Innsikt
Nyeste tilbud
Kjøretøysammenligning
Agentoversikt
Vanlige spørsmål

Leiebiler i Antalya, Antalya (provins)

Ser du etter tilbud på billig leiebiler i Antalya, Antalya (provins)? Start søket her!

Antalya, Tyrkia
8. mar. — 15. mar.
Antalya, Tyrkia
fr. 8.3.
12:00
fr. 15.3.
12:00
Sjåførens alder:

Tilbud fra leiebilselskaper på over 70 000 steder.

Kåret til vinneren av Europas beste reiseapp 2023

Leiebiler innsikt og trender i Antalya

Nyttig innsikt som hjelper deg å bestille den perfekte leiebilen Antalya

Hvilket leiebilselskap er billigst i Antalya?

De billigste leiebilene i Antalya finner man som regel hos Viaggiare Rent. Ved bestilling med Viaggiare Rent, kan det være at du finner priser for leiebiler helt nede i 45 kr/dag Gjennomsnittsprisen på å leie bil i Antalya er 323 kr/dag.

Hvilket leiebilselskap i Antalya har flest utleiesteder?

Enterprise Rent-A-Car has the most locations of any rental car company in Antalya, with 7 locations.

Hvilken bil er den mest populære å leie i Antalya?

Ved leie av bil i Antalya, velger de fleste av brukerne våre Renault Clio med en pris på i gjennomsnitt 128 kr/dag. Den andre mest populære leiebilen er Fiat Tipo som i gjennomsnitt koster 452 kr/dag. Brukerne våre fant leiebiler av typen Renault Clio i Antalya for så lite som 89 kr/dag og tilbud på leiebiler av typen Fiat Tipo for så lite som 415 kr/dag.

Beste tilbud som ble funnet for leiebiler i Antalya, Antalya (provins)

Finn gode tilbud på et stort utvalg av populære leiebiler i Antalya, Antalya (provins)
Økonomi62 kr/dag
Kompakt56 kr/dag
Medium62 kr/dag
Minivan152 kr/dag
Minibuss313 kr/dag
Stasjonsvogn – mellomstor161 kr/dag
Medium SUV173 kr/dag
Kompakt SUV189 kr/dag
Beste priser funnet av momondo-brukere de siste 48 timene.

Viktig informasjon om leiebiler i Antalya

Med en leiebil i Antalya kan du enkelt komme deg rundt til de omkringliggende områdene på egen hånd, samt til og fra lufthavnen. Du kan velge mellom å hente bilen på flyplassen eller i sentrum, samt om du vil betale når du bestiller bilen eller når du henter den. Mange av selskapene for bilutleie har praktiske fordeler inkludert i leieavtalen, som gode drivstoffvilkår, fri kilometer og gratis kansellering innen 6 t i forveien, og dersom du er ute etter billig billeie, bør du følge med på momondos nettside for å få med deg gode tilbud. De fleste kjente bilutleieselskapene holder til i Antalya, og du kan velge mellom flere ulike biltyper. Velg en rimelig elbil med automatgir, eller en større SUV dersom du trenger mer plass, alt ettersom hva du har behov for.

Hvor gammel må man være for å leie en bil i Antalya?

For å leie bil i Antalya må du være minimum 21 år. Imidlertid krever de fleste bilutleieselskaper at du skal ha hatt førerkort i minst ett år før du kan leie bil i landet. I tillegg er det ofte visse restriksjoner og ekstra gebyrer for yngre sjåfører under 25 år, som for eksempel begrensninger i hvilken type bil du kan leie.

Viktig å vite om trafikk- og kjøreregler

Når du skal kjøre bil i Tyrkia, er det viktig å følge vanlige trafikkregler og bruke sunn fornuft. Blant annet må du alltid bruke setebelte, uansett om du kjører selv eller sitter bak i bilen. I tillegg må du ha ansvarsforsikring, og du er pålagt å ringe politiet ved ulykker. Du kan ikke bruke mobiltelefon med mindre du bruker hands-free, og du kan ikke bruke bilhornet mellom kl. 22:00 og soloppgang. Promillegrensen i landet er på 0.5, men dersom du ikke er alene i bilen, er det nulltoleranse for alkohol.

