Leiebiler i Milano, Lombardy

Ser du etter tilbud på billig leiebiler i Milano, Lombardy? Start søket her!

Milano, Milano, Italia
19. aug. — 26. aug.
Samme leveringssted
Milano, Milano, Italia
fr. 19.8.
12:00
fr. 26.8.
12:00
Sjåførens alder:

Beste tilbud som ble funnet for leiebiler i Milano, Lombardy

Finn gode tilbud på et stort utvalg populære leiebiler i Milano, Lombardy nedenfor
Nissan Qashqai
eller som ligner på Medium SUV
Opptil 5 passasjerer

60 kr/dag

30 sep.–6 okt.
Nissan Qashqai
Volvo V40
eller som ligner på Medium
Opptil 5 passasjerer

37 kr/dag

23 aug.–26 aug.
Volvo V40
Toyota Auris Touring Sports
eller som ligner på Kompakt stasjonsvogn
Opptil 4 passasjerer

48 kr/dag

1 okt.–7 okt.
Toyota Auris Touring Sports
Nissan Qashqai
eller som ligner på Medium SUV
Opptil 5 passasjerer

65 kr/dag

12 sep.–17 sep.
Nissan Qashqai
Toyota Corolla
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer

51 kr/dag

22 aug.–25 aug.
Toyota Corolla
Volvo V40
eller som ligner på Medium
Opptil 5 passasjerer

72 kr/dag

18 aug.–18 sep.
Volvo V40
Vauxhall Mokka
eller som ligner på Kompakt SUV
Opptil 4 passasjerer

29 kr/dag

1 okt.–7 okt.
Vauxhall Mokka
Toyota Corolla
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer

22 kr/dag

13 sep.–29 sep.
Toyota Corolla
Toyota Auris Touring Sports
eller som ligner på Kompakt stasjonsvogn
Opptil 4 passasjerer

58 kr/dag

30 sep.–6 okt.
Toyota Auris Touring Sports

Viktig informasjon om leiebiler i Milano

Aldersgrense for bilutleie i Milano varierer fra ulike bilutleieselskaper, men det er som regel en nedre aldersgrense på 21 år. Dersom føreren er under 25 år er det også ofte en ekstra kostnad som går på forsikring. Dette gjelder også for førere over 75 år. Det er også enkelte leiebilselskaper som har krav om at føreren må ha hatt førerkort sammenhengende i minst ett år. Er du i tvil om dette, så bør du undersøke med bilutleieselskapet før du drar ut på tur.

Det er fartsgrense på 50 km/t når du kjører i tettstedsområder, mens grensen ligger på fra 90 km/t og inntil 150 km/t når du kjører på motorvei. Det er promillegrense på 0,05. For de i alderen 18-21 er promillegrensen 0. Det er påbudt med bilbelte, og barn som er under fire år skal ha barnesete. Det er forbudt å snakke i mobiltelefon mens du kjører bil i og rundt Milano.

Med leiebil i Milano kan du parkere i flere ulike parkeringshus. Du kan blant annet parkere i Autosilo Diaz som stenger klokken to om natten, eller de døgnåpne parkeringshusene Duomo Parking, Car Central Parking eller Machiavelli Parking. Det er også mulig å parkere ved metrostasjonene MM1, MM2 og MM3 i utkanten av byen. Disse er rimeligere enn parkeringshus i sentrum. Det er også ulike parkeringssoner for gateparkering, og det er kun gratis parkering i de hvite parkeringssonene i Milano. Blå sone har avgiftsparkering, og i gul sone er det kun lov å parkere for de som bor i byen og har beboerparkeringskort. Du betaler for parkering i parkeringsautomater med kort eller kontanter.

Har du leiebil i Milano er det mange koselige steder å dra på dagstur. Kjører dere til Comosjøen har dere en utrolig vakker destinasjon i vente. Kjøreturen fra Milano tar omtrent en time og 40 minutter. Når dere kommer frem kan dere se utover den vakre innsjøen, gå rundt i det historiske sentrum i byen og besøke gode restauranter. Et annet mål for turen, som kun tar en time og 20 minutter med bil fra Milano, er Cremona. Dette er en liten, kompakt by med en vakker katedral der dere kan gå opp i klokketårnet hvor det er fantastisk utsikt over byen og landsbyen rundt. Videre kan dere besøke gamlebyen Bergamo Alta som ligger på en fjelltopp over byen Bergamo Bassa. Det tar omtrent en time å kjøre hit fra Milano. Gamlebyen er fra middelalderen og har fantastisk utsikt og mye vakker arkitektur.

Med leiebil i Milano er noen leiebiltilbud uten forsikring som reduserer selvrisiko ved skade. Du kan legge til disse ekstra forsikringene som reduserer din egenandel dersom noe skulle skje under leieperioden. Kjøper du full forsikring kan dette koste mer enn prisen på bilen. Du kan velge å redusere egenandelen med 50 prosent og 80 prosent dersom du vil betale mindre. Prisen på forsikringer som reduserer egenandelen din avhenger av hvilket selskap du leier hos. Dette bør du undersøke på forhånd, og spørre utleier om hva forsikringen innebærer før du velger den.

