Innsikt
Nyeste tilbud
Kjøretøysammenligning
Agentoversikt
Vanlige spørsmål

Leiebiler i Split, Split-Dalmatia

Ser du etter tilbud på billig leiebiler i Split, Split-Dalmatia? Start søket her!

Split, Kroatia
26. mar. — 2. apr.
Split, Kroatia
ti. 26.3.
12:00
ti. 2.4.
12:00
Sjåførens alder:
Kåret til vinneren av Europas beste reiseapp 2023

Leiebiler innsikt og trender i Split

Nyttig innsikt som hjelper deg å bestille den perfekte leiebilen Split

Hvilket leiebilselskap er billigst i Split?

De billigste leiebilene i Split finner man som regel hos Ok Mobility. Ved bestilling med Ok Mobility, kan det være at du finner priser for leiebiler helt nede i 34 kr/dag Gjennomsnittsprisen på å leie bil i Split er 134 kr/dag.

Hvilken bil er den mest populære å leie i Split?

Leie av Opel Astra Sports Tourer i Split er det mest populære alternativet blant momondo-brukere, etterfuglt av leie av Opel Corsa. Brukerne våre har funnet tilbud på Opel Astra Sports Tourer i Split for i gjennomsnitt 861 kr per dag, og så billig som 198 kr per dag. Gjennomsnittsprisen for å leie Opel Corsa i Split ligger på 265 kr per dag, men du kan finne priser helt nede i 76 kr per dag.

Beste tilbud som ble funnet for leiebiler i Split, Split-Dalmatia

Finn gode tilbud på et stort utvalg av populære leiebiler i Split, Split-Dalmatia
Økonomi67 kr/dag
Kompakt78 kr/dag
Medium184 kr/dag
Standard378 kr/dag
Minivan417 kr/dag
Mini62 kr/dag
Minibuss627 kr/dag
Kompakt SUV100 kr/dag
Medium SUV103 kr/dag
Kompakt stasjonsvogn137 kr/dag
Beste priser funnet av momondo-brukere de siste 48 timene.

Viktig informasjon om leiebiler i Split

Hvor gammel må man være for å leie bil i Split?

Aldersgrense for bilutleie i Split varierer fra ulike bilutleieselskaper, men det er som regel en nedre aldersgrense på 18 år. Dersom føreren er under 25 år er det også ofte en ekstra kostnad som går på forsikring. Dette gjelder også for førere over 70 år. Det er også enkelte leiebilselskaper som har krav om at føreren må ha hatt førerkort sammenhengende i minst ett år. Er du i tvil om dette, bør du undersøke med bilutleieselskapet før du reiser på biltur med familien.

Viktig å vite om trafikk- og kjøreregler

Det er fartsgrense på 60 km/t når du kjører i tettstedsområder og 100 km/t når du kjører på landevei og 130 km/t på motorvei. Det er høyretrafikk som i Norge og man skal vike for skolebusser. Dersom du skal bruke mobil er det påbudt med handsfree. Det er promillegrense på 0,05. Det er påbudt med bilbelte, og barn som er under 6 år skal ha tilpasset barnesete. Det er avgifter for å kjøre på veiene E59 og E70.

Parkering

Når du har leiebil i Split kan du parkere i offentlige parkeringsgarasjer eller på parkeringsplasser. Du kan for eksempel parkere i Public Garage Vila Drazanac som ligger i Trumbiceva obala. Denne er døgnåpen. Det er også parkeringshuset Garaza Jobova i Jobova ul. Det går også an å parkere på parkeringsplassen som ligger i Bijankinijeva ulica. Denne stenger klokken 23.55. Det er også mange hoteller i Split og langs med kysten i Kroatia som tilbyr parkering til sine gjester, så dette kan du eventuelt undersøke på forhånd av ferien. Det pleier som regel å være enklere å finne parkering litt i utkanten av sentrum.

Utfluktsmål i og rundt Split

På familieferie med leiebil i Split har dere et perfekt utgangspunkt for å oppleve kysten av Kroatia. Mange veier går langs med det vakre havet og har fantastisk utsikt. En mulighet er å kjøre i en og en halv time til populære Hvar. Denne turen innebærer også å ta ferge. Hvar er en vakker by med masse restauranter og folksomme strender. Dere kan også kjøre langs med kysten fra Split til Trogir. Denne kjøreturen tar omtrent 40 minutter og dere kommer frem til en historisk og vakker by med en flott havn. Det historiske sentrum i Trogir ligger på UNESCOs verdensarvliste grunnet sin vakre arkitektur. Vil dere oppdage en annen koselig havneby kan dere kjøre fra Split til Makarska. Turen tar litt over en time, og dette er en populær og liten by som har mange fine strender, god mat og masse historie.

