Leiebil Antalya - Finn billig bilutleie i byen

Leter du etter tilbud på en billig leiebil i Antalya? Start søket her

Antalya, Turkey
25. jan. — 1. feb.
Samme leveringssted
Antalya, Turkey
ma. 25.1.
middag
ma. 1.2.
middag

Oversikt over leiebilselskaper i Antalya

Alle større selskaper som leier ut biler i Antalya
Byråets vurdering: Fantastisk 10.0

Poengsummen er basert på 1 vurdering

Byråets vurdering: Fantastisk 9.2

Poengsummen er basert på 1 vurdering

Byråets vurdering: Fantastisk 9.0

Poengsummen er basert på 3 vurderinger

Byråets vurdering: Fantastisk 8.2

Poengsummen er basert på 4 vurderinger

Byråets vurdering: Fantastisk 8.0

Poengsummen er basert på 1 vurdering

Byråets vurdering: Bra 7.3

Poengsummen er basert på 3 vurderinger

Byråets vurdering: Bra 6.5

Poengsummen er basert på 3 vurderinger

Byråets vurdering: Bra 6.0

Poengsummen er basert på 6 vurderinger


Når er det billigst å leie bil i Antalya?

Alle

62 kr - 524 kr

Økonomi

62 kr - 282 kr

Den rimeligste tiden å leie bil på i Antalya er i januar. Prisen er 64% lavere enn resten av året til bare 62 kr per dag. Den dyreste måneden er august. Dersom du ser etter en spesifikk biltype, vurder å leie økonomiklasse i januar. Prisen på leiebil i Antalya kan variere basert på flere faktorer som tilgjengelighet, hvor populær bilen er og hvor langt ut du booker leiebilen.


Informasjon om reisen din til Antalya

Med en leiebil i Antalya kan du enkelt komme deg rundt til de omkringliggende områdene på egen hånd, samt til og fra lufthavnen. Du kan velge mellom å hente bilen på flyplassen eller i sentrum, samt om du vil betale når du bestiller bilen eller når du henter den. Mange av selskapene for bilutleie har praktiske fordeler inkludert i leieavtalen, som gode drivstoffvilkår, fri kilometer og gratis kansellering innen 6 t i forveien, og dersom du er ute etter billig billeie, bør du følge med på momondos nettside for å få med deg gode tilbud. De fleste kjente bilutleieselskapene holder til i Antalya, og du kan velge mellom flere ulike biltyper. Velg en rimelig elbil med automatgir, eller en større SUV dersom du trenger mer plass, alt ettersom hva du har behov for.

Hvor gammel må man være for å leie en bil i Antalya?

For å leie bil i Antalya må du være minimum 21 år. Imidlertid krever de fleste bilutleieselskaper at du skal ha hatt førerkort i minst ett år før du kan leie bil i landet. I tillegg er det ofte visse restriksjoner og ekstra gebyrer for yngre sjåfører under 25 år, som for eksempel begrensninger i hvilken type bil du kan leie.

Viktig å vite om trafikk- og kjøreregler

Når du skal kjøre bil i Tyrkia, er det viktig å følge vanlige trafikkregler og bruke sunn fornuft. Blant annet må du alltid bruke setebelte, uansett om du kjører selv eller sitter bak i bilen. I tillegg må du ha ansvarsforsikring, og du er pålagt å ringe politiet ved ulykker. Du kan ikke bruke mobiltelefon med mindre du bruker hands-free, og du kan ikke bruke bilhornet mellom kl. 22:00 og soloppgang. Promillegrensen i landet er på 0.5, men dersom du ikke er alene i bilen, er det nulltoleranse for alkohol.

Parkering

Du kan parkere ved de fleste store hoteller i Antalya, i tillegg til ved større togstasjoner og bussholdeplasser. Ved turistattraksjoner og viktige institusjoner er det også enkelt å finne parkering. Videre finner du en stor parkeringsplass på Antalya Internasjonale Lufthavn.

Utfluktsmål i og rundt Antalya

Antalya er kjent som et sol- og strandparadis, men byen har mye mer å tilby sine besøkende enn kun det. I gamlebyen finner du mange flotte restauranter med gourmetmat, og noen av Europas vakreste kulturhistoriske skatter. Dra en tur til den romerske havnen som ligger klemt mellom bratte klipper, og gå opp til utsiktspunktet for å få en flott utsikt over området. Se de storslåtte ottomanske villaene som velter ut i smugene, og besøk Middelhavets mest interessante arkeologiske skattkamre. En tur til Antalya er heller ikke komplett uten å ha sett Hadrians Port, som ble bygget til ære for den romerske keiseren Hadrian. Med en leiebil her har du i tillegg en unik mulighet til å utforske nærområdet, og best av alt – du kan reise akkurat dit du vil, når du vil, uten å være avhengig av noen andre.

Hvilke forsikringer trenger man?

Det er viktig å ha de nødvendige forsikringene på plass når du skal leie bil i Antalya, uansett om du skal leie bil en dag eller en uke. Ansvarsforsikring er lovpålagt å ha, og denne er ofte inkludert i leieavtalene. Videre bør du ha kaskoforsikring og tyveriforsikring, som sørger for at du kun betaler en obligatorisk egenandel ved skader eller hærverk på bilen, i tillegg til innbrudd i eller tyveri av bilen. I tillegg kan du skaffe deg personlig ulykkesforsikring, frontruteforsikring og rednings- og assistanseforsikring, dersom du ønsker det.

