Leiebiler i Berlin, Tyskland

Leter du etter tilbud på en billig leiebil i Berlin, Tyskland? Start søket her

Berlin, Tyskland
28. sep. — 5. okt.
Samme leveringssted
Berlin, Tyskland
ti. 28.9.
12:00
ti. 5.10.
12:00
Sjåførens alder:

Tilbud på Berlin, Tyskland bilutleie

Finn leiebilen som er perfekt for deg

Liten Leiebiler

185 kr - 403 kr

Alle biltyper

211 kr - 1 073 kr

Gjennomsnittsprisen på en leiebil av typen Liten i Berlin i Tyskland, koster 253 kr. Det billigste tidspunktet for å leie en Liten i Berlin i Tyskland, er i januar. Prisen er 28 % lavere enn resten av året med en pris på kun 185 kr per dag. En leiebil av typen Liten er vanligvis 38 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Berlin. Gjennomsnittsprisen på leie av kjøretøy i Berlin kan variere basert på en rekke faktorer, deriblant tilbud og popularitet, samt hvor lang tid i forveien du kan bestille leiebilen. Nedenfor ser du de beste prisene for leiebiler av typen Liten i Berlin funnet på momondo i løpet av den siste uken.

Gjennomsnittsprisen på en leiebil av typen Mellomstor i Berlin i Tyskland, koster 283 kr. Det billigste tidspunktet for å leie en Mellomstor i Berlin i Tyskland, er i februar. Prisen er 16 % lavere enn resten av året med en pris på kun 239 kr per dag. En leiebil av typen Mellomstor er vanligvis 31 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Berlin. Gjennomsnittsprisen på leie av kjøretøy i Berlin kan variere basert på en rekke faktorer, deriblant tilbud og popularitet, samt hvor lang tid i forveien du kan bestille leiebilen. Nedenfor ser du de beste prisene for leiebiler av typen Mellomstor i Berlin funnet på momondo i løpet av den siste uken.

Gjennomsnittsprisen på en leiebil av typen Stor i Berlin i Tyskland, koster 484 kr. Det billigste tidspunktet for å leie en Stor i Berlin i Tyskland, er i januar. Prisen er 39 % lavere enn resten av året med en pris på kun 296 kr per dag. En leiebil av typen Stor er vanligvis 16 % dyrere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Berlin. Gjennomsnittsprisen på leie av kjøretøy i Berlin kan variere basert på en rekke faktorer, deriblant tilbud og popularitet, samt hvor lang tid i forveien du kan bestille leiebilen. Nedenfor ser du de beste prisene for leiebiler av typen Stor i Berlin funnet på momondo i løpet av den siste uken.

Gjennomsnittsprisen på en leiebil av typen Varebil i Berlin i Tyskland, koster 486 kr. Det billigste tidspunktet for å leie en Varebil i Berlin i Tyskland, er i februar. Prisen er 37 % lavere enn resten av året med en pris på kun 307 kr per dag. En leiebil av typen Varebil er vanligvis 17 % dyrere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Berlin. Gjennomsnittsprisen på leie av kjøretøy i Berlin kan variere basert på en rekke faktorer, deriblant tilbud og popularitet, samt hvor lang tid i forveien du kan bestille leiebilen. Nedenfor ser du de beste prisene for leiebiler av typen Varebil i Berlin funnet på momondo i løpet av den siste uken.


Oversikt over leiebilselskaper i Berlin

Alle større selskaper som leier ut biler i Berlin, Tyskland
15 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,4

Komfort

8,0

Gjennomsnittlig

7,8

Henting/levering

7,7

Valuta for pengene

7,4
16 utleiesteder
Oversikt

Renhet

10,0

Komfort

10,0

Gjennomsnittlig

10,0

Henting/levering

10,0

Valuta for pengene

10,0
14 utleiesteder
Oversikt

Renhet

10,0

Komfort

6,0

Gjennomsnittlig

6,0

Henting/levering

10,0

Valuta for pengene

8,0
11 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,8

Komfort

8,0

Gjennomsnittlig

7,2

Henting/levering

8,0

Valuta for pengene

8,0
21 utleiesteder
Oversikt

Renhet

9,1

Komfort

8,6

Gjennomsnittlig

7,1

Henting/levering

7,3

Valuta for pengene

6,8
10 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,1

Komfort

7,8

Gjennomsnittlig

7,0

Henting/levering

7,3

Valuta for pengene

6,7
9 utleiesteder
Oversikt

Renhet

7,7

Komfort

7,1

Gjennomsnittlig

7,1

Henting/levering

7,5

Valuta for pengene

7,1
9 utleiesteder
Oversikt

Renhet

7,0

Komfort

7,0

Gjennomsnittlig

7,5

Henting/levering

7,0

Valuta for pengene

7,0

Informasjon om reisen din til Berlin

Hvor gammel må man være for å leie bil i Berlin?