Hvilke forsikringer trenger man?

Med leiebil i Split er det ulike avtaler du kan inngå når det gjelder forsikringer. Noen leiebiltilbud er uten forsikring som reduserer selvrisiko ved skade. Du kan legge til disse ekstra forsikringene som reduserer din egenandel dersom noe skulle skje under leieperioden. Prisen på forsikringer som reduserer egenandelen din avhenger av hvilket selskap du leier hos. Dette bør du undersøke på forhånd, og du bør spørre utleier om hva forsikringen innebærer før du velger den.

Kan man bruke det norske førerkortet i Split, eller må man ha et internasjonalt?

For å leie bil i Split trenger du ikke internasjonalt førerkort.

Hvor i Split kan man hente og levere leiebilen?

Det er flere steder du kan hente og levere leiebil i Split. Dersom du kommer med fly, kan du velge et firma som har bilutleie og henting ved flyplassen, da kan du hente bilen med en gang du ankommer. Du kan også velge bilutleieselskaper som holder til i sentrum av byen.


Tilbud på Split, Split-Dalmatia bilutleie

Finn leiebil i Split som passer for deg

Liten biler

53 kr - 541 kr

Alle biltyper

53 kr - 959 kr

Gjennomsnittsprisen for en liten bil leiebil i Split, Kroatia er 211 kr. Den billigste tiden å leie en liten bil i Split, Kroatia er i februar. Prisen er 75 % lavere enn resten av året med bare 53 kr per dag. En liten bil utleie er vanligvis 30 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Split. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Split kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Split liten bil utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en mellomstor bil leiebil i Split, Kroatia er 324 kr. Den billigste tiden å leie en mellomstor bil i Split, Kroatia er i mars. Prisen er 56 % lavere enn resten av året med bare 143 kr per dag. En mellomstor bil utleie er vanligvis 8 % dyrere enn gjennomsnittlig bilutleie i Split. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Split kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Split mellomstor bil utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en stor bil leiebil i Split, Kroatia er 562 kr. Den billigste tiden å leie en stor bil i Split, Kroatia er i april. Prisen er 64 % lavere enn resten av året med bare 207 kr per dag. En stor bil utleie er vanligvis 47 % dyrere enn gjennomsnittlig bilutleie i Split. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Split kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en SUV leiebil i Split, Kroatia er 283 kr. Den billigste tiden å leie en SUV i Split, Kroatia er i desember. Prisen er 65 % lavere enn resten av året med bare 101 kr per dag. En SUV utleie er vanligvis 7 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Split. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Split kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Split SUV utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en varebil leiebil i Split, Kroatia er 736 kr. Den billigste tiden å leie en varebil i Split, Kroatia er i september. Prisen er 28 % lavere enn resten av året med bare 537 kr per dag. En varebil utleie er vanligvis 60 % dyrere enn gjennomsnittlig bilutleie i Split. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Split kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Split varebil utleie funnet på momondo den siste uken.

Volkswagen up!
eller som ligner på Mini
Opptil 2 passasjerer

62 kr/dag

24 mar.–31 mar.
Volkswagen up!
Toyota Yaris
eller som ligner på Økonomi
Opptil 2 passasjerer

67 kr/dag

24 mar.–31 mar.
Toyota Yaris
Volkswagen Golf
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer

78 kr/dag

24 mar.–31 mar.
Volkswagen Golf

Leiebilselskaper i Split

Alle større selskaper som leier ut biler i Split, Split-Dalmatia

Last Minute

4 utleiesteder
Oversikt

Renhet

10,0

Komfort

10,0

Gjennomsnittlig

10,0

Hentes/Leveres

10,0

Value

8,0

ADDCAR RENTAL

3 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,0

Komfort

8,0

Gjennomsnittlig

8,0

Hentes/Leveres

8,0

Value

10,0

Dollar

2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

7,9

Komfort

8,6

Gjennomsnittlig

7,3

Hentes/Leveres

7,3

Value

7,3

Autounion Car Rental

2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

10,0

Komfort

6,0

Gjennomsnittlig

6,0

Hentes/Leveres

8,0

Value

4,0

CarWiz

3 utleiesteder
Oversikt

Renhet

2,0

Komfort

2,0

Gjennomsnittlig

2,0

Hentes/Leveres

2,0

Value

2,0

GREEN MOTION

3 utleiesteder
Oversikt

Renhet

2,0

Komfort

2,0

Gjennomsnittlig

2,0

Hentes/Leveres

2,0

Value

2,0

Mack

6 utleiesteder

Global Rent A Car

5 utleiesteder

Informasjon om leiebiler i Split

Finn informasjon om gode leietilbud, populære leiebilselskaper og nyttige retningslinjer for ditt besøk i Split