Kan man bruke det norske førerkortet i Antalya, eller må man ha et internasjonalt?

Ifølge NAF trenger du et 3-årig internasjonalt førerkort for å kjøre bil i Tyrkia.

Hvor i Antalya kan man hente og levere leiebilen?

Du kan hente og levere leiebilen din på flere steder i sentrum, avhengig av hvilket bilutleieselskap du har valgt, eller på Antalya Internasjonale Lufthavn. (Informasjon kontrollert: 29/05/2019).


Avstand fra Antalya til populære hoteller

Parker deg selv og bilen din på disse populære hotellene ikke langt fra bilutleieskranken på Antalya flyplass

Leiebiler i Antalya

I Januar har vi kjørt 340 søk etter leiebiler i Antalya for momondo brukere.

Hvilke rengjøringstiltak implementeres av leiebilselskaper i Antalya for å kontrollere spredningen av COVID-19?

Rene kjøretøy har alltid vært en prioritet, men for din sikkerhet har leiebilselskaper i Antalya innført nye, forbedrede krav til rengjøring for å sikre at kjøretøyet er desinfisert. Noen av selskapene som tilbyr forbedret rengjøring, er Enterprise, Budget og Dollar. Finn ut mer om hvert av alternativene dine. Ting endrer seg stadig vekk, og det gjør også retningslinjer. Vi gjør alt vi kan for å holde oss oppdaterte, men vi anbefaler deg å alltid sjekke direkte med leverandøren.

Hvor mye koster det å leie en bil i Antalya i februar?

For å leie en bil i Antalya for en helg i februar, har vi funnet priser så lave som 208 kr med gjennomsnitt på 386 kr. Brukere som søker etter leiebil for en uke i Antalya i februar så tilbud i gjennomsnitt på 306 kr - men tilbud så lave som 135 kr var tilgjengelig avhengig av datoer og bilvalg.

Hvilket leiebilselskap i Antalya har de billigste prisene på leiebiler?

De billigste leiebilprisene i Antalya tilbys av Goldcar Rental SP som har 1 utleiested i byen. momondo-brukere har funnet daglige priser helt nede i 120 kr, men gjennomsnittsprisen for leiebiler i Antalya fra Goldcar Rental SP ligger på 241 kr/dag.

Tilkommer det et gebyr hvis jeg kansellerer leiebilen min i Antalya?

Leiebiler i Antalya fra populære selskap som Enterprise, Budget og Dollar tilbyr som regel gratis kansellering. momondo har ingen kontroll over retningslinjene for kansellering av leiebiler i Antalya, men vi kan hjelpe deg med å finne den billigste leiebilen for den kommende reisen din.

Hvilken type leiebile er best å leie i Antalya i februar?

Når du planlegger å reise til Antalya i februar, anbefaler vi at du leier en økonomibil slik at du er best mulig forberedt på været og forholdene på veiene. En økonomibil kan håndtere både våte og tørre kjøreforhold som er typisk for Antalya i februar med temperaturer som ligger på ca. 12 °C og en nedbørsmengde som i gjennomsnitt ligger på 90 mm. Å leie en Økonomi i Antalya vil koste deg i gjennomsnitt 154 kr/dag.

Hvilket leiebilselskap i Antalya har flest utleiesteder?

Europcar er veldig populær i Antalya ettersom de har flere utleiesteder enn noe annet leiebilselskap. De har 3 utleiesteder i Antalya, og du kan forvente deg å betale ca. 397 kr/dag for leiebilen din i Antalya.

Hva er fartsgrensen i Antalya?

Fartsgrensen i Antalya er 50 km/t, med mindre annet spesifiseres på skiltingen. Antalya har også en fartsgrense for utkanten av byen, og de er 90 km/t og må følges. Hvis du kjører på en motorvei i Antalya, må du være obs på at fartsgrensen vanligvis er 120 km/t.

Hvordan er været i Antalya, Tyrkia i Januar?

I løpet av Januar ligger gjennomsnittstemperaturen i Antalya på 10 °C, og forventet nedbørsmengde er 240 mm. Dette kan være nyttig informasjon for reisende som skal leie bil i Antalya.

Hvilken bil vil momondo anbefale basert på været i Januar?

Været i Antalya i løpet av Januar vil mest sannsynlig ikke ha noen påvirkning på hvilken leiebil du bør leie. momondo-brukere ser ut til å foretrekke visse biltyper når de skal leie bil i Antalya. Prisbevisste reisende som ser etter leiebil i Antalya, velger som regel små biler. Disse er som regel billigst. Eksempler på små biler som er tilgjengelig for leie, er Ford Focus, Opel Corsa og Fiat Panda.

Er været i Antalya representativt for resten av Antalya (provins)?

Reisende som skal kjøre fra Antalya på en biltur rundt omkring i Antalya (provins) eller de omkringliggende områdene i løpet av Januar, kan forvente seg temperaturer på ca. 10 °C, og ca. 233,8 mm nedbør.


Finn hotell og fly til Antalya

 • Få den siste informasjonen om Antalya flyvninger

  Finn den beste tiden for reise, billigste priser, og mest populære flyselskaper.

  Finn flyvninger til Antalya
 • Start planlegging av din reise i dag

  Få en oversikt over populære hoteller i Antalya mest populære nabolag

  Finn hoteller i Antalya
 • Overnatt i en feriebolig

  Nyt fasilitetene du er vant til hjemme også når du er på ferie. Les mer om ferieboliger her.

  Finn ferieboliger i Antalya