Leiebiler i Split, Kroatia

Leter du etter tilbud på en billig leiebil i Split, Kroatia? Start søket her

Split, Kroatia
5. aug. — 12. aug.
Samme leveringssted
Split, Kroatia
to. 5.8.
12:00
to. 12.8.
12:00
Sjåførens alder:

Beste tilbud som ble funnet for leiebiler i Split, Kroatia

Finn den rette leiebilen for deg
Audi A3
eller som ligner på Medium
Opptil 5 passasjerer
Kjøretøy med 4-5 dører
ACTIVE RENT A CAR

378 kr/dag

3 sep.–17 sep.
Audi A3
Chevrolet Sonic Sedan
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer
Kjøretøy med 4-5 dører
ACTIVE RENT A CAR

206 kr/dag

3 sep.–17 sep.
Chevrolet Sonic Sedan
Chevrolet Equinox
eller som ligner på Medium SUV
Opptil 5 passasjerer
Kjøretøy med 4-5 dører
XL Rent A Car

370 kr/dag

2 sep.–9 sep.
Chevrolet Equinox
Chevrolet Sonic Sedan
eller som ligner på Økonomi
Opptil 2 passasjerer
Kjøretøy med 4-5 dører
ACTIVE RENT A CAR

213 kr/dag

3 sep.–17 sep.
Chevrolet Sonic Sedan
Chevrolet Equinox
eller som ligner på Kompakt SUV
Opptil 4 passasjerer
Kjøretøy med 4-5 dører
FLIZZR

367 kr/dag

2 sep.–9 sep.
Chevrolet Equinox

Tilbud på Split, Kroatia bilutleie

Finn leiebilen som er perfekt for deg

Liten Leiebiler

80 kr - 373 kr

Alle biltyper

89 kr - 735 kr

Gjennomsnittsprisen på en leiebil av typen Liten i Split i Kroatia, koster 133 kr. Det billigste tidspunktet for å leie en Liten i Split i Kroatia, er i desember. Prisen er 41 % lavere enn resten av året med en pris på kun 80 kr per dag. En leiebil av typen Liten er vanligvis 49 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Split. Gjennomsnittsprisen på leie av kjøretøy i Split kan variere basert på en rekke faktorer, deriblant tilbud og popularitet, samt hvor lang tid i forveien du kan bestille leiebilen. Nedenfor ser du de beste prisene for leiebiler av typen Liten i Split funnet på momondo i løpet av den siste uken.

Gjennomsnittsprisen på en leiebil av typen SUV i Split i Kroatia, koster 136 kr. Det billigste tidspunktet for å leie en SUV i Split i Kroatia, er i desember. Prisen er 24 % lavere enn resten av året med en pris på kun 105 kr per dag. En leiebil av typen SUV er vanligvis 48 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Split. Gjennomsnittsprisen på leie av kjøretøy i Split kan variere basert på en rekke faktorer, deriblant tilbud og popularitet, samt hvor lang tid i forveien du kan bestille leiebilen. Nedenfor ser du de beste prisene for leiebiler av typen SUV i Split funnet på momondo i løpet av den siste uken.

Kia Rio Hatchback
eller som ligner på Mini
Opptil 2 passasjerer
Kjøretøy med 2/4 dører
ACTIVE RENT A CAR

197 kr/dag

3 sep.–17 sep.
Kia Rio Hatchback
Chevrolet Sonic Sedan
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer
Kjøretøy med 4-5 dører
ACTIVE RENT A CAR

206 kr/dag

3 sep.–17 sep.
Chevrolet Sonic Sedan
Kia Rio Hatchback
eller som ligner på Mini
Opptil 2 passasjerer
Kjøretøy med 2/4 dører
ACTIVE RENT A CAR

212 kr/dag

9 sep.–23 sep.
Kia Rio Hatchback

Oversikt over leiebilselskaper i Split

Alle større selskaper som leier ut biler i Split, Kroatia
2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

10,0

Komfort

10,0

Gjennomsnittlig

10,0

Henting/levering

10,0

Valuta for pengene

8,0
2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,5

Komfort

8,7

Gjennomsnittlig

8,4

Henting/levering

8,0

Valuta for pengene

8,1
2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

6,6

Komfort

7,3

Gjennomsnittlig

6,6

Henting/levering

6,0

Valuta for pengene

6,6
5 utleiesteder
4 utleiesteder
4 utleiesteder
3 utleiesteder
3 utleiesteder

Informasjon om reisen din til Split

Hvor gammel må man være for å leie bil i Split?