For å leie bil i Milano trenger du ikke internasjonalt førerkort.

Det er flere steder du kan hente og levere leiebil i Milano. Dersom du kommer med fly, kan du velge et firma som har bilutleie og henting ved flyplassen, da kan du hente bilen med en gang du ankommer. Du kan også velge bilutleieselskaper som holder til i sentrum av byen.


Tilbud på Milano, Lombardy bilutleie

Finn leiebil i Milano som passer for deg

Liten Leiebiler

220 kr - 837 kr

Alle biltyper

351 kr - 1 582 kr

Gjennomsnittsprisen for en Liten leiebil i Milano, Italia er 480 kr. Den billigste tiden å leie en Liten i Milano, Italia er i november. Prisen er 55 % lavere enn resten av året med bare 220 kr per dag. En leiebil av typen Liten er vanligvis 48 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Milano. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Milano kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Milano Liten utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en Mellomstor leiebil i Milano, Italia er 852 kr. Den billigste tiden å leie en Mellomstor i Milano, Italia er i november. Prisen er 54 % lavere enn resten av året med bare 392 kr per dag. En leiebil av typen Mellomstor er vanligvis 8 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Milano. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Milano kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Milano Mellomstor utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en Stor leiebil i Milano, Italia er 1 119 kr. Den billigste tiden å leie en Stor i Milano, Italia er i november. Prisen er 76 % lavere enn resten av året med bare 276 kr per dag. En leiebil av typen Stor er vanligvis 18 % dyrere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Milano. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Milano kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en SUV leiebil i Milano, Italia er 628 kr. Den billigste tiden å leie en SUV i Milano, Italia er i november. Prisen er 44 % lavere enn resten av året med bare 358 kr per dag. En leiebil av typen SUV er vanligvis 32 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Milano. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Milano kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Milano SUV utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en Varebil leiebil i Milano, Italia er 1 310 kr. Den billigste tiden å leie en Varebil i Milano, Italia er i september. Prisen er 32 % lavere enn resten av året med bare 892 kr per dag. En leiebil av typen Varebil er vanligvis 30 % dyrere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Milano. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Milano kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en Luksus leiebil i Milano, Italia er 1 445 kr. Den billigste tiden å leie en Luksus i Milano, Italia er i august. Prisen er 51 % lavere enn resten av året med bare 717 kr per dag. En leiebil av typen Luksus er vanligvis 37 % dyrere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Milano. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Milano kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en Kabriolet leiebil i Milano, Italia er 669 kr. Den billigste tiden å leie en Kabriolet i Milano, Italia er i mai. Prisen er 7 % lavere enn resten av året med bare 629 kr per dag. En leiebil av typen Kabriolet er vanligvis 28 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Milano. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Milano kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Toyota Corolla
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer

22 kr/dag

13 sep.–29 sep.
Toyota Corolla

Leiebilselskaper i Milano

Alle større selskaper som leier ut biler i Milano, Lombardy
7 utleiesteder
Oversikt

Renhet

5,9

Komfort

5,9

Gjennomsnittlig

5,4

Hentes/Leveres

5,7

Value

5,2
21 utleiesteder
Oversikt

Renhet

4,9

Komfort

4,9

Gjennomsnittlig

4,9

Hentes/Leveres

4,9

Value

4,9
7 utleiesteder
Oversikt

Renhet

4,6

Komfort

4,6

Gjennomsnittlig

4,6

Hentes/Leveres

4,6

Value

4,6
14 utleiesteder
Oversikt

Renhet

4,0

Komfort

3,0

Gjennomsnittlig

2,0

Hentes/Leveres

2,0

Value

2,0
13 utleiesteder
Oversikt

Renhet

2,0

Komfort

2,0

Gjennomsnittlig

2,0

Hentes/Leveres

2,0

Value

2,0
40 utleiesteder
13 utleiesteder
13 utleiesteder

Informasjon om leiebiler i Milano

Finn informasjon om gode leietilbud, populære leiebilselskaper og nyttige retningslinjer for ditt besøk i Milano

Mest populære selskap

SICILY BY CAR

Populære biltyper

Mini, Economy, Passenger Van

Billigste leiebil

441 kr

Mest populære modell

Fiat Panda
Det mest populære bilutleiefirmaet i Milano funnet på momondo denne måneden er SICILY BY CAR . Andre populære valg blant bilutleiefirmaer er SURPRICE CAR RENTAL og Sixt
Følgende biltyper ble tilbudt hos leiebilselskaper i Milano de siste 72 timene: Mini, Economy, Passenger Van.
Den laveste prisen for en leiebil i Milano er 441 kr/dag. For dette området kan du forvente gjennomsnittspriser fra 837 kr/dag.
Den mest populære bilmodellen å leie i Milano de siste 7 dagene er Fiat Panda. Våre brukere foretrekker også Lancia Ypsilon som et alternativ.

