Leiebiler på Istanbul Sabiha flyplass

Ser du etter billige leiebiler på Istanbul Sabiha flyplass? Søk her!

Istanbul, Tyrkia - Istanbul Sabiha (SAW)
25. aug. — 1. sep.
Samme leveringssted
Istanbul, Tyrkia - Istanbul Sabiha (SAW)
to. 25.8.
12:00
to. 1.9.
12:00
Sjåførens alder:

Beste tilbud som ble funnet for leiebiler i Istanbul Sabiha flyplass

Finn gode tilbud på et stort utvalg populære leiebiler på Istanbul Sabiha flyplass nedenfor
Audi A5 Sportback
eller som ligner på Premium
Opptil 5 passasjerer

75 kr/dag

17 nov.–18 nov.
Audi A5 Sportback
Volvo V40
eller som ligner på Medium
Opptil 5 passasjerer

37 kr/dag

4 okt.–23 okt.
Volvo V40
Nissan Qashqai
eller som ligner på Medium SUV
Opptil 5 passasjerer

28 kr/dag

10 sep.–25 sep.
Nissan Qashqai
Volvo V40
eller som ligner på Medium
Opptil 5 passasjerer

18 kr/dag

5 okt.–24 okt.
Volvo V40
Vauxhall Mokka
eller som ligner på Kompakt SUV
Opptil 4 passasjerer

39 kr/dag

5 okt.–24 okt.
Vauxhall Mokka
Nissan Qashqai
eller som ligner på Medium SUV
Opptil 5 passasjerer

34 kr/dag

5 okt.–24 okt.
Nissan Qashqai
Toyota Corolla
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer

24 kr/dag

5 okt.–24 okt.
Toyota Corolla
Volvo V40
eller som ligner på Medium
Opptil 5 passasjerer

37 kr/dag

8 sep.–15 sep.
Volvo V40
Toyota Corolla
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer

15 kr/dag

5 okt.–24 okt.
Toyota Corolla

Leiebilinformasjon for Istanbul Sabiha flyplass

Når du skal leie bil på Istanbul Sabihs lufthavn må du passe på at du har med deg gyldig førerkort. Førerkort-appen til Statens vegvesen er ikke nok her. Er dere flere sjåfører, så må alle sjåførene vise frem førerkortet når dere leier leiebilen. Det er en nedre aldersgrense på 21 år for å leie bil, og du må ha hatt førerkortet i minst ett år før du får leie. Er du under 25 år kan det være ekstra betingelser og avgifter. Det kreves ikke, men det er smart å ta bilder av leiebilens tilstand før du tar den i bruk. Da kan du unngå eventuelle ubehageligheter senere.

Bilutleiefirmaene er samlet på én flate, rett ved utgangen i ankomsthallen. Her har du tilgang til alle fasilitetene på flyplassen, i tillegg til gratis WiFi og toaletter. Bilutleiefirmaene har åpningstid 24/7, og er tilgjengelige hele døgnet. Forfriskninger er også tilgjengelige i kafeer eller på automater i hallen. Det meste av shopping og Tax-Free-handel er plassert i avreisehallen, og her kan du handle mens du venter på å lette igjen fra tyrkisk jord. Informasjon og bilutleie er plassert lett tilgjengelig ved utgangen når du kommer til Istanbul, slik at du enkelt skal kunne komme deg videre på reisen.


Tilbud på Istanbul Sabiha flyplass bilutleie

Finn leiebil på Istanbul Sabiha flyplass som passer for deg

Liten Leiebiler

95 kr - 369 kr

Alle biltyper

133 kr - 696 kr

Gjennomsnittsprisen for en Liten leiebil i Istanbul Sabiha flyplass er 224 kr. Den billigste tiden å leie en Liten i Istanbul Sabiha flyplass er i november. Prisen er 58 % lavere enn resten av året med bare 95 kr per dag. En leiebil av typen Liten er vanligvis 44 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Istanbul Sabiha flyplass. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Istanbul Sabiha flyplass kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Istanbul Sabiha flyplass Liten utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en Mellomstor leiebil i Istanbul Sabiha flyplass er 329 kr. Den billigste tiden å leie en Mellomstor i Istanbul Sabiha flyplass er i november. Prisen er 35 % lavere enn resten av året med bare 215 kr per dag. En leiebil av typen Mellomstor er vanligvis 18 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Istanbul Sabiha flyplass. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Istanbul Sabiha flyplass kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Istanbul Sabiha flyplass Mellomstor utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en Stor leiebil i Istanbul Sabiha flyplass er 541 kr. Den billigste tiden å leie en Stor i Istanbul Sabiha flyplass er i mai. Prisen er 58 % lavere enn resten av året med bare 231 kr per dag. En leiebil av typen Stor er vanligvis 26 % dyrere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Istanbul Sabiha flyplass. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Istanbul Sabiha flyplass kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Istanbul Sabiha flyplass Stor utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en SUV leiebil i Istanbul Sabiha flyplass er 457 kr. Den billigste tiden å leie en SUV i Istanbul Sabiha flyplass er i april. Prisen er 43 % lavere enn resten av året med bare 264 kr per dag. En leiebil av typen SUV er vanligvis 13 % dyrere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Istanbul Sabiha flyplass. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Istanbul Sabiha flyplass kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Istanbul Sabiha flyplass SUV utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en Varebil leiebil i Istanbul Sabiha flyplass er 223 kr. Den billigste tiden å leie en Varebil i Istanbul Sabiha flyplass er i september. Prisen er 22 % lavere enn resten av året med bare 174 kr per dag. En leiebil av typen Varebil er vanligvis 45 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Istanbul Sabiha flyplass. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Istanbul Sabiha flyplass kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Toyota Corolla
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer

