Innsikt
Agentoversikt
Vanlige spørsmål

Leiebiler i Elverum, Hedmark

Ser du etter tilbud på billig leiebiler i Elverum, Hedmark? Start søket her!

Elverum, Norge
4. apr. — 11. apr.
Elverum, Norge
to. 4.4.
12:00
to. 11.4.
12:00
Sjåførens alder:

Tilbud fra leiebilselskaper på over 70 000 steder.

Kåret til vinneren av Europas beste reiseapp 2023

Leiebiler innsikt og trender i Elverum

Nyttig innsikt som hjelper deg å bestille den perfekte leiebilen Elverum

Hvilket leiebilselskap er billigst i Elverum?

De billigste leiebilene i Elverum finner man som regel hos Hertz. Ved bestilling med Hertz, kan det være at du finner priser for leiebiler helt nede i 616 kr/dag Gjennomsnittsprisen på å leie bil i Elverum er 616 kr/dag.

Hvilken bil er den mest populære å leie i Elverum?

Leie av Toyota Yaris i Elverum er det mest populære alternativet blant momondo-brukere, etterfuglt av leie av Toyota Corolla. Brukerne våre har funnet tilbud på Toyota Yaris i Elverum for i gjennomsnitt 641 kr per dag, og så billig som 616 kr per dag. Gjennomsnittsprisen for å leie Toyota Corolla i Elverum ligger på 1 681 kr per dag, men du kan finne priser helt nede i 1 681 kr per dag.

Viktig informasjon om leiebiler i Elverum

Du kan velge blant flere selskaper når du skal leie bil i Elverum, blant annet Avis, Budget og Hertz. Prisen på en liten og billig leiebil begynner fra ca. 700 NOK. Det koster 1350 NOK for en mellomstor bil og 1500 NOK for en SUV. Prisen inkluderer blant annet fri kilometer og kjørelengde, kollisjonsskadeforsikring og rettferdige drivstoffvilkår. Du velger selv om du vil ha automatgir, bensin- og dieselbil eller elbil. Det anbefales å sammenligne de ulike tilbudene for bilutleie som du finner på nett for å finne frem til rimelige priser og gode vilkår. Det er Riksvei 3 som går inn til Elverum, og riksvei 25 går gjennom byen med forbindelse til E6. Riksvei 2 går langs Glomma til Kongsvinger og E16. Det tar ca. en time å kjøre til Oslo, og det er gode veiforbindelser til Oslo/Gardermoen som er nærmeste lufthavn.

Hvor gammel må man være for å leie en bil i Elverum?

Det er vanlig at utleieselskapene krever at du har hatt førerkort i minst ett år før du kan få lov til å leie bil. Det betyr i praksis at du må være minst 19 år. Regelverket varierer fra selskap til selskap, og du bør sjekke opp i hvordan aldersgrensene påvirker deg. Det kan for eksempel legges til ekstra gebyrer for unge sjåfører, særlig hvis du er under 25 år gammel. Det anbefales å leie leievilkårene nøye for å skaffe deg god oversikt over eventuelle begrensinger og ekstra gebyrer.

Parkering

Det er verdt å undersøke om hotellet tilbyr gratis parkering, særlig hvis du bor inne i byen. Elverum sentrum er liten nok til at du kan spasere til de fleste restauranter, severdigheter og butikker fra hotellet. Du kan parkere mot en avgift på kommunale parkeringsplasser som for eksempel Borgengata, Folkvangtomta, Svømmehallen og Gaarderbakken. Totalt er det over 650 parkeringsplasser i Elverum som er kommunale.

Utfluktsmål i og rundt Elverum

Det kan være veldig praktisk å ha leiebil i Elverum, særlig hvis du skal utforske den storslagne naturen eller de store attraksjonene som ligger i nærheten av byen. Du kan for eksempel kjøre til Hamar for å se Vikingskipet, dra til Eidsvollsbygningen eller besøke forskjellige museer i distriktet som Glomdalsmuseet og Norsk Skogmuseum i sentrum. Et lite tips fra oss er å leie bil en dag for å dra til Lillehammer og besøke Norges Olympiske Museum. Det kan også være nyttig med leiebil i Elverum om du bor et stykke utenfor sentrum, og du ønsker å ha full frihet til å reise til severdighetene i sentrum uten å bruke kollektivtransport

Hvilke forsikringer trenger man?

