Leiebil Harstad, Norge - Finn billig bilutleie i byen

Leter du etter tilbud på en billig leiebil i Harstad, Norge? Start søket her

Harstad, Norge
11. mar. — 18. mar.
Samme leveringssted
Harstad, Norge
to. 11.3.
middag
to. 18.3.
middag

Informasjon om reisen din til Harstad

Hvor gammel må man være for å leie bil i Harstad?

Aldersgrense for bilutleie i Harstad varierer fra ulike bilutleieselskaper, men det er som regel en nedre aldersgrense fra 19 til 21 år. Dersom føreren er under 25 år påfølger det også ofte en ekstra kostnad. Det er også enkelte leiebilselskaper som har krav om at føreren må ha hatt førerkort sammenhengende i minst to år. Dette er det greit å være obs på før du bestiller leiebilen, spesielt om dere er en ung vennegjeng som skal på ferie.

Viktig å vite om trafikk- og kjøreregler

I Harstad er det som regel fartsgrense på 40 km/t i sentrum av byen. Det er 30 km/t der det er stor aktivitet med fotgjengere. Kjører du på motorveiene inn og ut av Harstad er det mellom 60 km/t og 80 km/t. Det kan være lavere fartsgrenser enkelte steder der det er dårligere veiforhold. Promillegrensen i Norge er på 0.2. Det er veiavgift for å kjøre inn og ut av de fleste byer og kommuner i Norge, disse betales som bomavgift og registreres på bilen automatisk når du kjører gjennom bomringene. Ta alltid hensyn til vær og kjøreforhold, spesielt om du kjører når det er mye regn eller snø, det er glatt eller om kvelden.

Parkering

Det er ulike parkeringsmuligheter når du har leiebil i Harstad. Her finnes det både offentlige og private parkeringsplasser, som har langtidsparkering og korttidsparkering. Du ser etter skiltene som har en P enten med hvit eller blå bakgrunn. Noen steder er det soneparkering slik at det kun er lov å parkere der i visse tidsrom. Dette vil være klart synlig på skiltet. Når du skal betale kan du enten bruke kredittkort i parkeringsautomaten eller du kan bruke betalingsappen EasyPark. Her legger du inn registreringsnummer på bilen samt din kortinformasjon, så kan du betale og fylle på når det trengs inne i appen. Da er det ikke nødvendig med billett i bilens frontrute. På Harstad kommunes hjemmesider finnes det kart over de ulike sonene som finnes i sentrum.

Utfluktsmål i og rundt Harstad

Har du leiebil i Harstad er du og vennegjengen i god kjøreavstand til mange spennende aktiviteter. Den vakre nord-norske naturen er helt fantastisk, og kan blant annet sees fra Nona. Dette er det høyeste fjellet i Harstad kommune, og ligger 1012 meter over havet. Andre anbefalte fjellturer er Hinnstein og Elgen. Med leiebil er det enkelt å komme seg ut til de ulike fjellene, så dere kan oppleve Harstad på best mulig vis. Det er heller ikke lange kjøreturen utover Lofoten. Vil dere besøke et gammelt fiskevær, så kan dere blant annet kjøre i litt over to timer til Kabelvåg som er et populært reisemål for de som er på ferie i Nord-Norge.

Hvilke forsikringer trenger man?

Med leiebil i Harstad er enkelte forsikringer som regel alltid inkludert i prisen. Dette er for eksempel Kollisjonsforsikring og Tyveriforsikring. Noen leiebiltilbud er uten forsikring som reduserer selvrisiko ved skade. Du kan legge til disse ekstra forsikringene som reduserer din egenandel dersom noe skulle skje under leieperioden. Prisen på forsikringer som reduserer egenandelen din avhenger av hvilket selskap du leier hos. Dette bør du undersøke på forhånd, og spørre utleier om hva forsikringen innebærer før du velger den.

Hvor i Harstad kan man hente og levere leiebilen?

Det er flere steder du kan hente og levere leiebil i Harstad. Dersom du kommer med fly, kan du velge et firma som har bilutleie og henting ved flyplassen Harstad/Narvik Evenes lufthavn. Det finnes også et par bilutleieselskaper i Harstad sentrum.


Avstand fra Harstad, Norge til populære hoteller

Parker deg selv og bilen din på disse populære hotellene ikke langt fra bilutleieskranken på Tromso/Langnes flyplass

Leiebiler i Harstad

Vi har hatt 22 søk fra brukere som ser etter leiebiler i Harstad så langt denne måneden.

Hvilke rengjøringstiltak implementeres av leiebilselskaper i Harstad for å kontrollere spredningen av COVID-19?

Avis, Hertz og Budget er noen av selskapene i Harstad som har oppdatert rengjøringsrutinene sine som svar på COVID-19. Selv om renhold av biler alltid har vært viktig, er det nå mange selskaper som velger å ta ett skritt lenger for å sikre at kjøretøyene innfrir høyere sikkerhetsstandarder. Finn ut mer om listen med alle alternativene som er tilgjengelige i Harstad. Ting endrer seg stadig vekk, og det gjør også retningslinjer. Vi gjør alt vi kan for å holde oss oppdaterte, men vi anbefaler deg å alltid sjekke direkte med leverandøren.

Hvor mye koster det å leie en bil i Harstad, Norge i april?

Vår data viser at for leiebil i helg i april i Harstad, kan du forvente å betale rundt 1 340 kr. Et spesielt bra tilbud kan være rundt 1 110 kr, som er den laveste prisen for Harstad som vi har sett så langt. Tilbud er litt annerledes for leie for langhelg - tilbud starter på 1 217 kr, med gjennomsnittpris på 1 307 kr.

Tilkommer det et gebyr hvis jeg kansellerer leiebilen min i Harstad, Norge?

I de fleste tilfeller tilkommer det ikke et gebyr hvis du kansellerer leiebilen din i Harstad. Du kan sjekke hvorvidt utleieselskapet du foretrekker i Harstad tilbyr gratis kansellering eller ikke når du gjennomfører bestillingen med momondo.

Hva er fartsgrensen i Harstad, Norge?

Reisende som leier en bil i Harstad må være oppmerksom på at fartsgrensen i byen er 50 km/t. Fartsgrensen i ytterkanten av Harstad er vanligvis 90 km/t, mens fartsgrensen på motorveier er 110 km/t. Vær oppmerksom på at fartsgrenser kan endre seg avhengig av veien du kjører på, så følg med på skiltingen.

Hvilken bil vil momondo anbefale basert på været i mars?

Været i Harstad i løpet av mars vil mest sannsynlig ikke ha noen påvirkning på hvilken leiebil du bør leie. Dog foretrekker som regel momondo-brukere visse biltyper når de skal leie bil i Harstad.

Er været i Harstad representativt for resten av Troms?

De som ønsker å leie bil i Harstad for en biltur i de omkringliggende områdene, bør være oppmerksomme på at været i Troms i løpet av mars vanligvis har temperaturer på −3 °C med en forventet nedbørsmengde på 59,7 mm.


Leiebiler på flyplasser i Harstad

Reserver en leiebil på en annen flyplass i nærheten av Harstad

Finn hotell og fly til Harstad

  • Få den siste informasjonen om Harstad flyvninger

    Finn den beste tiden for reise, billigste priser, og mest populære flyselskaper.

    Finn flyvninger til Harstad
  • Start planlegging av din reise i dag

    Få en oversikt over populære hoteller i Harstad mest populære nabolag

    Finn hoteller i Harstad