Leiebiler i Elverum, Norge

Leter du etter tilbud på en billig leiebil i Elverum, Norge? Start søket her

Elverum, Norge
23. sep. — 30. sep.
Samme leveringssted
Elverum, Norge
to. 23.9.
12:00
to. 30.9.
12:00
Sjåførens alder:

Oversikt over leiebilselskaper i Elverum

Alle større selskaper som leier ut biler i Elverum, Norge
2 utleiesteder
2 utleiesteder
2 utleiesteder
2 utleiesteder
1 utleiested
1 utleiested

Informasjon om reisen din til Elverum

Du kan velge blant flere selskaper når du skal leie bil i Elverum, blant annet Avis, Budget og Hertz. Prisen på en liten og billig leiebil begynner fra ca. 700 NOK. Det koster 1350 NOK for en mellomstor bil og 1500 NOK for en SUV. Prisen inkluderer blant annet fri kilometer og kjørelengde, kollisjonsskadeforsikring og rettferdige drivstoffvilkår. Du velger selv om du vil ha automatgir, bensin- og dieselbil eller elbil. Det anbefales å sammenligne de ulike tilbudene for bilutleie som du finner på nett for å finne frem til rimelige priser og gode vilkår. Det er Riksvei 3 som går inn til Elverum, og riksvei 25 går gjennom byen med forbindelse til E6. Riksvei 2 går langs Glomma til Kongsvinger og E16. Det tar ca. en time å kjøre til Oslo, og det er gode veiforbindelser til Oslo/Gardermoen som er nærmeste lufthavn.

Hvor gammel må man være for å leie en bil i Elverum?

Det er vanlig at utleieselskapene krever at du har hatt førerkort i minst ett år før du kan få lov til å leie bil. Det betyr i praksis at du må være minst 19 år. Regelverket varierer fra selskap til selskap, og du bør sjekke opp i hvordan aldersgrensene påvirker deg. Det kan for eksempel legges til ekstra gebyrer for unge sjåfører, særlig hvis du er under 25 år gammel. Det anbefales å leie leievilkårene nøye for å skaffe deg god oversikt over eventuelle begrensinger og ekstra gebyrer.

Parkering

Det er verdt å undersøke om hotellet tilbyr gratis parkering, særlig hvis du bor inne i byen. Elverum sentrum er liten nok til at du kan spasere til de fleste restauranter, severdigheter og butikker fra hotellet. Du kan parkere mot en avgift på kommunale parkeringsplasser som for eksempel Borgengata, Folkvangtomta, Svømmehallen og Gaarderbakken. Totalt er det over 650 parkeringsplasser i Elverum som er kommunale.

Utfluktsmål i og rundt Elverum

Det kan være veldig praktisk å ha leiebil i Elverum, særlig hvis du skal utforske den storslagne naturen eller de store attraksjonene som ligger i nærheten av byen. Du kan for eksempel kjøre til Hamar for å se Vikingskipet, dra til Eidsvollsbygningen eller besøke forskjellige museer i distriktet som Glomdalsmuseet og Norsk Skogmuseum i sentrum. Et lite tips fra oss er å leie bil en dag for å dra til Lillehammer og besøke Norges Olympiske Museum. Det kan også være nyttig med leiebil i Elverum om du bor et stykke utenfor sentrum, og du ønsker å ha full frihet til å reise til severdighetene i sentrum uten å bruke kollektivtransport

Hvilke forsikringer trenger man?

Det er viktig å ha riktige forsikringer på plass når du skal leie bil i Elverum og andre steder i Norge, ellers kan det fort bli dyrt. Mange norske bilutleieselskaper inkluderer noen av de mest nødvendige forsikringene i prisen, blant annet ansvarsforsikring og kollisjonsskadeforsikring/selvrisikoforsikring. Selvrisikoforsikringen reduserer ditt økonomiske ansvar ved uhell og kollisjoner, og du bør vurdere å kjøpe denne om den ikke er inkludert i prisen. Du må være obs på at du ofte må betale en egenandel, og det nøyaktige beløpet skal stå tydelig oppført i leiebilkontrakten.

Hvor i Elverum kan man hente og levere leiebilen?

Leiebilen kan hentes og leveres i Elverum sentrum ved kontoret til de ulike bilutleieselskapene. Du kan også høre om det er mulig å hente leiebil ved nærmeste lufthavn om du ankommer med fly. Du velger selv hente- og leveringssted når du bestiller billeie på nett, det vil si hvilken by. Det er fullt mulig å levere bilen tilbake et helt annet sted enn du hentet den. Dette kan være spesielt praktisk for deg skal på sightseeing eller planlegger å reise rundt i området, og du ønsker å benytte bilen for å komme deg av sted til neste by. Det pleier også å være mulig å hente og levere bilen utenom vanlige åpningstider, men det kan være at du må betale ekstra for dette. Du må ta kontakt med bilutleieselskapet så raskt som mulig om du blir forsinket. (Informasjon kontrollert: 22/05/2019).


Avstand fra Elverum, Norge til populære hoteller

Parker deg selv og bilen din på disse populære hotellene ikke langt fra bilutleieskranken på Oslo Gardermoen flyplass

Leiebiler i Elverum

Hva er fartsgrensen i Elverum, Norge?

Hvis du leier et kjøretøy i Elverum, må du være oppmerksom på at den gjeldende fartsgrensen i byen eller innenfor bygrensen er 50 km/t med mindre skiltingen viser noe annet. Fartgrensen i utkanten av Elverum ligger vanligvis på 90 km/t. Hvis du kjører på en motorvei i Elverum, er fartsgrensen 110 km/t.

Hvilken bil vil momondo anbefale basert på været i september?

Været i Elverum i løpet av september vil mest sannsynlig ikke ha noen påvirkning på hvilken leiebil du bør leie. momondo-brukere ser ut til å foretrekke visse biltyper når de skal leie bil i Elverum.


Leiebiler på flyplasser i Elverum

Reserver en leiebil på en annen flyplass i nærheten av Elverum

Start planleggingen av reisen til Elverum