Leiebil Billund, Danmark - Finn billig bilutleie i byen

Leter du etter tilbud på en billig leiebil i Billund, Danmark? Start søket her

Billund, Danmark
19. apr. — 26. apr.
Samme leveringssted
Billund, Danmark
ma. 19.4.
middag
ma. 26.4.
middag

Oversikt over leiebilselskaper i Billund

Alle større selskaper som leier ut biler i Billund, Danmark
Byråets vurdering: Fantastisk 10.0

Poengsummen er basert på 2 vurderinger

Byråets vurdering: Fantastisk 9.6

Poengsummen er basert på 8 vurderinger

Byråets vurdering: Fantastisk 9.3

Poengsummen er basert på 12 vurderinger

Byråets vurdering: Fantastisk 9.0

Poengsummen er basert på 7 vurderinger

Byråets vurdering: Bra 7.2

Poengsummen er basert på 5 vurderinger

Byråets vurdering: Ok 5.8

Poengsummen er basert på 4 vurderinger


Finn populære attraksjoner i nærheten av der du skal hente leiebilen

Attraksjoner i nærheten:

Legoland Billund1,6 km

Attraksjoner i nærheten:

Legoland Billund157,3 km

Attraksjoner i nærheten:

Legoland Billund112,4 km

Informasjon om reisen din til Billund

Hvor gammel må man være for å leie bil i Billund?

Aldersgrense for bilutleie i Billund varierer fra ulike bilutleieselskaper, men det er som regel en nedre aldersgrense på 21 år. Dersom føreren er under 25 år er det også ofte en ekstra kostnad som går på forsikring. Dette kan også gjelde for førere over 75 år. Det er også enkelte leiebilselskaper som har krav om at føreren må ha hatt førerkort sammenhengende i minst ett år. Er du i tvil om dette, bør du undersøke med bilutleieselskapet før du drar på familietur med leiebil i Billund.

Viktig å vite om trafikk- og kjøreregler

Det er fartsgrense på 50 km/t når du kjører i tettstedsområder, mens fartsgrensen ligger på fra 80 og 90 km/t på fylkesveier. På motorvei kan man noen steder kjøre i inntil 130 km/t. Det er promillegrense på 0,05. Det er spesielt viktig å kjøre forsiktig i forhold til syklister i Billund. De har et godt og velfungerende sykkelveinett, som har egne felter i veien. Som i Norge er det påbudt med barneseter til små barn og alle må bruke bilbelte.

Parkering

Med leiebil i Billund kan du parkere på forskjellige parkeringshus. Det er også en del hoteller som har reservert parkeringsplasser til sine gjester, noe som kan være svært praktisk for familier på tur. Det finnes gateparkering, men det kan være praktisk og enkelt å velge et av parkeringshusene i byen dersom du ikke vil kjøre rundt og lete etter luker. Parker blant annet på LEGO House parkering. Denne ligger i Hovedgaden. Du kan også parkere i parkeringshuset Nordmarksvej, som er døgnåpent. Du betaler for parkering med kort eller kontant.

Utfluktsmål i og rundt Billund

Har du leiebil i Billund kan du ta med familien på en rekke morsomme aktiviteter. Det mest populære stedet å besøke med barn er nok det berømte Legoland. Dette er bare en kort kjøretur fra sentrum. Dette er verdens første Legoland og er det mest besøkte stedet i Danmark utenfor København. Her er det ni forskjellige LEGO-land med forskjellige temaer, og den mest populære er Mini Land. En annen morsom utflukt er blant annet Givskud Zoo som ligger omtrent 20 minutter med bil fra Billund sentrum. Her kan du kjøre bilen gjennom savanne-lignende områder, så dette er virkelig en spesiell opplevelse for barna. Ser dere etter flere morsomme steder å ta med barna kan dere dra til Lalandia. Dette er et stort lekeland med badeland og mange andre aktivitetsparker. Her kan man klatre, skate, gå på ski og bowle. Vil dere besøke en koselig liten by, kan dere besøke Vejle. Kjør vestover fra Billund og snart er dere i byen der det blant annet er gode muligheter for shopping.

Hvilke forsikringer trenger man?