Parkering

Du kan parkere ved de fleste store hoteller i Antalya, i tillegg til ved større togstasjoner og bussholdeplasser. Ved turistattraksjoner og viktige institusjoner er det også enkelt å finne parkering. Videre finner du en stor parkeringsplass på Antalya Internasjonale Lufthavn.

Utfluktsmål i og rundt Antalya

Antalya er kjent som et sol- og strandparadis, men byen har mye mer å tilby sine besøkende enn kun det. I gamlebyen finner du mange flotte restauranter med gourmetmat, og noen av Europas vakreste kulturhistoriske skatter. Dra en tur til den romerske havnen som ligger klemt mellom bratte klipper, og gå opp til utsiktspunktet for å få en flott utsikt over området. Se de storslåtte ottomanske villaene som velter ut i smugene, og besøk Middelhavets mest interessante arkeologiske skattkamre. En tur til Antalya er heller ikke komplett uten å ha sett Hadrians Port, som ble bygget til ære for den romerske keiseren Hadrian. Med en leiebil her har du i tillegg en unik mulighet til å utforske nærområdet, og best av alt – du kan reise akkurat dit du vil, når du vil, uten å være avhengig av noen andre.

Hvilke forsikringer trenger man?

Det er viktig å ha de nødvendige forsikringene på plass når du skal leie bil i Antalya, uansett om du skal leie bil en dag eller en uke. Ansvarsforsikring er lovpålagt å ha, og denne er ofte inkludert i leieavtalene. Videre bør du ha kaskoforsikring og tyveriforsikring, som sørger for at du kun betaler en obligatorisk egenandel ved skader eller hærverk på bilen, i tillegg til innbrudd i eller tyveri av bilen. I tillegg kan du skaffe deg personlig ulykkesforsikring, frontruteforsikring og rednings- og assistanseforsikring, dersom du ønsker det.

Kan man bruke det norske førerkortet i Antalya, eller må man ha et internasjonalt?

Ifølge NAF trenger du et 3-årig internasjonalt førerkort for å kjøre bil i Tyrkia.

Hvor i Antalya kan man hente og levere leiebilen?

Du kan hente og levere leiebilen din på flere steder i sentrum, avhengig av hvilket bilutleieselskap du har valgt, eller på Antalya Internasjonale Lufthavn.


Tilbud på Antalya, Antalya (provins) bilutleie

Finn leiebil i Antalya som passer for deg

Liten cars

117 kr - 457 kr

Alle biltyper

107 kr - 573 kr

Gjennomsnittsprisen for en liten car leiebil i Antalya, Tyrkia er 257 kr. Den billigste tiden å leie en liten car i Antalya, Tyrkia er i januar. Prisen er 55 % lavere enn resten av året med bare 117 kr per dag. En liten car utleie er vanligvis 18 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Antalya. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Antalya kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Antalya liten car utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en mellomstor car leiebil i Antalya, Tyrkia er 301 kr. Den billigste tiden å leie en mellomstor car i Antalya, Tyrkia er i januar. Prisen er 71 % lavere enn resten av året med bare 89 kr per dag. En mellomstor car utleie er vanligvis 4 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Antalya. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Antalya kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Antalya mellomstor car utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en stor car leiebil i Antalya, Tyrkia er 503 kr. Den billigste tiden å leie en stor car i Antalya, Tyrkia er i mars. Prisen er 35 % lavere enn resten av året med bare 329 kr per dag. En stor car utleie er vanligvis 38 % dyrere enn gjennomsnittlig bilutleie i Antalya. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Antalya kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en SUV leiebil i Antalya, Tyrkia er 385 kr. Den billigste tiden å leie en SUV i Antalya, Tyrkia er i januar. Prisen er 79 % lavere enn resten av året med bare 84 kr per dag. En SUV utleie er vanligvis 19 % dyrere enn gjennomsnittlig bilutleie i Antalya. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Antalya kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Antalya SUV utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en varebil leiebil i Antalya, Tyrkia er 383 kr. Den billigste tiden å leie en varebil i Antalya, Tyrkia er i desember. Prisen er 41 % lavere enn resten av året med bare 228 kr per dag. En varebil utleie er vanligvis 19 % dyrere enn gjennomsnittlig bilutleie i Antalya. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Antalya kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Antalya varebil utleie funnet på momondo den siste uken.

