Leiebiler i Istanbul, Istanbul (provins)

Ser du etter tilbud på billig leiebiler i Istanbul, Istanbul (provins)? Start søket her!

Istanbul, Tyrkia
28. sep. — 5. okt.
Samme leveringssted
Istanbul, Tyrkia
to. 28.9.
12:00
to. 5.10.
12:00
Sjåførens alder:

Tilbud fra leiebilselskaper på over 70 000 steder.

Leiebiler innsikt og trender i Istanbul

Nyttig innsikt som hjelper deg å bestille den perfekte leiebilen Istanbul

Hvilket leiebilselskap er billigst i Istanbul?

De billigste leiebilene i Istanbul finner man som regel hos aloCar. Ved bestilling med aloCar, kan det være at du finner priser for leiebiler helt nede i 96 kr/dag Gjennomsnittsprisen på å leie bil i Istanbul er 96 kr/dag.

Hvilket leiebilselskap i Istanbul har flest utleiesteder?

Nokta Rent A Car has the most locations of any rental car company in Istanbul, with 41 locations.

Hvilken bil er den mest populære å leie i Istanbul?

Leie av Renault Clio Estate i Istanbul er det mest populære alternativet blant momondo-brukere, etterfuglt av leie av Renault Clio. Brukerne våre har funnet tilbud på Renault Clio Estate i Istanbul for i gjennomsnitt 712 kr per dag, og så billig som 712 kr per dag. Gjennomsnittsprisen for å leie Renault Clio i Istanbul ligger på 320 kr per dag, men du kan finne priser helt nede i 92 kr per dag.

Beste tilbud som ble funnet for leiebiler i Istanbul, Istanbul (provins)

Finn gode tilbud på et stort utvalg av populære leiebiler i Istanbul, Istanbul (provins)
Økonomi132 kr/dag
Kompakt153 kr/dag
Medium197 kr/dag
Standard387 kr/dag
Mini170 kr/dag
Medium SUV276 kr/dag
Kompakt SUV303 kr/dag
Beste priser funnet av momondo-brukere de siste 48 timene.

Viktig informasjon om leiebiler i Istanbul

Med en leiebil i Istanbul har du fleksibiliteten til å utforske både byen og områdene rundt på egenhånd, uten å være avhengig av noen andre. Besøk attraksjoner som ligger både i den europeiske og den asiatiske delen av byen, helt i ditt eget tempo. Det finnes mange store og små selskaper for bilutleie her, og du kan velge mellom små og praktiske elbiler med automatgir eller større SUVer for deg som ønsker mer plass. Ofte kan du dra nytte av praktiske fordeler og tilbud som fri kilometer, gode drivstoffvilkår og nødvendige forsikringer inkludert, og du kan velge mellom å betale for bilen ved bestilling eller når du henter den.

Hvor gammel må man være for å leie en bil i Istanbul?

For å leie bil i Istanbul og i resten av Tyrkia må du være minst 21 år, og ha hatt førerkort i minimum ett år. Unge sjåfører under 25 år kan oppleve å måtte betale ekstra gebyrer, samt få begrensninger i hvilke biltyper som kan leies. Derfor er det viktig å lese vilkårene for billeie nøye, slik at du har en god oversikt over hvilke krav og restriksjoner som gjelder for deg.

Viktig å vite om trafikk- og kjøreregler

I Tyrkia kjører man på høyre siden av veien, akkurat som i Norge. Fartsgrensen for å kjøre bil her er 50 km/t i byer og 90 km/t på åpne veier og motorveier, og både fører og passasjerer er pålagt å bruke setebelte. Det er ikke lov å bruke mobiltelefon mens man kjører, med mindre man har handsfree, og mellom kl. 22:00 og soloppgang er det ikke lov å bruke bilhornet. Promillegrensen i landet er 0.5, men dersom du har med deg en passasjer i bilen er det nulltoleranse for alkohol.

Parkering

Som i de fleste storbyer, kan det være utfordrende å finne parkeringsplass i Istanbul. Du kommer til å se at de lokale parkerer omtrent overalt, men ikke alltid lovlig. Derfor er det best å finne private parkeringsplasser som ligger spredt utover i byen, og du finner dem ved å se etter ordet «otopark». Avgiftene på disse parkeringsplassene varierer, og det er hverken billig eller dyrt.

Utfluktsmål i og rundt Istanbul

Med en leiebil i Istanbul kan du utforske både byen og nærområdene på egenhånd. Gå til bosporosstredet som deler den europeiske og asiatiske delen av Tyrkia, rusle rundt i de smale, brosteinsbelagte gatene i gamlebyen og se alle de kulturelle skattene Istanbul har å by på. Blant annet bør du få med deg Sultan Ahmed-moskeen, Topkapipalasset og bymuren i Konstantinopel.

