Leiebiler i Adana, Tyrkia

Leter du etter tilbud på en billig leiebil i Adana, Tyrkia? Start søket her

Adana, Tyrkia
4. nov. — 11. nov.
Samme leveringssted
Adana, Tyrkia
to. 4.11.
12:00
to. 11.11.
12:00
Sjåførens alder:

Oversikt over leiebilselskaper i Adana

Alle større selskaper som leier ut biler i Adana, Tyrkia
2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

10,0

Komfort

6,0

Gjennomsnittlig

8,0

Henting/levering

4,0

Valuta for pengene

8,0
2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

3,3

Komfort

7,3

Gjennomsnittlig

6,0

Henting/levering

6,0

Valuta for pengene

6,0
2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

2,0

Komfort

2,0

Gjennomsnittlig

2,0

Henting/levering

2,0

Valuta for pengene

2,0
4 utleiesteder
4 utleiesteder
3 utleiesteder
3 utleiesteder
2 utleiesteder

Avstand fra Adana, Tyrkia til populære hoteller

Parker deg selv og bilen din på disse populære hotellene ikke langt fra bilutleieskranken på Adana flyplass

Leiebiler i Adana

Så langt i oktober har 442 momondobrukere søkt etter billige leiebiler i Adana.

Hvilke rengjøringstiltak implementeres av leiebilselskaper i Adana for å kontrollere spredningen av COVID-19?

Forbedret rengjøring er et av de nye tiltakene du kan dra nytte av når du leier bil i Adana. Bruk søkefiltret vårt for å se alle selskapene som tilbyr forbedret rengjøring. Ting endrer seg stadig vekk, og det gjør også retningslinjer. Vi gjør alt vi kan for å holde oss oppdaterte, men vi anbefaler deg å alltid sjekke direkte med leverandøren.

Tilkommer det et gebyr hvis jeg kansellerer leiebilen min i Adana, Tyrkia?

Når du skal leie bil, kan du gå ut i fra at flertallet av leiebilselskapene i Adana ikke har kanselleringsgebyrer. Ha i bakhodet at det ikke er momondo som bestemmer disse retningslinjene for kansellering, men vi kan hjelpe deg med å finne flotte tilbud på leiebiler i Adana. Sørg for å sjekke retningslinjene for kansellering når du gjennomfører søket ditt.

Hva er fartsgrensen i Adana, Tyrkia?

Fartsgrensen i Adana er 50 km/t, med mindre annet spesifiseres på skiltingen. Adana har også en fartsgrense for utkanten av byen, og de er 90 km/t og må følges. Hvis du kjører på en motorvei i Adana, må du være obs på at fartsgrensen vanligvis er 120 km/t.

Hvilken bil er den mest populære å leie i Adana?

De fleste momondo-brukere leier Hyundai Accent i Adana, men Ford Focus er det populært andrevalg ifølge dataene våre. Hvis du er interessert i å leie Hyundai Accent, kan du forvente deg priser på i gjennomsnitt 214 kr per dag. Noen brukere har funnet tilbud på leie av Hyundai Accent i Adana for så lite som 124 kr per dag. Leiebiler av typen Ford Focus i Adana koster i gjennomsnitt 272 kr per dag, og noen av de billigste tilbudene ligger på 110 kr per dag.

Hvilket leiebilselskap tilbyr leie av BMW 5 Series i Adana?

Avis har leiebiler av typen BMW 5 Series tilgjengelig i Adana for i gjennomsnitt 621 kr/dag. Tilgjengeligheten av BMW 5 Series i Adana kan variere, så prøv å unngå å planlegge leiebilen din i siste liten.Husk at Avis også har andre leiebiler av typen Luksus hvis du ikke kan bestille BMW 5 Series for reisedatoene dine. Leie av Volvo XC90 hos Avis i Adana er også et alternativ.

Hvordan er været i Adana, Tyrkia i oktober?

De som ønsker å leie bil i Adana i løpet av oktober, kan forvente seg temperaturer på ca. 21 °C og en nedsbørsmengde på omkring 40 mm. Denne informasjonen kan være til hjelp for deg når du skal velge bil.

Hvilken bil vil momondo anbefale basert på været i oktober?

Ettersom Adana vanligvis opplever høye temperaturer i oktober med liten sjanse for regn, anbefaler momondo å leie en karbiolet som er perfekt for å nyte det gode været.

Er været i Adana representativt for resten av Adana (provins)?

Klimaet i Adana (provins) i oktober innebærer vanligvis temperaturer på 21 °C og en forventet nedbørsmengde på 40 mm i løpet av måneden. De som vil leie bil og kjøre fra Adana til de omkringliggende områdene, bør ha denne informasjonen i bakhodet.


Start planleggingen av reisen til Adana