Leiebiler i Kiruna, Sverige

Leter du etter tilbud på en billig leiebil i Kiruna, Sverige? Start søket her

Kiruna, Sverige
29. sep. — 6. okt.
Samme leveringssted
Kiruna, Sverige
on. 29.9.
12:00
on. 6.10.
12:00
Sjåførens alder:

Oversikt over leiebilselskaper i Kiruna

Alle større selskaper som leier ut biler i Kiruna, Sverige
3 utleiesteder
Oversikt

Renhet

10,0

Komfort

10,0

Gjennomsnittlig

10,0

Henting/levering

10,0

Valuta for pengene

10,0
3 utleiesteder
Oversikt

Renhet

9,1

Komfort

8,7

Gjennomsnittlig

7,9

Henting/levering

7,5

Valuta for pengene

8,3
3 utleiesteder
Oversikt

Renhet

6,0

Komfort

6,0

Gjennomsnittlig

6,0

Henting/levering

4,0

Valuta for pengene

4,0
3 utleiesteder
2 utleiesteder
2 utleiesteder
2 utleiesteder

Avstand fra Kiruna, Sverige til populære hoteller

Parker deg selv og bilen din på disse populære hotellene ikke langt fra bilutleieskranken på Kiruna flyplass

Leiebiler i Kiruna

149 brukere har sett etter leiebiler i Kiruna med momondo i september.

Hvilke rengjøringstiltak implementeres av leiebilselskaper i Kiruna for å kontrollere spredningen av COVID-19?

Rene kjøretøy har alltid vært en prioritet, men for din sikkerhet har leiebilselskaper i Kiruna innført nye, forbedrede krav til rengjøring for å sikre at kjøretøyet er desinfisert. Noen av selskapene som tilbyr forbedret rengjøring, er Hertz, Avis og Budget. Finn ut mer om hvert av alternativene dine. Ting endrer seg stadig vekk, og det gjør også retningslinjer. Vi gjør alt vi kan for å holde oss oppdaterte, men vi anbefaler deg å alltid sjekke direkte med leverandøren.

Tilkommer det et gebyr hvis jeg kansellerer leiebilen min i Kiruna, Sverige?

Alle leiebilselskapene i Kiruna har ulike retningslinjer for kansellering. momondo viser alltid hvorvidt et selskap har kanselleringsgebyrer eller ikke i søkeresultatene. Noen av de mest populære leiebilselskapene i Kiruna inkluderer Hertz, Avis og Budget, så husk å sjekke om de tilbyr gratis kansellering.

Hva er fartsgrensen i Kiruna, Sverige?

Fartsgrensen i bysonen i Kiruna er 60 km/t, og dette gjelder også byer og tettsteder i nærheten. I utkanten av byen og på motorveien omkring Kiruna ligger fartsgrensen på henholdsvis 100 km/t og 120 km/t. Hvis du leier en bil i Kiruna, bør du være oppmerksom på at disse fartsgrensene må følges.

Hvilken bil er den mest populære å leie i Kiruna?

Leiebiler av typen Audi A1 og Hyundai Accent i Kiruna er de to mest populære bilmodellene ifølge dataene våre. Leiepriser for Audi A1 i Kiruna kan varierer avhengig av hvilket selskap du leier hos, men brukerne våre har funnet priser på i gjennomsnitt 597 kr/dag, og kan koste så lite som 273 kr/dag. Leiepriser for Hyundai Accent kan også variere, men ligger vanligvis på i gjennomsnitt 597 kr/dag, og de billigste tilbudene koster fra kun 181 kr/dag.

Hvordan er været i Kiruna, Sverige i september?

De som ønsker å leie bil i Kiruna i løpet av september, kan forvente seg temperaturer på ca. 5 °C og en nedsbørsmengde på omkring 50 mm. Denne informasjonen kan være til hjelp for deg når du skal velge bil.

Hvilken bil vil momondo anbefale basert på været i september?

Været i Kiruna i løpet av september vil mest sannsynlig ikke ha noen påvirkning på hvilken leiebil du bør leie. momondo-brukere ser ut til å foretrekke visse biltyper når de skal leie bil i Kiruna. Prisbevisste reisende som ser etter leiebil i Kiruna, velger som regel små biler. Disse er som regel billigst. Eksempler på små biler som er tilgjengelig for leie, er Audi A1, Hyundai Accent og Ford Focus.

Er været i Kiruna representativt for resten av Norrbottens Lan?

Hvis du ser etter en leiebil i Kiruna for en biltur i de omkringliggende områdene i løpet av september, er det viktig at du vet at resten av Norrbottens Lan vanligvis har en temperatur på 6 °C, og en forventet nedbørsmengde på 55 mm.


Start planleggingen av reisen til Kiruna