Hvilke forsikringer trenger man?

Uansett om du kun planlegger å leie bil en dag eller over en lengre periode, er det viktig at du har de nødvendige forsikringene på plass. Du velger selv om du foretrekker en mest mulig rimelig løsning med kun de forsikringene som er inkludert i leieavtalen, eller om du vil være fullstendig dekket i tilfelle uhellet er ute. Som regel er ansvarsforsikring inkludert i leieavtalen til bilutleieselskapene, som sørger for at du er dekket for skader på andre mennesker, dyr, eiendeler, kjøretøy og bygninger. Ofte får du også med kaskoforsikring og tyveriforsikring, som gjør at du kun betaler en obligatorisk egenandel ved skader eller hærverk på leiebilen i tillegg til tyveri av eller innbrudd i bilen. Andre forsikringer du kan skaffe deg er blant annet utvidet kasko, egenandelsforsikring, rednings- og assistanseforsikring, frontruteforsikring og personlig ulykkesforsikring.

Kan man bruke det norske førerkortet i Istanbul, eller må man ha et internasjonalt?

Du trenger internasjonalt førerkort for å kjøre bil i Istanbul. Dette er en oversettelse av det norske førerkortet ditt som er påkrevd i flere land, spesielt i Sør-Europa.

Hvor i Istanbul kan man hente og levere leiebilen?

Hvor du skal hente og levere din leiebil i Istanbul, avhenger av hvilket bilutleieselskap du velger samt hva som passer best for deg. Du kan hente bilen flere steder i sentrum, eller du kan velge å hente og levere bilen ved Sabiha Gökçen internasjonale lufthavn eller Istanbul Airport dersom du ankommer med fly.


Tilbud på Istanbul, Istanbul (provins) bilutleie

Finn leiebil i Istanbul som passer for deg

Liten Leiebiler

222 kr - 470 kr

Alle biltyper

402 kr - 851 kr

Gjennomsnittsprisen for en Liten leiebil i Istanbul, Tyrkia er 316 kr. Den billigste tiden å leie en Liten i Istanbul, Tyrkia er i oktober. Prisen er 30 % lavere enn resten av året med bare 222 kr per dag. En Liten utleie er vanligvis 49 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Istanbul. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Istanbul kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Istanbul Liten utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en Mellomstor leiebil i Istanbul, Tyrkia er 415 kr. Den billigste tiden å leie en Mellomstor i Istanbul, Tyrkia er i januar. Prisen er 38 % lavere enn resten av året med bare 258 kr per dag. En Mellomstor utleie er vanligvis 33 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Istanbul. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Istanbul kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Istanbul Mellomstor utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en Stor leiebil i Istanbul, Tyrkia er 1 022 kr. Den billigste tiden å leie en Stor i Istanbul, Tyrkia er i mai. Prisen er 65 % lavere enn resten av året med bare 360 kr per dag. En Stor utleie er vanligvis 41 % dyrere enn gjennomsnittlig bilutleie i Istanbul. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Istanbul kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en SUV leiebil i Istanbul, Tyrkia er 614 kr. Den billigste tiden å leie en SUV i Istanbul, Tyrkia er i februar. Prisen er 60 % lavere enn resten av året med bare 252 kr per dag. En SUV utleie er vanligvis 1 % dyrere enn gjennomsnittlig bilutleie i Istanbul. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Istanbul kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Istanbul SUV utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en Varebil leiebil i Istanbul, Tyrkia er 410 kr. Den billigste tiden å leie en Varebil i Istanbul, Tyrkia er i januar. Prisen er 77 % lavere enn resten av året med bare 96 kr per dag. En Varebil utleie er vanligvis 33 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Istanbul. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Istanbul kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en Luksus leiebil i Istanbul, Tyrkia er 1 393 kr. Den billigste tiden å leie en Luksus i Istanbul, Tyrkia er i mai. Prisen er 60 % lavere enn resten av året med bare 567 kr per dag. En Luksus utleie er vanligvis 57 % dyrere enn gjennomsnittlig bilutleie i Istanbul. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Istanbul kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Toyota Yaris
eller som ligner på Økonomi
Opptil 2 passasjerer

132 kr/dag

1 okt.–8 okt.
Toyota Yaris
Toyota Corolla
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer

153 kr/dag

13 okt.–27 okt.
Toyota Corolla
Fiat Panda
eller som ligner på Mini
Opptil 2 passasjerer

