Leiebiler i Konya, Konya (provins)

Ser du etter tilbud på billig leiebiler i Konya, Konya (provins)? Start søket her!

Konya, Tyrkia
2. jun. — 9. jun.
Samme leveringssted
Konya, Tyrkia
fr. 2.6.
12:00
fr. 9.6.
12:00
Sjåførens alder:

Leiebiler innsikt og trender i Konya

Nyttig innsikt som hjelper deg å bestille den perfekte leiebilen Konya

Hvilket leiebilselskap er billigst i Konya?

De billigste leiebilene i Konya finner man som regel hos Cizgi Rent A Car. Ved bestilling med Cizgi Rent A Car, kan det være at du finner priser for leiebiler helt nede i 270 kr/dag Gjennomsnittsprisen på å leie bil i Konya er 270 kr/dag.

Hvilken bil er den mest populære å leie i Konya?

Ifølge dataene våre er Renault Clio den mest populære bilen å leie i Konya. Brukerne våre fant priser for leiebiler av typen Renault Clio for så lite som 178 kr/dag i Konya, men i gjennomsnitt kan du forvente at prisene ligger på ca. 423 kr/dag. En annen populær bil å leie i Konya, er Opel Corsa som i gjennomsnitt koster 246 kr/dag, og tilbud med priser helt nede i 185 kr/dag.

Tilbud på Konya, Konya (provins) bilutleie

Finn leiebil i Konya som passer for deg

Liten Leiebiler

222 kr - 653 kr

Alle biltyper

231 kr - 1 817 kr

Gjennomsnittsprisen for en Liten leiebil i Konya, Tyrkia er 366 kr. Den billigste tiden å leie en Liten i Konya, Tyrkia er i november. Prisen er 40 % lavere enn resten av året med bare 222 kr per dag. En Liten utleie er vanligvis 40 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Konya. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Konya kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en Mellomstor leiebil i Konya, Tyrkia er 408 kr. Den billigste tiden å leie en Mellomstor i Konya, Tyrkia er i mars. Prisen er 36 % lavere enn resten av året med bare 262 kr per dag. En Mellomstor utleie er vanligvis 33 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Konya. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Konya kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Konya Mellomstor utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en Stor leiebil i Konya, Tyrkia er 570 kr. Den billigste tiden å leie en Stor i Konya, Tyrkia er i desember. Prisen er 63 % lavere enn resten av året med bare 213 kr per dag. En Stor utleie er vanligvis 6 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Konya. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Konya kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en SUV leiebil i Konya, Tyrkia er 479 kr. Den billigste tiden å leie en SUV i Konya, Tyrkia er i mars. Prisen er 33 % lavere enn resten av året med bare 323 kr per dag. En SUV utleie er vanligvis 21 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Konya. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Konya kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.


Leiebilselskaper i Konya

Alle større selskaper som leier ut biler i Konya, Konya (provins)

Budget

2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

3,5

Komfort

3,5

Gjennomsnittlig

3,5

Hentes/Leveres

4,5

Value

3,5

Global Rent A Car

11 utleiesteder

Nissa Car Rental

5 utleiesteder

Sunnycars

5 utleiesteder

CIRCULAR

4 utleiesteder

ESSENCE CAR RENTAL

3 utleiesteder

Nokta Rent A Car

3 utleiesteder

1First Car Rental

2 utleiesteder

Informasjon om leiebiler i Konya

Finn informasjon om gode leietilbud, populære leiebilselskaper og nyttige retningslinjer for ditt besøk i Konya

Mest populære selskap

Pandora Car Hire

Populære biltyper

Economy, Compact, Intermediate

Billigste leiebil

400 kr

Mest populære modell

Renault Clio
Det mest populære bilutleiefirmaet i Konya funnet på momondo denne måneden er Pandora Car Hire. Andre populære valg blant bilutleiefirmaer er Garenta og 1First Car Rental
Følgende biltyper ble tilbudt hos leiebilselskaper i Konya de siste 72 timene: Economy, Compact, Intermediate.
Den laveste prisen for en leiebil i Konya er 400 kr/dag. For dette området kan du forvente gjennomsnittspriser fra 479 kr/dag.
Den mest populære bilmodellen å leie i Konya de siste 7 dagene er Renault Clio. Våre brukere foretrekker også Opel Corsa som et alternativ.

Lei en bil i nærheten et av de populære hotellene i Konya

Nedenfor er de mest populære hotellene i Konya

Kjøre med en leiebil i Konya - FAQ

Lær deg alt det du trenger å vite om å leie bil i Konya, slik at du best mulig kan forberede den neste reisen din

Fartsgrensen i Konya er 50 km/t, med mindre annet spesifiseres på skiltingen. Konya har også en fartsgrense for utkanten av byen, og de er 90 km/t og må følges. Hvis du kjører på en motorvei i Konya, må du være obs på at fartsgrensen vanligvis er 120 km/t.


Leiebiltyper som er populære i Konya

Lei en av disse populære biltypene i Konya

Start planleggingen av reisen til Konya


Hvorfor bruke momondo?

Ved å bruke momondo når du skal bestille leiebil i Konya kan du spare tid og penger. momondo søker blant tusenvis av bilutleienettsteder og for å gi deg et bredt utvalg alternativer og biler å velge mellom.

Filtrering er måten momondo hjelper deg med å finne en flott leiebil i Konya. Begrens søket ditt ved å bruke pris- og kartfunksjoner, samt filtrering etter drivstoff- eller kjørelengdepolicyer blant mange andre tilgjengelige filtre.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Bestill med pålitelighet
Vi sammenligner leiebiltilbud fra over 70.000 lokasjoner, slik at du kan gjøre et raskt og enkelt valg.
Eco Conscious
Velg fra en rekke kjøretøy, inkludert hybrid- og elektriske alternativer for å sikre at reisen din er miljøvennlig.
Ingen skjulte kostnader
Alle priser som vises er fullstendige. Ingen skjulte kostnader eller gebyrer, så du kan ha tillit til prisen du ser.