Leiebiler i Ankara, Tyrkia

Leter du etter tilbud på en billig leiebil i Ankara, Tyrkia? Start søket her

Ankara, Tyrkia
1. nov. — 8. nov.
Samme leveringssted
Ankara, Tyrkia
ma. 1.11.
12:00
ma. 8.11.
12:00
Sjåførens alder:

Tilbud på Ankara, Tyrkia bilutleie

Finn leiebilen som er perfekt for deg

Liten Leiebiler

142 kr - 444 kr

Alle biltyper

243 kr - 1 393 kr

Gjennomsnittsprisen på en leiebil av typen Liten i Ankara i Tyrkia, koster 138 kr. Det billigste tidspunktet for å leie en Liten i Ankara i Tyrkia, er i november. Prisen er 0 % lavere enn resten av året med en pris på kun 142 kr per dag. En leiebil av typen Liten er vanligvis 55 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Ankara. Gjennomsnittsprisen på leie av kjøretøy i Ankara kan variere basert på en rekke faktorer, deriblant tilbud og popularitet, samt hvor lang tid i forveien du kan bestille leiebilen. Nedenfor ser du de beste prisene for leiebiler av typen Liten i Ankara funnet på momondo i løpet av den siste uken.

Gjennomsnittsprisen på en leiebil av typen Mellomstor i Ankara i Tyrkia, koster 184 kr. Det billigste tidspunktet for å leie en Mellomstor i Ankara i Tyrkia, er i februar. Prisen er 0 % lavere enn resten av året med en pris på kun 264 kr per dag. En leiebil av typen Mellomstor er vanligvis 40 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Ankara. Gjennomsnittsprisen på leie av kjøretøy i Ankara kan variere basert på en rekke faktorer, deriblant tilbud og popularitet, samt hvor lang tid i forveien du kan bestille leiebilen. Nedenfor ser du de beste prisene for leiebiler av typen Mellomstor i Ankara funnet på momondo i løpet av den siste uken.

Gjennomsnittsprisen på en leiebil av typen Stor i Ankara i Tyrkia, koster 326 kr. Det billigste tidspunktet for å leie en Stor i Ankara i Tyrkia, er i februar. Prisen er 15 % lavere enn resten av året med en pris på kun 281 kr per dag. En leiebil av typen Stor er vanligvis 8 % dyrere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Ankara. Gjennomsnittsprisen på leie av kjøretøy i Ankara kan variere basert på en rekke faktorer, deriblant tilbud og popularitet, samt hvor lang tid i forveien du kan bestille leiebilen. Nedenfor ser du de beste prisene for leiebiler av typen Stor i Ankara funnet på momondo i løpet av den siste uken.

Gjennomsnittsprisen på en leiebil av typen SUV i Ankara i Tyrkia, koster 165 kr. Det billigste tidspunktet for å leie en SUV i Ankara i Tyrkia, er i februar. Prisen er 0 % lavere enn resten av året med en pris på kun 270 kr per dag. En leiebil av typen SUV er vanligvis 46 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Ankara. Gjennomsnittsprisen på leie av kjøretøy i Ankara kan variere basert på en rekke faktorer, deriblant tilbud og popularitet, samt hvor lang tid i forveien du kan bestille leiebilen. Nedenfor ser du de beste prisene for leiebiler av typen SUV i Ankara funnet på momondo i løpet av den siste uken.


Oversikt over leiebilselskaper i Ankara

Alle større selskaper som leier ut biler i Ankara, Tyrkia
3 utleiesteder
Oversikt

Renhet

10,0

Komfort

10,0

Gjennomsnittlig

10,0

Henting/levering

10,0

Valuta for pengene

10,0
3 utleiesteder
Oversikt

Renhet

10,0

Komfort

10,0

Gjennomsnittlig

10,0

Henting/levering

10,0

Valuta for pengene

10,0
2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

10,0

Komfort

10,0

Gjennomsnittlig

10,0

Henting/levering

10,0

Valuta for pengene

10,0
3 utleiesteder
Oversikt

Renhet

7,3

Komfort

6,3

Gjennomsnittlig

7,3

Henting/levering

8,0

Valuta for pengene

7,6
2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

6,5

Komfort

5,7

Gjennomsnittlig

6,8

Henting/levering

7,1

Valuta for pengene

6,5
3 utleiesteder
Oversikt

Renhet

5,2

Komfort

5,2

Gjennomsnittlig

5,2

Henting/levering

5,2

Valuta for pengene

5,2
9 utleiesteder
6 utleiesteder

Avstand fra Ankara, Tyrkia til populære hoteller

Parker deg selv og bilen din på disse populære hotellene ikke langt fra bilutleieskranken på Ankara Esenboga flyplass

Leiebiler i Ankara

14 brukere har sett etter leiebiler i Ankara med momondo i oktober.

