Leiebiler i Harstad, Troms

Finn billige leiebiltilbud i Harstad, Troms

Harstad, Norge
30. mar. — 6. apr.
Samme leveringssted
Harstad, Norge
to. 30.3.
12:00
to. 6.4.
12:00
Sjåførens alder:

Tilbud fra leiebilselskaper på over 70 000 steder.

Viktig informasjon om leiebiler i Harstad

Aldersgrense for bilutleie i Harstad varierer fra ulike bilutleieselskaper, men det er som regel en nedre aldersgrense fra 19 til 21 år. Dersom føreren er under 25 år påfølger det også ofte en ekstra kostnad. Det er også enkelte leiebilselskaper som har krav om at føreren må ha hatt førerkort sammenhengende i minst to år. Dette er det greit å være obs på før du bestiller leiebilen, spesielt om dere er en ung vennegjeng som skal på ferie.

I Harstad er det som regel fartsgrense på 40 km/t i sentrum av byen. Det er 30 km/t der det er stor aktivitet med fotgjengere. Kjører du på motorveiene inn og ut av Harstad er det mellom 60 km/t og 80 km/t. Det kan være lavere fartsgrenser enkelte steder der det er dårligere veiforhold. Promillegrensen i Norge er på 0.2. Det er veiavgift for å kjøre inn og ut av de fleste byer og kommuner i Norge, disse betales som bomavgift og registreres på bilen automatisk når du kjører gjennom bomringene. Ta alltid hensyn til vær og kjøreforhold, spesielt om du kjører når det er mye regn eller snø, det er glatt eller om kvelden.

Det er ulike parkeringsmuligheter når du har leiebil i Harstad. Her finnes det både offentlige og private parkeringsplasser, som har langtidsparkering og korttidsparkering. Du ser etter skiltene som har en P enten med hvit eller blå bakgrunn. Noen steder er det soneparkering slik at det kun er lov å parkere der i visse tidsrom. Dette vil være klart synlig på skiltet. Når du skal betale kan du enten bruke kredittkort i parkeringsautomaten eller du kan bruke betalingsappen EasyPark. Her legger du inn registreringsnummer på bilen samt din kortinformasjon, så kan du betale og fylle på når det trengs inne i appen. Da er det ikke nødvendig med billett i bilens frontrute. På Harstad kommunes hjemmesider finnes det kart over de ulike sonene som finnes i sentrum.


Tilbud på Harstad, Troms bilutleie

Finn leiebil i Harstad som passer for deg

Liten Leiebiler

414 kr - 1 959 kr

Alle biltyper

413 kr - 3 488 kr

Gjennomsnittsprisen for en Liten leiebil i Harstad, Norge er 1 075 kr. Den billigste tiden å leie en Liten i Harstad, Norge er i november. Prisen er 62 % lavere enn resten av året med bare 414 kr per dag. En Liten utleie er vanligvis 24 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Harstad. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Harstad kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en Mellomstor leiebil i Harstad, Norge er 1 491 kr. Den billigste tiden å leie en Mellomstor i Harstad, Norge er i desember. Prisen er 73 % lavere enn resten av året med bare 411 kr per dag. En Mellomstor utleie er vanligvis 7 % dyrere enn gjennomsnittlig bilutleie i Harstad. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Harstad kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en SUV leiebil i Harstad, Norge er 727 kr. Den billigste tiden å leie en SUV i Harstad, Norge er i desember. Prisen er 52 % lavere enn resten av året med bare 351 kr per dag. En SUV utleie er vanligvis 49 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Harstad. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Harstad kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.


Leiebilselskaper i Harstad

Alle større selskaper som leier ut biler i Harstad, Troms

Hertz

3 utleiesteder

Sunnycars

3 utleiesteder

Avis

1 utleiested

Budget

1 utleiested

Europcar

1 utleiested

keddy by Europcar

1 utleiested

Lei en bil i nærheten et av de populære hotellene i Harstad

Nedenfor er de mest populære hotellene i Harstad

Kjøre med en leiebil i Harstad - FAQ

Lær deg alt det du trenger å vite om å leie bil i Harstad, slik at du best mulig kan forberede den neste reisen din

De billigste leiebilene i Harstad finner man som regel hos Europcar. Ved bestilling med Europcar, kan det være at du finner priser for leiebiler helt nede i 758 kr/dag Gjennomsnittsprisen på å leie bil i Harstad er 758 kr/dag.

Reisende som leier en bil i Harstad må være oppmerksom på at fartsgrensen i byen er 50 km/t. Fartsgrensen i ytterkanten av Harstad er vanligvis 90 km/t, mens fartsgrensen på motorveier er 110 km/t. Vær oppmerksom på at fartsgrenser kan endre seg avhengig av veien du kjører på, så følg med på skiltingen.


Leiebiler på populære flyplasser nære Harstad

Lei en bil på en av de mest populære flyplassene i nærheten av Harstad

Leiebiltyper som er populære i Harstad

Lei en av disse populære biltypene i Harstad

Start planleggingen av reisen til Harstad


Hvorfor bruke momondo?

Ved å bruke momondo når du skal bestille leiebil i Harstad kan du spare tid og penger. momondo søker blant tusenvis av bilutleienettsteder og for å gi deg et bredt utvalg alternativer og biler å velge mellom.

momondo lar deg finne det beste leiebiltilbudet i Harstad ved å tilby nyttige filtre for å begrense søket. Filtre inkluderer, men er ikke begrenset til: pris, biltype, utleieselskap og spesifikke retningslinjer som du måtte ønske.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Bestill med pålitelighet
Vi sammenligner leiebiltilbud fra over 70.000 lokasjoner, slik at du kan gjøre et raskt og enkelt valg.
Eco Conscious
Velg fra en rekke kjøretøy, inkludert hybrid- og elektriske alternativer for å sikre at reisen din er miljøvennlig.
Ingen skjulte kostnader
Alle priser som vises er fullstendige. Ingen skjulte kostnader eller gebyrer, så du kan ha tillit til prisen du ser.