Aldersgrense for bilutleie i Berlin varierer fra ulike bilutleieselskaper, men det er som regel en nedre aldersgrense på 21 år. Dersom føreren er under 25 år er det også ofte en ekstra kostnad som går på forsikring. Dette kan også gjelde for førere over 75 år. Det er også enkelte leiebilselskaper som har krav om at føreren må ha hatt førerkort sammenhengende i minst ett år eller mer. Er du i tvil om dette bør du undersøke med bilutleieselskapet på forhånd, spesielt om dere er en ung gjeng på tur.

Viktig å vite om trafikk- og kjøreregler

Det er fartsgrense på 50 km/t når du kjører i tettstedsområder og 100 km/t når du kjører utenfor. På autobahn er det ingen øvrig fartsgrense, men noen steder har fartsgrense på 130 km/t. Det er promillegrense på 0,05 for alle over 21 år. For førere som er mellom 18-21 år er grensen på 0,0. Det er påbudt med bilbelte, og barn som er under 12 skal ha godkjent barnesete. Dersom du skulle få fartsbot kan du betale den enten kontant eller med kredittkort.

Parkering

Med leiebil i Berlin kan du parkere på gaten, i parkeringshus eller på parkeringsplass. I sentrum av byen må du betale for parkering uansett hvilke av disse alternativene du velger. Dersom du drar til utkanten av byen, kan du finne gratis gateparkering. Informasjon om betaling står på parkeringsskiltene og på automatene der du kjøper parkeringsbillett. Det finnes parkeringshus i sentrum, som for eksempel en ved Alexanderplatz like ved Park Inn Hoel. Det finnes også en i Kulturbrauerei i Prenzlauer Berg. Mange hoteller har også reservert parkering for sine gjester, enten gratis eller mot en ekstra avgift. Det er noen steder det er forbudt å parkere, og her kan man bli tauet bort. Står det skilt med Parken Verboten kan du ikke parkere der. Det er også lurt å unngå steder der det står skilt med ordet freihalten.

Utfluktsmål i og rundt Berlin

Har du leiebil i Berlin kan du oppdage den store og spennende byen helt enkelt. Størrelsen på byen gjør at det er praktisk med bil. Da kan du for eksempel enkelt kjøre fra trendy og populære Kreuzberg til den gjenstående Berlinmuren langs Spree-elven og videre til Brandenburger Tor og Alexanderplatz. Vil man oppdage flere byer og fantastisk arkitektur kan man kjøre 39 km sørvest for byen, til Potsdam. Her er det slott og parker som ligger på UNESCOs verdensarvliste. Man kan også dra på dagstur til Leipzig, som ligger omtrent to til to og en halv time fra Berlin. Dette er en livlig universitetsby med spennende historiske bygninger.

Hvilke forsikringer trenger man?

Med leiebil i Berlin er noen leiebiltilbud uten forsikring som reduserer selvrisiko ved skade. Du kan legge til disse ekstra forsikringene som reduserer din egenandel dersom noe skulle skje under leieperioden. Prisen på forsikringer som reduserer egenandelen din avhenger av hvilket selskap du leier hos. Dette bør du undersøke på forhånd, og du bør spørre utleier om hva forsikringen innebærer før du velger den. De fleste utleiere har mye informasjon om ulike forsikringer som du kan sette deg inn i på forhånd.

Kan man bruke det norske førerkortet i Berlin, eller må man ha et internasjonalt?

For å leie bil i Berlin trenger du ikke internasjonalt førerkort.

Hvor i Berlin kan man hente og levere leiebilen?

Det er flere steder du kan hente og levere leiebil i Berlin. Dersom du kommer med fly, kan du velge et firma som har bilutleie og henting ved flyplassen. Da kan du hente bilen med en gang du ankommer. Du kan også velge bilutleieselskaper som holder til rundt sentrum av byen.


Avstand fra Berlin, Tyskland til populære hoteller

Parker deg selv og bilen din på disse populære hotellene ikke langt fra bilutleieskranken på Berlin Brandenburg flyplass

Leiebiler i Berlin

7 personer har sett etter leiebil i Berlin i september.

Hvilke rengjøringstiltak implementeres av leiebilselskaper i Berlin for å kontrollere spredningen av COVID-19?

Rengjøring av kjøretøy har alltid vært en prioritet for leiebilselskaper. Enterprise, Hertz og Dollar er noen av selskapene som implementerer forbedret rengjøring for å sikre at kjøretøyet ditt er sterilisert. Søk på siden vår for å se om det finnes et alternativ for forbedret rengjøring for leiebilen din i Berlin. Ting endrer seg stadig vekk, og det gjør også retningslinjer. Vi gjør alt vi kan for å holde oss oppdaterte, men vi anbefaler deg å alltid sjekke direkte med leverandøren.

