Leiebiler i Berlin

Ser du etter tilbud på billig leiebiler i Berlin? Start søket her!

Berlin, Tyskland
3. des. — 10. des.
Berlin, Tyskland
sø. 3.12.
12:00
sø. 10.12.
12:00
Sjåførens alder:

Tilbud fra leiebilselskaper på over 70 000 steder.

Leiebiler innsikt og trender i Berlin

Nyttig innsikt som hjelper deg å bestille den perfekte leiebilen Berlin

Hvilket leiebilselskap er billigst i Berlin?

De billigste leiebilene i Berlin finner man som regel hos Dollar. Ved bestilling med Dollar, kan det være at du finner priser for leiebiler helt nede i 236 kr/dag Gjennomsnittsprisen på å leie bil i Berlin er 236 kr/dag.

Hvilket leiebilselskap i Berlin har flest utleiesteder?

FLIZZR has the most locations of any rental car company in Berlin, with 37 locations.

Hvilken bil er den mest populære å leie i Berlin?

Leiebiler av typen Fiat 500 og Opel Astra i Berlin er de to mest populære bilmodellene ifølge dataene våre. Leiepriser for Fiat 500 i Berlin kan varierer avhengig av hvilket selskap du leier hos, men brukerne våre har funnet priser på i gjennomsnitt 645 kr/dag, og kan koste så lite som 409 kr/dag. Leiepriser for Opel Astra kan også variere, men ligger vanligvis på i gjennomsnitt 879 kr/dag, og de billigste tilbudene koster fra kun 320 kr/dag.

Beste tilbud som ble funnet for leiebiler i Berlin

Finn gode tilbud på et stort utvalg av populære leiebiler i Berlin
Økonomi212 kr/dag
Kompakt210 kr/dag
Medium297 kr/dag
Stor483 kr/dag
Mini224 kr/dag
Leverandørens valg324 kr/dag
Medium SUV341 kr/dag
Kompakt stasjonsvogn349 kr/dag
Kompakt SUV378 kr/dag
Stasjonsvogn – mellomstor425 kr/dag
Beste priser funnet av momondo-brukere de siste 48 timene.

Viktig informasjon om leiebiler i Berlin

Hvor gammel må man være for å leie bil i Berlin?

Aldersgrense for bilutleie i Berlin varierer fra ulike bilutleieselskaper, men det er som regel en nedre aldersgrense på 21 år. Dersom føreren er under 25 år er det også ofte en ekstra kostnad som går på forsikring. Dette kan også gjelde for førere over 75 år. Det er også enkelte leiebilselskaper som har krav om at føreren må ha hatt førerkort sammenhengende i minst ett år eller mer. Er du i tvil om dette bør du undersøke med bilutleieselskapet på forhånd, spesielt om dere er en ung gjeng på tur.

Viktig å vite om trafikk- og kjøreregler

Det er fartsgrense på 50 km/t når du kjører i tettstedsområder og 100 km/t når du kjører utenfor. På autobahn er det ingen øvrig fartsgrense, men noen steder har fartsgrense på 130 km/t. Det er promillegrense på 0,05 for alle over 21 år. For førere som er mellom 18-21 år er grensen på 0,0. Det er påbudt med bilbelte, og barn som er under 12 skal ha godkjent barnesete. Dersom du skulle få fartsbot kan du betale den enten kontant eller med kredittkort.

Parkering

Med leiebil i Berlin kan du parkere på gaten, i parkeringshus eller på parkeringsplass. I sentrum av byen må du betale for parkering uansett hvilke av disse alternativene du velger. Dersom du drar til utkanten av byen, kan du finne gratis gateparkering. Informasjon om betaling står på parkeringsskiltene og på automatene der du kjøper parkeringsbillett. Det finnes parkeringshus i sentrum, som for eksempel en ved Alexanderplatz like ved Park Inn Hoel. Det finnes også en i Kulturbrauerei i Prenzlauer Berg. Mange hoteller har også reservert parkering for sine gjester, enten gratis eller mot en ekstra avgift. Det er noen steder det er forbudt å parkere, og her kan man bli tauet bort. Står det skilt med Parken Verboten kan du ikke parkere der. Det er også lurt å unngå steder der det står skilt med ordet freihalten.

