Leiebiler i Milano, Lombardy

Ser du etter tilbud på billig leiebiler i Milano, Lombardy? Start søket her!

Milano, Milano, Italia
13. des. — 20. des.
Milano, Milano, Italia
on. 13.12.
12:00
on. 20.12.
12:00
Sjåførens alder:

Tilbud fra leiebilselskaper på over 70 000 steder.

Leiebiler innsikt og trender i Milano

Nyttig innsikt som hjelper deg å bestille den perfekte leiebilen Milano

Hvilket leiebilselskap er billigst i Milano?

De billigste leiebilene i Milano finner man som regel hos Centauro. Ved bestilling med Centauro, kan det være at du finner priser for leiebiler helt nede i 38 kr/dag Gjennomsnittsprisen på å leie bil i Milano er 38 kr/dag.

Hvilket leiebilselskap i Milano har flest utleiesteder?

Sunnycars has the most locations of any rental car company in Milano, with 35 locations.

Hvilken bil er den mest populære å leie i Milano?

Til en gjennomsnittspris på 428 kr/dag (og kun 112 kr/dag), er leiebiler av typen Fiat Panda i Milano den mest populære biltypen blant brukerne våre. Det å leie Fiat 500 i Milano for i gjennomsnitt 410 kr/dag (59 kr/dag med et billig tilbud) er et annet populært valg.

Beste tilbud som ble funnet for leiebiler i Milano, Lombardy

Finn gode tilbud på et stort utvalg av populære leiebiler i Milano, Lombardy
Økonomi54 kr/dag
Kompakt55 kr/dag
Medium69 kr/dag
SUV127 kr/dag
Mini55 kr/dag
Kompakt stasjonsvogn55 kr/dag
Kompakt SUV58 kr/dag
Leverandørens valg64 kr/dag
Medium SUV88 kr/dag
Beste priser funnet av momondo-brukere de siste 48 timene.

Viktig informasjon om leiebiler i Milano

Hvor gammel må man være for å leie bil i Milano?

Aldersgrense for bilutleie i Milano varierer fra ulike bilutleieselskaper, men det er som regel en nedre aldersgrense på 21 år. Dersom føreren er under 25 år er det også ofte en ekstra kostnad som går på forsikring. Dette gjelder også for førere over 75 år. Det er også enkelte leiebilselskaper som har krav om at føreren må ha hatt førerkort sammenhengende i minst ett år. Er du i tvil om dette, så bør du undersøke med bilutleieselskapet før du drar ut på tur.

Viktig å vite om trafikk- og kjøreregler

Det er fartsgrense på 50 km/t når du kjører i tettstedsområder, mens grensen ligger på fra 90 km/t og inntil 150 km/t når du kjører på motorvei. Det er promillegrense på 0,05. For de i alderen 18-21 er promillegrensen 0. Det er påbudt med bilbelte, og barn som er under fire år skal ha barnesete. Det er forbudt å snakke i mobiltelefon mens du kjører bil i og rundt Milano.

Parkering

Med leiebil i Milano kan du parkere i flere ulike parkeringshus. Du kan blant annet parkere i Autosilo Diaz som stenger klokken to om natten, eller de døgnåpne parkeringshusene Duomo Parking, Car Central Parking eller Machiavelli Parking. Det er også mulig å parkere ved metrostasjonene MM1, MM2 og MM3 i utkanten av byen. Disse er rimeligere enn parkeringshus i sentrum. Det er også ulike parkeringssoner for gateparkering, og det er kun gratis parkering i de hvite parkeringssonene i Milano. Blå sone har avgiftsparkering, og i gul sone er det kun lov å parkere for de som bor i byen og har beboerparkeringskort. Du betaler for parkering i parkeringsautomater med kort eller kontanter.

