Leiebil Berlin - Finn billig bilutleie i byen

Leter du etter tilbud på en billig leiebil i Berlin? Start søket her

Berlin, Tyskland
4. mar. — 11. mar.
Samme leveringssted
Berlin, Tyskland
to. 4.3.
middag
to. 11.3.
middag

Når er det billigst å leie bil i Berlin?

Alle

124 kr - 777 kr

Den rimeligste tiden å leie bil på i Berlin er i mai. Prisen er 47% lavere enn resten av året til bare 124 kr per dag. Den dyreste måneden er juli. Prisen på leiebil i Berlin kan variere basert på flere faktorer som tilgjengelighet, hvor populær bilen er og hvor langt ut du booker leiebilen.


Oversikt over leiebilselskaper i Berlin

Alle større selskaper som leier ut biler i Berlin
Byråets vurdering: Fantastisk 8.0

Poengsummen er basert på 34 vurderinger

Byråets vurdering: Fantastisk 8.0

Poengsummen er basert på 89 vurderinger

Byråets vurdering: Bra 7.3

Poengsummen er basert på 43 vurderinger

Byråets vurdering: Bra 6.4

Poengsummen er basert på 74 vurderinger

Byråets vurdering: Fantastisk 10.0

Poengsummen er basert på 1 vurdering

Byråets vurdering: Fantastisk 8.3

Poengsummen er basert på 8 vurderinger

Byråets vurdering: Fantastisk 8.0

Poengsummen er basert på 18 vurderinger

Byråets vurdering: Bra 7.6

Poengsummen er basert på 15 vurderinger


Finn populære attraksjoner i nærheten av der du skal hente leiebilen

Berlin Brandenburg flyplass

Berlin, Tyskland

Attraksjoner i nærheten:

Konzerthaus Berlin18,4 km
Leipzig/Halle flyplass

Leipzig, Tyskland

Attraksjoner i nærheten:

Konzerthaus Berlin145,4 km
Dresden flyplass

Dresden, Tyskland

Attraksjoner i nærheten:

Konzerthaus Berlin155,6 km

Informasjon om reisen din til Berlin

Hvor gammel må man være for å leie bil i Berlin?

Aldersgrense for bilutleie i Berlin varierer fra ulike bilutleieselskaper, men det er som regel en nedre aldersgrense på 21 år. Dersom føreren er under 25 år er det også ofte en ekstra kostnad som går på forsikring. Dette kan også gjelde for førere over 75 år. Det er også enkelte leiebilselskaper som har krav om at føreren må ha hatt førerkort sammenhengende i minst ett år eller mer. Er du i tvil om dette bør du undersøke med bilutleieselskapet på forhånd, spesielt om dere er en ung gjeng på tur.

Viktig å vite om trafikk- og kjøreregler

Det er fartsgrense på 50 km/t når du kjører i tettstedsområder og 100 km/t når du kjører utenfor. På autobahn er det ingen øvrig fartsgrense, men noen steder har fartsgrense på 130 km/t. Det er promillegrense på 0,05 for alle over 21 år. For førere som er mellom 18-21 år er grensen på 0,0. Det er påbudt med bilbelte, og barn som er under 12 skal ha godkjent barnesete. Dersom du skulle få fartsbot kan du betale den enten kontant eller med kredittkort.

Parkering

Med leiebil i Berlin kan du parkere på gaten, i parkeringshus eller på parkeringsplass. I sentrum av byen må du betale for parkering uansett hvilke av disse alternativene du velger. Dersom du drar til utkanten av byen, kan du finne gratis gateparkering. Informasjon om betaling står på parkeringsskiltene og på automatene der du kjøper parkeringsbillett. Det finnes parkeringshus i sentrum, som for eksempel en ved Alexanderplatz like ved Park Inn Hoel. Det finnes også en i Kulturbrauerei i Prenzlauer Berg. Mange hoteller har også reservert parkering for sine gjester, enten gratis eller mot en ekstra avgift. Det er noen steder det er forbudt å parkere, og her kan man bli tauet bort. Står det skilt med Parken Verboten kan du ikke parkere der. Det er også lurt å unngå steder der det står skilt med ordet freihalten.

Utfluktsmål i og rundt Berlin

Har du leiebil i Berlin kan du oppdage den store og spennende byen helt enkelt. Størrelsen på byen gjør at det er praktisk med bil. Da kan du for eksempel enkelt kjøre fra trendy og populære Kreuzberg til den gjenstående Berlinmuren langs Spree-elven og videre til Brandenburger Tor og Alexanderplatz. Vil man oppdage flere byer og fantastisk arkitektur kan man kjøre 39 km sørvest for byen, til Potsdam. Her er det slott og parker som ligger på UNESCOs verdensarvliste. Man kan også dra på dagstur til Leipzig, som ligger omtrent to til to og en halv time fra Berlin. Dette er en livlig universitetsby med spennende historiske bygninger.

Hvilke forsikringer trenger man?

Med leiebil i Berlin er noen leiebiltilbud uten forsikring som reduserer selvrisiko ved skade. Du kan legge til disse ekstra forsikringene som reduserer din egenandel dersom noe skulle skje under leieperioden. Prisen på forsikringer som reduserer egenandelen din avhenger av hvilket selskap du leier hos. Dette bør du undersøke på forhånd, og du bør spørre utleier om hva forsikringen innebærer før du velger den. De fleste utleiere har mye informasjon om ulike forsikringer som du kan sette deg inn i på forhånd.