Utfluktsmål i og rundt Berlin

Har du leiebil i Berlin kan du oppdage den store og spennende byen helt enkelt. Størrelsen på byen gjør at det er praktisk med bil. Da kan du for eksempel enkelt kjøre fra trendy og populære Kreuzberg til den gjenstående Berlinmuren langs Spree-elven og videre til Brandenburger Tor og Alexanderplatz. Vil man oppdage flere byer og fantastisk arkitektur kan man kjøre 39 km sørvest for byen, til Potsdam. Her er det slott og parker som ligger på UNESCOs verdensarvliste. Man kan også dra på dagstur til Leipzig, som ligger omtrent to til to og en halv time fra Berlin. Dette er en livlig universitetsby med spennende historiske bygninger.

Hvilke forsikringer trenger man?

Med leiebil i Berlin er noen leiebiltilbud uten forsikring som reduserer selvrisiko ved skade. Du kan legge til disse ekstra forsikringene som reduserer din egenandel dersom noe skulle skje under leieperioden. Prisen på forsikringer som reduserer egenandelen din avhenger av hvilket selskap du leier hos. Dette bør du undersøke på forhånd, og du bør spørre utleier om hva forsikringen innebærer før du velger den. De fleste utleiere har mye informasjon om ulike forsikringer som du kan sette deg inn i på forhånd.

Kan man bruke det norske førerkortet i Berlin, eller må man ha et internasjonalt?

For å leie bil i Berlin trenger du ikke internasjonalt førerkort.

Hvor i Berlin kan man hente og levere leiebilen?

Det er flere steder du kan hente og levere leiebil i Berlin. Dersom du kommer med fly, kan du velge et firma som har bilutleie og henting ved flyplassen. Da kan du hente bilen med en gang du ankommer. Du kan også velge bilutleieselskaper som holder til rundt sentrum av byen.


Tilbud på Berlin bilutleie

Finn leiebil i Berlin som passer for deg

Liten cars

501 kr - 855 kr

Alle biltyper

629 kr - 1 054 kr

Gjennomsnittsprisen for en liten car leiebil i Berlin, Tyskland er 660 kr. Den billigste tiden å leie en liten car i Berlin, Tyskland er i september. Prisen er 25 % lavere enn resten av året med bare 501 kr per dag. En liten car utleie er vanligvis 23 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Berlin. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Berlin kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Berlin liten car utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en mellomstor car leiebil i Berlin, Tyskland er 737 kr. Den billigste tiden å leie en mellomstor car i Berlin, Tyskland er i februar. Prisen er 37 % lavere enn resten av året med bare 469 kr per dag. En mellomstor car utleie er vanligvis 14 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Berlin. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Berlin kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Berlin mellomstor car utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en stor car leiebil i Berlin, Tyskland er 1 062 kr. Den billigste tiden å leie en stor car i Berlin, Tyskland er i januar. Prisen er 66 % lavere enn resten av året med bare 363 kr per dag. En stor car utleie er vanligvis 21 % dyrere enn gjennomsnittlig bilutleie i Berlin. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Berlin kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Berlin stor car utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en SUV leiebil i Berlin, Tyskland er 807 kr. Den billigste tiden å leie en SUV i Berlin, Tyskland er i oktober. Prisen er 35 % lavere enn resten av året med bare 528 kr per dag. En SUV utleie er vanligvis 5 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Berlin. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Berlin kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Berlin SUV utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en varebil leiebil i Berlin, Tyskland er 703 kr. Den billigste tiden å leie en varebil i Berlin, Tyskland er i februar. Prisen er 47 % lavere enn resten av året med bare 377 kr per dag. En varebil utleie er vanligvis 17 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Berlin. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Berlin kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en luksus car leiebil i Berlin, Tyskland er 1 044 kr. Den billigste tiden å leie en luksus car i Berlin, Tyskland er i oktober. Prisen er 16 % lavere enn resten av året med bare 887 kr per dag. En luksus car utleie er vanligvis 19 % dyrere enn gjennomsnittlig bilutleie i Berlin. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Berlin kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en kabriolet leiebil i Berlin, Tyskland er 638 kr. Den billigste tiden å leie en kabriolet i Berlin, Tyskland er i september. Prisen er 38 % lavere enn resten av året med bare 398 kr per dag. En kabriolet utleie er vanligvis 25 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Berlin. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Berlin kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Toyota Corolla
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer

