Leiebiler i Split, Split-Dalmatia

Ser du etter tilbud på billig leiebiler i Split, Split-Dalmatia? Start søket her!

Split, Kroatia
6. okt. — 13. okt.
Samme leveringssted
Split, Kroatia
fr. 6.10.
12:00
fr. 13.10.
12:00
Sjåførens alder:

Leiebiler innsikt og trender i Split

Nyttig innsikt som hjelper deg å bestille den perfekte leiebilen Split

Hvilket leiebilselskap er billigst i Split?

De billigste leiebilene i Split finner man som regel hos Rhodium. Ved bestilling med Rhodium, kan det være at du finner priser for leiebiler helt nede i 74 kr/dag Gjennomsnittsprisen på å leie bil i Split er 243 kr/dag.

Hvilken bil er den mest populære å leie i Split?

Leie av Opel Astra Sports Tourer i Split er det mest populære alternativet blant momondo-brukere, etterfuglt av leie av Volkswagen Golf. Brukerne våre har funnet tilbud på Opel Astra Sports Tourer i Split for i gjennomsnitt 870 kr per dag, og så billig som 200 kr per dag. Gjennomsnittsprisen for å leie Volkswagen Golf i Split ligger på 297 kr per dag, men du kan finne priser helt nede i 126 kr per dag.

Beste tilbud som ble funnet for leiebiler i Split, Split-Dalmatia

Finn gode tilbud på et stort utvalg av populære leiebiler i Split, Split-Dalmatia
Økonomi56 kr/dag
Kompakt60 kr/dag
Medium145 kr/dag
Standard364 kr/dag
Mini69 kr/dag
Minibuss596 kr/dag
Luksus493 kr/dag
Medium SUV70 kr/dag
Kompakt SUV139 kr/dag
Kompakt stasjonsvogn171 kr/dag
Beste priser funnet av momondo-brukere de siste 48 timene.

Viktig informasjon om leiebiler i Split

Hvor gammel må man være for å leie bil i Split?

Aldersgrense for bilutleie i Split varierer fra ulike bilutleieselskaper, men det er som regel en nedre aldersgrense på 18 år. Dersom føreren er under 25 år er det også ofte en ekstra kostnad som går på forsikring. Dette gjelder også for førere over 70 år. Det er også enkelte leiebilselskaper som har krav om at føreren må ha hatt førerkort sammenhengende i minst ett år. Er du i tvil om dette, bør du undersøke med bilutleieselskapet før du reiser på biltur med familien.

Viktig å vite om trafikk- og kjøreregler

Det er fartsgrense på 60 km/t når du kjører i tettstedsområder og 100 km/t når du kjører på landevei og 130 km/t på motorvei. Det er høyretrafikk som i Norge og man skal vike for skolebusser. Dersom du skal bruke mobil er det påbudt med handsfree. Det er promillegrense på 0,05. Det er påbudt med bilbelte, og barn som er under 6 år skal ha tilpasset barnesete. Det er avgifter for å kjøre på veiene E59 og E70.

Parkering

Når du har leiebil i Split kan du parkere i offentlige parkeringsgarasjer eller på parkeringsplasser. Du kan for eksempel parkere i Public Garage Vila Drazanac som ligger i Trumbiceva obala. Denne er døgnåpen. Det er også parkeringshuset Garaza Jobova i Jobova ul. Det går også an å parkere på parkeringsplassen som ligger i Bijankinijeva ulica. Denne stenger klokken 23.55. Det er også mange hoteller i Split og langs med kysten i Kroatia som tilbyr parkering til sine gjester, så dette kan du eventuelt undersøke på forhånd av ferien. Det pleier som regel å være enklere å finne parkering litt i utkanten av sentrum.

Utfluktsmål i og rundt Split

På familieferie med leiebil i Split har dere et perfekt utgangspunkt for å oppleve kysten av Kroatia. Mange veier går langs med det vakre havet og har fantastisk utsikt. En mulighet er å kjøre i en og en halv time til populære Hvar. Denne turen innebærer også å ta ferge. Hvar er en vakker by med masse restauranter og folksomme strender. Dere kan også kjøre langs med kysten fra Split til Trogir. Denne kjøreturen tar omtrent 40 minutter og dere kommer frem til en historisk og vakker by med en flott havn. Det historiske sentrum i Trogir ligger på UNESCOs verdensarvliste grunnet sin vakre arkitektur. Vil dere oppdage en annen koselig havneby kan dere kjøre fra Split til Makarska. Turen tar litt over en time, og dette er en populær og liten by som har mange fine strender, god mat og masse historie.

Hvilke forsikringer trenger man?

Med leiebil i Split er det ulike avtaler du kan inngå når det gjelder forsikringer. Noen leiebiltilbud er uten forsikring som reduserer selvrisiko ved skade. Du kan legge til disse ekstra forsikringene som reduserer din egenandel dersom noe skulle skje under leieperioden. Prisen på forsikringer som reduserer egenandelen din avhenger av hvilket selskap du leier hos. Dette bør du undersøke på forhånd, og du bør spørre utleier om hva forsikringen innebærer før du velger den.