Utfluktsmål i og rundt Milano

Har du leiebil i Milano er det mange koselige steder å dra på dagstur. Kjører dere til Comosjøen har dere en utrolig vakker destinasjon i vente. Kjøreturen fra Milano tar omtrent en time og 40 minutter. Når dere kommer frem kan dere se utover den vakre innsjøen, gå rundt i det historiske sentrum i byen og besøke gode restauranter. Et annet mål for turen, som kun tar en time og 20 minutter med bil fra Milano, er Cremona. Dette er en liten, kompakt by med en vakker katedral der dere kan gå opp i klokketårnet hvor det er fantastisk utsikt over byen og landsbyen rundt. Videre kan dere besøke gamlebyen Bergamo Alta som ligger på en fjelltopp over byen Bergamo Bassa. Det tar omtrent en time å kjøre hit fra Milano. Gamlebyen er fra middelalderen og har fantastisk utsikt og mye vakker arkitektur.

Hvilke forsikringer trenger man?

Med leiebil i Milano er noen leiebiltilbud uten forsikring som reduserer selvrisiko ved skade. Du kan legge til disse ekstra forsikringene som reduserer din egenandel dersom noe skulle skje under leieperioden. Kjøper du full forsikring kan dette koste mer enn prisen på bilen. Du kan velge å redusere egenandelen med 50 prosent og 80 prosent dersom du vil betale mindre. Prisen på forsikringer som reduserer egenandelen din avhenger av hvilket selskap du leier hos. Dette bør du undersøke på forhånd, og spørre utleier om hva forsikringen innebærer før du velger den.

Kan man bruke det norske førerkortet i Milano, eller må man ha et internasjonalt?

For å leie bil i Milano trenger du ikke internasjonalt førerkort.

Hvor i Milano kan man hente og levere leiebilen?

Det er flere steder du kan hente og levere leiebil i Milano. Dersom du kommer med fly, kan du velge et firma som har bilutleie og henting ved flyplassen, da kan du hente bilen med en gang du ankommer. Du kan også velge bilutleieselskaper som holder til i sentrum av byen.


Tilbud på Milano, Lombardy bilutleie

Finn leiebil i Milano som passer for deg

Liten cars

230 kr - 603 kr

Alle biltyper

669 kr - 4 019 kr

Gjennomsnittsprisen for en liten car leiebil i Milano, Italia er 453 kr. Den billigste tiden å leie en liten car i Milano, Italia er i oktober. Prisen er 50 % lavere enn resten av året med bare 230 kr per dag. En liten car utleie er vanligvis 64 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Milano. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Milano kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Milano liten car utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en mellomstor car leiebil i Milano, Italia er 747 kr. Den billigste tiden å leie en mellomstor car i Milano, Italia er i oktober. Prisen er 31 % lavere enn resten av året med bare 518 kr per dag. En mellomstor car utleie er vanligvis 41 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Milano. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Milano kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Milano mellomstor car utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en stor car leiebil i Milano, Italia er 2 347 kr. Den billigste tiden å leie en stor car i Milano, Italia er i februar. Prisen er 72 % lavere enn resten av året med bare 673 kr per dag. En stor car utleie er vanligvis 47 % dyrere enn gjennomsnittlig bilutleie i Milano. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Milano kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en SUV leiebil i Milano, Italia er 1 193 kr. Den billigste tiden å leie en SUV i Milano, Italia er i mars. Prisen er 72 % lavere enn resten av året med bare 335 kr per dag. En SUV utleie er vanligvis 5 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Milano. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Milano kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Milano SUV utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en varebil leiebil i Milano, Italia er 1 434 kr. Den billigste tiden å leie en varebil i Milano, Italia er i august. Prisen er 58 % lavere enn resten av året med bare 606 kr per dag. En varebil utleie er vanligvis 13 % dyrere enn gjennomsnittlig bilutleie i Milano. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Milano kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en luksus car leiebil i Milano, Italia er 2 555 kr. Den billigste tiden å leie en luksus car i Milano, Italia er i februar. Prisen er 64 % lavere enn resten av året med bare 930 kr per dag. En luksus car utleie er vanligvis 52 % dyrere enn gjennomsnittlig bilutleie i Milano. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Milano kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en kabriolet leiebil i Milano, Italia er 683 kr. Den billigste tiden å leie en kabriolet i Milano, Italia er i mars. Prisen er 49 % lavere enn resten av året med bare 349 kr per dag. En kabriolet utleie er vanligvis 46 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Milano. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Milano kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Opel Corsa
eller som ligner på Økonomi
Opptil 2 passasjerer