Mest populære selskap

Avia Rent A Car

Populære biltyper

Economy, Mini, Compact

Billigste leiebil

143 kr

Mest populære modell

Opel Astra Sports Tourer
Det mest populære bilutleiefirmaet i Split funnet på momondo denne måneden er Avia Rent A Car. Andre populære valg blant bilutleiefirmaer er keddy by Europcar og Ok Mobility
Følgende biltyper ble tilbudt hos leiebilselskaper i Split de siste 72 timene: Economy, Mini, Compact.
Den laveste prisen for en leiebil i Split er 143 kr/dag. For dette området kan du forvente gjennomsnittspriser fra 299 kr/dag.
Den mest populære bilmodellen å leie i Split de siste 7 dagene er Opel Astra Sports Tourer. Våre brukere foretrekker også Opel Corsa som et alternativ.

Finn populære attraksjoner i nærheten av der du skal hente leiebilen

Besøk disse attraksjonene som må ses i nærheten av populære leiebilsteder i Split

Attraksjoner i nærheten:

Bacvice12,7 km

Attraksjoner i nærheten:

Bacvice111,0 km

Attraksjoner i nærheten:

Bacvice30,5 km

Lei en bil i nærheten et av de populære hotellene i Split

Nedenfor er de mest populære hotellene i Split
Radisson Blu Resort & Spa, Split

Radisson Blu Resort & Spa, Split

Put Trstenika 19, Split, Croatia

2,6 km fra sentrum

Le Méridien Lav, Split

Le Méridien Lav, Split

Grljevacka, 2A, Podstrana, Split, Croatia

8,1 km fra sentrum

Hotel Ambasador

Hotel Ambasador

18 Trumbiceva Obala, Split, Croatia

0,6 km fra sentrum

Jupiter Luxury Hotel

Jupiter Luxury Hotel

Grabovceva sirina 1, Split, Croatia

0,1 km fra sentrum

Amphora Hotel

Amphora Hotel

Setaliste Pape Ivana Pavla II 51, Split, Croatia

3,3 km fra sentrum

Hotel Cvita

Hotel Cvita

Ulica Antuna Mihanovica 42F, Split, Croatia

1,8 km fra sentrum

Marvie Hotel & Health

Marvie Hotel & Health

Periciceva 1, Split, Croatia

1,5 km fra sentrum

Cornaro Hotel

Cornaro Hotel

Sinjska Ulica 6, Split, Croatia

0,2 km fra sentrum

Art Hotel

Art Hotel

Ulica Sloboda 41, Split, Croatia

1,0 km fra sentrum

Hotel Luxe

Hotel Luxe

K. Zvonimira 6, Split, Croatia

0,4 km fra sentrum

Atrium Hotel

Atrium Hotel

Domovinskog Rata 49A, Split, Croatia

1,1 km fra sentrum

Hotel Park

Hotel Park

Hatzeov perivoj 3, Split, Croatia

0,9 km fra sentrum

Plaza Marchi Old Town - Mag Quaint & Elegant Boutique Hotels

Plaza Marchi Old Town - Mag Quaint & Elegant Boutique Hotels

Ulica Mihovilova Širina 1, Split, Croatia

0,1 km fra sentrum

Hostel Spinut

Hostel Spinut

Spinutska 39, Split, Croatia

1,5 km fra sentrum

Time Boutique Hotel

Time Boutique Hotel

35 Vukovarska Ul., Split, Croatia

0,9 km fra sentrum

Hotel As

Hotel As

Kopilica 8a, Split, Croatia

1,9 km fra sentrum

Central Square Heritage Hotel

Central Square Heritage Hotel

Ulica Kraj Svete Marije 1, Split, Croatia

0,2 km fra sentrum


Kjøre med en leiebil i Split - FAQ

Lær deg alt det du trenger å vite om å leie bil i Split, slik at du best mulig kan forberede den neste reisen din

Tilkommer det et gebyr hvis jeg kansellerer leiebilen min i Split, Kroatia?

Når du skal leie bil, kan du gå ut i fra at flertallet av leiebilselskapene i Split ikke har kanselleringsgebyrer. Ha i bakhodet at det ikke er momondo som bestemmer disse retningslinjene for kansellering, men vi kan hjelpe deg med å finne flotte tilbud på leiebiler i Split. Sørg for å sjekke retningslinjene for kansellering når du gjennomfører søket ditt.

Hvilken type leiebile er best å leie i Split i april?

Med gjennomsnittstemperaturer på 17 °C og en nedsbørsmengde på 62 mm, er det beste leiebilalternativet for april en kabriolet. Det å leie en kabriolet i Split er en spennende måte å se området på uten at du trenger å bekymre deg for ustabilt vær. Men det er uansett alltid en god idé å sjekke værmeldingen før du skal reise, slik at du kan eventuelt kan gjøre endringer i leiebilplanene dine hvis nødvendig. Å leie en Kabriolet i Split vil koste deg i gjennomsnitt 2 351 kr/dag.