Suzuki Vitara
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer

56 kr/dag

7 mar.–12 mar.
Suzuki Vitara
Suzuki Vitara
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer

62 kr/dag

7 mar.–12 mar.
Suzuki Vitara
Opel Corsa
eller som ligner på Økonomi
Opptil 2 passasjerer

62 kr/dag

7 mar.–12 mar.
Opel Corsa

Leiebilselskaper i Antalya

Alle større selskaper som leier ut biler i Antalya, Antalya (provins)

Europcar

5 utleiesteder
Oversikt

Renhet

10,0

Komfort

10,0

Gjennomsnittlig

10,0

Hentes/Leveres

6,0

Value

6,0

Enterprise Rent-A-Car

6 utleiesteder
Oversikt

Renhet

7,3

Komfort

7,3

Gjennomsnittlig

7,3

Hentes/Leveres

6,6

Value

7,3

Garenta

3 utleiesteder
Oversikt

Renhet

7,3

Komfort

7,3

Gjennomsnittlig

7,3

Hentes/Leveres

7,3

Value

7,3

CIRCULAR

3 utleiesteder
Oversikt

Renhet

4,6

Komfort

5,3

Gjennomsnittlig

4,6

Hentes/Leveres

5,3

Value

7,3

Renticar

6 utleiesteder

Nissa Car Rental

5 utleiesteder

Eren Rent

4 utleiesteder

keddy by Europcar

4 utleiesteder

Informasjon om leiebiler i Antalya

Finn informasjon om gode leietilbud, populære leiebilselskaper og nyttige retningslinjer for ditt besøk i Antalya

Mest populære selskap

Hit

Populære biltyper

Compact, Economy, SUV

Billigste leiebil

152 kr

Mest populære modell

Renault Clio
Det mest populære bilutleiefirmaet i Antalya funnet på momondo denne måneden er Hit. Andre populære valg blant bilutleiefirmaer er AllMeet Rent og Rhodium
Følgende biltyper ble tilbudt hos leiebilselskaper i Antalya de siste 72 timene: Compact, Economy, SUV.
Den laveste prisen for en leiebil i Antalya er 152 kr/dag. For dette området kan du forvente gjennomsnittspriser fra 280 kr/dag.
Den mest populære bilmodellen å leie i Antalya de siste 7 dagene er Renault Clio. Våre brukere foretrekker også Class Intermediate Wagon som et alternativ.

