Leiebil Larvik, Norge - Finn billig bilutleie i byen

Leter du etter tilbud på en billig leiebil i Larvik, Norge? Start søket her

Larvik, Norge
14. mar. — 21. mar.
Samme leveringssted
Larvik, Norge
sø. 14.3.
13:00
sø. 21.3.
middag

Informasjon om reisen din til Larvik

Med en leiebil i Larvik kan du enkelt komme deg både til og fra byen og rundt i nærområdene. Med bil har du en helt unik mulighet til å utforske Vestfold, og du kan besøke nærliggende byer som Sandefjord, Porsgrunn, Skien og Tønsberg, eller de populære feriestedene Tjøme og Nøtterøy. Du kan leie bil enten i Larvik sentrum eller på Torp Sandefjord lufthavn, alt ettersom hva som passer best for deg. Bilutleieselskapene som holder til her er Avis, Budget, Europcar, keddy by Europcar, Sixt og Hertz, og du kan velge mellom biler i mange ulike størrelser. De fleste selskapene tilbyr gratis kansellering og kollisjonsskadeforsikring, og mange har også fri kjørelengde inkludert i leieavtalene.

Hvor gammel må man være for å leie en bil i Larvik?

For å leie leie bil i Larvik og i resten av Norge må du som minimumskrav ha hatt lappen i ett år, som betyr at den laveste nedre aldersgrensen er 19 år. Mange selskaper for billeie har noen begrensninger for sjåfører under 25 år eller over 75 år, og det kan også tilkomme ekstra gebyrer for sjåfører i disse aldersgruppene. Derfor er det viktig at du leser leieavtalen nøye, slik at du har en god oversikt over hvilke vilkår og betingelser som gjelder for deg.

Parkering

I Larvik sentrum finner du rundt 1,300 parkeringsplasser, hvorav 500 er kommunale og 630 private. De kommunale parkeringsplassene er gratis, men har en maksimal parkeringstid på 1-2 timer. Det er også to kommunale avgiftsplasser i byen, med totalt 115 plasser. Storgata 30 har 50 plasser og Prinsegarasjen har 65 plasser. Du kan betale for parkeringen med kort, mynt eller EasyPark-appen.

Utfluktsmål i og rundt Larvik

Larvik er en spennende og historisk by som er populær blant folk i alle aldre. Barnefamilier trives godt i Foldvik Familiepark med mer enn 50 forskjellige aktiviteter, eller Høyt og Lavt Vestfold, den største klatreparken i Skandinavia. Hvis du ønsker en avslappende ferie kan du ta turen til Farris Bad som tilbyr en egen kildegrotte og et eksklusivt spa. Alternativt kan du også ta bilen og kjøre til den populære sommerbyen Stavern, som kun ligger 10 minutter fra Larvik. Her kan du oppleve de deilige svabergene, øyene, fyrene og skjærgården, og gå en tur langs den idylliske Kyststien. Med en leiebil kan du også ta turen til sommerparadisene Øyane og Helgeroa, eller byene Porsgrunn, Skien eller Sandefjord. Mulighetene er mange, og med en egen bil har du fleksibiliteten til å reise akkurat dit du vil, når du vil.

Hvilke forsikringer trenger man?

Det er svært viktig at du har de rette forsikringene i orden når du skal skaffe deg en leiebil. De viktigste forsikringene er som regel inkludert i leieavtalen, som ansvarsforsikring og kaskoforsikring, men du bør også undersøke om det er andre forsikringer du trenger. Blant annet kan du vurdere å skaffe deg en tyveriforsikring, hvis dette ikke er inkludert, som gjør at du kun trenger å betale en obligatorisk egenandel ved tyveri av eller innbrudd i bilen. Videre kan du bestille en egenandelsreduksjon ved skade, eller en forsikring som dekker tyveri av egenandeler. Disse er ofte inkludert i reiseforsikringer, så du bør undersøke om du har gyldig reiseforsikring på plass før du reiser. Videre finnes det både frontruteforsikring og rednings- og assistanseforsikring, men disse er ikke spesielt vanlige å kjøpe for å leie bil i Norge.

Hvor i Larvik kan man hente og levere leiebilen?

Du kan hente og levere din leiebil i Larvik sentrum, i nærliggende byer eller på Torp Sandefjord lufthavn, avhengig av hva som passer best for deg. I Larvik sentrum holder Hertz til i Oeya 23, mens Budget og Avis holder til i Vestre Buktenveg 21 mellom Skien og Porsgrunn. Sixt holder til i Bedriftsvegen 92 i Skien, Keddy og Europcar holder til i Nedre Haslevei 11 i Sandefjord. Du finner samtlige selskaper for bilutleie på Torp Sandefjord lufthavn. (Informasjon kontrollert: 23/05/2019).


Avstand fra Larvik, Norge til populære hoteller

Parker deg selv og bilen din på disse populære hotellene ikke langt fra bilutleieskranken på Oslo Gardermoen flyplass

Leiebiler i Larvik

Så langt i mars har det vært 5 søk på momondo for leiebiler i Larvik.

Hvilke rengjøringstiltak implementeres av leiebilselskaper i Larvik for å kontrollere spredningen av COVID-19?

Rene kjøretøy har alltid vært en prioritet, men for din sikkerhet har leiebilselskaper i Larvik innført nye, forbedrede krav til rengjøring for å sikre at kjøretøyet er desinfisert. Noen av selskapene som tilbyr forbedret rengjøring, er Sixt, Hertz og Europcar. Finn ut mer om hvert av alternativene dine. Ting endrer seg stadig vekk, og det gjør også retningslinjer. Vi gjør alt vi kan for å holde oss oppdaterte, men vi anbefaler deg å alltid sjekke direkte med leverandøren.

Tilkommer det et gebyr hvis jeg kansellerer leiebilen min i Larvik, Norge?

I de fleste tilfeller tilkommer det ikke et gebyr hvis du kansellerer leiebilen din i Larvik. Du kan sjekke hvorvidt utleieselskapet du foretrekker i Larvik tilbyr gratis kansellering eller ikke når du gjennomfører bestillingen med momondo.

Hva er fartsgrensen i Larvik, Norge?

Fartsgrensen i Larvik er 50 km/t, med mindre annet spesifiseres på skiltingen. Larvik har også en fartsgrense for utkanten av byen, og de er 90 km/t og må følges. Hvis du kjører på en motorvei i Larvik, må du være obs på at fartsgrensen vanligvis er 110 km/t.

Hvilken bil vil momondo anbefale basert på været i mars?

Klimaet i Larvik i mars har som regel ikke noe å si for hvilken type bil du bør leie for oppholdet. Basert på dataene våre ser momondo-brukere ofte etter spesifikke kjøretøy når de skal leie bil i Larvik.

Er været i Larvik representativt for resten av Vestfold?

De som ønsker å leie bil i Larvik for en biltur i de omkringliggende områdene, bør være oppmerksomme på at været i Vestfold i løpet av mars vanligvis har temperaturer på 0 °C med en forventet nedbørsmengde på 58,5 mm.


Leiebiler på flyplasser i Larvik

Reserver en leiebil på en annen flyplass i nærheten av Larvik

Finn hotell og fly til Larvik

  • Få den siste informasjonen om Larvik flyvninger

    Finn den beste tiden for reise, billigste priser, og mest populære flyselskaper.

    Finn flyvninger til Larvik
  • Start planlegging av din reise i dag

    Få en oversikt over populære hoteller i Larvik mest populære nabolag

    Finn hoteller i Larvik