Aldersgrense for bilutleie i Split varierer fra ulike bilutleieselskaper, men det er som regel en nedre aldersgrense på 18 år. Dersom føreren er under 25 år er det også ofte en ekstra kostnad som går på forsikring. Dette gjelder også for førere over 70 år. Det er også enkelte leiebilselskaper som har krav om at føreren må ha hatt førerkort sammenhengende i minst ett år. Er du i tvil om dette, bør du undersøke med bilutleieselskapet før du reiser på biltur med familien.

Viktig å vite om trafikk- og kjøreregler

Det er fartsgrense på 60 km/t når du kjører i tettstedsområder og 100 km/t når du kjører på landevei og 130 km/t på motorvei. Det er høyretrafikk som i Norge og man skal vike for skolebusser. Dersom du skal bruke mobil er det påbudt med handsfree. Det er promillegrense på 0,05. Det er påbudt med bilbelte, og barn som er under 6 år skal ha tilpasset barnesete. Det er avgifter for å kjøre på veiene E59 og E70.

Parkering

Når du har leiebil i Split kan du parkere i offentlige parkeringsgarasjer eller på parkeringsplasser. Du kan for eksempel parkere i Public Garage Vila Drazanac som ligger i Trumbiceva obala. Denne er døgnåpen. Det er også parkeringshuset Garaza Jobova i Jobova ul. Det går også an å parkere på parkeringsplassen som ligger i Bijankinijeva ulica. Denne stenger klokken 23.55. Det er også mange hoteller i Split og langs med kysten i Kroatia som tilbyr parkering til sine gjester, så dette kan du eventuelt undersøke på forhånd av ferien. Det pleier som regel å være enklere å finne parkering litt i utkanten av sentrum.

Utfluktsmål i og rundt Split

På familieferie med leiebil i Split har dere et perfekt utgangspunkt for å oppleve kysten av Kroatia. Mange veier går langs med det vakre havet og har fantastisk utsikt. En mulighet er å kjøre i en og en halv time til populære Hvar. Denne turen innebærer også å ta ferge. Hvar er en vakker by med masse restauranter og folksomme strender. Dere kan også kjøre langs med kysten fra Split til Trogir. Denne kjøreturen tar omtrent 40 minutter og dere kommer frem til en historisk og vakker by med en flott havn. Det historiske sentrum i Trogir ligger på UNESCOs verdensarvliste grunnet sin vakre arkitektur. Vil dere oppdage en annen koselig havneby kan dere kjøre fra Split til Makarska. Turen tar litt over en time, og dette er en populær og liten by som har mange fine strender, god mat og masse historie.

Hvilke forsikringer trenger man?

Med leiebil i Split er det ulike avtaler du kan inngå når det gjelder forsikringer. Noen leiebiltilbud er uten forsikring som reduserer selvrisiko ved skade. Du kan legge til disse ekstra forsikringene som reduserer din egenandel dersom noe skulle skje under leieperioden. Prisen på forsikringer som reduserer egenandelen din avhenger av hvilket selskap du leier hos. Dette bør du undersøke på forhånd, og du bør spørre utleier om hva forsikringen innebærer før du velger den.

Kan man bruke det norske førerkortet i Split, eller må man ha et internasjonalt?

For å leie bil i Split trenger du ikke internasjonalt førerkort.

Hvor i Split kan man hente og levere leiebilen?

Det er flere steder du kan hente og levere leiebil i Split. Dersom du kommer med fly, kan du velge et firma som har bilutleie og henting ved flyplassen, da kan du hente bilen med en gang du ankommer. Du kan også velge bilutleieselskaper som holder til i sentrum av byen.


