Leiebil Split - Finn billig bilutleie i byen

Leter du etter tilbud på en billig leiebil i Split? Start søket her

Split, Kroatia
4. mar. — 11. mar.
Samme leveringssted
Split, Kroatia
to. 4.3.
middag
to. 11.3.
middag

Når er det billigst å leie bil i Split?

Alle

53 kr - 387 kr

Økonomi

53 kr - 320 kr

Den rimeligste tiden å leie bil på i Split er i januar. Prisen er 57% lavere enn resten av året til bare 53 kr per dag. Den dyreste måneden er juli. Dersom du ser etter en spesifikk biltype, vurder å leie økonomiklasse i januar. Prisen på leiebil i Split kan variere basert på flere faktorer som tilgjengelighet, hvor populær bilen er og hvor langt ut du booker leiebilen.


Oversikt over leiebilselskaper i Split

Alle større selskaper som leier ut biler i Split
Byråets vurdering: Fantastisk 9.9

Poengsummen er basert på 4 vurderinger

Byråets vurdering: Fantastisk 8.5

Poengsummen er basert på 16 vurderinger

Byråets vurdering: Fantastisk 8.4

Poengsummen er basert på 1 vurdering

Byråets vurdering: Bra 6.6

Poengsummen er basert på 3 vurderinger

Byråets vurdering: Bra 6.4

Poengsummen er basert på 9 vurderinger


Informasjon om reisen din til Split

Hvor gammel må man være for å leie bil i Split?

Aldersgrense for bilutleie i Split varierer fra ulike bilutleieselskaper, men det er som regel en nedre aldersgrense på 18 år. Dersom føreren er under 25 år er det også ofte en ekstra kostnad som går på forsikring. Dette gjelder også for førere over 70 år. Det er også enkelte leiebilselskaper som har krav om at føreren må ha hatt førerkort sammenhengende i minst ett år. Er du i tvil om dette, bør du undersøke med bilutleieselskapet før du reiser på biltur med familien.

Viktig å vite om trafikk- og kjøreregler

Det er fartsgrense på 60 km/t når du kjører i tettstedsområder og 100 km/t når du kjører på landevei og 130 km/t på motorvei. Det er høyretrafikk som i Norge og man skal vike for skolebusser. Dersom du skal bruke mobil er det påbudt med handsfree. Det er promillegrense på 0,05. Det er påbudt med bilbelte, og barn som er under 6 år skal ha tilpasset barnesete. Det er avgifter for å kjøre på veiene E59 og E70.

Parkering

Når du har leiebil i Split kan du parkere i offentlige parkeringsgarasjer eller på parkeringsplasser. Du kan for eksempel parkere i Public Garage Vila Drazanac som ligger i Trumbiceva obala. Denne er døgnåpen. Det er også parkeringshuset Garaza Jobova i Jobova ul. Det går også an å parkere på parkeringsplassen som ligger i Bijankinijeva ulica. Denne stenger klokken 23.55. Det er også mange hoteller i Split og langs med kysten i Kroatia som tilbyr parkering til sine gjester, så dette kan du eventuelt undersøke på forhånd av ferien. Det pleier som regel å være enklere å finne parkering litt i utkanten av sentrum.

Utfluktsmål i og rundt Split

På familieferie med leiebil i Split har dere et perfekt utgangspunkt for å oppleve kysten av Kroatia. Mange veier går langs med det vakre havet og har fantastisk utsikt. En mulighet er å kjøre i en og en halv time til populære Hvar. Denne turen innebærer også å ta ferge. Hvar er en vakker by med masse restauranter og folksomme strender. Dere kan også kjøre langs med kysten fra Split til Trogir. Denne kjøreturen tar omtrent 40 minutter og dere kommer frem til en historisk og vakker by med en flott havn. Det historiske sentrum i Trogir ligger på UNESCOs verdensarvliste grunnet sin vakre arkitektur. Vil dere oppdage en annen koselig havneby kan dere kjøre fra Split til Makarska. Turen tar litt over en time, og dette er en populær og liten by som har mange fine strender, god mat og masse historie.

Hvilke forsikringer trenger man?

Med leiebil i Split er det ulike avtaler du kan inngå når det gjelder forsikringer. Noen leiebiltilbud er uten forsikring som reduserer selvrisiko ved skade. Du kan legge til disse ekstra forsikringene som reduserer din egenandel dersom noe skulle skje under leieperioden. Prisen på forsikringer som reduserer egenandelen din avhenger av hvilket selskap du leier hos. Dette bør du undersøke på forhånd, og du bør spørre utleier om hva forsikringen innebærer før du velger den.

Kan man bruke det norske førerkortet i Split, eller må man ha et internasjonalt?