Kan man bruke det norske førerkortet i Split, eller må man ha et internasjonalt?

For å leie bil i Split trenger du ikke internasjonalt førerkort.

Hvor i Split kan man hente og levere leiebilen?

Det er flere steder du kan hente og levere leiebil i Split. Dersom du kommer med fly, kan du velge et firma som har bilutleie og henting ved flyplassen, da kan du hente bilen med en gang du ankommer. Du kan også velge bilutleieselskaper som holder til i sentrum av byen.


Tilbud på Split, Split-Dalmatia bilutleie

Finn leiebil i Split som passer for deg

Liten

162 kr - 534 kr

Alle biltyper

272 kr - 1 586 kr

Gjennomsnittsprisen for en Liten leiebil i Split, Kroatia er 378 kr. Den billigste tiden å leie en Liten i Split, Kroatia er i oktober. Prisen er 58 % lavere enn resten av året med bare 162 kr per dag. En Liten utleie er vanligvis 45 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Split. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Split kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Split Liten utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en Mellomstor leiebil i Split, Kroatia er 474 kr. Den billigste tiden å leie en Mellomstor i Split, Kroatia er i desember. Prisen er 75 % lavere enn resten av året med bare 122 kr per dag. En Mellomstor utleie er vanligvis 31 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Split. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Split kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Split Mellomstor utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en Stor leiebil i Split, Kroatia er 697 kr. Den billigste tiden å leie en Stor i Split, Kroatia er i april. Prisen er 38 % lavere enn resten av året med bare 433 kr per dag. En Stor utleie er vanligvis 2 % dyrere enn gjennomsnittlig bilutleie i Split. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Split kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en SUV leiebil i Split, Kroatia er 385 kr. Den billigste tiden å leie en SUV i Split, Kroatia er i desember. Prisen er 67 % lavere enn resten av året med bare 128 kr per dag. En SUV utleie er vanligvis 45 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Split. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Split kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Split SUV utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en Varebil leiebil i Split, Kroatia er 864 kr. Den billigste tiden å leie en Varebil i Split, Kroatia er i oktober. Prisen er 24 % lavere enn resten av året med bare 658 kr per dag. En Varebil utleie er vanligvis 21 % dyrere enn gjennomsnittlig bilutleie i Split. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Split kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Split Varebil utleie funnet på momondo den siste uken.

Toyota Yaris
eller som ligner på Økonomi
Opptil 2 passasjerer

56 kr/dag

3 okt.–10 okt.
Toyota Yaris
Suzuki Vitara
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer

60 kr/dag

3 okt.–10 okt.
Suzuki Vitara
Ford Ka
eller som ligner på Mini
Opptil 2 passasjerer

69 kr/dag

19 okt.–24 okt.
Ford Ka

Leiebilselskaper i Split

Alle større selskaper som leier ut biler i Split, Split-Dalmatia

Last Minute

4 utleiesteder
Oversikt

Renhet

10,0

Komfort

10,0

Gjennomsnittlig

10,0

Hentes/Leveres

10,0

Value

8,0

Dollar

2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

7,9

Komfort

8,6

Gjennomsnittlig

7,3

Hentes/Leveres

7,3

Value

7,3

Autounion Car Rental

2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

10,0

Komfort

6,0

Gjennomsnittlig

6,0

Hentes/Leveres

8,0

Value

4,0

CarWiz

3 utleiesteder
Oversikt

Renhet

2,0

Komfort

2,0

Gjennomsnittlig

2,0

Hentes/Leveres

2,0

Value

2,0

Mack

6 utleiesteder

Global Rent A Car

5 utleiesteder

Sunnycars

5 utleiesteder

ROKO RAC

4 utleiesteder

Informasjon om leiebiler i Split

Finn informasjon om gode leietilbud, populære leiebilselskaper og nyttige retningslinjer for ditt besøk i Split

Mest populære selskap

Ok Mobility

Populære biltyper

Economy, Mini, Compact

Billigste leiebil

207 kr

Mest populære modell

Opel Astra Sports Tourer
Det mest populære bilutleiefirmaet i Split funnet på momondo denne måneden er Ok Mobility. Andre populære valg blant bilutleiefirmaer er Sixt og Autowill Rent
Følgende biltyper ble tilbudt hos leiebilselskaper i Split de siste 72 timene: Economy, Mini, Compact.
Den laveste prisen for en leiebil i Split er 207 kr/dag. For dette området kan du forvente gjennomsnittspriser fra 375 kr/dag.
Den mest populære bilmodellen å leie i Split de siste 7 dagene er Opel Astra Sports Tourer. Våre brukere foretrekker også Class Compact SUV som et alternativ.

Finn populære attraksjoner i nærheten av der du skal hente leiebilen

Besøk disse attraksjonene som må ses i nærheten av populære leiebilsteder i Split

Attraksjoner i nærheten:

Bacvice12,7 km

Attraksjoner i nærheten:

Bacvice111,0 km

Attraksjoner i nærheten:

Bacvice30,5 km

Lei en bil i nærheten et av de populære hotellene i Split

Nedenfor er de mest populære hotellene i Split

Kjøre med en leiebil i Split - FAQ

Lær deg alt det du trenger å vite om å leie bil i Split, slik at du best mulig kan forberede den neste reisen din

Tilkommer det et gebyr hvis jeg kansellerer leiebilen min i Split, Kroatia?

