Leiebiler i Antalya, Tyrkia

Leter du etter tilbud på en billig leiebil i Antalya, Tyrkia? Start søket her

Antalya, Tyrkia
28. okt. — 4. nov.
Samme leveringssted
Antalya, Tyrkia
to. 28.10.
12:00
to. 4.11.
12:00
Sjåførens alder:

Tilbud på Antalya, Tyrkia bilutleie

Finn leiebilen som er perfekt for deg

Liten Leiebiler

100 kr - 325 kr

Alle biltyper

100 kr - 535 kr

Gjennomsnittsprisen på en leiebil av typen Liten i Antalya i Tyrkia, koster 181 kr. Det billigste tidspunktet for å leie en Liten i Antalya i Tyrkia, er i mars. Prisen er 46 % lavere enn resten av året med en pris på kun 100 kr per dag. En leiebil av typen Liten er vanligvis 35 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Antalya. Gjennomsnittsprisen på leie av kjøretøy i Antalya kan variere basert på en rekke faktorer, deriblant tilbud og popularitet, samt hvor lang tid i forveien du kan bestille leiebilen. Nedenfor ser du de beste prisene for leiebiler av typen Liten i Antalya funnet på momondo i løpet av den siste uken.

Gjennomsnittsprisen på en leiebil av typen Mellomstor i Antalya i Tyrkia, koster 187 kr. Det billigste tidspunktet for å leie en Mellomstor i Antalya i Tyrkia, er i oktober. Prisen er 0 % lavere enn resten av året med en pris på kun 197 kr per dag. En leiebil av typen Mellomstor er vanligvis 34 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Antalya. Gjennomsnittsprisen på leie av kjøretøy i Antalya kan variere basert på en rekke faktorer, deriblant tilbud og popularitet, samt hvor lang tid i forveien du kan bestille leiebilen. Nedenfor ser du de beste prisene for leiebiler av typen Mellomstor i Antalya funnet på momondo i løpet av den siste uken.

Gjennomsnittsprisen på en leiebil av typen Stor i Antalya i Tyrkia, koster 323 kr. Det billigste tidspunktet for å leie en Stor i Antalya i Tyrkia, er i oktober. Prisen er 0 % lavere enn resten av året med en pris på kun 332 kr per dag. En leiebil av typen Stor er vanligvis 14 % dyrere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Antalya. Gjennomsnittsprisen på leie av kjøretøy i Antalya kan variere basert på en rekke faktorer, deriblant tilbud og popularitet, samt hvor lang tid i forveien du kan bestille leiebilen. Nedenfor ser du de beste prisene for leiebiler av typen Stor i Antalya funnet på momondo i løpet av den siste uken.

Gjennomsnittsprisen på en leiebil av typen SUV i Antalya i Tyrkia, koster 224 kr. Det billigste tidspunktet for å leie en SUV i Antalya i Tyrkia, er i september. Prisen er 0 % lavere enn resten av året med en pris på kun 285 kr per dag. En leiebil av typen SUV er vanligvis 20 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Antalya. Gjennomsnittsprisen på leie av kjøretøy i Antalya kan variere basert på en rekke faktorer, deriblant tilbud og popularitet, samt hvor lang tid i forveien du kan bestille leiebilen. Nedenfor ser du de beste prisene for leiebiler av typen SUV i Antalya funnet på momondo i løpet av den siste uken.


Oversikt over leiebilselskaper i Antalya

Alle større selskaper som leier ut biler i Antalya, Tyrkia
3 utleiesteder
Oversikt