54 kr/dag

12 des.–19 des.
Opel Corsa
Suzuki Vitara
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer

55 kr/dag

12 des.–19 des.
Suzuki Vitara
Opel Corsa
eller som ligner på Økonomi
Opptil 2 passasjerer

85 kr/dag

12 des.–19 des.
Opel Corsa

Leiebilselskaper i Milano

Alle større selskaper som leier ut biler i Milano, Lombardy

B-Rent

10 utleiesteder
Oversikt

Renhet

7,5

Komfort

7,0

Gjennomsnittlig

7,5

Hentes/Leveres

7,5

Value

7,5

Dollar

12 utleiesteder
Oversikt

Renhet

7,9

Komfort

7,4

Gjennomsnittlig

7,0

Hentes/Leveres

7,1

Value

7,0

Hertz

21 utleiesteder
Oversikt

Renhet

7,1

Komfort

7,0

Gjennomsnittlig

6,5

Hentes/Leveres

6,4

Value

6,5

Thrifty

11 utleiesteder
Oversikt

Renhet

7,3

Komfort

6,8

Gjennomsnittlig

5,2

Hentes/Leveres

5,7

Value

5,4

DRIVALIA

9 utleiesteder
Oversikt

Renhet

7,2

Komfort

5,2

Gjennomsnittlig

5,2

Hentes/Leveres

5,6

Value

6,4

Budget

12 utleiesteder
Oversikt

Renhet

6,2

Komfort

5,3

Gjennomsnittlig

4,5

Hentes/Leveres

4,7

Value

4,4

Avis

12 utleiesteder
Oversikt

Renhet

4,5

Komfort

4,4

Gjennomsnittlig

3,9

Hentes/Leveres

3,7

Value

3,8

Sunnycars

35 utleiesteder

Informasjon om leiebiler i Milano

Finn informasjon om gode leietilbud, populære leiebilselskaper og nyttige retningslinjer for ditt besøk i Milano

Mest populære selskap

SURPRICE CAR RENTAL

Populære biltyper

Compact, Passenger Van, Mini

Billigste leiebil

198 kr

Mest populære modell

Fiat Panda
Det mest populære bilutleiefirmaet i Milano funnet på momondo denne måneden er SURPRICE CAR RENTAL . Andre populære valg blant bilutleiefirmaer er OptimoRent og Firefly
Følgende biltyper ble tilbudt hos leiebilselskaper i Milano de siste 72 timene: Compact, Passenger Van, Mini.
Den laveste prisen for en leiebil i Milano er 198 kr/dag. For dette området kan du forvente gjennomsnittspriser fra 295 kr/dag.
Den mest populære bilmodellen å leie i Milano de siste 7 dagene er Fiat Panda. Våre brukere foretrekker også Fiat 500 som et alternativ.

Finn populære attraksjoner i nærheten av der du skal hente leiebilen

Besøk disse attraksjonene som må ses i nærheten av populære leiebilsteder i Milano

Attraksjoner i nærheten:

Milan Convention Centre37,1 km
Milano katedral40,4 km

Attraksjoner i nærheten:

Milano katedral6,7 km
Milan Convention Centre9,9 km

Attraksjoner i nærheten:

Milano katedral46,2 km
Milan Convention Centre47,7 km

Lei en bil i nærheten et av de populære hotellene i Milano

Nedenfor er de mest populære hotellene i Milano

Kjøre med en leiebil i Milano - FAQ

Lær deg alt det du trenger å vite om å leie bil i Milano, slik at du best mulig kan forberede den neste reisen din

Tilkommer det et gebyr hvis jeg kansellerer leiebilen min i Milano, Italia?

Leiebiler i Milano fra populære selskap som MAGGIORE , keddy by Europcar og Ok Mobility tilbyr som regel gratis kansellering. momondo har ingen kontroll over retningslinjene for kansellering av leiebiler i Milano, men vi kan hjelpe deg med å finne den billigste leiebilen for den kommende reisen din.

Hvilken type leiebile er best å leie i Milano i Januar?

