Leiebiler i Split, Split-Dalmatia

Ser du etter tilbud på billig leiebiler i Split, Split-Dalmatia? Start søket her!

Split, Kroatia
15. aug. — 22. aug.
Samme leveringssted
Split, Kroatia
ma. 15.8.
12:00
ma. 22.8.
12:00
Sjåførens alder:

Beste tilbud som ble funnet for leiebiler i Split, Split-Dalmatia

Finn gode tilbud på et stort utvalg populære leiebiler i Split, Split-Dalmatia nedenfor
Nissan Qashqai
eller som ligner på Medium SUV
Opptil 5 passasjerer

21 kr/dag

8 okt.–15 okt.
Nissan Qashqai
Volvo V40
eller som ligner på Medium
Opptil 5 passasjerer

21 kr/dag

8 okt.–15 okt.
Volvo V40
Toyota Auris Touring Sports
eller som ligner på Kompakt stasjonsvogn
Opptil 4 passasjerer

23 kr/dag

8 okt.–15 okt.
Toyota Auris Touring Sports
Vauxhall Mokka
eller som ligner på Kompakt SUV
Opptil 4 passasjerer

34 kr/dag

8 okt.–15 okt.
Vauxhall Mokka
Toyota Corolla
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer

22 kr/dag

8 okt.–15 okt.
Toyota Corolla
Volvo V40
eller som ligner på Medium
Opptil 5 passasjerer

26 kr/dag

8 okt.–15 okt.
Volvo V40
Vauxhall Mokka
eller som ligner på Kompakt SUV
Opptil 4 passasjerer

21 kr/dag

8 okt.–15 okt.
Vauxhall Mokka
Toyota Corolla
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer

17 kr/dag

8 okt.–15 okt.
Toyota Corolla

Viktig informasjon om leiebiler i Split

Aldersgrense for bilutleie i Split varierer fra ulike bilutleieselskaper, men det er som regel en nedre aldersgrense på 18 år. Dersom føreren er under 25 år er det også ofte en ekstra kostnad som går på forsikring. Dette gjelder også for førere over 70 år. Det er også enkelte leiebilselskaper som har krav om at føreren må ha hatt førerkort sammenhengende i minst ett år. Er du i tvil om dette, bør du undersøke med bilutleieselskapet før du reiser på biltur med familien.

Det er fartsgrense på 60 km/t når du kjører i tettstedsområder og 100 km/t når du kjører på landevei og 130 km/t på motorvei. Det er høyretrafikk som i Norge og man skal vike for skolebusser. Dersom du skal bruke mobil er det påbudt med handsfree. Det er promillegrense på 0,05. Det er påbudt med bilbelte, og barn som er under 6 år skal ha tilpasset barnesete. Det er avgifter for å kjøre på veiene E59 og E70.

Når du har leiebil i Split kan du parkere i offentlige parkeringsgarasjer eller på parkeringsplasser. Du kan for eksempel parkere i Public Garage Vila Drazanac som ligger i Trumbiceva obala. Denne er døgnåpen. Det er også parkeringshuset Garaza Jobova i Jobova ul. Det går også an å parkere på parkeringsplassen som ligger i Bijankinijeva ulica. Denne stenger klokken 23.55. Det er også mange hoteller i Split og langs med kysten i Kroatia som tilbyr parkering til sine gjester, så dette kan du eventuelt undersøke på forhånd av ferien. Det pleier som regel å være enklere å finne parkering litt i utkanten av sentrum.

På familieferie med leiebil i Split har dere et perfekt utgangspunkt for å oppleve kysten av Kroatia. Mange veier går langs med det vakre havet og har fantastisk utsikt. En mulighet er å kjøre i en og en halv time til populære Hvar. Denne turen innebærer også å ta ferge. Hvar er en vakker by med masse restauranter og folksomme strender. Dere kan også kjøre langs med kysten fra Split til Trogir. Denne kjøreturen tar omtrent 40 minutter og dere kommer frem til en historisk og vakker by med en flott havn. Det historiske sentrum i Trogir ligger på UNESCOs verdensarvliste grunnet sin vakre arkitektur. Vil dere oppdage en annen koselig havneby kan dere kjøre fra Split til Makarska. Turen tar litt over en time, og dette er en populær og liten by som har mange fine strender, god mat og masse historie.

