Leiebiler i Stord, Hordaland

Ser du etter tilbud på billig leiebiler i Stord, Hordaland? Start søket her!

Stord, Norge
15. jun. — 22. jun.
Samme leveringssted
Stord, Norge
to. 15.6.
12:00
to. 22.6.
12:00
Sjåførens alder:

Tilbud fra leiebilselskaper på over 70 000 steder.

Leiebiler innsikt og trender i Stord

Nyttig innsikt som hjelper deg å bestille den perfekte leiebilen Stord

Hvilket leiebilselskap er billigst i Stord?

De billigste leiebilene i Stord finner man som regel hos Hertz. Ved bestilling med Hertz, kan det være at du finner priser for leiebiler helt nede i 435 kr/dag Gjennomsnittsprisen på å leie bil i Stord er 435 kr/dag.

Viktig informasjon om leiebiler i Stord

Det anbefales å søke på nett for å skaffe deg en god oversikt over billige leiebiler i Stord. Du har mange selskaper å velge blant i den lille byen midt i Sunnhordaland, inkludert Hertz Bilutleie, Sunnycars, Sixt, Europcar og Budget. Det er fullt mulig å leie behagelige personbiler med fire dører, klimaanlegg og automatgir, samt ekstra fordeler som kollisjonsskadeforsikring og fri kilometer. Det er også mulig å bestille billeie med gratis avbestilling. Prisen for å leie bil en dag begynner på ca. 700 NOK for de minste bilene. På momondo kan du sammenligne aktuelle tilbud, samt undersøke hvilke leiebilselskaper som har rimelige og rettferdige drivstoffvilkår.

Du kan bli nektet å leie bil om du ikke har hatt gyldig førerkort i minst ett år. Det betyr at selv om du er 18 år og har førerkort, kan det være at du ikke for lov å leie bil i Stord. Reglene kan variere mellom ulike selskaper, og det kan også være at bilutleierne stiller ekstra krav og gebyrer om du er under en viss alder. Det er vanlig å bli regnet som en ung sjåfør om du er under 25 år gammel. Du lese gjennom betingelsene og vilkårene nøye før du takker ja til et tilbud, samt spørre dem nøyaktig hvilke regler som gjelder for deg.

Du kan parkere gratis å parkere to timer i sentrum på offentlige parkeringsplasser om du har eller kjøper en parkeringsskive, ellers er det betaling på automat. På kveldstid og helligdager er det gratis parkering, og de nøyaktige tidspunktene for avgiftsparkering er godt merket på parkeringsplassen. Den første timen er gratis om du parkerer ved kjøpesentrene Bytunet og Amfi. Det finnes i tillegg ladepunkt for elbil på Heiane og Leirvik som alle kan disponere. Ladepunktet på Leirvik befinner seg ved SKE-bygget, mens det er to ulike ladepunkt på Heiane. Du kan enten benytte hurtigladestasjonen ved Shell eller vanlig ladepunkt ved enda et kommunalt SKE-bygg.

Du kommer deg enkelt videre til Bergen, Bømlo, Haugesund og Stavanger fra Stord. Den lille byen i Sunnhordaland har en lang og fascinerende vikinghistorie og vakker kyst fjordkultur, samtidig som området inviterer til mange friske friluftseventyr. Det anbefales å leie en bil for å utforske mange av severdighetene som ligger et lite stykke unna sentrum. Du kan for eksempel dra på utflukt til Folgefonna Nasjonalpark, besøke Baroniet Rosendal og få et innblikk i vikinghistorien på Moster.


Tilbud på Stord, Hordaland bilutleie

Finn leiebil i Stord som passer for deg

Liten Leiebiler

517 kr - 1 031 kr

Alle biltyper

517 kr - 1 443 kr

Gjennomsnittsprisen for en Liten leiebil i Stord, Norge er 630 kr. Den billigste tiden å leie en Liten i Stord, Norge er i november. Prisen er 18 % lavere enn resten av året med bare 517 kr per dag. En Liten utleie er vanligvis 15 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Stord. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Stord kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en Mellomstor leiebil i Stord, Norge er 699 kr. Den billigste tiden å leie en Mellomstor i Stord, Norge er i november. Prisen er 28 % lavere enn resten av året med bare 505 kr per dag. En Mellomstor utleie er vanligvis 5 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Stord. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Stord kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.


Leiebilselskaper i Stord

Alle større selskaper som leier ut biler i Stord, Hordaland

Avis

2 utleiesteder

Hertz

1 utleiested

Budget

2 utleiesteder

keddy by Europcar

2 utleiesteder

Sixt

1 utleiested

Sunnycars

1 utleiested

Lei en bil i nærheten et av de populære hotellene i Stord

Nedenfor er de mest populære hotellene i Stord

Kjøre med en leiebil i Stord - FAQ

Lær deg alt det du trenger å vite om å leie bil i Stord, slik at du best mulig kan forberede den neste reisen din

Fartsgrensen i Stord er 50 km/t, med mindre annet spesifiseres på skiltingen. Stord har også en fartsgrense for utkanten av byen, og de er 90 km/t og må følges. Hvis du kjører på en motorvei i Stord, må du være obs på at fartsgrensen vanligvis er 110 km/t.

Reisende som skal kjøre fra Stord på en biltur rundt omkring i Hordaland eller de omkringliggende områdene i løpet av juni, kan forvente seg temperaturer på ca. 13 °C, og ca. 132 mm nedbør.


Leiebiler på populære flyplasser nære Stord

Lei en bil på en av de mest populære flyplassene i nærheten av Stord

Hvorfor bruke momondo?

Du bør bruke momondo til å bestille leiebil i Stord fordi det kan spare deg for tid og penger. momondo henter og lar deg sammenligne priser og retningslinjer for bilutleie fra tusenvis av bilutleienettsteder.

Ved å bruke filtre gjør momondo det enklere å finne en flott leiebil i Stord. Enten det er pris, biltype, fasiliteter eller retningslinjer, lar momondo deg avgrense søket med disse og flere filtre for å finne det beste tilbudet for deg.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Bestill med pålitelighet
Vi sammenligner leiebiltilbud fra over 70.000 lokasjoner, slik at du kan gjøre et raskt og enkelt valg.
Eco Conscious
Velg fra en rekke kjøretøy, inkludert hybrid- og elektriske alternativer for å sikre at reisen din er miljøvennlig.
Ingen skjulte kostnader
Alle priser som vises er fullstendige. Ingen skjulte kostnader eller gebyrer, så du kan ha tillit til prisen du ser.