Leiebiler i Dalaman, Tyrkia

Leter du etter tilbud på en billig leiebil i Dalaman, Tyrkia? Start søket her

Dalaman, Tyrkia
27. sep. — 4. okt.
Samme leveringssted
Dalaman, Tyrkia
ma. 27.9.
12:00
ma. 4.10.
12:00
Sjåførens alder:

Oversikt over leiebilselskaper i Dalaman

Alle større selskaper som leier ut biler i Dalaman, Tyrkia
3 utleiesteder
Oversikt

Renhet

10,0

Komfort

10,0

Gjennomsnittlig

8,0

Henting/levering

6,0

Valuta for pengene

8,0
2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

6,0

Komfort

6,0

Gjennomsnittlig

6,0

Henting/levering

6,0

Valuta for pengene

6,0
3 utleiesteder
3 utleiesteder
3 utleiesteder
3 utleiesteder
2 utleiesteder
2 utleiesteder

Avstand fra Dalaman, Tyrkia til populære hoteller

Parker deg selv og bilen din på disse populære hotellene ikke langt fra bilutleieskranken på Dalaman flyplass

Leiebiler i Dalaman

363 brukere har sett etter leiebiler i Dalaman med momondo i september.

Hvilke rengjøringstiltak implementeres av leiebilselskaper i Dalaman for å kontrollere spredningen av COVID-19?

Forbedret rengjøring er et av de nye tiltakene du kan dra nytte av når du leier bil i Dalaman. Bruk søkefiltret vårt for å se alle selskapene som tilbyr forbedret rengjøring. Ting endrer seg stadig vekk, og det gjør også retningslinjer. Vi gjør alt vi kan for å holde oss oppdaterte, men vi anbefaler deg å alltid sjekke direkte med leverandøren.

Hvilket leiebilselskap i Dalaman har de billigste prisene på leiebiler?

Den billigste leverandøren i Dalaman er Avis med en gjennomsnittlig leiepris per dag på 497 kr fra utleiested i Dalaman. Det absolutt billigste tilbudet momondo-brukere har funnet tilbys av Avis i Dalaman med en pris på 305 kr.

Tilkommer det et gebyr hvis jeg kansellerer leiebilen min i Dalaman, Tyrkia?

Leiebiler i Dalaman fra populære selskap som Avis, CIRCULAR og Budget tilbyr som regel gratis kansellering. momondo har ingen kontroll over retningslinjene for kansellering av leiebiler i Dalaman, men vi kan hjelpe deg med å finne den billigste leiebilen for den kommende reisen din.

Hvilken type leiebile er best å leie i Dalaman i oktober?

Når du planlegger å reise til Dalaman i oktober, anbefaler vi at du leier en økonomibil slik at du er best mulig forberedt på været og forholdene på veiene. En økonomibil kan håndtere både våte og tørre kjøreforhold som er typisk for Dalaman i oktober med temperaturer som ligger på ca. 15 °C og en nedbørsmengde som i gjennomsnitt ligger på 156 mm. Å leie en Økonomi i Dalaman vil koste deg i gjennomsnitt 403 kr/dag.

Hvilket leiebilselskap i Dalaman har flest utleiesteder?

Avis er veldig populær i Dalaman, Tyrkia ettersom de har flere utleiesteder enn noe annet leiebilselskap. De har 1 utleiested i Dalaman, Tyrkia, og du kan forvente deg å betale ca. 497 kr/dag for leiebilen din i Dalaman, Tyrkia.

Hva er fartsgrensen i Dalaman, Tyrkia?

Når du bestiller en leiebil i Dalaman, må du rette deg etter fartsgrensen i 50 km/t. Fartsgrensene på veier i utkanten av byen og motorveier i Dalaman er henholdsvis 90 km/t og 120 km/t. Følg med på skiltingen da disse fartsgrensene kan endre seg, avhengig av hvor i Dalaman du befinner deg.

Hvilken bil er den mest populære å leie i Dalaman?

Ifølge dataene våre er Hyundai Accent den mest populære bilen å leie i Dalaman. Brukerne våre fant priser for leiebiler av typen Hyundai Accent for så lite som 89 kr/dag i Dalaman, men i gjennomsnitt kan du forvente at prisene ligger på ca. 217 kr/dag. En annen populær bil å leie i Dalaman, er Ford Focus som i gjennomsnitt koster 205 kr/dag, og tilbud med priser helt nede i 94 kr/dag.

Hvordan er været i Dalaman, Tyrkia i september?

Temperaturen i Dalaman i september ligger normalt på 23 °C, og forventet nedbørsmengde er 19 mm. Dette er nyttig å vite når du skal leie bil, slik at du kan leie den perfekte bilen for de forventede værforholdene.

Hvilken bil vil momondo anbefale basert på været i september?

Dalaman har vanligvis høye temperaturer i september, så momondo anbefaler å leie en kabriolet for å få fullt utbytte av det gode været.

Er været i Dalaman representativt for resten av Mugla (provins)?

De som ønsker å leie bil i Dalaman for en biltur i de omkringliggende områdene, bør være oppmerksomme på at været i Mugla (provins) i løpet av september vanligvis har temperaturer på 23 °C med en forventet nedbørsmengde på 16 mm.


Leiebiler på flyplasser i Dalaman

Reserver en leiebil på en annen flyplass i nærheten av Dalaman

Start planleggingen av reisen til Dalaman