Med leiebil i Split er det ulike avtaler du kan inngå når det gjelder forsikringer. Noen leiebiltilbud er uten forsikring som reduserer selvrisiko ved skade. Du kan legge til disse ekstra forsikringene som reduserer din egenandel dersom noe skulle skje under leieperioden. Prisen på forsikringer som reduserer egenandelen din avhenger av hvilket selskap du leier hos. Dette bør du undersøke på forhånd, og du bør spørre utleier om hva forsikringen innebærer før du velger den.

For å leie bil i Split trenger du ikke internasjonalt førerkort.

Det er flere steder du kan hente og levere leiebil i Split. Dersom du kommer med fly, kan du velge et firma som har bilutleie og henting ved flyplassen, da kan du hente bilen med en gang du ankommer. Du kan også velge bilutleieselskaper som holder til i sentrum av byen.


Tilbud på Split, Split-Dalmatia bilutleie

Finn leiebil i Split som passer for deg

Liten Leiebiler

87 kr - 820 kr

Alle biltyper

97 kr - 1 903 kr

Gjennomsnittsprisen for en Liten leiebil i Split, Kroatia er 281 kr. Den billigste tiden å leie en Liten i Split, Kroatia er i desember. Prisen er 70 % lavere enn resten av året med bare 87 kr per dag. En leiebil av typen Liten er vanligvis 42 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Split. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Split kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Split Liten utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en Mellomstor leiebil i Split, Kroatia er 317 kr. Den billigste tiden å leie en Mellomstor i Split, Kroatia er i mars. Prisen er 0 % lavere enn resten av året med bare 347 kr per dag. En leiebil av typen Mellomstor er vanligvis 35 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Split. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Split kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Split Mellomstor utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en Stor leiebil i Split, Kroatia er 547 kr. Den billigste tiden å leie en Stor i Split, Kroatia er i april. Prisen er 0 % lavere enn resten av året med bare 599 kr per dag. En leiebil av typen Stor er vanligvis 12 % dyrere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Split. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Split kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en SUV leiebil i Split, Kroatia er 246 kr. Den billigste tiden å leie en SUV i Split, Kroatia er i desember. Prisen er 53 % lavere enn resten av året med bare 116 kr per dag. En leiebil av typen SUV er vanligvis 49 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Split. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Split kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Split SUV utleie funnet på momondo den siste uken.

Toyota Corolla
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer

17 kr/dag

8 okt.–15 okt.
Toyota Corolla

Leiebilselskaper i Split

Alle større selskaper som leier ut biler i Split, Split-Dalmatia
2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,0

Komfort

7,0

Gjennomsnittlig

3,0

Hentes/Leveres

3,0

Value

3,0
2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

5,9

Komfort

5,9

Gjennomsnittlig

1,9

Hentes/Leveres

1,9

Value

3,9
5 utleiesteder
5 utleiesteder
4 utleiesteder
4 utleiesteder
3 utleiesteder
3 utleiesteder

Informasjon om leiebiler i Split

Finn informasjon om gode leietilbud, populære leiebilselskaper og nyttige retningslinjer for ditt besøk i Split

Mest populære selskap

Goldcar Rental SP

Populære biltyper

Economy, Mini, Compact

Billigste leiebil

197 kr

Mest populære modell

Volkswagen up!
Det mest populære bilutleiefirmaet i Split funnet på momondo denne måneden er Goldcar Rental SP. Andre populære valg blant bilutleiefirmaer er CarWiz og Avantcar
Følgende biltyper ble tilbudt hos leiebilselskaper i Split de siste 72 timene: Economy, Mini, Compact.
Den laveste prisen for en leiebil i Split er 197 kr/dag. For dette området kan du forvente gjennomsnittspriser fra 879 kr/dag.
Den mest populære bilmodellen å leie i Split de siste 7 dagene er Volkswagen up!. Våre brukere foretrekker også Nissan Micra som et alternativ.