Med leiebil i Billund er noen leiebiltilbud uten forsikring som reduserer selvrisiko ved skade. Du kan legge til disse ekstra forsikringene som reduserer din egenandel dersom noe skulle skje under leieperioden. Prisen på forsikringer som reduserer egenandelen din avhenger av hvilket selskap du leier hos. Dette bør du undersøke på forhånd, og du bør spørre utleier om hva forsikringen innebærer før du velger den. De fleste utleiere har mye informasjon om ulike forsikringer som du kan sette deg inn i på forhånd.

Kan man bruke det norske førerkortet i Billund, eller må man ha et internasjonalt?

For å leie bil i Billund trenger du ikke internasjonalt førerkort.

Hvor i Billund kan man hente og levere leiebilen?

Skal du hente leiebil i Billund kan du enkelt gjøre det ved Billund Lufthavn. Her er det en rekke utleieselskaper som holder til.


Avstand fra Billund, Danmark til populære hoteller

Parker deg selv og bilen din på disse populære hotellene ikke langt fra bilutleieskranken på Billund flyplass

Leiebiler i Billund

Så langt i april har 60 momondobrukere søkt etter billige leiebiler i Billund.

Hvilke rengjøringstiltak implementeres av leiebilselskaper i Billund for å kontrollere spredningen av COVID-19?

Enterprise, National og Sixt er noen av selskapene i Billund som har oppdatert rengjøringsrutinene sine som svar på COVID-19. Selv om renhold av biler alltid har vært viktig, er det nå mange selskaper som velger å ta ett skritt lenger for å sikre at kjøretøyene innfrir høyere sikkerhetsstandarder. Finn ut mer om listen med alle alternativene som er tilgjengelige i Billund. Ting endrer seg stadig vekk, og det gjør også retningslinjer. Vi gjør alt vi kan for å holde oss oppdaterte, men vi anbefaler deg å alltid sjekke direkte med leverandøren.

Hvor mye koster det å leie en bil i Billund, Danmark i mai?

Vår data viser at for leiebil i helg i mai i Billund, kan du forvente å betale rundt 524 kr. Et spesielt bra tilbud kan være rundt 284 kr, som er den laveste prisen for Billund som vi har sett så langt. Tilbud er litt annerledes for leie for langhelg - tilbud starter på 177 kr, med gjennomsnittpris på 205 kr.

Hvilket leiebilselskap i Billund har de billigste prisene på leiebiler?

Den billigste leverandøren i Billund er Sixt med en gjennomsnittlig leiepris per dag på 246 kr fra utleiested i Billund. Det absolutt billigste tilbudet momondo-brukere har funnet tilbys av Sixt i Billund med en pris på 118 kr.

Tilkommer det et gebyr hvis jeg kansellerer leiebilen min i Billund, Danmark?

Flertallet av leiebilselskapene i Billund tilbyr gratis kansellering. momondo informerer alltid brukerne om hvorvidt utleiebilselskaper som Enterprise, National og Sixt har et kanselleringsgebyr eller ikke for reisende som må endre reiseplanene sine i siste liten.

Hvilket leiebilselskap i Billund har flest utleiesteder?

Alamo er veldig populær i Billund, Danmark ettersom de har flere utleiesteder enn noe annet leiebilselskap. De har 1 utleiested i Billund, Danmark, og du kan forvente deg å betale ca. 369 kr/dag for leiebilen din i Billund, Danmark.

Hva er fartsgrensen i Billund, Danmark?

Reisende som leier en bil i Billund må være oppmerksom på at fartsgrensen i byen er 50 km/t. Fartsgrensen i ytterkanten av Billund er vanligvis 80 km/t, mens fartsgrensen på motorveier er 130 km/t. Vær oppmerksom på at fartsgrenser kan endre seg avhengig av veien du kjører på, så følg med på skiltingen.

Hvilken bil vil momondo anbefale basert på været i april?

Været i Billund i løpet av april vil mest sannsynlig ikke ha noen påvirkning på hvilken leiebil du bør leie. momondo-brukere ser ut til å foretrekke visse biltyper når de skal leie bil i Billund.

Er været i Billund representativt for resten av South Denmark?

Klimaet i South Denmark i april innebærer vanligvis temperaturer på 6 °C og en forventet nedbørsmengde på 20 mm i løpet av måneden. De som vil leie bil og kjøre fra Billund til de omkringliggende områdene, bør ha denne informasjonen i bakhodet.


Leiebiler på flyplasser i Billund

Reserver en leiebil på en annen flyplass i nærheten av Billund

Finn hotell og fly til Billund