Leiebiler i Nevşehir, Tyrkia

Leter du etter tilbud på en billig leiebil i Nevşehir, Tyrkia? Start søket her

Nevşehir, Tyrkia
23. okt. — 30. okt.
Samme leveringssted
Nevşehir, Tyrkia
lø. 23.10.
12:00
lø. 30.10.
12:00
Sjåførens alder:

Oversikt over leiebilselskaper i Nevşehir

Alle større selskaper som leier ut biler i Nevşehir, Tyrkia
3 utleiesteder
2 utleiesteder
2 utleiesteder
2 utleiesteder
2 utleiesteder
2 utleiesteder
1 utleiested
1 utleiested

Avstand fra Nevşehir, Tyrkia til populære hoteller

Parker deg selv og bilen din på disse populære hotellene ikke langt fra bilutleieskranken på Kayseri flyplass

Leiebiler i Nevşehir

377 brukere har sett etter leiebiler i Nevşehir med momondo i oktober.

Hva er fartsgrensen i Nevşehir, Tyrkia?

Hvis du leier et kjøretøy i Nevşehir, må du være oppmerksom på at den gjeldende fartsgrensen i byen eller innenfor bygrensen er 50 km/t med mindre skiltingen viser noe annet. Fartgrensen i utkanten av Nevşehir ligger vanligvis på 90 km/t. Hvis du kjører på en motorvei i Nevşehir, er fartsgrensen 120 km/t.

Hvilken bil er den mest populære å leie i Nevşehir?

Ifølge dataene våre er Ford Focus den mest populære bilen å leie i Nevşehir. Brukerne våre fant priser for leiebiler av typen Ford Focus for så lite som 133 kr/dag i Nevşehir, men i gjennomsnitt kan du forvente at prisene ligger på ca. 399 kr/dag. En annen populær bil å leie i Nevşehir, er Hyundai Accent som i gjennomsnitt koster 435 kr/dag, og tilbud med priser helt nede i 171 kr/dag.

Hvordan er været i Nevşehir, Tyrkia i oktober?

Temperaturen i Nevşehir i oktober ligger normalt på 11 °C, og forventet nedbørsmengde er 31 mm. Dette er nyttig å vite når du skal leie bil, slik at du kan leie den perfekte bilen for de forventede værforholdene.

Hvilken bil vil momondo anbefale basert på været i oktober?

Klimaet i Nevşehir i oktober har som regel ikke noe å si for hvilken type bil du bør leie for oppholdet. Basert på dataene våre ser momondo-brukere ofte etter spesifikke kjøretøy når de skal leie bil i Nevşehir. Prisbevisste reisende som ser etter leiebil i Nevşehir, velger som regel små biler. Disse er som regel billigst. Eksempler på små biler som er tilgjengelig for leie, er Ford Focus, Hyundai Accent og Hyundai i10.

Er været i Nevşehir representativt for resten av Nevsehir (provins)?

Hvis du ser etter en leiebil i Nevşehir for en biltur i de omkringliggende områdene i løpet av oktober, er det viktig at du vet at resten av Nevsehir (provins) vanligvis har en temperatur på 11 °C, og en forventet nedbørsmengde på 31 mm.


Start planleggingen av reisen til Nevşehir