Leiebiler i Izmir, Tyrkia

Leter du etter tilbud på en billig leiebil i Izmir, Tyrkia? Start søket her

Izmir, Tyrkia
27. okt. — 3. nov.
Samme leveringssted
Izmir, Tyrkia
on. 27.10.
12:00
on. 3.11.
12:00
Sjåførens alder:

Tilbud på Izmir, Tyrkia bilutleie

Finn leiebilen som er perfekt for deg

Liten Leiebiler

83 kr - 562 kr

Alle biltyper

83 kr - 509 kr

Gjennomsnittsprisen på en leiebil av typen Liten i Izmir i Tyrkia, koster 164 kr. Det billigste tidspunktet for å leie en Liten i Izmir i Tyrkia, er i januar. Prisen er 50 % lavere enn resten av året med en pris på kun 83 kr per dag. En leiebil av typen Liten er vanligvis 13 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Izmir. Gjennomsnittsprisen på leie av kjøretøy i Izmir kan variere basert på en rekke faktorer, deriblant tilbud og popularitet, samt hvor lang tid i forveien du kan bestille leiebilen. Nedenfor ser du de beste prisene for leiebiler av typen Liten i Izmir funnet på momondo i løpet av den siste uken.


Oversikt over leiebilselskaper i Izmir

Alle større selskaper som leier ut biler i Izmir, Tyrkia
2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

9,5

Komfort

9,5

Gjennomsnittlig

9,5

Henting/levering

9,5

Valuta for pengene

9,5
3 utleiesteder
Oversikt

Renhet

9,0

Komfort

9,0

Gjennomsnittlig

9,5

Henting/levering

9,5

Valuta for pengene

9,0
3 utleiesteder
Oversikt

Renhet

7,4

Komfort

8,0

Gjennomsnittlig

7,1

Henting/levering

8,0

Valuta for pengene

7,4
3 utleiesteder
Oversikt

Renhet

7,4

Komfort

7,1

Gjennomsnittlig

6,8

Henting/levering

6,8

Valuta for pengene

6,8
4 utleiesteder
Oversikt

Renhet

7,0

Komfort

6,6

Gjennomsnittlig

7,0

Henting/levering

7,0

Valuta for pengene

6,6
3 utleiesteder
Oversikt

Renhet

6,6

Komfort

6,6

Gjennomsnittlig

6,6

Henting/levering

6,6

Valuta for pengene

6,6
5 utleiesteder
Oversikt

Renhet

6,2

Komfort

7,1

Gjennomsnittlig

6,2

Henting/levering

6,1

Valuta for pengene

6,8
7 utleiesteder

Avstand fra Izmir, Tyrkia til populære hoteller

Parker deg selv og bilen din på disse populære hotellene ikke langt fra bilutleieskranken på Izmir Adnan Menderes flyplass

Leiebiler i Izmir

Så langt i oktober har det vært 4 044 søk på momondo for leiebiler i Izmir.

Hvilke rengjøringstiltak implementeres av leiebilselskaper i Izmir for å kontrollere spredningen av COVID-19?

Rene kjøretøy har alltid vært en prioritet, men for din sikkerhet har leiebilselskaper i Izmir innført nye, forbedrede krav til rengjøring for å sikre at kjøretøyet er desinfisert. Noen av selskapene som tilbyr forbedret rengjøring, er Alamo, Avis og Hertz. Finn ut mer om hvert av alternativene dine. Ting endrer seg stadig vekk, og det gjør også retningslinjer. Vi gjør alt vi kan for å holde oss oppdaterte, men vi anbefaler deg å alltid sjekke direkte med leverandøren.

Hvilket leiebilselskap i Izmir har de billigste prisene på leiebiler?

Du kan forvente deg å finne de beste tilbudene hos CIRCULAR når du besøker Izmir. Med gjennomsnittspriser på 323 kr/dag på de 5 utleiestedene deres, er CIRCULAR et godt alternativ når du skal leie bil.

Tilkommer det et gebyr hvis jeg kansellerer leiebilen min i Izmir, Tyrkia?

Flertallet av bilutleieselskapene i Izmir som vi samarbeider med opererer ikke med kanselleringsgebyrer. Det betyr at dersom planene dine endrer seg, tilbyr mange utleiebilselskapeen i Izmir som Economy Rent a Car, Alamo og Avis ofte kansellering uten ekstra kostnad basert på når du bestilte.

Hvilken type leiebile er best å leie i Izmir i November?

Når du planlegger å reise til Izmir i November, anbefaler vi at du leier en økonomibil slik at du er best mulig forberedt på været og forholdene på veiene. En økonomibil kan håndtere både våte og tørre kjøreforhold som er typisk for Izmir i November med temperaturer som ligger på ca. 9 °C og en nedbørsmengde som i gjennomsnitt ligger på 144 mm. Å leie en Økonomi i Izmir vil koste deg i gjennomsnitt 181 kr/dag.

Hvilket leiebilselskap i Izmir har flest utleiesteder?

CIRCULAR er veldig populær i Izmir, Tyrkia ettersom de har flere utleiesteder enn noe annet leiebilselskap. De har 5 utleiesteder i Izmir, Tyrkia, og du kan forvente deg å betale ca. 323 kr/dag for leiebilen din i Izmir, Tyrkia.

Hva er fartsgrensen i Izmir, Tyrkia?

Når du bestiller en leiebil i Izmir, må du rette deg etter fartsgrensen i 50 km/t. Fartsgrensene på veier i utkanten av byen og motorveier i Izmir er henholdsvis 90 km/t og 120 km/t. Følg med på skiltingen da disse fartsgrensene kan endre seg, avhengig av hvor i Izmir du befinner deg.

Hvilken bil er den mest populære å leie i Izmir?

De fleste momondo-brukere leier Hyundai Accent i Izmir, men Ford Focus er det populært andrevalg ifølge dataene våre. Hvis du er interessert i å leie Hyundai Accent, kan du forvente deg priser på i gjennomsnitt 194 kr per dag. Noen brukere har funnet tilbud på leie av Hyundai Accent i Izmir for så lite som 27 kr per dag. Leiebiler av typen Ford Focus i Izmir koster i gjennomsnitt 192 kr per dag, og noen av de billigste tilbudene ligger på 33 kr per dag.

Hvilket leiebilselskap tilbyr leie av Audi A4 i Izmir?

For øyeblikket tilbyr Alamo utleie av Audi A4 i Izmir for i gjennomsnitt 631 kr per dag. Husk at tilgjengeligheten for leiebiler av typen Audi A4 i Izmir fort kan endre seg.

Hvordan er været i Izmir, Tyrkia i oktober?

I oktober har Izmir vanligvis en nedbørsmengde på 41 mm og en gjennomsnittstemperatur på 18 °C. Denne informasjonen kan være veldig nyttig når du ser etter leiebiler i Izmir ettersom det kan hjelpe deg med å ta den beste beslutningen.

Hvilken bil vil momondo anbefale basert på været i oktober?

Izmir har vanligvis høye temperaturer i oktober, så momondo anbefaler å leie en kabriolet for å få fullt utbytte av det gode været.

Er været i Izmir representativt for resten av Izmir (provins)?

Reisende som skal kjøre fra Izmir på en biltur rundt omkring i Izmir (provins) eller de omkringliggende områdene i løpet av oktober, kan forvente seg temperaturer på ca. 18 °C, og ca. 41 mm nedbør.


Leiebiler på flyplasser i Izmir

Reserver en leiebil på en annen flyplass i nærheten av Izmir

Start planleggingen av reisen til Izmir