Leiebil Milano, Italia - Finn billig bilutleie i byen

Leter du etter tilbud på en billig leiebil i Milano, Italia? Start søket her

Milano, Milano, Italia
15. apr. — 22. apr.
Samme leveringssted
Milano, Milano, Italia
to. 15.4.
middag
to. 22.4.
middag

Oversikt over leiebilselskaper i Milano

Alle større selskaper som leier ut biler i Milano, Italia
Byråets vurdering: Bra 6.9

Poengsummen er basert på 122 vurderinger

Byråets vurdering: Ok 5.9

Poengsummen er basert på 70 vurderinger

Byråets vurdering: Ok 5.9

Poengsummen er basert på 91 vurderinger

Byråets vurdering: Fantastisk 10.0

Poengsummen er basert på 3 vurderinger

Byråets vurdering: Fantastisk 8.6

Poengsummen er basert på 3 vurderinger

Byråets vurdering: Bra 7.1

Poengsummen er basert på 5 vurderinger

Byråets vurdering: Bra 6.6

Poengsummen er basert på 6 vurderinger

Byråets vurdering: Bra 6.0

Poengsummen er basert på 2 vurderinger


Finn populære attraksjoner i nærheten av der du skal hente leiebilen

Attraksjoner i nærheten:

Milano katedral40,4 km

Attraksjoner i nærheten:

Milano katedral6,7 km

Attraksjoner i nærheten:

Milano katedral46,2 km

Informasjon om reisen din til Milano

Hvor gammel må man være for å leie bil i Milano?

Aldersgrense for bilutleie i Milano varierer fra ulike bilutleieselskaper, men det er som regel en nedre aldersgrense på 21 år. Dersom føreren er under 25 år er det også ofte en ekstra kostnad som går på forsikring. Dette gjelder også for førere over 75 år. Det er også enkelte leiebilselskaper som har krav om at føreren må ha hatt førerkort sammenhengende i minst ett år. Er du i tvil om dette, så bør du undersøke med bilutleieselskapet før du drar ut på tur.

Viktig å vite om trafikk- og kjøreregler

Det er fartsgrense på 50 km/t når du kjører i tettstedsområder, mens grensen ligger på fra 90 km/t og inntil 150 km/t når du kjører på motorvei. Det er promillegrense på 0,05. For de i alderen 18-21 er promillegrensen 0. Det er påbudt med bilbelte, og barn som er under fire år skal ha barnesete. Det er forbudt å snakke i mobiltelefon mens du kjører bil i og rundt Milano.

Parkering

Med leiebil i Milano kan du parkere i flere ulike parkeringshus. Du kan blant annet parkere i Autosilo Diaz som stenger klokken to om natten, eller de døgnåpne parkeringshusene Duomo Parking, Car Central Parking eller Machiavelli Parking. Det er også mulig å parkere ved metrostasjonene MM1, MM2 og MM3 i utkanten av byen. Disse er rimeligere enn parkeringshus i sentrum. Det er også ulike parkeringssoner for gateparkering, og det er kun gratis parkering i de hvite parkeringssonene i Milano. Blå sone har avgiftsparkering, og i gul sone er det kun lov å parkere for de som bor i byen og har beboerparkeringskort. Du betaler for parkering i parkeringsautomater med kort eller kontanter.

Utfluktsmål i og rundt Milano

Har du leiebil i Milano er det mange koselige steder å dra på dagstur. Kjører dere til Comosjøen har dere en utrolig vakker destinasjon i vente. Kjøreturen fra Milano tar omtrent en time og 40 minutter. Når dere kommer frem kan dere se utover den vakre innsjøen, gå rundt i det historiske sentrum i byen og besøke gode restauranter. Et annet mål for turen, som kun tar en time og 20 minutter med bil fra Milano, er Cremona. Dette er en liten, kompakt by med en vakker katedral der dere kan gå opp i klokketårnet hvor det er fantastisk utsikt over byen og landsbyen rundt. Videre kan dere besøke gamlebyen Bergamo Alta som ligger på en fjelltopp over byen Bergamo Bassa. Det tar omtrent en time å kjøre hit fra Milano. Gamlebyen er fra middelalderen og har fantastisk utsikt og mye vakker arkitektur.

Hvilke forsikringer trenger man?

Med leiebil i Milano er noen leiebiltilbud uten forsikring som reduserer selvrisiko ved skade. Du kan legge til disse ekstra forsikringene som reduserer din egenandel dersom noe skulle skje under leieperioden. Kjøper du full forsikring kan dette koste mer enn prisen på bilen. Du kan velge å redusere egenandelen med 50 prosent og 80 prosent dersom du vil betale mindre. Prisen på forsikringer som reduserer egenandelen din avhenger av hvilket selskap du leier hos. Dette bør du undersøke på forhånd, og spørre utleier om hva forsikringen innebærer før du velger den.

