Leiebil Frankfurt am Main - Finn billig bilutleie i byen

Leter du etter tilbud på en billig leiebil i Frankfurt am Main? Start søket her

tir.. 17.9.
12:00
ons.. 18.9.
12:00
Sammenlign med momondo |

Populære bilutleiefirmaer i Frankfurt am Main

Beste priser funnet av momondo-brukere de siste 24 timene
Leiebil (Økonomi) i Frankfurt am Main interrent
Økonomi
2 voksne, 2 kolli
Leiebil (Kompakt) i Frankfurt am Main global
Kompakt
4 voksne, 2 kolli
Leiebil (Medium) i Frankfurt am Main global
Medium
5 voksne, 3 kolli
Leiebil (Standard) i Frankfurt am Main global
Standard
5 voksne, 3 kolli
Leiebil (Stor) i Frankfurt am Main enterprise
Stor
5 voksne, 2 kolli
Leiebil (SUV) i Frankfurt am Main global
Suv
5 voksne, 3 kolli

Oversikt over bilutleiefirmaer i Frankfurt am Main

Trenger du tips om hvor du bør leie bil? Dette er topp-leverandørene
autoeurope Billigste AutoEurope AutoEurope gir deg de billigste tilbudene på 1 sted rundt i byen
interrent Mest populære INTERRENT INTERRENT gir deg de billigste tilbudene på 4 steder rundt i byen
sunnycars De fleste steder Sunnycars Sunnycars gir deg modeller av høy kvalitet og luksusmodeller på et av de 26 stedene

Oversikt over leiebilselskaper i Frankfurt am Main

Alle større selskaper som leier ut biler i Frankfurt am Main
$self.agencySymbol
McRent
Fantastisk - 9,6 (1 vurdering)
1 sted
$self.agencySymbol
Alamo
Fantastisk - 8,7 (6 493 vurderinger)
1 sted
$self.agencySymbol
Enterprise
Fantastisk - 8,5 (12 865 vurderinger)
4 steder
$self.agencySymbol
FLIZZR
Fantastisk - 8,4 (22 vurderinger)
4 steder
$self.agencySymbol
keddy by Europcar
Fantastisk - 8,2 (98 vurderinger)
9 steder
$self.agencySymbol
CARO
Fantastisk - 8,2 (2 vurderinger)
2 steder
$self.agencySymbol
Absolute Car Rental
Fantastisk - 8,0 (1 vurdering)
1 sted
$self.agencySymbol
National
Fantastisk - 8,0 (882 vurderinger)
1 sted

Flyplasser med leiebiler i Frankfurt am Main

Finn en leiebil på en av disse flyplassene
BILER I
Frankfurt am Main flyplass
FRA
BILER I
Frankfurt-Hahn flyplass
HHN

Leiebil i Frankfurt

Du har et bredt utvalg av forskjellige bilutleieselskaper å velge mellom når du skal leie bil i Frankfurt, og de fleste selskaper for bilutleie har alt fra rimelige, små og kompakte biler til større og mer eksklusive SUVer. Velg å betale for bilen når du bestiller den eller betal når du henter den, avhengig av hva som passer best for deg. Uavhengig av hvilken bil du velger, får du ofte praktiske fordeler inkludert i leieavtalen, som ulike forsikringer, fri kjørelengde og gode drivstoffvilkår. Pass på å sjekke opp dette før du signerer avtalen, slik at du vet hva du har inkludert i din leieavtale.

Hvor gammel må man være for å leie en bil i Frankfurt?

Som hovedregel må du være 18 år for å leie bil i Frankfurt og i resten av Tyskland, men noen biltuleieselskaper for har også en nedre aldersgrense på 21 år. Det er ingen øvre aldersgrense for billeie her, men det tilkommer ofte ekstra gebyrer for yngre sjåfører under 25 år.

Viktig å vite om trafikk- og kjøreregler

Fartsgrensen i tettbebygde områder i Tyskland er 50 km/t, 100 km/t på hovedveier og 130 km/t på motorveier. Imidlertid er det ingen fartsgrense ved flere av strekningene på Autobahn, som indikeres av et rundt, hvitt skilt med fem diagonale svarte streker. På disse stedene kan du kjøre så fort du vil, men pass på at bilene kan komme svært fort bakfra, så vær forsiktig når du skifter fil og ved forbikjøringer. Promillegrensen for å kjøre bil i Tyskland er 0,5.

Parkering

Det kan være vanskelig å finne gateparkering i Frankfurt, men det finnes som regel parkeringsmuligheter ved turistattraksjoner og større institusjoner i byen, i tillegg til togstasjoner og andre knutepunkter. Alternativt kan du også parkere ved en av «Park and Ride» parkeringsplassene i utkanten av byen, for deretter å ta bussen inn til sentrum.

Utfluktsmål i og rundt Frankfurt

Frankfurt ble fullstendig bombet under andre verdenskrig, og fremstår derfor i dag som en moderne by med mange flotte attraksjoner og museer. Besøk for eksempel Alte Oper, det opprinnelige operahuset som i dag brukes som konserthus. Dra deretter til det jødiske museet for å lære mer om holocaust, og se filmmuseet for å høre om tysk filmkunst og filmproduksjon. For spektakulær utsikt over byen kan du ta turen opp i Main Tower, og hvis du er interessert i dyr kan du besøke Frankfurt Zoo. Med en leiebil har du i tillegg en unik mulighet til å utforske nærliggende byer og steder på egen hånd, uten å være avhengig av noen andre.

Hvilke forsikringer trenger man?

Når du skal leie bil i Frankfurt er det helt essensielt at du sørger for å ha de riktige forsikringene på plass. Du kan selv velge om du kun vil ha de mest nødvendige forsikringene for å få en rimeligst mulig leieavtale, eller om du vil ha mest mulig dekket for å være på den sikre siden i tilfelle uhellet er ute. Ofte er de viktigste forsikringene allerede inkludert i leieavtalene til bilutleieselskapene, som ansvarsforsikring, kollisjonsskadeforsikring og tyveriforsikring. Sammen sørger disse for at du kun betaler en obligatorisk egenandel ved hærverk og skader på eget kjøretøy, i tillegg til innbrudd i eller tyveri av bilen. Videre er du også dekket for skader på tredjeparter, inkludert andre mennesker, dyr, kjøretøy, bygninger og eiendeler. Andre forsikringer du kan skaffe deg utenom er blant annet utvidet kaskoforsikring, egenandelsforsikring, frontruteforsikring og rednings- og assistanseforsikring.

Kan man bruke det norske førerkortet i Frankfurt, eller må man ha et internasjonalt?

Du trenger ikke et internasjonalt førerkort for å kjøre bil i Tyskland, og du kan helt fint bruke ditt norske, rosa førerkort, som er godkjent mange steder i Europa. Dersom du planlegger å kjøre videre til andre land, bør du imidlertid vurdere å skaffe deg et internasjonalt førerkort for å være på den sikre siden.

Hvor i Frankfurt kan man hente og levere leiebilen?

De fleste kjente bilutleieselskapene holder til både i Frankfurt sentrum og ved Frankfurt internasjonale lufthavn. Hvor du velger å hente og levere leiebilen din, avhenger derfor av hvilket bilutleieselskap du velger, samt om du ankommer byen med fly eller ikke. (Informasjon kontrollert: 30/05/2019).


Finn hotell og fly til Frankfurt am Main