Kan man bruke det norske førerkortet i Berlin, eller må man ha et internasjonalt?

For å leie bil i Berlin trenger du ikke internasjonalt førerkort.

Hvor i Berlin kan man hente og levere leiebilen?

Det er flere steder du kan hente og levere leiebil i Berlin. Dersom du kommer med fly, kan du velge et firma som har bilutleie og henting ved flyplassen. Da kan du hente bilen med en gang du ankommer. Du kan også velge bilutleieselskaper som holder til rundt sentrum av byen.


Avstand fra Berlin til populære hoteller

Parker deg selv og bilen din på disse populære hotellene ikke langt fra bilutleieskranken på Berlin Brandenburg flyplass

Leiebiler i Berlin

122 personer har sett etter leiebil i Berlin i februar.

Hvilke rengjøringstiltak implementeres av leiebilselskaper i Berlin for å kontrollere spredningen av COVID-19?

Rengjøring av kjøretøy har alltid vært en prioritet for leiebilselskaper. Alamo, Enterprise og National er noen av selskapene som implementerer forbedret rengjøring for å sikre at kjøretøyet ditt er sterilisert. Søk på siden vår for å se om det finnes et alternativ for forbedret rengjøring for leiebilen din i Berlin. Ting endrer seg stadig vekk, og det gjør også retningslinjer. Vi gjør alt vi kan for å holde oss oppdaterte, men vi anbefaler deg å alltid sjekke direkte med leverandøren.

Hvor mye koster det å leie en bil i Berlin i mars?

For en helg i mars starter det beste tilbudet i Berlin på rundt 268 kr og opp til rundt 268 kr. For leie i langhelg var laveste pris 223 kr, med flere alternativer rundt 462 kr.

Hvilket leiebilselskap i Berlin har de billigste prisene på leiebiler?

De billigste leiebilprisene i Berlin tilbys av Alamo som har 2 utleiesteder i byen. momondo-brukere har funnet daglige priser helt nede i 150 kr, men gjennomsnittsprisen for leiebiler i Berlin fra Alamo ligger på 292 kr/dag.

Tilkommer det et gebyr hvis jeg kansellerer leiebilen min i Berlin?

Når du skal leie bil, kan du gå ut i fra at flertallet av leiebilselskapene i Berlin ikke har kanselleringsgebyrer. Ha i bakhodet at det ikke er momondo som bestemmer disse retningslinjene for kansellering, men vi kan hjelpe deg med å finne flotte tilbud på leiebiler i Berlin. Sørg for å sjekke retningslinjene for kansellering når du gjennomfører søket ditt.

Hvilken type leiebile er best å leie i Berlin i mars?

En standardbil er et godt alternativ når du skal besøke Berlin i mars. Berlin har i gjennomsnitt 41 mm nedbør, og temperaturene ligger på omkring 7 °C i mars. Dette er forhold som egner seg godt for en standardbil som enkelt kan håndtere regn, og som fungerer bra når temperaturene faller. Å leie en Standard i Berlin vil koste deg i gjennomsnitt 1 488 kr/dag.

Hvilket leiebilselskap i Berlin har flest utleiesteder?

Berlin har 21 utleiesteder som eies av Sixt med en gjennomsnittlig pris per dag på 531 kr.

Hva er fartsgrensen i Berlin?

Fartsgrensen i Berlin er 50 km/t, med mindre annet spesifiseres på skiltingen. Berlin har også en fartsgrense for utkanten av byen, og de er 100 km/t og må følges. Hvis du kjører på en motorvei i Berlin, må du være obs på at fartsgrensen vanligvis er Veiledende.

Hvordan er været i Berlin, Tyskland i februar?

De som ønsker å leie bil i Berlin i løpet av februar, kan forvente seg temperaturer på ca. 0 °C og en nedsbørsmengde på omkring 34 mm. Denne informasjonen kan være til hjelp for deg når du skal velge bil.

Hvilken bil vil momondo anbefale basert på været i februar?

For måneder som februar kan det være best å leie en SUV med firehjulstrekk for oppholdet i Berlin. Det er vanligvis minusgrader på denne tiden av året, og det er høyere sjanse for snø og is.

Er været i Berlin representativt for resten av Berlin?

De som ønsker å leie bil i Berlin for en biltur i de omkringliggende områdene, bør være oppmerksomme på at været i Berlin i løpet av februar vanligvis har temperaturer på 0 °C med en forventet nedbørsmengde på 34 mm.


Finn hotell og fly til Berlin

 • Få den siste informasjonen om Berlin flyvninger

  Finn den beste tiden for reise, billigste priser, og mest populære flyselskaper.

  Finn flyvninger til Berlin
 • Start planlegging av din reise i dag

  Få en oversikt over populære hoteller i Berlin mest populære nabolag

  Finn hoteller i Berlin
 • Overnatt i en feriebolig

  Nyt fasilitetene du er vant til hjemme også når du er på ferie. Les mer om ferieboliger her.

  Finn ferieboliger i Berlin