Hvor mye koster det å leie en bil i Berlin, Tyskland i oktober?

For en helg i oktober starter det beste tilbudet i Berlin på rundt 209 kr og opp til rundt 223 kr. For leie i langhelg var laveste pris 289 kr, med flere alternativer rundt 289 kr.

Hvilket leiebilselskap i Berlin har de billigste prisene på leiebiler?

De billigste leiebilprisene i Berlin tilbys av Alamo som har 2 utleiesteder i byen. momondo-brukere har funnet daglige priser helt nede i 155 kr, men gjennomsnittsprisen for leiebiler i Berlin fra Alamo ligger på 302 kr/dag.

Tilkommer det et gebyr hvis jeg kansellerer leiebilen min i Berlin, Tyskland?

Når du skal leie bil, kan du gå ut i fra at flertallet av leiebilselskapene i Berlin ikke har kanselleringsgebyrer. Ha i bakhodet at det ikke er momondo som bestemmer disse retningslinjene for kansellering, men vi kan hjelpe deg med å finne flotte tilbud på leiebiler i Berlin. Sørg for å sjekke retningslinjene for kansellering når du gjennomfører søket ditt.

Hvilken type leiebile er best å leie i Berlin i oktober?

En standardbil er et godt alternativ når du skal besøke Berlin i oktober. Berlin har i gjennomsnitt 48 mm nedbør, og temperaturene ligger på omkring 4 °C i oktober. Dette er forhold som egner seg godt for en standardbil som enkelt kan håndtere regn, og som fungerer bra når temperaturene faller. Å leie en Standard i Berlin vil koste deg i gjennomsnitt 1 541 kr/dag.

Hvilket leiebilselskap i Berlin har flest utleiesteder?

Berlin, Tyskland har 19 utleiesteder som eies av Europcar med en gjennomsnittlig pris per dag på 607 kr.

Hva er fartsgrensen i Berlin, Tyskland?

Fartsgrensen i Berlin er 50 km/t, med mindre annet spesifiseres på skiltingen. Berlin har også en fartsgrense for utkanten av byen, og de er 100 km/t og må følges. Hvis du kjører på en motorvei i Berlin, må du være obs på at fartsgrensen vanligvis er Veiledende.

Hvilken bil er den mest populære å leie i Berlin?

Leiebiler av typen Hyundai Accent og Ford Focus i Berlin er de to mest populære bilmodellene ifølge dataene våre. Leiepriser for Hyundai Accent i Berlin kan varierer avhengig av hvilket selskap du leier hos, men brukerne våre har funnet priser på i gjennomsnitt 301 kr/dag, og kan koste så lite som 84 kr/dag. Leiepriser for Ford Focus kan også variere, men ligger vanligvis på i gjennomsnitt 347 kr/dag, og de billigste tilbudene koster fra kun 113 kr/dag.

Hvilket leiebilselskap tilbyr leie av Audi A4 i Berlin?

Sixt er det mest poplære leiebilselskapet som tilbyr leie av Audi A4 i Berlin. Prisen for å leie Audi A4 hos Sixt, ligger på i gjennomsnitt 778 kr/dag.Husk at Sixt også har andre leiebiler av typen Luksus hvis du ikke kan bestille Audi A4 for reisedatoene dine. Leie av Volvo XC90 hos Sixt i Berlin er også et alternativ.

Hvordan er været i Berlin, Tyskland i september?

De som ønsker å leie bil i Berlin i løpet av september, kan forvente seg temperaturer på ca. 14 °C og en nedsbørsmengde på omkring 45 mm. Denne informasjonen kan være til hjelp for deg når du skal velge bil.

Hvilken bil vil momondo anbefale basert på været i september?

Været i Berlin i løpet av september vil mest sannsynlig ikke ha noen påvirkning på hvilken leiebil du bør leie. Dog foretrekker som regel momondo-brukere visse biltyper når de skal leie bil i Berlin. Prisbevisste reisende som ser etter leiebil i Berlin, velger som regel små biler. Disse er som regel billigst. Eksempler på små biler som er tilgjengelig for leie, er Ford Focus, Hyundai Accent og Fiat Panda.

Er været i Berlin representativt for resten av Berlin?

De som ønsker å leie bil i Berlin for en biltur i de omkringliggende områdene, bør være oppmerksomme på at været i Berlin i løpet av september vanligvis har temperaturer på 14 °C med en forventet nedbørsmengde på 45 mm.


Start planleggingen av reisen til Berlin