Lei en bil i nærheten et av de populære hotellene i Antalya

Nedenfor er de mest populære hotellene i Antalya
Crowne Plaza Antalya

Crowne Plaza Antalya

Akdeniz Bulvari Gursu Mah. 306, Antalya, Türkiye

8,5 km fra sentrum

Swandor Hotels & Resorts Topkapi Palace

Swandor Hotels & Resorts Topkapi Palace

Kundu Mah. Yaşar Sabutay Bulvarı. No:442, Kundu Koyu, Aksu, Antalya, Türkiye

18,5 km fra sentrum

Akra Hotel

Akra Hotel

Lara Yolu, Antalya, Türkiye

3,7 km fra sentrum

Concorde De Luxe Resort

Concorde De Luxe Resort

Kemeragzi Site Mh. Tesisler Cad. 358/1, Antalya, Türkiye

15,3 km fra sentrum

Rixos Downtown Antalya

Rixos Downtown Antalya

Sakıp Sabancı Boulevard,Konyaaltı Beach 3, Antalya, Türkiye

3,7 km fra sentrum

Lara Barut Collection

Lara Barut Collection

Güzeloba Mah., Yasar Sobutay Mah. No:30, Antalya, Türkiye

13,4 km fra sentrum

Holiday Inn Antalya - Lara

Holiday Inn Antalya - Lara

Lara Guzeloba 2290, Sk Muratpasa, Antalya, Türkiye

9,2 km fra sentrum

Sealife Family Resort Hotel

Sealife Family Resort Hotel

Konyaalti Sahil Seridi Antalya 7070 TR, Antalya, Türkiye

7,9 km fra sentrum

Sealife Kemer Resort Hotel

Sealife Kemer Resort Hotel

Yenimahalle Ataturk Bl., No:44, Antalya, Türkiye

34,2 km fra sentrum

Apa Mountain Lodge

Apa Mountain Lodge

Çağlarca Mah. 4433 sok no 16 Çağlarca Mah. 4433 sok no 16, Antalya, Türkiye

23,2 km fra sentrum

Titanic Deluxe Lara

Titanic Deluxe Lara

Lara Turizm Yolu, Muratpasa, Antalya, Türkiye

13,9 km fra sentrum

Isnova Hotel

Isnova Hotel

Beylik Sk., Antalya, Türkiye

5,7 km fra sentrum

Ramada Plaza by Wyndham Antalya

Ramada Plaza by Wyndham Antalya

Genclik Mh. Fevzi Cakmak Caddesi No:22, Antalya, Türkiye

2,2 km fra sentrum

IC Hotels Green Palace

IC Hotels Green Palace

Kundu Mahallesi Yasar Sobutay Caddesi No: 423 Aksu / Antalya, Antalya, Türkiye

17,7 km fra sentrum

Rixos Sungate

Rixos Sungate

Göynük Mah. Baş Komutan Atatürk Cad. No:153-1/1 Kemer, Antalya,Türkiye, Antalya, Türkiye

25,2 km fra sentrum

Hotel Su & Aqualand

Hotel Su & Aqualand

Meltem Mah., Dumlupinar Bulvar No:205, Antalya, Türkiye

5,1 km fra sentrum

Titanic Mardan Palace

Titanic Mardan Palace

Kundu Mah. Yasar Sobutay Bul. No: 450/1, Antalya, Türkiye

18,8 km fra sentrum

Prime Boutique Hotel

Prime Boutique Hotel

Genclik Mah. Tevfik Isik Cad. No: 25, Antalya, Türkiye

2,5 km fra sentrum


Kjøre med en leiebil i Antalya - FAQ

Lær deg alt det du trenger å vite om å leie bil i Antalya, slik at du best mulig kan forberede den neste reisen din

Hvor mye koster det å leie en bil i Antalya, Tyrkia i mars?

For å leie en bil i Antalya for en helg i mars, har vi funnet priser så lave som 168 kr med gjennomsnitt på 174 kr. Brukere som søker etter leiebil for en uke i Antalya i mars så tilbud i gjennomsnitt på 222 kr - men tilbud så lave som 92 kr var tilgjengelig avhengig av datoer og bilvalg.

Tilkommer det et gebyr hvis jeg kansellerer leiebilen min i Antalya, Tyrkia?

Leiebiler i Antalya fra populære selskap som Europcar, Eternal Rental og Hertz tilbyr som regel gratis kansellering. momondo har ingen kontroll over retningslinjene for kansellering av leiebiler i Antalya, men vi kan hjelpe deg med å finne den billigste leiebilen for den kommende reisen din.

Hva er fartsgrensen i Antalya, Tyrkia?

Fartsgrensen i Antalya er 50 km/t, med mindre annet spesifiseres på skiltingen. Antalya har også en fartsgrense for utkanten av byen, og de er 90 km/t og må følges. Hvis du kjører på en motorvei i Antalya, må du være obs på at fartsgrensen vanligvis er 120 km/t.

Hvordan er været i Antalya, Tyrkia i februar?

I løpet av februar ligger gjennomsnittstemperaturen i Antalya på 10 °C, og forventet nedbørsmengde er 170 mm. Dette kan være nyttig informasjon for reisende som skal leie bil i Antalya.