De aller fleste leier en økonomibil når de reiser til Milano i Januar. Bilens begrensede drivstofforbruk og evne til å håndtere våte kjøreforhold gjør økonomibilen til et godt valg når nedbørdsmengden i gjennomsnitt ligger på 77 mm og temperaturene ligger på ca. 3 °C. Å leie en Økonomi i Milano vil koste deg i gjennomsnitt 209 kr/dag.

Hva er fartsgrensen i Milano, Italia?

Hvis du leier et kjøretøy i Milano, må du være oppmerksom på at den gjeldende fartsgrensen i byen eller innenfor bygrensen er 50 km/t med mindre skiltingen viser noe annet. Fartgrensen i utkanten av Milano ligger vanligvis på 90 km/t. Hvis du kjører på en motorvei i Milano, er fartsgrensen 130 km/t.

Hvilket leiebilselskap tilbyr leie av Volkswagen T-Cross i Milano?

Hvordan er været i Milano, Italia i Desember?

Temperaturen i Milano i Desember ligger normalt på 2 °C, og forventet nedbørsmengde er 55 mm. Dette er nyttig å vite når du skal leie bil, slik at du kan leie den perfekte bilen for de forventede værforholdene.

Er været i Milano representativt for resten av Lombardy?

Klimaet i Lombardy i Desember innebærer vanligvis temperaturer på 3 °C og en forventet nedbørsmengde på 52,3 mm i løpet av måneden. De som vil leie bil og kjøre fra Milano til de omkringliggende områdene, bør ha denne informasjonen i bakhodet.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Milano fra biler sist?

Priser for Milano fra biler oppdateres daglig.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Milano fra biler?

Fra og med desember 2023, er det 370 tilbydere å velge mellom fra Milano biler.

Hvor gammel må du være for å leie bil i Milano?

Blant forskjellige land, inkludert Milano, varierer minimumsalderen for sjåfører. I en rekke EU-land må sjåførene være over 18 år. For å leie en bil i utlandet, må du vanligvis være minst 21 år, og hvis du er under 25 år, kan det påløpe et pristillegg for unge sjåfører. Det anbefales at du går gjennom retningslinjene til utleiefirmaet du vurderer før du bestiller.

Hvilken dokumenter eller ID trenger du for å leie en bil i Milano?

Når du leier en bil i Milano, må alle sjåfører fremvise et fullt gyldig førerkort. En internasjonal kjøretillatelse kreves hvis førerkortet er skrevet på et annet språk enn det i utleielandet og kan være nødvendig for å unngå risikoen for potensielle bøter. Hvis du leier i utlandet, kan det hende du også må fremlegge bevis på returreise og overnattingsinformasjon under oppholdet. Vi anbefaler alltid å sjekke med det enkelte utleieselskapet du bestiller hos.


Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bruke momondo for å bestille leiebil i Milano?

Å velge momondo for å søke etter leiebiler i Milano er fornuftig fordi det er raskt og gratis. Vi finner alle leiebilpriser og retningslinjer, du velger ganske enkelt det som passer best for deg og din reise.

Hvordan hjelper momondo meg med å finne det beste leiebiltilbudet i Milano?

momondo lar deg finne det beste leiebiltilbudet i Milano ved å tilby nyttige filtre for å begrense søket. Filtre inkluderer, men er ikke begrenset til: pris, biltype, utleieselskap og spesifikke retningslinjer som du måtte ønske.

Viser momondo leiebiler i Milano med gratis avbestilling?

Gratis kansellering er en policy det kan filtreres på hos momondo for leiebilsøk i Milano og alle andre steder. Tilgjengeligheten kan variere fra sted til sted.

Kan jeg leie bil med fair fuel policy i Milano på momondo?

Ja, momondo har et eget filter for fair fuel policy på alle destinasjoner inkludert Milano.

Finner jeg utleiebiler i Milano som tilbyr forbedrede rengjøringsrutiner på momondo?

Ja, du kan søke spesifikt etter leiebiler i Milano med forbedrede rengjøringsrutiner på momondo.

Kan jeg søke etter leiebiler i Milano med ubegrenset kjørelengde på momondo?

Absolutt. Du kan spesifikt filtrere etter leiebiltilbud i Milano med ubegrenset kjørelengde på momondo.


En enklere måte å administrere reisen til Milano på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.