Leiebiler i Elverum, Hedmark

Ser du etter tilbud på billig leiebiler i Elverum, Hedmark? Start søket her!

Elverum, Norge
15. jun. — 22. jun.
Samme leveringssted
Elverum, Norge
to. 15.6.
12:00
to. 22.6.
12:00
Sjåførens alder:

Tilbud fra leiebilselskaper på over 70 000 steder.

Leiebiler innsikt og trender i Elverum

Nyttig innsikt som hjelper deg å bestille den perfekte leiebilen Elverum

Hvilket leiebilselskap er billigst i Elverum?

De billigste leiebilene i Elverum finner man som regel hos Hertz. Ved bestilling med Hertz, kan det være at du finner priser for leiebiler helt nede i 733 kr/dag Gjennomsnittsprisen på å leie bil i Elverum er 733 kr/dag.

Hvilken bil er den mest populære å leie i Elverum?

Leie av Toyota Yaris i Elverum er det mest populære alternativet blant momondo-brukere, etterfuglt av leie av Toyota C-HR. Brukerne våre har funnet tilbud på Toyota Yaris i Elverum for i gjennomsnitt 750 kr per dag, og så billig som 636 kr per dag. Gjennomsnittsprisen for å leie Toyota C-HR i Elverum ligger på 1 154 kr per dag, men du kan finne priser helt nede i 1 154 kr per dag.

Viktig informasjon om leiebiler i Elverum

Du kan velge blant flere selskaper når du skal leie bil i Elverum, blant annet Avis, Budget og Hertz. Prisen på en liten og billig leiebil begynner fra ca. 700 NOK. Det koster 1350 NOK for en mellomstor bil og 1500 NOK for en SUV. Prisen inkluderer blant annet fri kilometer og kjørelengde, kollisjonsskadeforsikring og rettferdige drivstoffvilkår. Du velger selv om du vil ha automatgir, bensin- og dieselbil eller elbil. Det anbefales å sammenligne de ulike tilbudene for bilutleie som du finner på nett for å finne frem til rimelige priser og gode vilkår. Det er Riksvei 3 som går inn til Elverum, og riksvei 25 går gjennom byen med forbindelse til E6. Riksvei 2 går langs Glomma til Kongsvinger og E16. Det tar ca. en time å kjøre til Oslo, og det er gode veiforbindelser til Oslo/Gardermoen som er nærmeste lufthavn.

Det er vanlig at utleieselskapene krever at du har hatt førerkort i minst ett år før du kan få lov til å leie bil. Det betyr i praksis at du må være minst 19 år. Regelverket varierer fra selskap til selskap, og du bør sjekke opp i hvordan aldersgrensene påvirker deg. Det kan for eksempel legges til ekstra gebyrer for unge sjåfører, særlig hvis du er under 25 år gammel. Det anbefales å leie leievilkårene nøye for å skaffe deg god oversikt over eventuelle begrensinger og ekstra gebyrer.

Det er verdt å undersøke om hotellet tilbyr gratis parkering, særlig hvis du bor inne i byen. Elverum sentrum er liten nok til at du kan spasere til de fleste restauranter, severdigheter og butikker fra hotellet. Du kan parkere mot en avgift på kommunale parkeringsplasser som for eksempel Borgengata, Folkvangtomta, Svømmehallen og Gaarderbakken. Totalt er det over 650 parkeringsplasser i Elverum som er kommunale.

Det kan være veldig praktisk å ha leiebil i Elverum, særlig hvis du skal utforske den storslagne naturen eller de store attraksjonene som ligger i nærheten av byen. Du kan for eksempel kjøre til Hamar for å se Vikingskipet, dra til Eidsvollsbygningen eller besøke forskjellige museer i distriktet som Glomdalsmuseet og Norsk Skogmuseum i sentrum. Et lite tips fra oss er å leie bil en dag for å dra til Lillehammer og besøke Norges Olympiske Museum. Det kan også være nyttig med leiebil i Elverum om du bor et stykke utenfor sentrum, og du ønsker å ha full frihet til å reise til severdighetene i sentrum uten å bruke kollektivtransport


Tilbud på Elverum, Hedmark bilutleie

Finn leiebil i Elverum som passer for deg

Liten Leiebiler

628 kr - 1 307 kr

Alle biltyper

709 kr - 3 441 kr

Gjennomsnittsprisen for en Liten leiebil i Elverum, Norge er 677 kr. Den billigste tiden å leie en Liten i Elverum, Norge er i juni. Prisen er 8 % lavere enn resten av året med bare 628 kr per dag. En Liten utleie er vanligvis 30 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Elverum. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Elverum kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.


Leiebilselskaper i Elverum

Alle større selskaper som leier ut biler i Elverum, Hedmark

Hertz

2 utleiesteder

Avis

2 utleiesteder

Budget

2 utleiesteder

Sunnycars

2 utleiesteder

Dollar

1 utleiested

Thrifty

1 utleiested

Lei en bil i nærheten et av de populære hotellene i Elverum

Nedenfor er de mest populære hotellene i Elverum

Kjøre med en leiebil i Elverum - FAQ

Lær deg alt det du trenger å vite om å leie bil i Elverum, slik at du best mulig kan forberede den neste reisen din

Hvis du leier et kjøretøy i Elverum, må du være oppmerksom på at den gjeldende fartsgrensen i byen eller innenfor bygrensen er 50 km/t med mindre skiltingen viser noe annet. Fartgrensen i utkanten av Elverum ligger vanligvis på 90 km/t. Hvis du kjører på en motorvei i Elverum, er fartsgrensen 110 km/t.

Hvis du ser etter en leiebil i Elverum for en biltur i de omkringliggende områdene i løpet av juni, er det viktig at du vet at resten av Hedmark vanligvis har en temperatur på 10 °C, og en forventet nedbørsmengde på 80 mm.


Leiebiler på populære flyplasser nære Elverum

Lei en bil på en av de mest populære flyplassene i nærheten av Elverum

Start planleggingen av reisen til Elverum


Hvorfor bruke momondo?

Å velge momondo for å søke etter leiebiler i Elverum er fornuftig fordi det er raskt og gratis. Vi finner alle leiebilpriser og retningslinjer, du velger ganske enkelt det som passer best for deg og din reise.

momondo lar deg finne det beste leiebiltilbudet i Elverum ved å tilby nyttige filtre for å begrense søket. Filtre inkluderer, men er ikke begrenset til: pris, biltype, utleieselskap og spesifikke retningslinjer som du måtte ønske.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Bestill med pålitelighet
Vi sammenligner leiebiltilbud fra over 70.000 lokasjoner, slik at du kan gjøre et raskt og enkelt valg.
Eco Conscious
Velg fra en rekke kjøretøy, inkludert hybrid- og elektriske alternativer for å sikre at reisen din er miljøvennlig.
Ingen skjulte kostnader
Alle priser som vises er fullstendige. Ingen skjulte kostnader eller gebyrer, så du kan ha tillit til prisen du ser.