Renhet

10,0

Komfort

10,0

Gjennomsnittlig

10,0

Henting/levering

10,0

Valuta for pengene

10,0
2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

9,3

Komfort

8,6

Gjennomsnittlig

9,3

Henting/levering

9,3

Valuta for pengene

8,6
2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

7,3

Komfort

7,3

Gjennomsnittlig

7,3

Henting/levering

7,3

Valuta for pengene

7,3
2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

5,6

Komfort

5,6

Gjennomsnittlig

5,0

Henting/levering

5,6

Valuta for pengene

5,0
7 utleiesteder
4 utleiesteder
4 utleiesteder
4 utleiesteder

Informasjon om reisen din til Antalya

Med en leiebil i Antalya kan du enkelt komme deg rundt til de omkringliggende områdene på egen hånd, samt til og fra lufthavnen. Du kan velge mellom å hente bilen på flyplassen eller i sentrum, samt om du vil betale når du bestiller bilen eller når du henter den. Mange av selskapene for bilutleie har praktiske fordeler inkludert i leieavtalen, som gode drivstoffvilkår, fri kilometer og gratis kansellering innen 6 t i forveien, og dersom du er ute etter billig billeie, bør du følge med på momondos nettside for å få med deg gode tilbud. De fleste kjente bilutleieselskapene holder til i Antalya, og du kan velge mellom flere ulike biltyper. Velg en rimelig elbil med automatgir, eller en større SUV dersom du trenger mer plass, alt ettersom hva du har behov for.

Hvor gammel må man være for å leie en bil i Antalya?

For å leie bil i Antalya må du være minimum 21 år. Imidlertid krever de fleste bilutleieselskaper at du skal ha hatt førerkort i minst ett år før du kan leie bil i landet. I tillegg er det ofte visse restriksjoner og ekstra gebyrer for yngre sjåfører under 25 år, som for eksempel begrensninger i hvilken type bil du kan leie.

Viktig å vite om trafikk- og kjøreregler

Når du skal kjøre bil i Tyrkia, er det viktig å følge vanlige trafikkregler og bruke sunn fornuft. Blant annet må du alltid bruke setebelte, uansett om du kjører selv eller sitter bak i bilen. I tillegg må du ha ansvarsforsikring, og du er pålagt å ringe politiet ved ulykker. Du kan ikke bruke mobiltelefon med mindre du bruker hands-free, og du kan ikke bruke bilhornet mellom kl. 22:00 og soloppgang. Promillegrensen i landet er på 0.5, men dersom du ikke er alene i bilen, er det nulltoleranse for alkohol.

Parkering

Du kan parkere ved de fleste store hoteller i Antalya, i tillegg til ved større togstasjoner og bussholdeplasser. Ved turistattraksjoner og viktige institusjoner er det også enkelt å finne parkering. Videre finner du en stor parkeringsplass på Antalya Internasjonale Lufthavn.

Utfluktsmål i og rundt Antalya

Antalya er kjent som et sol- og strandparadis, men byen har mye mer å tilby sine besøkende enn kun det. I gamlebyen finner du mange flotte restauranter med gourmetmat, og noen av Europas vakreste kulturhistoriske skatter. Dra en tur til den romerske havnen som ligger klemt mellom bratte klipper, og gå opp til utsiktspunktet for å få en flott utsikt over området. Se de storslåtte ottomanske villaene som velter ut i smugene, og besøk Middelhavets mest interessante arkeologiske skattkamre. En tur til Antalya er heller ikke komplett uten å ha sett Hadrians Port, som ble bygget til ære for den romerske keiseren Hadrian. Med en leiebil her har du i tillegg en unik mulighet til å utforske nærområdet, og best av alt – du kan reise akkurat dit du vil, når du vil, uten å være avhengig av noen andre.

Hvilke forsikringer trenger man?

Det er viktig å ha de nødvendige forsikringene på plass når du skal leie bil i Antalya, uansett om du skal leie bil en dag eller en uke. Ansvarsforsikring er lovpålagt å ha, og denne er ofte inkludert i leieavtalene. Videre bør du ha kaskoforsikring og tyveriforsikring, som sørger for at du kun betaler en obligatorisk egenandel ved skader eller hærverk på bilen, i tillegg til innbrudd i eller tyveri av bilen. I tillegg kan du skaffe deg personlig ulykkesforsikring, frontruteforsikring og rednings- og assistanseforsikring, dersom du ønsker det.

Kan man bruke det norske førerkortet i Antalya, eller må man ha et internasjonalt?

Ifølge NAF trenger du et 3-årig internasjonalt førerkort for å kjøre bil i Tyrkia.

Hvor i Antalya kan man hente og levere leiebilen?