Kan man bruke det norske førerkortet i Milano, eller må man ha et internasjonalt?

For å leie bil i Milano trenger du ikke internasjonalt førerkort.

Hvor i Milano kan man hente og levere leiebilen?

Det er flere steder du kan hente og levere leiebil i Milano. Dersom du kommer med fly, kan du velge et firma som har bilutleie og henting ved flyplassen, da kan du hente bilen med en gang du ankommer. Du kan også velge bilutleieselskaper som holder til i sentrum av byen.


Avstand fra Milano, Italia til populære hoteller

Parker deg selv og bilen din på disse populære hotellene ikke langt fra bilutleieskranken på Milano Malpensa flyplass

Leiebiler i Milano

Så langt i april har det vært 473 søk på momondo for leiebiler i Milano.

Hvilke rengjøringstiltak implementeres av leiebilselskaper i Milano for å kontrollere spredningen av COVID-19?

Mange leiebilselskaper i Milano har innført nye rengjøringskrav for å sikre at kjøretøyet desinfiseres for din sikkerhet. Denne forbedrede rengjøringen tilbys nå ved utleiesteder som Alamo, Enterprise og Avis. Bruk det nye søkefiltret vårt for å se alle selskapene som tilbyr forbedret rengjøring i Milano. Ting endrer seg stadig vekk, og det gjør også retningslinjer. Vi gjør alt vi kan for å holde oss oppdaterte, men vi anbefaler deg å alltid sjekke direkte med leverandøren.

Hvor mye koster det å leie en bil i Milano, Italia i mai?

Vår data viser at for leiebil i helg i mai i Milano, kan du forvente å betale rundt 89 kr. Et spesielt bra tilbud kan være rundt 89 kr, som er den laveste prisen for Milano som vi har sett så langt. For leiebil i en uke er Milano priser i mai gjennomsnittlig 253 kr med de beste tilbudene fra 68 kr.

Tilkommer det et gebyr hvis jeg kansellerer leiebilen min i Milano, Italia?

Leiebiler i Milano fra populære selskap som Alamo, Enterprise og Avis tilbyr som regel gratis kansellering. momondo har ingen kontroll over retningslinjene for kansellering av leiebiler i Milano, men vi kan hjelpe deg med å finne den billigste leiebilen for den kommende reisen din.

Hvilken type leiebile er best å leie i Milano i mai?

En standardbil er et godt alternativ når du skal besøke Milano i mai. Milano har i gjennomsnitt 93 mm nedbør, og temperaturene ligger på omkring 19 °C i mai. Dette er forhold som egner seg godt for en standardbil som enkelt kan håndtere regn, og som fungerer bra når temperaturene faller. Å leie en Standard i Milano vil koste deg i gjennomsnitt 575 kr/dag.

Hvilket leiebilselskap i Milano har flest utleiesteder?

Milano, Italia har 20 utleiesteder som eies av Hertz med en gjennomsnittlig pris per dag på 285 kr.

Hva er fartsgrensen i Milano, Italia?

Hvis du leier et kjøretøy i Milano, må du være oppmerksom på at den gjeldende fartsgrensen i byen eller innenfor bygrensen er 50 km/t med mindre skiltingen viser noe annet. Fartgrensen i utkanten av Milano ligger vanligvis på 90 km/t. Hvis du kjører på en motorvei i Milano, er fartsgrensen 130 km/t.

Hvordan er været i Milano, Italia i april?

Temperaturen i Milano i april ligger normalt på 11 °C, og forventet nedbørsmengde er 106 mm. Dette er nyttig å vite når du skal leie bil, slik at du kan leie den perfekte bilen for de forventede værforholdene.

Hvilken bil vil momondo anbefale basert på været i april?

Været i Milano i løpet av april vil mest sannsynlig ikke ha noen påvirkning på hvilken leiebil du bør leie. momondo-brukere ser ut til å foretrekke visse biltyper når de skal leie bil i Milano. Prisbevisste reisende som ser etter leiebil i Milano, velger som regel små biler. Disse er som regel billigst. Eksempler på små biler som er tilgjengelig for leie, er Ford Focus, Fiat 500 og Volkswagen Polo.

Er været i Milano representativt for resten av Lombardy?

Klimaet i Lombardy i april innebærer vanligvis temperaturer på 11 °C og en forventet nedbørsmengde på 101,7 mm i løpet av måneden. De som vil leie bil og kjøre fra Milano til de omkringliggende områdene, bør ha denne informasjonen i bakhodet.


Finn hotell og fly til Milano