Finn populære attraksjoner i nærheten av der du skal hente leiebilen

Besøk disse attraksjonene som må ses i nærheten av populære leiebilsteder i Split

Attraksjoner i nærheten:

Bacvice12,7 km

Attraksjoner i nærheten:

Bacvice111,0 km

Attraksjoner i nærheten:

Bacvice30,5 km

Lei en bil i nærheten et av de populære hotellene i Split

Nedenfor er de mest populære hotellene i Split

Kjøre med en leiebil i Split - FAQ

Lær deg alt det du trenger å vite om å leie bil i Split, slik at du best mulig kan forberede den neste reisen din

Når du skal leie bil, kan du gå ut i fra at flertallet av leiebilselskapene i Split ikke har kanselleringsgebyrer. Ha i bakhodet at det ikke er momondo som bestemmer disse retningslinjene for kansellering, men vi kan hjelpe deg med å finne flotte tilbud på leiebiler i Split. Sørg for å sjekke retningslinjene for kansellering når du gjennomfører søket ditt.

Med gjennomsnittstemperaturer på 16 °C og en nedbørsmengde som normalt ligger på 87 mm i september bør du vurdere å leie en standardbil når du reiser til Split. En standardbil kan håndtere temperaturendringene og regnmengdene i løpet av september, og er et populært valg for reisende som skal til Split. Å leie en Standard i Split vil koste deg i gjennomsnitt 1 313 kr/dag.

Split, Kroatia har 2 utleiesteder som eies av Avantcar med en gjennomsnittlig pris per dag på 373 kr.

Reisende som leier en bil i Split må være oppmerksom på at fartsgrensen i byen er 50 km/t. Fartsgrensen i ytterkanten av Split er vanligvis 90 km/t, mens fartsgrensen på motorveier er 130 km/t. Vær oppmerksom på at fartsgrenser kan endre seg avhengig av veien du kjører på, så følg med på skiltingen.

Temperaturen i Split i august ligger normalt på 24 °C, og forventet nedbørsmengde er 43 mm. Dette er nyttig å vite når du skal leie bil, slik at du kan leie den perfekte bilen for de forventede værforholdene.

Hvis du ser etter en leiebil i Split for en biltur i de omkringliggende områdene i løpet av august, er det viktig at du vet at resten av Split-Dalmatia vanligvis har en temperatur på 22 °C, og en forventet nedbørsmengde på 45,3 mm.


Leiebiler på populære flyplasser nære Split

Lei en bil på en av de mest populære flyplassene i nærheten av Split

Leiebiltyper som er populære i Split

Lei en av disse populære biltypene i Split

Start planleggingen av reisen til Split


Hvorfor bruke momondo?

Du bør bruke momondo til å bestille leiebil i Split fordi det kan spare deg for tid og penger. momondo henter og lar deg sammenligne priser og retningslinjer for bilutleie fra tusenvis av bilutleienettsteder.

momondo hjelper deg med å finne det beste leiebiltilbudet i Split ved å la deg filtrere resultatene etter pris, kapasitet, bilfunksjoner, avlevering, hentested og mye mer.

Selvsagt! Har momondo et eget filter for brukere som kun vil søke etter leiebiler i Split med gratis avbestilling.

Absolutt! momondo tilbyr dette valget når du søker etter leiebiler i Split.

Ja, du kan søke spesifikt etter leiebiler i Split med forbedrede rengjøringsrutiner på momondo.

Ja, leiebiltilbud i Split med ubegrenset kjørelengde finner du på momondo.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Bestill med pålitelighet
Vi sammenligner leiebiltilbud fra over 70.000 lokasjoner, slik at du kan gjøre et raskt og enkelt valg.
Eco Conscious
Velg fra en rekke kjøretøy, inkludert hybrid- og elektriske alternativer for å sikre at reisen din er miljøvennlig.
Ingen skjulte kostnader
Alle priser som vises er fullstendige. Ingen skjulte kostnader eller gebyrer, så du kan ha tillit til prisen du ser.