Leiebil Frankfurt am Main - Finn billig bilutleie i byen

Leter du etter tilbud på en billig leiebil i Frankfurt am Main? Start søket her

Frankfurt am Main, Tyskland
4. mar. — 11. mar.
Samme leveringssted
Frankfurt am Main, Tyskland
to. 4.3.
middag
to. 11.3.
middag

Oversikt over leiebilselskaper i Frankfurt am Main

Alle større selskaper som leier ut biler i Frankfurt am Main
Byråets vurdering: Fantastisk 8.0

Poengsummen er basert på 108 vurderinger

Byråets vurdering: Fantastisk 8.2

Poengsummen er basert på 76 vurderinger

Byråets vurdering: Bra 7.8

Poengsummen er basert på 54 vurderinger

Byråets vurdering: Bra 7.2

Poengsummen er basert på 44 vurderinger

Byråets vurdering: Bra 6.9

Poengsummen er basert på 31 vurderinger

Byråets vurdering: Ok 5.5

Poengsummen er basert på 43 vurderinger

Byråets vurdering: Ok 5.4

Poengsummen er basert på 62 vurderinger

Byråets vurdering: Fantastisk 10.0

Poengsummen er basert på 3 vurderinger


Informasjon om reisen din til Frankfurt am Main

Du har et bredt utvalg av forskjellige bilutleieselskaper å velge mellom når du skal leie bil i Frankfurt, og de fleste selskaper for bilutleie har alt fra rimelige, små og kompakte biler til større og mer eksklusive SUVer. Velg å betale for bilen når du bestiller den eller betal når du henter den, avhengig av hva som passer best for deg. Uavhengig av hvilken bil du velger, får du ofte praktiske fordeler inkludert i leieavtalen, som ulike forsikringer, fri kjørelengde og gode drivstoffvilkår. Pass på å sjekke opp dette før du signerer avtalen, slik at du vet hva du har inkludert i din leieavtale.

Hvor gammel må man være for å leie en bil i Frankfurt?

Som hovedregel må du være 18 år for å leie bil i Frankfurt og i resten av Tyskland, men noen biltuleieselskaper for har også en nedre aldersgrense på 21 år. Det er ingen øvre aldersgrense for billeie her, men det tilkommer ofte ekstra gebyrer for yngre sjåfører under 25 år.

Viktig å vite om trafikk- og kjøreregler

Fartsgrensen i tettbebygde områder i Tyskland er 50 km/t, 100 km/t på hovedveier og 130 km/t på motorveier. Imidlertid er det ingen fartsgrense ved flere av strekningene på Autobahn, som indikeres av et rundt, hvitt skilt med fem diagonale svarte streker. På disse stedene kan du kjøre så fort du vil, men pass på at bilene kan komme svært fort bakfra, så vær forsiktig når du skifter fil og ved forbikjøringer. Promillegrensen for å kjøre bil i Tyskland er 0,5.

Parkering

Det kan være vanskelig å finne gateparkering i Frankfurt, men det finnes som regel parkeringsmuligheter ved turistattraksjoner og større institusjoner i byen, i tillegg til togstasjoner og andre knutepunkter. Alternativt kan du også parkere ved en av «Park and Ride» parkeringsplassene i utkanten av byen, for deretter å ta bussen inn til sentrum.

Utfluktsmål i og rundt Frankfurt

Frankfurt ble fullstendig bombet under andre verdenskrig, og fremstår derfor i dag som en moderne by med mange flotte attraksjoner og museer. Besøk for eksempel Alte Oper, det opprinnelige operahuset som i dag brukes som konserthus. Dra deretter til det jødiske museet for å lære mer om holocaust, og se filmmuseet for å høre om tysk filmkunst og filmproduksjon. For spektakulær utsikt over byen kan du ta turen opp i Main Tower, og hvis du er interessert i dyr kan du besøke Frankfurt Zoo. Med en leiebil har du i tillegg en unik mulighet til å utforske nærliggende byer og steder på egen hånd, uten å være avhengig av noen andre.

Hvilke forsikringer trenger man?

Når du skal leie bil i Frankfurt er det helt essensielt at du sørger for å ha de riktige forsikringene på plass. Du kan selv velge om du kun vil ha de mest nødvendige forsikringene for å få en rimeligst mulig leieavtale, eller om du vil ha mest mulig dekket for å være på den sikre siden i tilfelle uhellet er ute. Ofte er de viktigste forsikringene allerede inkludert i leieavtalene til bilutleieselskapene, som ansvarsforsikring, kollisjonsskadeforsikring og tyveriforsikring. Sammen sørger disse for at du kun betaler en obligatorisk egenandel ved hærverk og skader på eget kjøretøy, i tillegg til innbrudd i eller tyveri av bilen. Videre er du også dekket for skader på tredjeparter, inkludert andre mennesker, dyr, kjøretøy, bygninger og eiendeler. Andre forsikringer du kan skaffe deg utenom er blant annet utvidet kaskoforsikring, egenandelsforsikring, frontruteforsikring og rednings- og assistanseforsikring.

