Leiebiler i Konya, Tyrkia

Leter du etter tilbud på en billig leiebil i Konya, Tyrkia? Start søket her

Konya, Tyrkia
22. okt. — 29. okt.
Samme leveringssted
Konya, Tyrkia
fr. 22.10.
12:00
fr. 29.10.
12:00
Sjåførens alder:

Oversikt over leiebilselskaper i Konya

Alle større selskaper som leier ut biler i Konya, Tyrkia
2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

10,0

Komfort

10,0

Gjennomsnittlig

10,0

Henting/levering

10,0

Valuta for pengene

10,0
2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

5,5

Komfort

5,0

Gjennomsnittlig

5,0

Henting/levering

6,5

Valuta for pengene

5,5
10 utleiesteder
5 utleiesteder
4 utleiesteder
4 utleiesteder
3 utleiesteder
2 utleiesteder

Avstand fra Konya, Tyrkia til populære hoteller

Parker deg selv og bilen din på disse populære hotellene ikke langt fra bilutleieskranken på Konya flyplass

Leiebiler i Konya

I oktober har vi kjørt 5 søk etter leiebiler i Konya for momondo brukere.

Hvilke rengjøringstiltak implementeres av leiebilselskaper i Konya for å kontrollere spredningen av COVID-19?

Forbedret rengjøring er et av de nye tiltakene du kan dra nytte av når du leier bil i Konya. Bruk søkefiltret vårt for å se alle selskapene som tilbyr forbedret rengjøring. Ting endrer seg stadig vekk, og det gjør også retningslinjer. Vi gjør alt vi kan for å holde oss oppdaterte, men vi anbefaler deg å alltid sjekke direkte med leverandøren.

Tilkommer det et gebyr hvis jeg kansellerer leiebilen min i Konya, Tyrkia?

Når du skal leie bil, kan du gå ut i fra at flertallet av leiebilselskapene i Konya ikke har kanselleringsgebyrer. Ha i bakhodet at det ikke er momondo som bestemmer disse retningslinjene for kansellering, men vi kan hjelpe deg med å finne flotte tilbud på leiebiler i Konya. Sørg for å sjekke retningslinjene for kansellering når du gjennomfører søket ditt.

Hva er fartsgrensen i Konya, Tyrkia?

Fartsgrensen i Konya er 50 km/t, med mindre annet spesifiseres på skiltingen. Konya har også en fartsgrense for utkanten av byen, og de er 90 km/t og må følges. Hvis du kjører på en motorvei i Konya, må du være obs på at fartsgrensen vanligvis er 120 km/t.

Hvilken bil er den mest populære å leie i Konya?

Ved leie av bil i Konya, velger de fleste av brukerne våre Ford Focus med en pris på i gjennomsnitt 286 kr/dag. Den andre mest populære leiebilen er Hyundai Accent som i gjennomsnitt koster 252 kr/dag. Brukerne våre fant leiebiler av typen Ford Focus i Konya for så lite som 162 kr/dag og tilbud på leiebiler av typen Hyundai Accent for så lite som 178 kr/dag.

Hvilket leiebilselskap tilbyr leie av Audi A4 i Konya?

Budget er det mest poplære leiebilselskapet som tilbyr leie av Audi A4 i Konya. Prisen for å leie Audi A4 hos Budget, ligger på i gjennomsnitt 694 kr/dag.

Hvordan er været i Konya, Tyrkia i oktober?

I oktober har Konya vanligvis en nedbørsmengde på 20 mm og en gjennomsnittstemperatur på 13 °C. Denne informasjonen kan være veldig nyttig når du ser etter leiebiler i Konya ettersom det kan hjelpe deg med å ta den beste beslutningen.

Hvilken bil vil momondo anbefale basert på været i oktober?

Været i Konya i løpet av oktober vil mest sannsynlig ikke ha noen påvirkning på hvilken leiebil du bør leie. momondo-brukere ser ut til å foretrekke visse biltyper når de skal leie bil i Konya. Prisbevisste reisende som ser etter leiebil i Konya, velger som regel små biler. Disse er som regel billigst. Eksempler på små biler som er tilgjengelig for leie, er Ford Focus, Hyundai Accent og Hyundai i10.

Er været i Konya representativt for resten av Konya (provins)?

Reisende som skal kjøre fra Konya på en biltur rundt omkring i Konya (provins) eller de omkringliggende områdene i løpet av oktober, kan forvente seg temperaturer på ca. 13 °C, og ca. 20 mm nedbør.


Start planleggingen av reisen til Konya