Hvilke rengjøringstiltak implementeres av leiebilselskaper i Ankara for å kontrollere spredningen av COVID-19?

Mange leiebilselskaper i Ankara har innført nye rengjøringskrav for å sikre at kjøretøyet desinfiseres for din sikkerhet. Denne forbedrede rengjøringen tilbys nå ved utleiesteder som Hertz, Alamo og Budget. Bruk det nye søkefiltret vårt for å se alle selskapene som tilbyr forbedret rengjøring i Ankara. Ting endrer seg stadig vekk, og det gjør også retningslinjer. Vi gjør alt vi kan for å holde oss oppdaterte, men vi anbefaler deg å alltid sjekke direkte med leverandøren.

Hvilket leiebilselskap i Ankara har de billigste prisene på leiebiler?

CIRCULAR har generelt de billigste prisene per dag i Ankara på alle utleiestedene sine. Du kan forvente deg å betale i gjennomsnitt 262 kr/dag, men brukerne våre har funnet priser fra kun 99 kr/dag for leiebiler i Ankara.

Tilkommer det et gebyr hvis jeg kansellerer leiebilen min i Ankara, Tyrkia?

Leiebiler i Ankara fra populære selskap som GREEN MOTION , Hertz og Avec Car Rental tilbyr som regel gratis kansellering. momondo har ingen kontroll over retningslinjene for kansellering av leiebiler i Ankara, men vi kan hjelpe deg med å finne den billigste leiebilen for den kommende reisen din.

Hvilken type leiebile er best å leie i Ankara i November?

De fleste reisende foretrekker å leie en standardbil i Ankara i November. Temperaturer på i gjennomsnitt 3 °C og en nedbørsmengde på 62 mm i løpet av November betyr perfekte forhold for en standardbil. Dette er den perfekte leiebiltypen for våte veier og plussgrader. Å leie en Standard i Ankara vil koste deg i gjennomsnitt 320 kr/dag.

Hvilket leiebilselskap i Ankara har flest utleiesteder?

Avis er det leiebilselskapet som har flest utleiesteder i Ankara, Tyrkia med totalt 3 utleiesteder. Vanligvis finner momondo-brukere tilbud på ca. 338 kr/dag når de leier en bil hos Avis i Ankara, Tyrkia.

Hva er fartsgrensen i Ankara, Tyrkia?

Fartsgrensen i Ankara er 50 km/t når du kjører i byen. Denne fartsgrensen kan også være gjeldende for byer og nabolag i nærheten. Fartsgrensen i utkanten av Ankara er 90 km/t, og fartsgrensen på motorveier er 120 km/t. Du må imidlertidig følge med på skiltingen ettersom fartsgrenser kan variere.

Hvilken bil er den mest populære å leie i Ankara?

Leie av Hyundai Accent i Ankara er det mest populære alternativet blant momondo-brukere, etterfuglt av leie av Fiat Panda. Brukerne våre har funnet tilbud på Hyundai Accent i Ankara for i gjennomsnitt 107 kr per dag, og så billig som 76 kr per dag. Gjennomsnittsprisen for å leie Fiat Panda i Ankara ligger på 116 kr per dag, men du kan finne priser helt nede i 104 kr per dag.

Hvordan er været i Ankara, Tyrkia i oktober?

I løpet av oktober ligger gjennomsnittstemperaturen i Ankara på 14 °C, og forventet nedbørsmengde er 37 mm. Dette kan være nyttig informasjon for reisende som skal leie bil i Ankara.

Hvilken bil vil momondo anbefale basert på været i oktober?

Været i Ankara i løpet av oktober vil mest sannsynlig ikke ha noen påvirkning på hvilken leiebil du bør leie. momondo-brukere ser ut til å foretrekke visse biltyper når de skal leie bil i Ankara. Prisbevisste reisende som ser etter leiebil i Ankara, velger som regel små biler. Disse er som regel billigst. Eksempler på små biler som er tilgjengelig for leie, er Hyundai Accent og Fiat Panda.

Er været i Ankara representativt for resten av Ankara (provins)?

Hvis du ser etter en leiebil i Ankara for en biltur i de omkringliggende områdene i løpet av oktober, er det viktig at du vet at resten av Ankara (provins) vanligvis har en temperatur på 14 °C, og en forventet nedbørsmengde på 37 mm.


Leiebiler på flyplasser i Ankara

Reserver en leiebil på en annen flyplass i nærheten av Ankara

Start planleggingen av reisen til Ankara