Leiebiler i Billund, South Denmark

Ser du etter tilbud på billig leiebiler i Billund, South Denmark? Start søket her!

Billund, Danmark
15. jun. — 22. jun.
Samme leveringssted
Billund, Danmark
to. 15.6.
12:00
to. 22.6.
12:00
Sjåførens alder:

Tilbud fra leiebilselskaper på over 70 000 steder.

Leiebiler innsikt og trender i Billund

Nyttig innsikt som hjelper deg å bestille den perfekte leiebilen Billund

Hvilket leiebilselskap er billigst i Billund?

De billigste leiebilene i Billund finner man som regel hos Budget. Ved bestilling med Budget, kan det være at du finner priser for leiebiler helt nede i 216 kr/dag Gjennomsnittsprisen på å leie bil i Billund er 372 kr/dag.

Hvilken bil er den mest populære å leie i Billund?

De fleste momondo-brukere leier Fiat 500 i Billund, men BMW 5 Series er det populært andrevalg ifølge dataene våre. Hvis du er interessert i å leie Fiat 500, kan du forvente deg priser på i gjennomsnitt 171 kr per dag. Noen brukere har funnet tilbud på leie av Fiat 500 i Billund for så lite som 171 kr per dag. Leiebiler av typen BMW 5 Series i Billund koster i gjennomsnitt 975 kr per dag, og noen av de billigste tilbudene ligger på 975 kr per dag.

Beste tilbud som ble funnet for leiebiler i Billund, South Denmark

Finn gode tilbud på et stort utvalg populære leiebiler i Billund, South Denmark nedenfor
Chevrolet Spark
eller som ligner på Mini
Opptil 2 passasjerer

207 kr/dag

15 jul.–31 jul.
Chevrolet Spark
Opel Corsa
eller som ligner på Økonomi
Opptil 2 passasjerer

224 kr/dag

15 jul.–31 jul.
Opel Corsa
Toyota Yaris
eller som ligner på Økonomi
Opptil 2 passasjerer

234 kr/dag

15 jul.–31 jul.
Toyota Yaris
Toyota Corolla
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer

236 kr/dag

15 jul.–31 jul.
Toyota Corolla
Volkswagen Golf
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer

236 kr/dag

15 jul.–31 jul.
Volkswagen Golf
Toyota Auris Touring Sports
eller som ligner på Kompakt stasjonsvogn
Opptil 4 passasjerer

483 kr/dag

15 jul.–31 jul.
Toyota Auris Touring Sports
Skoda Octavia Combi
eller som ligner på Stasjonsvogn – mellomstor
Opptil 5 passasjerer

537 kr/dag

15 jul.–31 jul.
Skoda Octavia Combi
Volvo V60
eller som ligner på Premium stasjonsvogn
Opptil 5 passasjerer
Kjøretøy med 5 dører

586 kr/dag

15 jul.–31 jul.
Volvo V60
Mercedes-Benz C-Class
eller som ligner på Premium
Opptil 5 passasjerer

598 kr/dag

15 jul.–31 jul.
Mercedes-Benz C-Class

Viktig informasjon om leiebiler i Billund

Aldersgrense for bilutleie i Billund varierer fra ulike bilutleieselskaper, men det er som regel en nedre aldersgrense på 21 år. Dersom føreren er under 25 år er det også ofte en ekstra kostnad som går på forsikring. Dette kan også gjelde for førere over 75 år. Det er også enkelte leiebilselskaper som har krav om at føreren må ha hatt førerkort sammenhengende i minst ett år. Er du i tvil om dette, bør du undersøke med bilutleieselskapet før du drar på familietur med leiebil i Billund.

Det er fartsgrense på 50 km/t når du kjører i tettstedsområder, mens fartsgrensen ligger på fra 80 og 90 km/t på fylkesveier. På motorvei kan man noen steder kjøre i inntil 130 km/t. Det er promillegrense på 0,05. Det er spesielt viktig å kjøre forsiktig i forhold til syklister i Billund. De har et godt og velfungerende sykkelveinett, som har egne felter i veien. Som i Norge er det påbudt med barneseter til små barn og alle må bruke bilbelte.

Med leiebil i Billund kan du parkere på forskjellige parkeringshus. Det er også en del hoteller som har reservert parkeringsplasser til sine gjester, noe som kan være svært praktisk for familier på tur. Det finnes gateparkering, men det kan være praktisk og enkelt å velge et av parkeringshusene i byen dersom du ikke vil kjøre rundt og lete etter luker. Parker blant annet på LEGO House parkering. Denne ligger i Hovedgaden. Du kan også parkere i parkeringshuset Nordmarksvej, som er døgnåpent. Du betaler for parkering med kort eller kontant.


