Nyeste tilbud
Innsikt
Kjøretøysammenligning
Agentoversikt
Vanlige spørsmål

Leiebiler i Split, Split-Dalmatia

Ser du etter tilbud på billig leiebiler i Split, Split-Dalmatia? Start søket her!

Sjåførens alder: 26–65
ma. 27.5.
ma. 3.6.
Kåret til vinneren av Europas beste reiseapp 2023
Spar penger når du bestiller leiebil med momondo
De beste tilbudene på leiebiler
De beste tilbudene på leiebiler
Se tilbud fra utleieselskaper fra 70.000+ forskjellige steder.
Transparente priser
Transparente priser
Se totalprisen på forhånd, så det ikke dukker opp noen overraskelser.
Bestill med fleksibilitet
Bestill med fleksibilitet
Finn leiebiler med gratis avbestilling og ekstra rengjøring
Prisvarsler
Prisvarsler
Ikke klar for å booke ennå? Opprett prisvarsel for å tracke priser.

Beste tilbud som ble funnet for leiebiler i Split, Split-Dalmatia

Finn gode tilbud på et stort utvalg av populære leiebiler i Split, Split-Dalmatia
Økonomi123 kr/dag
Kompakt136 kr/dag
Medium217 kr/dag
Mini116 kr/dag
Minibuss808 kr/dag
Medium SUV175 kr/dag
Kompakt SUV192 kr/dag
Kompakt stasjonsvogn206 kr/dag
Standard SUV514 kr/dag
Beste priser funnet av momondo-brukere de siste 48 timene.

Leiebiler innsikt og trender i Split

Nyttig innsikt som hjelper deg å bestille den perfekte leiebilen Split

Hvilket leiebilselskap er billigst i Split?

De billigste leiebilene i Split finner man som regel hos Avia Rent A Car. Ved bestilling med Avia Rent A Car, kan det være at du finner priser for leiebiler helt nede i 78 kr/dag Gjennomsnittsprisen på å leie bil i Split er 180 kr/dag.

Hvilken bil er den mest populære å leie i Split?

Leie av Land Rover Range Rover Velar i Split er det mest populære alternativet blant momondo-brukere, etterfuglt av leie av Suzuki Ignis. Brukerne våre har funnet tilbud på Land Rover Range Rover Velar i Split for i gjennomsnitt 1 275 kr per dag, og så billig som 221 kr per dag. Gjennomsnittsprisen for å leie Suzuki Ignis i Split ligger på 297 kr per dag, men du kan finne priser helt nede i 82 kr per dag.

Tilbud på Split, Split-Dalmatia bilutleie

Finn leiebil i Split som passer for deg

Liten biler

54 kr - 546 kr

Alle biltyper

54 kr - 936 kr

Gjennomsnittsprisen for en liten bil leiebil i Split, Kroatia er 217 kr. Den billigste tiden å leie en liten bil i Split, Kroatia er i februar. Prisen er 76 % lavere enn resten av året med bare 54 kr per dag. En liten bil utleie er vanligvis 35 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Split. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Split kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Split liten bil utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en mellomstor bil leiebil i Split, Kroatia er 335 kr. Den billigste tiden å leie en mellomstor bil i Split, Kroatia er i april. Prisen er 46 % lavere enn resten av året med bare 184 kr per dag. En mellomstor bil utleie er vanligvis 2 % dyrere enn gjennomsnittlig bilutleie i Split. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Split kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Split mellomstor bil utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en stor bil leiebil i Split, Kroatia er 611 kr. Den billigste tiden å leie en stor bil i Split, Kroatia er i oktober. Prisen er 12 % lavere enn resten av året med bare 540 kr per dag. En stor bil utleie er vanligvis 47 % dyrere enn gjennomsnittlig bilutleie i Split. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Split kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en SUV leiebil i Split, Kroatia er 267 kr. Den billigste tiden å leie en SUV i Split, Kroatia er i desember. Prisen er 62 % lavere enn resten av året med bare 102 kr per dag. En SUV utleie er vanligvis 20 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Split. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Split kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Split SUV utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en varebil leiebil i Split, Kroatia er 618 kr. Den billigste tiden å leie en varebil i Split, Kroatia er i mai. Prisen er 71 % lavere enn resten av året med bare 183 kr per dag. En varebil utleie er vanligvis 47 % dyrere enn gjennomsnittlig bilutleie i Split. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Split kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Split varebil utleie funnet på momondo den siste uken.

