andre populære valg blant bilutleiefirmaer er Sixt og INTERRENT
Følgende biltyper ble tilbudt hos leiebilselskaper i Pisa de siste 72 timene: Mini, Economy, Compact.
Den laveste prisen for en leiebil i Pisa er 330 kr/dag. For dette området kan du forvente gjennomsnittspriser fra 584 kr/dag.
Den mest populære bilmodellen å leie i Pisa de siste 7 dagene er Fiat 500X. Våre brukere foretrekker også Peugeot 208 som et alternativ.

Lei en bil i nærheten et av de populære hotellene i Pisa

Nedenfor er de mest populære hotellene i Pisa

Kjøre med en leiebil i Pisa - FAQ

Lær deg alt det du trenger å vite om å leie bil i Pisa, slik at du best mulig kan forberede den neste reisen din

Hvor mye koster det å leie en bil i Pisa, Italia i oktober?

For leiebil en helg i Pisa i oktober, var gjennomsnittsprisen 209 kr med billigere tilbud fra 209 kr. 761 kr er et normalt tilbud for leiebil i 1 uke i Pisa, men for oktober er det ikke uvanlig å se priser så billig som 761 kr, avhengig av dine krav.

Tilkommer det et gebyr hvis jeg kansellerer leiebilen min i Pisa, Italia?

Flertallet av leiebilselskapene i Pisa tilbyr gratis kansellering. momondo informerer alltid brukerne om hvorvidt utleiebilselskaper som LOCAUTO , Italy Car Rent og Dollar har et kanselleringsgebyr eller ikke for reisende som må endre reiseplanene sine i siste liten.

Hvilken type leiebile er best å leie i Pisa i oktober?

Vi anbefaler å leie en økonomibil når du besøker Pisa i oktober. Selv om en økonomibil ikke er særlig godt egnet for is og snø, er det en ideell leiebil for milde temperaturer og regn. I oktober har Pisa temperaturer på omkring 11 °C, og en nedbørsmengde på 122 mm – ideelle forhold for å leie en økonomibil. Å leie en Økonomi i Pisa vil koste deg i gjennomsnitt 249 kr/dag.

Hva er fartsgrensen i Pisa, Italia?

Reisende som leier en bil i Pisa må være oppmerksom på at fartsgrensen i byen er 50 km/t. Fartsgrensen i ytterkanten av Pisa er vanligvis 90 km/t, mens fartsgrensen på motorveier er 130 km/t. Vær oppmerksom på at fartsgrenser kan endre seg avhengig av veien du kjører på, så følg med på skiltingen.

Hvilket leiebilselskap tilbyr leie av BMW X3 i Pisa?

Hvordan er været i Pisa, Italia i september?

De som ønsker å leie bil i Pisa i løpet av september, kan forvente seg temperaturer på ca. 20 °C og en nedsbørsmengde på omkring 88 mm. Denne informasjonen kan være til hjelp for deg når du skal velge bil.

Er været i Pisa representativt for resten av Tuscany?

Klimaet i Tuscany i september innebærer vanligvis temperaturer på 19 °C og en forventet nedbørsmengde på 73,8 mm i løpet av måneden. De som vil leie bil og kjøre fra Pisa til de omkringliggende områdene, bør ha denne informasjonen i bakhodet.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Pisa fra biler sist?

Pris for Pisa fra biler oppdateres daglig.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Pisa fra biler?

Antall tilbydere fraPisa biler er 76 fra og med september 2023.

Hvor gammel må du være for å leie bil i Pisa?

Minimumsalderen for sjåfører varierer fra land til land, inkludert Pisa. I en rekke EU-land må sjåførene være over 18 år. For å leie en bil i utlandet, må du vanligvis være minst 21 år, og hvis du er under 25 år, kan det påløpe et pristillegg for unge sjåfører. Vi anbefaler at du leser retningslinjene til ditt valgte utleiefirma før du bestiller.

Hvilken dokumenter eller ID trenger du for å leie en bil i Pisa?

Alle sjåfører må ha et gyldig førerkort når de leier en bil i Pisa. Hvis sertifikatet er skrevet på et annet språk enn det i utleielandet, kan en internasjonal kjøretillatelse være nødvendig for å unngå risikoen for potensielle bøter. Hvis du leier en bil i utlandet, må du kanskje også fremlegge bevis på returreise og overnattingsinformasjon under oppholdet. Det er alltid lurt å sjekke med det enkelte utleiefirmaet du bestiller hos.


Leiebiler på populære flyplasser nære Pisa

Lei en bil på en av de mest populære flyplassene i nærheten av Pisa

Leiebiltyper som er populære i Pisa

Lei en av disse populære biltypene i Pisa

Start planleggingen av reisen til Pisa


Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bruke momondo for å bestille leiebil i Pisa?

Ved å bruke momondo når du skal bestille leiebil i Pisa kan du spare tid og penger. momondo søker blant tusenvis av bilutleienettsteder og for å gi deg et bredt utvalg alternativer og biler å velge mellom.

Hvordan hjelper momondo meg med å finne det beste leiebiltilbudet i Pisa?

Filtrering er måten momondo hjelper deg med å finne en flott leiebil i Pisa. Begrens søket ditt ved å bruke pris- og kartfunksjoner, samt filtrering etter drivstoff- eller kjørelengdepolicyer blant mange andre tilgjengelige filtre.

Viser momondo leiebiler i Pisa med gratis avbestilling?

Gratis kansellering er en policy det kan filtreres på hos momondo for leiebilsøk i Pisa og alle andre steder. Tilgjengeligheten kan variere fra sted til sted.

Kan jeg leie bil med fair fuel policy i Pisa på momondo?

Du kan avgrense søket på momondo ved å velge fair fuel policy når du søker etter leiebil i Pisa.

Finner jeg utleiebiler i Pisa som tilbyr forbedrede rengjøringsrutiner på momondo?

Du kan filtrere søket på leiebiler med forbedrede rengjøringsrutiner i Pisa på momondo.

Kan jeg søke etter leiebiler i Pisa med ubegrenset kjørelengde på momondo?

Ubegrenset kjørelengde er faktisk et alternativ momondo tilbyr på leiebiler i Pisa.


En enklere måte å administrere reisen til Pisa på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.