Avstand fra Split, Kroatia til populære hoteller

Parker deg selv og bilen din på disse populære hotellene ikke langt fra bilutleieskranken på Split flyplass

Leiebiler i Split

Så langt i juli har det vært 465 søk på momondo for leiebiler i Split.

Hvilke rengjøringstiltak implementeres av leiebilselskaper i Split for å kontrollere spredningen av COVID-19?

Rene kjøretøy har alltid vært en prioritet, men for din sikkerhet har leiebilselskaper i Split innført nye, forbedrede krav til rengjøring for å sikre at kjøretøyet er desinfisert. Noen av selskapene som tilbyr forbedret rengjøring, er Dollar, Enterprise og Hertz. Finn ut mer om hvert av alternativene dine. Ting endrer seg stadig vekk, og det gjør også retningslinjer. Vi gjør alt vi kan for å holde oss oppdaterte, men vi anbefaler deg å alltid sjekke direkte med leverandøren.

Hvor mye koster det å leie en bil i Split, Kroatia i august?

For en helg i august starter det beste tilbudet i Split på rundt 73 kr og opp til rundt 90 kr. Brukere som søker etter leiebil for en uke i Split i august så tilbud i gjennomsnitt på 121 kr - men tilbud så lave som 51 kr var tilgjengelig avhengig av datoer og bilvalg.

Tilkommer det et gebyr hvis jeg kansellerer leiebilen min i Split, Kroatia?

Når du skal leie bil, kan du gå ut i fra at flertallet av leiebilselskapene i Split ikke har kanselleringsgebyrer. Ha i bakhodet at det ikke er momondo som bestemmer disse retningslinjene for kansellering, men vi kan hjelpe deg med å finne flotte tilbud på leiebiler i Split. Sørg for å sjekke retningslinjene for kansellering når du gjennomfører søket ditt.

Hvilken type leiebile er best å leie i Split i august?

Med gjennomsnittstemperaturer på 21 °C og en nedsbørsmengde på 66 mm, er det beste leiebilalternativet for august en kabriolet. Det å leie en kabriolet i Split er en spennende måte å se området på uten at du trenger å bekymre deg for ustabilt vær. Men det er uansett alltid en god idé å sjekke værmeldingen før du skal reise, slik at du kan eventuelt kan gjøre endringer i leiebilplanene dine hvis nødvendig. Å leie en Kabriolet i Split vil koste deg i gjennomsnitt 892 kr/dag.

Hvilket leiebilselskap i Split har flest utleiesteder?

Split, Kroatia har 2 utleiesteder som eies av Hertz med en gjennomsnittlig pris per dag på 417 kr.

Hva er fartsgrensen i Split, Kroatia?

Reisende som leier en bil i Split må være oppmerksom på at fartsgrensen i byen er 50 km/t. Fartsgrensen i ytterkanten av Split er vanligvis 90 km/t, mens fartsgrensen på motorveier er 130 km/t. Vær oppmerksom på at fartsgrenser kan endre seg avhengig av veien du kjører på, så følg med på skiltingen.

Hvordan er været i Split, Kroatia i juli?

Temperaturen i Split i juli ligger normalt på 24 °C, og forventet nedbørsmengde er 28 mm. Dette er nyttig å vite når du skal leie bil, slik at du kan leie den perfekte bilen for de forventede værforholdene.

Hvilken bil vil momondo anbefale basert på været i juli?

Split har vanligvis høye temperaturer i juli, så momondo anbefaler å leie en kabriolet for å få fullt utbytte av det gode været.

Er været i Split representativt for resten av Split-Dalmatia?

Hvis du ser etter en leiebil i Split for en biltur i de omkringliggende områdene i løpet av juli, er det viktig at du vet at resten av Split-Dalmatia vanligvis har en temperatur på 21 °C, og en forventet nedbørsmengde på 41,5 mm.


Leiebiler i andre byer i Kroatia

Sjekk ut tilbud på leiebiler i byer som Dubrovnik, Zagreb og Pula i Kroatia

Leiebiler på flyplasser i Split

Reserver en leiebil på en annen flyplass i nærheten av Split

Start planleggingen av reisen til Split