170 kr/dag

1 okt.–8 okt.
Fiat Panda

Leiebilselskaper i Istanbul

Alle større selskaper som leier ut biler i Istanbul, Istanbul (provins)

Enterprise Rent-A-Car

21 utleiesteder
Oversikt

Renhet

10,0

Komfort

10,0

Gjennomsnittlig

10,0

Hentes/Leveres

10,0

Value

10,0

Autounion Car Rental

9 utleiesteder
Oversikt

Renhet

10,0

Komfort

10,0

Gjennomsnittlig

10,0

Hentes/Leveres

10,0

Value

10,0

GREEN MOTION

10 utleiesteder
Oversikt

Renhet

7,7

Komfort

6,8

Gjennomsnittlig

6,8

Hentes/Leveres

6,2

Value

7,3

Sixt

9 utleiesteder
Oversikt

Renhet

7,5

Komfort

7,3

Gjennomsnittlig

6,5

Hentes/Leveres

6,3

Value

6,7

Avis

12 utleiesteder
Oversikt

Renhet

6,9

Komfort

6,3

Gjennomsnittlig

5,8

Hentes/Leveres

6,3

Value

6,1

CIRCULAR

9 utleiesteder
Oversikt

Renhet

6,0

Komfort

5,0

Gjennomsnittlig

5,0

Hentes/Leveres

5,0

Value

6,0

Avec Car Rental

11 utleiesteder
Oversikt

Renhet

5,2

Komfort

4,8

Gjennomsnittlig

4,8

Hentes/Leveres

4,0

Value

4,8

ESSENCE CAR RENTAL

8 utleiesteder
Oversikt

Renhet

4,0

Komfort

4,0

Gjennomsnittlig

4,0

Hentes/Leveres

4,0

Value

4,0

Informasjon om leiebiler i Istanbul

Finn informasjon om gode leietilbud, populære leiebilselskaper og nyttige retningslinjer for ditt besøk i Istanbul

Mest populære selskap

Rhodium

Populære biltyper

Compact, Economy, Wagon

Billigste leiebil

294 kr

Mest populære modell

Class Compact Wagon
Det mest populære bilutleiefirmaet i Istanbul funnet på momondo denne måneden er Rhodium. Andre populære valg blant bilutleiefirmaer er 724Rent og Avec Car Rental
Følgende biltyper ble tilbudt hos leiebilselskaper i Istanbul de siste 72 timene: Compact, Economy, Wagon.
Den laveste prisen for en leiebil i Istanbul er 294 kr/dag. For dette området kan du forvente gjennomsnittspriser fra 404 kr/dag.
Den mest populære bilmodellen å leie i Istanbul de siste 7 dagene er Class Compact Wagon. Våre brukere foretrekker også Renault Clio Estate som et alternativ.

Finn populære attraksjoner i nærheten av der du skal hente leiebilen

Besøk disse attraksjonene som må ses i nærheten av populære leiebilsteder i Istanbul

Attraksjoner i nærheten:

Tuyap Fair Convention & Congress Center29,5 km
CNR Expo Fuar Merkezi32,7 km
Taksim33,5 km
Sultan Ahmed Moské35,9 km

Attraksjoner i nærheten:

Sultan Ahmed Moské30,4 km
Taksim31,2 km
CNR Expo Fuar Merkezi41,7 km

Attraksjoner i nærheten:

Sultan Ahmed Moské97,0 km
Taksim99,6 km
CNR Expo Fuar Merkezi102,4 km
Tuyap Fair Convention & Congress Center116,6 km

Lei en bil i nærheten et av de populære hotellene i Istanbul

Nedenfor er de mest populære hotellene i Istanbul

Kjøre med en leiebil i Istanbul - FAQ

Lær deg alt det du trenger å vite om å leie bil i Istanbul, slik at du best mulig kan forberede den neste reisen din

Hvor mye koster det å leie en bil i Istanbul, Tyrkia i oktober?

225 kr er den beste prisen for leiebil en helg i Istanbul i oktober, og de billigste tilbudene starter på 215 kr. For leiebil i en uke er Istanbul priser i oktober gjennomsnittlig 232 kr med de beste tilbudene fra 232 kr.

Tilkommer det et gebyr hvis jeg kansellerer leiebilen min i Istanbul, Tyrkia?

Leiebiler i Istanbul fra populære selskap som Garenta, Enterprise Rent-A-Car og Autounion Car Rental tilbyr som regel gratis kansellering. momondo har ingen kontroll over retningslinjene for kansellering av leiebiler i Istanbul, men vi kan hjelpe deg med å finne den billigste leiebilen for den kommende reisen din.

Hvilken type leiebile er best å leie i Istanbul i oktober?