210 kr/dag

9 des.–21 des.
Toyota Corolla
Opel Corsa
eller som ligner på Økonomi
Opptil 2 passasjerer

212 kr/dag

9 des.–21 des.
Opel Corsa
Toyota Aygo
eller som ligner på Mini
Opptil 2 passasjerer

224 kr/dag

9 des.–21 des.
Toyota Aygo

Leiebilselskaper i Berlin

Alle større selskaper som leier ut biler i Berlin

Virtuo

5 utleiesteder
Oversikt

Renhet

10,0

Komfort

10,0

Gjennomsnittlig

10,0

Hentes/Leveres

10,0

Value

10,0

Enterprise Rent-A-Car

15 utleiesteder
Oversikt

Renhet

9,3

Komfort

8,8

Gjennomsnittlig

8,8

Hentes/Leveres

9,0

Value

8,6

FLIZZR

36 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,0

Komfort

8,0

Gjennomsnittlig

8,0

Hentes/Leveres

8,0

Value

8,0

Sixt

26 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,8

Komfort

8,3

Gjennomsnittlig

7,9

Hentes/Leveres

7,9

Value

7,3

Avis

11 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,1

Komfort

8,1

Gjennomsnittlig

7,1

Hentes/Leveres

7,3

Value

6,3

Dollar

10 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,4

Komfort

7,4

Gjennomsnittlig

6,9

Hentes/Leveres

7,4

Value

6,9

Global Rent A Car

17 utleiesteder
Oversikt

Renhet

7,3

Komfort

7,3

Gjennomsnittlig

6,6

Hentes/Leveres

7,3

Value

8,0

Budget

10 utleiesteder
Oversikt

Renhet

7,2

Komfort

7,1

Gjennomsnittlig

6,6

Hentes/Leveres

6,8

Value

6,0

Informasjon om leiebiler i Berlin

Finn informasjon om gode leietilbud, populære leiebilselskaper og nyttige retningslinjer for ditt besøk i Berlin

Populære biltyper

Compact, Full-size, Standard

Billigste leiebil

301 kr

Mest populære modell

Hyundai i10
Følgende biltyper ble tilbudt hos leiebilselskaper i Berlin de siste 72 timene: Compact, Full-size, Standard.
Den laveste prisen for en leiebil i Berlin er 301 kr/dag. For dette området kan du forvente gjennomsnittspriser fra 348 kr/dag.
Den mest populære bilmodellen å leie i Berlin de siste 7 dagene er Hyundai i10. Våre brukere foretrekker også Fiat Panda som et alternativ.

Finn populære attraksjoner i nærheten av der du skal hente leiebilen

Besøk disse attraksjonene som må ses i nærheten av populære leiebilsteder i Berlin

Attraksjoner i nærheten:

Gendarmenmarkt18,4 km
Alexanderplatz18,7 km

Attraksjoner i nærheten:

Gendarmenmarkt145,4 km
Alexanderplatz147,0 km

Attraksjoner i nærheten:

Gendarmenmarkt155,6 km
Alexanderplatz156,2 km

Lei en bil i nærheten et av de populære hotellene i Berlin

Nedenfor er de mest populære hotellene i Berlin

Kjøre med en leiebil i Berlin - FAQ

Lær deg alt det du trenger å vite om å leie bil i Berlin, slik at du best mulig kan forberede den neste reisen din

Tilkommer det et gebyr hvis jeg kansellerer leiebilen min i Berlin, Tyskland?

