Leiebiler i Halden, Norge

Leter du etter tilbud på en billig leiebil i Halden, Norge? Start søket her

Halden, Norge
14. sep. — 21. sep.
Samme leveringssted
Halden, Norge
ti. 14.9.
12:00
ti. 21.9.
12:00
Sjåførens alder:

Oversikt over leiebilselskaper i Halden

Alle større selskaper som leier ut biler i Halden, Norge
3 utleiesteder
2 utleiesteder
2 utleiesteder
2 utleiesteder
1 utleiested

Informasjon om reisen din til Halden

Du kan enkelt utforske alle attraksjonene i området med en leiebil i Halden. Den gamle industribyen frister mange spennende opplevelser, og det er gode veiforbindelser til andre byer and til nærmeste lufthavn Oslo/Gardermoen via E6. Du kan også fortsette på E6 for å krysse Svinesundbrua og dra på svenskehandel. Andre veier utenfor sentrum som er verdt å utforske inkluderer Riksvei 22 og E22 til Idefjorden og videre til Sverige. Det finnes flere alternativer for bilutleie i Halden, for eksempel rimelige selskaper som Avis, Budget, Hertz og Sixt. Prisen avhenger blant annet av størrelsen på bilen. En liten og billig personbil med fri kilometer koster fra ca. 700 NOK og oppover. Noen inkluderes kollisjonsforsikring i prisen og andre ganger ikke, og det anbefales derfor å sammenligne ulike tilbud på nett nøye før du bestemmer deg. Du kan også sjekke online hvilke egenskaper du har å velge mellom, for eksempel om du kan leie elbil eller om bilen har automatgir.

Hvor gammel må man være for å leie en bil i Halden?

Aldersgrensen for billeie varierer mellom de ulike selskapene, men det er vanlig at bilutleieselskapet krever at du er 19 år og har hatt førerkort i minst ett år. Utover det, anbefales det å sjekke betingelsene for bilutleie grundig hvis du er en ung sjåfør. Det kan tilkomme ekstra kostnader og begrensninger om du er under 25 år.

Parkering

Halden har både offentlige og private parkeringsplasser, og det er viktig at du sjekker reglene grundig før du forlater bilen. Du kan for eksempel parkere ved Svenskegaten, Torvet og Kirkegata. Det anbefales også å sjekke hvilke parkeringsmuligheter du har på hotellet. Hvis du bor på hotell i sentrum, kan du enkelt la bilen stå og ta deg rundt til fots. Halden er en ganske kompakt by og du trenger ikke å spasere langt for å komme deg til severdigheter, butikker og utesteder. Det kan derimot være veldig nyttig å leie bil en dag for å utforske områdene rundt, eller hvis du bor på hytter eller gjestehus et stykke utenfor sentrum.

Utfluktsmål i og rundt Halden

En av byens mest populære severdigheter inkluderer Fredriksten festning fra 1600-tallet. Det er her den velkjente TV-serien Allsang på Grensen spilles inn. Det anbefales også besøke Gamlebyen, samt utforske butikkene og galleriene på Torvet. Du har også mulighet til å besøke nærliggende byer som Moss og Sarpsborg, dersom du leier bil i Halden. Det tar ca. 20 minutter å kjøre til Oldstidveien i Skjeberg for å se på de gamle helleristningene fra bronsealderen og eldre jernalder. Rød herregård er også en populær attraksjon. Den ærverdige herregården med historiske samlinger stammer sannsynligvis fra 1600-tallet og er svært godt bevart.

Hvilke forsikringer trenger man?

Det er viktig med riktige forsikringer når du skal leie bil i Halden, ellers kan du ende opp med en svær regning om du er uheldig og krasjer bilen. Ansvarsforsikring er ofte inkludert, ettersom den er lovpålagt. Du bør i tillegg vurdere å kjøpe selvrisikoforsikring om den ikke er inkludert i prisen. I så fall betaler du kun egenandel om du skulle være uheldig. Det kan også lønne seg å ha tyveriforsikring. Det anbefales å spørre forsikringsselskapet ditt om hva reiseforsikringen din dekker, og deretter kan du tegne ekstra bilutleieforsikringer for å dekke over det den eventuelt ikke dekker.

Hvor i Halden kan man hente og levere leiebilen?

Du kan både hente og levere leiebilen i Halden sentrum. Hertz holder for eksempel til ved Vestergaardveien og Budget ligger ved Stabburveien. Et annet alternativ er å hente bilen på flyplassen når du ankommer med fly, og deretter bruke den for å komme deg videre til Halden. Det er mulig å oppgi ønsket leveringssted samtidig som du bestiller bilen. Husk å sjekke hente- og leveringstidspunkt. Det kan påløpe ekstra kostnader om du ønsker å levere bilen tilbake utenom kontorets åpningstid. (Informasjon kontrollert: 22/05/2019).


Avstand fra Halden, Norge til populære hoteller

Parker deg selv og bilen din på disse populære hotellene ikke langt fra bilutleieskranken på Oslo Gardermoen flyplass

Leiebiler i Halden

Hva er fartsgrensen i Halden, Norge?

Hvis du leier et kjøretøy i Halden, må du være oppmerksom på at den gjeldende fartsgrensen i byen eller innenfor bygrensen er 50 km/t med mindre skiltingen viser noe annet. Fartgrensen i utkanten av Halden ligger vanligvis på 90 km/t. Hvis du kjører på en motorvei i Halden, er fartsgrensen 110 km/t.

Hvilken bil vil momondo anbefale basert på været i september?

Været i Halden i løpet av september vil mest sannsynlig ikke ha noen påvirkning på hvilken leiebil du bør leie. Dog foretrekker som regel momondo-brukere visse biltyper når de skal leie bil i Halden.

Er været i Halden representativt for resten av Østfold?

Klimaet i Østfold i september innebærer vanligvis temperaturer på 11 °C og en forventet nedbørsmengde på 94 mm i løpet av måneden. De som vil leie bil og kjøre fra Halden til de omkringliggende områdene, bør ha denne informasjonen i bakhodet.


Leiebiler på flyplasser i Halden

Reserver en leiebil på en annen flyplass i nærheten av Halden

Start planleggingen av reisen til Halden