For å leie bil i Split trenger du ikke internasjonalt førerkort.

Hvor i Split kan man hente og levere leiebilen?

Det er flere steder du kan hente og levere leiebil i Split. Dersom du kommer med fly, kan du velge et firma som har bilutleie og henting ved flyplassen, da kan du hente bilen med en gang du ankommer. Du kan også velge bilutleieselskaper som holder til i sentrum av byen.


Avstand fra Split til populære hoteller

Parker deg selv og bilen din på disse populære hotellene ikke langt fra bilutleieskranken på Split flyplass

Leiebiler i Split

Så langt i februar har det vært 465 søk på momondo for leiebiler i Split.

Hvilke rengjøringstiltak implementeres av leiebilselskaper i Split for å kontrollere spredningen av COVID-19?

Rene kjøretøy har alltid vært en prioritet, men for din sikkerhet har leiebilselskaper i Split innført nye, forbedrede krav til rengjøring for å sikre at kjøretøyet er desinfisert. Noen av selskapene som tilbyr forbedret rengjøring, er Alamo, Enterprise og National. Finn ut mer om hvert av alternativene dine. Ting endrer seg stadig vekk, og det gjør også retningslinjer. Vi gjør alt vi kan for å holde oss oppdaterte, men vi anbefaler deg å alltid sjekke direkte med leverandøren.

Tilkommer det et gebyr hvis jeg kansellerer leiebilen min i Split?

Når du skal leie bil, kan du gå ut i fra at flertallet av leiebilselskapene i Split ikke har kanselleringsgebyrer. Ha i bakhodet at det ikke er momondo som bestemmer disse retningslinjene for kansellering, men vi kan hjelpe deg med å finne flotte tilbud på leiebiler i Split. Sørg for å sjekke retningslinjene for kansellering når du gjennomfører søket ditt.

Hvilken type leiebile er best å leie i Split i mars?

Med gjennomsnittstemperaturer på 12 °C og en nedbørsmengde som normalt ligger på 62 mm i mars bør du vurdere å leie en standardbil når du reiser til Split. En standardbil kan håndtere temperaturendringene og regnmengdene i løpet av mars, og er et populært valg for reisende som skal til Split. Å leie en Standard i Split vil koste deg i gjennomsnitt 862 kr/dag.

Hvilket leiebilselskap i Split har flest utleiesteder?

Split har 3 utleiesteder som eies av Mack med en gjennomsnittlig pris per dag på 866 kr.

Hva er fartsgrensen i Split?

Reisende som leier en bil i Split må være oppmerksom på at fartsgrensen i byen er 50 km/t. Fartsgrensen i ytterkanten av Split er vanligvis 90 km/t, mens fartsgrensen på motorveier er 130 km/t. Vær oppmerksom på at fartsgrenser kan endre seg avhengig av veien du kjører på, så følg med på skiltingen.

Hvordan er været i Split, Kroatia i februar?

Temperaturen i Split i februar ligger normalt på 7 °C, og forventet nedbørsmengde er 65 mm. Dette er nyttig å vite når du skal leie bil, slik at du kan leie den perfekte bilen for de forventede værforholdene.

Hvilken bil vil momondo anbefale basert på været i februar?

Været i Split i løpet av februar vil mest sannsynlig ikke ha noen påvirkning på hvilken leiebil du bør leie. Dog foretrekker som regel momondo-brukere visse biltyper når de skal leie bil i Split. Prisbevisste reisende som ser etter leiebil i Split, velger som regel små biler. Disse er som regel billigst. Eksempler på små biler som er tilgjengelig for leie, er Hyundai i10, Ford Focus og Volkswagen Polo.

Er været i Split representativt for resten av Split-Dalmatia?

Hvis du ser etter en leiebil i Split for en biltur i de omkringliggende områdene i løpet av februar, er det viktig at du vet at resten av Split-Dalmatia vanligvis har en temperatur på 5 °C, og en forventet nedbørsmengde på 82 mm.


Leiebiler i andre byer i Kroatia

Sjekk ut tilbud på leiebiler i byer som Dubrovnik, Zagreb og Pula i Kroatia

Leiebiler på flyplasser i Split

Reserver en leiebil på en annen flyplass i nærheten av Split

Finn hotell og fly til Split

 • Få den siste informasjonen om Split flyvninger

  Finn den beste tiden for reise, billigste priser, og mest populære flyselskaper.

  Finn flyvninger til Split
 • Start planlegging av din reise i dag

  Få en oversikt over populære hoteller i Split mest populære nabolag

  Finn hoteller i Split
 • Overnatt i en feriebolig

  Nyt fasilitetene du er vant til hjemme også når du er på ferie. Les mer om ferieboliger her.

  Finn ferieboliger i Split