Leiebiler i Kayseri, Tyrkia

Leter du etter tilbud på en billig leiebil i Kayseri, Tyrkia? Start søket her

Kayseri, Tyrkia
25. okt. — 1. nov.
Samme leveringssted
Kayseri, Tyrkia
ma. 25.10.
12:00
ma. 1.11.
12:00
Sjåførens alder:

Oversikt over leiebilselskaper i Kayseri

Alle større selskaper som leier ut biler i Kayseri, Tyrkia
2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

4,6

Komfort

6,6

Gjennomsnittlig

5,3

Henting/levering

6,6

Valuta for pengene

5,3
2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

6,0

Komfort

4,0

Gjennomsnittlig

3,0

Henting/levering

2,0

Valuta for pengene

4,0
2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

2,0

Komfort

2,0

Gjennomsnittlig

2,0

Henting/levering

2,0

Valuta for pengene

2,0
5 utleiesteder
5 utleiesteder
4 utleiesteder
4 utleiesteder
3 utleiesteder

Avstand fra Kayseri, Tyrkia til populære hoteller

Parker deg selv og bilen din på disse populære hotellene ikke langt fra bilutleieskranken på Kayseri flyplass

Leiebiler i Kayseri

Så langt i oktober har 808 momondobrukere søkt etter billige leiebiler i Kayseri.

Hvilke rengjøringstiltak implementeres av leiebilselskaper i Kayseri for å kontrollere spredningen av COVID-19?

Mange leiebilselskaper i Kayseri har innført nye rengjøringskrav for å sikre at kjøretøyet desinfiseres for din sikkerhet. Denne forbedrede rengjøringen tilbys nå ved utleiesteder som Hertz, Avis og Budget. Bruk det nye søkefiltret vårt for å se alle selskapene som tilbyr forbedret rengjøring i Kayseri. Ting endrer seg stadig vekk, og det gjør også retningslinjer. Vi gjør alt vi kan for å holde oss oppdaterte, men vi anbefaler deg å alltid sjekke direkte med leverandøren.

Tilkommer det et gebyr hvis jeg kansellerer leiebilen min i Kayseri, Tyrkia?

Leiebiler i Kayseri fra populære selskap som Hertz, Windycar og Avis tilbyr som regel gratis kansellering. momondo har ingen kontroll over retningslinjene for kansellering av leiebiler i Kayseri, men vi kan hjelpe deg med å finne den billigste leiebilen for den kommende reisen din.

Hva er fartsgrensen i Kayseri, Tyrkia?

Fartsgrensen i Kayseri er 50 km/t, med mindre annet spesifiseres på skiltingen. Kayseri har også en fartsgrense for utkanten av byen, og de er 90 km/t og må følges. Hvis du kjører på en motorvei i Kayseri, må du være obs på at fartsgrensen vanligvis er 120 km/t.

Hvilken bil er den mest populære å leie i Kayseri?

Ifølge dataene våre er Ford Focus den mest populære bilen å leie i Kayseri. Brukerne våre fant priser for leiebiler av typen Ford Focus for så lite som 103 kr/dag i Kayseri, men i gjennomsnitt kan du forvente at prisene ligger på ca. 312 kr/dag. En annen populær bil å leie i Kayseri, er Hyundai Accent som i gjennomsnitt koster 323 kr/dag, og tilbud med priser helt nede i 122 kr/dag.

Hvilket leiebilselskap tilbyr leie av Volvo XC90 i Kayseri?

Avis tilbyr leie av Volvo XC90 (og andre biler i samme kategori som Luksus) i Kayseri. Du kan forvente deg at leie av Volvo XC90 i Kayseri hos Avis i gjennomsnitt koster 2 243 kr/dag.Selskapet har også andre leiebiler av typen Luksus tilgjengelig, f.eks. BMW 5 Series, i Kayseri hvis du ikke får til å bestille Volvo XC90.

Hvordan er været i Kayseri, Tyrkia i oktober?

I oktober har Kayseri vanligvis en nedbørsmengde på 20 mm og en gjennomsnittstemperatur på 12 °C. Denne informasjonen kan være veldig nyttig når du ser etter leiebiler i Kayseri ettersom det kan hjelpe deg med å ta den beste beslutningen.

Hvilken bil vil momondo anbefale basert på været i oktober?

Været i Kayseri i løpet av oktober vil mest sannsynlig ikke ha noen påvirkning på hvilken leiebil du bør leie. Dog foretrekker som regel momondo-brukere visse biltyper når de skal leie bil i Kayseri. Prisbevisste reisende som ser etter leiebil i Kayseri, velger som regel små biler. Disse er som regel billigst. Eksempler på små biler som er tilgjengelig for leie, er Ford Focus, Hyundai Accent og Ford Fiesta.

Er været i Kayseri representativt for resten av Kayseri (provins)?

Reisende som skal kjøre fra Kayseri på en biltur rundt omkring i Kayseri (provins) eller de omkringliggende områdene i løpet av oktober, kan forvente seg temperaturer på ca. 12 °C, og ca. 20 mm nedbør.


Start planleggingen av reisen til Kayseri