Du kan hente og levere leiebilen din på flere steder i sentrum, avhengig av hvilket bilutleieselskap du har valgt, eller på Antalya Internasjonale Lufthavn.


Avstand fra Antalya, Tyrkia til populære hoteller

Parker deg selv og bilen din på disse populære hotellene ikke langt fra bilutleieskranken på Antalya flyplass

Leiebiler i Antalya

I oktober har vi kjørt 23 søk etter leiebiler i Antalya for momondo brukere.

Hvilke rengjøringstiltak implementeres av leiebilselskaper i Antalya for å kontrollere spredningen av COVID-19?

Rene kjøretøy har alltid vært en prioritet, men for din sikkerhet har leiebilselskaper i Antalya innført nye, forbedrede krav til rengjøring for å sikre at kjøretøyet er desinfisert. Noen av selskapene som tilbyr forbedret rengjøring, er Europcar, Alamo og National. Finn ut mer om hvert av alternativene dine. Ting endrer seg stadig vekk, og det gjør også retningslinjer. Vi gjør alt vi kan for å holde oss oppdaterte, men vi anbefaler deg å alltid sjekke direkte med leverandøren.

Hvilket leiebilselskap i Antalya har de billigste prisene på leiebiler?

De billigste leiebilprisene i Antalya tilbys av Goldcar Rental SP som har 1 utleiested i byen. momondo-brukere har funnet daglige priser helt nede i 117 kr, men gjennomsnittsprisen for leiebiler i Antalya fra Goldcar Rental SP ligger på 235 kr/dag.

Tilkommer det et gebyr hvis jeg kansellerer leiebilen min i Antalya, Tyrkia?

Leiebiler i Antalya fra populære selskap som Europcar, GREEN MOTION og Alamo tilbyr som regel gratis kansellering. momondo har ingen kontroll over retningslinjene for kansellering av leiebiler i Antalya, men vi kan hjelpe deg med å finne den billigste leiebilen for den kommende reisen din.

Hvilken type leiebile er best å leie i Antalya i November?

Når du planlegger å reise til Antalya i November, anbefaler vi at du leier en økonomibil slik at du er best mulig forberedt på været og forholdene på veiene. En økonomibil kan håndtere både våte og tørre kjøreforhold som er typisk for Antalya i November med temperaturer som ligger på ca. 11 °C og en nedbørsmengde som i gjennomsnitt ligger på 250 mm. Å leie en Økonomi i Antalya vil koste deg i gjennomsnitt 151 kr/dag.

Hvilket leiebilselskap i Antalya har flest utleiesteder?

Europcar er veldig populær i Antalya, Tyrkia ettersom de har flere utleiesteder enn noe annet leiebilselskap. De har 3 utleiesteder i Antalya, Tyrkia, og du kan forvente deg å betale ca. 387 kr/dag for leiebilen din i Antalya, Tyrkia.

Hva er fartsgrensen i Antalya, Tyrkia?

Fartsgrensen i Antalya er 50 km/t, med mindre annet spesifiseres på skiltingen. Antalya har også en fartsgrense for utkanten av byen, og de er 90 km/t og må følges. Hvis du kjører på en motorvei i Antalya, må du være obs på at fartsgrensen vanligvis er 120 km/t.

Hvordan er været i Antalya, Tyrkia i oktober?

I løpet av oktober ligger gjennomsnittstemperaturen i Antalya på 20 °C, og forventet nedbørsmengde er 60 mm. Dette kan være nyttig informasjon for reisende som skal leie bil i Antalya.

Hvilken bil vil momondo anbefale basert på været i oktober?

Antalya har vanligvis høye temperaturer i oktober, så momondo anbefaler å leie en kabriolet for å få fullt utbytte av det gode været.

Er været i Antalya representativt for resten av Antalya (provins)?

Reisende som skal kjøre fra Antalya på en biltur rundt omkring i Antalya (provins) eller de omkringliggende områdene i løpet av oktober, kan forvente seg temperaturer på ca. 20 °C, og ca. 69,5 mm nedbør.


Leiebiler på flyplasser i Antalya

Reserver en leiebil på en annen flyplass i nærheten av Antalya

Start planleggingen av reisen til Antalya