Leiebiler i Harstad, Norge

Leter du etter tilbud på en billig leiebil i Harstad, Norge? Start søket her

Harstad, Norge
22. okt. — 29. okt.
Samme leveringssted
Harstad, Norge
fr. 22.10.
12:00
fr. 29.10.
12:00
Sjåførens alder:

Tilbud på Harstad, Norge bilutleie

Finn leiebilen som er perfekt for deg

Liten Leiebiler

516 kr - 1 547 kr

Alle biltyper

516 kr - 3 036 kr

Gjennomsnittsprisen på en leiebil av typen Liten i Harstad i Norge, koster 502 kr. Det billigste tidspunktet for å leie en Liten i Harstad i Norge, er i mai. Prisen er 0 % lavere enn resten av året med en pris på kun 516 kr per dag. En leiebil av typen Liten er vanligvis 26 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Harstad. Gjennomsnittsprisen på leie av kjøretøy i Harstad kan variere basert på en rekke faktorer, deriblant tilbud og popularitet, samt hvor lang tid i forveien du kan bestille leiebilen. Nedenfor ser du de beste prisene for leiebiler av typen Liten i Harstad funnet på momondo i løpet av den siste uken.


Oversikt over leiebilselskaper i Harstad

Alle større selskaper som leier ut biler i Harstad, Norge
3 utleiesteder
3 utleiesteder
1 utleiested
1 utleiested
1 utleiested
1 utleiested

Informasjon om reisen din til Harstad

Hvor gammel må man være for å leie bil i Harstad?

Aldersgrense for bilutleie i Harstad varierer fra ulike bilutleieselskaper, men det er som regel en nedre aldersgrense fra 19 til 21 år. Dersom føreren er under 25 år påfølger det også ofte en ekstra kostnad. Det er også enkelte leiebilselskaper som har krav om at føreren må ha hatt førerkort sammenhengende i minst to år. Dette er det greit å være obs på før du bestiller leiebilen, spesielt om dere er en ung vennegjeng som skal på ferie.

Viktig å vite om trafikk- og kjøreregler

I Harstad er det som regel fartsgrense på 40 km/t i sentrum av byen. Det er 30 km/t der det er stor aktivitet med fotgjengere. Kjører du på motorveiene inn og ut av Harstad er det mellom 60 km/t og 80 km/t. Det kan være lavere fartsgrenser enkelte steder der det er dårligere veiforhold. Promillegrensen i Norge er på 0.2. Det er veiavgift for å kjøre inn og ut av de fleste byer og kommuner i Norge, disse betales som bomavgift og registreres på bilen automatisk når du kjører gjennom bomringene. Ta alltid hensyn til vær og kjøreforhold, spesielt om du kjører når det er mye regn eller snø, det er glatt eller om kvelden.

Parkering

Det er ulike parkeringsmuligheter når du har leiebil i Harstad. Her finnes det både offentlige og private parkeringsplasser, som har langtidsparkering og korttidsparkering. Du ser etter skiltene som har en P enten med hvit eller blå bakgrunn. Noen steder er det soneparkering slik at det kun er lov å parkere der i visse tidsrom. Dette vil være klart synlig på skiltet. Når du skal betale kan du enten bruke kredittkort i parkeringsautomaten eller du kan bruke betalingsappen EasyPark. Her legger du inn registreringsnummer på bilen samt din kortinformasjon, så kan du betale og fylle på når det trengs inne i appen. Da er det ikke nødvendig med billett i bilens frontrute. På Harstad kommunes hjemmesider finnes det kart over de ulike sonene som finnes i sentrum.

Utfluktsmål i og rundt Harstad

Har du leiebil i Harstad er du og vennegjengen i god kjøreavstand til mange spennende aktiviteter. Den vakre nord-norske naturen er helt fantastisk, og kan blant annet sees fra Nona. Dette er det høyeste fjellet i Harstad kommune, og ligger 1012 meter over havet. Andre anbefalte fjellturer er Hinnstein og Elgen. Med leiebil er det enkelt å komme seg ut til de ulike fjellene, så dere kan oppleve Harstad på best mulig vis. Det er heller ikke lange kjøreturen utover Lofoten. Vil dere besøke et gammelt fiskevær, så kan dere blant annet kjøre i litt over to timer til Kabelvåg som er et populært reisemål for de som er på ferie i Nord-Norge.

Hvilke forsikringer trenger man?

Med leiebil i Harstad er enkelte forsikringer som regel alltid inkludert i prisen. Dette er for eksempel Kollisjonsforsikring og Tyveriforsikring. Noen leiebiltilbud er uten forsikring som reduserer selvrisiko ved skade. Du kan legge til disse ekstra forsikringene som reduserer din egenandel dersom noe skulle skje under leieperioden. Prisen på forsikringer som reduserer egenandelen din avhenger av hvilket selskap du leier hos. Dette bør du undersøke på forhånd, og spørre utleier om hva forsikringen innebærer før du velger den.

Hvor i Harstad kan man hente og levere leiebilen?

Det er flere steder du kan hente og levere leiebil i Harstad. Dersom du kommer med fly, kan du velge et firma som har bilutleie og henting ved flyplassen Harstad/Narvik Evenes lufthavn. Det finnes også et par bilutleieselskaper i Harstad sentrum.


Avstand fra Harstad, Norge til populære hoteller

Parker deg selv og bilen din på disse populære hotellene ikke langt fra bilutleieskranken på Tromso/Langnes flyplass

Leiebiler i Harstad

Vi har hatt 6 søk fra brukere som ser etter leiebiler i Harstad så langt denne måneden.

Hva er fartsgrensen i Harstad, Norge?

Reisende som leier en bil i Harstad må være oppmerksom på at fartsgrensen i byen er 50 km/t. Fartsgrensen i ytterkanten av Harstad er vanligvis 90 km/t, mens fartsgrensen på motorveier er 110 km/t. Vær oppmerksom på at fartsgrenser kan endre seg avhengig av veien du kjører på, så følg med på skiltingen.

Hvilken bil er den mest populære å leie i Harstad?

Leie av Hyundai Accent i Harstad er det mest populære alternativet blant momondo-brukere, etterfuglt av leie av Ford Focus. Brukerne våre har funnet tilbud på Hyundai Accent i Harstad for i gjennomsnitt 594 kr per dag, og så billig som 399 kr per dag. Gjennomsnittsprisen for å leie Ford Focus i Harstad ligger på 743 kr per dag, men du kan finne priser helt nede i 521 kr per dag.

Hvilken bil vil momondo anbefale basert på været i oktober?

Været i Harstad i løpet av oktober vil mest sannsynlig ikke ha noen påvirkning på hvilken leiebil du bør leie. Dog foretrekker som regel momondo-brukere visse biltyper når de skal leie bil i Harstad.

Er været i Harstad representativt for resten av Troms?

De som ønsker å leie bil i Harstad for en biltur i de omkringliggende områdene, bør være oppmerksomme på at været i Troms i løpet av oktober vanligvis har temperaturer på 2 °C med en forventet nedbørsmengde på 112 mm.


Leiebiler på flyplasser i Harstad

Reserver en leiebil på en annen flyplass i nærheten av Harstad

Start planleggingen av reisen til Harstad