Leiebiler i Berlin, Tyskland

Leter du etter tilbud på en billig leiebil i Berlin, Tyskland? Start søket her

Berlin, Tyskland
24. mai — 31. mai
Samme leveringssted
Berlin, Tyskland
ma. 24.5.
middag
ma. 31.5.
middag
Sjåførens alder:

Oversikt over leiebilselskaper i Berlin

Alle større selskaper som leier ut biler i Berlin, Tyskland
8,0
Fantastisk
1 vurdering13 utleiesteder
Oversikt

Renhet

10,0

Komfort

6,0

Gjennomsnittlig

6,0

Henting/levering

10,0

Valuta for pengene

8,0
7,3
Bra
27 vurderinger15 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,0

Komfort

7,3

Gjennomsnittlig

7,1

Henting/levering

7,2

Valuta for pengene

7,0
7,1
Bra
8 vurderinger21 utleiesteder
Oversikt

Renhet

9,0

Komfort

8,2

Gjennomsnittlig

6,0

Henting/levering

6,2

Valuta for pengene

6,0
6,6
Bra
2 vurderinger11 utleiesteder
Oversikt

Renhet

9,0

Komfort

9,0

Gjennomsnittlig

4,0

Henting/levering

6,0

Valuta for pengene

5,0
6,6
Bra
12 vurderinger10 utleiesteder
Oversikt

Renhet

7,5

Komfort

7,1

Gjennomsnittlig

6,1

Henting/levering

6,5

Valuta for pengene

5,6
6,4
Bra
8 vurderinger9 utleiesteder
Oversikt

Renhet

7,5

Komfort

6,0

Gjennomsnittlig

6,0

Henting/levering

7,0

Valuta for pengene

5,5
6,0
Bra
2 vurderinger9 utleiesteder
Oversikt

Renhet

6,0

Komfort

6,0

Gjennomsnittlig

6,0

Henting/levering

6,0

Valuta for pengene

6,0
4,6
Ok
4 vurderinger19 utleiesteder
Oversikt

Renhet

5,0

Komfort

4,0

Gjennomsnittlig

6,0

Henting/levering

4,0

Valuta for pengene

4,0

Informasjon om reisen din til Berlin

Hvor gammel må man være for å leie bil i Berlin?

Aldersgrense for bilutleie i Berlin varierer fra ulike bilutleieselskaper, men det er som regel en nedre aldersgrense på 21 år. Dersom føreren er under 25 år er det også ofte en ekstra kostnad som går på forsikring. Dette kan også gjelde for førere over 75 år. Det er også enkelte leiebilselskaper som har krav om at føreren må ha hatt førerkort sammenhengende i minst ett år eller mer. Er du i tvil om dette bør du undersøke med bilutleieselskapet på forhånd, spesielt om dere er en ung gjeng på tur.

Viktig å vite om trafikk- og kjøreregler

Det er fartsgrense på 50 km/t når du kjører i tettstedsområder og 100 km/t når du kjører utenfor. På autobahn er det ingen øvrig fartsgrense, men noen steder har fartsgrense på 130 km/t. Det er promillegrense på 0,05 for alle over 21 år. For førere som er mellom 18-21 år er grensen på 0,0. Det er påbudt med bilbelte, og barn som er under 12 skal ha godkjent barnesete. Dersom du skulle få fartsbot kan du betale den enten kontant eller med kredittkort.

Parkering

Med leiebil i Berlin kan du parkere på gaten, i parkeringshus eller på parkeringsplass. I sentrum av byen må du betale for parkering uansett hvilke av disse alternativene du velger. Dersom du drar til utkanten av byen, kan du finne gratis gateparkering. Informasjon om betaling står på parkeringsskiltene og på automatene der du kjøper parkeringsbillett. Det finnes parkeringshus i sentrum, som for eksempel en ved Alexanderplatz like ved Park Inn Hoel. Det finnes også en i Kulturbrauerei i Prenzlauer Berg. Mange hoteller har også reservert parkering for sine gjester, enten gratis eller mot en ekstra avgift. Det er noen steder det er forbudt å parkere, og her kan man bli tauet bort. Står det skilt med Parken Verboten kan du ikke parkere der. Det er også lurt å unngå steder der det står skilt med ordet freihalten.

Utfluktsmål i og rundt Berlin

Har du leiebil i Berlin kan du oppdage den store og spennende byen helt enkelt. Størrelsen på byen gjør at det er praktisk med bil. Da kan du for eksempel enkelt kjøre fra trendy og populære Kreuzberg til den gjenstående Berlinmuren langs Spree-elven og videre til Brandenburger Tor og Alexanderplatz. Vil man oppdage flere byer og fantastisk arkitektur kan man kjøre 39 km sørvest for byen, til Potsdam. Her er det slott og parker som ligger på UNESCOs verdensarvliste. Man kan også dra på dagstur til Leipzig, som ligger omtrent to til to og en halv time fra Berlin. Dette er en livlig universitetsby med spennende historiske bygninger.

Hvilke forsikringer trenger man?