Det er viktig å ha riktige forsikringer på plass når du skal leie bil i Elverum og andre steder i Norge, ellers kan det fort bli dyrt. Mange norske bilutleieselskaper inkluderer noen av de mest nødvendige forsikringene i prisen, blant annet ansvarsforsikring og kollisjonsskadeforsikring/selvrisikoforsikring. Selvrisikoforsikringen reduserer ditt økonomiske ansvar ved uhell og kollisjoner, og du bør vurdere å kjøpe denne om den ikke er inkludert i prisen. Du må være obs på at du ofte må betale en egenandel, og det nøyaktige beløpet skal stå tydelig oppført i leiebilkontrakten.

Hvor i Elverum kan man hente og levere leiebilen?

Leiebilen kan hentes og leveres i Elverum sentrum ved kontoret til de ulike bilutleieselskapene. Du kan også høre om det er mulig å hente leiebil ved nærmeste lufthavn om du ankommer med fly. Du velger selv hente- og leveringssted når du bestiller billeie på nett, det vil si hvilken by. Det er fullt mulig å levere bilen tilbake et helt annet sted enn du hentet den. Dette kan være spesielt praktisk for deg skal på sightseeing eller planlegger å reise rundt i området, og du ønsker å benytte bilen for å komme deg av sted til neste by. Det pleier også å være mulig å hente og levere bilen utenom vanlige åpningstider, men det kan være at du må betale ekstra for dette. Du må ta kontakt med bilutleieselskapet så raskt som mulig om du blir forsinket.


0

Leiebilselskaper i Elverum

Alle større selskaper som leier ut biler i Elverum, Hedmark

Avis

2 utleiesteder

Budget

2 utleiesteder

Enterprise Rent-A-Car

2 utleiesteder

Hertz

2 utleiesteder

Sunnycars

2 utleiesteder

Informasjon om leiebiler i Elverum

Finn informasjon om gode leietilbud, populære leiebilselskaper og nyttige retningslinjer for ditt besøk i Elverum

Populære biltyper

Passenger Van, Full-size, Compact

Billigste leiebil

1 130 kr

Mest populære modell

Toyota Yaris
Følgende biltyper ble tilbudt hos leiebilselskaper i Elverum de siste 72 timene: Passenger Van, Full-size, Compact.
Den laveste prisen for en leiebil i Elverum er 1 130 kr/dag. For dette området kan du forvente gjennomsnittspriser fra 2 345 kr/dag.
Den mest populære bilmodellen å leie i Elverum de siste 7 dagene er Toyota Yaris. Våre brukere foretrekker også Class Commercial Truck som et alternativ.

Lei en bil i nærheten et av de populære hotellene i Elverum

Nedenfor er de mest populære hotellene i Elverum
Thon Partner Hotel Central

Thon Partner Hotel Central

Storgata 22, Elverum, Hedmark, Norway

0,1 km fra sentrum

Thon Partner Elgstua

Thon Partner Elgstua

Trondheimsvegen 9, Elverum, Hedmark, Norway

1,3 km fra sentrum


Kjøre med en leiebil i Elverum - FAQ

Lær deg alt det du trenger å vite om å leie bil i Elverum, slik at du best mulig kan forberede den neste reisen din

Hvor mye koster det å leie en bil i Elverum, Norge i april?

For en helg i april starter det beste tilbudet i Elverum på rundt 1 130 kr og opp til rundt 1 943 kr. Brukere som søker etter leiebil for en uke i Elverum i april så tilbud i gjennomsnitt på 0 kr - men tilbud så lave som 0 kr var tilgjengelig avhengig av datoer og bilvalg.

Hva er fartsgrensen i Elverum, Norge?