Tilbud på Billund, South Denmark bilutleie

Finn leiebil i Billund som passer for deg

Liten Leiebiler

281 kr - 751 kr

Alle biltyper

458 kr - 1 122 kr

Gjennomsnittsprisen for en Liten leiebil i Billund, Danmark er 543 kr. Den billigste tiden å leie en Liten i Billund, Danmark er i februar. Prisen er 49 % lavere enn resten av året med bare 281 kr per dag. En Liten utleie er vanligvis 23 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Billund. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Billund kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Billund Liten utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en Mellomstor leiebil i Billund, Danmark er 764 kr. Den billigste tiden å leie en Mellomstor i Billund, Danmark er i september. Prisen er 30 % lavere enn resten av året med bare 538 kr per dag. En Mellomstor utleie er vanligvis 9 % dyrere enn gjennomsnittlig bilutleie i Billund. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Billund kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Billund Mellomstor utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en Stor leiebil i Billund, Danmark er 447 kr. Den billigste tiden å leie en Stor i Billund, Danmark er i april. Prisen er 52 % lavere enn resten av året med bare 216 kr per dag. En Stor utleie er vanligvis 37 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Billund. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Billund kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Billund Stor utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en SUV leiebil i Billund, Danmark er 591 kr. Den billigste tiden å leie en SUV i Billund, Danmark er i oktober. Prisen er 51 % lavere enn resten av året med bare 295 kr per dag. En SUV utleie er vanligvis 16 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Billund. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Billund kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Billund SUV utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en Varebil leiebil i Billund, Danmark er 774 kr. Den billigste tiden å leie en Varebil i Billund, Danmark er i november. Prisen er 9 % lavere enn resten av året med bare 848 kr per dag. En Varebil utleie er vanligvis 10 % dyrere enn gjennomsnittlig bilutleie i Billund. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Billund kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en Luksus leiebil i Billund, Danmark er 420 kr. Den billigste tiden å leie en Luksus i Billund, Danmark er i april. Prisen er 49 % lavere enn resten av året med bare 216 kr per dag. En Luksus utleie er vanligvis 41 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Billund. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Billund kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Billund Luksus utleie funnet på momondo den siste uken.

Chevrolet Spark
eller som ligner på Mini
Opptil 2 passasjerer

207 kr/dag

15 jul.–31 jul.
Chevrolet Spark
Opel Corsa
eller som ligner på Økonomi
Opptil 2 passasjerer

224 kr/dag

15 jul.–31 jul.
Opel Corsa
Toyota Yaris
eller som ligner på Økonomi
Opptil 2 passasjerer

234 kr/dag

15 jul.–31 jul.
Toyota Yaris

Leiebilselskaper i Billund

Alle større selskaper som leier ut biler i Billund, South Denmark

Alamo

1 utleiested

Avis

1 utleiested

Budget

1 utleiested

Enterprise Rent-A-Car

1 utleiested

Europcar

1 utleiested

Hertz

1 utleiested

Sixt

1 utleiested

National

1 utleiested

Informasjon om leiebiler i Billund

Finn informasjon om gode leietilbud, populære leiebilselskaper og nyttige retningslinjer for ditt besøk i Billund

Mest populære selskap

Sixt

Populære biltyper

Intermediate, Wagon, Compact

Billigste leiebil

443 kr

Mest populære modell

BMW 5 Series
Det mest populære bilutleiefirmaet i Billund funnet på momondo denne måneden er Sixt. Andre populære valg blant bilutleiefirmaer er keddy by Europcar og Europcar
Følgende biltyper ble tilbudt hos leiebilselskaper i Billund de siste 72 timene: Intermediate, Wagon, Compact.
Den laveste prisen for en leiebil i Billund er 443 kr/dag. For dette området kan du forvente gjennomsnittspriser fra 530 kr/dag.
Den mest populære bilmodellen å leie i Billund de siste 7 dagene er BMW 5 Series. Våre brukere foretrekker også Fiat 500 som et alternativ.

Finn populære attraksjoner i nærheten av der du skal hente leiebilen

Besøk disse attraksjonene som må ses i nærheten av populære leiebilsteder i Billund

Attraksjoner i nærheten:

Legoland Billund1,6 km

Attraksjoner i nærheten:

Legoland Billund112,4 km

Attraksjoner i nærheten:

Legoland Billund95,3 km

Lei en bil i nærheten et av de populære hotellene i Billund

Nedenfor er de mest populære hotellene i Billund

Kjøre med en leiebil i Billund - FAQ

Lær deg alt det du trenger å vite om å leie bil i Billund, slik at du best mulig kan forberede den neste reisen din

Flertallet av leiebilselskapene i Billund tilbyr gratis kansellering. momondo informerer alltid brukerne om hvorvidt utleiebilselskaper som Europcar, Alamo og Hertz har et kanselleringsgebyr eller ikke for reisende som må endre reiseplanene sine i siste liten.

Reisende som leier en bil i Billund må være oppmerksom på at fartsgrensen i byen er 50 km/t. Fartsgrensen i ytterkanten av Billund er vanligvis 80 km/t, mens fartsgrensen på motorveier er 130 km/t. Vær oppmerksom på at fartsgrenser kan endre seg avhengig av veien du kjører på, så følg med på skiltingen.


Leiebiler på populære flyplasser nære Billund

Lei en bil på en av de mest populære flyplassene i nærheten av Billund

Leiebiltyper som er populære i Billund

Lei en av disse populære biltypene i Billund

Start planleggingen av reisen til Billund


Hvorfor bruke momondo?

Du bør bruke momondo til å bestille leiebil i Billund fordi det kan spare deg for tid og penger. momondo henter og lar deg sammenligne priser og retningslinjer for bilutleie fra tusenvis av bilutleienettsteder.

Når du har utført et søk etter en leiebil i Billund, vil momondo vise resultatene og gjøre det mulig for deg å finne det beste tilbudet ved å bruke filtrene våre; her kan du begrense søket etter kjøretøytype, pris, selskap og en rekke retningslinjer.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Bestill med pålitelighet
Vi sammenligner leiebiltilbud fra over 70.000 lokasjoner, slik at du kan gjøre et raskt og enkelt valg.
Eco Conscious
Velg fra en rekke kjøretøy, inkludert hybrid- og elektriske alternativer for å sikre at reisen din er miljøvennlig.
Ingen skjulte kostnader
Alle priser som vises er fullstendige. Ingen skjulte kostnader eller gebyrer, så du kan ha tillit til prisen du ser.