Ford Ka
eller som ligner på Mini
Opptil 2 passasjerer

116 kr/dag

25 mai–1 jun.
Ford Ka
Toyota Yaris
eller som ligner på Økonomi
Opptil 2 passasjerer

123 kr/dag

25 mai–1 jun.
Toyota Yaris
Volkswagen Golf
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer

136 kr/dag

25 mai–1 jun.
Volkswagen Golf

Leiebilselskaper i Split

Alle større selskaper som leier ut biler i Split, Split-Dalmatia

ADDCAR RENTAL

3 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,0

Komfort

8,0

Gjennomsnittlig

8,0

Hentes/Leveres

8,0

Value

10,0

Dollar

2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

7,9

Komfort

8,6

Gjennomsnittlig

7,3

Hentes/Leveres

7,3

Value

7,3

Autounion Car Rental

2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

10,0

Komfort

6,0

Gjennomsnittlig

6,0

Hentes/Leveres

8,0

Value

4,0

CarWiz

3 utleiesteder
Oversikt

Renhet

2,0

Komfort

2,0

Gjennomsnittlig

2,0

Hentes/Leveres

2,0

Value

2,0

GREEN MOTION

3 utleiesteder
Oversikt

Renhet

2,0

Komfort

2,0

Gjennomsnittlig

2,0

Hentes/Leveres

2,0

Value

2,0

Mack

6 utleiesteder

Global Rent A Car

5 utleiesteder

Sunnycars

5 utleiesteder

Informasjon om leiebiler i Split

Finn informasjon om gode leietilbud, populære leiebilselskaper og nyttige retningslinjer for ditt besøk i Split

Mest populære selskap

Avia Rent A Car

Populære biltyper

SUV, Compact, Economy

Billigste leiebil

130 kr

Mest populære modell

Fiat Panda
Det mest populære bilutleiefirmaet i Split funnet på momondo denne måneden er Avia Rent A Car. Andre populære valg blant bilutleiefirmaer er Garage No 1 og keddy by Europcar
Følgende biltyper ble tilbudt hos leiebilselskaper i Split de siste 72 timene: SUV, Compact, Economy.
Den laveste prisen for en leiebil i Split er 130 kr/dag. For dette området kan du forvente gjennomsnittspriser fra 321 kr/dag.
Den mest populære bilmodellen å leie i Split de siste 7 dagene er Fiat Panda. Våre brukere foretrekker også Volkswagen up! som et alternativ.

Kjøre med en leiebil i Split - FAQ

Lær deg alt det du trenger å vite om å leie bil i Split, slik at du best mulig kan forberede den neste reisen din

Hvor mye koster det å leie en bil i Split, Kroatia i juni?

For en helg i juni starter det beste tilbudet i Split på rundt 537 kr og opp til rundt 537 kr. Brukere som søker etter leiebil for en uke i Split i juni så tilbud i gjennomsnitt på 515 kr - men tilbud så lave som 96 kr var tilgjengelig avhengig av datoer og bilvalg.

Tilkommer det et gebyr hvis jeg kansellerer leiebilen min i Split, Kroatia?

Når du skal leie bil, kan du gå ut i fra at flertallet av leiebilselskapene i Split ikke har kanselleringsgebyrer. Ha i bakhodet at det ikke er momondo som bestemmer disse retningslinjene for kansellering, men vi kan hjelpe deg med å finne flotte tilbud på leiebiler i Split. Sørg for å sjekke retningslinjene for kansellering når du gjennomfører søket ditt.

Hvilken type leiebile er best å leie i Split i juni?

Med gjennomsnittstemperaturer på 24 °C og en nedsbørsmengde på 28 mm, er det beste leiebilalternativet for juni en kabriolet. Det å leie en kabriolet i Split er en spennende måte å se området på uten at du trenger å bekymre deg for ustabilt vær. Men det er uansett alltid en god idé å sjekke værmeldingen før du skal reise, slik at du kan eventuelt kan gjøre endringer i leiebilplanene dine hvis nødvendig. Å leie en Kabriolet i Split vil koste deg i gjennomsnitt 1 304 kr/dag.