Når du skal leie bil, kan du gå ut i fra at flertallet av leiebilselskapene i Split ikke har kanselleringsgebyrer. Ha i bakhodet at det ikke er momondo som bestemmer disse retningslinjene for kansellering, men vi kan hjelpe deg med å finne flotte tilbud på leiebiler i Split. Sørg for å sjekke retningslinjene for kansellering når du gjennomfører søket ditt.

Hvilken type leiebile er best å leie i Split i oktober?

De aller fleste leier en økonomibil når de reiser til Split i oktober. Bilens begrensede drivstofforbruk og evne til å håndtere våte kjøreforhold gjør økonomibilen til et godt valg når nedbørdsmengden i gjennomsnitt ligger på 111 mm og temperaturene ligger på ca. 11 °C. Å leie en Økonomi i Split vil koste deg i gjennomsnitt 284 kr/dag.

Hva er fartsgrensen i Split, Kroatia?

Reisende som leier en bil i Split må være oppmerksom på at fartsgrensen i byen er 50 km/t. Fartsgrensen i ytterkanten av Split er vanligvis 90 km/t, mens fartsgrensen på motorveier er 130 km/t. Vær oppmerksom på at fartsgrenser kan endre seg avhengig av veien du kjører på, så følg med på skiltingen.

Hvilket leiebilselskap tilbyr leie av Mercedes-Benz V-Class i Split?

Hvordan er været i Split, Kroatia i september?

Temperaturen i Split i september ligger normalt på 21 °C, og forventet nedbørsmengde er 66 mm. Dette er nyttig å vite når du skal leie bil, slik at du kan leie den perfekte bilen for de forventede værforholdene.

Er været i Split representativt for resten av Split-Dalmatia?

Hvis du ser etter en leiebil i Split for en biltur i de omkringliggende områdene i løpet av september, er det viktig at du vet at resten av Split-Dalmatia vanligvis har en temperatur på 19 °C, og en forventet nedbørsmengde på 68,7 mm.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Split fra biler sist?

Priser for biler fra Split ble sst oppdatert i dag.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Split fra biler?

Det er 100 tilbydere fra Split biler fra og med september 2023.

Hvor gammel må du være for å leie bil i Split?

Blant forskjellige land, inkludert Split, varierer minimumsalderen for sjåfører. I en rekke EU-land må sjåførene være over 18 år. For å leie en bil i utlandet, må du vanligvis være minst 21 år, og hvis du er under 25 år, kan det påløpe et pristillegg for unge sjåfører. Det anbefales at du går gjennom retningslinjene til utleiefirmaet du vurderer før du bestiller.

Hvilken dokumenter eller ID trenger du for å leie en bil i Split?

For å leie en bil i Split må alle sjåfører fremvise et gyldig førerkort. Hvis sertifikatet er skrevet på et annet språk enn språket i leielandet, kan en internasjonal kjøretillatelse være nødvendig for å unngå risikoen for potensielle bøter. Hvis du leier en bil i utlandet, kan det hende du også må fremlegge bevis for returreise og overnattingsinformasjon under oppholdet. Vi anbefaler alltid at du bekrefter med det enkelte utleieselskapet du bestiller hos.


Leiebiler på populære flyplasser nære Split

Lei en bil på en av de mest populære flyplassene i nærheten av Split

Leiebiltyper som er populære i Split

Lei en av disse populære biltypene i Split

Utforsk flere leiebiler i Kroatia

Sjekk ut tilbud på leiebiler i Kroatia

Start planleggingen av reisen til Split


Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bruke momondo for å bestille leiebil i Split?

Du bør bruke momondo til å bestille leiebil i Split fordi det kan spare deg for tid og penger. momondo henter og lar deg sammenligne priser og retningslinjer for bilutleie fra tusenvis av bilutleienettsteder.

Hvordan hjelper momondo meg med å finne det beste leiebiltilbudet i Split?

momondo hjelper deg med å finne det beste leiebiltilbudet i Split ved å la deg filtrere resultatene etter pris, kapasitet, bilfunksjoner, avlevering, hentested og mye mer.

Viser momondo leiebiler i Split med gratis avbestilling?

Selvsagt! Har momondo et eget filter for brukere som kun vil søke etter leiebiler i Split med gratis avbestilling.

Kan jeg leie bil med fair fuel policy i Split på momondo?

Absolutt! momondo tilbyr dette valget når du søker etter leiebiler i Split.

Finner jeg utleiebiler i Split som tilbyr forbedrede rengjøringsrutiner på momondo?

Ja, du kan søke spesifikt etter leiebiler i Split med forbedrede rengjøringsrutiner på momondo.

Kan jeg søke etter leiebiler i Split med ubegrenset kjørelengde på momondo?

Ja, leiebiltilbud i Split med ubegrenset kjørelengde finner du på momondo.


En enklere måte å administrere reisen til Split på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.