Vi anbefaler å leie en økonomibil når du besøker Istanbul i oktober. Selv om en økonomibil ikke er særlig godt egnet for is og snø, er det en ideell leiebil for milde temperaturer og regn. I oktober har Istanbul temperaturer på omkring 11 °C, og en nedbørsmengde på 80 mm – ideelle forhold for å leie en økonomibil. Å leie en Økonomi i Istanbul vil koste deg i gjennomsnitt 216 kr/dag.

Hva er fartsgrensen i Istanbul, Tyrkia?

Fartsgrensen i Istanbul er 50 km/t når du kjører i byen. Denne fartsgrensen kan også være gjeldende for byer og nabolag i nærheten. Fartsgrensen i utkanten av Istanbul er 90 km/t, og fartsgrensen på motorveier er 120 km/t. Du må imidlertidig følge med på skiltingen ettersom fartsgrenser kan variere.

Hvilket leiebilselskap tilbyr leie av BMW 5 Series i Istanbul?

Hvordan er været i Istanbul, Tyrkia i september?

De som ønsker å leie bil i Istanbul i løpet av september, kan forvente seg temperaturer på ca. 20 °C og en nedsbørsmengde på omkring 20 mm. Denne informasjonen kan være til hjelp for deg når du skal velge bil.

Er været i Istanbul representativt for resten av Istanbul (provins)?

Klimaet i Istanbul (provins) i september innebærer vanligvis temperaturer på 20 °C og en forventet nedbørsmengde på 20 mm i løpet av måneden. De som vil leie bil og kjøre fra Istanbul til de omkringliggende områdene, bør ha denne informasjonen i bakhodet.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Istanbul fra biler sist?

Priser for Istanbul fra biler oppdateres hver dag.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Istanbul fra biler?

Antall tilbydere fraIstanbul biler er 479 fra og med september 2023.

Hvor gammel må du være for å leie bil i Istanbul?

Blant forskjellige land, inkludert Istanbul, varierer minimumsalderen for sjåfører. I en rekke EU-land må sjåførene være over 18 år. For å leie en bil i utlandet, må du vanligvis være minst 21 år, og hvis du er under 25 år, kan det påløpe et pristillegg for unge sjåfører. Det anbefales at du går gjennom retningslinjene til utleiefirmaet du vurderer før du bestiller.

Hvilken dokumenter eller ID trenger du for å leie en bil i Istanbul?

For å leie en bil i Istanbul må alle sjåfører ha et gyldig førerkort. Hvis sertifikatet er skrevet på et annet språk enn språket i leielandet, kan en internasjonal kjøretillatelse være nødvendig for å unngå risikoen for potensielle bøter. Hvis du leier en bil i utlandet, må du kanskje også fremlegge bevis på returreise og overnattingsinformasjon under oppholdet. Vi anbefaler at du bekrefter med det enkelte utleieselskapet du bestiller hos.


Leiebiler på populære flyplasser nære Istanbul

Lei en bil på en av de mest populære flyplassene i nærheten av Istanbul

Leiebiltyper som er populære i Istanbul

Lei en av disse populære biltypene i Istanbul

Start planleggingen av reisen til Istanbul


Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bruke momondo for å bestille leiebil i Istanbul?

Du bør bruke momondo til å bestille leiebil i Istanbul fordi det kan spare deg for tid og penger. momondo henter og lar deg sammenligne priser og retningslinjer for bilutleie fra tusenvis av bilutleienettsteder.

Hvordan hjelper momondo meg med å finne det beste leiebiltilbudet i Istanbul?

momondo hjelper deg med å finne det beste leiebiltilbudet i Istanbul ved å la deg filtrere resultatene etter pris, kapasitet, bilfunksjoner, avlevering, hentested og mye mer.

Viser momondo leiebiler i Istanbul med gratis avbestilling?

Selvsagt! Har momondo et eget filter for brukere som kun vil søke etter leiebiler i Istanbul med gratis avbestilling.

Kan jeg leie bil med fair fuel policy i Istanbul på momondo?

Ja, bare velg fair fuel policy filteret når du søker etter leiebiler i Istanbul på momondo.

Finner jeg utleiebiler i Istanbul som tilbyr forbedrede rengjøringsrutiner på momondo?

Du kan filtrere søket på leiebiler med forbedrede rengjøringsrutiner i Istanbul på momondo.

Kan jeg søke etter leiebiler i Istanbul med ubegrenset kjørelengde på momondo?

momondo tilbyr et filter spesifikt for ubegrenset kjørelengde på leiebiler i Istanbul.


En enklere måte å administrere reisen til Istanbul på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.