Hva er fartsgrensen i Split, Kroatia?

Reisende som leier en bil i Split må være oppmerksom på at fartsgrensen i byen er 50 km/t. Fartsgrensen i ytterkanten av Split er vanligvis 90 km/t, mens fartsgrensen på motorveier er 130 km/t. Vær oppmerksom på at fartsgrenser kan endre seg avhengig av veien du kjører på, så følg med på skiltingen.

Hvilket leiebilselskap tilbyr leie av Land Rover Range Rover Velar i Split?

Hvordan er været i Split, Kroatia i mai?

Temperaturen i Split i mai ligger normalt på 17 °C, og forventet nedbørsmengde er 62 mm. Dette er nyttig å vite når du skal leie bil, slik at du kan leie den perfekte bilen for de forventede værforholdene.

Er været i Split representativt for resten av Split-Dalmatia?

Hvis du ser etter en leiebil i Split for en biltur i de omkringliggende områdene i løpet av mai, er det viktig at du vet at resten av Split-Dalmatia vanligvis har en temperatur på 15 °C, og en forventet nedbørsmengde på 60 mm.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Split fra biler sist?

Priser for biler fra Split ble sst oppdatert i dag.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Split fra biler?

Det er 105 tilbydere fra Split biler fra og med mai 2024.

Hvor gammel må du være for å leie bil i Split?

Blant forskjellige land, inkludert Split, varierer minimumsalderen for sjåfører. I en rekke EU-land må sjåførene være over 18 år. For å leie en bil i utlandet, må du vanligvis være minst 21 år, og hvis du er under 25 år, kan det påløpe et pristillegg for unge sjåfører. Det anbefales at du går gjennom retningslinjene til utleiefirmaet du vurderer før du bestiller.

Hvilken dokumenter eller ID trenger du for å leie en bil i Split?

For å leie en bil i Split må alle sjåfører fremvise et gyldig førerkort. Hvis sertifikatet er skrevet på et annet språk enn språket i leielandet, kan en internasjonal kjøretillatelse være nødvendig for å unngå risikoen for potensielle bøter. Hvis du leier en bil i utlandet, kan det hende du også må fremlegge bevis for returreise og overnattingsinformasjon under oppholdet. Vi anbefaler alltid at du bekrefter med det enkelte utleieselskapet du bestiller hos.


Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bruke momondo for å bestille leiebil i Split?

Du bør bruke momondo til å bestille leiebil i Split fordi det kan spare deg for tid og penger. momondo henter og lar deg sammenligne priser og retningslinjer for bilutleie fra tusenvis av bilutleienettsteder.

Hvordan hjelper momondo meg med å finne det beste leiebiltilbudet i Split?

momondo hjelper deg med å finne det beste leiebiltilbudet i Split ved å la deg filtrere resultatene etter pris, kapasitet, bilfunksjoner, avlevering, hentested og mye mer.

Viser momondo leiebiler i Split med gratis avbestilling?

Selvsagt! Har momondo et eget filter for brukere som kun vil søke etter leiebiler i Split med gratis avbestilling.

Kan jeg leie bil med fair fuel policy i Split på momondo?

Absolutt! momondo tilbyr dette valget når du søker etter leiebiler i Split.

Finner jeg utleiebiler i Split som tilbyr forbedrede rengjøringsrutiner på momondo?

Ja, du kan søke spesifikt etter leiebiler i Split med forbedrede rengjøringsrutiner på momondo.

Kan jeg søke etter leiebiler i Split med ubegrenset kjørelengde på momondo?

Ja, leiebiltilbud i Split med ubegrenset kjørelengde finner du på momondo.


En enklere måte å administrere reisen til Split på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.

Bli varslet når prisene synker

Daglige prisendringer i innboksen din – kun med prisvarsler.
ma. 27.5.
12:00
ma. 3.6.
12:00
Send meg momondo sine favorittilbud på e-post

Finn bedre resultater for ditt opphold i Split

Populære leiebiltyper i Split