Når du skal leie bil, kan du gå ut i fra at flertallet av leiebilselskapene i Berlin ikke har kanselleringsgebyrer. Ha i bakhodet at det ikke er momondo som bestemmer disse retningslinjene for kansellering, men vi kan hjelpe deg med å finne flotte tilbud på leiebiler i Berlin. Sørg for å sjekke retningslinjene for kansellering når du gjennomfører søket ditt.

Hva er fartsgrensen i Berlin, Tyskland?

Fartsgrensen i Berlin er 50 km/t, med mindre annet spesifiseres på skiltingen. Berlin har også en fartsgrense for utkanten av byen, og de er 100 km/t og må følges. Hvis du kjører på en motorvei i Berlin, må du være obs på at fartsgrensen vanligvis er Veiledende.

Hvilket leiebilselskap tilbyr leie av BMW M4 Coupé i Berlin?

Hvordan er været i Berlin, Tyskland i November?

De som ønsker å leie bil i Berlin i løpet av November, kan forvente seg temperaturer på ca. 4 °C og en nedsbørsmengde på omkring 48 mm. Denne informasjonen kan være til hjelp for deg når du skal velge bil.

Er været i Berlin representativt for resten av Berlin?

De som ønsker å leie bil i Berlin for en biltur i de omkringliggende områdene, bør være oppmerksomme på at været i Berlin i løpet av November vanligvis har temperaturer på 4 °C med en forventet nedbørsmengde på 48 mm.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Berlin fra biler sist?

Pris for Berlin fra biler oppdateres daglig.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Berlin fra biler?

Fra og med november 2023, er det 278 tilbydere å velge mellom fra Berlin biler.

Hvor gammel må du være for å leie bil i Berlin?

Minimumsalderen for sjåfører varierer fra land til land, inkludert Berlin. I en rekke EU-land må sjåførene være over 18 år. For å leie en bil i utlandet, må du vanligvis være minst 21 år, og hvis du er under 25 år, kan det påløpe et pristillegg for unge sjåfører. Vi anbefaler at du leser retningslinjene til ditt valgte utleiefirma før du bestiller.

Hvilken dokumenter eller ID trenger du for å leie en bil i Berlin?

Når du leier en bil i Berlin, må alle sjåfører fremvise et fullt gyldig førerkort. En internasjonal kjøretillatelse kreves hvis førerkortet er skrevet på et annet språk enn det i utleielandet og kan være nødvendig for å unngå risikoen for potensielle bøter. Hvis du leier i utlandet, kan det hende du også må fremlegge bevis på returreise og overnattingsinformasjon under oppholdet. Vi anbefaler alltid å sjekke med det enkelte utleieselskapet du bestiller hos.


Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bruke momondo for å bestille leiebil i Berlin?

Du bør bruke momondo til å bestille leiebil i Berlin fordi det kan spare deg for tid og penger. momondo henter og lar deg sammenligne priser og retningslinjer for bilutleie fra tusenvis av bilutleienettsteder.

Hvordan hjelper momondo meg med å finne det beste leiebiltilbudet i Berlin?

momondo gjør det enklere for deg å finne flotte leiebiler i Berlin, ved at du kan avgrense søket med en rekke filtreringsalternativer. Du kan begrense utvalget ditt ved å se på pris, biltype, lokasjon med mer.

Viser momondo leiebiler i Berlin med gratis avbestilling?

Gratis kansellering er en policy det kan filtreres på hos momondo for leiebilsøk i Berlin og alle andre steder. Tilgjengeligheten kan variere fra sted til sted.

Kan jeg leie bil med fair fuel policy i Berlin på momondo?

Du kan avgrense søket på momondo ved å velge fair fuel policy når du søker etter leiebil i Berlin.

Finner jeg utleiebiler i Berlin som tilbyr forbedrede rengjøringsrutiner på momondo?

Ja, du kan søke spesifikt etter leiebiler i Berlin med forbedrede rengjøringsrutiner på momondo.

Kan jeg søke etter leiebiler i Berlin med ubegrenset kjørelengde på momondo?

Ubegrenset kjørelengde er faktisk et alternativ momondo tilbyr på leiebiler i Berlin.


En enklere måte å administrere reisen til Berlin på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.