Er været i Antalya representativt for resten av Antalya (provins)?

Reisende som skal kjøre fra Antalya på en biltur rundt omkring i Antalya (provins) eller de omkringliggende områdene i løpet av februar, kan forvente seg temperaturer på ca. 10 °C, og ca. 178,2 mm nedbør.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Antalya fra biler sist?

Priser for biler fra Antalya ble sst oppdatert i dag.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Antalya fra biler?

Antall tilbydere fraAntalya biler er 146 fra og med februar 2024.

Hvor gammel må du være for å leie bil i Antalya?

Minimumsalderen for sjåfører varierer fra land til land, inkludert Antalya. I mange EU-land må sjåførene være over 18 år. Som regel må du være 21 år for å leie en bil i utlandet, og en avgift for unge sjåfører kan påløpe hvis du er under 25 år. Vi anbefaler å lese gjennom retningslinjene til ditt valgte utleiefirma før du bestiller.

Hvilken dokumenter eller ID trenger du for å leie en bil i Antalya?

For å leie en bil i Antalya må alle sjåfører ha et gyldig førerkort. Hvis sertifikatet er skrevet på et annet språk enn språket i leielandet, kan en internasjonal kjøretillatelse være nødvendig for å unngå risikoen for potensielle bøter. Hvis du leier en bil i utlandet, må du kanskje også fremlegge bevis på returreise og overnattingsinformasjon under oppholdet. Vi anbefaler at du bekrefter med det enkelte utleieselskapet du bestiller hos.


Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bruke momondo for å bestille leiebil i Antalya?

Ved å bruke momondo når du skal bestille leiebil i Antalya kan du spare tid og penger. momondo søker blant tusenvis av bilutleienettsteder og for å gi deg et bredt utvalg alternativer og biler å velge mellom.

Hvordan hjelper momondo meg med å finne det beste leiebiltilbudet i Antalya?

Når du har utført et søk etter en leiebil i Antalya, vil momondo vise resultatene og gjøre det mulig for deg å finne det beste tilbudet ved å bruke filtrene våre; her kan du begrense søket etter kjøretøytype, pris, selskap og en rekke retningslinjer.

Viser momondo leiebiler i Antalya med gratis avbestilling?

Gratis kansellering er en policy det kan filtreres på hos momondo for leiebilsøk i Antalya og alle andre steder. Tilgjengeligheten kan variere fra sted til sted.

Kan jeg leie bil med fair fuel policy i Antalya på momondo?

Ja, bare velg fair fuel policy filteret når du søker etter leiebiler i Antalya på momondo.

Finner jeg utleiebiler i Antalya som tilbyr forbedrede rengjøringsrutiner på momondo?

Ja, momondo kan vise deg tilbud som inkluderer forbedrede rengjøringsrutiner på leiebiler i Antalya.

Kan jeg søke etter leiebiler i Antalya med ubegrenset kjørelengde på momondo?

Absolutt. Du kan spesifikt filtrere etter leiebiltilbud i Antalya med ubegrenset kjørelengde på momondo.


En enklere måte å administrere reisen til Antalya på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.

Spar penger når du bestiller leiebil med momondo
De beste tilbudene på leiebiler
De beste tilbudene på leiebiler
Se tilbud fra utleieselskaper fra 70.000+ forskjellige steder.
Transparente priser
Transparente priser
Se totalprisen på forhånd, så det ikke dukker opp noen overraskelser.
Bestill med fleksibilitet
Bestill med fleksibilitet
Finn leiebiler med gratis avbestilling og ekstra rengjøring
Prisvarsler
Prisvarsler
Ikke klar for å booke ennå? Opprett prisvarsel for å tracke priser.

Finn bedre resultater for ditt opphold i Antalya


Bli varslet når prisene synker

Daglige prisendringer i innboksen din – kun med prisvarsler.
Biler i Antalya
fr. 8.3.
12:00
fr. 15.3.
12:00
Send meg momondo sine favorittilbud på e-post