Kan man bruke det norske førerkortet i Frankfurt, eller må man ha et internasjonalt?

Du trenger ikke et internasjonalt førerkort for å kjøre bil i Tyskland, og du kan helt fint bruke ditt norske, rosa førerkort, som er godkjent mange steder i Europa. Dersom du planlegger å kjøre videre til andre land, bør du imidlertid vurdere å skaffe deg et internasjonalt førerkort for å være på den sikre siden.

Hvor i Frankfurt kan man hente og levere leiebilen?

De fleste kjente bilutleieselskapene holder til både i Frankfurt sentrum og ved Frankfurt internasjonale lufthavn. Hvor du velger å hente og levere leiebilen din, avhenger derfor av hvilket bilutleieselskap du velger, samt om du ankommer byen med fly eller ikke. (Informasjon kontrollert: 30/05/2019).


Avstand fra Frankfurt am Main til populære hoteller

Parker deg selv og bilen din på disse populære hotellene ikke langt fra bilutleieskranken på Frankfurt am Main flyplass

Leiebiler i Frankfurt am Main

Vi har hatt 64 søk fra brukere som ser etter leiebiler i Frankfurt am Main så langt denne måneden.

Hvilke rengjøringstiltak implementeres av leiebilselskaper i Frankfurt am Main for å kontrollere spredningen av COVID-19?

Forbedret rengjøring er et av de nye tiltakene du kan dra nytte av når du leier bil i Frankfurt am Main. Bruk søkefiltret vårt for å se alle selskapene som tilbyr forbedret rengjøring. Ting endrer seg stadig vekk, og det gjør også retningslinjer. Vi gjør alt vi kan for å holde oss oppdaterte, men vi anbefaler deg å alltid sjekke direkte med leverandøren.

Hvilket leiebilselskap i Frankfurt am Main har de billigste prisene på leiebiler?

Generelt sett har Alamo de billigste prisene med en gjennomsnittspris på 274 kr/dag for en leiebil i Frankfurt am Main. Den absolutt beste prisen som er funnet på utleiestedet deres i Frankfurt am Main er 102 kr/dag.

Tilkommer det et gebyr hvis jeg kansellerer leiebilen min i Frankfurt am Main?

I de fleste tilfeller tilkommer det ikke et gebyr hvis du kansellerer leiebilen din i Frankfurt am Main. Du kan sjekke hvorvidt utleieselskapet du foretrekker i Frankfurt am Main tilbyr gratis kansellering eller ikke når du gjennomfører bestillingen med momondo.

Hvilken type leiebile er best å leie i Frankfurt am Main i mars?

De fleste reisende foretrekker å leie en standardbil i Frankfurt am Main i mars. Temperaturer på i gjennomsnitt 8 °C og en nedbørsmengde på 50 mm i løpet av mars betyr perfekte forhold for en standardbil. Dette er den perfekte leiebiltypen for våte veier og plussgrader. Å leie en Standard i Frankfurt am Main vil koste deg i gjennomsnitt 375 kr/dag.

Hvilket leiebilselskap i Frankfurt am Main har flest utleiesteder?

Europcar har flest utleiesteder i Frankfurt am Main med 11 utleiesteder. På disse utleiestedene kan momondo-brukere vanligvis finne leiebiltilbud for 493 kr/dag.

Hva er fartsgrensen i Frankfurt am Main?

Fartsgrensen i Frankfurt am Main er 50 km/t, med mindre annet spesifiseres på skiltingen. Frankfurt am Main har også en fartsgrense for utkanten av byen, og de er 100 km/t og må følges. Hvis du kjører på en motorvei i Frankfurt am Main, må du være obs på at fartsgrensen vanligvis er Veiledende.

Hvordan er været i Frankfurt am Main, Tyskland i februar?

Temperaturen i Frankfurt am Main i februar ligger normalt på 2 °C, og forventet nedbørsmengde er 40 mm. Dette er nyttig å vite når du skal leie bil, slik at du kan leie den perfekte bilen for de forventede værforholdene.

Hvilken bil vil momondo anbefale basert på været i februar?

Klimaet i Frankfurt am Main i februar har som regel ikke noe å si for hvilken type bil du bør leie for oppholdet. Basert på dataene våre ser momondo-brukere ofte etter spesifikke kjøretøy når de skal leie bil i Frankfurt am Main. Prisbevisste reisende som ser etter leiebil i Frankfurt am Main, velger som regel små biler. Disse er som regel billigst. Eksempler på små biler som er tilgjengelig for leie, er Volkswagen Polo, Ford Focus og Fiat Panda.

Er været i Frankfurt am Main representativt for resten av Hesse?

De som ønsker å leie bil i Frankfurt am Main for en biltur i de omkringliggende områdene, bør være oppmerksomme på at været i Hesse i løpet av februar vanligvis har temperaturer på 2 °C med en forventet nedbørsmengde på 40 mm.


Leiebiler på flyplasser i Frankfurt am Main

Reserver en leiebil på en annen flyplass i nærheten av Frankfurt am Main

Finn hotell og fly til Frankfurt am Main