Hvis du leier et kjøretøy i Elverum, må du være oppmerksom på at den gjeldende fartsgrensen i byen eller innenfor bygrensen er 50 km/t med mindre skiltingen viser noe annet. Fartgrensen i utkanten av Elverum ligger vanligvis på 90 km/t. Hvis du kjører på en motorvei i Elverum, er fartsgrensen 110 km/t.

Er været i Elverum representativt for resten av Hedmark?

Hvis du ser etter en leiebil i Elverum for en biltur i de omkringliggende områdene i løpet av mars, er det viktig at du vet at resten av Hedmark vanligvis har en temperatur på −5 °C, og en forventet nedbørsmengde på 0 mm.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Elverum fra biler sist?

Priser for biler fra Elverum ble sst oppdatert i dag.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Elverum fra biler?

Fra og med mars 2024, er det 16 tilbydere å velge mellom fra Elverum biler.

Hvor gammel må du være for å leie bil i Elverum?

Alderskravene for sjåfører varierer avhengig av landet, inkludert Elverum. I en del EU-land må sjåførene være over 18 år. Generelt, for å leie en bil i utlandet, må du være minst 21 år gammel, og hvis du er under 25 år, kan du bli belastet med et pristillegg for unge sjåfører. Det anbefales at du går gjennom retningslinjene til ditt foretrukne utleiefirma før du bestiller.

Hvilken dokumenter eller ID trenger du for å leie en bil i Elverum?

Når du leier en bil i Elverum, må alle sjåfører fremvise et fullt gyldig førerkort. En internasjonal kjøretillatelse kreves hvis førerkortet er skrevet på et annet språk enn det i utleielandet og kan være nødvendig for å unngå risikoen for potensielle bøter. Hvis du leier i utlandet, kan det hende du også må fremlegge bevis på returreise og overnattingsinformasjon under oppholdet. Vi anbefaler alltid å sjekke med det enkelte utleieselskapet du bestiller hos.


Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bruke momondo for å bestille leiebil i Elverum?

Å velge momondo for å søke etter leiebiler i Elverum er fornuftig fordi det er raskt og gratis. Vi finner alle leiebilpriser og retningslinjer, du velger ganske enkelt det som passer best for deg og din reise.

Hvordan hjelper momondo meg med å finne det beste leiebiltilbudet i Elverum?

momondo lar deg finne det beste leiebiltilbudet i Elverum ved å tilby nyttige filtre for å begrense søket. Filtre inkluderer, men er ikke begrenset til: pris, biltype, utleieselskap og spesifikke retningslinjer som du måtte ønske.

Viser momondo leiebiler i Elverum med gratis avbestilling?

Ja, du kan filtrere søket slik at du kun får opp bilutleieselskaper i Elverum som tilbyr gratis avbestilling på momondo.

Kan jeg leie bil med fair fuel policy i Elverum på momondo?

Absolutt! momondo tilbyr dette valget når du søker etter leiebiler i Elverum.

Finner jeg utleiebiler i Elverum som tilbyr forbedrede rengjøringsrutiner på momondo?

Ja, du kan søke spesifikt etter leiebiler i Elverum med forbedrede rengjøringsrutiner på momondo.

Kan jeg søke etter leiebiler i Elverum med ubegrenset kjørelengde på momondo?

Ja, alternativer for ubegrenset kjørelengde finnes på leiebiler i Elverum på momondo.


En enklere måte å administrere reisen til Elverum på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.

Spar penger når du bestiller leiebil med momondo
De beste tilbudene på leiebiler
De beste tilbudene på leiebiler
Se tilbud fra utleieselskaper fra 70.000+ forskjellige steder.
Transparente priser
Transparente priser
Se totalprisen på forhånd, så det ikke dukker opp noen overraskelser.
Bestill med fleksibilitet
Bestill med fleksibilitet
Finn leiebiler med gratis avbestilling og ekstra rengjøring
Prisvarsler
Prisvarsler
Ikke klar for å booke ennå? Opprett prisvarsel for å tracke priser.

Bli varslet når prisene synker

Daglige prisendringer i innboksen din – kun med prisvarsler.
to. 4.4.
12:00
to. 11.4.
12:00
Send meg momondo sine favorittilbud på e-post