15 kr/dag

5 okt.–24 okt.
Toyota Corolla

Leiebilselskaper i Istanbul Sabiha flyplass

Alle de største leiebilselskapene på Istanbul Sabiha flyplass
1 utleiested
Oversikt

Renhet

2,0

Komfort

2,0

Gjennomsnittlig

2,0

Hentes/Leveres

2,0

Value

2,0
1 utleiested
Oversikt

Renhet

2,0

Komfort

2,0

Gjennomsnittlig

2,0

Hentes/Leveres

2,0

Value

2,0
2 utleiesteder
2 utleiesteder
1 utleiested
1 utleiested
1 utleiested
1 utleiested

Lei en bil i nærheten et av de populære hotellene i Istanbul

Nedenfor er de mest populære hotellene i Istanbul

Leiebil i Istanbul Sabiha flyplass

Lær alt du behøver å vite om å leie en bil i Istanbul Sabiha flyplass slik at du er godt forberedt før din neste reise

Den billigste bilen å leie på Sabiha Gokcen flyplass, er Hyundai Accent hos Goldcar Rental SP. Den daglige gjennomsnittsprisen for leie av en Hyundai Accent hos Goldcar Rental SP, er 213 kr. Den billigste prisen per dag for Hyundai Accent, er 151 kr, og det kan være du finner denne prisen avhengig av når du bestiller leiebilen. Husk å sammenligne priser på leiebiler i forkant av hentedatoen for å få de mest konkurransedyktige prisene til Goldcar Rental SP og andre leiebilselskaper på Sabiha Gokcen flyplass.

Ifølge dataene våre er det best å bestille en leiebil på Sabiha Gokcen flyplass 42 dager i forkant av hentedatoen når prisene ligger på i gjennomsnitt 203 kr/dag. I løpet av det siste året har momondo-brukere funnet leiepriser for helg på Sabiha Gokcen flyplass til 594 kr/dag, og leiepriser for ukedager til 227 kr/dag. Overvei å leie en bil i februar (den billigste måneden). Da ligger leiebilprisene på i gjennomsnitt 184 kr/dag.

Med en gjennomsnittsscore på 8,3 fra 9 momondo-brukere, er det Avis som er leiebilselskapet med best score på Sabiha Gokcen flyplass. Brukere anser også Sixt for å være et pålitelig leiebilselskap på Sabiha Gokcen flyplass, og har gitt dem en gjennomsnittsscore på 8,3 basert på 4 vurderinger. Basert på tilbakemelding fra brukerne er Hertz det tredje beste selskapet med en gjennomsnittsscore på 7,2 basert på 3 vurderinger.

Leie av bil på Sabiha Gokcen flyplass koster i gjennomsnitt 388 kr/dag. Leie av bil i 1 uke koster i gjennomsnitt 2 322 kr. Hvis du har behov for å leie bil på Sabiha Gokcen flyplass for 1 måned, betaler brukerne våre en totalpris på i gjennomsnitt 15 905 kr. Disse prisene vil også variere avhengig av hvilken biltype du velger.


Leiebiler i andre byer i Tyrkia


Utforsk flere leiebiler i Istanbul

Sjekk ut tilbud på leiebiler i Istanbul

Start planleggingen av reisen til Istanbul Sabiha flyplass


Hvorfor bruke momondo?

Du bør bruke momondo til å bestille leiebil i Istanbul Sabiha flyplass fordi det kan spare deg for tid og penger. momondo henter og lar deg sammenligne priser og retningslinjer for bilutleie fra tusenvis av bilutleienettsteder.

momondo lar deg finne det beste leiebiltilbudet i Istanbul Sabiha flyplass ved å tilby nyttige filtre for å begrense søket. Filtre inkluderer, men er ikke begrenset til: pris, biltype, utleieselskap og spesifikke retningslinjer som du måtte ønske.

Selvsagt! Har momondo et eget filter for brukere som kun vil søke etter leiebiler i Istanbul Sabiha flyplass med gratis avbestilling.

Ja, momondo har et eget filter for fair fuel policy på alle destinasjoner inkludert Istanbul Sabiha flyplass.

Ja, du kan søke spesifikt etter leiebiler i Istanbul Sabiha flyplass med forbedrede rengjøringsrutiner på momondo.

Absolutt. Du kan spesifikt filtrere etter leiebiltilbud i Istanbul Sabiha flyplass med ubegrenset kjørelengde på momondo.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Bestill med pålitelighet
Vi sammenligner leiebiltilbud fra over 70.000 lokasjoner, slik at du kan gjøre et raskt og enkelt valg.
Eco Conscious
Velg fra en rekke kjøretøy, inkludert hybrid- og elektriske alternativer for å sikre at reisen din er miljøvennlig.
Ingen skjulte kostnader
Alle priser som vises er fullstendige. Ingen skjulte kostnader eller gebyrer, så du kan ha tillit til prisen du ser.