Leiebiler i Larvik, Vestfold

Ser du etter tilbud på billig leiebiler i Larvik, Vestfold? Start søket her!

Larvik, Norge
31. mai — 7. jun.
Samme leveringssted
Larvik, Norge
ti. 31.5.
12:00
ti. 7.6.
12:00
Sjåførens alder:

Leiebilselskaper i Larvik

Alle større selskaper som leier ut biler i Larvik, Vestfold
3 utleiesteder
Oversikt

Renhet

7,0

Komfort

6,6

Gjennomsnittlig

7,0

Hentes/Leveres

7,6

Value

6,6
4 utleiesteder
1 utleiested
1 utleiested
1 utleiested

Leiebilinformasjon for Larvik

Med en leiebil i Larvik kan du enkelt komme deg både til og fra byen og rundt i nærområdene. Med bil har du en helt unik mulighet til å utforske Vestfold, og du kan besøke nærliggende byer som Sandefjord, Porsgrunn, Skien og Tønsberg, eller de populære feriestedene Tjøme og Nøtterøy. Du kan leie bil enten i Larvik sentrum eller på Torp Sandefjord lufthavn, alt ettersom hva som passer best for deg. Bilutleieselskapene som holder til her er Avis, Budget, Europcar, keddy by Europcar, Sixt og Hertz, og du kan velge mellom biler i mange ulike størrelser. De fleste selskapene tilbyr gratis kansellering og kollisjonsskadeforsikring, og mange har også fri kjørelengde inkludert i leieavtalene.

For å leie leie bil i Larvik og i resten av Norge må du som minimumskrav ha hatt lappen i ett år, som betyr at den laveste nedre aldersgrensen er 19 år. Mange selskaper for billeie har noen begrensninger for sjåfører under 25 år eller over 75 år, og det kan også tilkomme ekstra gebyrer for sjåfører i disse aldersgruppene. Derfor er det viktig at du leser leieavtalen nøye, slik at du har en god oversikt over hvilke vilkår og betingelser som gjelder for deg.

I Larvik sentrum finner du rundt 1,300 parkeringsplasser, hvorav 500 er kommunale og 630 private. De kommunale parkeringsplassene er gratis, men har en maksimal parkeringstid på 1-2 timer. Det er også to kommunale avgiftsplasser i byen, med totalt 115 plasser. Storgata 30 har 50 plasser og Prinsegarasjen har 65 plasser. Du kan betale for parkeringen med kort, mynt eller EasyPark-appen.

Larvik er en spennende og historisk by som er populær blant folk i alle aldre. Barnefamilier trives godt i Foldvik Familiepark med mer enn 50 forskjellige aktiviteter, eller Høyt og Lavt Vestfold, den største klatreparken i Skandinavia. Hvis du ønsker en avslappende ferie kan du ta turen til Farris Bad som tilbyr en egen kildegrotte og et eksklusivt spa. Alternativt kan du også ta bilen og kjøre til den populære sommerbyen Stavern, som kun ligger 10 minutter fra Larvik. Her kan du oppleve de deilige svabergene, øyene, fyrene og skjærgården, og gå en tur langs den idylliske Kyststien. Med en leiebil kan du også ta turen til sommerparadisene Øyane og Helgeroa, eller byene Porsgrunn, Skien eller Sandefjord. Mulighetene er mange, og med en egen bil har du fleksibiliteten til å reise akkurat dit du vil, når du vil.

Det er svært viktig at du har de rette forsikringene i orden når du skal skaffe deg en leiebil. De viktigste forsikringene er som regel inkludert i leieavtalen, som ansvarsforsikring og kaskoforsikring, men du bør også undersøke om det er andre forsikringer du trenger. Blant annet kan du vurdere å skaffe deg en tyveriforsikring, hvis dette ikke er inkludert, som gjør at du kun trenger å betale en obligatorisk egenandel ved tyveri av eller innbrudd i bilen. Videre kan du bestille en egenandelsreduksjon ved skade, eller en forsikring som dekker tyveri av egenandeler. Disse er ofte inkludert i reiseforsikringer, så du bør undersøke om du har gyldig reiseforsikring på plass før du reiser. Videre finnes det både frontruteforsikring og rednings- og assistanseforsikring, men disse er ikke spesielt vanlige å kjøpe for å leie bil i Norge.

Du kan hente og levere din leiebil i Larvik sentrum, i nærliggende byer eller på Torp Sandefjord lufthavn, avhengig av hva som passer best for deg. I Larvik sentrum holder Hertz til i Oeya 23, mens Budget og Avis holder til i Vestre Buktenveg 21 mellom Skien og Porsgrunn. Sixt holder til i Bedriftsvegen 92 i Skien, Keddy og Europcar holder til i Nedre Haslevei 11 i Sandefjord. Du finner samtlige selskaper for bilutleie på Torp Sandefjord lufthavn.


Lei en bil i nærheten et av de populære hotellene i Larvik

Nedenfor er de mest populære hotellene i Larvik

Leiebiler i Larvik

Lær deg alt det du trenger å vite om å leie bil i Larvik, slik at du best mulig kan forberede den neste reisen din

Fartsgrensen i Larvik er 50 km/t, med mindre annet spesifiseres på skiltingen. Larvik har også en fartsgrense for utkanten av byen, og de er 90 km/t og må følges. Hvis du kjører på en motorvei i Larvik, må du være obs på at fartsgrensen vanligvis er 110 km/t.

De som ønsker å leie bil i Larvik for en biltur i de omkringliggende områdene, bør være oppmerksomme på at været i Vestfold i løpet av mai vanligvis har temperaturer på 11 °C med en forventet nedbørsmengde på 64 mm.


Leiebiler på populære flyplasser nære Larvik

Lei en bil på en av de mest populære flyplassene i nærheten av Larvik

Start planleggingen av reisen til Larvik


Hvorfor bruke momondo?

Å bestille en leiebil i Larvik via momondo kan du spare både tid og penger. momondo gir deg et bredt utvalg alternativer og biler mens vi søker blant tusenvis av bilutleienettsteder og for at du skal finne det beste alternativet for reisen din.

momondo lar deg finne det beste leiebiltilbudet i Larvik ved å tilby nyttige filtre for å begrense søket. Filtre inkluderer, men er ikke begrenset til: pris, biltype, utleieselskap og spesifikke retningslinjer som du måtte ønske.

Ja, momondo har et filter som lar deg søke kun blant bilutleieselskaper som tilbyr gratis avbestilling. Dette filteret er tilgjengelig i alle bilutleiesøk på momondo inkludert biler i Larvik.

Ja, momondo har et filter som lar deg finne deg leiebiler med fair fuel policy i Larvik.

Ja, du kan søke spesifikt etter leiebiler i Larvik med forbedrede rengjøringsrutiner på momondo.

Ja, alternativer for ubegrenset kjørelengde finnes på leiebiler i Larvik på momondo.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Bestill med pålitelighet
Vi sammenligner leiebiltilbud fra over 70.000 lokasjoner, slik at du kan gjøre et raskt og enkelt valg.
Eco Conscious
Velg fra en rekke kjøretøy, inkludert hybrid- og elektriske alternativer for å sikre at reisen din er miljøvennlig.
Ingen skjulte kostnader
Alle priser som vises er fullstendige. Ingen skjulte kostnader eller gebyrer, så du kan ha tillit til prisen du ser.