Finn populære attraksjoner i nærheten av der du skal hente leiebilen

Besøk disse attraksjonene som må ses i nærheten av populære leiebilsteder i Milano

Attraksjoner i nærheten:

Milano katedral40,4 km

Attraksjoner i nærheten:

Milano katedral6,7 km

Attraksjoner i nærheten:

Milano katedral46,2 km

Lei en bil i nærheten et av de populære hotellene i Milano

Nedenfor er de mest populære hotellene i Milano

Kjøre med en leiebil i Milano - FAQ

Lær deg alt det du trenger å vite om å leie bil i Milano, slik at du best mulig kan forberede den neste reisen din

Vår data viser at for leiebil i helg i september i Milano, kan du forvente å betale rundt 705 kr. Et spesielt bra tilbud kan være rundt 478 kr, som er den laveste prisen for Milano som vi har sett så langt. For leiebil i en uke er Milano priser i september gjennomsnittlig 563 kr med de beste tilbudene fra 228 kr.

Generelt sett har Firefly de billigste prisene med en gjennomsnittspris på 112 kr/dag for en leiebil i Milano. Den absolutt beste prisen som er funnet på de 3 utleiestedene deres i Milano er 58 kr/dag.

Leiebiler i Milano fra populære selskap som Avis, MAGGIORE og Thrifty tilbyr som regel gratis kansellering. momondo har ingen kontroll over retningslinjene for kansellering av leiebiler i Milano, men vi kan hjelpe deg med å finne den billigste leiebilen for den kommende reisen din.

De aller fleste leier en økonomibil når de reiser til Milano i september. Bilens begrensede drivstofforbruk og evne til å håndtere våte kjøreforhold gjør økonomibilen til et godt valg når nedbørdsmengden i gjennomsnitt ligger på 107 mm og temperaturene ligger på ca. 12 °C. Å leie en Økonomi i Milano vil koste deg i gjennomsnitt 183 kr/dag.

Milano, Italia har 14 utleiesteder som eies av Avis med en gjennomsnittlig pris per dag på 1 059 kr.

Hvis du leier et kjøretøy i Milano, må du være oppmerksom på at den gjeldende fartsgrensen i byen eller innenfor bygrensen er 50 km/t med mindre skiltingen viser noe annet. Fartgrensen i utkanten av Milano ligger vanligvis på 90 km/t. Hvis du kjører på en motorvei i Milano, er fartsgrensen 130 km/t.

Temperaturen i Milano i august ligger normalt på 21 °C, og forventet nedbørsmengde er 98 mm. Dette er nyttig å vite når du skal leie bil, slik at du kan leie den perfekte bilen for de forventede værforholdene.

Klimaet i Lombardy i august innebærer vanligvis temperaturer på 21 °C og en forventet nedbørsmengde på 108 mm i løpet av måneden. De som vil leie bil og kjøre fra Milano til de omkringliggende områdene, bør ha denne informasjonen i bakhodet.


Leiebiler på populære flyplasser nære Milano

Lei en bil på en av de mest populære flyplassene i nærheten av Milano

Leiebiltyper som er populære i Milano

Lei en av disse populære biltypene i Milano

Utforsk flere leiebiler i Italia

Sjekk ut tilbud på leiebiler i Italia

Start planleggingen av reisen til Milano


Hvorfor bruke momondo?

Å velge momondo for å søke etter leiebiler i Milano er fornuftig fordi det er raskt og gratis. Vi finner alle leiebilpriser og retningslinjer, du velger ganske enkelt det som passer best for deg og din reise.

momondo lar deg finne det beste leiebiltilbudet i Milano ved å tilby nyttige filtre for å begrense søket. Filtre inkluderer, men er ikke begrenset til: pris, biltype, utleieselskap og spesifikke retningslinjer som du måtte ønske.

Gratis kansellering er en policy det kan filtreres på hos momondo for leiebilsøk i Milano og alle andre steder. Tilgjengeligheten kan variere fra sted til sted.

Ja, momondo har et eget filter for fair fuel policy på alle destinasjoner inkludert Milano.

Ja, du kan søke spesifikt etter leiebiler i Milano med forbedrede rengjøringsrutiner på momondo.

Absolutt. Du kan spesifikt filtrere etter leiebiltilbud i Milano med ubegrenset kjørelengde på momondo.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Bestill med pålitelighet
Vi sammenligner leiebiltilbud fra over 70.000 lokasjoner, slik at du kan gjøre et raskt og enkelt valg.
Eco Conscious
Velg fra en rekke kjøretøy, inkludert hybrid- og elektriske alternativer for å sikre at reisen din er miljøvennlig.
Ingen skjulte kostnader
Alle priser som vises er fullstendige. Ingen skjulte kostnader eller gebyrer, så du kan ha tillit til prisen du ser.