Leiebiler i Visby, Sverige

Leter du etter tilbud på en billig leiebil i Visby, Sverige? Start søket her

Visby, Sverige
29. sep. — 6. okt.
Samme leveringssted
Visby, Sverige
on. 29.9.
12:00
on. 6.10.
12:00
Sjåførens alder:

Oversikt over leiebilselskaper i Visby

Alle større selskaper som leier ut biler i Visby, Sverige
2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,0

Komfort

8,0

Gjennomsnittlig

8,0

Henting/levering

8,0

Valuta for pengene

8,0
2 utleiesteder
2 utleiesteder
2 utleiesteder
2 utleiesteder
2 utleiesteder
2 utleiesteder

Avstand fra Visby, Sverige til populære hoteller

Parker deg selv og bilen din på disse populære hotellene ikke langt fra bilutleieskranken på Stockholm Skavsta lufthavn flyplass

Leiebiler i Visby

15 personer har sett etter leiebil i Visby i september.

Hvilke rengjøringstiltak implementeres av leiebilselskaper i Visby for å kontrollere spredningen av COVID-19?

Mange leiebilselskaper i Visby har innført nye rengjøringskrav for å sikre at kjøretøyet desinfiseres for din sikkerhet. Denne forbedrede rengjøringen tilbys nå ved Europcar. Bruk det nye søkefiltret vårt for å se alle selskapene som tilbyr forbedret rengjøring i Visby. Ting endrer seg stadig vekk, og det gjør også retningslinjer. Vi gjør alt vi kan for å holde oss oppdaterte, men vi anbefaler deg å alltid sjekke direkte med leverandøren.

Hvilket leiebilselskap i Visby har de billigste prisene på leiebiler?

Det er billigst å leie en bil i Visby når du bruker Hertz på ett av deres totalt 2 utleiesteder i byen. Den beste prisen per dag som momondo har funnet er 919 kr, men som regel det er best å belage seg på å betale 1 703 kr/dag for en leiebil.

Hvilken type leiebile er best å leie i Visby i oktober?

En standardbil er et godt alternativ når du skal besøke Visby i oktober. Visby har i gjennomsnitt 50 mm nedbør, og temperaturene ligger på omkring 3 °C i oktober. Dette er forhold som egner seg godt for en standardbil som enkelt kan håndtere regn, og som fungerer bra når temperaturene faller. Å leie en Standard i Visby vil koste deg i gjennomsnitt 919 kr/dag.

Hva er fartsgrensen i Visby, Sverige?

Fartsgrensen i bysonen i Visby er 60 km/t, og dette gjelder også byer og tettsteder i nærheten. I utkanten av byen og på motorveien omkring Visby ligger fartsgrensen på henholdsvis 100 km/t og 120 km/t. Hvis du leier en bil i Visby, bør du være oppmerksom på at disse fartsgrensene må følges.

Hvilken bil er den mest populære å leie i Visby?

De fleste momondo-brukere leier Ford Fiesta i Visby, men Hyundai Accent er det populært andrevalg ifølge dataene våre. Hvis du er interessert i å leie Ford Fiesta, kan du forvente deg priser på i gjennomsnitt 312 kr per dag. Noen brukere har funnet tilbud på leie av Ford Fiesta i Visby for så lite som 219 kr per dag. Leiebiler av typen Hyundai Accent i Visby koster i gjennomsnitt 486 kr per dag, og noen av de billigste tilbudene ligger på 230 kr per dag.

Hvordan er været i Visby, Sverige i september?

Temperaturen i Visby i september ligger normalt på 11 °C, og forventet nedbørsmengde er 50 mm. Dette er nyttig å vite når du skal leie bil, slik at du kan leie den perfekte bilen for de forventede værforholdene.

Hvilken bil vil momondo anbefale basert på været i september?

Været i Visby i løpet av september vil mest sannsynlig ikke ha noen påvirkning på hvilken leiebil du bør leie. momondo-brukere ser ut til å foretrekke visse biltyper når de skal leie bil i Visby. Prisbevisste reisende som ser etter leiebil i Visby, velger som regel små biler. Disse er som regel billigst. Eksempler på små biler som er tilgjengelig for leie, er Ford Fiesta, Hyundai Accent og Class Compact Car.

Er været i Visby representativt for resten av Gotlands Lan?

Hvis du ser etter en leiebil i Visby for en biltur i de omkringliggende områdene i løpet av september, er det viktig at du vet at resten av Gotlands Lan vanligvis har en temperatur på 11 °C, og en forventet nedbørsmengde på 50 mm.


Leiebiler på flyplasser i Visby

Reserver en leiebil på en annen flyplass i nærheten av Visby

Start planleggingen av reisen til Visby