Hva er fartsgrensen i Split, Kroatia?

Reisende som leier en bil i Split må være oppmerksom på at fartsgrensen i byen er 50 km/t. Fartsgrensen i ytterkanten av Split er vanligvis 90 km/t, mens fartsgrensen på motorveier er 130 km/t. Vær oppmerksom på at fartsgrenser kan endre seg avhengig av veien du kjører på, så følg med på skiltingen.

Hvilket leiebilselskap tilbyr leie av Mercedes-Benz V-Class i Split?

Hvordan er været i Split, Kroatia i mars?

Temperaturen i Split i mars ligger normalt på 10 °C, og forventet nedbørsmengde er 65 mm. Dette er nyttig å vite når du skal leie bil, slik at du kan leie den perfekte bilen for de forventede værforholdene.

Er været i Split representativt for resten av Split-Dalmatia?

Hvis du ser etter en leiebil i Split for en biltur i de omkringliggende områdene i løpet av mars, er det viktig at du vet at resten av Split-Dalmatia vanligvis har en temperatur på 8 °C, og en forventet nedbørsmengde på 76 mm.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Split fra biler sist?

Priser for biler fra Split ble sst oppdatert i dag.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Split fra biler?

Det er 101 tilbydere fra Split biler fra og med mars 2024.

Hvor gammel må du være for å leie bil i Split?

Blant forskjellige land, inkludert Split, varierer minimumsalderen for sjåfører. I en rekke EU-land må sjåførene være over 18 år. For å leie en bil i utlandet, må du vanligvis være minst 21 år, og hvis du er under 25 år, kan det påløpe et pristillegg for unge sjåfører. Det anbefales at du går gjennom retningslinjene til utleiefirmaet du vurderer før du bestiller.

Hvilken dokumenter eller ID trenger du for å leie en bil i Split?

For å leie en bil i Split må alle sjåfører fremvise et gyldig førerkort. Hvis sertifikatet er skrevet på et annet språk enn språket i leielandet, kan en internasjonal kjøretillatelse være nødvendig for å unngå risikoen for potensielle bøter. Hvis du leier en bil i utlandet, kan det hende du også må fremlegge bevis for returreise og overnattingsinformasjon under oppholdet. Vi anbefaler alltid at du bekrefter med det enkelte utleieselskapet du bestiller hos.


Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bruke momondo for å bestille leiebil i Split?

Du bør bruke momondo til å bestille leiebil i Split fordi det kan spare deg for tid og penger. momondo henter og lar deg sammenligne priser og retningslinjer for bilutleie fra tusenvis av bilutleienettsteder.

Hvordan hjelper momondo meg med å finne det beste leiebiltilbudet i Split?

momondo hjelper deg med å finne det beste leiebiltilbudet i Split ved å la deg filtrere resultatene etter pris, kapasitet, bilfunksjoner, avlevering, hentested og mye mer.

Viser momondo leiebiler i Split med gratis avbestilling?

Selvsagt! Har momondo et eget filter for brukere som kun vil søke etter leiebiler i Split med gratis avbestilling.

Kan jeg leie bil med fair fuel policy i Split på momondo?

Absolutt! momondo tilbyr dette valget når du søker etter leiebiler i Split.

Finner jeg utleiebiler i Split som tilbyr forbedrede rengjøringsrutiner på momondo?

Ja, du kan søke spesifikt etter leiebiler i Split med forbedrede rengjøringsrutiner på momondo.

Kan jeg søke etter leiebiler i Split med ubegrenset kjørelengde på momondo?

Ja, leiebiltilbud i Split med ubegrenset kjørelengde finner du på momondo.


En enklere måte å administrere reisen til Split på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.

Spar penger når du bestiller leiebil med momondo
De beste tilbudene på leiebiler
De beste tilbudene på leiebiler
Se tilbud fra utleieselskaper fra 70.000+ forskjellige steder.
Transparente priser
Transparente priser
Se totalprisen på forhånd, så det ikke dukker opp noen overraskelser.
Bestill med fleksibilitet
Bestill med fleksibilitet
Finn leiebiler med gratis avbestilling og ekstra rengjøring
Prisvarsler
Prisvarsler
Ikke klar for å booke ennå? Opprett prisvarsel for å tracke priser.

Bli varslet når prisene synker

Daglige prisendringer i innboksen din – kun med prisvarsler.
ti. 26.3.
12:00
ti. 2.4.
12:00
Send meg momondo sine favorittilbud på e-post