Med leiebil i Berlin er noen leiebiltilbud uten forsikring som reduserer selvrisiko ved skade. Du kan legge til disse ekstra forsikringene som reduserer din egenandel dersom noe skulle skje under leieperioden. Prisen på forsikringer som reduserer egenandelen din avhenger av hvilket selskap du leier hos. Dette bør du undersøke på forhånd, og du bør spørre utleier om hva forsikringen innebærer før du velger den. De fleste utleiere har mye informasjon om ulike forsikringer som du kan sette deg inn i på forhånd.

Kan man bruke det norske førerkortet i Berlin, eller må man ha et internasjonalt?

For å leie bil i Berlin trenger du ikke internasjonalt førerkort.

Hvor i Berlin kan man hente og levere leiebilen?

Det er flere steder du kan hente og levere leiebil i Berlin. Dersom du kommer med fly, kan du velge et firma som har bilutleie og henting ved flyplassen. Da kan du hente bilen med en gang du ankommer. Du kan også velge bilutleieselskaper som holder til rundt sentrum av byen.


Avstand fra Berlin, Tyskland til populære hoteller

Parker deg selv og bilen din på disse populære hotellene ikke langt fra bilutleieskranken på Berlin Brandenburg flyplass

Leiebiler i Berlin

122 personer har sett etter leiebil i Berlin i mai.

Hvilke rengjøringstiltak implementeres av leiebilselskaper i Berlin for å kontrollere spredningen av COVID-19?

Rengjøring av kjøretøy har alltid vært en prioritet for leiebilselskaper. Alamo, Enterprise og National er noen av selskapene som implementerer forbedret rengjøring for å sikre at kjøretøyet ditt er sterilisert. Søk på siden vår for å se om det finnes et alternativ for forbedret rengjøring for leiebilen din i Berlin. Ting endrer seg stadig vekk, og det gjør også retningslinjer. Vi gjør alt vi kan for å holde oss oppdaterte, men vi anbefaler deg å alltid sjekke direkte med leverandøren.

Hvor mye koster det å leie en bil i Berlin, Tyskland i juni?

For en helg i juni starter det beste tilbudet i Berlin på rundt 197 kr og opp til rundt 209 kr. For leie i langhelg var laveste pris 272 kr, med flere alternativer rundt 272 kr.

Hvilket leiebilselskap i Berlin har de billigste prisene på leiebiler?

De billigste leiebilprisene i Berlin tilbys av Alamo som har 2 utleiesteder i byen. momondo-brukere har funnet daglige priser helt nede i 146 kr, men gjennomsnittsprisen for leiebiler i Berlin fra Alamo ligger på 284 kr/dag.

Tilkommer det et gebyr hvis jeg kansellerer leiebilen min i Berlin, Tyskland?

Når du skal leie bil, kan du gå ut i fra at flertallet av leiebilselskapene i Berlin ikke har kanselleringsgebyrer. Ha i bakhodet at det ikke er momondo som bestemmer disse retningslinjene for kansellering, men vi kan hjelpe deg med å finne flotte tilbud på leiebiler i Berlin. Sørg for å sjekke retningslinjene for kansellering når du gjennomfører søket ditt.

Hvilken type leiebile er best å leie i Berlin i juni?

Med gjennomsnittstemperaturer på 18 °C og en nedsbørsmengde på 45 mm, er det beste leiebilalternativet for juni en kabriolet. Det å leie en kabriolet i Berlin er en spennende måte å se området på uten at du trenger å bekymre deg for ustabilt vær. Men det er uansett alltid en god idé å sjekke værmeldingen før du skal reise, slik at du kan eventuelt kan gjøre endringer i leiebilplanene dine hvis nødvendig. Å leie en Kabriolet i Berlin vil koste deg i gjennomsnitt 702 kr/dag.

Hvilket leiebilselskap i Berlin har flest utleiesteder?

Berlin, Tyskland har 21 utleiesteder som eies av Sixt med en gjennomsnittlig pris per dag på 517 kr.

Hva er fartsgrensen i Berlin, Tyskland?

Fartsgrensen i Berlin er 50 km/t, med mindre annet spesifiseres på skiltingen. Berlin har også en fartsgrense for utkanten av byen, og de er 100 km/t og må følges. Hvis du kjører på en motorvei i Berlin, må du være obs på at fartsgrensen vanligvis er Veiledende.

Hvordan er været i Berlin, Tyskland i mai?

De som ønsker å leie bil i Berlin i løpet av mai, kan forvente seg temperaturer på ca. 12 °C og en nedsbørsmengde på omkring 55 mm. Denne informasjonen kan være til hjelp for deg når du skal velge bil.

Hvilken bil vil momondo anbefale basert på været i mai?

Været i Berlin i løpet av mai vil mest sannsynlig ikke ha noen påvirkning på hvilken leiebil du bør leie. Dog foretrekker som regel momondo-brukere visse biltyper når de skal leie bil i Berlin. Prisbevisste reisende som ser etter leiebil i Berlin, velger som regel små biler. Disse er som regel billigst. Eksempler på små biler som er tilgjengelig for leie, er Ford Focus, Volkswagen Golf og Volkswagen Polo.

Er været i Berlin representativt for resten av Berlin?

De som ønsker å leie bil i Berlin for en biltur i de omkringliggende områdene, bør være oppmerksomme på at været i Berlin i løpet av mai vanligvis har temperaturer på 12 °C med en forventet nedbørsmengde på 55 mm.


Start planleggingen av reisen til Berlin