Leiebil Izmir - Finn billig bilutleie i byen

Leter du etter tilbud på en billig leiebil i Izmir? Start søket her

Izmir, Turkije
21. jan. — 28. jan.
Samme leveringssted
Izmir, Turkije
to. 21.1.
middag
to. 28.1.
middag

Oversikt over leiebilselskaper i Izmir

Alle større selskaper som leier ut biler i Izmir
Byråets vurdering: Fantastisk 8.6

Poengsummen er basert på 6 vurderinger

Byråets vurdering: Fantastisk 8.1

Poengsummen er basert på 6 vurderinger

Byråets vurdering: Bra 7.8

Poengsummen er basert på 7 vurderinger

Byråets vurdering: Bra 7.3

Poengsummen er basert på 7 vurderinger

Byråets vurdering: Bra 7.2

Poengsummen er basert på 17 vurderinger

Byråets vurdering: Bra 6.5

Poengsummen er basert på 14 vurderinger

Byråets vurdering: Bra 6.2

Poengsummen er basert på 2 vurderinger

Byråets vurdering: Ok 5.6

Poengsummen er basert på 8 vurderinger


Avstand fra Izmir til populære hoteller

Parker deg selv og bilen din på disse populære hotellene ikke langt fra bilutleieskranken på Izmir Adnan Menderes flyplass

Leiebiler i Izmir

Så langt i Januar har det vært 100 søk på momondo for leiebiler i Izmir.

Hvilke rengjøringstiltak implementeres av leiebilselskaper i Izmir for å kontrollere spredningen av COVID-19?

Rene kjøretøy har alltid vært en prioritet, men for din sikkerhet har leiebilselskaper i Izmir innført nye, forbedrede krav til rengjøring for å sikre at kjøretøyet er desinfisert. Noen av selskapene som tilbyr forbedret rengjøring, er Avis, Sixt og Budget. Finn ut mer om hvert av alternativene dine. Ting endrer seg stadig vekk, og det gjør også retningslinjer. Vi gjør alt vi kan for å holde oss oppdaterte, men vi anbefaler deg å alltid sjekke direkte med leverandøren.

Hvor mye koster det å leie en bil i Izmir i februar?

For å leie en bil i Izmir for en helg i februar, har vi funnet priser så lave som 215 kr med gjennomsnitt på 215 kr. For leiebil i en uke er Izmir priser i februar gjennomsnittlig 192 kr med de beste tilbudene fra 192 kr.

Hvilket leiebilselskap i Izmir har de billigste prisene på leiebiler?

Du kan forvente deg å finne de beste tilbudene hos CIRCULAR når du besøker Izmir. Med gjennomsnittspriser på 327 kr/dag på de 4 utleiestedene deres, er CIRCULAR et godt alternativ når du skal leie bil.

Tilkommer det et gebyr hvis jeg kansellerer leiebilen min i Izmir?

Flertallet av bilutleieselskapene i Izmir som vi samarbeider med opererer ikke med kanselleringsgebyrer. Det betyr at dersom planene dine endrer seg, tilbyr mange utleiebilselskapeen i Izmir som Avis, Sixt og Budget ofte kansellering uten ekstra kostnad basert på når du bestilte.

Hvilken type leiebile er best å leie i Izmir i februar?

Når du planlegger å reise til Izmir i februar, anbefaler vi at du leier en økonomibil slik at du er best mulig forberedt på været og forholdene på veiene. En økonomibil kan håndtere både våte og tørre kjøreforhold som er typisk for Izmir i februar med temperaturer som ligger på ca. 11 °C og en nedbørsmengde som i gjennomsnitt ligger på 77 mm. Å leie en Økonomi i Izmir vil koste deg i gjennomsnitt 183 kr/dag.

Hvilket leiebilselskap i Izmir har flest utleiesteder?

CIRCULAR er veldig populær i Izmir ettersom de har flere utleiesteder enn noe annet leiebilselskap. De har 4 utleiesteder i Izmir, og du kan forvente deg å betale ca. 327 kr/dag for leiebilen din i Izmir.

Hva er fartsgrensen i Izmir?

Når du bestiller en leiebil i Izmir, må du rette deg etter fartsgrensen i 50 km/t. Fartsgrensene på veier i utkanten av byen og motorveier i Izmir er henholdsvis 90 km/t og 120 km/t. Følg med på skiltingen da disse fartsgrensene kan endre seg, avhengig av hvor i Izmir du befinner deg.

Hvordan er været i Izmir, Tyrkia i Januar?

I Januar har Izmir vanligvis en nedbørsmengde på 126 mm og en gjennomsnittstemperatur på 7 °C. Denne informasjonen kan være veldig nyttig når du ser etter leiebiler i Izmir ettersom det kan hjelpe deg med å ta den beste beslutningen.

Hvilken bil vil momondo anbefale basert på været i Januar?

Klimaet i Izmir i Januar har som regel ikke noe å si for hvilken type bil du bør leie for oppholdet. Basert på dataene våre ser momondo-brukere ofte etter spesifikke kjøretøy når de skal leie bil i Izmir. Prisbevisste reisende som ser etter leiebil i Izmir, velger som regel små biler. Disse er som regel billigst. Eksempler på små biler som er tilgjengelig for leie, er Ford Focus, Hyundai Accent og Opel Corsa.

Er været i Izmir representativt for resten av Izmir (provins)?

Reisende som skal kjøre fra Izmir på en biltur rundt omkring i Izmir (provins) eller de omkringliggende områdene i løpet av Januar, kan forvente seg temperaturer på ca. 7 °C, og ca. 126 mm nedbør.


Finn hotell og fly til Izmir

  • Få den siste informasjonen om Izmir flyvninger

    Finn den beste tiden for reise, billigste priser, og mest populære flyselskaper.

    Finn flyvninger til Izmir
  • Start planlegging av din reise i dag

    Få en oversikt over populære hoteller i Izmir mest populære nabolag

    Finn hoteller i Izmir